סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 4:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2018 12:30 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה נכון, יש סימני שאלה, אבל אני לא חושב שהתשובות אליהן הן בכיוון של רויס ווייט.
נראה איך הוא יתנהג בטורונטו ומה הוא יבחר בקיץ.
אני מהמר שתהיה לו שנה מוצלחת למדי במדי הראפטורס.
משהו כמו גמר אזורי והפסד לסלטיקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2018 9:28 am 
Junior

אני מהמר על גמר אזורי וניצחון על הסלטיקס
קוואי שחקן עצום. גם קיירי אבל קוואי מנוסה בלהוביל

דבר נוסף. בעיני לברון טוב מדוראנט , לברון ב3 שנים האחרונות בשיא הקרירה משחק כמו סופרמן. אבל בשנתיים האחרונות דוראנט עצום בעיקר בגמרים. שניהם פשוט מציגים סט יכולות בלתי עציר. זו שאלה קשה אבל לדעתי זה ברון למרות בעיית המאני טיים. דוראנט לא מוכח ברמת לידר בלעדי. אם הוא היה עושה את השנתיים האחרונות באוקלהומה ומגיע לאן שהגיע הייתי אומר דוראנט. זה קשה הרבה יותר אבל יש מצב שהוא יכל

מצד שני... בראיה היסטורית. עידן המעברים לסופרטימס שהתחיל לברון , יצר מצב שהוא יישאר עם 3 אליפויות בלבד ודוראנט לדעתי יסיים עם 5-6 וכמות יפה של mvp גמר. כלומר , דוראנט הצליח באופן מוחלט ביצירת הסופרטים. לברון יותר נכשל מהצליח 8 אליפויות הוא הבטיח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2018 9:36 am 
Hall of Famer

יש ללברון בעיית מאני טיים? כאילו, אני מכיר את סטטיסטיקת הגמרים אבל זה טיעון מאד חלש כי לפחות עם קליבלנד שזה רוב הגמרים שלו-הוא הגיע עם קבוצה חלשה במובהק מהיריבה, לפעמים עד כדי גיחוך (הגמר הראשון בקריירה עם ה"ה בובי גיבסון, אנדרסון ורז'או וכל החבר'ה). יש ממש היחנקויות מפוארות וסדרתיות שלו באופן אישי שיעידו על בעיית מאני טיים?

ולהיפך עם דוראנט. יופי, הוא עצום עם גולדן. השחקן הכי מוכשר בהסטוריה עם אולי מי שהוא הסגן שלו ברמת הכשרון ההסטורי ועוד כמה סיידקיקס ברמת אולסטאר/שישי של הליגה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2018 9:44 am 
Junior

בארבעה גמרים עם מיאמי הוא הגיע עם קבוצה עדיפה
ויש ללברון בעיה ברורה שהשחקן שמולו מתעלה במאני טיים. מריון לאונרד איגי דוראנט. מעבר לזה הוא לרוב במשחקי המאני טיים לא משתלט (משחק 3 השנה, שנה שעברה, משחקים 3 ו4 מול לאונרד, שלא לדבר על ההתבזות מול דאלאס). ואיך נגיד.. אנמי מדי ברבעים האחרונים בגמרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2018 9:46 am 
Junior

וכמובן - בארבעה גמרים הוא הובס בצורה מהדהדת ללא קרב, לא כולל ההיחנקות שלו מול דאלאס. כלומר , חמש השפלות בגמר הnba. לא הפסדים, השפלות. זו בעיית מאני טיים, בלי להיכנס לסטט' רבעים אחרונים שניתן למצוא משחקים לכאן ולכאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2018 9:52 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
וכמובן - בארבעה גמרים הוא הובס בצורה מהדהדת ללא קרב, לא כולל ההיחנקות שלו מול דאלאס. כלומר , חמש השפלות בגמר הnba. לא הפסדים, השפלות. זו בעיית מאני טיים, בלי להיכנס לסטט' רבעים אחרונים שניתן למצוא משחקים לכאן ולכאן

זה כמובן משפט דמגוגי להפליא, תכתוב מה היו הבדלי הרמות בין השחקנים שמסביבו בקליבלנד כשהוא הובס לבין הקבוצה היריבה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2018 9:56 am 
Sophomore

אני חושב שלברון נהיה מפלצת מנטאלית דווקא בשנים האחרונות. פחות רואים את זה בגמרים כי שם אין לו ממש מה להפסיד בתור אנדרדוג מובהק. רואים את זה נורא בדרך לשם. במשחקים נגד אינדי, טורונטו, בוסטון... והתחושה שהוא מגיע לגמר לא משנה מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2018 10:25 am 
Hall of Famer

זו טענה שמזמן כבר לא רלוונטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2018 10:27 am 
Junior

FLASH כתב:
דוראנט הצליח באופן מוחלט ביצירת הסופרטים. לברון יותר נכשל מהצליח 8 אליפויות הוא הבטיח...

דוראנט.לא יצר שום דבר, הוא הצטרף לקבוצה שהייתה כבר הטובה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2018 8:49 pm 
Hall of Famer

ללברון בעיית מאני טיים? בואו, זה לא 2008. עברו כמה שנים. הבחור זכה ב-3 אליפויות.
חוץ מההפסד לדאלאס, בכל שאר הגמרים הוא היה אנדרדוג, והצליח לקחת אליפות אחת על גולדן סטייט.

ולהגיד על גמר 2015 תבוסה מהדהדת? הבנאדם הוביל 2-1 על גולדן סטייט בלי קיירי וקווין לאב, ומצ'אפ של דלאבדובה על סטף קארי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2018 8:57 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
חביבי, אתה זורק וואחד ספקולציות באוויר.
מה זה רויס וייט? קוואי זה FINALS MVP, ועוד עשה את זה על הראש של לברון בשיא הקריירה שלו. בוא תראה לי איזה עוד "הדקייס" (לשיטתך) הגיע לכזה הישג בהיסטוריה של הליגה.

ממה שהצלחתי להבין בין השורות, מי שמנהל את הקריירה של קוואי אלו קרובי משפחה ולא אנשי מקצוע מנוסים. נוצרה איזושהי מחלוקת בין המשפחה של קוואי לבין הספרס בקשר עם הפציעה שלו. המחלוקת החריפה לאורך העונה ככל שקוואי לא שיחק. הסיטואציות הללו גם גורמות הרבה פעמים למחלוקות עבר להיפתח מחדש ולהתעצם כמו כדור שלג. וקוואי פשוט העדיף את הצד של המשפחה שלו מאשר את הספרס.
מפה ועד לדבר עליו במונחים של מקרי ראש קשים הדרך עוד ארוכה מאוד. הדבר היחיד שזה ממחיש שמדובר בבנאדם די חלש אופי. בסופו של יום הוא זה שנפגע מכל הסיפור.

והנה יוצאת ידיעה שהראפטורס החליטו להעסיק חבר של קוואי כעוזר מאמן. בקיצור, כנראה שבסה"כ היה צריך קצת ויטמין P לחיזוק בלוטות החשק.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 12:24 am 
Junior

2015 זה ההפסד היחיד שלא היה תבוסה

4 תבוסות מהדהדות = 2014 2017 2018 2007. ודאלאס 11 ההשפלה הגדולה מכולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 1:07 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני לא רוצה לדעת מה אתה עושה עם הקלטות של סדרת הגמר של הקאבס מול דאלאס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 1:43 am 
Hall of Famer

אולי זה עוזר לו להדחיק את ההשפלה של קובי מול פרינס ושאר החבר׳ה של דטרויט ולישון טוב יותר בלילה.
בקיצור, כל פעם שקובאש כותב על לברון זה מוטה. אם הטענה העיקרית היא על יכולת במאני טיים, סוגיה שלברון כבר פתר מזמן, אז כנראה שאין הרבה מה לומר כנגדו בשלב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 1:56 am 
Hall of Famer

1. הוא לא אסתטי
2. בסופו של דבר, הוא פשוט לא שחקן קבוצתי ברמה שבה הוא שחקן אישי. משתלט יותר מדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 9:26 am 
Sophomore

1. לא רלוונטי לקריטריון שקבעת לרשימה.
2. זה כנראה נכון, אבל לפניו מדורג שחקן שבסופו של דבר- הפך קבוצה של רייטינג 96 לקבוצת 98. השפעה קבוצתית חיובית פחותה בהרבה מלברון מה שלא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 10:38 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
2015 זה ההפסד היחיד שלא היה תבוסה

4 תבוסות מהדהדות = 2014 2017 2018 2007. ודאלאס 11 ההשפלה הגדולה מכולם

רק תציין שב2007 הוא לקח לגמר קבוצה שבלעדיו היתה מהגרועות בליגה. ותציין ב2018 את הבדלי הרמות בסגלים (גם ב17 כמובן, אבל בכל זאת קיירי היה ואין לי כח לויכוח הזה). בתכלס 11 ו14 אלה 2 הפדיחות של לברון בגמרים, אבל זה לא שהוא הפסיד לאיזה אנדרדוגית מובהקת. ואם אחרי כל זה גם קובאש מודה שלברון הוא הגדול מכולם היום, דיינו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 10:58 am 
Junior

sir charles כתב:

לא חושב שצפיתי פעם אחת בסדרה הזו בשידור חוזר. אולי במשחק החמישי והשישי ובסלי הנצחון של נוביצקי

אם כבר העלתם את זה. קובי הושפל פעם אחת בגמר (+גיים 6 מול בוסטון). לברון 5 וזה לא שבמזרח היתה לו תחרות כלשהי ברוב העשור האחרון

אני מתפלא שב74388 משחקי גמר עוד לא ראיתי את לברון המאני פלייר סוחב לנצחון בהופעה ברבע הרביעי כמו דוראנט בשנתיים האחרונות בגמר בכמה משחקים.

נדב, ב2011 דאלאס באו כאנדרדוג מובהק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 11:10 am 
Sophomore

קובי היה גם די גרוע בסדרת הגמר מול דטרויט. ובוא לא נשכח שהוא לא הגיע לפלייאוף והודח כמה פעמים בסיבוב הראשון...

לא הגיע לפלייאוף! מדמיין את לברון לא מגיע לפלייאוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 11:18 am 
Hall of Famer

זה בסדר, גם מול דטרויט הוא הושפל.
אני חייב לציין שגם את קובי לא בדיוק ראיתי סוחב את הלייקרס לניצחון בסדרות הגמר, אלא אם אתה מחשיב הופעה של 6-24 כהופעה של הגדולים מכלום.
כן, אני יודע זה ויכוח מטופש. אז אני מבטיח לא להגיב לתגובה של פלאש שתגיע בעוד 1,2,3....

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 11:45 am 
מנהל פורום

FLASH כתב:
אני מהמר על גמר אזורי וניצחון על הסלטיקס
קוואי שחקן עצום. גם קיירי אבל קוואי מנוסה בלהוביל

דבר נוסף. בעיני לברון טוב מדוראנט , לברון ב3 שנים האחרונות בשיא הקרירה משחק כמו סופרמן. אבל בשנתיים האחרונות דוראנט עצום בעיקר בגמרים. שניהם פשוט מציגים סט יכולות בלתי עציר. זו שאלה קשה אבל לדעתי זה ברון למרות בעיית המאני טיים. דוראנט לא מוכח ברמת לידר בלעדי. אם הוא היה עושה את השנתיים האחרונות באוקלהומה ומגיע לאן שהגיע הייתי אומר דוראנט. זה קשה הרבה יותר אבל יש מצב שהוא יכל

מצד שני... בראיה היסטורית. עידן המעברים לסופרטימס שהתחיל לברון , יצר מצב שהוא יישאר עם 3 אליפויות בלבד ודוראנט לדעתי יסיים עם 5-6 וכמות יפה של mvp גמר. כלומר , דוראנט הצליח באופן מוחלט ביצירת הסופרטים. לברון יותר נכשל מהצליח 8 אליפויות הוא הבטיח...

קודם כל אקח מכאן את הטוב
לברון אכן טוב יותר מדוראנט ומגיע לו בהחלט להיות הראשון בדירוג העמדה ובכלל
אבל
בעיית מאני-טיים זה כלכך 2008
לברון כבר מזמן ממזמן הוריד את הקוף הזה מהגב

שנית, עידן הסופרטימס התחיל מעט לפני לברון
דני איינג' בנה את הסופרטים הראשונה, ואפילו הצליח לקחת איתה אליפות בעונה הראשונה
לברון היה השני לעשות את זה, אבל למען ההוגנות חייבים לציין שהמעבר שלו עשה הרבה הרבה יותר רעש מאשר בבוסטון.
דוראנט כאמור לא יצר כלום
דוראנט הצטרף לקבוצה הכי טובה בליגה, שזה עתה סיימה עונת שיא שהסתיימה במפח נפש בגמר אמנם, אבל הייתה עונה שנייה שבה היא נראית כמו קבוצה בלתי מנוצחת. חוכמה גדולה זה בטוח לא, אבל זכותו לבחור לעשות כך

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 11:49 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
sir charles כתב:

אתה יצור דפוק במיוחד

לא חושב שצפיתי פעם אחת בסדרה הזו בשידור חוזר. אולי במשחק החמישי והשישי ובסלי הנצחון של נוביצקי

אם כבר העלתם את זה. קובי הושפל פעם אחת בגמר (+גיים 6 מול בוסטון). לברון 5 וזה לא שבמזרח היתה לו תחרות כלשהי ברוב העשור האחרון

אני מתפלא שב74388 משחקי גמר עוד לא ראיתי את לברון המאני פלייר סוחב לנצחון בהופעה ברבע הרביעי כמו דוראנט בשנתיים האחרונות בגמר בכמה משחקים.

נדב, ב2011 דאלאס באו כאנדרדוג מובהק

לא יודע, בשבילי "אנדרדוג מובהק" זה לברון ב2007 או פילי ב2001. אפשר לומר שמיאמי היתה פייבוריטית, אבל מולה היו נוביצקי, ג'יסון קיד, ג'יסון טרי, טייסון צ'נדלר, שון מריון...לא קבוצה של פראיירים.

ואתה תמשיך מן הסתם להתעלם שה"צוות המסייע" של דוראנט שעזר לו "לסחוב לנצחון" כולל את החבר'ה שהביאו את גולדן סטייט לעונה הטובה בתולדות הליגה, עם 3 אולסטארים פעילים מסביבו מתוכם השחקן שנבחר פעמיים ברציפות לMVP בעונות שלפני דוראנט, ועוד איזה MVP של הגמר מ2015.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

נערך לאחרונה על ידי Hacohen בתאריך ד' אוגוסט 22, 2018 12:03 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 12:02 pm 
Sophomore

עודד וולפסון כתב:

שנית, עידן הסופרטימס התחיל מעט לפני לברון
דני איינג' בנה את הסופרטים הראשונה, ואפילו הצליח לקחת איתה אליפות בעונה הראשונה
לברון היה השני לעשות את זה, אבל למען ההוגנות חייבים לציין שהמעבר שלו עשה הרבה הרבה יותר רעש מאשר בבוסטון.
דוראנט כאמור לא יצר כלום
דוראנט הצטרף לקבוצה הכי טובה בליגה, שזה עתה סיימה עונת שיא שהסתיימה במפח נפש בגמר אמנם, אבל הייתה עונה שנייה שבה היא נראית כמו קבוצה בלתי מנוצחת. חוכמה גדולה זה בטוח לא, אבל זכותו לבחור לעשות כך

לייקרס של פייטון-קובי-מלון-שאק לא הייתה, על הנייר, סופרטים?

נורטון, תודה רבה על הרשימות. תמיד כיף לקרוא.
אני הייתי מוריד את וויגינס מתחת להאריסון בארנס ופורטר. בתור חובב גדול של ג'ימי באטלר (וגיבסון גם), הייתי בטוח שזו השנה של וויגינס (וקא"ט), שהוא ינצל את המודלים לחיקוי, ילמד לשחק הגנה ולהשקיע יותר, ויתחיל לממש את הפוטנציאל. זה לא קרה, ואני באופן אישי נואשתי מהמחשבה שזה יקרה. אין לו את האופי לכך, והייתי לוקח לפניו את בארנס ופורטר לכל קבוצה בכל סיטואציה בלי לחשוב על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 12:20 pm 
מנהל פורום

מאלון הגיע ללייקרס בגיל 40
פייטון היה בן 35
שניהם בחלק היורד מאוד בקריירה שלהם

גארנט הגיע לבוסטון בשיאו ובגיל 31
כנ"ל אלן בגיל 32

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 1:11 pm 
Sophomore

מלון הגיע ללייקרס בגיל 40, ופרש בסיום העונה. אבל עונה לפני כן, האחרונה ביוטה, הוא נתן 20.6 נק', 7.8 ריב', 4.7 אס' למשחק, והיה הכוכב המובהק של קבוצת פלייאוף שסיימה במאזן 47-35 את העונה הסדירה.
פייטון סיים את העונה עם ממוצעים של 20.4 נק' ו-8.3 אסיסטים, וגם כן שיחק סדרה אחת בפלייאוף עם מילווקי אליה הגיע באמצע השנה.
אז נכון, הם היו מבוגרים ורחוקים משיאם, אבל עדיין חתמו בלייקרס כשחקנים מובילים בקבוצות פלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], רלפי ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה