סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 10:55 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 839 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 34  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי 19/20
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 16, 2019 11:56 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
מכיוון שהוא ישראלי (כמובן) יש עליו קנס? או שזה רק שנה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 1:35 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

דורסי הוא ממש לא השחקן שמתאים לצד ווילבקין, הרבה בגלל שהוא כמעט בדיוק אותו סוג שחקן, רק גבוה יותר (אבל עם מוטת ידיים קצרה). קלע מצוין מבחוץ שיודע גם לסיים באזור הסל, אבל לא רכז, לא פיזי מספיק ולא מגן טוב במיוחד.
הוא חתם או רק מועמד?

אני באמת לא מבין איזה סוג שחקן מחפשים במכבי אם אלו השמות שעולים (דורסי וקול), או שהם פשוט מוכנים להחתים איזה שחקן שהוא שיסכים לבוא בפחות מחצי מיליון $.
עצוב מה שנהיה ממחלקת הסקאוטינג שלנו וזה גם נראה שלספירופולוס אין איזו עין יוצאת דופן בבחירת שחקנים. עם כל הכבוד לוולטרס ואייסי שניהם (בנוסף לכספי כמובן) לדעתי הומלצו ע"י הצוות המקצועי כי גם היו מלפפונים בקיץ האחרון (אייסי) ולפניו (וולטרס) והשחקנים שספירופולוס כן רצה/רוצה (קלויארו, האנטר וקיין) הם כאלו שהוא מכיר, לוחמים לא מבריקים ובלי אפסייד.

למה לא בודקים מה עם אייזאה בריסקו? אם הוא החלים מניתוח הארתרוסקופיה שעבר בעונה שעברה לאחר הפציעה במיניסקוס שקטעה את העונה החביבה שלו באורלנדו, אז הוא בדיוק השחקן שמתאים לצד ווילבקין - רכז שיודע להפעיל את החברים, מגן פיזי שמתאים לשמור על מספרי 2, חודר טוב ובעל ניסיון אירופאי (שיחק בקאלב קרמו האסטונית מהVTB לפני שנתיים).
ולפני שתקפצו ותאמרו שהנה עוד שחקן בלי ברך, רק אזכיר שאאל"ט כספי לא שיחק מאז ינואר בגלל פציעה במיניסקוס ושזו לעניות דעתי פציעה שחוזרים ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 2:40 am 
Hall of Famer

דמרקוס קאזינס פנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 9:19 am 
Hall of Famer

דורסי שחקן טוב אבל כמו בראיינט שעבר מאילת הוא ס.גארד ולא רכז...... :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 10:06 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ווייצ'יץ' בתגובה: רכז? רכז?? שנייה, אני הולך לחפש מילון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 10:16 am 
Senior

דורסי אכן לא רכז אבל שחקן מוכשר לאללה, מפתיע שהוא כבר נפלט מהNBA, ודי מבאס שאין למכבי בכלל תחרות בארץ בלשים את היד על שחקנים כאלו.
השאלה הגדולה כמובן היא כמה קבוצה כזו הולכת להצליח ביורוליג (לדעתי הם עשויים להפתיע, יש המון פוטנציאל בסגל הזה), אבל בליגה הישראלית אין סיבה שהם יפסידו יותר מ2 משחקים כל העונה.
הסגל הישראלי שלהם מטורף, מהטובים שהעמידו כאן כבר הרבה זמן.
אם יש משהו שגורם לי קצת אופטימיות, זה שדווקא אחרי קייצים כאלו באו העונות הכי מהנות של מכבי בגזרת הליגה, ע"ע רוצ'סטי ופארמאר כקו האחורי הישראלי שעמד לשלוט ביורוליג.

ראי שעל הקיר כתב:
צריך להתעכב שנייה על הקטע של סנדי כהן, שהחתם כ"פרוספקט לעתיד". איזה פרוספקט לעתיד יש בגיל 23? אני מבין שמחתימים "פרוספקט לעתיד" בגילאי העזרה היחסית מוקדמים, לא שאני מאמין גדול ב"אפסייד" אבל יש בזה לפחות איזה קוהרנטיות הגיונית. פרוספקט לעתיד בגיל 23?

אני לא רוצה לצאת פה קונספירטור, אבל למישהו יש ספק בכלל שזו החתמה שהמטרה הראשונה שלי היא לוודא שאם סנדי כהן הוא דיבתולמאו 2.0 (מבחינת רמה), הוא לא מגיע לידיים הלא נכונות? בעיקר לא כאלו בצבע אדום?
אני לא באמת חושב שמכבי כ"כ נלחצת מתסריט כזה, אבל זיהו פה שחקן עם פוטנציאל להיות ישראלי משמעותי ועשו מהלך כדי שתהיה להם זכות ראשונים עליו למקרה שבאמת יהיה כזה.
מה שכן, יש איזה איסור על השאלת ישראלים מעל גיל 24 בארץ, לא? כלומר אחרי העונה הנוכחית הם כבר לא יוכלו להשאיל אותו, לקבוצות בתוך הארץ לפחות, ויצטרכו לשלם עליו את הקנס של הישראלים החדשים, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 10:22 am 
Junior

על פי אור שקדי מוואלה ספורט, טיילר דורסי יירשם כישראלי וירוויח 700 אלף דולר לעונה אחת.
https://sports.walla.co.il/item/3253626

גם בספורט5 מצטרפים ש-700 אלף דולר זה סכום החוזה
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 17&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 10:25 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
דורסי אכן לא רכז אבל שחקן מוכשר לאללה, מפתיע שהוא כבר נפלט מהNBA, ודי מבאס שאין למכבי בכלל תחרות בארץ בלשים את היד על שחקנים כאלו.
השאלה הגדולה כמובן היא כמה קבוצה כזו הולכת להצליח ביורוליג (לדעתי הם עשויים להפתיע, יש המון פוטנציאל בסגל הזה), אבל בליגה הישראלית אין סיבה שהם יפסידו יותר מ2 משחקים כל העונה.
הסגל הישראלי שלהם מטורף, מהטובים שהעמידו כאן כבר הרבה זמן.
אם יש משהו שגורם לי קצת אופטימיות, זה שדווקא אחרי קייצים כאלו באו העונות הכי מהנות של מכבי בגזרת הליגה, ע"ע רוצ'סטי ופארמאר כקו האחורי הישראלי שעמד לשלוט ביורוליג.

ראי שעל הקיר כתב:
צריך להתעכב שנייה על הקטע של סנדי כהן, שהחתם כ"פרוספקט לעתיד". איזה פרוספקט לעתיד יש בגיל 23? אני מבין שמחתימים "פרוספקט לעתיד" בגילאי העזרה היחסית מוקדמים, לא שאני מאמין גדול ב"אפסייד" אבל יש בזה לפחות איזה קוהרנטיות הגיונית. פרוספקט לעתיד בגיל 23?

אני לא רוצה לצאת פה קונספירטור, אבל למישהו יש ספק בכלל שזו החתמה שהמטרה הראשונה שלי היא לוודא שאם סנדי כהן הוא דיבתולמאו 2.0 (מבחינת רמה), הוא לא מגיע לידיים הלא נכונות? בעיקר לא כאלו בצבע אדום?
אני לא באמת חושב שמכבי כ"כ נלחצת מתסריט כזה, אבל זיהו פה שחקן עם פוטנציאל להיות ישראלי משמעותי ועשו מהלך כדי שתהיה להם זכות ראשונים עליו למקרה שבאמת יהיה כזה.
מה שכן, יש איזה איסור על השאלת ישראלים מעל גיל 24 בארץ, לא? כלומר אחרי העונה הנוכחית הם כבר לא יוכלו להשאיל אותו, לקבוצות בתוך הארץ לפחות, ויצטרכו לשלם עליו את הקנס של הישראלים החדשים, לא?

הגיל הוא 26, אבל לדעתי גם אם ישאילו אותו בארץ - מכבי תשלם את הקנס ולא הקבוצה השואלת. אף אחת לא תיקח אותו במחיר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 10:44 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
דורסי הוא ממש לא השחקן שמתאים לצד ווילבקין, הרבה בגלל שהוא כמעט בדיוק אותו סוג שחקן, רק גבוה יותר (אבל עם מוטת ידיים קצרה). קלע מצוין מבחוץ שיודע גם לסיים באזור הסל, אבל לא רכז, לא פיזי מספיק ולא מגן טוב במיוחד.
הוא חתם או רק מועמד?

אני באמת לא מבין איזה סוג שחקן מחפשים במכבי אם אלו השמות שעולים (דורסי וקול), או שהם פשוט מוכנים להחתים איזה שחקן שהוא שיסכים לבוא בפחות מחצי מיליון $.
עצוב מה שנהיה ממחלקת הסקאוטינג שלנו וזה גם נראה שלספירופולוס אין איזו עין יוצאת דופן בבחירת שחקנים. עם כל הכבוד לוולטרס ואייסי שניהם (בנוסף לכספי כמובן) לדעתי הומלצו ע"י הצוות המקצועי כי גם היו מלפפונים בקיץ האחרון (אייסי) ולפניו (וולטרס) והשחקנים שספירופולוס כן רצה/רוצה (קלויארו, האנטר וקיין) הם כאלו שהוא מכיר, לוחמים לא מבריקים ובלי אפסייד.

למה לא בודקים מה עם אייזאה בריסקו? אם הוא החלים מניתוח הארתרוסקופיה שעבר בעונה שעברה לאחר הפציעה במיניסקוס שקטעה את העונה החביבה שלו באורלנדו, אז הוא בדיוק השחקן שמתאים לצד ווילבקין - רכז שיודע להפעיל את החברים, מגן פיזי שמתאים לשמור על מספרי 2, חודר טוב ובעל ניסיון אירופאי (שיחק בקאלב קרמו האסטונית מהVTB לפני שנתיים).
ולפני שתקפצו ותאמרו שהנה עוד שחקן בלי ברך, רק אזכיר שאאל"ט כספי לא שיחק מאז ינואר בגלל פציעה במיניסקוס ושזו לעניות דעתי פציעה שחוזרים ממנה.

שעיתי בעצתך והמתנתי לפני שאני אומר.
עכשיו כשסיימת אני יכול להרשות לעצמי לקפוץ ולומר - הנה עוד שחקן בלי ברך.
וזה שכבר החתימו אחד לא אומר שצריך להחתים עוד אחד... כלומר, אלא אם כן אתה במכבי.
אם אתה סומך על הצוות הרפואי של מכבי שיידע לקבוע אם הוא החלים מהפציעה בברך - יבושם לך. אני חושב שהרקורד שלהם בקביעות כאלה לא מאד מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 11:45 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
sir charles כתב:
הוא חתם או רק מועמד?

שעיתי בעצתך והמתנתי לפני שאני אומר.
עכשיו כשסיימת אני יכול להרשות לעצמי לקפוץ ולומר - הנה עוד שחקן בלי ברך.
וזה שכבר החתימו אחד לא אומר שצריך להחתים עוד אחד... כלומר, אלא אם כן אתה במכבי.
אם אתה סומך על הצוות הרפואי של מכבי שיידע לקבוע אם הוא החלים מהפציעה בברך - יבושם לך. אני חושב שהרקורד שלהם בקביעות כאלה לא מאד מרשים.

זה לא ממש משנה כי דורסי להבנתי חתום אז כבר לא יבוא רכז.
בצהבת כבר עפים על ההחתמה. תכלס מגיע לאוהדים כאלה קלולסים שתהיה להם הנהלה חסרת מושג.
לא רק שדורסי לא מביא אף פתרון לבעיות בקו האחורי, הוא גם יקח דקות מזוסמן ובראיינט (שכנראה לא יירשם בליגה) מה שעלול להוריד להם את הביטחון (במקרה של זוסמן כמעט בטוח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 2:25 pm 
Freshman

יש מצב שיגיע רכז אם ישחררו את קלויארו, כי הרי כביכול מציגים את דורסי כ2, 3 על תקן מחלחף לרול

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 2:40 pm 
Freshman

מכבי בנו השנה קבוצה טובה , מאוזנת.

פחות רכז יותר רכז .. יש איכות בקו האחורי ויש איכות בקו הקידמי, משהו שאמור להיות מובן מאליו אבל איך שהוא לא קרה שנים במכבי .

לרוע המזל זה קרה בדיוק כשהיורוליג התחזק משמעותית עם החתמות של שחקני nba לגיטימיים בשיא הקריירה שלהם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 2:44 pm 
Junior

מסכים בקטע של "הרכז", אם יש שחקנים שמוסרים טוב אז הרכז הטבעי פחות קריטי, בהתחשב בכך שעל הקווים יש מישהו שיודע לעבוד עם החומר שנותנים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 3:10 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אבל זהו שאין ממש שחקנים שמוסרים טוב בקבוצה הזאת. חוץ מוולטרס מי פה מוסר מעל לבינוני?

ואיכות של שחקנים בודדים, כבר ראינו, לא מבטיחה הצלחות (ע"ע גאודלוק, ווימס, פארמר ורוצסטי) אלא חיבור בין המרכיבים, מה שלא נראה לי שיש פה.

מכבי היו צריכים מנהל משחק, הגנתי, חודר טוב ובמקום זה הביאו קלע חוץ טוב שחושב בעיקר על זריקה, לא מגן וחודר לא יותר מסביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 3:14 pm 
Junior

יכול להיות, אני דיברתי על העיקרון. אפשר להסתדר בלי "רכז טבעי" בסיטואציה של מוסרים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 5:07 pm 
Hall of Famer

שני הסנט שלי-לפי כל אתרי הספורט, מכבי בשלב זה היו נעולים על החתמה של BPA ולאו דווקא רכז, אם זו הייתה המחשבה, אז בהחלט ייתכן שהם צדקו, דורסי ממה שראיתי אחלה סקורר ויכול להיות שחקן טוב מאוד לאירופה, כשהעובדה שהוא יכול להרשם כישראלי בהחלט לא מזיקה כאן. אני כן מאוד מודאג מכך שלא טיפלו מספיק בבעיית ניהול המשחק והאינטילגנציה בקו האחורי, ברייאנט זו בהחלט התחלה נחמדה מאוד בעניין, אבל הוא לא מוביל כדור מרכזי, ו-וולטרס במקום רול זה גם שיפור, אבל רוב העונה מי שיובילו כדור במכבי אלו ווילבקין וג'ון די, שני שחקנים באמת לא רעים עם מגוון של יכולות ויתרונות, אבל אינטילגנציה וניהול משחק? ממש לא, והסגל מסביבם לא מספיק משלים אותם בתחום הזה. ליד שחקנים כמו בלאק, כספי, האנטר ואייסי, חייבים שחקנים אינטילגנטיים שיודעים ואוהבים למסור, ואני לא חושב שלמכבי יש מספיק כאלו.

הפלוס כאן הוא שעם המשכיות מצד המאמן וחלק לא קטן מהסגל, כן אמור להיות סנכרון והבנה יותר טובים של מה נדרש מכל שחקן. אם הייתי צריך להמר, אני מעריך עונה קצת יותר טובה מאשר שנה שעברה, לא בטוח שזה יספיק להצלבה, אבל אני גם לא חושב שנראה דכאון כמו הרצף הנוראי של ניצחון אחד ב- 9 משחקים כמו שהיה בשנה שעברה. הלו"ז יותר מאוזן השנה, יש אמנם 3 רצפים של משחקי חוץ קשים (באסקוניה-מילאנו-ברצלונה בנובמבר, אפס-ז'לגיריס-אלבה בדצמבר-ינואר), אבל לפני ואחרי כל רצף כזה יש למכבי משחקי בית שסביר ואפשר לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 5:47 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:
שני הסנט שלי-לפי כל אתרי הספורט, מכבי בשלב זה היו נעולים על החתמה של BPA ולאו דווקא רכז, אם זו הייתה המחשבה, אז בהחלט ייתכן שהם צדקו, דורסי ממה שראיתי אחלה סקורר ויכול להיות שחקן טוב מאוד לאירופה, כשהעובדה שהוא יכול להרשם כישראלי בהחלט לא מזיקה כאן. אני כן מאוד מודאג מכך שלא טיפלו מספיק בבעיית ניהול המשחק והאינטילגנציה בקו האחורי, ברייאנט זו בהחלט התחלה נחמדה מאוד בעניין, אבל הוא לא מוביל כדור מרכזי, ו-וולטרס במקום רול זה גם שיפור, אבל רוב העונה מי שיובילו כדור במכבי אלו ווילבקין וג'ון די, שני שחקנים באמת לא רעים עם מגוון של יכולות ויתרונות, אבל אינטילגנציה וניהול משחק? ממש לא, והסגל מסביבם לא מספיק משלים אותם בתחום הזה. ליד שחקנים כמו בלאק, כספי, האנטר ואייסי, חייבים שחקנים אינטילגנטיים שיודעים ואוהבים למסור, ואני לא חושב שלמכבי יש מספיק כאלו.

הפלוס כאן הוא שעם המשכיות מצד המאמן וחלק לא קטן מהסגל, כן אמור להיות סנכרון והבנה יותר טובים של מה נדרש מכל שחקן. אם הייתי צריך להמר, אני מעריך עונה קצת יותר טובה מאשר שנה שעברה, לא בטוח שזה יספיק להצלבה, אבל אני גם לא חושב שנראה דכאון כמו הרצף הנוראי של ניצחון אחד ב- 9 משחקים כמו שהיה בשנה שעברה. הלו"ז יותר מאוזן השנה, יש אמנם 3 רצפים של משחקי חוץ קשים (באסקוניה-מילאנו-ברצלונה בנובמבר, אפס-ז'לגיריס-אלבה בדצמבר-ינואר), אבל לפני ואחרי כל רצף כזה יש למכבי משחקי בית שסביר ואפשר לנצח.

דורסי יכול להתגלות כסקורר טוב אבל לדעתי החסרונות בהבאה שלו עולים על היתרונות. הוא לא מסתמן כשחקן שעושה את האחרים יותר טובים ואני חושב שהצלחה שלו תבוא על חשבון שחקנים אחרים (בעיקר זוסמן ובראיינט).

אני לא חושב שנפתח עם 1-9 אבל לא אהיה מופתע אם נסיים את עשרת המשחקים הראשונים ב3-7 ואז יתחיל הלחץ מסביב שכרגיל יופנה לכיוון המאמן ש"אישר את כל השחקנים בסגל" וחס וחלילה לא לכיוון ניקולה ואבי אבן שלא הצליחו למצוא רכז אחד לרפואה בקיץ שהיה שופע ברכזים מוצלחים והעידפו לבזבז את התקציב על אוסף שחקנים משלימים שמביאים דברים די דומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 5:49 pm 
Junior

מבחינתי, כל זמן שקיין לא בקבוצה, כל השאר זה רק בונוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 5:50 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עכשיו שהסגל מסתמן כסגור (לעת עתה) מי לדעתכם יפתח בחמישייה?
וולטרס יחד עם ווילבקין בגארדים? ווילבקין ודורסי/בראיינט? מי יעלה בעמדה 3? קלויארו, זוסמן או כספי? (האחרון לדעתי צריך לשחק בעיקר כ4 כשאייסי עולה מהספסל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 7:07 pm 
Sophomore

לפחות לפי הסגלים כרגע לדעתי יש ליורוליג דבוקה עליונה הכוללת 5 קבוצות (בסדר רנדומלי - פנר, אפס, בארסה, ריאל וצסקא), לאחר מכן דבוקה הכוללת 7 קבוצות (גם כן בסדר רנדומלי - פאו, אולימפיאקוס, חימקי, מילאנו, באיירן, מכבי ובאסקוניה) ודבוקה תחתונה (זלגיריס, ולנסיה, הכוכב האדום, אלבה, זניט ווילרבאן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 8:24 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
עכשיו שהסגל מסתמן כסגור (לעת עתה) מי לדעתכם יפתח בחמישייה?
וולטרס יחד עם ווילבקין בגארדים? ווילבקין ודורסי/בראיינט? מי יעלה בעמדה 3? קלויארו, זוסמן או כספי? (האחרון לדעתי צריך לשחק בעיקר כ4 כשאייסי עולה מהספסל).

הכי הגיוני נשמע לי ווילבקין, וולטרס, ברייאנט, כספי ובלאק, כשאני מניח שהראשון ושני האחרונים יהיו די באנקרים בכל משחק שבו יהיו בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 8:47 pm 
Sophomore

לפי הפרסומים דורסי ייחשב כישראלי כבר ״מהרגע הראשון״ - מאוד משמעותי בכל הקשור לרוטציה בליגה ובכל הקשור לצורך בהושבת חלק מהשחקנים מחוץ לסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 9:14 pm 
Sophomore

מיכאל כתב:
לפי הפרסומים דורסי ייחשב כישראלי כבר ״מהרגע הראשון״ - מאוד משמעותי בכל הקשור לרוטציה בליגה ובכל הקשור לצורך בהושבת חלק מהשחקנים מחוץ לסגל.

ובכל הקשור לדקות המובטחות של זוסמן ואבדיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 10:12 pm 
Freshman

sir charles כתב:
אבל זהו שאין ממש שחקנים שמוסרים טוב בקבוצה הזאת. חוץ מוולטרס מי פה מוסר מעל לבינוני?

ואיכות של שחקנים בודדים, כבר ראינו, לא מבטיחה הצלחות (ע"ע גאודלוק, ווימס, פארמר ורוצסטי) אלא חיבור בין המרכיבים, מה שלא נראה לי שיש פה.

מכבי היו צריכים מנהל משחק, הגנתי, חודר טוב ובמקום זה הביאו קלע חוץ טוב שחושב בעיקר על זריקה, לא מגן וחודר לא יותר מסביר.

מסכים מאוד. אם יש משהו ששנה שעברה הראתה זה שבשום אופן אי אפשר לסמוך על ווילבקין כרכז בכיר מרכזי.

בארץ הקבוצה תעוף גבוה. יופי.

באירופה אולי 1-8. אולי. לא לזה חיכינו. החלטה נוראית. עם רכז אמיתי היה אפשר לשאוף גבוה. עם ההחתמה הזו - הלכה עוד עונה באירופה. עאלכ השחקן הטוב ביותר האפשרי.

נערך לאחרונה על ידי Dr. J בתאריך ש' אוגוסט 17, 2019 11:27 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2019 10:22 pm 
Sophomore

אני חייב לומר כאוהד קבוצה שתתמודד עם מכבי רק בארץ, שהיא פשוט קבוצה מפחידה.
עם כספי בריא, הם מגיעים למשחק בליגה עם שבעה שחקנים ברמת זרים ועוד ארבעה ישראלים שטובים משמעותית מכל רביעיית ישראלים אחרת בליגה (ואני מתכוון מכלל הליגה יחד, שלא לדבר על קבוצה ספיציפית).
כמו שכתבו לפני, מזל שזו מכבי, כך שעדיין יש מצב שהכל ישתבש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 839 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], oren_80, rony ו 124 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: