סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 12:18 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סרטים איומים שראיתם
הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2019 4:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בעקבות הנושא על סצינות מסרטים וכו', בואו ננסה לדבר קצת על סרטים דפוקים שיצא לראות ובכל זאת זוכרים אותם.
אני מבחינתי אתמקד בז'אנר הישראלי, אבל כל אחד - לפי מה שבא לו:

- קומפוט נעליים. עד היום לא ברור לי איך עשו סרט כזה. באמת. גם ביחס לזבלונים של הקולנוע הישראלי של ה-80' הוא אחד האיומים שבהם. לפוצץ מוקשים עם פלוצים? עד כדי כך?
- ד.צ. חוף אילת. ספלסטיק מחריד, משהו באמת גרוע שאתה שואל את עצמך מי השקיע בדבר הזה כסף. אבל לפחות יש שם את אילנה שושן הצעירה :twisted:
- המשכנע בע"מ. סרט מאפיה/פושעים ישראלי עם רמת משחק מגוכחת במיוחד בכיכובו של ראובן בר יותם .
- ספ"ש מטורף. זה באמת משהו נידח מאוד. דליק ווליניץ משחק שם ולפני שנים הוא אמר בראיון שזה אחד הדברים שהוא מתחרט עליהם בהקשר הקריירה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2019 4:14 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קודם כל סרטים עם תקציב גדול ושחקנים כוכבים, עם הרבה יומרה, שהיו מחורבנים בעיני. אלה נכנסים לרשימה לפני סתם סרטים מחורבנים.
אז השניים הראשונים הם "עיניים עצומות לרווחה" של קובריק, שלפחות הספיק לראות עוד כמה ציצים ותחתים לפני שהוא מתפגר, ו-"Mars Attacks" של טים ברטון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2019 4:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אפקט הפרפר (עם אשטון קוצ'ר). איזה סרט מחורבן. רעיון נחמד אבל בימוי מעודן כמו מירי רגב ומשחק נוראי של כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2019 4:57 pm 
Hall of Famer

2800 סרטים רשומים על שמי ב imdb ורק אחד יחיד ומיוחד קיבל אצלי את הציון 1 - סאלו או 120 ימים של סדום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2019 5:22 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
sir charles כתב:
אפקט הפרפר (עם אשטון קוצ'ר). איזה סרט מחורבן. רעיון נחמד אבל בימוי מעודן כמו מירי רגב ומשחק נוראי של כולם.

I second that
אפשר להוסיף אותו גם לרשימה שלי לסרטים שהחרבון שלהם משתווה רק ליומרה שלהם.
לרשימה הזו אפשר להוסיף את "פלאש גורדון" משנות ה-80, ההוא שצוחקים עליו ב"טד" שהוא כל כך גרוע שהוא טוב. הוא באמת גרוע. תקציב ענק, שחקנים כמו טופול ופון סידוב, מוזיקה של קווין... וחרא סרט.

סרט זבל אמיתי שראיתי הוא Meet the Spartans, מין פרודיה חסרת טעם על "300". הארמני השמן מ"בוראט" משחק שם בתור המלך הפרסי. הידעתם שחוץ מה-top250 יש ל-IMDB גם רשימת bottom100? אז הסרט הזה היה שם לאיזו תקופה. אולי עדיין, לא בדקתי.
מה שכן, כמה שהיה גרוע, יש בו סצנה אחת שצריכה להיכנס לרשימת הסצנות הטובות - הסצנה שצוחקת על הסצנה ב-"300" שבו המלך הפרסי דורש מהספרטני להשתחוות לו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2019 6:14 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
sir charles כתב:

I second that
אפשר להוסיף אותו גם לרשימה שלי לסרטים שהחרבון שלהם משתווה רק ליומרה שלהם.
לרשימה הזו אפשר להוסיף את "פלאש גורדון" משנות ה-80, ההוא שצוחקים עליו ב"טד" שהוא כל כך גרוע שהוא טוב. הוא באמת גרוע. תקציב ענק, שחקנים כמו טופול ופון סידוב, מוזיקה של קווין... וחרא סרט.

סרט זבל אמיתי שראיתי הוא Meet the Spartans, מין פרודיה חסרת טעם על "300". הארמני השמן מ"בוראט" משחק שם בתור המלך הפרסי. הידעתם שחוץ מה-top250 יש ל-IMDB גם רשימת bottom100? אז הסרט הזה היה שם לאיזו תקופה. אולי עדיין, לא בדקתי.
מה שכן, כמה שהיה גרוע, יש בו סצנה אחת שצריכה להיכנס לרשימת הסצנות הטובות - הסצנה שצוחקת על הסצנה ב-"300" שבו המלך הפרסי דורש מהספרטני להשתחוות לו.

שני הטמבלים שמביימים את כל הפארודיות המטופשות האלה עשו לזאנר שהביא לנו את טיסה נעימה, סודי ביותר וספייסבולז את מה שהטרויקה עושים בשנים האחרונות למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2019 6:41 pm 
Hall of Famer

הגרסה הקולנועית ל"לבד בברלין". לקחתי את אשתי שלא הכירה את הספרים של הנס פלאדה תוך כדי אמירה נונשלנטית של מה יכול להיות רע בסרט שמבוסס על פלאדה, עם שחקנים ברמה של אמה תומפסון, הרוצח השמן מברוז' ודניאל ברוהל. מה יכול להיות רע? שעמום איום, קיטשי, מבוים רע, פשוט סבל מתמשך. אחרי זה הסתכלתי על סיכום הביקורות שנותנים בסופ"ש ב"הארץ" והוא קיבל איזה כוכב וחצי בממוצע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2019 8:28 pm 
Freshman

כלבת - סרט ישראלי שמתיימר להיות סרט אימה. אחת הבדיחות הכי גדולות שראיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2019 8:31 pm 
Hall of Famer

גם 'מי מפחד מהזאב הרע' של אותם יוצרים, קשלס ופפושדו, הוא סרט לא טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2019 8:38 pm 
Freshman

אולי לא סרט טוב, אבל רחוק מלהיות גרוע מאוד. כלבת זו דוגמה מובהקת לסרט שבהיתי בו וניסיתי להבין מה לעזאזל ניסו לעשות לפני שיצא האסון הזה. זה רע יותר מסרטי אבי ביטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2019 8:38 pm 
מנהל פורום

כל דבר של נולאן חוץ מאשר ממנטו שהוא סתם ודנקירק שזהוא נהדר, אבל פשוט לא סרט.

אני סבלתי גם בענן אטלס.
שר הטבעות כמובן.
ללקק ת'תות. ראיתי בקולנוע. היום הקשה בחיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2019 10:47 pm 
Junior

oren_80 כתב:
בעקבות הנושא על סצינות מסרטים וכו', בואו ננסה לדבר קצת על סרטים דפוקים שיצא לראות ובכל זאת זוכרים אותם.
אני מבחינתי אתמקד בז'אנר הישראלי, אבל כל אחד - לפי מה שבא לו:

- קומפוט נעליים. עד היום לא ברור לי איך עשו סרט כזה. באמת. גם ביחס לזבלונים של הקולנוע הישראלי של ה-80' הוא אחד האיומים שבהם. לפוצץ מוקשים עם פלוצים? עד כדי כך?
- ד.צ. חוף אילת. ספלסטיק מחריד, משהו באמת גרוע שאתה שואל את עצמך מי השקיע בדבר הזה כסף. אבל לפחות יש שם את אילנה שושן הצעירה :twisted:
- המשכנע בע"מ. סרט מאפיה/פושעים ישראלי עם רמת משחק מגוכחת במיוחד בכיכובו של ראובן בר יותם .
- ספ"ש מטורף. זה באמת משהו נידח מאוד. דליק ווליניץ משחק שם ולפני שנים הוא אמר בראיון שזה אחד הדברים שהוא מתחרט עליהם בהקשר הקריירה שלו.

אם כבר התחלת עם ישראלים אז הגרוע ביותר שאני ראיתי הוא ״ימים של אהבה״ עם מאיה בוסקילה. כל כך גרוע שיש בו סצנות רבות שאמורות להיות דרמטיות אבל מצחיקות בטירוף, ולכן מבחינתי גם ראויות לתר׳ד המקביל על סצנות שאפשר לראות שוב ושוב.

אגב, אולי ראוי לציין שגם צפיתי בכל הסרטים של אבי ביטר ומשה כהן, ועדיין מבחינתי ההוא של מאיה בוסקילה הוא הגרוע ביותר.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2019 11:26 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הסרט השנוא עלי בלי כמעט תחרות זה אמריקה איקס. קצת אחריו זה הזוועה שעשו מאשתו של הנוסע בזמן.

כמובן שמגיע הונורבל מנשן לפיטר ג'קסון אבל זה לא ברמה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 12:17 am 
Hall of Famer

מעניין, למה אמריקה איקס שנוא עליך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 12:25 am 
מנהל פורום

נדמה לי שכתבתי כאן הרבה פעמים.

עלילה מטיפנית ברמה ג' שמצליחה להעביר בדיוק את המסר ההפוך בשילוב עם אלימות לשם אלימות דוחה לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 12:31 am 
Hall of Famer

אז עלי זה לא סרט שנוא, אני מאד אמביוולנטי לגביו.
אני גם חושב שהמסר שמשתמע מתוך הסרט הוא מאד בעייתי ואפילו הפוך. גם הסיבה למהפך של אדוארד נורטון היא מאד שטחית עד לא קיימת.
מצד שני, רוב האנשים שדיברתי איתם שראו אותו תפסו את הסרט לחלוטין אחרת, כסרט אנטי ניאו נאציזם ושנאת האחר מובהק וחזק מאד.
מה שכן, אני חושב שהסרט עצמו מאד מאד חזק, אדוארד נורטון משחק מדהים והסרט בהחלט מחזיק אותך ואפילו גורם לך לחשוב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 1:20 am 
Senior

את ענן אטלס אהבתי מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 1:47 am 
Hall of Famer

גם אני, לאחים(יות) וואשובסקי יש סטייל לפעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 8:53 am 
מנהל פורום

תמיד יש להן סטייל, אני אפילו מחבב חלק מהפילמוגרפיה שלהן, ספציפית בענן אטלס סבלתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 10:45 am 
מנהל פורום

אבודים בטוקיו. סרט שהוא WTF אחד גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 11:19 am 
Senior

את אבודים בטוקיו אהבתי מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 9:12 pm 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
אני גם חושב שהמסר שמשתמע מתוך הסרט הוא מאד בעייתי ואפילו הפוך. גם הסיבה למהפך של אדוארד נורטון היא מאד שטחית עד לא קיימת.
מצד שני, רוב האנשים שדיברתי איתם שראו אותו תפסו את הסרט לחלוטין אחרת, כסרט אנטי ניאו נאציזם ושנאת האחר מובהק וחזק מאד.
מה שכן, אני חושב שהסרט עצמו מאד מאד חזק, אדוארד נורטון משחק מדהים והסרט בהחלט מחזיק אותך ואפילו גורם לך לחשוב.

ברור שהסרט אנטי ניאו נאצי. אבל הוא כל כך מטיפני שהוא לא שם לב שהוא הופך לתעמולה ניאו נאצית בעצמו, עם כל השחורים פושעים ועם נורטון כיחיד שמצליח להשיב את הסדר ללבנים.

ושכחתי כמובן לציין את משחק הכדורסל הקולנועי הכי קלישאתי בז'אנר קלישאתי למדי גם ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 9:25 pm 
Freshman

אקוומן היה די גרוע. מעין גרסה גרועה של בת הים הקטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 9:37 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
עמוס לב כתב:

ברור שהסרט אנטי ניאו נאצי. אבל הוא כל כך מטיפני שהוא לא שם לב שהוא הופך לתעמולה ניאו נאצית בעצמו, עם כל השחורים פושעים ועם נורטון כיחיד שמצליח להשיב את הסדר ללבנים.

ושכחתי כמובן לציין את משחק הכדורסל הקולנועי הכי קלישאתי בז'אנר קלישאתי למדי גם ככה.

זה בדיוק מה שאני חושב. השחורים הם הבעיה. אבל הפיתרון הוא לא באלימות ובשנאה חסרת הגיון. צריך לטפל בהם בדרכים ללא אלימות, כמו למשל משחק הכדורסל שבו הלבנים הצליחו להעיף את השחורים מהשכונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 12:53 am 
Hall of Famer

"מנתק המים". משה איבגי משחק בנאדם שתפקידו בחיים הוא, ובכן, לנתק את המים לאנשים. דיאלוג טיפוסי:
- אני מנתק את המים
- אל תנתק לי את המים!
- אני מנתק את המים! אני חייב! זו העבודה שלי!
- אל תנתק לנו את המים!

כן. נו. שוין. ואז מגיע הטוויסט בעלילה. לאיבגי יש בעיות כלכליות והוא צריך לנתק לעצמו את המים, או משהו כזה. אירוני.

"סימה ועקנין מכשפה". זו הייתה אחת ההקרנות האחרונות (אם לא האחרונה) שיצא לי לראות בקולנוע היכל המיתולוגי של פתח תקווה. מדובר היה ביום קיץ שדוף לחות וזיעה. קולנוע היכל לפני סגירתו כלל עובד אחד שהיה גם הקופאי, גם המנקה, גם מוכר הפופקורן וגם מפעיל את הקולנוע. כבר בתור לכרטיסים היו סימנים לערב כשלון. "רק שתדעו שהמזגן לא עובד". יום קיץ שדוף לחות וזיעה, כאמור. אבל לא זה יעצור אותנו מלראות את החדש של יוצרי מבצע סבתא. גם לא הרצפה הדביקה שלא העבירו עליה ספונג'ה כבר 6 חודשים, או זה שהם חסכו בחשמל אז לא היו אורות באולם עד רגע לפני תחילת הסרט. ואז התחיל חלק הטריילרים, שזה קטע די משעשע לראות טריילרים בקולנוע שהולך להיסגר. בכל אופן, האבסורד הוא שאחד הטריילרים היה של "סימה ועקנין מכשפה", ולא סתם טריילר אלא סדר גודל של 10 דקות עם כל הפאנצ'ים האפשריים מהסרט.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 65 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה