ת'רד הבית האטלנטי:
viewtopic.php?f=1&t=17539ת'רד העונה שעברה של הבית המרכזי:
viewtopic.php?f=1&t=16782סיכום התחזיות משנה שעברה:
קליבלנד - מקומות 1-2 במזרח + גמר אן בי איי - במיקום קצת פחות פגענו אבל בתוצאה הסופית דווקא כן.
מילווקי - שיפור מאזן ומאבק על ביתיות - שיפור מאזן היה, מאבק על ביתיות פחות, וקצת חבל אפילו.
אינדיאנה - לוטרי - הפייסרס הפתיעו עם מקום חמישי ו-48 נצחונות כשאולדיפו נותן עונת אולסטאר
שיקגו - לוטרי/מקום אחרון - היו כמה נמושות שהצליחו להשתרך מאחוריהם. בקיצור, כ"כ גרועים שאפילו לא מצליחים לעשות טנקינג כמו שצריך.
דטרויט - לוטרי. אכן התקיים, ונראה שסופסוף ההנהלה הבינה שון גאנדי צריך ללכת והביאה את קייסי במקום.
קליבלנד קבאלירס (50-32 בעונה שעברה):נשארו: קווין לאב, קייל קורבר, ג'ורדן קלרקסון, ג'ורג' היל, לארי נאנס ג'וניור, ג'יי אר סמית, טריסטן תומפסון, אנטה זיזיץ', קדי אוסמן
הגיעו: סם דקר (קליפרס), צ'נינג פריי (לייקרס), דיוויד נוואבה (שיקגו), קולין סקסטון (רוקי, בחירה 8 בדראפט)
עזבו: חוזה קלדרון (דטרויט), ג'ף גרין (וושינגטון), קנדריק פרקינס. טוב נו, גם איזה לברון אחד (לייקרס)
תחזית: המשחקים של קליבלנד הולכים להרגיש קצת כמו מיאמי אחרי העזיבה של לברון. פתאום חבורה של שחקנים שהייתה רגילה שיש לברון על המגרש לומדת שצריך להסתדר לבד. לא הייתי תולה בהם הרבה ציפיות, אבל בסה"כ זה כן סגל של וטרנים עם המון ניסיון + רוקי מוכשר. מן הסתם שהרבה יקום וייפול על הבריאות של לאב, אבל אם הוא בריא, אני חושב שיש להם סיכוי לא רע לגרד את הפלייאוף, אם כי בתור התחלה הייתי שם אותם בלוטרי.
אינדיאנה פייסרס (48-34 בעונה שעברה):נשארו: ויקטור אולדיפו, דומנטס סבוניס, מיילס טרנר, ת'אד יאנג, בויאן בוגדנוביץ', דארן קוליסון, קורי ג'וזף, טי ג'יי ליף, אייק אניגבוגו
הגיעו: טייריק אוונס (ממפיס), דאג מקדרמוט (דאלאס), קייל אוקווין (ניו יורק), אהרון הולידיי (בחירה 23 בדראפט)
עזבו: טרבור בוקר, אל ג'פרסון, לאנס סטיבנסון (לייקרס), גלן רובינסון השלישי (דטרויט)
תחזית: התוספת של טייריק משמעותית לסגל כזה, אם כי אני לא לגמרי בטוח איך זה יעבוד יחד עם אולדיפו. אני גם חושב שהם היו אובראצ'יברים בשנה החולפת, ואתפלא שזה ירוץ שנתיים ברצף. כן אתן להם פלייאוף. לא בטוח לגבי מיקום. בטח לא ביתיות. כנראה אזורים 6-7.
מילווקי באקס (44-38 בעונה שעברה):נשארו: יאניס, אריק בלדסו, מלקולם ברוגדון, סטרלינג בראון, מתיו דלאבדובה, ג'ון הנסון, ת'ון מייקר, קריס מידלטון, טוני סנל, שבאז מוחמד, טיילר זלר
הגיעו: ברוק לופז (לייקרס), ארסן איליאסובה (פילי), דונטה דיוינצ'נזו (רוקי, מקום 17 בדראפט)
עזבו: ג'בארי פארקר (שיקגו), ג'ייסון טרי, ברנדון ג'נינגס
תחזית: לבאקס יש קבוצה שרצה ביחד כבר איזה 2-3 שנים, אבל זה לא מרגיש שהם הולכים לעשות את קפיצת המדרגה הנדרשת לרמות הגבוהות. הם יגיעו כמה רחוק שרק יאניס יוכל לסחוב אותם. במציאות הנוכחית, זה נראה כמו סיבוב ראשון ומקומות 6-8.
דטרויט פיסטונס (39-43 בעונה שעברה):נשארו: אנדרה דראמונד, בלייק גריפין, רג'י ג'קסון, סטנלי ג'ונסון, ג'ון לור, איש סמית, לוק קנארד, לנגסטון גאלוויי, רג'י בולוק
הגיעו: חוזה קלדרון (קליבלנד), זאזא פצ'וליה (גולדן סטייט), גלן רובינסון השלישי (אינדיאנה)
עזבו: ג'מיר נלסון, אנתוני טוליבר (מינסוטה), קיי פלדר (טורונטו), ג'יימס אניס (יוסטון), דוייט באייקס
תחזית: השינוי הגדול של הקיץ היה בעמדת המאמן. ון גאנדי סופסוף הולך הביתה, קייסי מגיע, והשאלה רק אם זה לא מאוחר מדי. מבחינת חומר שחקנים, יש לפיסטונס קו קדמי מצוין, אבל בשאר העמדות הם די חלשים ורזים. מה שכן, עם השיטה של קייסי זה עדיין אמור להספיק לפלייאוף. מקומות 6-8.
שיקגו בולס (27-55 בעונה שעברה):נשארו: בובי פורטיס, דנזל ולנטיין, זאק לוין, רובין לופז, לאורי מרקאנן, קמרון פיין, ג'סטין הולידיי, כריסטיאנו פליסיו, קריס דאן, עומר אשיק, אנטוניו בלקני
הגיעו: וונדל קרטר ג'וניור (רוקי, בחירה 7 בדראפט), צ'נדלר האצ'יסון (רוקי, בחירה 22 בדראפט), ג'בארי פארקר
עזבו: ג'ריאן גרנט (אורלנדו), דיוויד נוואבה (קליבלנד), נואה וונלה (ניו יורק), פול זיפסר
תחזית: הבולס בנו סגל פרווה למדי שלא צפוי להגיע לפלייאוף בעונה הקרובה. יחד עם זאת, יש כמה כשרונות לא רעים שיהיה מעניין לצפות במהלך העונה, בראש ובראשונה מרקאנן, אבל גם וונדל קרטר, לווין ופארקר ש"חוזר הביתה". לוטרי.