טוב, אם הגענו עד לשלב הזה ואמארה לא חתם, אז אני חושב שאפשר לצאת כבר מנקודת הנחה שהוא לא יחתום, ולכן נראה לי שאפשר לסכם את הקיץ ואת הבנייה של הקבוצה (ואת נושא אמארה כפארסה מפדחת).
אז הקו האחורי בסה"כ נראה טוב - פלדיין כייצרן הראשי של הנקודות, כריס ג'ונסון נראה לי כמו יופי של 3, על בלאט אני לא מת וחושש שהוא יקבל יותר מדי דקות, אבל הוא נראה טוב הקיץ ויכול להיות שהוא יתאים טוב למה שהקבוצה תצטרך ממנו ובר טימור אולי יראה יותר טוב העונה כ2 מאשר בעונה הקודמת כרכז, בכל אופן לתפקיד שבודאי ייועד לו אני חושב שהוא יהיה בסדר. הסימן שאלה הכי גדול כרגע בעמדות האלו הוא ג'קובאן בראון שלפי מה שאני מבין לא נראה בעניינים עד עכשיו בהכנה. לדעתי בלעדיו אין בקבוצה אף שחקן שיכול לייצר נקודות מחדירה באופן עקבי (פלדין קצת) וכשהוא לא ייתן את זה, אז נראה הרבה התקפות תקועות. אם בראון הולך להראות כמו קיילין לוקאס השני, אני מקווה שיקלטו את זה מספיק מהר ויביאו במקומו שחקן שכן ידע ליצור מכדרור, לפני שניקלע לבור בצ'מפיונס.
הקו הקדמי הוא כבר עניין יותר מורכב. כרגע אנחנו מדברים על באטלר, אליהו, אוונס, צ'וברוביץ' ואצ'וויל. כלומר, קו קדמי די מוגבל, בלי אופציות התקפיות בולטות ועם חור מסוים בעמדה 4. טיישון תומאס, כשיחזור, דווקא יתאים לא רע למשבצת של 4 הגנתי שיכול לתת דקות בעמדה 5 בליגה. עד אז, אני מניח שזה יהיה הקו הדמי ושנראה גם את אוונס נותן מעט דקות ב4 באירופה. השאלה הגדולה היא לגבי א'צוויל - בהנחה שאמארה לא רלוונטי, אז אין ספק שכדאי להשאיר אותו בסגל עד לחזרה של תומאס לעניינים, כשתומאס חוזר - יכול להיות שהוא יהפוך לפחות רלוונטי. הסימן שאלה פה הוא לגבי שילוב שלו בליגה - אני כן בדעה שעם תומאס יכול להיות שמוטב יהיה לשלוח את ג'ו להשאלה עד לסוף העונה, ואז הרשמה שלו לליגה תהיה סתם שריפה מיותרת של רישום של זר. עם זאת, אם לא רושמים אותו - אז בחודש הקרוב הזר היחיד שהוא באמת ביגמן בסגל הוא אוונס, כי באטלר הוא יותר 3 מ4.
בסופו של דבר, הבנייה שנראתה עקומה ובינונית ביולי, נראית לי הרבה פחות עקומה היום, אבל יש לה כמה חולשות שיכולות בחלקן להיפתר על ידי חזרה של זרים לעניינים. אם זה יקרה, אז תהיה כאן קבוצה טובה, שאולי בנויה קצת יותר מדי לרוחב, אבל תוכל לדבר חזק באירופה. באופן קצת מוזר, שני הזרים שהגיעו מהליגה, בראון ותומאס, הם די האקס פקטורים לעונה הזו כרגע, הם ובלוטת החשק/שתייה ממעיין הנעורים של אדון ליאור אליהו. עקב כך, צפו להרבה אפס אנד דאונס העונה בבירה.
|