סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 11:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 9:57 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כעת כשברור כבר לחלוטין שהקיסר יעשה ה-כ-ל כדי לא לעמוד לדין , שזה אומר פסקת ההתגברות , חוק החסינות , חוק חדש המפקיע מבית המשפט אפשרות להתערב בכל (!) מה שקורה בכנסת , ולכו תדעו מה עוד , די ברור שביבי הולך למוטט את מערכת שמירת החוק והולך לחסל את הדמוקרטיה בישראל.

השאלה שאני מתחבט בה כבר די הרבה זמן - מה יכולים לעשות הצד שמנגד כדי להילחם בדבר הזה ? מרד מיסים? שביתה כללית? סתם הפגנות ענק שלא גורמות לכלום בסופו של דבר? רעיונות ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 10:08 am 
Sophomore

הפגנות, הסברה בעולם שאין יותר דמוקרטיה בישראל, לשכב על התקשורת כאן.
בנוסף, לא להגיע להצבעות בכנסת בכלל. שיעבירו כל חוק שבא להם בלי שיהיו נציגי אופוזיציה בכנסת. שפשוט לא יבואו לעבודה, לא לועדות ולא לשום דבר. אם אין דמוקרטיה אז אין דמוקרטיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 10:15 am 
Hall of Famer

ביזאד סופריאן כתב:
בנוסף, לא להגיע להצבעות בכנסת בכלל. שיעבירו כל חוק שבא להם בלי שיהיו נציגי אופוזיציה בכנסת. שפשוט לא יבואו לעבודה, לא לועדות ולא לשום דבר. אם אין דמוקרטיה אז אין דמוקרטיה.

נראה לך שזה באמת יזיז משהו לכנופיית המושחתים מהימין ? בגדול זה נשמע לי רעיון לא רע , אבל זה לא יקרה...

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 11:27 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני אומר שאם כבר יש לנו מפלגת גנרלים אז הפיכה שלטונית.
עכשיו ברצינות, אני לא צופה התגייסות כוללת להפגנות ענק. לאנשים טוב מדי, אין רעב, אנשים יכולים להרשות לעצמם לטוס לחו"ל, ובכלל למי יש כוח ללכת להפגנה? בני המעמד הבינוני שעובדים 50+ שעות בשבוע ובשאר הזמן מטפלים בילדים?
האמת שאמרתי אחרי הבחירות לכל מי שרצה (או לא רצה) לשמוע שצריך לצאת לרחובות, אבל אני ואשתי עובדים כמות מטורפת של שעות ויש לנו שני ילדים בגנים שמטריפים לנו את השכל בזמן הפנוי שכן יש לנו... לראות נטפליקס בערב אין לי כוח, אז ללכת להפגנה?
אני חושב שזה באחריות האופוזיציה ומערכת המשפט להילחם בנתניהו. אם הם לא יכולים אז בטח שאני מחזיק בשלט "מושחתים הביתה" לא אשנה הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 12:19 pm 
Junior

אני אוהב את הדרמה והנהי (לפחות כל עוד זה לא מגיע להכחשת שואה).

למה נראה לכם שלכחול לבן ולעבודה אכפת? מה הן עשו כדי להצדיק את המחמאה הזו?
היחידה שקצת אכפת לה זה מרץ. (לגבי הערביות אני לא מאד בקי אבל מקבל את הרושם שהם אומרים שיישרף הכל בלחש)

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 12:23 pm 
Hall of Famer

הראשונים שנפגעים מהרס הדמוקרטיה על ידי הימין זה הערבים, אז למרות שבפרוטוקולים של זקני פלסטין כתוב במפורש שהם שונאים כל מה שקשור ליאהוד הארורים ומה שרע ליאהוד טוב להם-עדיין אני מניח שהמפלגות הערביות, בלחש או בקול, לא בעד ההתרחשויות האחרונות וזה בלשון המעטה.

וכן, זה דרמטי. מאד דרמטי אפילו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 12:27 pm 
Junior

שום דבר ממה שהזכרתם לא יעבור ואפילו לא יגיע להצבעה בכנסת. הפחדות מיותרות ותו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 2:54 pm 
Junior

לצערי אין מה לעשות. מצביעי השמאל-מרכז שאני נמנה ביניהם הם אנשים אדישים שרוצים לחיות את חייהם בשקט וגם ככה עמוסים בשלל עיסוקים ואתגרים בחייהם הפרטיים (משפחה, חסכונות, ילדים, לימודים) ולא מוקרצים מן החומר שיבעיר פחים וינפץ שמשות כמו התמונות שלעתים מתקבלות ממדינות אירופה.
עיין כרך הפגנת המיליון שלא באמת שינתה פה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 6:07 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה כן אני כתב:
שום דבר ממה שהזכרתם לא יעבור ואפילו לא יגיע להצבעה בכנסת. הפחדות מיותרות ותו לא.

על סמך מה אתה קובע את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 8:53 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא הייתי מזדרז לפרק את המדינה הדמוקרטית.

לגבי מה אפשר לעשות? הדבר היחיד שאני יכול להציע זה להזכיר בבוז לכל מי שהצביע למפלגות ימין (למעט מצביעי הימין החדש ופייגלין שהתמזל מזלם לא להיות אחראים) שהוא הצביע למען שחיתות והכשרתה. זה לא יעזור כלום וסביר להניח שייענה במשהו בין "עכשיו הליכוד יקבל עוד חמישה מנדטים" ו"ממך לא ציפיתי לדמגוגיה כזו" אבל החיים לא מושלמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 10:41 pm 
Sophomore

צוד כתב:
אני אוהב את הדרמה והנהי

הי,גם אני!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 11:18 pm 
Junior

להחרים הצבעות זה צעד שיכול ליצור הד מסוים, אבל האמת היא שהקואליציה נבחרה בצורה דמוקרטית, זה לא טורקיה. כלומר, להחרים הצבעה שעמדת להפסיד בה זה קצת לא לכבד את כללי המשחק. אני לא מאמין שמיעוט יכול לכפות ערכים דמוקרטיים על רוב, אבל אולי אפשר להתחיל לפמפם מסרים של מה יקרה אם באמת הדמוקרטיה תתחיל להתפורר. הרי ביבי כבר היה יכול מזמן לפורר חוקי יסוד, פשוט כי יש לו רוב שיכול לבטל אותם, ובכל זאת בוחר לא לעשות את זה. יש לזה סיבה - ישראל מנסה להתקבל (או כבר התקבלה) למועדונים כלכליים יוקרתיים (OECD למשל), לישראל חשוב (מאוד) דירוג האג״ח וכו׳. בקיצור, נראה שיש הרבה תמיכה במהלכים הנוכחיים (אפשר לטעון שהבחירות היו בדיוק על זה) אבל מעט מאוד מודעות למה יהיה המחיר שנשלם.

אני בטוח שאת הגרעין הקשה שום דבר מזה לא יעניין, אבל לא כל ה-64 מנדטים הם הימין הקיצוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 11:22 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
עכשיו ברצינות, אני לא צופה התגייסות כוללת להפגנות ענק. לאנשים טוב מדי, אין רעב, אנשים יכולים להרשות לעצמם לטוס לחו"ל, ובכלל למי יש כוח ללכת להפגנה? בני המעמד הבינוני שעובדים 50+ שעות בשבוע ובשאר הזמן מטפלים בילדים?
האמת שאמרתי אחרי הבחירות לכל מי שרצה (או לא רצה) לשמוע שצריך לצאת לרחובות, אבל אני ואשתי עובדים כמות מטורפת של שעות ויש לנו שני ילדים בגנים שמטריפים לנו את השכל בזמן הפנוי שכן יש לנו... לראות נטפליקס בערב אין לי כוח, אז ללכת להפגנה?
אני חושב שזה באחריות האופוזיציה ומערכת המשפט להילחם בנתניהו. אם הם לא יכולים אז בטח שאני מחזיק בשלט "מושחתים הביתה" לא אשנה הרבה.

נו, ואחרי זה שואלים למה הימין ניצח, ולמה לאף אחד לא אכפת?
לאנשים לא אכפת כי אכפת להם ממה שקורה להם עצמם, ולא משחיתות שלא נוגעת בהם ולו בכלום. כתבתי זאת בעבר ואכתוב גם עכשיו - לא מבין למה שחיתות כזו שלא באמת מפריעה לאף אחד, ורק נותנת למנהיג טוב בסך הכל להמשיך להביא לשגשוג היא בעייתית. זה באמת נשגב מבינתי.

כמובן, אם יטענו כאן שאין שגשוג, זה נושא אחר (ומכיוון שאני לא חי בארץ, קצת קשה לי לדבר על כך), אבל ברמה העקרונית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 11:26 pm 
Sophomore

stpsg כתב:
להחרים הצבעות זה צעד שיכול ליצור הד מסוים, אבל האמת היא שהקואליציה נבחרה בצורה דמוקרטית, זה לא טורקיה. כלומר, להחרים הצבעה שעמדת להפסיד בה זה קצת לא לכבד את כללי המשחק. אני לא מאמין שמיעוט יכול לכפות ערכים דמוקרטיים על רוב, אבל אולי אפשר להתחיל לפמפם מסרים של מה יקרה אם באמת הדמוקרטיה תתחיל להתפורר. הרי ביבי כבר היה יכול מזמן לפורר חוקי יסוד, פשוט כי יש לו רוב שיכול לבטל אותם, ובכל זאת בוחר לא לעשות את זה. יש לזה סיבה - ישראל מנסה להתקבל (או כבר התקבלה) למועדונים כלכליים יוקרתיים (OECD למשל), לישראל חשוב (מאוד) דירוג האג״ח וכו׳. בקיצור, נראה שיש הרבה תמיכה במהלכים הנוכחיים (אפשר לטעון שהבחירות היו בדיוק על זה) אבל מעט מאוד מודעות למה יהיה המחיר שנשלם.

אני בטוח שאת הגרעין הקשה שום דבר מזה לא יעניין, אבל לא כל ה-64 מנדטים הם הימין הקיצוני.

גם בטורקיה הקואליציה נבחרה בצורה דמוקרטית.
ואכן, כתבת יפה. זו בדיוק המטרה. להראות שאין יותר כללי משחק. במלחמה כמו במלחמה. פה מדובר דה פאקטו על שינוי שיטת משטר ואסור בשום אופן להתייחס לזה כאל עוד עניין רגיל של אופוזיציה שאין לה מספיק קולות.

וכמו שכתבתי כמה הודעות מעל, חובה להפיץ את הבשורה בעולם ולהסביר שקם דיקטטור חדש מורם מהעם וחסין מכל פשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 11:37 pm 
Junior

בטורקיה אני קורא כל יום טענות על זיופים, וגם הפסד בבחירות לראשות העיר פתאום מתבטל והשלטון מקבל עוד צ׳אנס לתחמן. פה אין זיופים בהיקף משמעותי עד כמה שידוע לי.
וצריך להיזהר לפני שזורקים את כללי המשחק לפח, כי מה יקרה אם השלטון יאמין לזה? מה שיתחיל כמשימת החנינה לביבי פתאום יגמר במאסר של עיתונאים, הדחת שומרי סף, מעצר של כל מי שהוא קוץ בתחת של הממשלה וכו׳. אולי אסטרטגית זה נכון שיהיו מרטירים, אבל אני מאוד לא רוצה שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 1:20 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אנקדוטה קטנה, כי הנושא באמת רציני.
כל הזמן הימין היה אומר שהוא לא יכול לממש את מדיניותו כי השמאל מפריע. השמאל היה אומר "אנחנו מפריעים? אתם כבר 40 שנה בשלטון, מי מפריע לכם, תעשו את המדיניות שלכם, נראה מה יהיה".
אז עכשיו הם הולכים לעשות את המדיניות שלהם. למה להפריע?...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 2:25 am 
Hall of Famer

אני מסכים עם כותב הת'רד - הדמוקרטיה בסכנה. היועץ המשפחתי משתף פעולה עם עורכי הדין של ראש הממשלה ודוחה את התהליך המשפטי באופן מכוון כדי שביבי יתחמק ממלתעות בית המשפט.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 10:08 am 
Junior

הדמוקרטיה לא בסכנה ולא נעליים, ובכל מקרה גם אם יקרה הלא ייאמן וכל ההפחדות הללו יבואו לידי ביטוי בחקיקה - בג"ץ (שיותר ממה שהוא חרד לדמוקרטיה, הוא חרד בעיקר מהנגיסה בליטרת הבשר שלו) יפסול אותם.
כדי לגעת בבג"ץ צריך יותר מאשר חוקים (שאותם הוא יכול לפסול, כי ככה זה כשביכולתך להקנות לעצמך סמכויות נרחבות, גם אם הן לא כתובות בשום מקום), נדרשת מהפכה שלטונית של ממש ומרד אזרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 10:37 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
הדמוקרטיה לא בסכנה ולא נעליים, ובכל מקרה גם אם יקרה הלא ייאמן וכל ההפחדות הללו יבואו לידי ביטוי בחקיקה - בג"ץ (שיותר ממה שהוא חרד לדמוקרטיה, הוא חרד בעיקר מהנגיסה בליטרת הבשר שלו) יפסול אותם.
כדי לגעת בבג"ץ צריך יותר מאשר חוקים (שאותם הוא יכול לפסול, כי ככה זה כשביכולתך להקנות לעצמך סמכויות נרחבות, גם אם הן לא כתובות בשום מקום), נדרשת מהפכה שלטונית של ממש ומרד אזרחי.

פסקת ההתגברות המושחתת של הכנופייה של הקיסר "תטפל" בבגצ שלא יוכל לפסול שום חוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 10:53 am 
Junior

אבל זה בדיוק מה שאני אומר - בג"ץ יפסול את פסקת ההתגברות עצמה, וייפתח איזו פיקציה, סליחה, דוקטרינה, בנוסח "התיקון החוקתי שאינו חוקתי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 12:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
sir charles כתב:

לאנשים לא אכפת כי אכפת להם ממה שקורה להם עצמם, ולא משחיתות שלא נוגעת בהם ולו בכלום. כתבתי זאת בעבר ואכתוב גם עכשיו - לא מבין למה שחיתות כזו שלא באמת מפריעה לאף אחד, ורק נותנת למנהיג טוב בסך הכל להמשיך להביא לשגשוג היא בעייתית. זה באמת נשגב מבינתי.

כמובן, אם יטענו כאן שאין שגשוג, זה נושא אחר (ומכיוון שאני לא חי בארץ, קצת קשה לי לדבר על כך), אבל ברמה העקרונית?

זה נחמד מאוד שהחלטת שראש הממשלה בסה"כ מנהיג טוב כשאתה לא גר כאן כבר שנים, אז בתור מישהו שכן גר פה כבר 40 שנים, אני מתכבד להודיע לך שלא, ביבי הוא לא מנהיג טוב. הוא מושחת, מפלג, מסית, שקרן, חלש אופי והעובדה שהוא bff עם טראמפ (האיום בפני עצמו) ומנסה להיות גם עם פוטין ורודנים נוספים מדרום אמריקה ואפריקה, לא הופכת אותו למנהיג טוב בשום צורה שהיא.

אני בכלל בהלם מהמשפט המודגש שלך... אם אתה לא יודע מה רע במנהיג מושחת שמקבל גושפנקה ששחיתות היא בסדר אז יש בעיה קשה בסולם הערכים שלך.
עלי למשל באופן אישי לא משפיע שביבי ושרה מקבלים סיגרים ושמפניה ממיליארדרים, אבל כשהממשלה שלנו מורכבת מאנשים חסרי מוסר בסיסי כמו ביבי, רגב, ביטן, אמסלם, זוהר, אוחנה (כן, גם הגיי מחמד של הליכוד שמשתין על קהילת הלהט"ב), דרעי, סמוטריץ ועוד, זה יורד גם אל העם וזו אחת הסיבות לדעתי לשיח האלים ברשתות החברתיות וגם לאלימות בכבישים (לנהוג כאן יצא לך לאחרונה?), כי אדם לאדם זאב וכל אחד חושב רק על עצמו.

ומילה לגבי ה"אנשים שלא אכפת להם" - בזכות מי המדינה משגשגת? החרדים והמתנחלים שמקבלים את כל התקציבים? או המהנדסים, המדענים (הליברלים ברובם) ושאר בני המעמד הבינוני שעמלים יותר שעות בשבוע מכל אזרחי הoecd בשביל שהמיסים שהם משלמים ילכו להתנחלויות וישיבות כשהם עצמם מתקשים לקנות דירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 12:25 pm 
Senior

סתם מתוך סקרנות נורטון, לדעתך אדם נשוי שמז... שדופ... נו, שמקיים יחסי אישות עם מישהי שאינה בת זוגו זה סבבה לגמרי כל עוד בת הזוג לא יודעת מזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 12:39 pm 
מנהל פורום

אז עכשיו הטיעון הוא: "ביבי כנראה מושחת... אבל בתכל'ס, כמה זה כבר באמת מפריע לכם?" ?!
נעזוב רגע את המצב במדינה, שחלק גדול זה דברים שלא משנה מי ראש ממשלה יהיה קשה עד בלתי אפשרי לשנות וחלק זה דברים שהם תוצאה של החלטות שנעשו עוד לפני ביבי.
נתמד רגע בעניין המנהיגות. ניראה לי צריך ללכת למילון לחפש את ההגדרה של "מנהיג". אצלי מנהיג זה מישהו שמוביל את העם לאיפה שהוא באמת רואה ומאמין לנכון שצריך ללכת. לא מישהו שנותן לפופוליזם להשפיע עליו ומכוון את עצמו לפי רצון ההמונים. האזרח הפשוט לא מבין יותר מדי בכלכלה, לא מבין באמת בביטחון, אין לו את המודיעין שיש לראש ממשלה, אין לו את ההשכלה ואת הניסיון שאמורים להיות לראש ממשלה.
מנהיג טוב זה מישהו שיקשיבו לו גם אם הוא לא אומר את מה שכולם רוצים לשמוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 1:20 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
נורטון כתב:
sir charles כתב:

זה נחמד מאוד שהחלטת שראש הממשלה בסה"כ מנהיג טוב כשאתה לא גר כאן כבר שנים, אז בתור מישהו שכן גר פה כבר 40 שנים, אני מתכבד להודיע לך שלא, ביבי הוא לא מנהיג טוב. הוא מושחת, מפלג, מסית, שקרן, חלש אופי והעובדה שהוא bff עם טראמפ (האיום בפני עצמו) ומנסה להיות גם עם פוטין ורודנים נוספים מדרום אמריקה ואפריקה, לא הופכת אותו למנהיג טוב בשום צורה שהיא.

אני בכלל בהלם מהמשפט המודגש שלך... אם אתה לא יודע מה רע במנהיג מושחת שמקבל גושפנקה ששחיתות היא בסדר אז יש בעיה קשה בסולם הערכים שלך.
עלי למשל באופן אישי לא משפיע שביבי ושרה מקבלים סיגרים ושמפניה ממיליארדרים, אבל כשהממשלה שלנו מורכבת מאנשים חסרי מוסר בסיסי כמו ביבי, רגב, ביטן, אמסלם, זוהר, אוחנה (כן, גם הגיי מחמד של הליכוד שמשתין על קהילת הלהט"ב), דרעי, סמוטריץ ועוד, זה יורד גם אל העם וזו אחת הסיבות לדעתי לשיח האלים ברשתות החברתיות וגם לאלימות בכבישים (לנהוג כאן יצא לך לאחרונה?), כי אדם לאדם זאב וכל אחד חושב רק על עצמו.

ומילה לגבי ה"אנשים שלא אכפת להם" - בזכות מי המדינה משגשגת? החרדים והמתנחלים שמקבלים את כל התקציבים? או המהנדסים, המדענים (הליברלים ברובם) ושאר בני המעמד הבינוני שעמלים יותר שעות בשבוע מכל אזרחי הoecd בשביל שהמיסים שהם משלמים ילכו להתנחלויות וישיבות כשהם עצמם מתקשים לקנות דירה?

שיח אלים באינטרנט היה גם לפני נתניהו. כנל אלימות בכבישים וכו.
ואני אומרנאת זה כאחד שלא מצביע לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 1:28 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

היה אינטרנט לפני נתניהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא