סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 6:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 839 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 34  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי 19/20
הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 2:07 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אם באורח פלא , מכבי מחתימה את כספי , מה לדעתכם היא צריכה לעשות עם זוסמן ואבדיה ?
הרי ברור שהוא שחקן שיכול לפגוע להם מאוד בהתקדמות (שלא לדבר על זה שגם קאלויארו חתום ? )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 3:39 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

N.T.K כתב:
אם באורח פלא , מכבי מחתימה את כספי , מה לדעתכם היא צריכה לעשות עם זוסמן ואבדיה ?
הרי ברור שהוא שחקן שיכול לפגוע להם מאוד בהתקדמות (שלא לדבר על זה שגם קאלויארו חתום ? )

אין ממש קשר בין כספי לזוסמן ואבדיה. כספי היום לדעתי הוא בעיקר 4, זוסמן הוא 2-3 ואבדיה 3 (או פוינט פורוורד). כספי יכול לעזור להם בחניכה למקצוענות ועבודה קשה.
הבעיה היא עם ההחתמה מחדש המיותרת של קלויארו שמצד אחד יקח לשני הצעירים דקות ב-3 ומצד שני אינו משלים את כספי בעמדה 4.

בכלל, אני לא זוכר קיץ יותר מבאס מהנוכחי בגזרת ההחתמות. איכשהו מכבי מצליחים לעשות כל טעות בספר. הבה נמנה אותן:
1) מסכמים לפני סוף העונה עם נייט וולטרס. וולטרס הוא שחקן חביב עם ניסיון יורוליג ובהחלט ראוי כרכז מחליף. אממה, הוא לא עונה על אף אחד מהצרכים העיקריים של עמדת הגארד שליד ווילבקין. הוא לא מנהל משחק או מוסר גדול (הוא כן מה שהאמריקאים קוראים crafty אבל זה בעיקר מתבטא ביצור לעצמו) והוא לא מצטיין בהגנה ולמרות גובהו לא מסוגל לשמור על גארדים פיזיים ואתלטים בעמדה 2 (מה שווילבקין הוכיח שאינו מסוגל).
2) חידשו חוזה עם בלאק. על פניו ה-מהלך של הקיץ, אבל נתנו לשחקן ארכה מוגזמת במציאת קבוצה במנש עד סוף יולי ככה שהם תלויים בכך שהשחקן הכי טוב שלהם לא ימצא קבוצה. (מה שמוביל לנק' 4)
3) חידשו חוזה עם קלויארו. אנג'לו הוא שחקן שמאמנים אוהבים, לוחם, קבוצתי, עושה את הפעולות הקטנות שלא רואים בסטטיסטיקה. הבעיה שהוא רוב הזמן אנמי בהתקפה (למעט יכולת ריבאונד התקפה מרשימה לשחקן בתפקידו) ולא הוכיח את עצמו בקטגוריה שלשמה הגיעה - הקליעה מבחוץ. בנוסף הוא לא מספיק טוב כשחקן פותח בעמדה 3 (ויקח שם דקות מהצעירים כמו שכבר ציינתי) ולא מספיק פיזי, אתלטי וגבוה לעמדה 4, בעיקר אם כספי יחתום שאז למכבי לא יהיה בעמדה שחקן אתלט שיכול לסיים בפיקנרול ולהגן על הטבעת.
4) החתימו את אותלו האנטר. בהמשך לנק' 2 בגלל חוסר הוודאות לגבי בלאק מכבי הביאו את האנטר כביכול כגיבוי לו. האנטר הוא יופי של שחקן משלים, בחור חיובי, הגנתי ומלא בניסיון (+ אלוף אירופה!), אבל הוא גם אוברפרייסד כסנטר מחליף. בנוסף הוא חולק את אותם היתרונות והחסרונות של בלאק (הגנתי, קבוצתי, ריבאונדר, מסיים באחוזים גבוהים, אבל גם נמוך וחסר קליעה). בכללי קו קדמי של כספי, בלאק, קלויארו והאנטר יהיה מאוד חד גוני מבחינת עמדות ויכולות וחסר בסנטימטרים.
5) החתימו עד עכשיו רק שחקני ספסל כשחסרים עדיין 3 שחקני חמישייה. גם היכולות (או בעצם המגרעות) של השחקנים האלה יאלצו את הקבוצה לפגוע בול בהחתמות לחמישייה.
6) בגלל הפארסה במרדף אחרי רכז בעל שם (סלוקאס, תאודושיץ, וונאמייקר) מכבי פספסו כמעט את כל השחקנים מהרמות מתחת ליורוליג שפרצו השנה לקבוצות אחרות.

לצערי אני מתקשה לראות את מכבי מוצאים רכז גבוה הגנתי עם יכולת ניהול משחק (בטח אם יתעקשו על שחקן עם ניסיון באירופה) ומחתימים 4 נוסף הגנתי ואתלטי. אני גם חושש שבלאק יברח לנו ובסופו של דבר ישאירו בזול את קיין כסווינגמן שחסר ואת אובריינט כגיבוי לכספי והאנטר (לא ראיתי שהם מעניינים קבוצות יורוליג אחרות) ותהיה לנו קבוצה אפילו חלשה מהעונה שעברה, בלי מגן טבעת, חודר טוב או מוסר טוב לרפואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 3:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
N.T.K כתב:

יש לי דז'ה וו משנה שעברה...
גם התשובה היא כמו בשנה שעברה - לשמור על שניהם. בשנה שעברה עוד חשבתי שאפשר להשאיל את אבדיה (לא את זוסמן כמו שטענו פה אנשים), השנה לא. וממילא אבדיה ואבא שלו לא רצו לעזוב את מכבי, השנה אני מניח עוד פחות. יש שאלות?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 7:28 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
N.T.K כתב:

אין ממש קשר בין כספי לזוסמן ואבדיה. כספי היום לדעתי הוא בעיקר 4, זוסמן הוא 2-3 ואבדיה 3 (או פוינט פורוורד). כספי יכול לעזור להם בחניכה למקצוענות ועבודה קשה.
הבעיה היא עם ההחתמה מחדש המיותרת של קלויארו שמצד אחד יקח לשני הצעירים דקות ב-3 ומצד שני אינו משלים את כספי בעמדה 4.

אני מניח שכספי לחלוטין 3-4 וישחק גם דקות ב3 וגם ב4 .
אבל יותר מזה , הוא לוקח בקלות את תפקיד הישראלי בישראל ועכשיו 2 הילדים נכנסים למלחמה על דקות מול חבורה של 8 זרים שכל פעם 3 מהם לא נרשמים (אז כשהם נרשמים אני מניח שיתנו להם הרבה דקות)
ובאירופה יתנו להם הרבה דקות שוב כי בליגה הם לא יכולים לשחק באופן קבוע.

לדעתי המצב שלהם לא מזהיר וסיכוי יותר מסביר שאחד מהם (לפחות אחד) יתן עונה ממש לא טובה וישחק ממש מעט יחסית למה שהוא

ציטוט:
יש לי דז'ה וו משנה שעברה...
גם התשובה היא כמו בשנה שעברה - לשמור על שניהם. בשנה שעברה עוד חשבתי שאפשר להשאיל את אבדיה (לא את זוסמן כמו שטענו פה אנשים), השנה לא. וממילא אבדיה ואבא שלו לא רצו לעזוב את מכבי, השנה אני מניח עוד פחות. יש שאלות?

ואתה חושב ששניהם עשו טוב שהם היו השנה במכבי ? לא היה שווה למכבי לתת לאחד מהם לקבל דקות בקבוצה אחרת ולשני לתת יותר דקות במכבי ?
זה עוד היה בחוק רוסי ובלי כספי , אתה באמת חושב שבחוק רוסי מצומצם וכספי על העמדה בערך , יהיה להם טוב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 7:33 pm 
Sophomore

ראי בעיקר מדבר על אם זה היה טוב למכבי "לחייב" אותם לעמוד בחוזה ולהישאר בה. פחות באם זה טוב לפיתוח הקריירה של זוסמן ואבדיה עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 9:24 pm 
Hall of Famer

קודם כל, מדובר בכדורסל בוגרים מקצועני. זה לא אקדמיה ולא קייטנה. זו נקודת המוצא.

ועכשיו לעולם המעשי, לא לעולם הלה לה לנד שבו מכבי (ורק מכבי) אמורה לתת את השחקנים שלה לכל דכפין.
יובל זוסמן, שאתה ואחרים ניבאתם לו ייבוש מוחלט וקראתם להשאיל אותו להרצליה או משהו (דז'ה וו, אמרתי), קיבל בשנה שעברה 25 דקות למשחק בליגה ו-15 דקות למשחק ביורוליג. אני מניח שאלה 15 דקות יורוליג יותר ממה שהיה מקבל בגלבוע או באשדוד. במכבי הוא גם שיחק דקות משמעותיות במשחקי מאני טיים בזירה המקומית, משחקים על תואר. אני לא חושב שלהיות מושאל לגלבוע או לאשדוד בשביל עוד 5 דקות למשחק ליגה (ואני מאד מאד מאד נדיב פה) ו-0 דקות ביורוליג היה מועיל לו במשהו.
אשר לאבדיה - קודם כל ולפני הכל, הוא ייבחר בשנה הבאה בדראפט ה-NBA עם או בלי קשר לדקות המשחק שלו במכבי. מכבי לא תפגע לו בקריירה. דבר שני, כל אפשרות שעלתה, אם עלתה, להשאיל אותו - נפסלה מניה וביה על ידי אבדיה עצמו ועל ידי אבא שלו, שדרשו להישאר במכבי ולא להיכנס להשאלה. כך שבעולם המעשי, ולא בעולם הלה לה לנד, אפילו אם מכבי הייתה רוצה (והיא לא) הוא לא היה מושאל.
בפועל הוא קיבל כ-10 דקות למשחק בליגה, כשרוב העונה הוא נראה מבוהל ולא שייך למשחקי בוגרים. רק ברבע האחרון של העונה בערך הוא יצא מהתבהלה ונראה שייך למקום. וכל זה קורה כשרוב הזמן הוא בכלל לא נמצא במסגרת הקבוצה, כי הוא משחק בנוער או בעתודה במסגרת הקבוצה או הנבחרת. אני מניח שזה, יחד עם התנאים שהוא מקבל במכבי והלווי האישי הצמוד, היו הסיבות למה הוא ואביו התעקשו להישאר במכבי. כנראה שהם תופסים את קידום הקריירה שלו אחרת מכם. ותנחשו מה? בינתיים נראה שזה מצליח להם לא רע...
בקיצור, לא יודע מה אתם רוצים.
שאלות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 7:41 am 
Freshman

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... 62&lang=he

אלייזה ברייאט בדרך למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 8:17 am 
Hall of Famer

מעניין. כשהוא קושר לירושלים לפי כל הדיווחים, גם נאמר שהוא הצהיר שהוא לא מתכוון לשחק יותר בישראל. כנראה טראומה רצינית הוא עבר מהמשחק בהתנדבות באילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 8:59 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
מעניין. כשהוא קושר לירושלים לפי כל הדיווחים, גם נאמר שהוא הצהיר שהוא לא מתכוון לשחק יותר בישראל. כנראה טראומה רצינית הוא עבר מהמשחק בהתנדבות באילת.

אכן, אלה אפילו דברים שאמר בקולו.
יכול להיות שהוא כיוון אותם לאילת, בעקבות אותו ביי אאוט וחוזה שהיה לו איתם.
בכל מקרה החתמה טובה מאוד של מכבי תל-אביב במחיר מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 9:05 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אז אני מבין שמכבי בונה קבוצה בלי סמול פורוורד בכיר.
יעשו רוטציה בין קלויארו, זוסמן ואבדיה בעמדה?
אני רק מקווה שזה לא אומר שויתרו על הבאת רכז ושווילבקין ובראיינט יפתחו בחמישיה יחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 9:13 am 
Sophomore

sir charles כתב:
אז אני מבין שמכבי בונה קבוצה בלי סמול פורוורד בכיר.
יעשו רוטציה בין קלויארו, זוסמן ואבדיה בעמדה?
אני רק מקווה שזה לא אומר שויתרו על הבאת רכז ושווילבקין ובראיינט יפתחו בחמישיה יחד.

דווקא עושה רושם שהם כן יפתחו ביחד בחמישייה ושבראיינט הוא המחליף של רול, כך שהקו האחורי הוא
ווילבקין, וולטרס, ברייאנט, דיברתולמאו, זוסמן, קיין/מחליף.

נראה כמו טעות לדחוף כאן עוד רכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 9:27 am 
Junior

PFE כתב:
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=320162&lang=he

אלייזה ברייאט בדרך למכבי

רישמי

http://bit.ly/Bryant-2020

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 9:46 am 
Sophomore

אני חושב שחסר לסגל הנוכחי רכז מוביל ואיכותי כמו חמצן, כי כרגע פשוט אין אחד כזה ומדובר בעמדה הכי חשובה על המגרש. מעבר לכך חסר פאוור פורוורד איכותי (כספי?) ועוד 4-5 שיעלה מהספסל.
הסגל אמור להיראות כך:
1 - רכז בכיר, וולטרס, דיברתולומאו
2 - ווילבקין, זוסמן
3 - בראינט, אבדיה, קלויארו
4 - כספי, זר, כהן
5 - בלאק, האנטר

סה"כ 13 שחקנים בכירים זה סביר לעונה כל כך ארוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 9:48 am 
Freshman

PFE כתב:
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=320162&lang=he

אלייזה ברייאט בדרך למכבי

הגיע מהר מאוד. תוך שעה...
תאודוסיץ עדיין בדרכים
גם כספי בדרכים
שמעתי שג'ון וול גם בדרכים

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 9:58 am 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
אני חושב שחסר לסגל הנוכחי רכז מוביל ואיכותי כמו חמצן, כי כרגע פשוט אין אחד כזה ומדובר בעמדה הכי חשובה על המגרש. מעבר לכך חסר פאוור פורוורד איכותי (כספי?) ועוד 4-5 שיעלה מהספסל.
הסגל אמור להיראות כך:
1 - רכז בכיר, וולטרס, דיברתולומאו
2 - ווילבקין, זוסמן
3 - בראינט, אבדיה, קלויארו
4 - כספי, זר, כהן
5 - בלאק, האנטר

סה"כ 13 שחקנים בכירים זה סביר לעונה כל כך ארוכה.

מסכים לגבי רכז בכיר, אבל אני לא חושב שיגיע אחד כזה, אלא אם כן ייפלט מישהו מה-NBA סטייל נוריס קול לפני כמה שנים ובכל מקרה, אני חושב שאם יש משהו שמכבי לא חסרה בו בסגל הזה זו יכולת לייצר נקודות, מה שכן חסר לה זה ניהול משחק אחראי ואינטילגנציה באופן כללי כדי לאזן את הטפשת שווילבקין וג'ונדי נוטים ללקות בה. לגבי העמדה 4, צריך לזכור שכספי עוד לא סגור וחוץ מזה ושאם מביאים פאוור זר, כדאי מאוד שהוא יהיה מסוגל לתת דקות גם בעמדה 5, (אלא אם כן בונים על כהן כסנטר מחליף, לא נראה לי שכדאי כל כך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 10:10 am 
Junior

אלייז'ה בראיינט הוא השחקן הכי אינטילגנטי שנחת פה בשנים האחרונות, הוא גם חצי רובוט שכל הזמן דואג רק איך לעדכן לעצמו את התוכנה ולהיות טוב יותר. שתי עובדות שיגרמו לו רק ללכת ולהשתפר ככל שהקריירה שלו תנקוף. משהו שסקאוטרים חובבים לפעמים מזניחים בהערכות שלהם.

ויש פה מלא הודעות די ריקות מתוכן ? חושבים שזה רע ? חושבים שזה רע פחות ? המיינדסט של אוהדי מכבי הוא בעיקר של תלונות. נראה לי שממש חוששים לתת פה מחמאה מתי שצריך.

הוא שחקן כל כך הרבה יותר טוב ושלם מרול. 65% אחוזים מהשדה בישראל, 55% אחוז מהשדה בסאמר ליג. אלה אחוזים מטורפים לגארד.

רק שלשום יצאה כתבה שהרבה קבוצות באנ.בי.איי מתעניינות. כנראה שלא היה שם רכיב מובטח והוא כבר אמר שהג'י ליג פחות בשבילו.

רק חבל על טוקוטו שברח לו לסאן פאבלו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 10:18 am 
Freshman

אם יש שחקן מהליגה שרציתי זה הוא. שחקן עם הרבה אפסייד ועם מעט חסרונות, מישהו שלדעתי לא יתקשה להסתגל ליורוליג. והדבר הכי חשוב, זה אומר שכנראה ויתרו סופית על קיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 10:22 am 
Hall of Famer

נראה על פניו אחלה החתמה, וכאמור גם הפתעה גדולה. בטח שווה נסיון, בטח במחיר הזה. זה נראה מסוג השחקנים שבולטים בליגה ויכולים להצליח גם ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 10:43 am 
Freshman

הסאמר ליג לא מדד מבחינתי.
נתן שנה שעברה 38 אחוז ל3 75 מהקו. ממש לא נוצץ
חוץ מזה מכבי יכלה להרוויח אותו שנה שעברה ולבדוק אותו, שפארגו נפצע בגרוש וחצי. מעניין למה לא לקחו אותו..

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 10:59 am 
Junior

בראיינט החתמה מעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 11:04 am 
Junior

הסטנדרטים שלך קצת גבוהים. מילא הסאמר ליג, נניח. אבל 38 אחוז מחוץ לקשת (לצד ה65 מתוך הצבע) זו לא יעילות התקפית נוצצת ? טוב.

באמת, אם הייתי צריך לשים אצבע על מקומות לשיפור אצלו. הייתי מדבר על קליעה ולפתח עוד יותר יכולות אחד על אחד. אבל אלה כבר דברים שיש לו שהוא רק יכול לשפר עוד יותר ואני מנחש שזה מה שהוא יעשה.

ובאמת אי אפשר כבר לשנוא את מכבי תל אביב. גם בגלל שהמועדונים הישראליים היריבים כבר מזמן עקפו אותם במדד הבחילה האישי שלי. יאניס ? חמוד. סקוטי ? חסד נעורים מפלורידה. טאריק ? חמוד. ג'ון די ? נראה כמו אחד שאוהב חתולים. יובל ? ילד טוב. רק שימון עדיין שם, אבל הוא הולך ומצטמק כך שנוכחותו פחות מורגשת.

גלדסטון זה באמת עדיין בעיה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 11:08 am 
Hall of Famer

גלדסטון זה בעייה בעיקר של מעסיקיו. הדובר הכי גרוע שהיה בכדורסל הישראלי מאז גידי דודי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 11:19 am 
Junior

תאודושיץ׳ (למרות שעקב אחרי אבדיה!) והאנטר חתמו בבולוניה. וונמאייקר שכבר חיפש דירה בפלורנטין, הסתפק בסלטיקס בסופו של דבר. קוזמינסקאס באולימפיאקוס אבל הבטיח שיבוא לבקר. רשון תומאס העדיף את פרטיזן. סלוקאס בשנייה האחרונה נשאר בפנרבחצ׳ה והולך להצטער על זה השנה.

אלייז׳ה ברייאנט, מצידו, חתם. האמת - אחלה שחקן (ובתור אוהד של קבוצה שמאותה אילת הצליחה לדוג דווקא את זלמנסון, אולי עדיף לי לסתום). מצד שני, ברייאנט נתן עונה אחת מרשימה בחיים. מעולם לא התמודד באיזשהי רמה באירופה ועשוי לגלות שהחיים זה לא משחקים נגד וייס, תמיר בלאט, נסטרנקו ופמברטון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 11:19 am 
Hall of Famer

יהיה מעניין לראות את בראיינט ביורוליג ואת ההשתלבות שלו שם.הוא מגיע על המשבצת של רול וקיין.....

השאלה אם יביאו קומבוגארד זר?
אם כספי חותם כנראה ילכו על קונספציה של 7 זרים ולא 8.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 11:42 am 
Freshman

בריאנט שחקן טוב, אבל זו תעודת עניות למחלקת הסקאוטינג (או כל שם אחר שתתנו לה) של מכבי. מכל השחקנים בעולם, לוקחים את זה שמתחת לפנס. בתקציבים של מכבי הם יכולים להביא שחקנים מוכחים הרבה יותר - כאן "הלכו על בטוח" וזה מעשה פחדני. עם צמד גארדים שהם לקחו מאילת (קיין ובראיינט) מכבי באמת מתכוונים להסתער על אליפות היורוליג? את המגבלות של וילבקין כבר ראינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 839 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס ו 35 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: