סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 21, 2025 2:22 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 78  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 08, 2019 3:21 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מה ההגדרה של שמאל... ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 08, 2019 11:24 am 
Hall of Famer

שאלה נהדרת. בישראל, כמו בישראל, היא מורכבת יותר מאשר במדינות אחרות, מכיוון שבצד המדיני-בטחוני רוב הציבור נוטה לימין, אבל בצד הכלכלי-חברתי רוב הציבור נוטה שמאלה.

בהיבט הזה צריך להסיר את הכובע בפני ביבי על תמרון מאוד יפה של התקשורת והשיח הציבורי. הוא מתייג כל מי שהוא שמאלה מהליכוד בתור שמאל, גם אם תכל'ס הוא מרכז. וככה גם לפיד וגם גנץ מתויגים בתור שמאל, על אף שהם לא מרצ ולא מפלגת העבודה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 08, 2019 11:55 am 
Hall of Famer

העם ימני לגמרי מבחינת איך שהוא מגדיר את עצמו, וזה דבר חשוב מאוד, אבל האג'נדות שהתפיסות האלו מייצגות חשובות לא פחות מעניין ההגדרה העצמית שבה אנשים תופסים את עצמם. קחו 5-10 שנים אחורה, וכל המפלגות מהליכוד ימינה (כולל המיינסטרים של הליכוד), משהו באיזור ה-90-100 מנדטים, דיברו בריש גלי על מדינה פלסטינית, שבאופן כללי זו עמדת שמאל מובהקת ולמרות זאת היה רוב מובהק למפלגות ימין בכנסת. אם מדברים על השיח הכלכלי, אז גם כאן וגם היום, השיח השמאלני-סוציאליסטי הוא הרבה יותר מיינסטרים בעמדות הציבור מאשר עמדות ימניות-כלכליות. העם מגדיר את עצמו כימני כי ביבי והימין עשו עבודה מדהימה בלבטל כמעט לחלוטין את הלגיטימיות של הזהות הזו ולהפוך אותה לשם נרדף לבגידה, אבל אני חושב שעמדות שהן שמאל מדיני, ובטח ובטח שעמדות שהן שמאל כלכלי, הן לגיטימיות הרבה יותר בציבור מאשר ההזדהות עם השמאל באופן כללי או עם מפלגות שמאל באופן ספציפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 08, 2019 12:48 pm 
Hall of Famer

מצטרף לדיון.
השאלה היא איך מגדירים.
הכי פשוט כרגע זה ללכת לפי המפלגות והחלוקה המסורתית שלהן. מרצ והעבודה נחשבות בשיח כשמאל. גנץ ולפיד מרכז למשל וכו'.

אם מסתכלים על מדינה פלסטינית כנק' ייחוס, כאן העם הוא "שמאלני" הרבה יותר ממה שהיה לפני 30-40 שנה, שאז מיעוט שבמיעוט תמך במדינה פלסטינית. גם אלו שתמכו בפשרה טריטוריאלית חזרו ואמרו שמדינה כזו היא סכנה לישראל והפשרה מבחינתם הייתה מול ירדן . במפלגת העבודה למשל כלל לא העלו על דעתם לתמוך במדינה פלסטינית בתקופה ההיא.

יותר מזה, בנאום של רבין בכנסת בדיוני אוסלו ב' הוא פרש את החזון שלו לתום הסכסוך. זה חזון שלא תואם בכלל לשמאל של היום (יישות מדינית שהיא פחות ממינה, הירדן גבול בטחוני של ישראל, גושי התיישבות שונים , י-ם מאוחדת כולל גבעת זאב ומעלה אדומים).

בישראל בכלל סוגית הימין-שמאל עברה אחרי ששת הימים להיות יותר ויותר בטחונית, וכמובן שזה הלך והתחזק לאחר שהבעיה הפלסטינית חזרה להיות יום יומית ובעייתית אחרי דצמבר 87'.
הרי עד יוני 67' לא היה שום ויכוח בישראל על עניינים טריטרויאלים (ויכוחי פנים) כי גם אם המצע של חירות דיבר על חלומות על א"י השלמה, אף אחד בחירות לא תמך למשל במלחמה יזומה לכיבוש שטחי א"י ההסטורית סתם ככה. רוב רובו של הסיפור היה חברתי-כלכלי ואז העם היה שמאלני ממש בתחום הזה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 09, 2019 12:19 pm 
Junior

קצת מצחיק לראות איך ביבי "גורף" את כל הקרדיט על "הפילוג בעם", כאילו לפניו היתה אהבה גדולה בין המחנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2019 1:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
sir charles כתב:
FLASH כתב:
ביבי נבחר שוב ושוב כי הוא גאון, כי הוא נואם מספר 1 בעולם, כי הוא אדם שעושה רושם חיצוני מדהים בדיבור-התנהלות-שפת גוף-חזות בשילוב עם עוצמה כריזמה ומנהיגות, כי הוא מדבר ללב ולעם, כי הוא פוליטיקאי ממולח עם מהלכים מבריקים בטיימינג נפלא, כי האינתיפדות והפיגועים ואוסלו ועזה הפכו את העם ימני - איבדנו אמון בסיכוי לשלום וביבי מוביל קו ימני שקול שמתאים לרוב העם, כי המסרים שלו חדים קליטים ומשכנעים את מרבית העם (הרוב אנשים שבקושי מבינים משו במדינת ישראל). וכי האלטרנטיבות בעשור האחרון הם בדיחה מהלכת. כל אחד יותר מגוחך מהשני. כולם גמדים ליד ביבי. אולמרט שרון ואפילו ברק לפני כהונתם יכלו להתחרות מולו , בטח בנק זמן הנוכחית. לפיד? גנץ? לבני ? הרצוג? התבזות שאלו המועמדים

יש לך במקרה סטיקר על האוטו שאומר אל תגעו לי בקובי, בביבי וברבי?
כרגיל, יותר מדי פנינים שאני לא יודע במה להתחיל... כנראה שביבי באמת גאון (הרי כולנו ראינו את תוצאות בדיקות ה-IQ שלו... קראתי במקום אחד שיש לו 180!), לגבי הבוחרים שלו - לא כל כך... הוא פורט על נימי הפחד, הלאומנות ושנאת הערבים הטבועה בציבור הבוחרים שלו (במאמר מוסגר זה די מדהים איך עם שעבר שואה הפך לכזה קסנופוב) שלא משנה כמה המצב שלהם ימשיך להיות חרבנה, הם ימשיכו להצביע למלך שלהם.
על סמך מה החלטת שהעם נהיה ימני? אתה יודע, למרות שזו נהייתה מילת גנאי (והתודות לביבי המלך) יש מספיק שמאלנים בארץ שלא איבדו אמון בסיכוי שיהיה שלום.
ביבי מוביל קו ימני שקול שמתאים לרוב העם זו דרך נפלאה לומר שהוא לא עושה כלום בנידון כבר מעל לעשור.

אתה שוגה. מצביעי ביבי לא מפחדים, הם מצביעים לו כי הוא מרשים כבןאדם. הוא מנהיג, נואם בחסד וזה קונה אותם.

העם באבוה הפך ימני , צריך להיות עיוור חרש פיסח כדי לפספס את זה. אם תוריד את הערבים, כבר הרבה שנים בערך 65 מנדטים הולכים לימין מובהק מתוך 108. כיום הגענו למצב שעוד 33 מנדטים הולכים למפלגות מרכז ורק 10 מנדטים לשמאל. זה מגוחך כמה שהעם הפך ימני. כאילו, 65 ימין, 33 מרכז, 10 שמאל (מרץ והעבודה). אז כן, יש שמאלנים רבים שמצביעים גנץ ולפיד, אבל גם אנשי ימין רבים הלכו לשם. מסכים שיותר שמאל נמצא שם, אבל עצם העובדה שהמפלגות הללו ממתגות עצמם במרכז ללא נטיה , בלי להגות אפילו בטעות את המילה שמאל, כדי למשוך קולות מימין, זו עדות ברורה שהעם הפך ימני. אין דרך לנצח את ביבי מהשמאל . אין מספיק שמאלנים. אתם זן נכחד. ביבי ריסק את השמאל ב10 שנים, זו עובדה ברורה. היו זמנים שהעם היה בשמאל... היום אין בכלל מה לדבר, 65 33 10 זה מאזן מדהים לטובת הימין

אז אתה צודק, תן לי לתקן את עצמי - המצביעים שלו לא מפחדים, הם סתם מטומטמים.
זה מנהיג?! אתה מסתלבט עלי? מנהיג שלא מפסיק לפלג ולשסות ואשר הפך את המילה שמאל למקבילה לבגידה.

והפסקה השנייה שלך זה שיא הדמגוגיה. קודם אתה מוציא את הערבים מהמשוואה. למה? למרות ההתנגדות וההתעלמות שלכם הם עדיין אזרחי המדינה ונחשבים שמאל. ודבר שני אתה מבסס את הסטטיסטיקה שלך (לרגע חשבתי ש-65 33 10 היה המאזן של קובי במשחקו האחרון) על הסקרים האחרונים בהם גנץ בולע חלק ממצביעי העבודה ומרץ, סקרים שהם, ובכן, סקרים בלבד ולא המציאות. והרי כמו שאנחנו מכירים אותך, אם בסקר סלניוז היה יוצא ש-90% מצביעים לימין היית משתמש בזה כהוכחה לטענותיך, כאשר הרוב פה מצביעים בכלל למרץ, אבל לצערנו זה לא מדגם מייצג.

ודבר נוסף, "ביבי ריסק את השמאל ב-10 שנים" זו עוד הוכחה לכמה מנהיג נפלא הוא? אם נחליף את "השמאל" ב-מחירי הדיור, הפקקים, השחיתות או אפילו החיזבאללה, זו היתה נקודה שעומדת לזכותו. מה לעזאזל הוא עשה לטובת המדינה ב-10 שנים? התחבב על דיקטטורים ולאומנים ממדינות אחרות? שכנע את טראמפ האידיוט להעביר את שגרירות ארה"ב לי-ם? עזר לטייקוני הגז? הפך את הכנסת לקרקס הנלעג שהיא כיום? קיבע את השליטה של החרדים והמתנחלים בחיינו?
אני באמת שלא יכול לחכות שהאיש הנתעב הזה יסתלק כבר מחיינו (יחד עם אשתו הפסיכית ובנו הפישר הקטן והמושתן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2019 2:35 pm 
Hall of Famer

ביבי לא היה זה שריסק את השמאל.
השמאל התרסק בסתיו 2000 ולמעשה לא התאושש מאז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2019 4:38 pm 
Junior

אני מוציא את הערבים כי הם לא שמאל ולא ימין.
רבים מהם רוצים שנקפוץ לים ולהקים פה מדינה אחת פלסטינית
המדינה הפלסטינית היא רק שלב בדרך למלחמה כוללת על הארץ, זה ברור

השאלה היא כמה מהיהודים ימין וכמה עוד לא קמו מדמיונות השלום

התשובה היא ש90% מהעם הוא לא שמאל. ערבים הם לא העם שלי.

דבר שני-מה לעשות כרגע יש רק סקרים על מדגם מייצג עם טעויות דגימה מחושבות וכו ולכן נשתמש בהם. וסמוך עלי- זה ישאר מדויק מרץ והעבודה ישארו על 10 מנדטים , ופרגנתי לך

דבר שלישי הטיעון שלך על סקר סלניוז דבילי. טיפשי מאוד , לוגיקה של טרום גן. אפחד לא משתמש בסקר פה למשו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2019 8:10 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
אני מוציא את הערבים כי הם לא שמאל ולא ימין.
רבים מהם רוצים שנקפוץ לים ולהקים פה מדינה אחת פלסטינית
המדינה הפלסטינית היא רק שלב בדרך למלחמה כוללת על הארץ, זה ברור

השאלה היא כמה מהיהודים ימין וכמה עוד לא קמו מדמיונות השלום

התשובה היא ש90% מהעם הוא לא שמאל. ערבים הם לא העם שלי.

דבר שני-מה לעשות כרגע יש רק סקרים על מדגם מייצג עם טעויות דגימה מחושבות וכו ולכן נשתמש בהם. וסמוך עלי- זה ישאר מדויק מרץ והעבודה ישארו על 10 מנדטים , ופרגנתי לך

דבר שלישי הטיעון שלך על סקר סלניוז דבילי. טיפשי מאוד , לוגיקה של טרום גן. אפחד לא משתמש בסקר פה למשו

כן, בעולם הלאומני הגזעני שלך כל הערבים הישראלים רוצים להטביע אותנו בים. נראה לך שכל הערבים רוצים לחיות תחת הנהגת החמאס? רובם פשוט רוצים שיתייחסו אליהם כמו לאזרחים שווי זכויות ולא סוג ב'.

וזה ברור שלא הבנת בכלל את מה שכתבתי על סקר סלניוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2019 8:21 pm 
Junior

הבנתי מצוין, הבלי הבלים.
אתה יכול לעוות עד מחר מה שכתבתי , אנו מספיק חכמים להבין תהבדל בין 'כל ' ל'רוב' ובין לקפוץ לים לרצח. אתה לא יודע להתווכח. כדי להתווכח כמו בןאדם צריך להיות מספיק ישר לצטט נכון ואתה כושל בזה כל פעם כבר שנים

ערבים זה לא שמאל. ערבים זו ישות שרובה לא רוצה אותנו כאן או בכלל על פני האדמה, חלקם יהרגו אותך בהזדמנות הבאה. ברור שמטרתם לא זכויות אלא כיבוש הארץ. מדינת פלסטין היא שלב לשם. תקרא לזה גזענות. אני אומר שהערבים- חונכו לשנאה קיצונית

אני מסתכל על פילוג שמאל ימין רק בעם שלי כי מעניין אותי כמה המדומיינים השמאלנים שחיים בסרט של שלום עם הערבים והסכמים וויתורים על הארץ עוד קיימים ולמה הם לא מתעוררים, והתשובה היא שרבים התעוררו. השאר יתעוררו, יהיה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2019 9:24 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
ערבים זה לא שמאל. ערבים זו ישות שרובה לא רוצה אותנו כאן או בכלל על פני האדמה, חלקם יהרגו אותך בהזדמנות הבאה.

אתה אשכרה מאמין שרוב הערבים אזרחי ישראל "לא רוצה אותנו כאן או בכלל על פני האדמה" ?
כלומר כשאתה נתקל באדם ערבי רנדומי ברחוב , אתה מניח בהסתברות גבוהה שזה מה שהוא חושב עליך ?

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך א' פברואר 10, 2019 10:17 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2019 9:44 pm 
Junior

הערבים הם שמאל בעולם הדמיוני שלכם אולי. מפלגה ימנית ולאומנית שניתן למצוא בה קיצונים כמו ברוך מרזל ובן גביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2019 9:47 pm 
Junior

shmueliki כתב:
FLASH כתב:
ערבים זה לא שמאל. ערבים זו ישות שרובה לא רוצה אותנו כאן או בכלל על פני האדמה, חלקם יהרגו אותך בהזדמנות הבאה.

אתה אשכרה מאמין שרוב הערבים אזרחי ישראל "לא רוצה אותנו כאן או בכלל על פני האדמה" ?
כלומר כשאתה נתקל באדם רנדומי ברחוב , אתה מניח בהסתברות גבוהה שזה מה שהוא חושב עליך ?

היות שהרמת להנחתה אז... לגמרי כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2019 11:28 pm 
Sophomore

oren_80 כתב:
ביבי לא היה זה שריסק את השמאל.
השמאל התרסק בסתיו 2000 ולמעשה לא התאושש מאז.

ביבי ריסק את השמאל בקיץ 1995, by proxy.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2019 1:12 am 
Junior

shmueliki כתב:
FLASH כתב:

כלומר כשאתה נתקל באדם ערבי רנדומי ברחוב , אתה מניח בהסתברות גבוהה שזה מה שהוא חושב עליך ?

כן, אם לא יותר מזה (לדוג - לו היינו באמצע המדבר , ברור לי שחלקם היו מנסם להרוג אותי). ומניח שההסתברות לא נמוכה לכך שהוא מוכן לרצוח אותי כאן ועכשיו באמצע הרחוב, אני נדרך לסיטואציה כזו

אני ירושלמי מלידה, הייתי נער באינתיפדה השניה ובגיר בתקופת הדריסות/סכינים (שהיתה מפחידה, אבל היא כלום ושום דבר לעומת תחושת החוסר אונים שבאינתיפדה. כל פעם שיצאתי לאזור עם אנשים=רוב מירושלים, היה מבחינתי חשש פיצוץ. מחומת מגן זה ממש כאילו העולם השתנה לגמרי). ומבוגר כיום כשאני נע בשטחים כל יום. כל האזור חש אותו הדבר במדויק כמוני.

מי שמנותק מהאירוע וחיים בסרט הם אנשי גוש דן ודומיהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2019 10:15 am 
Junior

עצוב.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2019 11:10 am 
Senior

ומייאש

אני עובד בחברה שבה יש קרוב ל 50% לא יהודים (משלל עדות ודתות) וכדי להגיע הביתה אני צריך לעבור דרך כפר ערבי. גישה מהסוג הזה לא עלתה על דעתי אף פעם.
אגב, הבת שלי למדה בירושלים בתקופת ה"פיצוצים" וגרה שם גם עכשיו. יש להודות שמבחינתה האוכלוסיה הערבית אינה מאיימת יותר מהחרדית. עניין של פרספקטיבה מן הסתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2019 11:32 am 
Sophomore

אני ירושלמי וגדלתי ברובע היהודי לפני האינתיפאדה הראשונה
מעולם לא חשבתי ככה על ערבים.
מן הסתם הרבה מהם לא רוצים אותנו פה בדיוק כמו שאצלנו יש הרבה שלא רוצים אותם פה
ומן הסתם יש הרבה מהם שישמחו לחיות איתנו בשלום בדיוק כמו שיש הרבה מאתנו כאלה.
האנשים לא כל כך שונים זה מזה.
מה שחשוב לזכור
זה שהעם הלך ימינה בעקבות דברי הסתה ושיסוי וניגון על הפחדים.
בדיוק באותה מידה העם יכול ללכת שמאלה אם השיח יהיה של קירוב לבבות ושלום ולא בגלל שהשמאלנים חולמים אלא כי הם אנשים פרגמטיים שמחפשים פתרון שיהיה הטוב ביותר שניתן לכל הצדדים.
הבעיה היא שיותר קל וקוסם למנהיגים לדבר בהפחדות איומים והסתה, והמנהיגים שלנו תמיד בוחרים במה שקל לעשות. לא כל אחד זה רבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2019 11:34 am 
Freshman

מה הכוונה ב "לא מאיימת יותר מהחרדית"?
את הפירוש הייבש אני מבין כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2019 11:43 am 
Sophomore

בדבר אחד פלאש צודק, אם כי ההסבר שלו לטענה לא קשור אליה ולא מחזיק מים. להחשיב את כל הציבור הערבי כ''שמאל'' זה שגוי ולא נכון - מין הסתם יש שם מגוון דעות (בין אם בהיבט המדיני של פתרון הסכסוך בהסכם לעומת מלחמה, בין אם בהשקפות עולם סוציו-אקונומיות, וכו'). כל סיפור הרשימה המשותפת הוא אבסורד שמייצג היטב חלק מהבעיות המובנות בפוליטיקה הישראלית. דרים יחדיו במפלגה אחת אנשים שאם היו יהודים היו מתפזרים על כל ספקטרת המפלגות, ממרצ עד כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2019 11:45 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
yoya כתב:
אני ירושלמי וגדלתי ברובע היהודי לפני האינתיפאדה הראשונה
מעולם לא חשבתי ככה על ערבים.
מן הסתם הרבה מהם לא רוצים אותנו פה בדיוק כמו שאצלנו יש הרבה שלא רוצים אותם פה
ומן הסתם יש הרבה מהם שישמחו לחיות איתנו בשלום בדיוק כמו שיש הרבה מאתנו כאלה.
האנשים לא כל כך שונים זה מזה.
מה שחשוב לזכור
זה שהעם הלך ימינה בעקבות דברי הסתה ושיסוי וניגון על הפחדים.
בדיוק באותה מידה העם יכול ללכת שמאלה אם השיח יהיה של קירוב לבבות ושלום ולא בגלל שהשמאלנים חולמים אלא כי הם אנשים פרגמטיים שמחפשים פתרון שיהיה הטוב ביותר שניתן לכל הצדדים.
הבעיה היא שיותר קל וקוסם למנהיגים לדבר בהפחדות איומים והסתה, והמנהיגים שלנו תמיד בוחרים במה שקל לעשות. לא כל אחד זה רבין.

אין ספק שיש שיסוי והפחדה, גם אז ועוד יותר ובעיקר בשנים האחרונות.
אבל לגבי למה העם הלך ימינה - אתה לא חושב שזו אמירה בחלל ריק? רק בגלל "השיח" העם הלך ימינה?
לא קרו גם כמה דברים במציאות, מחוץ ל"שיח"?
לא היה גם "שיח של שיסוי והפחדה" בצד השני, מלווה במעשים של ממש, כולל אלה שרבין ופרס שמו בהם את מבטחם?
אם רק היו משנים את "השיח" (בצד שלנו כמובן) הכל היה משתנה והעם היה הולך שמאלה בלי קשר לכל הדברים האחרים?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2019 11:52 am 
Senior

בטן רכה וחביבה כתב:

הכוונה היא שלהסתובב בשכונות החרדיות מאיים בעיניה לא פחות מאשר בשכונות ערביות
כמובן שגם זה שהציבור החרדי משפיע על אורח החיים החילוני שלה הרבה יותר מאשר הערבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2019 11:59 am 
Freshman

תומר כתב:
בטן רכה וחביבה כתב:

כלומר שאתה די מאשר שהיא חוששת מערבים ומכניסה לשכונות שלהם, בלי קשר להשוואה עם קבוצת בני אדם אחרת (במקרה הזה - החרדים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2019 12:43 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אבל לגבי למה העם הלך ימינה - אתה לא חושב שזו אמירה בחלל ריק? רק בגלל "השיח" העם הלך ימינה?

אני חושב שהמפלגות הלכו שמאלה, בעיקר השמאל לקח אזימוט שמאל. הציבור ברובו, מגובה בסקרים, מוכן למדינה פלסטינאית תמורת הסכם שלום, שמבטיח את ביטחון ישראל. אורן הביא לינקים מנאומי רבין שבהם הוא מדבר על פחות ממדינה פלסטינאית וזה כבר אחרי שתהליך אוסלו התחיל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2019 12:53 pm 
Senior

בטן רכה וחביבה כתב:
תומר כתב:
בטן רכה וחביבה כתב:

כלומר שאתה די מאשר שהיא חוששת מערבים ומכניסה לשכונות שלהם, בלי קשר להשוואה עם קבוצת בני אדם אחרת (במקרה הזה - החרדים).

כן, אני לא חולק על זה שלהסתובב בשכונות מזרח ירושלים זה מפחיד.
עם כפרים בארץ לעומת זאת אין לי בעיה, אם יש חשש הוא יותר מפלילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 78  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: