סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 9:19 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 10:48 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני לא רואה חשבון, אבל ממה שאני מבין, בשנה הראשונה יש הקלת מס זהה לעולה חדש בשנה הראשונה שלו.
אחרי השנה הראשונה אני לא רואה מצב להקלת מס. אני גם לא רואה אפשרות של המתאזרח לטעון מול רשויות המס שמרכז חייו מחוץ לישראל, כאשר הוא גר ועובד פה 8 חודשים בשנה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 10:50 am 
Hall of Famer

קורובייב כתב:
N.T.K כתב:
היה כל כך יותר קל אם היו עושים את זה בצורה יותר גיונית ופחות בצורה שהמטרה היחידה שלה היא שבשנה הבאה מכבי לא תפגע (כי כולם יודעים שבעוד שנתיים אפשר להוריד את החוק אם זה באמת יפריע למכבי )

שחקן מתאזרח יכול לשחק כישראלי , X שנים לאחר קבלת האזרחות שלו.
עד אז יהיה מקום 1 למתאזרח בכל קבוצה לפי חוקי פיבא

כך לקבוצות יהיה גם משתלם מקצועית , להביא לפה את המתאזרחים שאשכרה הולכים להשתקע פה.
כך שבכמה שנים הראשונות הם יהיו על תקן המתאזרח בקבוצה ואחרי כמה שנים על תקן ישראלי לכל דבר ועניין
להביא מתאזרח שאומר שניו יורק היא הבית האמיתי שלו , פשוט יהיה פחות משתלם לטווח הארוך.

בעלי הקבוצות הם כמעט כולם אנשי עסקים , אז כדי לשכנע אותם , צריך לתת להם מוטיבציות מתחום העסקים.
אם זה יהיה משתלם כלכלית , להביא לפה רק מתאזרחים שיש להם אופק בישראל , זה מה שיקרה.

אז תסביר לי. איך בוחרים מתאזרח שיש לו אופק בישראל?
מה הקואליציה בין כל אילו שנישארו?

מצטרף לשאלה.
איך תזהה מראש מתאזרח שמתכוון להשתקע בישראל? יש להם קרניים או משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 11:13 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
אני לא רואה חשבון, אבל ממה שאני מבין, בשנה הראשונה יש הקלת מס זהה לעולה חדש בשנה הראשונה שלו.
אחרי השנה הראשונה אני לא רואה מצב להקלת מס. אני גם לא רואה אפשרות של המתאזרח לטעון מול רשויות המס שמרכז חייו מחוץ לישראל, כאשר הוא גר ועובד פה 8 חודשים בשנה.

זה גם מה שאני מכיר. עניין אותי לדעת האם יש דבריחם נוספים וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 11:16 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
קורובייב כתב:
N.T.K כתב:
היה כל כך יותר קל אם היו עושים את זה בצורה יותר גיונית ופחות בצורה שהמטרה היחידה שלה היא שבשנה הבאה מכבי לא תפגע (כי כולם יודעים שבעוד שנתיים אפשר להוריד את החוק אם זה באמת יפריע למכבי )

כך לקבוצות יהיה גם משתלם מקצועית , להביא לפה את המתאזרחים שאשכרה הולכים להשתקע פה.
כך שבכמה שנים הראשונות הם יהיו על תקן המתאזרח בקבוצה ואחרי כמה שנים על תקן ישראלי לכל דבר ועניין
להביא מתאזרח שאומר שניו יורק היא הבית האמיתי שלו , פשוט יהיה פחות משתלם לטווח הארוך.

בעלי הקבוצות הם כמעט כולם אנשי עסקים , אז כדי לשכנע אותם , צריך לתת להם מוטיבציות מתחום העסקים.
אם זה יהיה משתלם כלכלית , להביא לפה רק מתאזרחים שיש להם אופק בישראל , זה מה שיקרה.

מצטרף לשאלה.

בעניין הזה, אי אפשר לדעת מן הסתם. היו כאן מתאזרחים שאמרו בזמנו שהם רואים את העתיד שלהם כאן , למדו ודיברו עברית ועזבו. היו כאן מתאזרחים ששיחקו אצלנו שנים, למדו עברית, הקימו משפחה ועזבו (לאסוף למשל).
מצד שני, היו כאלו שבאו לכאן בכלל כשחקנים זרים ואיכשהו מצאו את עצמם נשארים כאן לתמיד (קורנליוס, נברסון, דאוסן, אבדיה, בריסקר, קורי קאר, סטנלי ברנדי, וגם אולסי פרי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 11:39 am 
Hall of Famer

אולסי פרי הוא מקרה יוצא דופן מבין אלה, אני לא בטוח ששהותו כאן היא כי ראה כאן את עתידו. אבל כאן הוא כוכב עבר ספורטיבי וסוג של גיבור תרבות (השם שלו אפילו נקלט כשם גנרי לאדם גבוה), יש לו גב של מכבי שדאגה לו ולשיקום שלו, ועתידו די מובטח. בארה"ב הוא עוד אסיר לשעבר שעשה hard time על עבירה חמורה, ואני לא רוצה לחשוב איך הוא היה גומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 11:41 am 
Hall of Famer

המקרה של אולסי הוא של בן אדם שלמזלו דאגו לו כשיצא מהכלא. בא לכאן למקום שהוא אוהב (אחרי הכלא), ומפה לשם - נשאר ויישאר פה כבר. מצוי גם בזוגיות בנוסף המון שנים עם ישראלית.
רוצה לומר שמן הסתם בתחילת דרכו הוא בטח ובטח לא חשב שיגור כאן לתמיד. ייתכן מאוד שגם לא חשב ככה אחרי שכבר נקלט והפך לכוכב חברתי בארץ בזמן הקריירה. בסוף, כמו שסטיב קפלן דיבר על עצמו פעם, אנשים מתגלגלים למקום ובסוף נשארים בו מכל מיני סיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 11:45 am 
Hall of Famer

ובכל אופן, הנקודה חוזרת לשאלה - איך החבר NTK מתכוון לזהות את המתאזרח שמתכוון להשתקע בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 12:22 pm 
Junior

N.T.K כתב:
שחקן מתאזרח יכול לשחק כישראלי, X שנים לאחר קבלת האזרחות שלו.

כך לקבוצות יהיה גם משתלם להביא לפה את המתאזרחים שאשכרה הולכים להשתקע פה.
בכמה שנים הראשונות הם יהיו על תקן המתאזרח ואחרי כמה שנים על תקן ישראלי.

צריך לתת להם מוטיבציות מתחום העסקים.
אם זה יהיה משתלם כלכלית להביא לפה רק מתאזרחים שיש להם אופק בישראל.

זה הציטוט המלא של N.T.K.

הוא לא מציע נוסחה מתמטית, אלא שם את הקלפים אצל מנהלי הקבוצות שמאתרים את היהודים הכדורסלנים ברחבי הגלובוס.
ברגע שיו"ר של קבוצה נפגש עם שחקן הוא צריך להפעיל שיקול לדעת ולהבין מהשחקן את מטרותיו

אפשר להגיד הרבה דברים רעים על המנהלים של מכבי, אבל מטומטמים הם לא, כולנו יודעים שכאשר הם נפגשו עם ג'ורדן פארמר וטיילור רוצ'סטי, לדוגמה, הם ידעו שאין להם איזהשהיא כוונה מיוחדת להשתקע בארץ. לא צריך להיות גאון בשביל זה. ואם אתם רוצים לצטט את הפסקה הזו ולהיתמם - אהלן וסהלן. אבל בתוך תוככם אתם יודעים שזה נכון.

מה ש-N.T.K אומר שזה שמנהלי הקבוצות ייקחו את זה בחשבון, שאם הם מאתרים איזהשהוא יהודי-כדורסלן שלא גדל בארץ, ובא להם לשדרג עמו את הקבוצה, אין שום בעיה, אבל שיהיה להם בראש הסוגיה שהוא העלה.

אני מקווה שפירשתי אותך נכון וזה כאמור הצעה שהיא לא כל כך מופרכת. וכן, אין לזה נוסחה מתמטית, שאם אתה מציב את המשתנים המתקבלים אז אתה מקבל תשובה חד משמעית, אלא יותר שכל בריא של מקבלי ההחלטות בקבוצות. אין מה לעשות, לא לכל דבר מתאפשר להמציא פונקציה ממתטית נהירה שאם תכניס לתוכה ערכים תקבל תשובה ברורה. זה אחד המקרים...אבל תרשו לי לא לזלזל בראשי הקבוצות. כאשר הם מאתרים שחקן כדורסל מוכשר בעל שורשים יהודיים הם ככל הנראה יוכלו לספוג תחושות ראשוניות.

וחוץ מזה גם מה שהם "יספגו" לא משנה - בסופו של דבר N.T.K כן מציע איזהשהוא מדד, שאותו מתאזרח ייחשב לישראלי בקבוצה, X שנים לאחר קבלת האזרחות שלו...זה לא כזה מופרך כמו החוק הבאמת אידיוטי שרק שמי שמשחק בנבחרת ישראל כמה משחקים יוכר כשחקן ישראלי.

הרי ברור שקבוצות קטנות כמו באר שבע והרצליה בחיים לא יצליחו להנחית פה שחקן מתאזרח ברמה כה גבוהה שישחק בנבחרת. זה חוק שנועד רק בשביל מכבי.

הרעיון ש-N.T.K זרק לאוויר רלוונטי לכל הקבוצות בצורה שוויונית.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ב' דצמבר 03, 2018 12:32 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 12:28 pm 
Junior

אני אוסיף את זה בתגובה נפרדת
מה שN.T.K מציע קיים באיזהשהיא צורה שאני לא הכי סגור עליה, בארצות הברית. כאמור לא קשור לתחום הספורט.

כאשר ישראלי או ישראלית (או כל בן אנוש שאיננו נולד ב-states) מתחתן/ת עם אמריקאי (הרבה עושים את זה בשביל לקבל את האזרחות הנכספת, בטח שמעתם שאפילו לא מעט מהם בתשלום), הם נמצאים תחת "מבחן" של הרשויות למשך כמה שנים. לאחר מכן, הם חוזרים לרשויות בארה"ב וצריכים לעבור ריאיון די מאתגר (ובטח כמה יש עוד כמה שלבים שלא ציינתי, כי אינני בקיא בפרטי הפרטים) על מנת להוכיח שהם אכן זוג נשוי שמקיים אורח חיים זוגי, ואכן יש בכוונתם להמשיך לעבר עתיד במדינה. בקיצור שהם לא מחרטטים.

ורק אחרי זה הם מקבלים אזרחות רישמית.
אני פשוט מכיר בחורה ישראלית שנפלה בריאיון, לא זכרה איזה פרט מהמשפחה של "בעלה".

N.T.K לא מציע מבחן משפיל ולא לעקוב אחרי אף אחד. הוא גם לא מציע נוסחה ברורה ומוכנה מראש. פשוט לראות אם הם אכן נשארים לשחק בארץ במשך כמה עונות ברציפות. אני מקווה שפירשתי אותך נכון כאן ולמעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 12:39 pm 
Hall of Famer

מה שעושים בארה"ב שתיארת פה נועד ספציפית למנוע נישואין פיקטיביים לצורך התאזרחות, למיטב ידיעתי. לא קשור למה ש-NTK מדבר עליו.
זה גם לא קשור ל"אם הוא רואה את עתידו במדינה או לא", אם כבר ההיפך הוא הנכון. המתחתנים פיקטיבית בארה"ב דווקא מאד רוצים להישאר ולהשתקע בארה"ב... זו הסיבה שהם עושים את זה מלכתחילה. רק שהם מנסים להתאזרח ברמאות.

בנוסף הוא מדבר על "ישתלם להם להחתים את מי שיש לו אופק בישראל", כלומר הוא מצפה שיזהו את זה מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 12:43 pm 
Hall of Famer

ובסופו של דבר , עניין פרק הזמן בנישואים בארה"ב עד האזרחות לא רלוונטי אלינו כמשדובר במישהו שמתאזרח מכורח חוק השבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 1:28 pm 
Hall of Famer

ובכל הקשור לשוויוניות, אני חושב שההצעה שלי היא הכי שוויונית עם כל הכבוד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 2:20 pm 
Hall of Famer

אז שאני אבין, אנחנו צריכים להוסיף בחוק האזרחות סעיף ששיוויון בפני החוק עבור שחקן כדורסל תלוי בשיקול דעתם של בעלי קבוצות הכדורסל?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 2:26 pm 
Hall of Famer

על פי סהר אירגון השחקנים ידחה את ההמלצות .מסכימים שם למקסימום 5 זרים בטופס וישראלי אחד בחמישיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 4:27 pm 
מנהל פורום

זו בדיוק הבעיה שלי עם כל החוקים המוצעים. אי אפשר לדעת מראש מי נשאר ומי טרמפיסט. למעשה גם השחקנים עצמם לרוב לא יודעים. בלאט תיכנן להתחתן לישראלית ולהישאר לחיות פה? לא ניראה לי.

אני בתור עולה חדש לשעבר בעצמי בטח לא ארצה לפגוע בצעירים שהחליטו להשתקע פה (ולי אישית גם לא משנה אם הם יהודים או לא) שהם גם במקרה שחקני כדורסל.

במקסימום מה שאפשר לעשות זה לארגן להם פה ערבי פנויים-פנויות עם מיטב נשות ישראל, עדיף ממשפחה שורשית, ולקחת אותם לאיזה חומוס ממש ממש טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 4:49 pm 
Senior

ההצעה של קבלת מעמד שחקן ישראלי רק אחרי פז"מ היא כל כך אלמנטרית ופשוטה שאין פלא שאף אחד לא התיחס אליה (למעט אלה שידעו להגיד מראש שזה לא יעבור במבחן חוקיות). מכל בחינה אחרת (לא משפטית) זו הצעה פשוטה והגיונית.
ואגב, אם כפי שקראתי כאן, מס הכנסה מפלה בין אזרח לאזרח כשהוא מעניק הטבות מס לעולים חדשים, הייתי נזהר בטרם הייתי קובע שעל איגוד הכדורסל אסור לעשות כן ואפילו אם נעשית ההבחנה בין אפליה לטובה של מוחלשים לאפליה סתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 5:03 pm 
Hall of Famer

מעניין אם NTK גם בעד להכריח אותם לשחק בנבחרת במהלך אותו פז"מ (שהרי נבחרת היא צבא).
כלומר שבמהלך הפז"מ הם ישחקו בנבחרת כישראלים אבל בליגה ישחקו כזרים.

והנימוק שלי נגד ההצעה הזו אינו משפטי. כלומר, אני גם חושב שזה לא יעבור משפטית (ככל שמישהו יעתור כמובן, בלי עתירה אפשר להעביר הכל...) אבל הנימוק הראשוני לא משפטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 5:36 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
ההצעה של קבלת מעמד שחקן ישראלי רק אחרי פז"מ היא כל כך אלמנטרית ופשוטה שאין פלא שאף אחד לא התיחס אליה (למעט אלה שידעו להגיד מראש שזה לא יעבור במבחן חוקיות). מכל בחינה אחרת (לא משפטית) זו הצעה פשוטה והגיונית.
ם.

זה מה שבזמנו הוחלט אחרי ההחלטה לעבור ל-2 זרים בקיץ 1985. זה החזיק מעמד עשור .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 7:12 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
אני אוסיף את זה בתגובה נפרדת
מה שN.T.K מציע קיים באיזהשהיא צורה שאני לא הכי סגור עליה, בארצות הברית. כאמור לא קשור לתחום הספורט.

כאשר ישראלי או ישראלית (או כל בן אנוש שאיננו נולד ב-states) מתחתן/ת עם אמריקאי (הרבה עושים את זה בשביל לקבל את האזרחות הנכספת, בטח שמעתם שאפילו לא מעט מהם בתשלום), הם נמצאים תחת "מבחן" של הרשויות למשך כמה שנים. לאחר מכן, הם חוזרים לרשויות בארה"ב וצריכים לעבור ריאיון די מאתגר (ובטח כמה יש עוד כמה שלבים שלא ציינתי, כי אינני בקיא בפרטי הפרטים) על מנת להוכיח שהם אכן זוג נשוי שמקיים אורח חיים זוגי, ואכן יש בכוונתם להמשיך לעבר עתיד במדינה. בקיצור שהם לא מחרטטים.

ורק אחרי זה הם מקבלים אזרחות רישמית.
אני פשוט מכיר בחורה ישראלית שנפלה בריאיון, לא זכרה איזה פרט מהמשפחה של "בעלה".

N.T.K לא מציע מבחן משפיל ולא לעקוב אחרי אף אחד. הוא גם לא מציע נוסחה ברורה ומוכנה מראש. פשוט לראות אם הם אכן נשארים לשחק בארץ במשך כמה עונות ברציפות. אני מקווה שפירשתי אותך נכון כאן ולמעלה.

לא מדויק. אני אמריקאי, אשתי ישראלית\צרפתיה שהרגע קיבלה את הגרין קארד בגללי.
קודם כל - אין מבחן של כמה שנים. יש אפליקיישן שהיום תחת טראמפ לוקח יותר זמן מפעם. לנו לקח 15 חודש מרגע הנחיתה שלה בארה"ב ו 12 חודש מהרגע שהיא הגישה את האפליקיישן. מה שצריך לעשות בינתיים, זה בדיקה רפואית בעיקר, וגם תוך כמה חודשים מההתחלה מקבלים כבר EAD - EMPLOYMENT AUTHORIZATION DOCUMENT.
הראיון, בהנחה שנשואים באמת, לפחות במקרה שלי, מאד לא מתאגר. ולפחות במקרה שלי, היה די ברור שאנחנו נשואים לחלוטין ובאמת מהרגע הראשון. מה שכן, יש הרבה ליצנים ברשויות (למשל, הם איבדו את האישור הרפואי שלנו, והיינו צריכים להמציא עוד אחד, אבל בקטנה).
אבל לענייננו - מה שכתבת מאד לא מדויק. אני לא זוכר שמישהו מתעניין אם אנחנו מתכוונים להמשיך במדינה. מה שכן, היא רק יכולה להחזיק גרין קארד, אם היא תהיה בארה"ב 6 חודשים כל שנה (נדמה לי). אבל זה ממש לא חלק מהראיון, וזה גם לא אמור להיות חלק מהראיון. הדבר היחיד שחשוב הוא האם אנחנו באמת נשואים או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 8:18 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
קורובייב כתב:
N.T.K כתב:

מצטרף לשאלה.

אני מניח שאני אישית אתן לו קודם לעשות עליה ואח"כ אני אחתים אותו כשהוא כבר עשה עליה ללא קשר לכדורסל.
אבל בכל מקרה , סביר שאפשר לשיחה די קלה לברר את זה .
גם חוזה ל5 שנים יכול להיות ערובה די טובה שהוא פה להשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 8:21 pm 
Hall of Famer

למה שקבוצה תרצה / תיאלץ להחתים שחקן ( בפרט לא מוכח ) לחמש שנים ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 8:33 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
למה שקבוצה תרצה / תיאלץ להחתים שחקן ( בפרט לא מוכח ) לחמש שנים ?!

זה יהיה שיקול כלכלי מקצועי.
אף אחד לא יהיה חייב להחתים לתקופת זמן גדולה , אבל ברעיון שבו מתאזרח נהיה "ישראלי" לאחר X שנים מרגע קבלת האזרחות , יכול להיות שווה כלכלית למצוא את המתאזרח ולהחתים אותו לתקופה גדולה מX ,
אם יצליח לך , אז או שיהיה לך ישראלי טוב חדש או שבמקרה שהוא יהיה ממש טוב , מישהו ישלם לך הרבה כדי לשחרר אותו מהחוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 8:34 pm 
Hall of Famer

גם הקטע של "שיחה קלה ואתה יודע הכל" הוא נאיבי ברמות על.

אגב, ביקום שבראת השחקן בתקופת ה-X מחויב לשחק בנבחרת ישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 8:54 pm 
Hall of Famer

N.T.K כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
קורובייב כתב:
N.T.K כתב:

מצטרף לשאלה.

אני מניח שאני אישית אתן לו קודם לעשות עליה ואח"כ אני אחתים אותו כשהוא כבר עשה עליה ללא קשר לכדורסל.
אבל בכל מקרה , סביר שאפשר לשיחה די קלה לברר את זה .
גם חוזה ל5 שנים יכול להיות ערובה די טובה שהוא פה להשאר.

אז אתה בעצם מבקש משחקן לבוא לגור בארץ, לא לשחק כדורסל בשביל להוכיח שהוא בא לכאן בשביל עלייה ורק אחרי כמה זמן שהבן אדם לא עושה כלום לתת לו הכשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 9:35 pm 
Junior

עזבו, זה קשקוש חצי אפוי ונראה לי שהוכחנו את זה.
אני גם חושב שפז"ם זו הדרך.
שלוש שנים עד חמש שנים. שום קשר לנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גמליאל ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: