סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 22, 2025 2:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 78  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 2:07 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הרסי הוקינס כתב:
למה השאלה שגויה? היא לא שאלה שנשאלה מול כל הימין, אלא מול פלאש וההתבטאויות שלו ספציפית.

אתה ומי שמסכים איתך מדמיין, ממש הוזה אמירות
איפה ההתבטאות שלי שדיברה על הגזע הערבי? להיפך , כתבתי שהסיבה לכך שרבים מהם רוצים להרוג אותי היא החינוך לשנאה
ברור לי שערבי שהיה גודל בחינוך יהודי היה בסיכוי נמוך פי כמה לשאיפות רצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 2:12 am 
Junior

צוד כתב:
זו תחושה שגויה.

היא ככ שגויה שכל מי ששאלתי הסכים איתי מדויק בתיאור

שאלתי 5 אנשים ולכולם זה ברור כשמש שהערבים רובם לא רוצים אותנו כאן או בכלל באדמה. חלקם הלא מבוטל (לא יודע כמה) מסוגלים לרצוח אותנו כאן ועכשיו, בגלל שנאה יוקדת שהם גדלו עליה.

שאלתי ואמשיך לשאול את המכרים שלי. לדעתי כל אדם מיו"ש וירושלים שאני מכיר יזדהה לחלוטין עם התחושה. הדיון הזה חשוב לי, אני לא מצליח להבין איפה השמאלנים חיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 2:17 am 
Junior

צוד כתב:
זה כן אני כתב:
קצת מצחיק לראות איך ביבי "גורף" את כל הקרדיט על "הפילוג בעם", כאילו לפניו היתה אהבה גדולה בין המחנות.

או לכיוון ההפוך.
אני באמת לא מבין את זה. אני איש ימין ומעולם לא חשתי בדל בעיה להיות חבר של ראובן או (וירטואלית) של ערן, או של נדב.
חי נפשי שאני לא מבין על מה כולם מדברים כשאומרים שהעם מפולג ומשוסע.

אין שום פילוג. דווקא בין האזרחים יש הבנה שכל צד הם יהודים טובים שרוצים את טובת המדינה.

העלאק שיסוע זה עוד ניסיון נואש של השמאל בפוליטיקה והתקשורת להוריד את ביבי והשמאלנים תפסו על זה טרמפ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 8:15 am 
Junior

אין שיסוע "בפועל" כי אני לא באמת מכיר שמאלנים "הארדקור" בחיים האמיתיים. משום מה אני רק שומע עליהם בתקשורת, וסביר להניח שהם כל כך מעטים ומתרכזים להם שם בת"א. בכל אופן, אני לא מדמיין את עצמי יושב עם מי ששייך למיעוט הזה על כוס קפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 8:23 am 
Junior

FLASH כתב:
צוד כתב:
זו תחושה שגויה.

שאלתי 5 אנשים ולכולם זה ברור כשמש שהערבים רובם לא רוצים אותנו כאן או בכלל באדמה. חלקם הלא מבוטל (לא יודע כמה) מסוגלים לרצוח אותנו כאן ועכשיו, בגלל שנאה יוקדת שהם גדלו עליה.

שאלתי ואמשיך לשאול את המכרים שלי. לדעתי כל אדם מיו"ש וירושלים שאני מכיר יזדהה לחלוטין עם התחושה. הדיון הזה חשוב לי, אני לא מצליח להבין איפה השמאלנים חיים

אז אתם כבר שישה שוגים.

זה כן אני כתב:
אין שיסוע "בפועל" כי אני לא באמת מכיר שמאלנים "הארדקור" בחיים האמיתיים. משום מה אני רק שומע עליהם בתקשורת, וסביר להניח שהם כל כך מעטים ומתרכזים להם שם בת"א. בכל אופן, אני לא מדמיין את עצמי יושב עם מי ששייך למיעוט הזה על כוס קפה.

אתה אמיתי? חלום שלי לשבת עם קאלימי או מילצ' לקפה. בשיא הרצינות.

את דוקטור נוה פגשתי כבר פעמיים (?) ותמיד היה לי לעונג אבל הוא שמאלן לייט אז לא נחשב.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 9:10 am 
Junior

מי אני שאגיד לך כיצד ועל מה לחלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 9:56 am 
Junior

FLASH כתב:

אני מנסה להבין אם אתה מדבר עם אזרחי ישראל או פלסטינים...
כשאתה הולך ביפו אתה באמת לוקח בחשבון אפשרות שירצחו אותך? כשאתה מסתובב בחיפה אתה באמת מרגיש שערביי העיר רק מחכים שירד החושך והם יוכלו להרוג אותך?

ובאמת השנאה שהם גדלים עליה היא נוראית... ככה מלמדים אותם מגיל צעיר שהצד השני הוא רוצח שרק רוצה לקחת את האדמה שלהם ולהרוג אותם. מזל שבצד שלנו אין כאלו. (אני מניח שההסבר הפשוט יהיה שאתה לא שונא אותם אלא פוחד מהם, לא רואה הבדל מהותי).

זה כן אני כתב:

מה זה שמאלנים הארדקור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 10:07 am 
מנהל פורום

יאללה צוד, בוא לקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 10:16 am 
Junior

sheky

הבצלמים, שוברי השתיקה ומצביעי הרשימה המשותפת למיניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 10:28 am 
Junior

אני קצת פחות מכיר את בצלם אבל לגבי השניים האחרים :
1) מה קיצוני בשוברים שתיקה? אלו לוחמים שמספרים על החוויות הקשות שלהם מהכיבוש. הטענה שלהם היא שברגע שאתה שם ילדים בני 18-21 בתוך אוכלוסיה אזרחית עוינת על בסיס יומי אז יהיו המון דברים לא מוסריים שקורים. לא רואה במה זה יותר קיצוני מהעמדה של גבאי או לפיד. אפשר לא להסכים עם הפומביות שלהם אבל לא רואה למה זה שמאל יותר קיצוני ממפלגת העבודה.
2) ומה אמור לעשות אדם שדוגל בקומוניזם ורוצה להצביע לחד"ש? הרי בצורה מאוד גלויה המטרה של העלאת אחוז החסימה על ידי ליברמן הייתה כדי לאחד את המפלגות הערביות כדי שנוכל לשים את בל"ד וחד"ש באותה שורה ולהגיד "כולם ערבים". אני רחוק מלהיות קומוניסט ולכן אין לי שום סיבה להצביע להם אבל אין לי בעיה עם מצביעי חד"ש שלא מוכנים ליפול למלכודת של ליברמן. מצביעי בל"ד יהודיים? אני מניח שאלו באמת מיעוט זניח שבזניחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 10:42 am 
Junior

כי הם שקרנים, ויש לי סיבה מאוד טובה להניח שהפעילות שלהם לא נעשית ממקום תמים ואינה יכולה להתנתק מכך שיש גורם זר כלשהו, עם אינטרסים ברורים, שמשלם להם משכורת. אם אכן מדובר בחיילים ספציפיים שסורחים ומבצעים עוולות באוכלוסיה אזרחית (ואני לא מספיק תמים כדי לשלול את האפשרות הזו) אז יש גורמים להפנות אליהם את המידע. מעבר לכך, אני לא רואה כיצד סיורים עם תיירים מחו"ל תורמים למישהו שהוא לא בעל אינטרס מובהק בנושא. בקיצור: רוצים כסף? תספקו לנו את הסחורה.

ולנושא השני - יש לי בעיה עם קומוניזם; יש לי בעיה קשה יותר עם לאומנות ערבית במסווה של קומוניזם, לא רוצה בסביבתי אנשים שמאמינים בזה. ולא סתם אותה מפלגה מושכת אליה אנשים כמו עופר כסיף, שהוא בהגדרה לאומן פלסטיני, שחוץ מפילוג לא תורם כלום. וכן, יש גם יהודים שתומכים בבל"ד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 10:52 am 
Junior

זה כן אני כתב:
כי הם שקרנים, ויש לי סיבה מאוד טובה להניח שהפעילות שלהם לא נעשית ממקום תמים ואינה יכולה להתנתק מכך שיש גורם זר כלשהו, עם אינטרסים ברורים, שמשלם להם משכורת. אם אכן מדובר בחיילים ספציפיים שסורחים ומבצעים עוולות באוכלוסיה אזרחית (ואני לא מספיק תמים כדי לשלול את האפשרות הזו) אז יש גורמים להפנות אליהם את המידע. מעבר לכך, אני לא רואה כיצד סיורים עם תיירים מחו"ל תורמים למישהו שהוא לא בעל אינטרס מובהק בנושא. בקיצור: רוצים כסף? תספקו לנו את הסחורה.

אני לא מכיר לעומק את המניעים שלהם... אני יוצא מהנחה שהם לא משקרים ושהאינטרס שלהם הוא סיום הכיבוש. יכול להיות שההנחה שלי היא לא נכונה אבל לא נתקלתי במשהו ברור שסותר את ההנחה.
הטענה שלהם היא לא שיש בעיות נקודתיות שיש לפתור אלא שעצם הסיטואציה תגרור עוולות ברמה כזאת או אחרת על בסיס יומי ולכן לא משנה כמה צה"ל מנסה לשמור על מוסריותו (ואני לא שמעתי טענה אחרת שלהם) הם טוענים שכל עוד יש כיבוש וצבא בתוך אוכלוסיה אזרחית עוינת יקרו לא מעט דברים כאלו שלצה"ל בתור גוף אין הרבה מה לעשות איתו.
אפשר בכיף לדון על השאלה האם זה נכון להוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה אבל לא רואה במה תפיסת העולם שלהם שונה מהותית ממפלגת העבודה או אפילו יאיר לפיד. השיטות שלהם בהחלט שונות.

זה כן אני כתב:
ולנושא השני - יש לי בעיה עם קומוניזם; יש לי בעיה קשה יותר עם לאומנות ערבית במסווה של קומוניזם, לא רוצה בסביבתי אנשים שמאמינים בזה. ולא סתם אותה מפלגה מושכת אליה אנשים כמו עופר כסיף, שהוא בהגדרה לאומן פלסטיני, שחוץ מפילוג לא תורם כלום. וכן, יש גם יהודים שתומכים בבל"ד.

בוא נראה אם עופר כסיף ייבחר. בכל מקרה בעייני מצביעי חד"ש לפחות נכון לעכשיו הם אולי שמאל כלכלי קיצוני, מניח שלא על זה פלאש דיבר.
אחוז מצביעי בל"ד מבין הציבור היהודי נראה לי זניח שבזניחים. אין לי ויכוח לגבי הקטלוג שלהם כשמאל קיצוני אבל אני חושב שגם עליהם לא פלאש דיבר כי כמה כאלו כבר אתה רואה בתקשורת או שומע על מעלילהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 11:05 am 
Junior

האינטרס לסיום הכיבוש הוא לא בלעדי לשוברי שתיקה, ועדיין הדרך שבה הם בוחרים בעיניי פסולה, ואני בהחלט יכול לזהות את ניגוד האינטרסים הפנימי בין הרצון לדווח אמת ובין הוספת פרטים בדיוניים וסיפוק הסחורה עבור אלה שמשלמים לי את המשכורת. לא רואה שום דבר תמים בהרצאות בחו"ל ובסיורים בשטח עבור תיירים, משל היו מבקרים בספארי שבאו לצלם את החיות ולזרוק להם בננות ושאריות במבה.

ומי שמצביע חד"ש הוא שמאל מדיני קיצוני ואולי על הדרך שמאל כלכלי קיצוני, ולא ההפך. הבחירה של יהודים במפלגה הזו נובעת מרצון להימנע מהצבעה לכל דבר שמגדיר עצמו ציוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 11:08 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
FLASH כתב:
צוד כתב:
זו תחושה שגויה.

עכשיו אני מצטער שהאידיום המקושר אלי הוא נובמת ולא מלעזאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 11:14 am 
Junior

זה כן אני כתב:
האינטרס לסיום הכיבוש הוא לא בלעדי לשוברי שתיקה, ועדיין הדרך שבה הם בוחרים בעיניי פסולה, ואני בהחלט יכול לזהות את ניגוד האינטרסים הפנימי בין הרצון לדווח אמת ובין הוספת פרטים בדיוניים וסיפוק הסחורה עבור אלה שמשלמים לי את המשכורת. לא רואה שום דבר תמים בהרצאות בחו"ל ובסיורים בשטח עבור תיירים, משל היו מבקרים בספארי שבאו לצלם את החיות ולזרוק להם בננות ושאריות במבה.

כאמור לא יודע אם אתה צודק או לא אבל גם עם מה שאתה רושם אין פה שום קשר ל"שמאל קיצוני" או משהו שמאלני יותר מהמרכז-שמאל. אתה יכול לקרוא להם מושחטים, שקרנים ועוד דברים כאלו ואחרים אבל מה שאתה מייחס להם זה לא "שמאלנות יתר" אלא זה שהם פשוט שקרנים.
בהנחה שהם לא משקרים (שוב, לא יודע אם זה נכון או לא) אז אתה יכול לדון על הדרך שבה הם עושים את זה אבל ברמת התוכן וברמת תפיסת העולם כאמור זה לא קיצוני בשום מובן. כמו שאמרת, אינטרס סיום הכיבוש הוא לא בלעדי לשוברים שתיקה.

זה כן אני כתב:
ומי שמצביע חד"ש הוא שמאל מדיני קיצוני ואולי על הדרך שמאל כלכלי קיצוני, ולא ההפך. הבחירה של יהודים במפלגה הזו נובעת מרצון להימנע מהצבעה לכל דבר שמגדיר עצמו ציוני.

אני מכיר מצביע חד"ש אחד בלבד אבל ההנחה שלך כלפיו אינה נכונה חד משמעית.
לא יודע כמה מצביעי חד"ש אתה מכיר או מאיפה אתה שואב את ההנחה הזאת אבל אני לא בטוח שהיא נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 11:35 am 
Junior

לגבי שוברי שתיקה - אני מוכן לקבל את הערתך שהעמדות שלהם על פניו לא מאוד קיצוניות, אבל הפעולות בהן הם נוקטים מתאימות בעיניי לשמאל הקיצוני.

ההיכרות שלי עם מצביעי חד"ש (ושאר מצביעי הרשימה) מתמצאת בטוקבקים (בהם הם שופכים את משנתם), כתבות בעיתון וזהו. המאפיין את כולם - ביטול הזהות היהודית של המדינה והחלת מדינת כל אזרחיה. אם תרצה, נצא רגע מהגדרות של השתייכות למפלגה כזו או אחרת ונשים את הקלפים על השולחן: בעיניי כל מי שבעד ביטול הזהות היהודית של המדינה תוך הפיכתה למדינת כל אזרחיה הוא קיצוני שבקיצוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 11:39 am 
Junior

זה כן אני כתב:
לגבי שוברי שתיקה - אני מוכן לקבל את הערתך שהעמדות שלהם על פניו לא מאוד קיצוניות, אבל הפעולות בהן הם נוקטים מתאימה לשמאל הקיצוני.

אבל מכאן התחילה השאלה שלי, מה זה שמאל קיצוני? מה סוג הפעולות שהן שמאל קיצוני? הצגת המצב בשטחים כלפי מדינות זרות?

זה כן אני כתב:
ההיכרות שלי עם מצביעי חד"ש (ושאר מצביעי הרשימה) מתמצאת בטוקבקים (בהם הם שופכים את משנתם), כתבות בעיתון וזהו. המאפיין את כולם - ביטול הזהות היהודית של המדינה והחלת מדינת כל אזרחיה. אם תרצה, נצא רגע מהגדרות של השתייכות למפלגה כזו או אחרת ונשים את הקלפים על השולחן: בעיניי כל מי שבעד ביטול הזהות היהודית של המדינה תוך הפיכתה למדינת כל אזרחיה הוא קיצוני שבקיצוניים.

מסכים עם הסיפא שלך.
היום קצת יותר קשה להבחין בין תומכי חדש לבין תומכי הרשימה המשותפת בעקבות האיחוד אבל מעניין לראות מה היה פילוג תומכי חד"ש לפני האיחוד. אני ממש לא בטוח שאתה צודק לגבי תומכי חד"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 11:53 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:

נגדיר את זה ככה, אני לא חושב שמי שמבקש לבטל את הזהות היהודית של מדינת ישראל ולהחיל מדינת כל אזרחיה הוא קיצוני יותר ממי שרוצה לבטל את הזהות הדמוקרטית של מדינת ישראל ולהחיל מדינת הלכה (ויש לא מעט כאלו). למעשה, הוא הרבה פחות קיצוני בעיני, מדינת כל אזרחיה לא מונעת מאף אחד לחיות את חייו כפי שהוא רוצה, גם אם הוא יהודי דתי/חרדי, מדינת הלכה לעומת זאת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 12:27 pm 
Junior

rony כתב:
זה כן אני כתב:

נגדיר את זה ככה, אני לא חושב שמי שמבקש לבטל את הזהות היהודית של מדינת ישראל ולהחיל מדינת כל אזרחיה הוא קיצוני יותר ממי שרוצה לבטל את הזהות הדמוקרטית של מדינת ישראל ולהחיל מדינת הלכה (ויש לא מעט כאלו). למעשה, הוא הרבה פחות קיצוני בעיני, מדינת כל אזרחיה לא מונעת מאף אחד לחיות את חייו כפי שהוא רוצה, גם אם הוא יהודי דתי/חרדי, מדינת הלכה לעומת זאת...

ראשית, חוסר הרצון שלי לחיות במדינת הלכה זהה לחוסר הרצון שלי לחיות במדינה מוסלמית.
שנית, אני בהחלט רואה סימטריה זהה לחלוטין בין התומכים במדינת הלכה ובין התומכים במדינת כל אזרחיה. ביטול המדינה היהודית מהווה בעיניי סכנת חיים (וההיסטוריה לימדה זאת) להבדיל מהגבלה על החופש לחיות את חיי, הכרוכה במדינת הלכה. חוץ מזה, מדינת כל אזרחיה (ואיום על המאזן הדמוגרפי הנובע ממנה) יכולה מהר מאוד להפוך למדינת איסלאם מאוד לא דמוקרטית. אני לא קונה את זה שאם הערבים יהפכו כאן לרוב אז הדמוקרטיה תפרח לגבהים שלא הכרנו, הקהילה הלהט"בית תוכל לבוא בברית הנישואין ולהמשיך לפזז במצעדי גאווה נועזים, בית המשפט ימשיך לזכות לעצמאות מוחלטת ולהוביל מהפכות חוקתיות וכיו"ב, ותמיד שעשעה אותי התדמית שפנאטים כמו חנין זועבי וזחאלקה מנסים לנכס לעצמם כגדולי הדמוקרטים בתבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 12:48 pm 
Junior

sheky כתב:
זה כן אני כתב:
לגבי שוברי שתיקה - אני מוכן לקבל את הערתך שהעמדות שלהם על פניו לא מאוד קיצוניות, אבל הפעולות בהן הם נוקטים מתאימה לשמאל הקיצוני.

אבל מכאן התחילה השאלה שלי, מה זה שמאל קיצוני? מה סוג הפעולות שהן שמאל קיצוני? הצגת המצב בשטחים כלפי מדינות זרות?

הסברתי לך מה זה שמאל קיצוני בעיניי, וגם הסכמתי איתך שייתכן שהרעיונות שמובילים שוברי שתיקה, זולת כסף, אינם נמצאים בשמאל הקיצוני. אבל דרך הפעולה של לכבס את הכביסה המלוכלכת בחוץ והבאשת שם המדינה בחו"ל, תוך הזנתם של ארגוני החרם (המאוד אנטישמיים) בחו"ל שבין היתר מצדיקים את פעילותם בכך ש"הנה, אפילו הישראלים טוענים את מה שאנחנו טוענים", וכל זאת בחסות מימון זר ורווי אינטרסים, היא דרך בזוייה.
אני לא חושב שהויכוח הטרמינולוגי אודות "מהו שמאל קיצוני" כזה מהותי בהקשר הזה. מבחינתי הם שמאל קיצוני, מבחינתך לא - וזה בסדר. גם אם תחליף את המילה שמאל קיצוני בשמוליק השורה התחתונה היא שעם מי מ"שוברי השתיקה" אני לא אשב באותו שולחן.

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך ג' פברואר 12, 2019 3:23 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 1:23 pm 
Junior

אוקי, אז בסוף בעיניך מה שהופך אותם לשמאל קיצוני ( או סתם למוקצים) זה שהם אומרים את זה ישירות בחו"ל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 1:26 pm 
Junior

כשאתה אומר זאת במשפט אחד קצר זה נשמע פשטני מדי ולא ממצא (הרחבתי בהודעה אחת מעליך את המשמעויות של כך), אבל בגדול כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 1:31 pm 
Junior

אני בכוונה תקצרתי את למשפט אחד.

אני מניח שאם הם היו מפיצים את זה רק בארץ זה עדיין היה מגיע לרשתות זרות.
בעולם התקשורתי של היום צריך להיות תמים כדי לחשוב שדברים שנאמרים בארץ נשארים רק בארץ.

בסוף אתה חושב שהנזק התדמיתי של שוברים שתיקה הוא יותר גדול מהנזק התדמיתי שעוררה פרשת עזריה מחוץ לישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 1:46 pm 
Junior

אבל אז היית יכול להגיד את אותו הדבר על כל אחד שמביע את סלידתו לעניין פשיעה של חיילים באוכלוסיה אזרחית. ברגע שאתה פועל בחו"ל בחסות הפריץ שמעביר לך כספים לחשבון, קיים אלמנט של כוונה לפגוע.

ואני לא חושב שמקרה אזריה פגע או לחלופין היה אמור לפגוע בתדמיתה של ישראל יותר מהפגיעה התדמיתית של בריטניה בגין פרשת החייל שהרג איש טאליבן והספיק לקבל חנינה מאז. הרי המדינה כן נקטה בפעולה עונשית נגד החייל במקרה הזה. אם יש פגיעה תדמיתית כלשהי אז היא קיימת בקרב אלה שממילא משוכנעים בכך שישראל היא היא הגורם המתסיס במזה"ת (ובעולם כולו בעצם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 1:51 pm 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
יאללה צוד, בוא לקפה.

אמן לזה. בחופש. (פסח/קיץ).

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 78  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: