סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:23 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משחק שני במזרח
הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2018 6:46 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מדהים שללא קיירי והייוורד הסלטיקס בגמר המזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2018 7:20 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
Rondo כתב:
גם הסטטיסטיקה נגדם - פילי אף פעם לא לקחו סדרה אחרי פיגור 0-2 וסלטיקס אף פעם לא הפסידו סדרה אחרי יתרון כזה.
ובכל זאת, בעקבות כל הפציעות של הסלטיקס (יש מצב לא רע שבראון החמיר את הפציעה שלו היום) הם כנראה לא יקבלו הזדמנות יותר טובה מזו לנצח אותם בשנים הקרובות.

אלא אם הם יביאו את לברון בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2018 7:37 am 
Hall of Famer

אם היה להם את הבחירה של 2019 אולי הם היו יכולים להשיג את קוואי ואז לברון היה מגיע. כרגע זה סיפור פיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2018 7:51 am 
Junior

באופן אישי, ובתור אוהד של הסיקסרס, אני בכלל לא בטוח שאני רוצה לראות את לברון מגיע. זה ברור שאיתו הם יהיו יותר טובים, אבל לא בטוח עד כמה ולא בטוח איך הוא וסימונס יסתדרו ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2018 8:08 am 
מנהל פורום

למה מה שיש להם עכשיו לא יכול להספיק כדי לפתות אותו? הם נראים האופציה הכי מפתה במזרח ונראים לי כמו מועמדים בטוחים (כמעט) לגמר אם הוא מגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2018 10:16 am 
Hall of Famer

Att כתב:
הסלטיקס האלו הם הקבוצה הבאה בנ.ב.א. דני איינג׳ בנה חתיכת קבוצה חזקה והטרייד של פולץ-טייטום חתם את הסיפור בין שתי הקבוצות.

איך אתה תמיד מכניס את הטרייד הזה, לא ברור. אתה יכול להגיד שההעדפה של איינג' לקחת את טייטום על פני פולץ חתמה את הסיפור, אבל איינג' היה יכול לקחת את טייטום בבחירה מספר 1, כך שהטרייד לא באמת משנה, כל עוד אנחנו לא יודעים, ואנחנו באמת לא יודעים, מה תהיה התמורה שהסלטיקס יקבלו.

לגבי לברון, לדעתי זה מאד תלוי איך הפלייאוף הזה ייגמר. אם הווריירס ישייטו להם לאליפות ויהיה ברור שיוסטון לא יריבה להם, זה יגרום ללברון לעבור ליוסטון.

דבר אחרון, שלא קשור למזרח, אבל סתם מחשבה שעלתה לי. בשלושת הדראפטים מ-2014 הנאגטס לקחו קומבו גארד שבעיקר סקורר. ב-2017 בבחירה מספר 13 הם יכלו לקחת את הרביעי, היחידי שבאמת נראה כמו כוכב, דונובן מיצ'ל. הם העדיפו לוותר על הבחירה תמורת טריי ליילס ובחירה 24 שהפכה להיות סקוט ליידן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2018 10:42 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

טיילר ליידון. סקוט ליידן זה הgm של מינסוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2018 1:54 pm 
Hall of Famer

אם לברון רוצה טבעת, בוסטון זה כנראה המקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2018 1:55 pm 
Sophomore

דווקא אחרי הפלייאוף הזה של לברון אני חושב שהוא תפור על פילי. סימונס יוביל את הכדור כרכז, לברון ירכז מהפוסט כמו שהוא עושה בפלייאוף הזה בצורה נהדרת, אמביד יהיה הסנטר שזורק לא מעט מבחוץ ומפנה את הפקק ברחבה ללברון ובנוסף אם קלעים כמו בלינלי, אילייסובה ורדיק ישארו זה בכלל יהיה קבוצת לברון טיפוסית-קבוצה אשר תהיה הרבה יותר חזקה מקליבלנד הנוכחית ובניגוד אליה גם תוכל לתת פייט לגולדן בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2018 2:04 pm 
Hall of Famer

אני דווקא חושב שההתאמה לסימונס היא נוראית. במקום פילי אני לא הייתי הולך על לברון. עם לברון, סביר להניח שגמר אן.בי.איי, למעט תסריט פציעות, הוא הכי הגיוני, אבל גם שם תקרת הזכוכית. ללא לברון, עם חיזוק יותר מתאים וצעיר, אפשר יהיה לפרוץ את תקרת הזכוכית בעוד 2 עונות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2018 3:19 pm 
Junior

כמו שכתבתי למעלה, אני לא רואה איך החיבור של לברון וסימונס עובד ביחד. איך בדיוק סימונס ירכז ולברון ירכז מהפוסט? סימונס יעביר את החצי ואז ימסור ללברון?
אחד הדברים שסימונס עושה טוב כשהכדור אצלו זה למצוא אפשרויות חדירה לסלים קלים תוך ניצול היתרונות הפיזיים שלו על רוב מי שמגן עליו, שזה משהו שגם לברון עושה כמובן לא מעט, אבל בשביל זה ובשביל למצוא שחקנים פנויים לסלים קלים, שזה גם משהו ששניהם עושים כמובן יותר מכל שחקן אחר בקבוצה שלהם, אתה צריך את הכדור אצלך ביד וכל עוד לא עוברים למשחק עם שני כדורים, אני לא חושב שלברון הוא מה שחסר לסיקסרס לאליפות. בסופו של דבר אני חושב שיש לא מעט דמיון בין סימונס ללברון למעט כמובן שלסימונס את הקליעה מרחוק, אבל בהרבה דברים אחרים הם דומים ולכן לשים את שניהם אחד ליד השני, לא יהפוך את הסיקסרס אוטומטית למועמדת מספר אחת לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2018 11:59 pm 
מנהל פורום

וסתם מועמדת לאליפות לא מספיק?

ואני מודה שאין לי מושג לגבי סגנון המשחק של סימונס, אבל כמה זה שונה מהשילוב קיירי-לברון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 12:12 am 
Hall of Famer

בהתחשב באפסייד המוגבל של פילי שבעיקר כולל התפתחות פנימית של אמביד וסימונס ומה שנראה כרגע כמו באסט שהוא פולץ והבחירה של הלייקרס העונה, כל מה שנותר לפילי הוא השוק החופשי. במקרה הזה, אם לברון רוצה לבוא, התאמה בעייתית או לא, הוא יותר ממוזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 12:26 am 
Sophomore

שמים וארץ מקיירי בכמעט כל אספקט... אני על הסוס של סימונס וממש מעדיף שחקן פחות דומיננטי לידו. ציוות החלומות שלי לידו זה קליי. פול ג'ורג' יבאס אותי קצת אבל עדיף על לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 12:29 am 
Sophomore

אגב בעניין של אגו נראה לי שאם לקיירי היה בלתי אפשרי להישאר לצד לברון, אז סימונס עלול גם לשבור את הכלים. הוא אגו יותר גדול כנראנ וחתיכת שחצן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 2:07 am 
Hall of Famer

כדי שיהיה לפילי סיכוי מול הסלטיקס הם צריכים את סימונס ב-attack mode ולא נחבא אל הכלים.

למה אני מזכיר את הטרייד של פילי מול הסלטיקס?
לא יודע, אולי כי הוא משפיע על העשור הקרוב של שתי הקבוצות באופן דרמטי.
לפילי אין כמעט אופציות להשתפר ולסלטיקס (שגם כך חזקים יותר באופן משמעותי) יש.
צריך לקרות משהו דרמטי כמו פול ג׳ורג׳ או לברון שבוחרים לשחק בפילי או שהבחירה של הלייקרס תקפוץ למס׳ 1 כדי להציל במשהו את השטויות שקולאנג׳לו עשה מאז שהגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 2:38 am 
Hall of Famer

ההבדל הגדול בינו לבין קיירי. בן סימונס נמצא בשביל ליצור לאחרים, קיירי נמצא בשביל ליצור לעצמו (לברון זה משהו אחר, האיש יוצר לשניהם. ויש מצב שבעתיד גם בן סימונס יהיה כזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 7:14 am 
Hall of Famer

מאנו כתב:
שמים וארץ מקיירי בכמעט כל אספקט... אני על הסוס של סימונס וממש מעדיף שחקן פחות דומיננטי לידו. ציוות החלומות שלי לידו זה קליי. פול ג'ורג' יבאס אותי קצת אבל עדיף על לברון.

אז אם אתה הג'י.אם של פילי ונותנים לך בקיץ הקרוב לבחור בין להביא את לברון לבין להביא את פול ג'ורג', אתה לוקח את פול ג'ורג'? יצא לך לראות קצת את לברון ואת ג'ורג' משחקים לאחרונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 7:48 am 
Hall of Famer

פול ג׳ורג׳ מתאים יותר מבחינת הגיל וסגנון המשחק אבל לברון הוא ככל הנראה השחקן הכי טוב בליגה. אתה לא מוותר עליו לטובת פול ג׳ורג׳, עם כל הכבוד. גם אם ההתאמה עם סימונס תהיה פחות טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 8:35 am 
מנהל פורום

לפילי אין אפסייד מוגבל מול בוסטון (או מול אף קבוצה). בטח לא בהתחשב בזה שבשביל לשמור את הסגל הזה בוסטון תצטרך להיות בתוך הריפיטר טקס כמעט כל עונה החל מעוד שנתיים. סיכוי סביר שמתוך השמיניה הראשונה של הסלטיקס+הבחירות של ממפיס והקינגס ישארו אולי 2-3 שחקנים ועוד איזה מישהו שיבוא בטרייד. וזה יכלוו וויתורים על 2-4 מין רוזייר, בראון, סמארט, טייטום. פתאום הפוטנציאל כבר לא גדול כ"כ.
בעוד שפילי מרחק של מאמן קליעה לסימונס מלהיות עם סגל סגור לעשור הקרוב. כל מי שיהיה מול אמביד וסימונס הוא אינטרצ'יינג'בל, ואם פולץ יהיה סתם שחקן סביר פלוס זה יספיק לקונטנדרית, כל חצי רמה מעל תעלה את פילי למדרגת קבוצת על.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 9:21 am 
Sophomore

יא אללה איזה קשים אתם. אם אני הgm שלהם אני לוקח את לברון בלי למצמץ. אם אני אוהב את הסגנון של סימונס, כאוהד, אני מעדיף שלא יגיע לשם מישהו שיתסכל אותו ויגביל את תנועתו וצעדיו בשלוש שנים הקרובות.

שלברון ילך ליוסטון כדי לנסות לקחת אליפות. נראה אותו מגיע לגמר במערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 11:26 am 
Junior

ציפה.. כתבת מספר דברים מממ שנויים במחלוקת (ואני בסך הכל בעד מדיניות הלבוא קטן ולצאת גדול בכל מה שקשור לסלטיקס) אבל להגיד שהסיקסרס רחוקים "מאמן קליעה" אחד מ.. סימונס אוטוטו בן 22, הוא לא זורק אפילו חצי מרחק, הוא קולע רע מאוד מהעונשין וכל זה אחרי עונה שהוא ישב בחוץ. ההנחה שהוא רחוק מאמן טוב מלשפר חיסרון בולט כל כך במשחק היא מרחיקת לכת. אני חושב שיש יותר סיכויים שפולץ ימצא את הג'אמפר שלו ממנו.

שכחת להביא בחשבון גם את המצב הבריאותי של אמביד.

והטיימליין של הסלטיקס, בניגוד לפילי, מפוזר על ציר רחב יותר ולכן קשה לשפוט מה יהיה. מה שבטוח עכשיו נהדר ושנה הבאה בהנחת בריאות יהיה מרהיב ממש.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 11:52 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מאנו כתב:
אגב בעניין של אגו נראה לי שאם לקיירי היה בלתי אפשרי להישאר לצד לברון, אז סימונס עלול גם לשבור את הכלים. הוא אגו יותר גדול כנראנ וחתיכת שחצן.

אני בכלל חושב שאם משהו יפיל את הפרויקט של פילי זה יהיה מלחמות אגו, גם אם לברון לא יגיע.
סימונס שחצן, לאמביד לא חסר ולפולץ בינתיים אין כל כך על מה להשתחצן אבל אם הוא ישתפר הוא בטח גם יתקשה לנגן כינור שלישי מאחורי שני הראשונים (ע"ע התשובה שלו בטוויטר לד"ר ג'יי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 12:37 pm 
Senior

sir charles כתב:
לפולץ בינתיים אין כל כך על מה להשתחצן אבל אם הוא ישתפר הוא בטח גם יתקשה לנגן כינור שלישי מאחורי שני הראשונים (ע"ע התשובה שלו בטוויטר לד"ר ג'יי).

האר נא את עינינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 1:02 pm 
Hall of Famer

זה מה שיפיל את הפרויקט של פילי? לא זה שפילי תלויה כמעט לחלוטין בשני הכוכבים שלה ויש לה אפסייד מוגבל (כי מה לעשות שבליגה של היום שני כוכבים זה לא מספיק)? זה שהיא עברה מאחד הג׳י-אמים הטובים בליגה ומי שבנה את ה-core הנוכחי לאחד הג׳י-אמים הגרועים בליגה שהיה בלי עבודה עד שהליגה ואבא שלו התערבו?
היו לו את כל הכלים כדי לבנות רביעיית כוכבים והוא זרק שתי בחירות גבוהות לפח, במקום להשתמש בהן בטרייד עבור כוכב או לנצל אותן כדי לבחור שחקן איכותי לעשור הקרוב.

לגבי האגואים של אמביד וסימונס, שניהם חבר׳ה לא קלים בהקשר הזה, הם מאוד תחרותיים, אבל הם גם נראים לי מספיק חכמים כדי לא להתקוטט ביניהם.
זה התפקיד של ברט בראון לאזן את האגואים השונים. נדמה לי שהוא כבר שוחח איתם מספר פעמים על זה.
כל עוד מתקדמים ומנצחים הכל טוב...
יש 4 כוכבים בג״ס שמסתדרים להם בשלווה.

וזה מחזיר אותנו לנקודה למעלה. אני מעריך שהם הולכים להתקל בחומת הסלטיקס של איינג׳ בחמש-שש השנים הבאות ואז התסכול יגבר... יכול להיות שמכאן יפרצו מלחמות פנימיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], דורון ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה