סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 15, 2018 11:46 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בקיץ 2005 ידעו מצוין להלך עלינו עם המנטרה "הצבא אינו בוחר את משימותיו".
והנה מסתבר שלצבא יש ויש עמדה באשר למשימותיו, עמדה מבצעית וערכית.
ואני רק תמה מתי יבין המיעוט שעושה שימוש בעמדות שתפס בצבא, במערכת החוק ובשאר מוקדי כח לכפות את עמדתו על הרב,ש**ן זה בומרנג.

נערך לאחרונה על ידי אבימאל בתאריך ב' יולי 16, 2018 8:18 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 7:27 am 
Junior

קודם כל, זה מאוד מאוד קשור לדיון בת׳רד המקביל, אז אין לי מושג למה לדעתך זה מצדיק ת׳רד נפרד.

לגבי העניין עצמו: אני מניח שאין לך שום בעיה עם זה שלרמטכ״ל יש עמדה מבצעית (איזה צעדים צבאיים יעילים כדי לעמוד באיזה אתגרים), ככה שמן הסתם אתה מזדעק נגד העובדה שיש לו עמדה ערכית (מה נכון וטוב לעשות מבחינה מוסרית). ואני אחדד: אתה לא מוחה על זה שהרמטכ״ל חושב שהעמדה הערכית שלו אמורה לגבור על זו של הממונים עליו (כי הרמטכ״ל לא אמר את זה), אלא על עצם העובדה שלרמטכ״ל יש עמדה ערכית ושהוא מעיז להביע אותה. רק שנבין, לשיטתך - רמטכ״ל שלא ״עושה שימוש בעמדות שתפס בצבא... כדי לכפות (שוב - איזה כפייה יש פה?) את עמדותיו על הרוב״ לא אמור להביע את דעתו? אתה באמת לא מבין את ההבדל בין ההתנתקות והטענה שמרגע שנפלה החלטה ״הצבא לא בוחר את משימותיו״ לבין הטענה שלך שמה פתאם הרמטכ״ל מביע את דעתו בפני הקבינט בנוגע לשאלה: איזה אויב מותר וצריך להרוג ואיזה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 8:21 am 
Hall of Famer

"נפלה החלטה", זה כבר זמן לא פקטור.
אשכנזי, מסמס החלטה להיערך לתקפה באיראן, דגן, פעל מול האמריקאים כנגד ההחלטה, על פי הפרסומים מלפני כמה חודשים.
יש כאן חונטה שחושבת שהיא תקבע מה טוב בשבילנו, זה גם בנוגע לתקציב הבטחון כך, מידי שנה, במקום להתנהג כמו חיילים, הם נוהגים כאדוני הארץ.
היום הם מן הצד ה"מתון" אז עומדים ומוחים כפיים לצבא שמשמש כ"מבוגר אחראי", יום אחד זה עשוי להתהפך, ואז נראה מה יגידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 8:36 am 
Senior

והקשר לויכוח בקבינט אתמול הוא?

שתי הערות בשולי הדיון
1) זה שהנושא הודלף מהקבינט הוא בעייה הרבה יותר גדולה מתוכן הדיון בין אייזנקוט לבנט. איך לומר, לא הייתי מהמר על כך שאייזנקוט הוא זה שהדליף
2) הגישה הזו (יש שיאמרו בכיינות) של חלק מהימין המתרץ את חוסר המשילות שלו, בצבא הנתון בידי החונטה, או בעיתונאים שהם שמאלנים כולם או בתי המשפט שאין בהם גרם אחד של ימניות (או האקדמיה, או מוסדות התרבות, או מערכות החינוך המקצועי יו ניים איט) מפעימה אותי כל פעם מחדש. הפעם גוייס לטובת הטיעון מאיר דגן היונה הצחורה (ולידו אשכנזי איש רק"ח), לא יכול שלא לתהות בעניין, מי הבא בתור.

נערך לאחרונה על ידי תומר בתאריך ב' יולי 16, 2018 8:46 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 8:42 am 
Junior

אבימאל כתב:
"נפלה החלטה", זה כבר זמן לא פקטור.
אשכנזי, מסמס החלטה להיערך לתקפה באיראן, דגן, פעל מול האמריקאים כנגד ההחלטה, על פי הפרסומים מלפני כמה חודשים.
יש כאן חונטה שחושבת שהיא תקבע מה טוב בשבילנו, זה גם בנוגע לתקציב הבטחון כך, מידי שנה, במקום להתנהג כמו חיילים, הם נוהגים כאדוני הארץ.
היום הם מן הצד ה"מתון" אז עומדים ומוחים כפיים לצבא שמשמש כ"מבוגר אחראי", יום אחד זה עשוי להתהפך, ואז נראה מה יגידו.

אתה נהיה פחות ופחות הגיוני. אז בגלל שדגן הלך לאמריקאים מאחורי הגב של ביבי (על פניו נשמע כמו חריגה פסיכית מסמכויותיו ועדיין לא הבנתי למה הוא לא פוטר) יש איזשהי בעייתיות ברמטכ"ל שמביע את דעתו מול הקבינט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 8:48 am 
Sophomore

כמו שתומר כתב, נמצא האשם התורן-טייק נאמבר #53487

אני מניח שבליכוד הייתה התלבטות קשה הבוקר האם לרכוב על הגב של אייזנקוט לנוכח הירידה בסקרים (כי רק זה מה שחשוב באמת), מצד שני הדבר עשוי לחזק את בנט בבייס של הימין. לא מקנא בהם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 12:07 pm 
Junior

מבלי להיכנס למה שאני חושב על הפקידון השמן (אופס), אני כבר לא יכול לסבול את הניסיון להפיל את חוסר המשילות של הממשלה על כל גורם אפשרי אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 12:12 pm 
Hall of Famer

אכן , כדאי להתחיל לפנות להטיל את האשמה על שר הביטחון האפסנאי השמן , ועל הכלומניק שמינה אותו לתפקיד.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה