סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 7:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 642 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 26  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2018 11:04 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מנסה להבין טוב יותר את המשפט "...התקשורת הלבישה עליו תיקי שוחד במאמץ כלל תקשורתי פסיכוטי לחלוטין של אולי 6 שנים ...".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2018 11:46 am 
מנהל פורום

הרבה בליכוד כבר היו שמחים לגדעון סער למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2018 11:48 am 
Junior

אני דווקא מאשים את ביבי.
בתור שר הבריאות, זה מחדל מערכתי חמור שלו שהוא לא טיפל התקף פסיכוזה בן 6 (!!!) שנים של מערכת כל כך גדולה, שחלק קוראים לה הרשות הרביעית, כמו התקשורת.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2018 11:49 am 
Hall of Famer

תומר כתב:
אני מנסה להבין טוב יותר את המשפט "...התקשורת הלבישה עליו תיקי שוחד במאמץ כלל תקשורתי פסיכוטי לחלוטין של אולי 6 שנים ...".

ובכן, מי ששיחד אותו לכאורה (בין השאר) היו אלוביץ' ונוני מוזס, כך שטכנית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2018 12:00 pm 
Freshman

FLASH כתב:
אני חושב שנתניהו יכנס לכלא בסוף. זה יגמר בשנה הקרובה, הוא יהיה בן 70 ויכנס לכמה שנים , לפיד יהיה רה"מ יעביר קדנציה איומה ונוראה בממשלת שמאל - כחלון . הממשלה תפרק את הכוח שבנה נתניהו, ביבי ישתחרר עד גיל 73 ככה וכבר ימצאו את הדרך להמליך אותו לעוד 10 שנים. אין מה לעשות , הכוח שלו בלתי נתפס והוא רק הולך ומתחזק ומשתפר כפוליטיקאי ואיתו המדינה.

כן כן עבריין מורשע שהתקשורת הלבישה עליו תיקי שוחד במאמץ כלל תקשורתי פסיכוטי לחלוטין של אולי 6 שנים להפיל אותו מהכיסא, או שהוא באמת לקח שוחד כדי לאזן את הכפשת שמו, יחזור מהכלא בקמפיין "לא היה כלום" ויקבל 35 מנדטים. אני אומר לכם- תשאלו את רוב מצביעי הימין אם הם מעדיפים בראש את ביבי ספק מושחת או את לפיד/כחלון/גבאי/ברק/גנץ/שמאלן אחר, רובם המוחלט יעדיפו ביבי ספק מושחת בלי לחשוב פעמיים. ואין מה לעשות - הימין זה הרוב

מעבר לכל הדברים החכמים שרשמת כאן, הרשה לי רק לציין שלעבירת השוחד נלווה קלון כך שגם אחרי שישתחרר יש לו עוד 7 שנים עד שיחזור ויציל אותנו ממלתעותיו של ראש הממשלה יאיר לפיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2018 12:50 pm 
Junior

sheky כתב:
מה לא מסובך?
המשטרה תופרת לו כל כך הרבה תיקים כדי לרצות את יונית לוי?

התקשורת עשתה רעש מטורף שביבי אשם וחלחלה את זה לאזרחים דרך כל עיתון אתר ובכל תעמולה אפשרית כבר שנים (לפחות 4. אני כבר מ2013 זוכר תעמולה מטורפת שלא ראיתי בחיים באיכותה וכמותה, להוריד את ביבי בכל דרך אפשרית)

כל גוף יודע שהתקשורת תתלבש עליו אם יזכה את ביבי. דמם בראשם. המשטרה בראשות המפכל, הפרקליטות בראשות הפרקליט הראשי והיועץ המשפטי , מעצם הפחד מהסקילה התקשורתית הצפויה , מוטים מראש להרשיע את ביבי, אחרת כל הסביבת מכרים - משפחה שלהם ישמעו עליהם ימבה חרא ואפילו ספקות 'פלילי' מהעבר שלהם. תראה מה קורה למפכלים ורמטכלים לפני תפקיד, חופרים להם בחיים. ביבי זה ה-נושא של התקשורת כבר שנים

מה גם שזו דעת הקהל שהתקשורת יצרה. היא קבעה מראש-ביבי לקח / נתן שוחד וואטאבר. את יכול בכלל לדמיין מה יקרה למנדלבליט אם הוא יזכה את ביבי? זה לא נתפס . סכנת תפירת תיקים וגישושים בעבר פלילי שלו, ואני לא מרחיק לכת אם אגיד סכנת רצח. במקומו הייתי מעדיף לברוח מהארץ מאשר לזכות את ביבי.

בקיצור ביבי יכנס לכלא. יצא מהכלא. קלון ? גם לזה ימצאו פתרון. העם רוצה את ביבי ספק מושחת על פני כל אפשרות בדיחה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2018 1:06 pm 
Senior

FLASH כתב:
אתה יכול בכלל לדמיין מה יקרה למנדלבליט אם הוא יזכה את ביבי? זה לא נתפס . סכנת תפירת תיקים וגישושים בעבר פלילי שלו, ואני לא מרחיק לכת אם אגיד סכנת רצח. במקומו הייתי מעדיף לברוח מהארץ מאשר לזכות את ביבי...

אתה יכול לתת דוגמא אחת ויחידה של מישהו שפעל בצורה, בוא נגיד שנויה במחלוקת, בניגוד לעמדת ה"תקשורת" ושעמד בסכנת רצח?
זכיתי כבר לראות הגזמות בחיי אבל זו ללא ספק מתייצבת במקום מצוין בצמרת

ומי זו התקשורת? רזי ברקאי? נוני מוזס שסיכם עם נתניהו על סיקור אוהד? עיתון 'הארץ' על שלושת מנוייו? מי? על כל אילנה דיין יש עמית סגל, פרשננו לענייני ערבים בגל"צ היה שנים רבות גיא בכור שהיה שמאלני כי יש לו משקפיים ומגיש המהדורה המרכזית של ערוץ 1היה ינון מגל (שלמיטב זכרוני, עד שזיהה את עצמו עם הבית היהודי נחשב משום מה לשמאלני, כנראה בגלל שאינו דתי מתנחל). על כל ידיעות אחרונות יש מעריב והעיתון הנפוץ ביותר נקרא 'ישראל היום'.
אפשר להתווכח על מידת ההשפעה של כל כלי תקשורת ספציפית אבל עולם התקשורת הישראלית רחוק מלהיות מונוליטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2018 1:11 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
FLASH כתב:
אתה יכול בכלל לדמיין מה יקרה למנדלבליט אם הוא יזכה את ביבי? זה לא נתפס . סכנת תפירת תיקים וגישושים בעבר פלילי שלו, ואני לא מרחיק לכת אם אגיד סכנת רצח. במקומו הייתי מעדיף לברוח מהארץ מאשר לזכות את ביבי...

אתה יכול לתת דוגמא אחת ויחידה של מישהו שפעל בצורה, בוא נגיד שנויה במחלוקת, בניגוד לעמדת ה"תקשורת" ושעמד בסכנת רצח?
זכיתי כבר לראות הגזמות בחיי אבל זו ללא ספק מתייצבת במקום מצוין בצמרת

ומי זו התקשורת? רזי ברקאי? נוני מוזס שסיכם עם נתניהו על סיקור אוהד? עיתון 'הארץ' על שלושת מנוייו? מי? על כל אילנה דיין יש עמית סגל, פרשננו לענייני ערבים בגל"צ היה שנים רבות גיא בכור שהיה שמאלני כי יש לו משקפיים ומגיש המהדורה המרכזית של ערוץ 1היה ינון מגל (שלמיטב זכרוני, עד שזיהה את עצמו עם הבית היהודי נחשב משום מה לשמאלני, כנראה בגלל שאינו דתי מתנחל). על כל ידיעות אחרונות יש מעריב והעיתון הנפוץ ביותר נקרא 'ישראל היום'.
אפשר להתווכח על מידת ההשפעה של כל כלי תקשורת ספציפית אבל עולם התקשורת הישראלית רחוק מלהיות מונוליטי.

שכחת את אלוביץ' ומילצ'ן על הדרך.

בקיצור, התקשורת הפילה את ביבי בכך שטייקוני התקשורת הרשעים ניסו לשחד אותו והוא, שיה תמימה שכמותו, נפל ברשת ולקח את הכסף וטובות ההנאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2018 1:18 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
אני חושב שנתניהו יכנס לכלא בסוף. זה יגמר בשנה הקרובה, הוא יהיה בן 70 ויכנס לכמה שנים , לפיד יהיה רה"מ יעביר קדנציה איומה ונוראה בממשלת שמאל - כחלון . הממשלה תפרק את הכוח שבנה נתניהו, ביבי ישתחרר עד גיל 73 ככה וכבר ימצאו את הדרך להמליך אותו לעוד 10 שנים. אין מה לעשות , הכוח שלו בלתי נתפס והוא רק הולך ומתחזק ומשתפר כפוליטיקאי ואיתו המדינה.

כן כן עבריין מורשע שהתקשורת הלבישה עליו תיקי שוחד במאמץ כלל תקשורתי פסיכוטי לחלוטין של אולי 6 שנים להפיל אותו מהכיסא, או שהוא באמת לקח שוחד כדי לאזן את הכפשת שמו, יחזור מהכלא בקמפיין "לא היה כלום" ויקבל 35 מנדטים. אני אומר לכם- תשאלו את רוב מצביעי הימין אם הם מעדיפים בראש את ביבי ספק מושחת או את לפיד/כחלון/גבאי/ברק/גנץ/שמאלן אחר, רובם המוחלט יעדיפו ביבי ספק מושחת בלי לחשוב פעמיים. ואין מה לעשות - הימין זה הרוב

יש פה כל כך הרבה תופינים שאני לא יודע מאיפה להתחיל... אבל אני אנסה עם המשפט או שהוא באמת לקח שוחד כדי לאזן את הכפשת שמו - מה??

וגם השורה התחתונה שלך שרובם המוחלט של הימנים יעדיפו את ביבי הספק מושחת היא ברורה לכל וזו הבעיה של המדינה הזאת. אבל רק הרשה לי לתקן: הם יעדיפו גם את ביבי המושחת (שזה מה שהוא) על פני האלטרנטיבה, ובעצם אתה בעצמך רושם את זה כשאתה אומר שהוא יחזור למלוך אחרי הישיבה בכלא... אז למה בכלל אתה רושם ספק מושחת אם זה ברור לכל שאין לאף מצביע ליכוד בעיה עם זה שביבי המלך הוא מושחת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2018 6:03 pm 
Junior

כי גם ישיבה בכלא, במציאות פחד שהתקשורת יצרה , לא הופכת אותו למושחת . מקסימום ספק מושחת. וכן-אני מסכים שרובם המוחלט של הימניים יעדיפו ביבי מושחת על פני כל אלטרנטיבה קיימת. כתבתי ספק מושחת כי זה מה שהוא עד שיוכח שהוא יותר (יוכח=יותר מהדלפות התקשורת שאנחנו יודעים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2018 6:24 pm 
Senior

אז מבחינתך המלצת הפרקליטות = הדלפות התקשורת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2018 6:29 pm 
Junior

המלצת הפרקליטות הופכת אותו למושחת? היא הופכת אותו לאדם שצריך להעמידו לדין, בהינתן החלטת היוע"מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2018 6:50 pm 
Hall of Famer

מבחינתו האשמה של ביבי מעולם לא תוכח, כי גם אם בית משפט יפסוק שהוא אשם זה ספק אשם, בגלל התקשורת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2018 10:18 pm 
Junior

בית המשפט לא ישכנע אותי שביבי מושחת. רק ספק מושחת

ראיות ברורות, או הודאה שלו, או קונצנזוס ציבורי/ליכודי/ימני סביב עובדות שמראות את השחיתות - כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2018 11:11 pm 
Senior

וואו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2018 12:11 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
בית המשפט לא ישכנע אותי שביבי מושחת. רק ספק מושחת

ראיות ברורות, או הודאה שלו, או קונצנזוס ציבורי/ליכודי/ימני סביב עובדות שמראות את השחיתות - כן

לא מבין איך זה משכנע אותך. הרי ברור שגם אם הוא יודה באשמה, זה מס שפתיים והוא לא באמת מתכוון לזה !!

תומר ויובב - אשמח אם תוכלו להרחיב על נושא סל התרופות. כן אגיד שהתפלאתי לשמוע לפני מספר שנים בתוכנית רדיו שתרופה שנכנסת לסל לעולם לא יוצאת, והיא נשארת גם עם אותו תקציב.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2018 12:49 am 
Junior

תהליכים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2018 1:26 am 
Senior

לא כל כך מכיר את סל התרופות
מכיר (קצת) את תחום הניסויים הקליניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2018 1:49 am 
Junior

ההתפלאות במקומה.

אין מניעה חוקית להבנתי מהוצאת טכנולוגיות מסל התרופות אך הדבר לא קורה רשמית. עם זאת, בשנים האחרונות בתהליך הערכת העלות של טכנולוגיות חדשות מתחשבים ב“פגעי הזמן“ ומתקצבים בחסר טכנולוגיה חדשה על סמך התקצוב ביתר של טכנולוגיה ישנה שתוקצבה לפני שנים והפכה זניחה. כמובן שכל זה נעשה בועדות משנה, באופן חלקי ולא רשמי ורחוק מעין הציבור. וכל המידע הזה אצור במוחם של מספר יודעי חן בלבד.

אבל בזבוז המשאבים שהתייחסתי עליו קשור יותר לבחינת היעילות הקלינית ומדידת הvalue של טכנולוגיות שמשלם המיסים משלם עליהם מיליארדים ועשרות מילארדים. כרגע אין אף גוף שבודק את זה ולאף אחד אין אינטרס גם לבדוק את זה שחושבים לעומק. חברות התרופות..מן הסתם לא. קופות חולים ? שהן היחידות שיש להן את המידע כבר מזמן הפכו לחברות ביטוח וכל תהליך של מדידת איכות ואימפקט קליני בוודאי כבר זר להן. וחוצמזה אולי הן מרוויחות על טכנולוגיה גרועה ? משרד הבריאות וזה הקוף הכי גדול..הוא ארגון חלש ורופס ויותר נוח לו להתייצג מול הציבור כזה שמגדיל את הסל ומנהל את פסטיבל התרופות. לך תסביר לציבור שלפעמים התרופה לא עובדת ולמה אולי חשוב לבדוק את זה. זה לא כזה רומנטי...

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

נערך לאחרונה על ידי החתול יובב בתאריך ו' דצמבר 21, 2018 1:51 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2018 1:49 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

תומר כתב:
וואו!

כן.
אין ספק שביבי הוא גאון. הוא יכול להשתין על הבוחרים שלו והם ימשיכו להגיד: "המממ, הנקטר הזה כל כך טעים'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2018 10:35 am 
Junior

אני לא בוחר בו
ושנית, בהינתן שישראל בסכנה תמידית, האלטרנטיבה הטובה והיחידה למעשה היא ביבי, גם אם הוא מושחת ולא סופר את בוחריו. השאר אשפה בתפקיד רה"מ

אבל אין ספק, ביבי גאון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2018 2:38 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
אני לא בוחר בו
ושנית, בהינתן שישראל בסכנה תמידית, האלטרנטיבה הטובה והיחידה למעשה היא ביבי, גם אם הוא מושחת ולא סופר את בוחריו. השאר אשפה בתפקיד רה"מ

אבל אין ספק, ביבי גאון

ביבי הוא איש שמאל קיצוני במדיניות שלו .בפברואר מרס יהיה את הכתב אישום לפחות בתיק 4000 ככה פורסם שלשום.לדעתי הוא הולך לבלות בכלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2018 2:55 pm 
Junior

FLASH כתב:
בהינתן שישראל בסכנה תמידית, האלטרנטיבה הטובה והיחידה למעשה היא ביבי, גם אם הוא מושחת ולא סופר את בוחריו. השאר אשפה בתפקיד רה"מ

מה ביבי עשה בתור בטחוניסט ימני שלא עשו לפניו ברק/אולמרט/שרון?
מה אתה יודע על יכולות ניהול הבטחון של גבאי? לפיד? גנץ? בנט?

אין לי בעיה שאנשים מעריכים ותומכים בביבי אבל אני לא מבין את הקטע של ההקצנה לגבי היכולות הבלתי נגמרת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2018 3:28 pm 
Junior

https://mobile.twitter.com/dudiamsalem/ ... 28/video/1

דודי אמסלם מכין את הקרקע לביטול הדמוקרטיה על ידי העם במקרה שמערכת המשפט תקבע שביבי לא יכול לממשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 22, 2018 1:08 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
אני לא בוחר בו

אבל אין ספק, ביבי גאון

אז במי בחרת אם לא בו?
והקטע הזה עם ביבי כמר ביטחון שבלעדיו המדינה תלך לעזאזל קצת מוצה, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 642 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 46 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: