סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 12:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 4:58 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא יודע אם באטלר "רוצה להיות מס' 1". הוא אמר את זה?
דווקא בהתנהלות על הפרקט אני לא כל כך ראיתי את זה. הוא כן נוטה לקחת על עצמו את המשחק ברגעים המכריעים, אבל בקבוצות בהן שיחק - זו הייתה לרוב האופציה הכי טובה ממילא.
לגבי התנהלות באוף סיזן - יכולות להיות הרבה סיבות לרצות לעבור מפילי לפלורידה, שאינן קשורות לכדורסל נטו.
בסה"כ מסכים שהוא יותר מתאים לתפקד כמס' 2 בהיררכיה של קבוצה עם שאיפות רציניות, בטח בכל הנוגע לעונה הסדירה. עדיין, בפלייאוף יש לו את היכולת הזו להשתלט על משחקים ולשנות אותם, ברמה שאין להרבה בליגה בעיניי.

לגבי טאונס - אז זהו, שטאונס ממש לא "הוליך את מינסוטה לפלייאוף". בעונה בה הם הגיעו לשם, הקבוצה רצה נפלא עד הפציעה של באטלר (אאל"ט מקום 3 במערב ערב הפציעה שלו), ומשם פשוט קרסה. טאונס לחלוטין לא הצליח להחזיק אותם מעל המים בחודש וחצי בערך שבאטלר היה בחוץ, ואם באטלר לא חוזר להציל את העסק במשחק האחרון של העונה (אאל"ט), הם כנראה היו מסיימים אותה באותו יום. גם השנה, אחרי שבאטלר עזב - טאונס נתן מספרים אדירים, אבל הקבוצה לא ממש תחרותית למרות סגל מסייע סביר.

לגבי וויגינס - מסכים איתך לגמרי שהוא פייק, וזו אחת הבעיות. אבל בהיררכיה במינסוטה הוא בכל זאת על תקן "מס' 2" של טאונס, הוא מתנהג ככה ומצפה לווליום זריקות מתאים - ולכן הגיוני שהאופי העלוב שלו יהווה שיקול עבור שחקנים אחרים בקבוצה. במיוחד כאשר לא נראה שהוא הולך לאן שהוא בזמן הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 5:05 pm 
Hall of Famer

תגידו, לוורט - באיזה עמדה הוא משחק?
אם מדובר ב-SG, הוא נכנס אצלי לטופ15.

רשימה אלטרנטיבית (לא את כולם ראיתי מספיק אבל אלו הרשמים שלי):

HM:

פורנייה
רדיק
אריק גורדון
גארי האריס
ג'וש ריצ'רדסון (לא ראיתי מספיק, אני מודה)

הרשימה:
15. דני גרין - הגנה ואחוזי שלשות
14. ג'יילן בראון - מאמין שיבצע קפיצה מסוימת השנה אבל ייתכן שלג׳וש מגיע יותר
13. לאווין - קשה להתעלם ממנו
12. דרוזן - אני חושב שהתיישרת אבל לא מספיק (ואני מחבב את דרוזן)
11. ראסל - אכזב אותי בפלייאוף
10. לו וויליאמס - מקווה שלא הפכתי אותו מאנרייטרד לאוברייטד
9. בוקר - דווקא מאמין בו
8. הילד - אחוזים מוצלחים מאוד
7. אולדיפו (בגלל הפציעה)
6. מקולום
5. מיטצ׳ל
4. קליי (בגלל הפציעה)
3. באטלר
2. ביל
1. הארדן

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ה' אוגוסט 08, 2019 5:30 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 5:08 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
אני לא יודע אם באטלר "רוצה להיות מס' 1". הוא אמר את זה?
דווקא בהתנהלות על הפרקט אני לא כל כך ראיתי את זה. הוא כן נוטה לקחת על עצמו את המשחק ברגעים המכריעים, אבל בקבוצות בהן שיחק - זו הייתה לרוב האופציה הכי טובה ממילא.
לגבי התנהלות באוף סיזן - יכולות להיות הרבה סיבות לרצות לעבור מפילי לפלורידה, שאינן קשורות לכדורסל נטו.
בסה"כ מסכים שהוא יותר מתאים לתפקד כמס' 2 בהיררכיה של קבוצה עם שאיפות רציניות, בטח בכל הנוגע לעונה הסדירה. עדיין, בפלייאוף יש לו את היכולת הזו להשתלט על משחקים ולשנות אותם, ברמה שאין להרבה בליגה בעיניי.

לגבי טאונס - אז זהו, שטאונס ממש לא "הוליך את מינסוטה לפלייאוף". בעונה בה הם הגיעו לשם, הקבוצה רצה נפלא עד הפציעה של באטלר (אאל"ט מקום 3 במערב ערב הפציעה שלו), ומשם פשוט קרסה. טאונס לחלוטין לא הצליח להחזיק אותם מעל המים בחודש וחצי בערך שבאטלר היה בחוץ, ואם באטלר לא חוזר להציל את העסק במשחק האחרון של העונה (אאל"ט), הם כנראה היו מסיימים אותה באותו יום. גם השנה, אחרי שבאטלר עזב - טאונס נתן מספרים אדירים, אבל הקבוצה לא ממש תחרותית למרות סגל מסייע סביר.

לגבי וויגינס - מסכים איתך לגמרי שהוא פייק, וזו אחת הבעיות. אבל בהיררכיה במינסוטה הוא בכל זאת על תקן "מס' 2" של טאונס, הוא מתנהג ככה ומצפה לווליום זריקות מתאים - ולכן הגיוני שהאופי העלוב שלו יהווה שיקול עבור שחקנים אחרים בקבוצה. במיוחד כאשר לא נראה שהוא הולך לאן שהוא בזמן הקרוב.

טאונס לא יכול להוביל קבוצה לבדו ואין שום סיבה לצפות ממנו לכך.
הוא סנטר התקפי מצוין ומוגבל הגנתית בליגה שבה להגנה של סנטר יש ערך רב ו... כוכב פשוט לא יכול לבדו לסחוב קבוצה לפלייאוף במערב.

אם באטלר לוקח את הכדור לידיים שלו ומתחיל לשחק משחק בידודים (וזה המשחק שלו, פיקאנדרול ובידודים), לדעתי יש לזה תקרה מאוד ברורה (הרי בסופו של דבר הוא ייתקל בסופרסטארים).
אפשר לא להסכים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 5:31 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
נורטון כתב:
גם אני מעדיף את קליי, אני רק לא משוכנע לגבי האופן בו הוא יחזור...
ברוגדון היה ברשימת הפוינט גארדים, וגם אם הוא לא היה בדיוק כזה השנה, אני חושב שהוא כן יהיה כזה לגמרי בשנה הבאה.

לגבי בראון, אולי... אולי דרך במקום (כן, קלע 1 נקודה יותר פר 36 מאשר אשתקד). אבל הנה העניין, בעוד בין שנת הרוקי לשנה שעברה הוא משמעותית שיפר כמה דברים (קבלת החלטות, הגנה ואולי בעיקר יכולת שליטה בכדור), הרי שבין השנה השניה לשלישית הוא לא באמת שיפר המון. אז אולי הוא דרך במקום כפי שאני חושב ואולי הוא עשה שיפור קל מאד, אבל - אם אני צריך לחשוב על האפסייד של הבחור ,הרי ששיפור אמיתי היה אומר לי שוואלה - יש מצב לסופרסטאר פה. אך כשיש דריכה במקום, הרמה שהוא הציג זאת הרמה, ובעיניי הרמה שהוא הציג היא לא טופ 15 בעמדה (לוקח את ריצ'רדסון, האריס או לו ווליאמס עליו, בקלות).

אני די בטוח שהוא ישאר כסקנד גארד, ברוגדון ז"א. אבל מי יודע. אני גם חושב שזו העמדה העדיפה שלו.

ובראון לא דרך במקום. הוא התרסק כמעט לחלוטים בתחילת העונה, אבל בינואר אסף את עצמו, ושיפר את כל הדברים שדיברת עליהם, הוא העלה עוד את רמת ההגנה, בעיקר האישית, הוריד ממש את כמות הטעויות בהקפה ויש לו היום וזה משהו שהתחיל בשנה שעברה החל מאמצעה לפחות 2 מובים שמבוססים על שליטה בכדור. אני לא חושב שהוא שייך לרשימת ה-15, רק טוען שהוא לא באמת דרך במקום. מי שדרך במקום היה טייטום, אולי אפילו הלך אחורה.

כן, וזה חבל. טייטום הוא שחקן אלגנטי להחריד ולכן אני הרבה יותר אוהב אותו מאשר את בראון שנראה קצת מגושם. אבל אין ספק - הוא לא השתפר בשנה האחרונה. אולי השנה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 5:32 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
אני חושב שאם באמת מדובר על לקחת שחקן לסדרת פלייאוף אז לו וויליאמס צריך להיות מדורג גבוה יותר, בטח מעל שחקן כמו ראסל שאכזב מאוד בפלייאוף (ובמידה מסוימת גם מיטשל שזרח בפלייאוף הקודם אך אכזב באחרון).

יש מצב. הגיל משחק פה תפקיד. אז אמנם גם שנה שעברה הוא שיחק תפקיד בדירוג הנמוך יחסית של לו והוא נתן עונה אדירה. אבל בכל זאת האיש בן 34, ויש עכשיו שני שחקנים שידרשו את הכדור לפניו.
מצד שני, ראסל פתאום מראה עקומת שיפור רצינית, ומגיע לקבוצה שבדרך כלל ממקסמת יכולות של שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 5:34 pm 
Hall of Famer

לוורט כמו קריס מידלטון שהזכרתי, ידורגו (או יהיו HM...) בעמדת הסמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 5:39 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
sir charles כתב:
אני חושב שאם באמת מדובר על לקחת שחקן לסדרת פלייאוף אז לו וויליאמס צריך להיות מדורג גבוה יותר, בטח מעל שחקן כמו ראסל שאכזב מאוד בפלייאוף (ובמידה מסוימת גם מיטשל שזרח בפלייאוף הקודם אך אכזב באחרון).

יש מצב. הגיל משחק פה תפקיד. אז אמנם גם שנה שעברה הוא שיחק תפקיד בדירוג הנמוך יחסית של לו והוא נתן עונה אדירה. אבל בכל זאת האיש בן 34, ויש עכשיו שני שחקנים שידרשו את הכדור לפניו.
מצד שני, ראסל פתאום מראה עקומת שיפור רצינית, ומגיע לקבוצה שבדרך כלל ממקסמת יכולות של שחקנים.

יהיה מעניין לראות את ראסל נע בלי כדור במסגרת של הווריורס. הוא לרוב די סטטי אאל״ט.
אבל לו וויליאמס נתן עונה אדירה ופלייאוף טוב בהרבה מזה של ראסל. אני חושב שהוא לפניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 5:44 pm 
Sophomore

תודה נורטון, רשימה יפה ומנומקת.

ההערות שלי הן שאני הייתי מחליף בין הילד למקולום בדירוג, למקולום רקורד פלייאוף מוכח, גם יותר מביל ודרוזן, ואילו הילד עדיין אחרי שניהם. כמו כן, הייתי מחליף מקומות בין האריס ולו וויליאמס, מה האריס עשה בקריירה שמשתווה לשתי העונות האחרונות של וויליאמס? בטח בפלייאוף, מול ראסל לעומת זאת אני חושב שהגיל משחק תפקיד משמעותי.
את דונצ'יץ' אני יכול לקבל, גם ברשימה וגם במיקום שלו בה, אם כי זה גורם לי לתהות- מי הולך להיות הרכז הפותח של דאלאס השנה? גם את המיקום של באטלר אני מקבל, לאור הפציעה של קליי.
לגבי מיטצ'ל, היה לו חצי עונה שני מצוין, אבל גם אותי הוא אכזב בפלייאוף האחרון. בכל מקרה, השנה הולכת להיות שנת מבחן גדולה עבורו, בפעם הראשונה הוא ישחק לצד סקוררים אחרים. אם זה יצליח, ליוטה יהיה הרבה יותר כוח אש השנה. נראה איך הוא ידורג בשנה הבאה, אני מעריך שהוא ירד כמה מקומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 8:53 pm 
Sophomore

quote="Att]o"]
אפשר לא להסכים :)[/quote]

ואפילו רצוי 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 11:04 pm 
Junior

לא מבין למה לא להתעלם ולשנמך את בוקר ולאווין.
טייריק אוואנס.
אין להם הגנה, לא גורמים לשחקנים שסביבם להיות טובים יותר, לא מתעלים כשנדרש, אוהבים לקלוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 12:20 am 
Hall of Famer

בוקר ולאווין לא שחקני הגנה טובים אבל הם קולעים היטב מרחוק, מסוגלים ליצור מצבי קליעה ו-וורסטיליים ואני לא בטוח שהם מורידים את החברים שלהם כמו ששיחקו לידם שחקנים שברובם הם פשוט לא שחקנים טובים מספיק.
ההגנה מורידה אותם כמה מקומות למטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 12:21 am 
Hall of Famer

ido כתב:
quote="Att]o"]
אפשר לא להסכים :)

ואפילו רצוי 8)[/quote]
בהתחשב בזה שצפינו בבאטלר בפלייאוף כבר מספר עונות לא מבוטל, נראה לי שהתקרה שלו די ברורה, בייחוד בהתחשב במה שהאופי שלו מאפשר לו :) אבל לא להסכים זה חלק מהעניין בפורום, בטח כשעושים את זה בצורה נעימה ומנומקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 7:54 am 
Hall of Famer

ido כתב:
גם השנה, אחרי שבאטלר עזב - טאונס נתן מספרים אדירים, אבל הקבוצה לא ממש תחרותית למרות סגל מסייע סביר.

הסגל המסייע של טאונס השנה לא היה סביר, הוא היה אחד הגרועים בליגה, פרט לדריק רוז שנתן עונת קאמבק חביבה (ועדיין-הוא רכז פותח מתחת לממוצע בליגה), יש את וויגינס שכולם מסכימים שהוא שחקן של מספרים ריקים (ואפילו בלהעמיד מספרים ריקים יש לא מעט אופציות עדיפות בעולם) והגנה ואינטילגנציית משחק נוראיות, ג'ף טיג (עוד רכז מתחת לממוצע בליגה) שהיה פצוע חצי עונה, טאג' גיבסון ושאריץ' בפאוור (חביבים אבל לא יותר ממחליפים בקבוצה טובה) וג'וש אוקוג'י הרוקי. אין הרבה כוכבים בליגה שעם סגל מסייע חלש כזה וחוסר יציבות לאורך כל העונה היו מצליחים להגיע אפילו ל-36 ניצחונות שמינסוטה אספה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 9:38 am 
Sophomore

שכחת את קובינגטון, אבל קיבלתי.
עדיין, לתחושתי - הקריירה של קא"ט תהיה יותר קאזינס מאשר גארנט. אני לא חושב שיש לו פחות כלים מאשר לאמביד, ועדיין - אם תחליף ביניהם אין לי ספק שמיני תהפוך לתחרותית יותר, בעוד שפילי תדרדר (למרות שקא"ט עם הקליעה העדיפה לכאורה מתאים יותר עם סימונס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 9:58 am 
Hall of Famer

התקפית קא"ט מדהים. יש לו קליעה מהשלוש שבחיים לא תהיה לאמביד, ומשחק עם הפנים לסל שגם בחיים לא יהיה לאמביד (בעיקר בגלל שהוא גם אתלטי ופשוט קליל יותר מאמביד). לאמביד יש יתרון עם הגב לסל. זה כן, אבל גם שם לקא"ט יש המון מובים. לדעתי קא"ט גם מוסר טוב יותר מאשר הקמרוני.

ההבדל הגדול הוא בהגנה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 9:59 am 
Hall of Famer

ido כתב:
שכחת את קובינגטון, אבל קיבלתי.
עדיין, לתחושתי - הקריירה של קא"ט תהיה יותר קאזינס מאשר גארנט. אני לא חושב שיש לו פחות כלים מאשר לאמביד, ועדיין - אם תחליף ביניהם אין לי ספק שמיני תהפוך לתחרותית יותר, בעוד שפילי תדרדר (למרות שקא"ט עם הקליעה העדיפה לכאורה מתאים יותר עם סימונס)

קובינגטון שיחק 22 משחקים העונה במיני, לא בדיוק אימפקט משמעותי. לגבי קא"ט מול גארנט/קאזינס, מזכיר לך שגארנט, עד שעבר לקבוצה נורמלית בבוסטון, יצא מהסיבוב הראשון בדיוק פעם אחת בקריירה שלו ופיספס את את הפלייאוף בכל אחת משלושת העונות האחרונות שלו במינסוטה, מינסוטה ארגון מחורבן שכושל בלהקים קבוצה נורמלית כבר 15 שנה, אז גם אם קא"ט הוא לא גארנט, להפיל את כל זה על הגב שלו נשמע לי די מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 12:38 pm 
Sophomore

אם נחזור לבאטלר, אני חושב שהתקרה שלו ממש לא ברורה דווקא.
כשהיה במינסוטה היה אלפא לגמרי וכל עוד שיחק לקח אותם לצמרת המערב.
בפלייאוף המוצלח של פילי הוא היה השחקן הדומיננטי בהתקפה, בטח במה שנוגע לניהול משחק ויצירת מצבים. הפסידו לטורונטו האלופים מסל בשנייה האחרונה של גיים 7.

יש לו אטיטיוד וברור שהוא לא בחור פשוט, הוא גם באמת לא יציב לפעמים בתרומה שלו - שזה לפעמים שביתות איטלקיות ולעתים דווקא פשוט מעיד על מוכנות שלו לזוז הצידה. אני חושב שבאטלר הוא כוכב-על שמוכן לזוז הצידה בשביל הקבוצה שלו הרבה פעמים, אם זה מה שצריך כדי לנצח, או כדי להכניס שחקן זה או אחר לעניינים.
עם כל חוסר היציבות, הוא ביסט, הוא ווינר, הוא שומר ענק. וואלה, חבילה שלמה.

הם היו נורא קרובים לעבור את טורונטו כשאמביד פצוע חצי מהזמן וסימונס מוגבל באופן מביך, אז מה התקרה הברורה שלו? אליפות. לא רע כל כך.

ATT לפי מה דירגת את ביל לפניו? האם אתה סבור שוושינגטון יסיימו לפני מיאמי בעונה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 1:57 pm 
Freshman

אחלה רשימה, שאפו!

גם אני מאמין בריצ'רדסון, שחקן שקודם כל חושב הגנה וזה מה שמוביל לניצחונות. תוספת משמעותית לפילי, ובדיוק האופי שהם צריכים.

אני הייתי שם את גרין באיזור המקום ה-12, ומוריד את דרוזן מהרשימה של ה-15.
גם דווין בוקר ראוי לדעתי למקום יותר גבוה, לפחות 5.
קליי ובאטלר צריכים להתחלף במקומות, והייתי אפילו שוקל לשים את קליי כמס' 1.

יהיה מעניין לראות איך יתפתחו השנה דונציץ(שלדעתי בכלל רכז), מיצ'ל והילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 2:33 pm 
Senior

אני מאוד מסכים עם האינטרצ'יינאג'יביליות של מרכז הדירוג הזה - מקומות 9-4 בעיקר מאוד שיוויוניים כשהסייג העיקרי שלי הוא שגם באטלר שייך לחבורה הזו.

באדי הילד אולי מעט גבוה מדי, לוקה הוא אולי יותר 3 דווקא, או 1 - לא יודע ולכן גם ההימצאות שלו כאן הגיונית.
גם אני הייתי מכניס את בראון ל15.
את קליי במקום 3 אני יכול להבין בגלל הפציעה, ואני גם לא בטוח שלכל קבוצה הייתי לוקח אותו לפני מקולום, ביל או באטלר, אבל הוא בכל זאת טיר אחד מעל החבורה הזו בעיני ולכן זה מצב קצת טריקי. היה הגיוני לשים אותו שני - אבל הגיוני לתת התייחסות כלשהי לפציעה.

אחלה דבר הרשימות, שוב. ממש קריאה כיפית שאני מפצל תמיד לכמה מקטעים כדי להנות מזה יותר זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 2:37 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
בפלייאוף המוצלח של פילי הוא היה השחקן הדומיננטי בהתקפה, בטח במה שנוגע לניהול משחק ויצירת מצבים. הפסידו לטורונטו האלופים מסל בשנייה האחרונה של גיים 7.

יש לו אטיטיוד וברור שהוא לא בחור פשוט, הוא גם באמת לא יציב לפעמים בתרומה שלו - שזה לפעמים שביתות איטלקיות ולעתים דווקא פשוט מעיד על מוכנות שלו לזוז הצידה. אני חושב שבאטלר הוא כוכב-על שמוכן לזוז הצידה בשביל הקבוצה שלו הרבה פעמים, אם זה מה שצריך כדי לנצח, או כדי להכניס שחקן זה או אחר לעניינים.

הם היו נורא קרובים לעבור את טורונטו כשאמביד פצוע חצי מהזמן וסימונס מוגבל באופן מביך, אז מה התקרה הברורה שלו? אליפות. לא רע כל כך.

ATT לפי מה דירגת את ביל לפניו? האם אתה סבור שוושינגטון יסיימו לפני מיאמי בעונה הבאה?

צמרת המערב זה סתם פופוליסטי. זה כמו שתגיד שלברון לקח את הלייקרס לצמרת המערב לפני שנפצע בעוד שכל המערב היה צפוף מאוד, מרחק משחק או שניים מ-5 קבוצות אחרות.
במיני של באטלר וקאט היו בדיוק שני כוכבים. הם הגיעו למה שמצופה מהם להגיע, לפלייאוף המערב, לא יותר ולא פחות.
אאל״ט הם הפסידו בסיבוב הראשון ועפו.

סגנון המשחק של באטלר הוא להשתלט על המשחק לבדו. הוא טוב בזה אבל הוא לא עילית ולכן זה יעבוד עד שלב מסוים.

באטלר הוא לא שחקן חדש בליגה וראינו את זה שנה אחרי שנה.
האם פילי יכלו לקחת אליפות שנה שעברה? אני מאמין שכן.
לדעתי פילי הייתה טובה יותר מטורונטו ובטח יותר מוכשרת.
הבעיה הייתה שלטורונטו היה שחקן על בהתקפה ולפילי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 2:42 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:

לא, ממש לא.
המאמן + הסגל המסייע של מיאמי הוא בכמה רמות מעל וושינגטון, שהיא קבוצה שבורה לגמרי.
יהיה מעניין במיאמי. אני חושב שלבאטלר תהיה עונה טובה שם (המנטליות מתאימה לו) והם יגיעו לפלייאוף, בעוד שוושינגטון תהיה כנראה אחת הקבוצות הגרועות בליגה.

ביל הוא צעיר, מאוד וורסטילי, הוא מגיע לשחק לא רק כשמתחשק לו אלא נותן את מה שהוא יכול בסיטואציה לא קלה, לטעמי יכולת יצירת המצבים שלו והקליעה יותר טובים משל באטלר היא ובעיקר בעיקר אני חושב שמלבד הארדן אין ברשימה הזו סופרסטאר ולכן השאלה היא לא מי שחקן האלפא הטוב ביותר (מקולום כנראה יהיה די גבוה ברשימה הזו) אלא מי יכול שחקן 2 או 3 בקונטנדרית. קליי כמובן נהדר בתפקיד הזה ולדעתי גם ביל יכול להיות.
במלים אחרות, הייתי לוקח את ביל על פני באטלר לפילי, למשל.
ביל פחות צריך את הכדור ביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 2:46 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
ido כתב:
גם השנה, אחרי שבאטלר עזב - טאונס נתן מספרים אדירים, אבל הקבוצה לא ממש תחרותית למרות סגל מסייע סביר.

הסגל המסייע של טאונס השנה לא היה סביר, הוא היה אחד הגרועים בליגה, פרט לדריק רוז שנתן עונת קאמבק חביבה (ועדיין-הוא רכז פותח מתחת לממוצע בליגה), יש את וויגינס שכולם מסכימים שהוא שחקן של מספרים ריקים (ואפילו בלהעמיד מספרים ריקים יש לא מעט אופציות עדיפות בעולם) והגנה ואינטילגנציית משחק נוראיות, ג'ף טיג (עוד רכז מתחת לממוצע בליגה) שהיה פצוע חצי עונה, טאג' גיבסון ושאריץ' בפאוור (חביבים אבל לא יותר ממחליפים בקבוצה טובה) וג'וש אוקוג'י הרוקי. אין הרבה כוכבים בליגה שעם סגל מסייע חלש כזה וחוסר יציבות לאורך כל העונה היו מצליחים להגיע אפילו ל-36 ניצחונות שמינסוטה אספה העונה.

מסכים מאוד

למיני יש אחת הסיטואציות הכי פחות טובות בליגה.
הסיבה היחידה שאני אופטימי לגביהם זה רוסאס, ה-GM החדש שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 4:00 pm 
Junior

Att כתב:
בוקר ולאווין לא שחקני הגנה טובים אבל הם קולעים היטב מרחוק, מסוגלים ליצור מצבי קליעה ו-וורסטיליים ואני לא בטוח שהם מורידים את החברים שלהם כמו ששיחקו לידם שחקנים שברובם הם פשוט לא שחקנים טובים מספיק.
ההגנה מורידה אותם כמה מקומות למטה.

גם שחקני משנה יכולים להיות יותר טובים אם יש מסביבם מישהו שמנצל את היתרונות שלהם. בוקר כבר כמה שנים בליגה והיו לידו לא מעט פרוספקטים עם פוטנציאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 5:43 pm 
Sophomore

Att כתב:
מאנו כתב:

צמרת המערב זה סתם פופוליסטי. זה כמו שתגיד שלברון לקח את הלייקרס לצמרת המערב לפני שנפצע בעוד שכל המערב היה צפוף מאוד, מרחק משחק או שניים מ-5 קבוצות אחרות.
במיני של באטלר וקאט היו בדיוק שני כוכבים. הם הגיעו למה שמצופה מהם להגיע, לפלייאוף המערב, לא יותר ולא פחות.
אאל״ט הם הפסידו בסיבוב הראשון ועפו.

סגנון המשחק של באטלר הוא להשתלט על המשחק לבדו. הוא טוב בזה אבל הוא לא עילית ולכן זה יעבוד עד שלב מסוים.

באטלר הוא לא שחקן חדש בליגה וראינו את זה שנה אחרי שנה.
האם פילי יכלו לקחת אליפות שנה שעברה? אני מאמין שכן.
לדעתי פילי הייתה טובה יותר מטורונטו ובטח יותר מוכשרת.
הבעיה הייתה שלטורונטו היה שחקן על בהתקפה ולפילי לא.

להגיד שזה פופוליסטי, גם בהקשר של הלייקרס, זה... סתם חכמה בדיעבד. נגיד. זה יותר כמו שכחה בדיעבד.
היו בצמרת המערב, שתיהן, שני השחקנים נפצעו והקבוצות דעכו מאוד. באטלר חזר ועוד השיב את מינסוטה לפלייאוף.
בזמן אמת ההתייחסות הייתה למינסוטה כקבוצה חזקה באמת (טרם הפציעה), ממש כמו שההתייחסות ללייקרס טרם הפציעה הייתה כאל קבוצה חזקה (ואז היה גם הקרקס של לברון והניסיון להעביר חצי קבוצה בטרייד בשביל דיויס).
מינסוטה, בגלל שהדרדרה עד למקום ה-8 בהיעדרו של באטלר פגשה בסיבוב הראשון את יוסטון. וואלה יופי.

מאחר ואני מעריך את יכולותיו של באטלר לייצר לעצמו, לאחרים וגם הגנתית כמשמעותית טובות יותר מביל, אני חושב שביל יכול לתרום יותר באמת רק כקלע שלא פוגע בשטף המשחק. אני יכול לחשוב על מעט מאוד קבוצות שבהן אני אעדיף את ביל. זו צריכה להיות קבוצה קבוצתית שעובדת על קליעה והתקפות מאוד מהירות. ווריורס על תקן קליי, סקרמנטו על תקן הילד. וואלה, לא יודע מי עוד. נניח, בוסטון זו קבוצה בלי אופי התקפי ברור. ואני בכלל לא בטוח שלביל יש את האופי התומפסוני הזה.

מה שאני יודע זה שעד לרגע זה הוא עשה קריירה כמספר 2 בקבוצה שלאט לאט הלכה ונהייתה לאחת מהעלובות ביותר בליגה הזאת.
פילי הייתה צריכה קליעה, אבל באטלר היה מנהל המשחק דה פאקטו כשהפלייאוף הסתבך, כי סימונס (אותו אני מאוד אוהב עדיין) נראה כמו כלום ושום דבר ולא היה באמת קרוב ללהחזיק את הקו האחורי בהתקפה. הוא עשה את זה בצורה מרשימה מאוד, לא רק כיוצר לעצמו אלא באופן קבוצתי ושקול, ופילי היו מרשימים מאוד כשדברים התחברו.
לא רואה את ביל עושה עבודה טובה יותר. כמה חבל שלעולם לא נדע, אה?

בכל מקרה, מסכים איתך שבאטלר יקח את מיאמי כנראה לפלייאוף ו-וושינגטון יהיו נוראיים גם השנה בהובלתו של ביל. זה נחמד לפחות שלפי התזה הנוכחית שלך הצלחה קבוצתית איננה קשורה רק לדירוג יבש של השחקן המוביל בקבוצה (כי כאמור, אתה מדרג את ביל גבוה יותר מבאטלר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 7:56 pm 
Hall of Famer

אם באטלר יהיה ב-100% מאמץ אז אני מסכים איתך, הוא שחקן עדיף על ביל בשלב הזה, אבל כשמשקללים את האופי של באטלר ואת זה שהוא רוב הזמן בחצי כח ומחכה לרגעים בהם יציג את היכולת המלאה שלו, אני הולך עם ביל.

לגבי וושינגטון, ביל משחק שם עם עצמו. המיקום שלהם בסיום העונה הוא לא רלוונטי ולא מעיד עליו בעיניי.
בהקשר הזה, יהיה מעניין לראות בוקר העונה כאשר יש סביבו קבוצה סבירה, גם אם לא טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], רואה שחורות ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה