סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 8:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2018 10:20 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ת'רד הבית המרכזי:
viewtopic.php?f=1&t=17541
ת'רד הבית האטלנטי:
viewtopic.php?f=1&t=17539
ת'רד הבית הדרום-מזרחי:
viewtopic.php?f=1&t=17545

ת'רד העונה השעברה של הבית הפסיפי:
viewtopic.php?f=1&t=16794

סיכום התחזיות:
גולדן סטייט - אליפות. פגיעה בול. לא חוכמה...
קליפרס - מקומות 6-7. נגמר מקום 10. כן אפשר לתת פה הנחה - הפציעה של בברלי גמרה להם את הקו האחורי עוד לפני שהתחילה. תוסיפו את הפציעות של תאודוסיץ' וגלינארי והטרייד על בלייק, ותחושתי שעם קצת יותר בריאות הם לפחות היו נלחמים על המקום בפלייאוף, כשגם ככה הפער בין מקום 3 ל-8 היה שני משחקים.
סקרמנטו - לוטרי. פגיעה בול. לא חוכמה...
לייקרס - לוטרי עם מגמת שיפור ביחס לשנה שלפני. פגיעה בול - שיפור של 9 נצחונות ולוטרי.
פיניקס - לוטרי עם מגמת שיפור - בפועל ירדו בכמות הנצחונות. בהחלט אפשר לייחס חלק מזה לפרשת בלדסו, אבל גם שזו קבוצה חסרת זהות.

גולדן סטייט ווריורס (58-24 בעונה שעברה):
נשארו: סטף קארי, קליי תומפסון, קווין דוראנט, דריימונד גרין, אנדרה איגואדלה, ג'ורדן בל, קווין קוק, שון ליבינגסטון, קוון לוני, דמיאן ג'ונס
הגיעו: דמרקוס קאזינס (ניו אורלינס), יונאס ג'רבקו (יוטה), דמיון לי (אטלנטה), דנואל האוס (פיניקס), ג'ייקוב אוונס (רוקי, בחירה 28 בדראפט)
עזבו: ג'ווייייייייל מגי (לייקרס), זאזא פצ'וליה (דטרויט), דיוויד ווסט (פרש לגמלאות), ניק יאנג (פרש לבית הסוהר)
תחזית: הטרייד על קאזינס הדהים את הליגה, בטח ובטח בהינתן החוזה המצחיק. אני כן חושב שזו תהיה עונה הרבה יותר קשה מהעונה שעברה. הם איבדו 3 ביגמנים והביאו אחד במקום, עם נטייה לפציעות. איבדו את סוואגי ולא הביאו קלעי שלשות מובהק במקום. איגואדלה הזדקן בעוד שנה. הם עדיין הפייבוריטים לקחת אליפות, אבל תחושתי שבגמר מול בוסטון הם לא פייבוריטים באופן מאוד מובהק, וגם בגמר מערב מול יוסטון יהיה להם לא קל.

לוס אנג'לס קליפרס (42-40 בעונה שעברה):
נשארו: אייברי בראדלי, דנילו גאלינרי, טוביאס האריס, ווס ג'ונסון, בובאן מריאנוביץ', מילוש תאודוסיץ', לו ויליאמס, פטריק בברלי, מונטרזל הארל, ג'וואן אוואנס
הגיעו: מרסין גורטאט (וושינגטון), לוק אמבה א מוטה (יוסטון), מייק סקוט (וושינגטון), שי גילגמש-אלכסנדר (רוקי, בחירה 11 בדראפט), ג'רום רובינסון (רוקי, בחירה 13 בדראפט)
עזבו: סם דקר (קליבלנד), דאנדרה ג'ורדן (דאלאס), אוסטין ריברס (וושינגטון), סי ג'יי ויליאמס (מינסוטה)
תחזית: איך הגלגל מסתובב. תוך שנה אחת הקליפרס מאבדים את פול, גריפין וג'ורדן, והלייקרס משיגים את לברון ג'יימס. הקליפרס קבוצה עם המון נכסים ושחקנים נחמדים מאוד, אבל היא גם קבוצה בלי זהות. לא ברור מי בסגל הזה הולך לשים נקודות על הלוח. המוציאים לפועל העיקריים הם גלינארי (שנוטה להיפצע), טוביאס האריס (הבינוני) ולו ויליאמס (הגאנר חסר המצפון). קבוצות כאלו לרוב לא נוטות להגיע רחוק, ובנקודה מסוימת המלחמה על המקום בסגל ודקות המשחק מורידה גם מוטיבציה לחלק מהשחקנים. לוטרי עם פלרטוטי פלייאוף.

לוס אנג'לס לייקרס (35-47 בעונה שעברה):
נשארו: לונזו בול, קק"פ, לואל דנג, ג'וש הארט, ברנדן אינגרם, קייל קוזמה, איביצ'ה זובאץ'
הגיעו: לברון ג'יימס (קליבלנד), מייקל ביזלי (ניו יורק), ג'ווייל מגי (גולדן סטייט), רז'ון רונדו (ניו אורלינס), לאנס סטיבנסון (אינדיאנה), מוריץ ואגנר (רוקי, בחירה 25), אייזק בונגה (רוקי, בחירה 39 בדראפט), סביאטוסלב מיכאיליוק (רוקי, בחירה 47 בדראפט).
עזבו: צ'נינג פריי (קליבלנד), ברוק לופז (מילווקי), ג'וליוס רנדל (ניו אורלינס), אייזיאה תומאס (דנבר), טיילר אניס
תחזית: חתיכת קיץ עבר על הלייקרס. לברון + חבורה של הד-קייסים הגיעו ללה-לה-לנד. אין ספק שההגעה של לברון ללייקרס הולכת לתת הרבה מוטיבציה למועדון להשקיע יותר, להתאמץ יותר, ולרצות יותר לנצח. זה בהחלט יספיק לפלייאוף. השאלה כמה רחוק יוכלו להגיע. לא פחות משזה תלוי בלברון, זה יהיה תלוי בשחקנים המשלימים - הן החדשים (ביזלי, מגי, רונדו, סטיבנסון), והן הקיימים (אינגרם, קוזמה, בול, הארט). לברון יהיה חייב לידו מישהו שייקח על עצמו את נטל הקליעה. אלו כנראה יהיו קוזמה ואינגרם. אני אלך עם מקומות 5-6.

סקרמנטו קינגס (27-55 בעונה שעברה):
נשארו: בוגדן בוגדנוביץ', ווילי קאולי סטיין, דארון פוקס, הארי גיילס, באדי הילד, ג'סטין ג'קסון, קוסטה קופוס, סקאל לאביסייר, זאק רנדולף, אימאן שאמפרט
הגיעו: מרווין בייגלי (רוקי, בחירה 2 בדראפט), נמניה בייליצה (מינסוטה), יוגי פרל (דאלאס), בן מקלמור (ממפיס)
עזבו: וינס קרטר (אטלנטה), גארט טמפל (ממפיס)
תחזית: כאן בונים. קבוצה שהקלעי הבולט שלה בעונה החולפת היה זאק רנדולף בגיל 36. :roll: יקוו שבאגלי יתפתח לצד רנדולף, פוקס ישתפר מהעונה הקודמת, וגיילס יצליח לשחק משחק ליגה. לוטרי.

פיניקס סאנס (21-61 בעונה שעברה):
נשארו: דווין בוקר, ג'וש ג'קסון, טי ג'יי וורן, טייסון צ'נדלר, דרגן בנדר
הגיעו: טרבור אריזה (יוסטון), דרל ארתור (דנבר), דאנדרה אייטון (רוקי, בחירה מס' 1 בדראפט), מיקל ברידג'ס (רוקי, בחירה 10 בדראפט), אייזיאה כנען, רישון הולמס (פילי), אלי אוקובו (רוקי, בחירה 31 בדראפט), ג'ורג' קינג (רוקי, בחירה 59 בדראפט), ריאן אנדרסון (יוסטון)
עזבו: ג'ארד דאדלי (ברוקלין), דנואל האוס (גולדן סטייט), אלכס לן (אטלנטה), אלפריד פייטון (ניו אורלינס), טיילר יוליס, אלן ויליאמס
תחזית: בסה"כ אהבתי את המהלכים שנעשו בקיץ. אריזה יביא ניסיון. אייטון הוא כשרון ענק שאמור להיות אחד הסנטרים המבטיחים של השנים הבאות. האם זה יספיק לפלייאוף? כנראה שלא. אבל כן אמורה להיות קבוצה חיובית, כזו שגם תהיה מוכנה לשחק הגנה. הביאו גם מאמן חדש, אירופאי (איגור קוקושקוב). לוטרי אבל לא בתחתית של החבית.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

נערך לאחרונה על ידי התותח המפוברק בתאריך ש' ספטמבר 01, 2018 11:25 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2018 12:39 am 
Hall of Famer

לברון יעבור סיבוב. זה מינימום הקרדיט שכן מגיע לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2018 1:46 am 
Hall of Famer

אני לא הבנתי את ההחתמה של אריזה.
על העמדה שלו יש את ג'וש ג'קסון ואת וורן.
אריזה הוא גם לא מסוג הווטרנים שתורמים רק לחדר ההלבשה. הוא ישחק דקות משמעותיות.
אני אישית מעדיף התפתחות טבעית של קבוצה (גם מבחינת בחירה בדראפט הבא וגם בכל הקשור לדקות משחק) ולא אוהב שמאיצים קדימה באופן מלאכותי.

את ההחתמה של המאמן אני מחבב דווקא, אחרי שנים של מאמנים בינוניים עד גרועים. אם פיניקס ישחקו הגנה לשם שינוי, הם ינצחו לא מעט.

לא ברור לאיפה הקליפרס הולכים אבל אני רוצה להאמין שווסט יודע.
אהבתי מאוד את הטרייד של גריפין שהציל אותם מכמה שנים קשות. מעבר לזה, הוא בעיקר שומר על גמישות. אני מקווה בינתיים ליותר דקות של מונטראז הראל החביב עליי וקצת יותר מטוביאס האריס שאני גם מחבב.

הלברוניה החדשה מסקרנת. אני מהמר על מקום 4-5 במערב צפוף.

ג"ס להערכתי תתקשה רק כשתפגוש את בוסטון, למרות שאני כן חושב שעזיבתו של מקגי היא אבדה רצינית. אני תוהה מה קאזינס יעשה להגנה שלהם. מצד שני, אם הם יסתדרו איתו זה עשוי להיות מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2018 2:55 am 
Sophomore

ביל סימונס דיבר הרבה על ההצטרפות של קאזינס כמשהו שיש לו הרבה משמעות מנטלית. שבעצם הסכנה הכי גדולה של הווריורס זה השיעמום ועייפות החומר וההגעה שלו נותנת להם גם אתגר להתחבר ולשלב אותו טוב וגם להתאמץ כדי לעזור לו להשיג טבעת.

העונה לפחות נפתחת עם הרבה עניין מבחינתי. השילוב של קאזינס. איך יראו יוסטון, לייקרס של לברון, בוסטון, פילי, מינסוטה אולי סוף סוף תתפתח למשהו מעניין. וגם הרבה רוקיז מסקרנים וקבוצות של צעירים- פיניקס, שיקאגו, אורלנדו. איך יהיה טריי יאנג, האם קוואי ישחק בטורונטו והאם יעשה זאת טוב, איך פופ יחבר את דרוזן. האם קליבלנד יכולה להגיע לפלייאוף. ניו אורלינס מגניבה. האם אולדיפו היה הבלחה חד פעמית. איך יהיה נוקס של הניקס. נחמד. יאללה שיתחיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2018 3:22 am 
Hall of Famer

סימונס מהדהד את מה שקארי אמר לו. נדמה לי שהוא עשה איתו פודקאסט וקארי התייחס לתוספת של קאזינס כאתגר החדש של החבורה ומשב רוח חדש וחיוני.

אני לא יכול להגיד שהעונה מסקרנת אותי במיוחד מבחינת השאלות שהיא מעלה, אבל גם אני מחכה שתתחיל כבר. מאמין שיהיה כיף ושבסוף ג"ס תיקח :)

לגבי השאלות, אלו ההימורים שלי:

השילוב של קאזינס - יעבוד טוב התקפית החל משלב מסוים בעונה אבל הגנתית ג"ס יסבלו.
איך יראו יוסטון - פחות או יותר אותו דבר (הביג3 נשארו), אולי קצת פחות טובים הגנתית, בהיעדרם של שניים מהפורוורדים ההגנתיים שלהם.
לייקרס של לברון - ללא ספק פלייאוף. התחלה קצת מגומגמת בסביבות 50%, התאוששות מרשימה ורצף נצחונות, נפילה לקראת הטרייד דדליין כדי להפעיל קצת לחץ והתאוששות יפה אח"כ. בגדול, מקומות 4-5 במערב. לברון ייתן עונה מצוינת.
בוסטון - תשאיר אבק לכל השאר במזרח. עשויה לסיים עם המאזן הטוב בליגה.
פילי - אולי קצת תשתפר בזכות הקיץ של אמביד. קשה לדעת לגבי הזריקה של סימונס ופולץ אבל אני לא כל כך אופטימי. מקום 3-4 אם אמביד נותר בריא.
מינסוטה אולי סוף סוף תתפתח למשהו מעניין - אם כבר יש יותר סיכוי לפירוק וטרייד על באטלר (ללייקרס?). כל עוד האחרון בריא ועם חשק, מאמין שהם בפלייאוף (סביבות המקום השישי) אבל לא מעבר לזה.
גם הרבה רוקיז מסקרנים וקבוצות של צעירים- פיניקס, שיקאגו, אורלנדו. איך יהיה טריי יאנג - זה באמת מעניין.
האם קוואי ישחק בטורונטו והאם יעשה זאת טוב - כן וישחק טוב מאוד. יוביל אותם למקום 2 במזרח לדעתי.
איך פופ יחבר את דרוזן - היטב. מאמין בפופ גם אם יש לו 5 שחקנים מהרחוב :)
האם קליבלנד יכולה להגיע לפלייאוף - לא.
האם אולדיפו הוא הבלחה חד פעמית - ממש לא, לדעתי. אני מאמין בו.

אגב, לאוקלוהומה סיטי יש סגל שעשוי לייצר הגנה חזקה מאוד. אם הם ייתנו על זה מספיק דגש (גראנט בעמדה 4 למשל) הם יכולים להפתיע לטובה (מקום 3-4 במערב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2018 10:00 am 
Hall of Famer

הבית הכי מעניין בליגה.

על הווריירס לא בא לי לדבר, מגעילים אותי. מאחל להם כשלון.

כשדיברנו באחד הת'רדים על ההזדמנויות של לברון, טענתי שיעבור ללייקרס כי שם ההזדמנויות בעיר לוס אנג'לס, נדמה לי שהרוב התווכחו איתי והסבירו שדווקא בקליפרס יש יותר פוטנציאל. כמובן שאוטומטית קבוצה של לברון היא קבוצת צמרת, גם במערב, ואמנם רנדל עזב אבל יש מסביב באמת לא מעט כשרון צעיר. אני מציע לשים לב לג'וש הארט-שחקן מכללות מעולה ואלוף עם וילאנובה-שנתן בשקט עונת רוקי יפה עם 40% לשלוש, ומנהלי משחק כמו לברון, רונדו ובול יכולים להביא לו הרבה מבטים פנויים. קטע מגניב שלאנס סטיבנסון משחק עם לברון. קטע מגניב שרונדו משחק עם לברון. בקיצור, נהיה מגניב שם.

ואם כבר מגניב, אז נעבור לפיניקס. בוקר הוא כבר כוכב של ממש. אייטון נראה כמו הביג מן שהליגה מחכה לו כבר שנים. בגזרת הרוקיז הביאו גם את מיקאל ברידג'ס שהוא שחקן. יהיה מרתק לראות איך זה יתחבר שם מתחת לשרביט של קוקושקוב.

הקליפרס ישייטו לתוך עונה בלתי-מחייבת, ויתנו לרוקיז בקו האחורי צ'אנס. מה כבר יכול להיות.

סקרמנטו...נאחל להם שיעברו מאמנות הקרקס לכדורסל, אבל גם שם יהיה מעניין לראות את בגלי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2018 10:32 am 
Hall of Famer

פיניקס מתחזקת בראיין אנדרסון ומאיצה עוד את התהליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2018 10:47 am 
Hall of Famer

Att כתב:
פיניקס מתחזקת בראיין אנדרסון ומאיצה עוד את התהליך.

תגיד, מה חשבת כשאיגואדלה הצטרף לווריירס בקיץ 2013? באמת מעניין אותי לדעת.

אבל בואו נשלים את הדיווח: מדובר על טרייד של אנדרסון לסאנס תמורת מרקיז כריס וברנדון נייט. כריס נתן עונה שנייה מאכזבת ונייט הוא כבר מניה מרוסקת בתור שחקן מוביל, יכול להתאים לרוקטס כנותן מנוחה לכריסטופול. את אנדרסון אני לא אוהב אבל אי אפשר לקחת לו את הקליעה. הוא גם חוזה גדול שבעונה הבאה הופך לחוזה נגמר-יעני נכס. אכן נראה שהסאנס מכוונים לפלייאוף העונה, רק שבעיניי כמובן זה לא רע-בעיקר אם אייטון יהפוך לשחקן שמצפים שהוא יהפוך. מה שכן מעניין מבחינת כדורסל זה מי יהיה הרכז של הסאנס העונה. האם ינסו לעשות עוד מהלך לצירוף שחקן, או שישאירו את המלאכה לאייזיאה כנען ואלי אוקובו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2018 12:36 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה לחשוב על הטרייד הזה.
מסתבר שכלול בתוך הטרייד שחקן בשם מלטון, סליפר לכאורה מהסיבוב השני שיוסטון אספה ושלחה לפיניקס.
בהנחה והוא כזה, זה משנה את הסיפור.
אם נתעלם ממנו לרגע, אני לא לגמרי מבין את הטרייד הזה.
פיניקס (טובה ככל שתהיה עם אייטון וג'קסון ובוקר) מחבלת באפסייד שלה עם אנדרסון ואריזה הזמניים.
כנראה שמבחינתם כריס היה באסט.
יוסטון... המממ... מצד אחד נפטרו מהחוזה של אנדרסון. מצד שני, זה של נייט הוא לא טוב גם כן. לא ברור כמה חיים וכדורסל נותרו בבחור וכריס הוא פרויקט. אני חושב שהם שמים יותר מדי את מבטחם בזה שהניסוי עם מלו יעבוד. אנדרסון היה יכול להיות תעודת ביטוח לא רעה.
בקיצור, הימור מעניין מצד יוסטון (שלדעתי לא יעלה טוב).
החלטה לא טובה של פיניקס בעיניי ברמה האסטרטגית (אלא אם מלטון יתגלה כשחקן).
לא שפיניקס יגיעו לפלייאוף אבל אנדרסון לכשעצמו הוא אחלה. פשוט בהקשר הזה, בדומה לאריזה, זו טעות קלאסית (שפיניקס כבר עשו בעבר תחת ההנהלה הנוכחית כך שזה לא מפתיע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 12:12 am 
Hall of Famer

מבחינת יוסטון בהחלט טרייד לא רע. ד'אנטוני לא ספר את אנדרסון ולא רצה לתת לו דקות. נייט וכריס יכולים להשתלב בספסל. בנוסף הם חסכו קצת דולרים להשנה וגם לעונה הבאה, כשהם בכלל יכולים לנפנף את כריס אם ירצו. מבחינת פיניקס אני כמובן לא מבין בכלל את הטרייד הזה. יש לקבוצה חבורה של שחקנים צעירים, למה להוסיף ותיקים שיגזלו דקות. מילא עוד אריזה, אתה יכול להגיד שהוא שחקן בעל ערך ויכול לשמש איזה מנטור. אבל ריאן אנדרסון? במקרה הטוב הוא לא ישחק הרבה ופיניקס הולכים לשלם לו 41 מיליון בשתי העונות על כך. במקרה הגרוע הוא ואריזה ייקחו דקות מג'וש ג'קסון.

דרך אגב, זה שפיניקס נפטרו מכריס אחרי 2 עונות זה כישלון מחפיר. מדובר בבחירה מספר 8 בדראפט. בחירה שאתה מצפה לקבל ממנה ערך.

Att, אני לא כל כך מבין את המשפט שלך שפיניקס מחבלת באפסייד שלה עם אנדרסון ואריזה. איפה השחקנים הללו פוגעים באפסייד? למה הכוונה שלך באפסייד?
ו

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 12:32 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
מבחינת יוסטון בהחלט טרייד לא רע. ד'אנטוני לא ספר את אנדרסון ולא רצה לתת לו דקות. נייט וכריס יכולים להשתלב בספסל. בנוסף הם חסכו קצת דולרים להשנה וגם לעונה הבאה, כשהם בכלל יכולים לנפנף את כריס אם ירצו. מבחינת פיניקס אני כמובן לא מבין בכלל את הטרייד הזה. יש לקבוצה חבורה של שחקנים צעירים, למה להוסיף ותיקים שיגזלו דקות. מילא עוד אריזה, אתה יכול להגיד שהוא שחקן בעל ערך ויכול לשמש איזה מנטור. אבל ריאן אנדרסון? במקרה הטוב הוא לא ישחק הרבה ופיניקס הולכים לשלם לו 41 מיליון בשתי העונות על כך. במקרה הגרוע הוא ואריזה ייקחו דקות מג'וש ג'קסון.

דרך אגב, זה שפיניקס נפטרו מכריס אחרי 2 עונות זה כישלון מחפיר. מדובר בבחירה מספר 8 בדראפט. בחירה שאתה מצפה לקבל ממנה ערך.

Att, אני לא כל כך מבין את המשפט שלך שפיניקס מחבלת באפסייד שלה עם אנדרסון ואריזה. איפה השחקנים הללו פוגעים באפסייד? למה הכוונה שלך באפסייד?
ו

כשאתה מתרומם במהירות שאינה טבעית (כלומר לא נשען רק על היכולות של השחקנים הצעירים שלך ונותן להם להתפתח ביחד ולנצח ביחד), על ידי הוספת ווטרנים משמעותיים כמו אריזה ואנדרסון, שלא יהיו שם כאשר החבר׳ה הצעירים יגיעו לשיא שלהם, אתה מאבד שני דברים:
1. כמו שאמרת - גוזלים מהם דקות יקרות.
2. הבחירה הבאה שלהם תהיה נמוכה יותר.
3. אם יתברר שאייטון או ג׳וש ג׳קסון אינם בול פגיעה, האפסייד שלך לא מספיק טוב כדי להיות קונטנדרית ואתה תקוע באמצע. עדיף להתרומם באופן טבעי, כך שבעצם השחקנים הצעירים שלך סוחבים אותך קדימה, מתפתחים ומוכיחים את עצמם תוך כדי. אתה יודע מה יש לך ומה אין לך ואתה יכול להחליט בהתאם.

כשאתה בונה מחדש, אתה צריך להתרומם כמה שיותר לאט, כיוון שהדלק שתצבור למטה יכריע כמה גבוה תעוף. קשה מאוד לתקן לאחר מכן. במקום שלפיניקס תהיה עוד בחירה גבוהה בשנה הבאה, תוך כדי שאייטון וג׳קסון מתפתחים, הם יבחרו לקראת סוף הלוטרי (סיכוי נמוך משמעותית להשיג עוד כוכב --- > אפסייד נמוך יותר). השכר שלהם הוא עונה אחת של אריזה ואנדרסון שלוקחים דקות לצעירים.
ברור שישנם גם כמה יתרונות אבל הם זניחים בעיניי ביחס לחסרונות.

אורלנדו עשו את זה עם כל מיני חוזים הזויים, הקינגס כמובן. זו טעות נפוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 11:27 am 
Hall of Famer

לפיניקס אני לא חושב שזה ישנה הרבה. אם כבר יוסיף קצת ניסיון וקליעה מבחוץ.
ליוסטון זה נתן קצת עומק נוסף, אם כי אני לא בטוח בכלל כמה שני החבר'ה האלו יהיו רלבנטיים ברוטציה של פלייאוף.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, מיכאל, ציפה דריפה אלמדלסי ו 57 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: