סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 22, 2025 1:16 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 78  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 1:02 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
השאלה הגדולה היא מתי ימאס לאנשים שאחראים פה לחלק הארי של התל"ג והם יחתכו למחוזות טובים יותר.

בנוסף לכך, עקב שינויים דמוגרפיים בארה"ב והחיבוק שנתניהו נותן לטראמפ, יש סבירות גבוהה שהנשיא הדמוקרטי הבא או זה שאחריו יהיה עוין לישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 1:05 pm 
Hall of Famer

אם התוצאות נשארות כפי שהן כרגע, אז המוקש היחיד מבחינת נתניהו זו העובדה שהגוש שלו הוא "רק" 65 מנדטים ובעצם כל מפלגה מתוך הגוש הזה, פרט לכולנו, יכולה להפיל אותו ומי שירוויח מזה הוא ליברמן. איחוד הימין והמפלגות החרדיות עמוק בכיס של נתניהו ואין שום מצב שאחת מהן תפיל אותו, ה-4 מנדטים של כחלון לא מספיקים כדי להפיל את הגוש ולכן אין לו יותר מדי אמצעי לחץ להשיג את מה שהוא רוצה, אז נשאר ליברמן שיחזיק את הביצים של נתניהו אצלו ביד כדי לקבל את מה שהוא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 1:12 pm 
Junior

אם לא יהיה שינוי, כאב ראש משמעותי לביבי. בקדנציה האחרונה הוא החזיק יפה ממשלה צרה, פשוט כי הורכבה משותפים נוחים. 64-65 שבתוכם גם ליברמן וגם חרדים - זה מתכון לבחירות תוך שנה וחצי-שנתיים גם בלי כתב אישום

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 1:15 pm 
Junior

כשחושבים על זה, אין ספק. סמוטריץ במשפטים, בן גביר בועדה למינוי. ביבי חד משמעית יעדיף שהם יתלכלכו והם ישמחו בזה. הממשלה די סגורה

דרעי כלכלה ועוד שר בדתות
ליצמן בבריאות וגפני בכספים
ליברמן ביטחון
כחלון אוצר
סמוטריץ משפטים

כל השאר לליכוד - חוץ, פנים, חינוך, תחבורה, תקשורת, אנרגיה, בינוי, ספורט וכו' וכו' וכו'.

אני חושב שהשמאל חולם. מדובר באותה ממשלה בשינוי ביביסטי - הליכוד מתחזק, פי 7 לעומת מפלגה עם מצע שהוא לא "ישיבות". אין מפלגה מאיימת אפילו טיפונת. כולם ממושמעים. בנט עף לביבי מההפרצוף בקבינט וסמוטריץ שיקדם חוקים ביביסטים במקומו. אני מניח שפה יגמרו ההדלפות

שני דברים:
1. התרגיל שבנט ניסה לעשות לציונות הדתית - לקחת את כל קולותיהם לימין החדש וליצור יורשת לעידן פוסט - ביבי, נכשל כשלון מוחץ. בנט ספק אם יצליח להיבנות מחדש. ביבי חיסל אותו פוליטית

2. דרעי הצלחה מסחררת. 6 שנים אחרי פטירת הרב כולם צפו ששס תדעך ותעלם לאט לאט.. דרעי מחזיק אותם חזק בתמונה - המפלגה השניה בקואליציה, ועוד במערכת בחירות שכל כולה עסקה בביבי-לא ביבי. הרבה מזה לדעתי זה קמפיין "שס למען ביבי!" שלו, גם קנה את ביבי וגם אולי צפה את השתייה של ביבי, דרעי שידר לספרדים המסורתיים-דתיים לאורך כל הדרך שלהצביע לו זה להצביע ביבי, הוא אשכרה ניסה לכתוב את זה בפתק. כנראה זה מנע את השתייה ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 1:21 pm 
Junior

red כתב:
אם לא יהיה שינוי, כאב ראש משמעותי לביבי. בקדנציה האחרונה הוא החזיק יפה ממשלה צרה, פשוט כי הורכבה משותפים נוחים. 64-65 שבתוכם גם ליברמן וגם חרדים - זה מתכון לבחירות תוך שנה וחצי-שנתיים גם בלי כתב אישום

ליברמן והחרדים יגיעו לעמק השווה בהסכם סטאטוס קוו שכזה. אתה תראה שליברמן יקבל את הביטחון עם הבטחה לחופש פעולה, יגיד שהוא קיבל בהסכמים קואליצוניים כל מה שהוא רוצה בביטחון ובחופש הדתי, החרדים ישתקו, שום דבר לא ישתנה וליברמן ימשיך כרגיל. זה יותר טוב מכל דבר אחר עתידי שהוא יקבל בכל קונסטלציה שהיא

נק' נוספת, איך לעזאזל ביבי מצליח להפחיד כל 4 שנים את המדינה? אותו תרגיל עובד על כולם כל פעם מחדש
הוא פשוט שותה באזור רבע מיליון קולות ביומיים האחרונים. הוא כל פעם דואג (?) להגיע לישורת האחרונה בפיגור, ואשכרה שותה 7 מנדטים ביומיים האחרונים בהפחדות לחץ ללא הפסקה, שוב ושוב ושוב. 7 מנדטים = פאקינג רבע מיליון קולות מופחדים. מדהים שזה חוזר על עצמו והציבור הולך עם זה

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ד' אפריל 10, 2019 1:23 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 1:21 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
materna כתב:
השאלה הגדולה היא מתי ימאס לאנשים שאחראים פה לחלק הארי של התל"ג והם יחתכו למחוזות טובים יותר.

בנוסף לכך, עקב שינויים דמוגרפיים בארה"ב והחיבוק שנתניהו נותן לטראמפ, יש סבירות גבוהה שהנשיא הדמוקרטי הבא או זה שאחריו יהיה עוין לישראל.

אכן. בארה"ב שום דבר לא נמשך לנצח, גם לא שלטון רפובליקני וטראמפ בפרט. אבל אפשר לזהות במפלגה הדמוקרטית זרם די חזק שהופך אותה להרבה פחות פרו ישראלית, בתקופת אובמה אמרתי שמי שחושב שהוא רע לישראל עוד יתגעגע אליו. תוסיף לזה אפשרות ריאלית שג'רמי קורבין יהיה ראש ממשלת בריטניה.
אבל בנושא הזה גם ממשלת גנצלפיד לא הייתה עוזרת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 1:35 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
כשחושבים על זה, אין ספק. סמוטריץ במשפטים, בן גביר בועדה למינוי. ביבי חד משמעית יעדיף שהם יתלכלכו והם ישמחו בזה. הממשלה די סגורה

דרעי כלכלה ועוד שר בדתות
ליצמן בבריאות וגפני בכספים
ליברמן ביטחון
כחלון אוצר
סמוטריץ משפטים

כל השאר לליכוד - חוץ, פנים, חינוך, תחבורה, תקשורת, אנרגיה, בינוי, ספורט וכו' וכו' וכו'.

אני חושב שהשמאל חולם. מדובר באותה ממשלה בשינוי ביביסטי - הליכוד מתחזק, פי 7 לעומת מפלגה עם מצע שהוא לא "ישיבות". אין מפלגה מאיימת אפילו טיפונת. כולם ממושמעים. בנט עף לביבי מההפרצוף בקבינט וסמוטריץ שיקדם חוקים ביביסטים במקומו. אני מניח שפה יגמרו ההדלפות

שני דברים:
1. התרגיל שבנט ניסה לעשות לציונות הדתית - לקחת את כל קולותיהם לימין החדש וליצור יורשת לעידן פוסט - ביבי, נכשל כשלון מוחץ. בנט ספק אם יצליח להיבנות מחדש. ביבי חיסל אותו פוליטית

2. דרעי הצלחה מסחררת. 6 שנים אחרי פטירת הרב כולם צפו ששס תדעך ותעלם לאט לאט.. דרעי מחזיק אותם חזק בתמונה - המפלגה השניה בקואליציה, ועוד במערכת בחירות שכל כולה עסקה בביבי-לא ביבי. הרבה מזה לדעתי זה קמפיין "שס למען ביבי!" שלו, גם קנה את ביבי וגם אולי צפה את השתייה של ביבי, דרעי שידר לספרדים המסורתיים-דתיים לאורך כל הדרך שלהצביע לו זה להצביע ביבי, הוא אשכרה ניסה לכתוב את זה בפתק. כנראה זה מנע את השתייה ממנו

לדעתי גם שר הפנים ילך או לש"ס (במקום הכלכלה או אולי אפילו בנוסף) או לאיחוד הימין.
הסיכוי נוטה לאיחוד הימין לדעתי, הם חייבים שני שרים כדי להכניס את בן גביר. לאיחוד הימין בוא לא נשכח יש 6 מנדטים ולא 5, כי אחד המנדטים בליכוד זה איש שלהם וכבר מסוכם שהוא יעזוב מיד אחרי הבחירות ויחבור אליהם. שר אחד ל-6 ח"כים זה מעט מדי.
ועדיין יש את תיק החינוך. יכול להיות שהאיחוד יוותר על תיק הפנים לש"ס ויתעקש על תיק החינוך. ולמה לביבי לא לתת?
ליברמן אולי יקבל עוד איזה שר זוטר.

מה שהחזיק את דרעי לדעתי זה דווקא קמפיין הרגע האחרון עם מפעל החיים של מר"ן וכו' וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 1:42 pm 
Hall of Famer

קצת מוזר שהליכוד יוותר על תיק החינוך (למרות שהוא עשה את זה בקדנציה הקודמת), זה המשרד עם התקציב הכי גדול, יותר אפילו מהבטחון. אני גם לא בטוח לגבי כחלון לאוצר, אלא אם כן ביבי יחליט שהתיק הזה יותר נטל מנכס, הממשלה האחרונה חטפה לא מעט אש על הגרעון שהוא השאיר אחריו ולנתניהו אין שום אינטרס לתת תיק כ"כ בכיר למפלגה של 4 מנדטים בלי שום מנופי לחץ, אפשר לחשוב שאם יתנו לו את הבינוי והשיכון נניח הוא לא יקח את זה, יגיד תודה וירוץ לספר לכולם שהנה עוד רגע יש דירות בשקל לכולם.

נערך לאחרונה על ידי rony בתאריך ד' אפריל 10, 2019 1:42 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 1:42 pm 
Junior

שמע הליכוד עם 35 מנדטים מהדהדים. ביבי צריך להאכיל גם את המפלגה שלו בתיקים ראויים כששאר המפלגות בקושי עוברות את ה% חוץ מהחרדים.
מרגיש לי די הגיוני שהפרס לליכוד יהיו תיקי חוץ חינוך ופנים/כלכלה, +איזה 10 שרים נוספים. מניח שהרב רפי יקבל את החלקאות או משהו כזה
להרגשתי בלי האוצר כחלון לא נכנס. נראה אם אתבדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 1:56 pm 
Senior

תגידו, לא היה מדובר שאיחוד מפלגות הימין הוא טכני בלבד ואחרי הבחירות הם יתפלגו לבית היהודי ולעוצמה לישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 1:57 pm 
Hall of Famer

הג'וקר של הבחירות, אם בנט לא נכנס על החיילים, זה ליברמן. מדברים על כך שהקמפיין הרוסי שלו היה מאד אנטי-חרדי, והוא גם בקשר טוב עם לפיד ולא אמר מילה רעה על גנץ. ביבי יכול להיות זחוח בינתיים, אבל הוא יודע שליברמן תלוי לו כמו חרב דמוקלס מעל הראש. הוא ומנדלבליט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 1:58 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
תגידו, לא היה מדובר שאיחוד מפלגות הימין הוא טכני בלבד ואחרי הבחירות הם יתפלגו לבית היהודי ולעוצמה לישראל?

אה, זה נורא קל. "הרבנים" יעשו "כינוס חירום" ו"ישכנעו" שה"ציונות הדתית בסכנה" ו"חייבים להתאחד בעת הזו". וחי פרץ עם בן גביר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 2:01 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
הג'וקר של הבחירות, אם בנט לא נכנס על החיילים, זה ליברמן. מדברים על כך שהקמפיין הרוסי שלו היה מאד אנטי-חרדי, והוא גם בקשר טוב עם לפיד ולא אמר מילה רעה על גנץ. ביבי יכול להיות זחוח בינתיים, אבל הוא יודע שליברמן תלוי לו כמו חרב דמוקלס מעל הראש. הוא ומנדלבליט.

לא אמר מילה רעה על גנץ חוץ מזה שבשום אופן לא ישב בממשלה שלו... או ביבי או אופוזיציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 2:08 pm 
Sophomore

לדעתי ליברמן יתחיל באופוזיציה, ייתכן ויחכה להתפתחויות בעניין השימוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 2:25 pm 
Hall of Famer

ביזאד סופריאן כתב:
לדעתי ליברמן יתחיל באופוזיציה, ייתכן ויחכה להתפתחויות בעניין השימוע.

ושוב, לפי המצב כרגע, בלי ליברמן לביבי יש רק 60 ח"כים, לא מספיק בשביל להקים ממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 2:27 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אני אגב חושב שהשערוריה הגדולה של יום הבחירות, שמעט מאד מדברים עליה, היא המצלמות הנסתרות של הליכוד בקלפיות הערביות. זה כבר מעשה של דיקטטורה. מעניין אם היו מצלמות מאחורי הפרגודים ממש.

הקטע הוא שזה דבר שעובר מבלי שלאף אחד אכפת
הרי ברור שיש כאן מעבר על חוקים כאלה ואחרים
במדינות מתוקנות אני מניח שהם היו חוטפים איזה קנס לפנים, אצלנו במקרה הרע תהיה איזו פסקת נזיפה באיזה מסמך

rony כתב:
אם התוצאות נשארות כפי שהן כרגע, אז המוקש היחיד מבחינת נתניהו זו העובדה שהגוש שלו הוא "רק" 65 מנדטים ובעצם כל מפלגה מתוך הגוש הזה, פרט לכולנו, יכולה להפיל אותו ומי שירוויח מזה הוא ליברמן. איחוד הימין והמפלגות החרדיות עמוק בכיס של נתניהו ואין שום מצב שאחת מהן תפיל אותו, ה-4 מנדטים של כחלון לא מספיקים כדי להפיל את הגוש ולכן אין לו יותר מדי אמצעי לחץ להשיג את מה שהוא רוצה, אז נשאר ליברמן שיחזיק את הביצים של נתניהו אצלו ביד כדי לקבל את מה שהוא רוצה.

אני לא רואה הבדל גדול בכוח המיקוח בין מפלגות עם 4-5-6 מנדטים, כי גם ממשלה עם 61 היא דבר שבסופו של דבר לא יכול להתקיים (שוב נראה ח"כים מגיעים עם אינפוזיות להצבעות שוליות? כבר בתחילת הקדנציה?!).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 2:36 pm 
Hall of Famer

במדינה מתוקנת אנשים היו נכנסים לכלא על משהו כזה, אתה מתכוון. בטח אם התקינו מצלמות מאחורי הפרגוד ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 2:40 pm 
Hall of Famer

זה וודאי
אני מדבר גם ברמת המפלגה כקולקטיב
הרי גם אם נניח יתפסו מישהו - האשמה בטח תיפול בסוף על איזה ש"ג (פעיל אזורי סמי-בכיר)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 2:42 pm 
Hall of Famer

מדובר לפחות לפי הידיעות על 1300 מצלמות וכסף רב שהושקע. גם אם המספרים מוגזמים (חתיכת מבצע לעשות כזו כמות בכזו פריסה בסודיות ובהסתר) זה לא מגיע מפעיל אזורי סמי-בכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 2:50 pm 
כרגע, המרוויחה הגדולה מהבחירות היא הפועל באר שבע..

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 3:37 pm 
נביא בעירו כתב:
אז הדבר היחיד המעניין שבעצם עוד נשאר זה בל״ד או בנט, פחות או יותר. בתור עוכר ישראל שמעדיף בהרבה את החברים של עזמי בשארה, עשיתי איזשהו חישוב שמבוסס על הבחירות הקודמות ועל אחוז הקולות שבנט קיבל מהמעטפות הכפולות והמסקנה שלי היא שזה עשוי להיות מוכרע על אלף-אלפיים בוחרים לכאן או לכאן ואולי אפילו פחות מכך (סביר להניח שלטובת הרעים, כי הפועל תמיד תפסיד בסוף). מודה שאני במתח הרבה יותר גדול מאשר לפני הקרב הגורלי בין גנץ לביבי...

בשתי המערכות הקודמות הבית היהודי קיבל אחוז כפול (ב2015) או כמעט כפול (ב2013) במעטפות הכפולות, לעומת אחוז הקולות שלהם, במעטפות הרגילות. לפי החישוב שלי, זה אמור להספיק לו, למרות שכמו שכתבת, זה גבולי.

בל"ד לעומת זאת, כמעט בכל מקרה בפנים. לפי החישוב שלי אחוז החסימה יעמוד סביב ה142 אלף קול, לכל היותר. הם במרחק של פחות מ2000 קולות מהמספר הזה, שהם כ0.5%-0.75% מקולות המעטפות הכפולות. בהתחשב שהמעטפות הכפולות כוללות גם, אסירים, נכים, מאושפזי בתי חולים ואנשי דיפלומטיה (גם במדינות ערב...) קשה לראות סיטואציה שהם לא משיגים את המספר הזה.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 3:55 pm 
Junior

לא יודע מה מתאים לי יותר - ממשלת ימין חרדים או ממשלת אחדות. מצד אחד אני רוצה מפלגת ימין מובהקת שתחזיר את בג"ץ למקומו הטבעי ותקדם פסקת התגברות או חוק יסוד: החקיקה; מצד שני אני מתעב את הסחטנות החרדית וחושב שהגיע הזמן שמפלגות חילוניות, בייחוד אלה שההבדלים האידאלוגיים ביניהן קטנים, יחתרו לשיתוף פעולה על בסיס ההכרה שחרדיות היא לא פחות מאיום קיומי וכי לא ייתכן שמיעוט כזה יסחט את הרוב בצורה כ"כ ברוטלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 4:22 pm 
Hall of Famer

אני מעריך שבכל ממשלה שלא תהייה, הסיכוי לפסקת התגברות עלה פלאים. כנראה שבלי פסקת התגברות נפתחת הדלת לפסילת החוק שיגן על נתניהו, ואם זה כך פסקת התגברות זה תנאי הכרחי לחוק הזה, באיזה פורמט שלא יבוא. מתנאי של מפלגות הימין לנתניהו זה יהפוך לתנאי של נתניהו עצמו מכל מי שרוצה לשבת בממשלתו.
אז אתה כנראה תגיד - אבל עם גנץ וכו' אין סיכוי לפסקת התגברות.
ואני אענה - אם כך ענית לעצמך איזו ממשלה מבין השתיים היא פיזיבילית פה. זו לא שאלה של מה מתאים לך, אלא מה מתאים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 4:28 pm 
Hall of Famer

יוניק כתב:
נביא בעירו כתב:
אז הדבר היחיד המעניין שבעצם עוד נשאר זה בל״ד או בנט, פחות או יותר. בתור עוכר ישראל שמעדיף בהרבה את החברים של עזמי בשארה, עשיתי איזשהו חישוב שמבוסס על הבחירות הקודמות ועל אחוז הקולות שבנט קיבל מהמעטפות הכפולות והמסקנה שלי היא שזה עשוי להיות מוכרע על אלף-אלפיים בוחרים לכאן או לכאן ואולי אפילו פחות מכך (סביר להניח שלטובת הרעים, כי הפועל תמיד תפסיד בסוף). מודה שאני במתח הרבה יותר גדול מאשר לפני הקרב הגורלי בין גנץ לביבי...

בשתי המערכות הקודמות הבית היהודי קיבל אחוז כפול (ב2015) או כמעט כפול (ב2013) במעטפות הכפולות, לעומת אחוז הקולות שלהם, במעטפות הרגילות. לפי החישוב שלי, זה אמור להספיק לו, למרות שכמו שכתבת, זה גבולי.

בל"ד לעומת זאת, כמעט בכל מקרה בפנים. לפי החישוב שלי אחוז החסימה יעמוד סביב ה142 אלף קול, לכל היותר. הם במרחק של פחות מ2000 קולות מהמספר הזה, שהם כ0.5%-0.75% מקולות המעטפות הכפולות. בהתחשב שהמעטפות הכפולות כוללות גם, אסירים, נכים, מאושפזי בתי חולים ואנשי דיפלומטיה (גם במדינות ערב...) קשה לראות סיטואציה שהם לא משיגים את המספר הזה.

אבל למה אפשר להסיק משהו מהבחירות הקודמות לגבי בנט? ההצבעה האזרחית מראה שרוב בוחרי הבית היהודי נשארו בבית היהודי, כלומר איחוד הימין, ולא הלכו לבנט. או בניכוי עוצמה יהודית, במקסימום זה חצי חצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2019 4:33 pm 
Sophomore

מה שבטוח שמינה צמח איבדה את זה לגמרי. 60:60 במדגם שלה כולל תוצאות הזויות שכל ילד יכול לדעת שלא יכולות בחיים לקרות, למשל 6 מנדטים לבלד, וזה עוד שאחוז ההצבעה במגזר נמוך במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 78  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: