סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 21, 2025 11:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 78  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2019 1:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Rondo כתב:
זה טוב בתיאוריה אבל יותר מסובך כשמדובר על אנשים עם המון אגו, בטח במקרה של לפיד שאני לא רואה שום סרט שיסכים להיות מספר 2 של גנץ.

לפי הסקרים האחרונים, הליכוד מסתובב עדיין סביב ה-30 מנדטים וגנץ עולה ל-19-20, אם אורלי לוי מצטרפת אליו, הוא כבר על 24-25 מנדטים, זה כבר כפול ממספר המנדטים של לפיד שממשיך לדשדש עם 12 מנדטים. לא בטוח שאורלי לוי לבד תספיק, אבל עוד אבן דומינו אחת שתיפול לכיוונו (אשכנזי? כחלון? גבאי?) וזה כבר באמת יהיה פער שאפילו האגו העצום של לפיד לא יוכל לעמוד בו לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2019 1:07 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
התותח המפוברק כתב:
אם גנץ מדבר בכזה ביטחון על תהליך מדיני, נראה לי שהוא יכול לשכוח מהבחירות האלו.
שני התהליכים ה"מדיניים" האחרונים שקרו פה היו אוסלו וההתנתקות. שניהם באו תחת כותרת של הגברת הביטחון ובפועל עשו בדיוק ההיפך.
אם יש משהו שאנשים אוהבים אצל ביבי זה שהוא מחויב בכל רמ"ח איבריו לסטגנציה הקיימת.

אף אחד מאלו לא דיבר על הגברת הביטחון ושניהם דווקא הפכו את חיי אזרחי ישראל לבטוחים יותר.

הסכם אוסלו זה הסכם שלום. הסכם שלום בהגדרתו מוכוון לספק ביטחון לתושבי המדינה. בפועל, זה לא היה המצב, וערפאת היה זאב בעור של כבש שהמשיך לתת אור ירוק לפיגועי ראווה ולאינתיפאדה השנייה.
לגבי ההתנתקות, תוך שנה-שנתיים קיבלנו בעזה את שלטון חמאס, ארגון טרור שקורא להשמדת ישראל. ב-12 שנים היו לנו 3 מבצעים צבאיים + בלוני תבערה, אלפי טילים על יישובי הדרום ועוד.

זו התפיסה של רוב הציבור בנושא, ולכן, הם רואים במדיניות הדחיינות של ביבי יתרון ולא חיסרון.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2019 1:16 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
לפי הסקרים האחרונים, הליכוד מסתובב עדיין סביב ה-30 מנדטים וגנץ עולה ל-19-20, אם אורלי לוי מצטרפת אליו, הוא כבר על 24-25 מנדטים, זה כבר כפול ממספר המנדטים של לפיד שממשיך לדשדש עם 12 מנדטים. לא בטוח שאורלי לוי לבד תספיק, אבל עוד אבן דומינו אחת שתיפול לכיוונו (אשכנזי? כחלון? גבאי?) וזה כבר באמת יהיה פער שאפילו האגו העצום של לפיד לא יוכל לעמוד בו לדעתי.

מאיפה ההנחה שצירוף של אורלי לוי מוסיף כחמישה מנדטים ?
לטעמי עוד מנדט-שניים במקרה הטוב , וזה לא רלוונטי שהיא משיגה יותר מזה בעצמה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2019 1:28 pm 
Junior

קודם כל, כבר עכשיו בסקרים גנץ על 21-24 מנדטים. עם אשכנזי ואורלי לוי, על פי הנתונים שבידיי, הוא על 26-27. עם לפיד במקום שניהם הוא על 33-35 (אתמול בחדשות 12 קיבלו ביחד 35). מצד שני, לפיד לא מגדיל לו את הגוש, לוי כן. עדיף 27 מנדטים בלי לפיד, כשיש עתיד נשארת עם 9-10 כשותפה אפשרית לקואליציה.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2019 1:43 pm 
Hall of Famer

red כתב:
קודם כל, כבר עכשיו בסקרים גנץ על 21-24 מנדטים. עם אשכנזי ואורלי לוי, על פי הנתונים שבידיי, הוא על 26-27. עם לפיד במקום שניהם הוא על 33-35 (אתמול בחדשות 12 קיבלו ביחד 35). מצד שני, לפיד לא מגדיל לו את הגוש, לוי כן. עדיף 27 מנדטים בלי לפיד, כשיש עתיד נשארת עם 9-10 כשותפה אפשרית לקואליציה.

אני הלכתי לפי הסקר של וואלה, 19 מנדטים כרגע לגנץ, 24 עם אורלי לוי, 33 אם גם אשכנזי ולפיד חוברים אליו. ואני די מסכים שעדיף לגנץ שלפיד ימשיך לרוץ לבד ויחבור אליו אחרי הבחירות.

https://elections.walla.co.il/item/3216208

נערך לאחרונה על ידי rony בתאריך ה' ינואר 31, 2019 1:49 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2019 1:48 pm 
Hall of Famer

אני עדיין ממשיך לא להבין ולהיות נדהם איך גבי אשכנזי יכול לשכנע מישהו להצביע עבורו.
גם אם יהיו לי מחשבות להצביע לגנץ (נניח בתסריט שבאמת יש לו סיכוי לנצח את ביבי בבחירות), אם הוא לוקח את אשכנזי לרשימה שלו, אין שום סיכוי שאני אצביע עבורו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2019 2:44 pm 
Junior

למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2019 2:50 pm 
Hall of Famer

פרשת הרפז? ההתנהלות מול ברק?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2019 3:00 pm 
Hall of Famer

כלומר אם אתה מאמין בגנץ וחושב שהוא הכי טוב ויכול לנצח את ביבי , אז בגלל אשכנזי הוא כבר לא כל הדברים האלה.... ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2019 3:02 pm 
Junior

הסכם אוסלו עצר באמצע וכרגע הוא במעמד של הסכם ביניים שנתקע באמצע. איך בכלל אפשר לשפוט אותו? אף אחד מהחותמים עליו לא דמיין שהפעימה הזו של ההסכם תהפוך לעניין שתקוע כבר 23 שנה.

לגבי ההתנתקות, אני חושב ששוכחים פה את כמות הפיגועים וההתקפות שהיו על הישובים בגוש קטיף בתקופה שהוא היה מאוייש. ובכל מקרה זה בכלל לא היה מהלך אופטימלי כי הוא היה חד צדדי לחלוטין ונתן לאויב לעשות ככל העולה על רוחו לאחר ויתור.

אגב, ראיתי שאמרו פה שיש מצביעים של מרץ שעוברים לגנץ. באמת? מישהו שהצביע מרץ סתם ככה עובר להצביע למפלגה עם שמות כמו האוזר, הנדל ויעלון? עצוב.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2019 3:06 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבל הסכם אוסלו לא עצר באמצע בחלל ריק. הוא עצר כי בנסיבות שהוא הביא לא היה בר קיימא להמשיך אותו לשלבים הבאים. ודאי שאפשר לשפוט אותו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2019 3:18 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
אגב, ראיתי שאמרו פה שיש מצביעים של מרץ שעוברים לגנץ. באמת? מישהו שהצביע מרץ סתם ככה עובר להצביע למפלגה עם שמות כמו האוזר, הנדל ויעלון? עצוב.

לא יפתיע אותי במיוחד אם זה קורה בשוליים, אנשים נוטים לשפוט את המפלגות לפי מי שעומד בראשן, ובמיוחד כשמדובר במפלגות שהן רק פלטפורמה עבור איש ציבור פופולרי (סטייל לפיד, כחלון, ליברמן וכו') ולא מפלגות מבוססות עם היסטוריה שיש להם ערך מעבר לראש המפלגה הנוכחי. נראה לי שלפחות לפי איך שהוא נתפס בציבור, גנץ הוא בהחלט אלטרנטיבה למצביעי מרץ, במיוחד לכאלו שמבחינתם העדיפות הראשונה היא להוריד את ביבי ולהחזיר את השמאל-מרכז לשלטון יותר מאשר האידיאולוגיה הספציפית של מרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2019 3:59 pm 
Hall of Famer

אגב, מישהו כבר שיתף את המשפט המדהים הבא?

ציטוט:
בנוסף על כך תתפקד המפלגה שלו על פי השיטה הדמוקרטית, כאשר היו"ר לבדו ייקבע את רשימת מועמדיה לכנסת ואת סדר שיבוצם ברשימה, כאשר הוא אמור להתייעץ על כך עם הנהלת המפלגה. בנוסף לכך זוכה היו"ר לבלעדיות בכל הנוגע להחלטה על הצטרפות לקואליציה או על קביעת הרכב הקואליציה במידה ומוטלת עליו מלאכת הרכבת הממשלה.

https://www.israelhayom.co.il/article/6 ... TYvNWCI4QA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2019 5:04 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
פרשת הרפז? ההתנהלות מול ברק?

אולי ההתנהלות של ברק מולו... אני לא חושב ששניהם יצאו בסדר, אבל האשמה נופלת על שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2019 5:11 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
כלומר אם אתה מאמין בגנץ וחושב שהוא הכי טוב ויכול לנצח את ביבי , אז בגלל אשכנזי הוא כבר לא כל הדברים האלה.... ?

מי אמר שאני מאמין בגנץ? אם הייתי מאמין בגנץ הייתי מצביע עבורו גם אם לא היה לו סיכוי לנצח את ביבי.
אחד הנושאים שגנץ כל כך הדגיש בנאום שלו זה מנהיגות אחרת, מוסר שלטוני, מלחמה בשחיתות ועוד סיסמאות. גבי אשכנזי בעיני מגלם את כל הדברים הללו. אז כן, זאת סיבה מספיק טובה לא להצביע.

G1, נימוק של - הוא התחיל קודם, לא ממש תופס, בטח לא כשאתה רמטכ"ל ועושה דברים חמורים עד מאד. ואל תדאג, גם לאהוד ברק או לכל מפלגה שתגייס את אהוד ברק אני לא אצביע.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2019 5:29 pm 
Hall of Famer

ויש גם את הקטע הקטן הזה של תביעה ייצוגית ב-165 מיליון שקל. בקיצור, לא רק גנץ נכשל בעסקים. גם גבי אשכנזי. וגם אחד, דונלד טראמפ.
https://www.calcalist.co.il/local/artic ... 01,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2019 5:53 pm 
Junior

rony כתב:
אגב, מישהו כבר שיתף את המשפט המדהים הבא?

ציטוט:
בנוסף על כך תתפקד המפלגה שלו על פי השיטה הדמוקרטית, כאשר היו"ר לבדו ייקבע את רשימת מועמדיה לכנסת ואת סדר שיבוצם ברשימה, כאשר הוא אמור להתייעץ על כך עם הנהלת המפלגה. בנוסף לכך זוכה היו"ר לבלעדיות בכל הנוגע להחלטה על הצטרפות לקואליציה או על קביעת הרכב הקואליציה במידה ומוטלת עליו מלאכת הרכבת הממשלה.

https://www.israelhayom.co.il/article/6 ... TYvNWCI4QA

ישראל היום, נו. מאיפה להם לדעת מה זו דמוקרטיה.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2019 6:31 pm 
Hall of Famer

לא חושב שבחירות זה כמו מתמטיקה ואני לא זוכר פעם אחת שכך זה עבד. לא רואה איך גנץ+אורלי = גנץ לבד + אורלי לבד. ולמען האמת, גם לא רואה איך גנץ היום = אפילו קרוב למה שגנץ יקבל בבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2019 7:38 pm 
Hall of Famer

ככל שמודיעים על האיחוד מוקדם יותר, ככה האפקט שלו נחלש.
בנט ושקד התחילו עם 10. בינתיים הם רק יורדים ויורדים. בקצב הזה יגיעו ל-6 או 7.
גם גבאי התחיל בקול תרועה וככל שהתקדם הזמן הפך לשק חבטות.
גם כחלון התחיל בקול תרועה וככל שהתקדם הזמן נאבק עכשיו על אחוז החסימה. כנ"ל ליברמן. כנ"ל אורלי לוי.

בקיצור, כמו שכבר כתבתי בעבר, זה עוד לא סוף ההצגה, צפו להפתעות בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2019 8:23 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
עמוס לב כתב:
על סמך מה אפשר להגיד שהסכם אוסלו הפך את חיי אזרחי ישראל לבטוחים יותר?
אם מסתכלים על מספרים של אנשים שנהרגו בשל הסכסוך, אז נראה לי שזאת טעות. לטעמי אפשר לייחס בצורה ישירה את פיגועי ההתאבדות לתהליך אוסלו, בין אם זה התחזקות הארגונים היותר קיצוניים, חמאס, ג'יהאד איסלמי וחופש גדול יותר לתשתיות טרור.

לגבי עזה אפשר להתווכח מה היה קורה אם היינו נשארים שם, אבל עופרת יצוקה וצוק איתן זה פועל יוצא של ההתנתקות ואני לא ממש מבדיל בין חייל שמת במבצע צבאי לבין אזרח שנהרג בעורף, זה עדיין חיי אזרח ישראלי.

מה גם שמאז התווספה כיפת ברזל למשוואה. לא רוצה לחשוב מה היה קורה לאזרחים אם לא הייתה כיפת ברזל בעופרת יצוקה וצוק איתן או בהתקפת 500 הטילים האחרונה.

יש יגידו שאלמלא כיפת ברזל היינו סופגים אולי אבידות כאלו בעורף שלא הייתה ברירה לממשלה אלא ללכת עד הסוף ברצועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2019 9:37 pm 
Hall of Famer

אורן, למי אתה מצביע?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2019 2:42 am 
Junior

אוקי שמעתי וראיתי את גנץ
אני ממש חושב שהוא עתיד לכשלון חרוץ במיוחד. לא מבין איך אפשר להתרשם בכלל

מרגיש לי אדם שמנסה להרים הצגה של אחד עם דרך. זה נראה פשוט כאילו הוא שינן את המשפטים בע"פ והוא פולט אותם עם משחק גוף ותכלס זה נראה ונשמע ככ לא אמין וככ לא מהלב.. פשוט שינון והצגה. ככה זה נשמע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2019 2:57 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
אורן, למי אתה מצביע?

אני?
עוד לא החלטתי. בעיה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2019 9:34 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
אם גנץ מדבר בכזה ביטחון על תהליך מדיני, נראה לי שהוא יכול לשכוח מהבחירות האלו.
שני התהליכים ה"מדיניים" האחרונים שקרו פה היו אוסלו וההתנתקות. שניהם באו תחת כותרת של הגברת הביטחון ובפועל עשו בדיוק ההיפך.
אם יש משהו שאנשים אוהבים אצל ביבי זה שהוא מחויב בכל רמ"ח איבריו לסטגנציה הקיימת.

לצערי זה לא נכון.
אם הוא ידבר בצורה מספיק מעורפלת, ולא ישתמש במילים המתועבות על מצביעי הימין "שלום" ו"פלסטינים",וימשיך בתמרונים המוצלחים שלו בעניין, אני רואה מצביעי ימין הולכים ונופלים בפח.
חבירה לעבודה תהיה טעות קשה. אורלי לוי, מהלך מצוין (ואני לא אתפלא אם ביבי יהיה בסוף זה שייקח אותה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2019 9:37 am 
Hall of Famer

תומר כתב:
אבימאל, אחרי שחזרת על זה פעמיים אני לא יכול להתאפק וחייב לשאול אותך, למה בעיניך גנץ הוא שמאל?

בעולם שאחרי נאום בר אילן, אוסלו והסכמי חברון, אני משרטט 3 חלוקות לימין שמאל המדיני (כמובן שהחלוקה לא אחידה).
1. האם בעבור הסכם שלום מוצלח תהיה מוכן לוותר על שטחים (רב ברור לשמאל)
2. האם עבור סיבות מוסריות יש לשלם מחיר מדיני (רב עצום לימין)
3. האם בנסיבות הקיימות היום, יש לחתור להסכם מדיני, או לשמור על סטטוס קוו (רב שברירי לימין)

בשלושת השאלות הללו גנץ, על פי הבנתי נמצא בשמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 78  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: