סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 21, 2025 11:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 78  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 10:07 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
והנה נתונים סטטיסטיים של ההרוגים על פי ראש ממשלה.
https://natunbarosh.co.il/%D7%94%D7%90% ... %90%D7%9C/

נדמה שעל פי זה, די ברור למה אנשים רוצים ביבי (הרוג על כל 17-25 ימים, תלוי בכהונה) ולא שרון (הרוג כל יומיים, וכאמור לפי דעתי, בגלל זה גם לא רוצים אף מחליף לנתניהו מהימין, אבל אולי אני טועה). רבין או פרס (הרוג כל 4 עד 8 ימים) או ברק (הרוג על כל 9 ימים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 11:16 pm 
Hall of Famer

רק מהסתכלות בנתונים עצמם (מבלי להיכנס לויכוחים על התהליכים שהתרחשו במציאות עצמה), הרי שאת עיקר השיפור האחרון ב"קצב ההרוגים" הביא אולמרט, שהנתונים בתקופתו מהווים שיפור משמעותי על תקופות שרון וברק שהיו קודמיו.
אגב, בגרף האחרון בקישור הנ"ל יש טעות (גדולה) בנתונים של ביבי ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 1:35 am 
Junior

נורטון כתב:
רבין היה מובס מול ביבי כי אוסלו היה תהליך מפגר, זה עד כדי כך פשוט.

ובנושא אחר, חשבתי על כך שיש סיכוי טוב שמה שבאמת גורם לביבי להיות אנטאצ'בל במערכת הבחירות, זה העובדה שבפעם האחת שהימין החליט ללכת על מנהיג אלטרנטיבי (קרי:שרון), גם הוא הלך ועשה אקט שמאלני (ומטומטם) להחריד כמו ההתנתקות. נדמה לי שעכשיו יש פחד אמיתי שכל מנהיג, שמאל או ימין, יעשה טעות מפגרת כזאת או אחרת.
פרט לביבי, כמובן.

לא חושב שיש הסכמה משני צידי המתרס שאוסלו היה הסכם מפגר. יותר מזה, אם אוסלו היה הסכם כל כך מחריד, למה נתניהו ממשיך עם התיאום הביטחוני בשטחים? נשמע לי קצת מוזר שכל אותם מתלהמי אוסלו טורחים להמשיך לקיים חלקים ממנו.
לגבי ההתנתקות, זה היה צעד רע ולא חכם כי היה ניתן להוציא ממנו כל כך הרבה יותר, אבל אם הבחירה היא בין המצב היום לבין להישאר שם כל השנים האלו, לי אין ספק מה עדיף.
בכלל, בעיני הטענה שלך שהעם מקדש מנהיג בגלל שהוא לא מניע שום תהליך היא טענה הרבה יותר מזלזלת בעם מכל טענה אחרת.
הסיבה שביבי ממשיך להיבחר היא שהוא הצליח לייצר הסתה ושסע בעם במימדים חסרי תקדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 1:37 am 
Hall of Famer

אני לא חי בארץ, אז אין לי מושג. אבל עד לפני 8 שנים כן חייתי בארץ, ואני לא זוכר תקופה של יותר הסתה משסע מאשר כהונת רבין, למען האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 1:44 am 
Junior

א. אם אתה לא חי בארץ 8 שנים אז בהחלט פספסת את כל הסיפור הזה.
ב. יש פה הבדל ענק בעיני. במקרה שאתה ציינת העם היה משוסע סביב תהליך. זה בעיני דבר לגיטימי. לא לגיטימי שהמנהיג של המדינה מסית נגד כל גורם אפשרי כל רשויות המדינה. אגב, חלק ניכר מההסתה אז הגיעה מאותו מסית כיום. אז זה גם נגמר כמו שהוא רצה, מקווה שהפעם זה יגמר מאחורי סורג ובריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 2:26 am 
Junior

ביבי נבחר שוב ושוב כי הוא גאון, כי הוא נואם מספר 1 בעולם, כי הוא אדם שעושה רושם חיצוני מדהים בדיבור-התנהלות-שפת גוף-חזות בשילוב עם עוצמה כריזמה ומנהיגות, כי הוא מדבר ללב ולעם, כי הוא פוליטיקאי ממולח עם מהלכים מבריקים בטיימינג נפלא, כי האינתיפדות והפיגועים ואוסלו ועזה הפכו את העם ימני - איבדנו אמון בסיכוי לשלום וביבי מוביל קו ימני שקול שמתאים לרוב העם, כי המסרים שלו חדים קליטים ומשכנעים את מרבית העם (הרוב אנשים שבקושי מבינים משו במדינת ישראל). וכי האלטרנטיבות בעשור האחרון הם בדיחה מהלכת. כל אחד יותר מגוחך מהשני. כולם גמדים ליד ביבי. אולמרט שרון ואפילו ברק לפני כהונתם יכלו להתחרות מולו , בטח בנק זמן הנוכחית. לפיד? גנץ? לבני ? הרצוג? התבזות שאלו המועמדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 2:31 am 
Junior

כאילו מצחיק אותי שאתה חושב שאם לא השיסוע ברשויות החוק/ בשמאל, ביבי לא היה 13 שנה רהמ

זה ממש שולי בעיני , ההפחדה והשיסוע עובדת על אחוז קטן בעם וזה שולי ביחס לכל הסיבות שציינתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 6:57 am 
מנהל פורום

FLASH כתב:
ביבי נבחר שוב ושוב כי הוא גאון, כי הוא נואם מספר 1 בעולם, כי הוא אדם שעושה רושם חיצוני מדהים בדיבור-התנהלות-שפת גוף-חזות בשילוב עם עוצמה כריזמה ומנהיגות, כי הוא מדבר ללב ולעם, כי הוא פוליטיקאי ממולח עם מהלכים מבריקים בטיימינג נפלא, כי האינתיפדות והפיגועים ואוסלו ועזה הפכו את העם ימני - איבדנו אמון בסיכוי לשלום וביבי מוביל קו ימני שקול שמתאים לרוב העם, כי המסרים שלו חדים קליטים ומשכנעים את מרבית העם (הרוב אנשים שבקושי מבינים משו במדינת ישראל). וכי האלטרנטיבות בעשור האחרון הם בדיחה מהלכת. כל אחד יותר מגוחך מהשני. כולם גמדים ליד ביבי. אולמרט שרון ואפילו ברק לפני כהונתם יכלו להתחרות מולו , בטח בנק זמן הנוכחית. לפיד? גנץ? לבני ? הרצוג? התבזות שאלו המועמדים

לבני כבר לקחה יותר מנדטים מהליכוד של נתיהו פעם אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 8:10 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
כמו בהרבה דברים, אנשים חיים בתקופה שהמצב הנוכחי הכי גרוע אי פעם וכרגיל זה מוגזם ומוטה. בשנות ה80 זה נראה הגיוני למישהו לזרוק רימון בהפגנה, סתם כדוגמה. וחוקי היסוד שקיומם נמצא בכזו סכנה היום נחקקו בסה"כ בשנות ה90, אז איכשהו קשה לי לקבל את הטיעון שהמצב היום איתם יותר גרוע ממה שהיה לפניהם.

(רק חסר לי אחד שימי ריגר וואנאבי שיבוא ויטען שמה שכתבתי עכשיו מוכיח שאני מעריץ של נתניהו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 8:32 am 
Senior

נורטון כתב:
לא אמרתי שהשמאל מפגר, אמרתי שאוסלו היה מפגר. ונדמה לי שעל כך יש קונצנזוס די רחב היום בציבור הישראלי משני צדי המתרס.
בכל מקרה, גם לי כמו אורן זכור שרבין פיגר מאד אחרי ביבי בסקרים לפני שנרצח. הייתי מאד שמח לו אורן, הארכיוניסט של הפורום, היה גם מוצא לכך סימוכין.

בפתיל של הנתניהו'ז (שננעל) טענת דווקא :
נורטון כתב:
https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2018/12/benjamin-netanyahu-predicted-rise-authoritarianism/578374/?fbclid=IwAR2MDQOnG7HF4q2OEDpBfUo_ZJvCaQA_Xp73LykW1BR7hs5A8hrlO__Bbq4

מאד מאד מאד מעניין. ובעיקר מראה שני דברים
1. פלאש עם כל ההערצה העיוורת, צודק לא מעט
2. השמאל שוב הוכיח טמטום מחריד

אתה יכול כמובן לטעון שזה לא אותו דבר וכו', אתה יכול אולי אפילו להאמין לעצמך אם בא לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 9:42 am 
Hall of Famer

לא אמרתי הפעם שהשמאל מפגר :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 10:49 am 
Junior

FLASH כתב:

שכחת לציין את הקליעה המדהימה שלו מכדרור ושמדובר באישיות חיובית בחדר ההלבשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 11:11 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
והנה נתונים סטטיסטיים של ההרוגים על פי ראש ממשלה.
https://natunbarosh.co.il/%D7%94%D7%90% ... %90%D7%9C/

נדמה שעל פי זה, די ברור למה אנשים רוצים ביבי (הרוג על כל 17-25 ימים, תלוי בכהונה) ולא שרון (הרוג כל יומיים, וכאמור לפי דעתי, בגלל זה גם לא רוצים אף מחליף לנתניהו מהימין, אבל אולי אני טועה). רבין או פרס (הרוג כל 4 עד 8 ימים) או ברק (הרוג על כל 9 ימים).

זה מה שסטט' עושה לאנשים. בתחילת תקופת שרון היו באמת המון פיגועים. אבל שרון עם מבצע חומת מגן, עם העמקת שליטה בטחונית בשטחים בסופו של דבר הצליח לרסן את הטרור מאיו"ש. אתה לגמרי טועה פה. הימין זוכר את אריק שרון לרעה לא בגלל כמות פיגועים והרוגים, אלא בגלל ההתנתקות. דווקא לפני תוכנית ההתנתקות שרון היה אחלה בחלה בימין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 11:30 am 
Junior

ראובן כתב:
כמו בהרבה דברים, אנשים חיים בתקופה שהמצב הנוכחי הכי גרוע אי פעם וכרגיל זה מוגזם ומוטה. בשנות ה80 זה נראה הגיוני למישהו לזרוק רימון בהפגנה, סתם כדוגמה. וחוקי היסוד שקיומם נמצא בכזו סכנה היום נחקקו בסה"כ בשנות ה90, אז איכשהו קשה לי לקבל את הטיעון שהמצב היום איתם יותר גרוע ממה שהיה לפניהם.

(רק חסר לי אחד שימי ריגר וואנאבי שיבוא ויטען שמה שכתבתי עכשיו מוכיח שאני מעריץ של נתניהו)

הא? לא הבנתי איך הדוגמה עם הרימון רלוונטית למשהו.
גם לא טענתי שהמצב היום גרוע מאי פעם, אלא שעובדתית קורים היום דברים (בעיני מדאיגים והרסניים) שלא קרו מעולם בישראל. לא הבנתי איך חוקי היסוד קשורים לעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 12:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם ביחס לדמוקרטיה תקינה עסקינן, לדעתי קרו גם קרו בישראל דברים יותר גרועים - אם כי לא בעשורים האחרונים כנראה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 2:14 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:

יש לך במקרה סטיקר על האוטו שאומר אל תגעו לי בקובי, בביבי וברבי?
כרגיל, יותר מדי פנינים שאני לא יודע במה להתחיל... כנראה שביבי באמת גאון (הרי כולנו ראינו את תוצאות בדיקות ה-IQ שלו... קראתי במקום אחד שיש לו 180!), לגבי הבוחרים שלו - לא כל כך... הוא פורט על נימי הפחד, הלאומנות ושנאת הערבים הטבועה בציבור הבוחרים שלו (במאמר מוסגר זה די מדהים איך עם שעבר שואה הפך לכזה קסנופוב) שלא משנה כמה המצב שלהם ימשיך להיות חרבנה, הם ימשיכו להצביע למלך שלהם.
על סמך מה החלטת שהעם נהיה ימני? אתה יודע, למרות שזו נהייתה מילת גנאי (והתודות לביבי המלך) יש מספיק שמאלנים בארץ שלא איבדו אמון בסיכוי שיהיה שלום.
ביבי מוביל קו ימני שקול שמתאים לרוב העם זו דרך נפלאה לומר שהוא לא עושה כלום בנידון כבר מעל לעשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 3:01 pm 
Sophomore

זאת בדיוק הנקודה. הציבור הבוחר בביבי מעדיף מנהיג שלא עושה שום דבר מאשר מישהו שחותר לשלום. זאת משום שלאור ההיסטוריה של העשורים האחרונים, אותה חתירה לשלום נתפסת בעיניהם (וגם בעיני, למרות שאינני ממצביעיו) כדבר חסר אחריות, מסוכנת לביטחון המדינה, ואשר בסופו של דבר גוררת ליותר דם ברחובות (וזה מבלי להיכנס אפילו לשאלה העקרונית בדבר ויתור על חלקי הארץ).

אפשר כמובן לחלוק, אבל זאת נקודת המוצא של הצד הימני של המפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 6:16 pm 
Junior

-adi- כתב:
זאת בדיוק הנקודה. הציבור הבוחר בביבי מעדיף מנהיג שלא עושה שום דבר מאשר מישהו שחותר לשלום. זאת משום שלאור ההיסטוריה של העשורים האחרונים, אותה חתירה לשלום נתפסת בעיניהם (וגם בעיני, למרות שאינני ממצביעיו) כדבר חסר אחריות, מסוכנת לביטחון המדינה, ואשר בסופו של דבר גוררת ליותר דם ברחובות (וזה מבלי להיכנס אפילו לשאלה העקרונית בדבר ויתור על חלקי הארץ).

אפשר כמובן לחלוק, אבל זאת נקודת המוצא של הצד הימני של המפה.

המצרים והירדנים על הגדרות?

מי ראש הממשלה השמאלני שעשה איתם שלום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 6:20 pm 
Sophomore

המצרים מאוד מדאיגים, והאחיזה של הבדואים הירדנים בשלטון תלויה בשערה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 6:47 pm 
Hall of Famer

עמוס, האמת היא שאני גם זוכר את זה בדיוק כמוך - שרון הרגיע מאד את הפיגועים במחצית השניה של הכהונה שלו.
אבל כאמור, מופע הפלא הגאוני של ההתנתקות....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2019 2:28 pm 
Hall of Famer

ובינתיים בימין החדש, אלונה ברקת מצטרפת ומשתריינת למקום השלישי, בהחלט צירוף מאוד מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2019 6:00 pm 
Hall of Famer

וגנץ מצרף את מיקי חיימוביץ' ואורית פרקש הכהן.

חיימוביץ' יכולה להביא קולות, הן בתור אישה והן בתור תומכת בטבעונות, נוהל חיים בריא וכו'.

פרקש לעומת זאת גיוס רע של גנץ. היא לכאורה השיגה לעצמה תווית של אחת שהתנגדה למתווה הגז, אבל בפועל לא זו הייתה הסיבה היחידה שהיא פוטרה מתפקידה. תחת שרביטה מדינת ישראל הלכה אחורה כמה שנים בהיבט פיתוח חשמל פרטי ובפרט אנרגיות מתחדשות. שטייניץ הבין שתחת פרקש המדינה לעולם לא תתקרב ל-10% אנרגיות מתחדשות ב-2020, שלא לדבר על 17% ב-2030, יעדים שהמדינה התחייבה עליהם במסגרת הסכם פריז.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2019 10:18 pm 
Junior

אין ספק שמצביע ממוצע יודע לצלול לעומקן של סטטיסטיקות ייצור חשמל מאנרגיות מתחדשות.
אני מוכן להתערב על אשך שאין אף מצביע שתיכנן על גנץ ובעקבות צירופה של פרקש ישנה את דעתו.
הוא יכול לצרף גם שני דחלילים ואמוג׳י של קקי מחייך, זה לא ישנה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2019 10:22 pm 
Hall of Famer

ככל שהוא פותח את הפה ומקבל החלטות המצב הולך מדחי לדחי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 08, 2019 2:50 am 
Junior

sir charles כתב:
FLASH כתב:

יש לך במקרה סטיקר על האוטו שאומר אל תגעו לי בקובי, בביבי וברבי?
כרגיל, יותר מדי פנינים שאני לא יודע במה להתחיל... כנראה שביבי באמת גאון (הרי כולנו ראינו את תוצאות בדיקות ה-IQ שלו... קראתי במקום אחד שיש לו 180!), לגבי הבוחרים שלו - לא כל כך... הוא פורט על נימי הפחד, הלאומנות ושנאת הערבים הטבועה בציבור הבוחרים שלו (במאמר מוסגר זה די מדהים איך עם שעבר שואה הפך לכזה קסנופוב) שלא משנה כמה המצב שלהם ימשיך להיות חרבנה, הם ימשיכו להצביע למלך שלהם.
על סמך מה החלטת שהעם נהיה ימני? אתה יודע, למרות שזו נהייתה מילת גנאי (והתודות לביבי המלך) יש מספיק שמאלנים בארץ שלא איבדו אמון בסיכוי שיהיה שלום.
ביבי מוביל קו ימני שקול שמתאים לרוב העם זו דרך נפלאה לומר שהוא לא עושה כלום בנידון כבר מעל לעשור.

אתה שוגה. מצביעי ביבי לא מפחדים, הם מצביעים לו כי הוא מרשים כבןאדם. הוא מנהיג, נואם בחסד וזה קונה אותם.

העם באבוה הפך ימני , צריך להיות עיוור חרש פיסח כדי לפספס את זה. אם תוריד את הערבים, כבר הרבה שנים בערך 65 מנדטים הולכים לימין מובהק מתוך 108. כיום הגענו למצב שעוד 33 מנדטים הולכים למפלגות מרכז ורק 10 מנדטים לשמאל. זה מגוחך כמה שהעם הפך ימני. כאילו, 65 ימין, 33 מרכז, 10 שמאל (מרץ והעבודה). אז כן, יש שמאלנים רבים שמצביעים גנץ ולפיד, אבל גם אנשי ימין רבים הלכו לשם. מסכים שיותר שמאל נמצא שם, אבל עצם העובדה שהמפלגות הללו ממתגות עצמם במרכז ללא נטיה , בלי להגות אפילו בטעות את המילה שמאל, כדי למשוך קולות מימין, זו עדות ברורה שהעם הפך ימני. אין דרך לנצח את ביבי מהשמאל . אין מספיק שמאלנים. אתם זן נכחד. ביבי ריסק את השמאל ב10 שנים, זו עובדה ברורה. היו זמנים שהעם היה בשמאל... היום אין בכלל מה לדבר, 65 33 10 זה מאזן מדהים לטובת הימין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 78  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: oren_80, נביא בעירו ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: