סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 9:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 26, 2018 3:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
למה צריך טרייד כדי להפוך את הסלטיקס לקונטנדרים כאשר יש הסכמה די גורפת על כך שיש להם סיכוי גבוה להגיע לגמר הליגה? הם כבר קונטנדרים.

ככלל, השקעה בעמדה 5 היום על חשבון הווינגס היא לא חכמה, לרוב. בייחוד בהתחשב בכך שדראמונד הוא לא כוח הגנתי.

לגבי בנייה מחדש וכו', אני כרגיל בעד אבל אף אחד לא ייקח את החוזה של בלייק גריפין. אולי אולי דאלאס? גם בספק.
גם דראמונד ממש לא ייתן לך את התמורה שאתה מכוון אליה.

בכל מקרה, אני יכול להבין למה הם לא הולכים לשם כרגע.
רק לפני רגע הם הלכו עד הסוף עם גריפין בניסיון לעורר קצת את הקהל שלהם. סביר לתת לקבוצה הזו שנה ולהחליט לאחר מכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 26, 2018 3:36 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
יאללה, דראמונד ולור עבור הייוורד ורוז'ייר עובד במשכורות. לקחתם?

זה כבר לא משתלם לשתי הקבוצות, לא רק לאחת מהן.
אני מאמין שדראמונד יהיה טוב יותר העונה אבל אני ממש בספק שאיינג' מטרגט אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 26, 2018 7:15 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:

זה טרייד טוב. ואני כן רואה את הערך לבוסטון. זה בהחלט יקרב אותם ברמה לגולדן סטייט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 26, 2018 7:35 pm 
Sophomore

זה לא טרייד שמקרב את דטרויט ללוטרי. ג׳קסון-רוז׳ייר-הייוורד-גריפין-פאצ׳וליה זו כבר חמישיית פלייאוף לגיטימית, בטח אם כולם בריאים. לדעתי איינג׳ לא יזרוק את הייוורד תמורת מחיר כזה. אני עכ״פ לא מחזיק מדראמונד שחקן שיכול להיות מוביל בקונטנדרית אמתית, הוא הרבה פחות טוב מהורופורד, למשל, בעיקר אין לו חבילה שמתאימה מספיק לכדורסל של היום- הוא לא מגן מספיק טוב ואין לו קליעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 26, 2018 7:40 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
בכלל נראה שיש בעיית רכזים בליגה
הניקס פותחים עונה עם עימנואל מודעי, אורלנדו עם אוגוסטין, פיניקס עם ברנדון נייט או יותר נכון השאריות שלו

3 קבוצות פח עם 3 רכזים פח זה בעיית רכזים בליגה?

לגבי הבולס, הסיבה למה זה לא יעבוד היא שזה אוסף שחקנים שהסיכוי שיתחבר הוא קלוש, בטח תחת מאמן חלש כמו הויברג.
אני רק מקווה שמרקאנן לא ידעך. הוא אשכרה הסיכוי היחיד שלהם לאולסטאר שיצעיד את המועדון קדימה, עם כל הכבוד ללאווין ופארקר.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 26, 2018 8:04 pm 
Hall of Famer

יואי כתב:
אני עכ״פ לא מחזיק מדראמונד שחקן שיכול להיות מוביל בקונטנדרית אמתית, הוא הרבה פחות טוב מהורופורד, למשל, בעיקר אין לו חבילה שמתאימה מספיק לכדורסל של היום- הוא לא מגן מספיק טוב ואין לו קליעה.

מי אמר שהוא צריך להוביל שם ?
הרי הוא יהיה אופציה רביעית/חמישית בהתקפה מן הסתם ( אפילו בחמישיות שהן לא החזקות ביותר של הקבוצה ) , ומה שיצופה ממנו אלו הדברים בהם הוא טוב ( ריבאונד , דומיננטיות ברחבות וכו' ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 26, 2018 9:00 pm 
מנהל פורום

נורטון כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:

זה טרייד טוב. ואני כן רואה את הערך לבוסטון. זה בהחלט יקרב אותם ברמה לגולדן סטייט

זה לא טרייד טוב.

אני בכלל חושב שיש, לא בהכרח בסלניוז אבל ללא ספק קראתי/שמעתי בהרבה מקומות, טיפה הערכת חסר ליכולות של הייוורד (וגם של הורפורד אם כבר). יכול להיות שהוא לא יחזור מהפציעה בצורה מוצלחת, לא אומר, אבל אם כן? הוא ככה"נ השחקן הכי טוב של בוסטון. בטח שהשחקן הכי רבגוני בבוסטון, כי הוא באמת עושה הכל בצורה טובה, ומבחינה פיזית הוא בטופ של העמדה שלו (לא לברון דוראנט, קוואי, אבל בדיוק בדרג אחרי זה). יכול להיות שטייטום יהיה טוב יותר תוך 2-3 שנים, בטוח שקיירי סקורר עדיף עליו, אבל כחבילה שלמה ויכולות מוכחות? הראשון בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 26, 2018 10:17 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
יואי כתב:
אני עכ״פ לא מחזיק מדראמונד שחקן שיכול להיות מוביל בקונטנדרית אמתית, הוא הרבה פחות טוב מהורופורד, למשל, בעיקר אין לו חבילה שמתאימה מספיק לכדורסל של היום- הוא לא מגן מספיק טוב ואין לו קליעה.

הרי הוא יהיה אופציה רביעית/חמישית בהתקפה מן הסתם ( אפילו בחמישיות שהן לא החזקות ביותר של הקבוצה ) , ומה שיצופה ממנו אלו הדברים בהם הוא טוב ( ריבאונד , דומיננטיות ברחבות וכו' ) .

1. ״מוביל״ הכוונה להיות יותר מרול פלייר, אני מניח שהוא יכול להיות שחקן תורם, אבל לא הרבה יותר מרול פלייר בקונטנדרית, וזה אומר שהוא לא שווה את החוזה. אם יש משהו שאנחנו יודעים שאיינג׳ לא מאמין בו זה שחקנים בינוניים על חוזים כבדים, ובצדק, בשביל למקסם את הקבוצה בליגה הכסף הגדול צריך להישאר לשחקנים הגדולים.

2. הייוורד, גם אם יחזור ב70% יכולת, הוא כן שחקן שיכול להיות משמעותי בקונטנדרית, למה להעביר שחקן כזה תמורת דראמונד? נכון שלסלטיקס יש עומס על העמדה שלו, אבל בהנחה שהוא חוזר היטב, הוא שווה יותר מדראמונד, ואפשר לחכות להזדמנות להשיג שחקן פנים מוביל תמורתו או תמורת שחקנים אחרים בעמדה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 26, 2018 10:30 pm 
Hall of Famer

לא הייתי נוגע בטרי רוז'ייר עם מקל. לא בגלל שהוא לא שחקן טוב, הוא שחקן חביב ביותר, אבל לפי מה שנראה הוא מצפה בקיץ הבא חוזה מוצ'אס דינרוס. התסריט הכי סביר הוא שבשניה שרוז'ייר חותם על חוזה הוא הופך להיות אחד החוזים הגרועים של הליגה. תמיד קל להגיד אז אל תחתים אותו, אבל כשהשחקן כבר אצלך שנה ונבנתה איזו כימיה והאוהדים מצפים, אתה קבוצה כמו דטרויט שרוב הזמן בלוטרי, אז להתחיל כל שנה מחדש? ואז יש בעיה גדולה יותר לזרוק אותו. לפרטים ראה את החוזה של רג'י ג'קסון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 26, 2018 10:52 pm 
Hall of Famer

יש לי תחושה שהקבוצה בלי סטיבנס, רוז'ייר יהיה סוג של רג'י ג'קסון עם קצת יותר ריבאונד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 26, 2018 11:19 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
יואי כתב:

מה זה אומר דומיננטיות ברחבות?
הוא ריבאונדר נהדר.
מעבר לזה, שאר התכונות החיוביות שלו באות לידי ביטוי בהתקפה ולא בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 8:41 am 
Senior

הוא מאוד השתפר בהגנה העונה, מאוד.
גם אם פחות בהגנה על הטבעת, אז בחילופים וביציאה לגארד בפיקנרול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 9:47 am 
Junior

גם אני לא הבנתי את התעופה פה על רוז'ייר, עם כל הכבוד למה שעשה לבלדסו.
גם הוא וגם קיירי חוזים נגמרים ואיינג' יעדיף את קיירי, גם אם יעלה עוד כמעט 10 מ' לעונה.
לא יישאר מקום לרוז'ייר בעונה הבאה בסלטיקס וגם היריבות יודעות את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 10:18 am 
Hall of Famer

רוז'ייר בובה של שחקן, יכול להיות רכז פותח נחמד לקבוצות מרכז טבלה או מחליף ראשון נהדר לקונטנדרית. לא רואה אותו מגיע אי פעם לטייר הראשון של הרכזים בליגה, אבל הבסט קייס סצנריו שלו בהחלט יכול להיות מישהו בלבל של ג'רו הולידיי או קמבה ווקר, שזה בכלל בכלל לא רע.

לגבי טרייד עם דטרויט, אני לא רואה את איינג' נוגע בדראמונד גם עם מקל של 10 מ', מנוגד לגמרי לכל מה שהוא מנסה לבנות ולא רק שהוא לא מתאים סיגנונית, הוא גם פחות טוב גם מהורפורד וגם מהייוורד. בכלל, אני רואה מעט מאוד גבוהים בליגה שאני חושב שאיינג' יהיה מוכן להחליף את הורפורד תמורתם, מעבר לקא"ט ואנתוני דיוויס, שהם נו-בריינרים לגמרי אם הם על השולחן, אני לא חושב שהרשימה שלו כוללת יותר מעוד 3-4 שחקנים גג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 2:57 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
הוא מאוד השתפר בהגנה העונה, מאוד.
גם אם פחות בהגנה על הטבעת, אז בחילופים וביציאה לגארד בפיקנרול.

דראמונד הוא שחקן בקו עלייה.
נראה שהוא משקיע לא מעט ורוצה להשתפר, דבר כלל לא טריוויאלי, בטח לשחקן שירד כמה מקומות בדראפט בגלל חששות לאופיו (אאל״ט). הוא עובד קשה, לפי השמועות, על קליעה משלוש. הוא השתפר שנה שעברה ביכולת מסירה וניהול משחק ונראה שהוא משקיע גם יותר בהגנה.
עם כל זאת, אני מסכים עם רוני ולא חושב שאיינג׳ חושב בכיוון שלו, בטח לא תמורת הורפורד, שהוא אנדרייטד רציני, אולי השחקן הכי פחות מוערך בליגה ושחקן טוב מדראמונד (ובטח ובטח לא תמורת הורפורד+בראון+רוז׳ייר). איינג׳ יעשה מהלך רק אם יתפנה כוכב של ממש שמשדרג את הקבוצה שלו משמעותית. דראמונד רחוק כרגע מלהיות שחקן כזה.
ככלל, אני חושב שהערך שלו בפועל גבוה יותר מערך הטרייד שלו (שהוא לא גבוה, בהתחשב בעמדה שלו ובחוזה שלו) ולכן הייתי נזהר מלשלוח אותו בטרייד כרגע, אילו הייתי דטרויט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 5:51 pm 
Hall of Famer

אני מכיר את הנטייה של ידידיי אוהדי הסלטיקס לקדש כל דבר שמשחק בירוק, אבל בואו. הגענו בלי הייוורד לגמר מזרח, ובראון את טייטום שיושבים לו על העמדה אמורים להיות רק טובים יותר ויותר. דראמונד לצד הורפורד עם גיבוי של רוברט ויליאמס מהספסל (בהנחה שישתלב בצורה סבירה) זה הקו הקדמי ההגנתי הטוב בליגה. דראמונד בן 25 ורק משתפר, וזה בנאדם שכבר היה פעמיים אולסטאר ופעמיים מלך הריבאונד של הליגה. למה לא לעשות טרייד על בסיס הייוורד-דראמונד? מהצד שלנו אני מדבר. ואם דטרויט באמת רוצה פלייאוף, אז הייוורד נותן לה גיוון התקפי שאין לה עם דראמונד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 6:15 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אני מכיר את הנטייה של ידידיי אוהדי הסלטיקס לקדש כל דבר שמשחק בירוק, אבל בואו. הגענו בלי הייוורד לגמר מזרח, ובראון את טייטום שיושבים לו על העמדה אמורים להיות רק טובים יותר ויותר. דראמונד לצד הורפורד עם גיבוי של רוברט ויליאמס מהספסל (בהנחה שישתלב בצורה סבירה) זה הקו הקדמי ההגנתי הטוב בליגה. דראמונד בן 25 ורק משתפר, וזה בנאדם שכבר היה פעמיים אולסטאר ופעמיים מלך הריבאונד של הליגה. למה לא לעשות טרייד על בסיס הייוורד-דראמונד? מהצד שלנו אני מדבר. ואם דטרויט באמת רוצה פלייאוף, אז הייוורד נותן לה גיוון התקפי שאין לה עם דראמונד.

בוסטון כבר עכשיו היא אחת ההגנות הטובות בליגה (הדפנסיב רייטינג הטוב בליגה). למה אתה חושב שתוספת של דראמונד תשפר אותם?

אני ממש לא חושב שזה יהיה הקו הקדמי ההגנתי הטוב בליגה.
זה קו קדמי הגנתי איטי למדי.
שחקן שמתקשה לשמור על הפיקאנדרול ולהכיל גארדים הוא liability רציני בפלייאוף.

מזכיר גם שטייטום או הייוורד מסוגלים לשחק גם בעמדה 4 בהרכבים נמוכים, שווינגים וורסטליים שעושים הכל (מובילים כדור, יוצרים מצבים מכדרור, מוסרים וקולעים משלוש) שווים יותר משחקני פנים בליגה וגם שרגע לפני, אתה חשבת שדטרויט צריכה לצאת לבנייה מחדש (בנייה מחדש עם הייוורד?).

בעיניי זה טרייד לא טוב לשתי הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 7:11 pm 
Junior

בוסטון צריכה להתחיל את העונה עם מה שיש ולתת למעבד על במוח של סטיבנס להרכיב מהים כישרון הזה בכנפיים רוטציה מגובשת ומאוזנת שמוציאה מעצמה את המיטב - אתגר לא קטן.

רק אחרי שמגיעים לבואכה פגרת האולסטאר, בתקווה שללא מגפת פצועים אנושה, צריך לפזול הצידה במרוץ ההתחמשות הסופי. תוך כדי איינג יוכל לבחון את היריבות. אם טורונטו עם קוואי תתברר כמשוכה שמפגינה דומיננטיות מול הסלטיקס במהלך העונה הרגילה אז אולי נורה אדומה צריכה להידלק, לחילופין אם פולץ פורץ, אמביד בריא ופילי מתחזקת עוד יותר אולי דרושה החלטה לגבי תיבול סופי. כל עוד אתה לא יודע מה יש לך ביד עם גורדון והנוירונים של קיירי עדיין לא מחוברים בהקשר של חתימה על חוזה ארוך טווח, אני הייתי מוותר על הימורים סטייל דראמונד.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 7:21 pm 
Hall of Famer

מסכים שאין סיבה להמר כרגע.
אישית אני לא חושב שטורונטו אמורה לעניין את איינג' ושהיא רלוונטית לקבלת ההחלטות שלו.
הוא אמור למקסם את הקבוצה שלו.
בהתחשב בכך שיש להם נכס עצום כמו הבחירה הלא מוגנת של הקינגס, האפסייד שלהם (בבחירה או בטרייד) הוא מהמם.
הדבר שיכול להפריע זה או מגפת פציעות או קיירי שעוזב בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 10:22 pm 
Hall of Famer

מכירים את זה שביל סימונס תמיד כותב על השחקן שהוא אנדרייטד ואז כולם מגלים אותו ורושמים כמה הוא אנדרייטד עד שהוא נהיה כל כך אוברייטד? ברוכים הבאים אל הורפורד.
לגבי הייוורד, לא רואה אותו משחק בעמדה מספר 4. הוא יכול לנוע בין עמדת הגארד לעמדת הסמול פורוורד. טייטום יכול לשחק בשתי עמדות הפורוורד, כשגם הורפורד יכול לנוע לעמדת הפאוור וכמובן מרקוס מוריס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 10:31 pm 
Hall of Famer

Att, אני אכן אמרתי שהדבר הנכון מבחינת דטרויט זה ללכת לבנייה מחדש, אבל נכון להרגע אני לא נושא תפקיד בהנהלה של הפיסטונס ומה שקורה בפועל-כמו שנאמר-זה שהם הביאו את קייסי לאמן וכנראה כן מכוונים לפלייאוף. אז אם אני מתייחס לרצון שלהם להגיע לפלייאוף, כדאי להם כשרון בקו האחורי.

ואני מסכים עם עמוס, מגביהים פה עוף לגבי הורפורד. שחקן חכם והכל, נתן פלייאוף טוב והכל. אבל בן 32, מעולם לא היה סקורר גדול, מעולם לא היה ריבאונדר גדול. שחקן של מאמן ויש לבוסטון מאמן, אבל זה לא יחזיק עוד הרבה.

לגבי דראמונד, אני מבין שאנחנו בכדורסל מודרני ואם שחקן לא יכול לשחק 4 עמדות ולשמור גם על עוזר המאמן של היריבה בחילופים הוא לא שווה הרבה, אבל כנראה אני אנכרוניסט ושמרן וחושב שבכל זאת סבן פוטר אתלט ומוכשר בן 25 שלוקח בעונה כמעט כפול ריבאונד מהורפורד ומספק יותר נקודות ממנו (ואני מדבר גם על שתי העונות האחרונות של הורפורד באטלנטה) עשוי להיות שווה יותר ממנו. מה לעשות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 10:37 pm 
Hall of Famer

מה לעשות שאתה טועה.
שכחת הגנה בדרך.

אני לא קראתי את מה שסימונס כתב על הורפורד אבל כן ראיתי אותו מול פילי. הוא משחק ברמה גבוהה בשני צדי המגרש. ככל הנראה אחד מעשרת שחקני הפנים הטובים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 10:44 pm 
Hall of Famer

קודם כל אנחנו לא יודעים שאני טועה, אני אולי צודק בגדול. זאת תאוריה, אני חושב שעדיף דראמונד ואתה חושב שעדיף הורפורד, ועד שלא נראה בפועל (ומן הסתם לא נראה) זה יישאר בגדר תאוריה. מצד שני, כולנו יודעים כמה אתה אוהב להרגיש צודק בתאוריה גם כשהמציאות מוכיחה לך ב10 נוקאאוטס שאתה טועה, אז מי אני שאנסה בכלל.

אגב, לא שאני מאמין גדול במשחקים התיאורטיים האלה, אבל טרייד סטרייט אפ של הורפורד ודראמונד (שעובד מבחינת משכורות ד"א) מוסיף 5 נצחונות לסלטיקס לפי הולינגר ומוריד 4 לפיסטונס. אז אני לא היחיד בצד שלי של התאוריה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 10:49 pm 
Hall of Famer

בהתחשב בכך שאתה חשבת שהפער הוא כזה שצריך להוסיף את בראון (כשרון צעיר עם אפסייד גדול) ואת רוז'ייר, אולי הרכז המחליף הטוב בליגה.. טרייד לא מאוזן בעליל שנסוגת ממנו במהירות, כנראה שאתה מעריך הערכת יתר את דראמונד (שאני כאמור מחבב) והערכת חסר את הורפורד.

הבעיה היחידה עם הורפורד היא שהוא בן 32.
איינג' הצעיר את כל הסגל בקיץ אחד מלבדו.
אני לא חושב שדראמונד הוא אופציה מבחינתו אבל לפחות הטרייד האחרון שהצעת על הייוורד לא היה מופרך לגמרי.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' אוגוסט 27, 2018 10:52 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 10:52 pm 
Hall of Famer

כן, יש לי קטע כזה שכשאני שולף משהו וקולט שטעיתי, אני מתקן. בניגוד ליוזרים שאני מכיר שהמציאות יכולה לתת להם בוקס בפרצוף כמה פעמים ביום והם יישארו תקועים על התאוריה שהם כתבו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 108 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה