סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 01, 2024 12:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 78  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 1:30 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
התותח המפוברק כתב:
אני תוהה כמה זה קמפיין מוצלח של נתניהו כמו קמפיין פשוט מביך של גנץ.
הראיונות שלו בכלי התקשורת + ההדלפות למיניהן הפילו לו בקלות כמה מנדטים.

לא יודע כמה המדגמים יהיו נכונים (כנראה לא ממש), אבל אם גנץ מביא בסביבות 35 מנדטים, אף אחד לא יכול לבוא אליו בטענות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 1:31 am 
Junior

עמוס לב כתב:
לא הבנתי בדיוק את הטענה שלך.
1. ביבי גאון כי הוא דאג לאיחוד של מפלגות הימין מה שחיזק את הגוש והמפלגות (מציאות - לפי המדגם, כל מפלגות מהצד הימני של הליכוד הכניסו לפי המדגמים בין 4 ל-5 מנדטים, איבוד של 3 או 4 מנדטים מהבחירות הקודמות)
2. ביבי גאון, כי אחרי שהוא דאג לחזק את מפלגות הימין הוא גם שתה להם מנדטים (מציאות - אחרי שהוא דאג להשחיר את הבית היהודי עם כהניסטים ולסבך את הימין החדש עם איזה רוח גבית בימין היותר קיצוני שהגיעה למפלגת האיחוד הימני, הוא גם דאג לשתות להם את כל המנדטים ולהשאיר אותם עם ייצוג מינימלי).
אתה מבין שיש סתירה בין 1 ל-2, כן? אתה גם מבין שאם נתניהו לא היה שותה את המנדטים של הגוש שלו, אז לא היו הולכים לפח משהו כמו בין 6 ל - 7 מנדטים של הגוש של נתניהו?

אני מתפלא שאתה לא רואה את זה

אם לא השתיה של ביבי התוצאה כנראה היתה באזור 37-29 לגנץ

על מי אתה חושב שהנשיא היה מטיל להקים ממשלה במצב הזה?

שנית, אני בטוח שבלי הכהניסטים האיחוד לא עוברים וסמוטריץ אמר את זה. בלעדיהם ספק גדול מאוד אם היתה קואליציה. סבירות בכלל לא נמוכה שהיה כאן גוש חוסם לשמאל

ביבי הכניס את הכהניסטים כדי לאפשר שתיה שתהפוך אותו למפלגה מספיק גדולה ותשאיר לו קואליציה בין כל שברירי מפלגות הימין. אני חושב שהוציא את המקסימום האפשרי מהבחירות

לגבי גנץ אני ממש לא מסכים. 37 זה הישג עצום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 1:33 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
באחד מהערוצים, לא זוכר איזה, כחלון כבר צוטט כמי שאמר שהוא ממליץ על נתניהו.
עריכה: הוא אמר את זה ל-YNET.

אבל בוא נלך לאט לאט:
1. יש עוד מישהו שחושב שיש לגנץ סיכוי ריאלי להקים ממשלה? כלומר, האם נקודת הרפרנס לא זזה כבר לזה שביבי יהיה ראש הממשלה גם הלאה, ועכשיו כמו ג'ורג' ברנרד שו רק מדברים על כוח ומחירים (אחרי תוצאות האמת וקולות החיילים, שלדעתי יטו את הכף יותר ימינה)?
2. למה יש עוד מישהו שחושב שהממשלה היא ל-8 חודשים? שימוע יתחיל רק בקיץ ויימשך חודשים ארוכים, אולי אפילו שנה ויותר. ואפילו השימוע הוא לא הסוף, כי...
3. למה מישהו חושב שיש שלב בהליך המשפטי של נתניהו, לפני הרשעה ממש, שבו לא ניתן לעצור את התהליך היכן שהוא נמצא על ידי חקיקת חוק?

לגבי סעיף 2, למשל עמית סגל שאמר שצריך לקרות משהו מטורף כדי שממשלה בראשות נתניהו תכהן יותר מ-8-9 חודשים. אבל מה הוא מבין בפוליטיקה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 1:36 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ומה בדיוק החשבון שלו? שיהיה שימוע שיתחיל בול בזמן ויסתיים אחרי 4-5 חודשים כולל תקופת חגים על 3 תיקים שונים?
וחוץ מזה, על סמך מה הוא פוסל את סעיף 3? אני חושב שתהיה חקיקה שמגינה על נתניהו עוד לפני אפילו התחזית האופטימית שלך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 1:38 am 
Hall of Famer

Flash, אתה שוב מסובב את המציאות...
אלמלא ה"שתייה", ואם נניח עוד מפלגת ימין עוברת בהשוואה למצב הנוכחי (שזה התרחיש הסביר אם אין שתייה - אולי אפילו עוד שתי מפלגות...), אז הגושים המסורתיים היו מתייצבים על משהו כמו 50-70, וזה אומר שגנץ אפילו לא קרוב להיות מסוגל להקים ממשלה גם אם באמתחתו 37 מנדטים, ומטילים עליו זאת ראשון - אז איפה ההישג הגדול פה של אסטרטגיית השתייה?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 1:45 am 
Hall of Famer

ועכשיו יש יותר ויותר דיבורים שגם המפלגה הערבית השנייה עוברת
יכול לשנות מעט את הדינמיקה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 1:53 am 
Hall of Famer

אבל יחד עם זאת, שכחת לציין, התחזקות של הליכוד ושס על חשבון העבודה וגנץ. שאלות?

נאום הנצחון של גנץ הזכיר לי את הנאום של ציפי לבני בזמנו, כשהיה ברור שלמרות היתרון על הליכוד היא לא יכולה להרכיב ממשלה. גנץ במצב יותר גרוע משלה. נאום מיותר, נמהר ונלעג. הוא בדרך לאופוזיציה, ושם לדעתי המפלגה שלו תתפרק.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' אפריל 10, 2019 1:57 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 1:57 am 
Junior

shmueliki כתב:
Flash, אתה שוב מסובב את המציאות...
אלמלא ה"שתייה", ואם נניח עוד מפלגת ימין עוברת בהשוואה למצב הנוכחי (שזה התרחיש הסביר אם אין שתייה - אולי אפילו עוד שתי מפלגות...), אז הגושים המסורתיים היו מתייצבים על משהו כמו 50-70, וזה אומר שגנץ אפילו לא קרוב להיות מסוגל להקים ממשלה גם אם באמתחתו 37 מנדטים, ומטילים עליו זאת ראשון - אז איפה ההישג הגדול פה של אסטרטגיית השתייה?

אין שום סרט של 70 - 50 לימין. נניח ש67-68 במקרה החלומי ביותר

אם לא השתייה פייגלין היה עובר. פער של 8 מנדטים לגנץ זה אומר שגנץ מרכיב ממשלה, זה אומר סבירות גבוהה מאוד שהוא סוגר עם העבודה פייגלין כחלון וליברמן, ואז מרץ תמורת הביטחון לליברמן להשתיק אותו והנה ממשלה. או החרדים תמורת מה שירצו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 2:01 am 
Hall of Famer

אני מזכיר שכניסה נוספת של מפלגה יכולה להיות בדיוק הטריגר שמוציא מפלגה גבולית מהצד השני (וכנראה שיש אחת כזאת) - אז תיאורטית זה יכול להיות שינוי של 4 מנדטים שלמים בין הגושים
זה לא שחור ולבן (ומסתבר שגם לא כחול ולבן)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 2:04 am 
Hall of Famer

בהצלחה עם זה. בטח אחרי קולות החיילים, אני בטוח שהמפלגות הערביות בונות עליהם.
כרגע אגב בכל המדגמים גם עם שתי המפלגות הערביות ובלי קרדיט ומיס פיגי עדיין העסק סגור.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' אפריל 10, 2019 2:05 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 2:04 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
אבל יחד עם זאת, שכחת לציין, התחזקות של הליכוד ושס על חשבון העבודה וגנץ. שאלות?

נאום הנצחון של גנץ הזכיר לי את הנאום של ציפי לבני בזמנו, כשהיה ברור שלמרות היתרון על הליכוד היא לא יכולה להרכיב ממשלה. גנץ במצב יותר גרוע משלה. נאום מיותר, נמהר ונלעג. הוא בדרך לאופוזיציה, ושם לדעתי המפלגה שלו תתפרק.

תהיה רגוע. לא תתפרק ולא נעליים.
יש לו 8-9 חודשים (תסלח לי שאני בכל זאת הולך עם עמית סגל ועם ההיגיון הבריא ולא עם הנבואות האפוקליפטיות שלך) ויאללה לקלבוש. זה מספיק דבק כדי להחזיק את הסיעה מחוברת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 2:06 am 
Hall of Famer

אוקיי, בוא תסביר לי בהגיון בריא מי המתאבד הפוליטי במחנה הימין שיסרב לחקיקה שתגן על נתניהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 2:13 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
בהצלחה עם זה. בטח אחרי קולות החיילים, אני בטוח שהמפלגות הערביות בונות עליהם.
כרגע אגב בכל המדגמים גם עם שתי המפלגות הערביות ובלי קרדיט ומיס פיגי עדיין העסק סגור.

אם הגבת אלי - אז אני כותב בדיוק הפוך...
כניסה של מפלגת ימין נוספת (מה שהיה מתרחש סביר להניח ללא אותה "שתייה" מפורסמת) הייתה גם יכולה להוריד במקביל מפלגה מהצד השני.
זה מה שאני טוען כאן, שהתוצאות בעצם יכלו (או עדיין יתבררו בסופו של דבר) כקיצוניות עוד יותר לטובת הימין ממה שנדמה כרגע.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 2:15 am 
Hall of Famer

עיר עיר, שכונה שכונה, רחוב רחוב, בית בית...
רק לי זה מזכיר מנהיג מזרח תיכוני אחר?
רק חסר זנגה זנגה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 2:32 am 
Hall of Famer

נדמה לי שהסיפור היותר מעניין הוא שכרגע, 0230 בלילה בישראל , אין ולו מנדט אחד למפלגה ערבית כלשהי
לא יודע מה אני חושב על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 3:10 am 
Freshman

הדבר החשוב שקרה בפוליטיקה הישראלית בשנים האחרונות הוא שהמפלגות החרדיות הפכו למפלגות ימין לכל דבר, שהולכות אוטומטית עם ביבי. זה די סותם את הגולל על כל סיכוי למהפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 6:28 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
נדמה לי שהסיפור היותר מעניין הוא שכרגע, 0230 בלילה בישראל , אין ולו מנדט אחד למפלגה ערבית כלשהי

כרגע, אחרי ספירה של 95% מהקולות, יש 10 מנדטים לרשימות הערביות.

מצד אחד עצוב שמושחתיהו הביא כ35 מנדטים ושהוא יצליח להרכיב קואליציה, זה מלמד על כשלים בסיסיים במהות הדמוקרטיה הישראלית.

מצד שני, כפי שכבר כתבתי, 2 נחמות:

1) X זמן מהיום הוא יתחיל לרצות Y זמן במעשיהו

2) פייקלין+נפתול הגבגבר כרגע בחוץ. כהניסמוטריץ' בינתיים רק 5 מנדטים.

ו2 הערות קטנות:

1) שמישהו יסביר לבנט שכדי לנצח את החמאס צריך לנצח קודם את אחוז החסימה.

2) בטח גל הירש בהלם שלא עבר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 6:47 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אוקיי, בוא תסביר לי בהגיון בריא מי המתאבד הפוליטי במחנה הימין שיסרב לחקיקה שתגן על נתניהו.

ליברמן.
למרבה הצער הכל תלוי בו, והוא אמר לפני כמה זמן שהחוק הצרפתי לא בא בחשבון מבחינתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 6:48 am 
Hall of Famer

שני הסיפורים הגדולים של הבחירות האלו הן מצד אחד זריקת הקולות הימניים לפח עם בנט ופייגלין שכמו שנראה כרגע לא יעברו את אחוז החסימה ומצד שני, הציבור הערבי שפשוט לא בא להצביע.

מימין, בנט אולי עוד יצליח להשתחל פנימה על קולות החיילים, אבל זה נראה די קלוש, חסרים לו יותר מ-5000 קולות כרגע ויצטרך לקרות משהו באמת דרמטי שם כדי שהוא יעבור.

מצד שמאל, כרגע נראה שהתפוגגו להם לכל הפחות 4 מנדטים של המפלגות הערביות, ואם בל"ד לא תעבור זה יגיע כנראה לאיזור ה-6 (תלוי לאן ינדדו המנדטים שלה), מה שאי אפשר לדעת זה כמה מנדטים העבודה ומרצ איבדו כתוצאה מאחוז ההצבעה הנמוך, אני כן יודע שיש לא מעט ערבים שמצביעים להן.

בשורה התחתונה הכנסת לא תראה שונה משמעותית ממה שהיה לפני הבחירות, יש שינויים בתוך הגושים, אבל אין ממש שינוי בגדלים שלהם. שני הדברים שיכולים לשנות את זה הוא או התפוררות של כחולבן וזליגה של האגפים הימניים יותר שלה לתוך הקואליציה או לחילופין, כתב אישום שיאלץ את נתניהו לפרוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 7:33 am 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

ליברמן.
למרבה הצער הכל תלוי בו, והוא אמר לפני כמה זמן שהחוק הצרפתי לא בא בחשבון מבחינתו.

אז ימצא את הדרך כן לבוא בחשבון. יקראו לזה כמו שעכשיו מדברים על "תיקון לחוק החסינות".
ליברמן הוא כל מיני דברים אבל מתאבד הוא לא, וגם אם הוא לא סובל את נתניהו - יותר מזה הוא אוהב את עצמו. גם לא נראה שיש לו בעייה עקרונית עם פוליטיקאים מושחתים (לכאורה!....).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 7:47 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
נורטון כתב:

כרגע, אחרי ספירה של 95% מהקולות, יש 10 מנדטים לרשימות הערביות.

מצד אחד עצוב שמושחתיהו הביא כ35 מנדטים ושהוא יצליח להרכיב קואליציה, זה מלמד על כשלים בסיסיים במהות הדמוקרטיה הישראלית.

מצד שני, כפי שכבר כתבתי, 2 נחמות:

1) X זמן מהיום הוא יתחיל לרצות Y זמן במעשיהו

2) פייקלין+נפתול הגבגבר כרגע בחוץ. כהניסמוטריץ' בינתיים רק 5 מנדטים.

ו2 הערות קטנות:

1) שמישהו יסביר לבנט שכדי לנצח את החמאס צריך לנצח קודם את אחוז החסימה.

2) בטח גל הירש בהלם שלא עבר.

השמחה שלך מזכירה קבוצה שהפסידה 40 הפרש אבל שמחה כי שמרה שחקן x על y נקודות.
ההבדל בין 4 ל-5 מנדטים של סמוטריץ' אומר שאחרי ששני השרים שהם יקבלו יתפטרו מהכנסת, עדיין תקבל את בן גביר בפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 7:55 am 
Junior

הייתי מחכה עם הניתוחים עד לתוצאות הסופיות. אפשר להעריך בזהירות שיהדות התורה תאבד מנדט למרצ/עבודה (היא על הקשקש עם 8, והעבודה/מרצ עם הסכם עודפים וקולות החיילים בדרך כלל מרוויחות אחד), ואז השאלה היא הימין החדש. אם הם נכנסים ויש לביבי ממשלה של 67-68, ראי צודק והמשחק גמור. יתנו לו חסינות + פסקת התגברות ונחכה עוד שנים לשינוי שיגיע רק אם תהיה קטסטרופה או שביבי יילך לעולמו. אם הם בחוץ וזו ממשלה של 63-64, זה סיפור אחר. כחלון, ליברמן וחלקים בליכוד לא יתנו לביבי חסינות, וביבי יעמוד בפני שימוע רגע אחרי השבעת הממשלה, ואחר כך כתב אישום, משפט וכלא (אם לא יפרוש עם הסכם).

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 8:01 am 
Junior

והתודות למנדלבליט, התקשורת ומסיתי השמאל. לא למדו את הלקח בעשר השנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 8:16 am 
Hall of Famer

red כתב:
הייתי מחכה עם הניתוחים עד לתוצאות הסופיות. אפשר להעריך בזהירות שיהדות התורה תאבד מנדט למרצ/עבודה (היא על הקשקש עם 8, והעבודה/מרצ עם הסכם עודפים וקולות החיילים בדרך כלל מרוויחות אחד), ואז השאלה היא הימין החדש. אם הם נכנסים ויש לביבי ממשלה של 67-68, ראי צודק והמשחק גמור. יתנו לו חסינות + פסקת התגברות ונחכה עוד שנים לשינוי שיגיע רק אם תהיה קטסטרופה או שביבי יילך לעולמו. אם הם בחוץ וזו ממשלה של 63-64, זה סיפור אחר. כחלון, ליברמן וחלקים בליכוד לא יתנו לביבי חסינות, וביבי יעמוד בפני שימוע רגע אחרי השבעת הממשלה, ואחר כך כתב אישום, משפט וכלא (אם לא יפרוש עם הסכם).

אני חושב שהימין החדש לא תעבור (אם כבר, הקולות האולטרא ימנים יחזקו את איחוד הימין) ועדיין לא רואה את כחלון וליברמן מוותרים על כניסה לממשלה רק בגלל שהצלתו של נתניהו תהיה תנאי לזה. ובטח לא רואה שום מרד של שום ליכודניק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 8:17 am 
Junior

ברמת הגושים זה דומה מאוד לסקרים שרובם חזו 64-56 למגוש הימין לפני הבחירות.
בתוך הגושים עצמם הסקרים לא היו אפילו קרובים.

הקטע עם פייגלין הכי מדהים, מפלגה שצפו לה 6-7 מנדטים לא קרובה אפילו לעבור.

בכל מקרה כמו שנדב כתב - זה ש(כנראה) בנט, פייגלין ובן גביר בחוץ זה לא מעט. בהתחשב בזה שמצב הגושים היה די ברור כבר במשך כמה שבועות (כתבתי במעלה הת'רד שנושא גודל המפלגה הוא קשקוש לדעתי) אז יש כמה דברים קטנים להתנחם בהם עבור מצביעי השמאל-מרכז.

ומעבר לעניין החקיקה - חוץ מכחלון כולם אמרו (אולי חוץ מליברמן?) שישבו עם נתניהו גם תחת כתב אישום ומכיוון שכרגע לכחלון אין יכול להפיל את הקואליציה אז למה בדיוק שמשהו יתפרק עוד 7-8 חודשים? גם אם לא יצליחו להעביר חוקים שמגנים על ביבי עדיין משך השימוע+משפט+ערכאות יכול למלא קדנציה בכיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 78  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: