משהו על ההכנה של מכבי עד עכשיו - נורא ואיום. אני לא מדבר על התוצאות. זה משחקי אימון, אווירת ליגת קיץ, ניסויים והיכרות עם השחקנים החדשים. התוצאות פחות חשובות. אני אחלק את זה לשניים: ניהול ההכנה, והשחקנים החדשים כמו שהם נראים עד עכשיו.
ניהול ההכנה - זה הדבר העיקרי לדעתי. אם מישהו היה צריך עוד הוכחה כמה הניהול של מכבי דפוק, וכמה הם עסוקים בהכל חות מבאמת להתכונן לעונה, הוא מקבל אחת עכשיו. מאחרים מאד בתחילת ההכנה, מתחילים את משחקי האימון מאוחר, ואז דוחסים שלושה טורנירים תוך שבועיים וקצת. 9 משחקים במשהו כמו 16-17 יום, ממש על סף פתיחת העונה. מעבר לזה, שליש מההכנה הזו נופל על חלון נבחרות. מכבי ידעה מראש, או הייתה אמורה לדעת, שהפעם היא תתרום די הרבה שחקנים לקמפיין הנבחרת, היא גם ידעה שוילבקין התאזרח בטורקיה ואמור לשחק שם. אולי מייקל רול וחזרתו לנבחרת טוניסיה זו הפתעה, אבל זה בקטנה. בנוסף, ההוא נוסע להתחתן, וההוא נוסע להצטלם... כל אלה היו אמורים להיות ידועים. אז בסדר, השנה אין את מסע ה-NBA שהפך לפארסה אבל תמיד היה יותר חשוב מהכנה נורמלית לעונה... ועדיין הצליחו לחרבן את כל ההכנה לעונה, ולהגיע לתחילתה אחרי 9 משחקים בשבועיים וחצי בסגל חסר. לא יודע מה יהיו התוצאות בהכנה מעכשיו עד תחילת העונה, זה לא משנה. ככה לא עושים הכנה.
לגבי שחקנים. אובראיינט - כבר אמרתי. נראה בינתיים כמו פלופ שבדרך, נימקתי למעלה למה אני חושב ככה. העובדה שהוא בכל זאת מוביל את קלעי מכבי בהכנה כמעט בכל המשחקים זה לא סימן טוב, זה אומר משהו רע על הקבוצה. קאלויארו - נותן מה שהיה צפוי, לא מעל ולא מתחת. שחקן מוגבל למדי אבל קבוצתי ונלחם, לא יותר ולא פחות. וילבקין - שיחק רק משחק אחד בינתיים, קשה לחוות דעה אבל מכירים אותו מקודם. הוא לא יהיה הבעייה של מכבי למרות שנראה רע במשחק הראשון. מסה מתחת לסל - אמרתי. בלאק איננו אז קשה לשפוט את תרומתו, בלעדיו הקו הקדמי של מכבי נראה רך כמו ספוג. פאסט ברייק קבוצתי - זה רק הכנה עם כמה שחקנים חדשים, אבל התיאום ביציאה לפאסט ברייק זו מחלה של מכבי כבר שנים לא מעטות. כולם כל הזמן אומרים שמכבי אוהבת לרוץ, אבל היא כנראה מאהבת גרועה מאד... היציאה כבר שנים איטית ולא מתואמת.
_________________ אנחנו מגש היהודים שעליו לך ניתנה מדינת הכסף. ...הכרזה זו, במושב מועצת המדינה הזמנית (מגילת העצמאות)
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.
נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ש' ספטמבר 22, 2018 10:55 am, נערך פעם אחת בסך הכל.
|