סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 10:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 12:14 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ת'רד הבית המרכזי:
viewtopic.php?f=1&t=17541
ת'רד הבית האטלנטי:
viewtopic.php?f=1&t=17539
ת'רד הבית הדרום-מזרחי:
viewtopic.php?f=1&t=17545
ת'רד הבית הפסיפי:
viewtopic.php?f=1&t=17550

ת'רד העונה שעברה:
viewtopic.php?f=1&t=16801

סיכום התחזיות:
סן אנטוניו - חצי גמר מערב - לא רחוק. נגמר בהפסד מכובד 4-1 לג"ס, וכל זה אחרי הטוויסט בעלילה עם קוואי.
יוסטון - גמר מערב - אכן. ואפילו היה הרבה יותר צמוד ממה שחשבתי.
ממפיס - גבול הפלייאוף - לא קרוב כ"כ, בעיקר עקב הפציעה של קונלי, אבל גם איתו לדעתי הם היו די מתקשים.
ניו אורלינס - לוטרי - באופן מפתיע, הכל הלך כאן הפוך על הפוך. דווקא אחרי הפציעה של בוגי, הם הצליחו אפילו להשתפר, להשתחל לפלייאוף וגם לתת בראש לפורטלנד בדרך לתבוסה 4-1 מול הווריורס.
דאלאס - לוטרי צפוי. דניס סמית ג'וניור נראה לא רע בכלל.

יוסטון רוקטס (65-17 בעונה שעברה)
נשארו: כריס פול, ג'יימס הארדן, פי ג'יי טאקר, אריק גורדון, קלינט קאפלה, ג'רלד גרין, ננה
הגיעו: כרמלו אנתוני (ניו יורק), מק"ו (שארלוט), מרקז כריס (פיניקס), ג'יימס אניס (דטרויט), ברנדון נייט (פיניקס)
עזבו: ריאן אנדרסון (פיניקס), טרבור אריזה (פיניקס), טריק בלאק (מכבי ת"א), מרקל בראון (דרושפאקה), אארון ג'קסון (בייג'ינג דאקס), לוק אמבה א מוטה (קליפרס), ג'ו ג'ונסון
תחזית: הרוקטס הגיעו הכי רחוק מאז האליפויות של שנות ה-90' - משחק 7 בגמר מערב. האבידות של אריזה ואמבה א מוטה קצת מבאסות לדעתי. מצד שני, כרמלו הוא עדיין סקורר יעיל יחסית, ומק"ו וברנדן נייט יתנו את הגיבוי לכריס פול (בעונה האחרונה שיחק 58 משחקים). לתחושתי, זו לא קבוצה לאליפות, אבל כן לגמר מערב.

ניו אורלינס פליקנס (48-34 בעונה שעברה)
נשארו: חדגבה, איאן קלארק, סולומון היל, ג'רו הולידיי, ניקו מירוטיץ', איטוואן מור, אמקה אוקפור, אלכסיס אג'ינסה, דאנדרה ליגינס
הגיעו: ג'אליל אוקפור (ברוקלין), ג'וליוס רנדל (לייקרס), אלפריד פייטון (פיניקס), טרוי ויליאמס (ניו יורק)
עזבו: בוגי קאזינס (גולדן סטייט), רונדו (לייקרס), ג'ורדן קרופורד
תחזית: באסה לחדגבה. דווקא אחרי עונת שיא, העסק שוב מתפרק, עם עזיבה מפתיעה של קאזינס במשכורת חייל בגולדן סטייט, והמעבר של רונדו ללייקרס. לא רנדל ולא אוקפור נותנים את אותו אימפקט כמו קאזינס, אבל יכולים להיות משלימים לא רעים, ואולי זו גם הזדמנות למשפחת אוקפור לשקם את הקריירה. כנ"ל לגבי פייטון שישחק מאחורי הולידיי. תכל'ס? פלייאוף כנראה שיהיה פה. לכיוון מקומות 5-7, נניח.

סן אנטוניו ספרס (47-35 בעונה שעברה)
נשארו: למרקוס אולדרידג', פאו גאסול, דיוויד ברטנס, רודי גיי, פטי מילס, דז'ונטה מוריי
הגיעו: מרקו בלינלי (פילי), דאנטה קנינגהאם (ברוקלין), דמאר דרוזן (טורונטו), ג'ייקוב פוטל (טורונטו), קווינסי פונדקסטר, לוני ווקר (רוקי, בחירה 18 בדראפט), צ'ימזי מטו (רוקי, בחירה 49 בדראפט)
עזבו: קוואי לאונרד (טורונטו), מאנו ג'ינובילי (גרסיאס מאנו, פרש), טוני פארקר (שארלוט), קייל אנדרסון (ממפיס), דני גרין (טורונטו), ג'ופרי לוורן, ברנדון פול
תחזית: מדהים. תוך 4 עונות, השחקן היחיד שנשאר מסגל האליפות של 2014 זה פטי מילס, כשמרקו בלינלי עשה בינתיים סיבוב וחזר עכשיו לקנדציה שנייה אצל פופוביץ'. עונה ראשונה מלאה בלי אף אחד מהטריו ההיסטורי של דאנקן-פארקר-ג'ינובילי. עונה ראשונה מלאה בלי קוואי. קשה לדעת מה פופוביץ' יכין לליגה, אבל חוש הריח מרמז שזו תהיה קבוצה מאומנת. אין לה את הכשרון להגיע לטופ של המערב, אבל תחושתי שאם הסגל בריא, הם עושים פלייאוף. מקומות 6-8.

דאלאס מאבריקס (24-58 בעונה שעברה)
נשארו: דירק נוביצקי (עונה 21 בליגה), ג'יי ג'יי בראה, האריסון בארנס, ווס מתיוס, סלאח מג'רי, דוייט פאוול, דניס סמית ג'וניור, דוריאן פיני-סמית
הגיעו: לוקה דונצ'יץ' (רוקי, מקום 3 בדראפט), דווין האריס (דנבר), דאנדרה ג'ורדן (קליפרס), קוסטאס אנטטוקומפו (רוקי, בחירה 60 בדראפט, אח של), ג'יילן ברונסון (רוקי, בחירה 33 בדראפט), ריימונד ספולדינג (רוקי, בחירה 56 בדראפט)
עזבו: סת קארי (פורטלנד), יוגי פרל (סקרמנטו), דאג מקדרמוט (אינדיאנה), נרלנס נואל (אוקלהומה)
תחזית: שתי תוספות מעניינות מאוד - דונצ'יץ' וג'ורדן. לי אישית לא לגמרי ברור מה לצפות מסגל כזה. לא בטוח אפילו מה החמישיה ומי המוציאים לפועל העיקריים. אני חושב שפלייאוף יהיה די מפתיע. אני הולך על הלוטרי, אבל זו קבוצה שיהיה מעניין לראות.

ממפיס גריזליס (22-60 בעונה שעברה)
נשארו: מארק גאסול, מייק קונלי, צ'נדלר פרסונס, ויין סלדן, איוון ראב, ג'מייקל גרין, מרשון ברוקס, דילון ברוקס, אנדרו האריסון
הגיעו: קייל אנדרסון (סן אנטוניו), עמרי כספי, ג'ארן ג'קסון ג'וניור (רוקי, בחירה 4 בדראפט), שלווין מק (אורלנדו), גארט טמפל (סקרמנטו)
עזבו: טייריק אוונס (אינדיאנה), בן מקלמור (סקרמנטו), מריו צ'אלמרס, ג'ארל מרטין (אורלנדו)
תחזית: אחרי עונת נפל, והעזיבה של טייריק (יחד עם העזיבה של טוני אלן ורנדולף לפני שנה), קשה יהיה לראות את הגריזליס עושים פלייאוף. כן יהיה מעניין לראות את ההשתלבות של ג'ארן ג'קסון ג'וניור, וכמובן שנעקוב גם אחרי כספי, שלדעתי יהיה לו מה לתרום בסגל רעוע כזה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 3:10 pm 
Hall of Famer

לא הבית הכי מלבב עם תמה חוזרת של ללכת על ההווה ולא על העתיד (גם כשזה מתבקש). במקרה של יוסטון זה מובן (ועכשיו אפילו להם יש פרוספקט צעיר, גם אם קצת כושל). במקרה של ס"א אולי גם כי פופ מבוגר ואני לא יודע כמה הוא מעוניין לבלות את שנות האימון האחרונות שלו בבנייה מחדש... אם כי קונטנדרית לעתיד הייתה יכולה להיות מתנת פרידה יפה...

במקרה של דאלאס וממפיס - פחות. זה יכול אולי לעבוד אם הרוקיז יוכיחו את עצמם בגדול אבל זה תמיד הימור וגם אם יצליחו, האפסייד של הקבוצות האלו הוא די נמוך.
החוזה לג'ורדן הוא אחד התמוהים בעיניי בקיץ הנוכחי, בייחוד כאשר הייתה הזדמנות לעקוץ את יוסטון (או בהשוואת חוזה גבוה יותר והסתבכות עם המס או בגניבת קאפלה). ממפיס רוצה שוב לרוץ לפלייאוף במקום לבנות מחדש והסיכוי שלה די נמוך. לא לכאן ולא כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 9:39 pm 
Hall of Famer

יוסטון: מנסה לבנות לרוחב מסביב להארדן ופול כדי להוסיף גרוש ללירה ואולי ללכת עד הסוף. מי יודע, אולי זה יעבוד להם.

ניו אורלינס: אוהב את מה שהם עושים. אנתוני דיוויס הוא הגבוה הכי מוכשר בליגה, ובוגי קאזינס הוא כנראה השני הכי מוכשר-אז על פניו זה נראה הפסד גדול שהשני הלך. זה לא. לקאזינס יש מנטליות בעייתית והוא לוזר. כנראה בגולדן הוא לא יצליח לעמוד בהישג הקבוע שלו של לא לשחק בפלייאוף, אבל ההגעה שלו לשם מעוררת תקווה שהגולדיגרז ייכשלו. בוגר קנטאקי אחר שהגיע, רנדל, אמנם לא בליגת הכשרון הזו אבל השתפר כל שנה מאז שהגיע לליגה ב2014 ועכשיו נראה כמו קלף טוב לעמדה 4. בהתחשב שעל העמדה שלו יש גם את מירוטיץ', הפליקאנס יכולים להתגאות בעמדה 4 חזקה ומגוונת. אוהב גם את ההימור על ג'אליל אוקאפור. בניגוד לנרלנס נואל, פה מדובר על שחקן מוכשר ביותר עם שריטה שהתרחבה הודות לניהול המופלא של הינקי (אהלן "לשמור דיסטנס מהשחקנים") ומועד לפציעות. אין מקום נכון יותר לפרויקט השיקום הזה מאשר ליד קרוב המשפחה שלו בעל המנטליות הטובה באמת, אמאקה. לשני הצדדים יש רק מה להרוויח. הקו האחורי פחות משמח מהקדמי, אבל עדיין אפשר למצוא שם את ג'רו הולידיי שנראה מצוין בעונה החולפת ובעיקר בפלייאוף, ואת אלפריד פייטון שאני אופטימי לגביו. יורדים עליו בגלל הקליעה הבעייתית אבל הוא שחקן חכם ומעניין. פלייאוף, בכפוף לבריאות של דיוויס.

סן אנטוניו: אין לי ספק לגבי פלייאוף על האלאמו, דרוזן משתפר כל שנה ופופוביץ' יוציא ממנו מה שצריך. אלדריג' וגיי לא ילדים, אבל יודעים כדורסל. מצפה לפריצה של יאקוב פוטל, הגבוה האוסטרי בן ה22 שהיה שחקן מכללות מצוין ובעונה שעברה הראה קצת ממה הוא יודע בטורונטו. נקודת עניין שנייה היא איך לוני ווקר, הרוקי האתלט שדיברו עליו בלוטרי ובסוף נפל לידיים של הספרס בבחירה ה18, יראה תחת הידיים הקשוחות של פופ. יכולה להיות הצלחה מעניינת או התרסקות מפחידה.

דאלאס: איזה שעמום, בשביל מה בכלל אתה קם בבוקר. לא סומך על דניס סמית' והאריסון בארנס בתור שחקנים מובילים. דיאנדרה מעולם לא היה כזה, עם כל הכבוד להישגים האישיים. לדונצ'יץ' בעיניי אין סיכוי להיות כוכב בליגה. נוביצקי בן 100. ילחמו על כניסה לפלייאוף ולא יכנסו.

ממפיס כאילו שיש לך סיבה, אתה צריך אהבה חדשה...קבוצה שנבנתה דפוק עם החוזים האדירים לקונלי וגאסול. אולי אפשר לייצר דיל עם פיניקס על קונלי, עכשיו כשהם רוצים רכז וטרן. ממפיס לא מעניינת גם כשהיא קבוצת צמרת, בטח לא מעניינת עכשיו, אולי נזרוק עליהם מבט לראות מה שווה ג'ג'ג'.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 10:44 pm 
Hall of Famer

קיץ מעניין לפליקאנס.
הטרייד על קאזינס היה באסט גם בדיעבד ולא רק באותו הרגע
אבל הם עדיין במצב סביר (כלומר אנתוני דיוויס עדיין שם; יש דופק למועדון).
מתישהו יש סיכוי שאנתוני דיוויס יתפכח ויבין שהוא לא הולך להגיע רחוק עם ההנהלה הזו
אבל עד אז הקבוצה סביבו לא רעה (אלפריד פייטון ורנדל שניהם שיחוקים פוטנציאליים במשכורות האלו) ואמורה להגיע לפלייאוף המערבי.
הבעיה היא על הנייר יש לא מעט קבוצות ש״אמורות״ להגיע לשם, מה שאומר שבהכרח חלק מהן לא תגענה.

ג״ס
--
יוסטון
ל״א לייקרס
אוקלוהומה סיטי
יוטה
(נראות לי יחסית בטוחות למעט פציעות רציניות)
--
מיניסוטה
ניו אורלינס
פורטלנד
סאן אנטוניו
דנבר
(כנראה יתחרו על 3 מקומות)

יש להם סיכוי ריאלי אבל זה יצריך שנה סופר דופר טובה ובריאה של אנתוני ושל הולידיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 11:31 pm 
Senior

הכי איזוטרי, על גבול האוף טופיק - דווין האריס עבר לדאלאס הקיץ? באיזו שנה אנחנו? זו לא הפעם המאה שזה קורה? הוא עדיין משחק כדורסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 12:23 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
הכי איזוטרי, על גבול האוף טופיק - דווין האריס עבר לדאלאס הקיץ? באיזו שנה אנחנו? זו לא הפעם המאה שזה קורה? הוא עדיין משחק כדורסל?

גם אני שמתי לב לזה! הם מכורים אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 12:26 am 
Hall of Famer

פעם שלישית. אם כבר, מי יודע בלי גוגל מהו שיא גינס שבו מחזיק דווין האריס?

לדעתי הפלייאוף במערב יכלול את המובנות מאליהן גולדן סטייט, יוסטון והלייקרס, אליהן יצטרפו (לאו דווקא בסדר הזה) אוקלהומה, ניו אורלינס, סן אנטוניו ומינסוטה. ההימור על ההפתעה: פיניקס בפלייאוף, פורטלנד ויוטה בחוץ.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 12:53 am 
Sophomore

Att כתב:

ממש לא מסכים. הטרייד על קאזינס התניע מחדש את הקבוצה ונתן לה דחיפה בחצי הראשון של העונה. בהתחשב במחיר הלא גדול שהפליקנס שילמו אני חושב שזה היה טרייד לא רע בדיעבד. הקבוצה הגיע לפלייאוף ואפילו עברה סיבוב לראשונה מאז ימי ההורנטס וכריס פול. אני גם חושב שסה"כ המצב שלהם השתפר מאוד לעומת שנה שעברה. יש להם עכשיו סגל עמוק יותר. קאזינס ורונדו הם אבדות משמעותיות, אבל הגיעו שחקנים טובים. הסיבה שדייויס יעזוב בסוף זה בגלל אם לא תהיה סביבו קבוצה לאליפות, שזה התרחיש הסביר, אבל הקבוצה במגמת שיפור. בלי פציעות משמעותיות אני מניח שהם בפלייאוף ואפילו ממקום לא רע, 5-7 כזה.

ס"א תהיה טובה מבשנה האחרונה, יש להם עכשיו כוכב פעיל נוסף על אולדריג', וסגל השחקנים מסביב הוא כזה שמתאים לדרך של פופוביץ'. אני נותן להם 3-6.

בדאלאס יהיה מעניין מאוד לראות את דונצ'יץ'. אני מאמין שהוא יכול להיות הדבר הבא ושהוא יעשה הרבה רעש כבר השנה. מעבר לזה יהיה מעניין לראות את סמית' והאם הוא יגלה עקומת שיפור. אני מעריך שבחלק הראשון של העונה הם יפרלטטו עם מקום שמוביל לפלייאוף אבל מתיישהו זה יברח להם.

סקרמנטו כרגיל, מקום די חסר תקווה, למרות שיש כמה שחקנים מעניינים. בתכל'ס, בלי התקדמות של פוקס ובאגלי אני לא חושב שיהיה להם מה למכור בשום צורה. יש שם עוד כמה שחקנים נחמדים, אבל אלה השניים היחידים שבאמת יש להם סיכוי להרים קצת את העסק.

יוסטון נחלשו עם העזיבה של שחקני הכנף ההגנתיים, ועם מלו יש סיכון חברתי, אבל הם עדיין המועמדת הראשית לעקוץ את הלוחמים ולכל הפחות להגיע לגמר המערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 12:53 am 
Hall of Famer

פורטלנד בחוץ השנה. יש גבול לכל תעלול. מאמין גם בחדגבה וגם בדרוזן ופופ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 12:55 am 
Hall of Famer

וזה יהיה מאד רומנטי אם קרלייל ייתן לדירק פלייאוף לאחרון נפילי הדור, אבל קשה לראות את זה קורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 1:10 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
פורטלנד בחוץ השנה. יש גבול לכל תעלול. מאמין גם בחדגבה וגם בדרוזן ופופ

ומי עוד בחוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 1:30 am 
Sophomore

אני מהמר שמיניסוטה מתיישהו במהלך העונה תפרק את החבילה ותצא מהמירוץ, לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 2:27 am 
Hall of Famer

יואי כתב:
Att כתב:

ממש לא מסכים. הטרייד על קאזינס התניע מחדש את הקבוצה ונתן לה דחיפה בחצי הראשון של העונה. בהתחשב במחיר הלא גדול שהפליקנס שילמו אני חושב שזה היה טרייד לא רע בדיעבד.
.

לא ברור לי איך הטרייד קידם את ניו אורלינס אם שנה וחצי אחרי הטרייד הם איבדו את קאזינס ללא תמורה.
הם נתנו קלעי שהם האמינו בו ובחרו אותו בבחירה גבוהה ובחירה שהייתה מספר 10 בדראפט הקודם (בו היו עדיין שחקנים חזקים על הלוח). זה לא מעט בכלל עבור השכרה. אני חושב שזה טרייד כושל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 2:48 am 
Sophomore

כי זה עזר לקבוצה לצבור ניסיון, הפלקנס היו סוג ש'ל קבוצה אבודה' לא מצליחה לייצר שום דבר נורמלי סביב אחד הכוכבים הכי גדולים בליגה. החיבור עם קיזנס התניע את השינוי הזה. הוא זה שהביא אותם לפוזיציה של קבוצה בדרך לפלייאוף את שבה הטרייד על מירוטיץ' יכל להמשיך את המומנטום הזה.
אני לוקח מציאות הפוכה בלי קאזינס ועם היל'ד ולא רואה את הם היו עושים קפיצה קדימה כזו 'משנה את המומנטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 10:42 am 
Sophomore

מסכים עם יואי, הילד לכאורה יותר מבטיח אבל קאזינס ואחר כך מירוטיץ' עשו שינוי מנטלי בקבוצה ודחפו אותה קדימה. נמשיך לראות את זה השנה להערכתי
אני די מסכים עם כל מה שכתבו רק שלדעתי דאלאס תפתיע וכן תכנס לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 11:20 am 
Senior

אני גם מסכים שהטרייד על קאזינס הוא לאו דווקא רע, אפילו אם הוא היה רק השאלה לעונה, פשוט כי הוא הפיח חיים במועדון וכי לא נראה לי שבניו אורלינס מתאבלים יותר מדי על מה שהפסידו בו.
מה שכן יכול להפוך אותו לגרוע זה אם לפליקנס הייתה אפשרות להביא כוכב אחר באותו המחיר, אבל כזה שלא היה בורח הקיץ ובעיקר אם זה היה ווינג טוב. (נגיד אם אינדי הייתה עושה את הטרייד הזה על פול ג׳ורג׳, אבל אני לא ממש מאמין בזה).
או לחילופין אם העונה הם יחזרו להיות גרועים, אבל אני כן במאמינים שהעונה הקודמת עשויה להכניס אותם למומנטום טוב.

בכל אופן, הם קבוצה מעניינת יחסית - בנויה שווה מהמגמה בליגה, ניסו בקיץ להביא את השחקנים הכי דומים מבחינת סגנון לאלו שאיבדו, אבל קצת נשארו מדי עם החולשות שלהם בכנפיים ולדעתי פייטון דומה לרונדו יותר בחולשות מאשר בחזקות.

אני מחבב אותם ומקווה שישתפרו העונה, אבל יש בי כן מידה מסוימת של פסימיות לגבי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 11:57 am 
Hall of Famer

אני מחבב את התוספות של ניו אורלינס הקיץ אבל "הפיח רוח חיים", "מומנטום טוב"... לא מתחבר להצהרות האלו.
ממתי קאזינס שנחשב למעין הדקייס משנה מנטליות של קבוצה לטובה? אם אני לא טועה הפליקנס כבר היו בפלייאוף אז גם טיעון הניסיון לא ממש רלוונטי.

הטרייד על מירוטיץ' היה טוב וגם ההחתמות של רנדל ופייטון מסתמנות כטובות (רנדל בעיניי זה חוזה מציאה) אבל זה לא הופך את הטרייד על קאזינס למוצלח. עדיין טרייד גרוע מאוד בעיניי.

מה שקרה אחרי הפציעה של קאזינס די מוכיח את זה. הניסוי של לעשות זג כאשר כל הליגה עושה זיג עם שני גבוהים דומיננטיים לא עבד כפי שקיוו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 12:16 pm 
Hall of Famer

אני מנחש שכוונת הכותבים היא לא שקאזינס עצמו הוא בחור חיובי במיוחד, אלא שהפליקאנס כמועדון שוק-קטן שלעולם יתקשה לגייס כוכבים עשה מהלך כדי להעמיד את הקו הקדמי הכי טוב בליגה. אם זה שווה או לא שווה, אני מסכים איתך שלא שווה (עם שחקן כמו הילד השנה הם היו מועמדים ליתרון ביתיות בפלייאוף).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 1:49 pm 
Junior

Hacohen כתב:
ההימור על ההפתעה: פיניקס בפלייאוף, פורטלנד ויוטה בחוץ.

חשבתי שאני בהלם מההודעה הזו.
יוטה צפויה להיות עם הגנה טופ5 בליגה, אני לא יודע כמה כאלה פספסו פלייאוף אבל מנחש שמעט מאוד.

אבל אז הגיעה ההודעה הזו:
Hacohen כתב:
(עם שחקן כמו הילד השנה הם היו מועמדים ליתרון ביתיות בפלייאוף).

השוטינג המחליף של סקרמנטו קינגס עושה את ההבדל בין מאבק על כניסה לפלייאוף לבין יתרון ביתיות
מסופקני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 1:59 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
Hacohen כתב:
ההימור על ההפתעה: פיניקס בפלייאוף, פורטלנד ויוטה בחוץ.

חשבתי שאני בהלם מההודעה הזו.
יוטה צפויה להיות עם הגנה טופ5 בליגה, אני לא יודע כמה כאלה פספסו פלייאוף אבל מנחש שמעט מאוד.

אבל אז הגיעה ההודעה הזו:
Hacohen כתב:
(עם שחקן כמו הילד השנה הם היו מועמדים ליתרון ביתיות בפלייאוף).

השוטינג המחליף של סקרמנטו קינגס עושה את ההבדל בין מאבק על כניסה לפלייאוף לבין יתרון ביתיות
מסופקני

כבוד רב להגנה של יוטה ולתלכיד שהם מוציאים מעצמם, אבל חוץ ממיצ'ל אין שם כשרון. זה ההימור שלי, אם נחיה גם נראה.

לגבי הילד, יש לך את זה במנטרה יותר נבובה? ה"שוטינג המחליף של סקרמנטו" סיים את העונה שעברה עם 13.5 נקודות למשחק ב43% לשלוש. הוא בן 24 בואכה העונה השלישית שלו בליגה, יעני יש לו קייס עוד להשתפר. אם תסתכל על הסגל של ניו אורלינס תגלה שיש להם קו קדמי מאד-מאד מוכשר, וקו אחורי (הרבה) פחות. אז מכיוון שאני צופה לפליקאנס פלייאוף העונה גם בסגל הנוכחי, שחקן כמו הילד שיכול לספק את ה15 נקודות למשחק באחוזי שלוש נפלאים יכול להיות הקייס למאבק על ביתיות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 2:10 pm 
Hall of Famer

לא יודע לגבי באדי הילד והפליקנס, קשה להעריך את היכולות שלו ביקום הביזארי של סקרמנטו אבל יוטה להערכתי תחמיץ את הפלייאוף רק אם גובר ייפצע ויחמיץ זמן רב. יש להם את אחד המאמנים הטובים בליגה, הם רצים זמן מה ביחד, מיטצ'ל הוא כוכב וההגנה שלהם עם גובר נהדרת. זה אמור להספיק לפלייאוף גם במערב הקשוח.

ההימור על פיניקס הוא ממש מפתיע אבל קשה להתייחס אליו ברצינות לפני שרואים את הסגל לפתיחת העונה. טרייד על קמבה או משהו בסגנון עשוי לשנות דברים. כרגע, הסגל כמו שהוא, הסיכוי די אפסי בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 2:28 pm 
Hall of Famer

המספרים היפים של הילד בסקרמנטו המקרטעת מלמדים שבקבוצה מסודרת ומאומנת יותר הוא יכל לפרוח עוד יותר.

לגבי פיניקס, לא רואה את ההפתעה הגדולה. דווין בוקר הוא כוכב. טי.ג'יי וורן-אפשר לאהוב או לא לאהוב-משתפר בעקביות עונה אחרי עונה ובעונה האחרונה כבר היה שווה 20 נקודות למשחק, כשלעונה הקרובה יש לו גיבוי של אריזה. דיאנדרה אייטון נראה כמו סופרסטאר טו קאם, חובת ההוכחה עליו כמובן, אבל אני על הגל שלו. צריך לראות איך מיקאל ברידג'ס ימצא את המקום שלו ברוטציה, אבל זה שחקן שאפשר להמר עליו לחמישיית רוקיז אם הוא מקבל דקות. חוץ מזה ג'וש ג'קסון ועקומת שיפור, ריאן אנדרסון והשלשות, טייסון צ'נדלר שהוא עדיין אחד הריבאונדרים הטובים בליגה (הוריד 9 למשחק ב25 דקות בעונה הקודמת). אם זה מתחבר להם-כן, פלייאוף. כמובן שצריכים רכז נורמלי, אבל מאמין שיעשו מהלך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 2:41 pm 
Hall of Famer

וורן לא באמת משתפר. גאנר חלול שתמיד ידע לקלוע ומצד שני מעולם לא שיחק כדורסל קבוצתי בחיים. כל דקה שלו על המגרש היא נזק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 3:03 pm 
Junior

לפני המספרים שלו בקינגס הוא היה בפלקינס ולא נראה טוב יותר מאתוו'ן מור.
נראה שפלקינס בכלל מעדיפים את ג'רו הולידיי כקומבו גארד לצד רכז ולכן אחרי הניסוי המוצלח עם רונדו הביאו את פייטון.

על פיניס אשמח לדבר בת'רד שלהם.

ממפיס תמיד מוזנחת.
לפני השנה האחרונה גם סבלו מפציעות, בעיקר של הגאסול הקטן, אבל דידו לפלייאוף. השנה בלי קונלי זה היה מזעזע.
לא ניצלו את ההזדמנות למכור את טייריק בדדליין,
שילמו יותר מידי על סלו מו, כי אין כינוי שיותר מתאים ל-grind city
שני ברוקס וג'בון קרטר אלמוניים בשוטינג
אם ג'ארן ג'קסון נראה טוב לדעתי זו קבוצה שתחזור לפלייאוף
ובכל מקרה הם מעדיפים לתת את הבחירה שהם חייבים לבוסטון כבר השנה, כשהיא מוגנת טופ8 ולא שנה הבאה(טופ6) או עוד שנתיים (לא מוגנת)

בספרס המון דקות משחק ירדו, שדרוזן ופואלטל מכסים רק חלקית
ומעניין מאיפה הדקות האלו יגיעו, בטח כשפאו רק מזדקן (וגם גיי, מילס ואלדריג לא ילדים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 4:27 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
המספרים היפים של הילד בסקרמנטו המקרטעת מלמדים שבקבוצה מסודרת ומאומנת יותר הוא יכל לפרוח עוד יותר.

לגבי פיניקס, לא רואה את ההפתעה הגדולה. דווין בוקר הוא כוכב. טי.ג'יי וורן-אפשר לאהוב או לא לאהוב-משתפר בעקביות עונה אחרי עונה ובעונה האחרונה כבר היה שווה 20 נקודות למשחק, כשלעונה הקרובה יש לו גיבוי של אריזה. דיאנדרה אייטון נראה כמו סופרסטאר טו קאם, חובת ההוכחה עליו כמובן, אבל אני על הגל שלו. צריך לראות איך מיקאל ברידג'ס ימצא את המקום שלו ברוטציה, אבל זה שחקן שאפשר להמר עליו לחמישיית רוקיז אם הוא מקבל דקות. חוץ מזה ג'וש ג'קסון ועקומת שיפור, ריאן אנדרסון והשלשות, טייסון צ'נדלר שהוא עדיין אחד הריבאונדרים הטובים בליגה (הוריד 9 למשחק ב25 דקות בעונה הקודמת). אם זה מתחבר להם-כן, פלייאוף. כמובן שצריכים רכז נורמלי, אבל מאמין שיעשו מהלך.

זה תיאור סופר אופטימי של המצב של פיניקס.
בפועל, אתה בונה על רוקי לקחת אותך לפלייאוף.
כדי להגיע לפלייאוף במערב הקשוח, פיניקס יצטרכו שני דברים:
1. המאמן שלהם יתגלה כברד סטיבנס2.
2. רכז ברמה גבוהה.
הגנה היא לא בדיוק אחת החוזקות של הסגל הזה. אתה צריך מאמן מצוין כדי להוציא הגנה טובה פלוס ממנו.
נחכה ונראה מה פיניקס יעשו בעמדת הרכז ואז אפשר יהיה להתייחס להימור של נדב יותר ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 186 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה