סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 7:02 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2019 12:10 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ת'רד העונה הקודמת:
viewtopic.php?f=1&t=17539

ת'רד סיכום העונה הקודמת:
viewtopic.php?f=1&t=17559

סיכום התחזיות מעונה שעברה:
טורונטו - בהחלט עלו על הציפיות עם אליפות חד-פעמית וקוואי אחד שהוכיח שהוא סופרסטאר ומוביל לקבוצה לאליפות גם בלי פופוביץ'. מצד שני, הטרייד על גאסול היה משמעותי, הפציעות של דוראנט וקליי גם כן, והיה את הכדור ההוא שעדיין ממשיך לרקוד על הטבעת של פילדלפיה בדרך לצלול פנימה.
בוסטון - נפילה קשה. סגל מצוין על הנייר שהיה אמור גם לקבל טייטום וג'יילן בראון משופרים אחרי פלייאוף מצוין מול הקאבס, אבל בפועל העסק לא התחבר ובקיץ כבר קיבלנו חותמת רשמית.
פילי - פספסו את גמר המזרח על הזריקה של קוואי. מעבר לזה סיימו מקום 3.
ניקס - לוטרי כצפוי. פורזינגיס כבר מזמן בדאלאס והשאר היסטוריה.
ברוקלין - הפתיעו עם מקום 6. ראסל, דינווידי, לאוורט, ג'ארט אלן ואחרים הפכו ליחידה מלוכדת מחד, וניצלו גם חולשה של כמה יריבות אחרות בדרך לפלייאוף.

טורונטו ראפטורס (58-24 בעונה שעברה):
נשארו: מארק גאסול, פסקל סיאקאם, קייל לאורי, נורמן פאוול, פרד ון וליט, סרג' איבאקה, אוג'י אוואנובי, פט מק'קו
הגיעו: רונדה הוליס-ג'פרסון (ברוקלין), סטנלי ג'ונסון (ניו אורלינס)
עזבו: קוואי לאונרד (קליפרס), דני גרין (לייקרס), ג'רמי לין (סין)
תחזית: לא הכמות אלא האיכות. הראפטורס לקחו אליפות בסערה מושלמת. השנה הם הולכים לחזור למימדים הטבעיים שלהם. יש סימני שאלה ברורים לגבי המוציאים לפועל בהתקפה. משער שהם ינסו לבנות יותר על סיאקאם, שנתן פלייאוף מצוין כולל סדרת גמר. יעשו את הפלייאוף. לאן יגיעו? כנראה חצי גמר מזרח.

פילדלפיה סבנטי-סיקסרס (51-31 בעונה שעברה):
נשארו: ג'ואל אמביד, בן סימונס, טוביאס האריס, מייק סקוט, ג'ונה בולדן, ג'יימס אניס, פורקאן קורקמאז
הגיעו: טריי ברק (דאלאס), אל הורפורד (בוסטון), ראול נטו (יוטה), קייל אוקווין (אינדיאנה), ג'וש ריצ'רדסון (מיאמי)
עזבו: ג'ימי באטלר (מיאמי), ג'יי ג'יי רדיק (ניו אורלינס), בובאן מריאנוביץ' (דאלאס), טי ג'יי מקונל (אינדיאנה), ג'ונתן סימונס (וושינגטון), גרג מונרו (באיירן מינכן)
תחזית: העזיבה של באטלר ורדיק משמעותית לדעתי. שני שחקני חמישיה. לא ברור איך הורפורד משתלב במארג הקבוצתי ביחד עם אמביד. הוא בהחלט יכול להיות מנטור לאמביד, אבל שניהם ביחד על המגרש זה קו קדמי מאוד כבד. סימונס הראה קטעי וידאו שהוא שיפר את הקליעה. נחיה ונראה. ג'וש ריצ'רדסון אמור לתת סקורינג חלף באטלר. אחרי הנפילה של בוסטון וטורונטו, הם בהחלט פייבוריטים למזרח יחד עם הבאקס. גמר מזרח, נגיד.

בוסטון סלטיקס (49-33 בעונה שעברה):
נשארו: ג'יילן בראון, ג'ייסון טייטום, גורדון הייוורד, מרקוס סמארט, סמי אוז'ליי, דניאל ת'איס, בראד וונאמייקר, רוברט ויליאמס
הגיעו: קמבה ווקר (שארלוט), אינס קאנטר (פורטלנד)
עזבו: ארון ביינס (פיניקס), אל הורפורד (פילי), קיירי אירווינג (ברוקלין), מרקוס מוריס (ניקס), טרי רוזייר (שארלוט), גרשון יאבוסלה (סין)
תחזית: כמו שנאמר, מעז יצא מתוק. דווקא העזיבה של קיירי והורפורד אולי יתנו קצת יותר חופש לטייטום ובראון לבוא לידי ביטוי, בהנחה שקמבה ידע לשחרר מדי פעם. אני אומר חצי גמר מזרח.

ברוקלין נטס (42-40 בעונה שעברה):
נשארו: ג'ארט אלן, ספנסר דינווידי, ג'ו האריס, קאריס לוורט
הגיעו: קווין דוראנט (ג"ס, לא צפוי לשחק העונה), קיירי אירווינג (בוסטון), דאנדרה ג'ורדן (ניקס), ווילסון צ'נדלר (קליפרס), דיוויד נוואבה (קליבלנד), טוריאן פרינס (אטלנטה), גארט טמפל (קליפרס), לאנס תומאס (ניקס), סי ג'יי ויליאמס (מינסוטה).
עזבו: דמארה קרול (סן אנטוניו), אלן קראב (אטלנטה), אד דיוויס (יוטה), ג'ארד דאדלי (לייקרס), רונדה הוליס ג'פרסון (טורונטו), שאבאז נייפיר (מינסוטה), דאנג'לו ראסל (ג"ס), אלן ויליאמס (לוקומוטיב קובאן)
תחזית: הרבה כשרון שהגיע לתפוח הגדול. עם דוראנט בחוץ תחושתי שעיקר הנטל יישב תחת אירווינג ולאוורט. לא מרגיש לי שזה ימריא עד שהקאפקייק יחזור. נלך על סיבוב ראשון.

ניו יורק ניקס (17-65 בעונה שעברה):
נשארו: דמיאן דוטסון, קווין נוקס, פרנק טיליקינה, מיצ'ל רובינסון, דניס סמית ג'וניור, אלונזו טרייר, קדים אלן
הגיעו: רג'י בולוק (לייקרס), ויין אלינגטון (דטרויט), טאז' גיבסון (מינסוטה), מרקוס מוריס (בוסטון), אלפריד פייטון (ניו אורלינס), בובי פורטיס (וושינגטון), ג'וליוס רנדל (ניו אורלינס), אר ג'יי בארט (בחירה 3 בדראפט)
עזבו: דאנדרה ג'ורדן (ברוקלין), לוק קורנט (שיקגו), עמנואל מודיאיי (יוטה), לאנס תומאס (ברוקלין), נואה וונלה (מינסוטה), מריו הזוניה (פורטלנד)
תחזית: לוטרי

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2019 1:47 am 
Hall of Famer

פרויקט כייפי :)

בבוסטון לא הזכרת את הסנטר האירופאי שרוני דיבר עליו.
על פניו, נראה כמו פרוספקט מעניין מאוד ומישהו שעשוי לתת אימפקט העונה.

טורונטו ופילי צפויות להיות קבוצות הגנה טובות.
לא ברור איך הורפורד ישתלב עם אמביד, כמה אמביד ישחק (מקווה שיגנו עליו ושיגיע בריא לפלייאוף סוף סוף)
ועד כמה פילי תהיה קבוצת הגנה טובה. אם הם יתפתחו לקבוצת טופ3 בהגנה, יש להם סיכוי לעשות רעש בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 10:30 am 
Junior

לדעתי העזיבה של הורפורד והחלפתו בקנטר דווקא תפגע בטייטום, בראון ושאר שחקני החוץ של בוסטון, בטח שבהגנה אבל גם בהתקפה. אתה מדבר על "חופש לבוא לידי ביטוי", אבל זה לא שהורפורד הוא שחקן של יוסאג' גבוה. היכולת שלו לקלוע מבחוץ ולמצוא קלעים בתנועה היא זו שמספקת חופש לשחקנים שלצדו, ואחת הסיבות העיקריות לעונות הקריירה שאייזיאה ובראדלי נתנו לצדו.

לגבי פילי, גם ריצ'ארדסון והורפורד הם שני שחקני חמישייה...ובאטלר סה"כ הגיע במהלך העונה ופגע בהתפתחות של סימונס. אני מאוד אוהב את ההיררכיה הברורה שנוצרה שם כעת, סימונס-אמביד יחזרו להיות המובילים, האריס כצלע שלישית וסקורר משני לאמביד, שני המצטרפים החדשים כגלו גאיז. התנועה והקליעה מבחוץ של רדיק יחסרו, במיוחד בתרגילים הפשוטים שלו עם אמביד, אבל אם האיום של סימונס מבחוץ זה על אמת אז סה"כ עדיין מדובר בחמישייה שכוללת שני ביגמנים עם טווח משלוש פלוס ריצ'ארדסון והאריס שיכולים לתת 40% משם.
מסכים שבהגנה הם קצת כבדים מדי, הורפורד פחות בעייתי בעיניי, רק בפלייאוף האחרון ראינו אותו מתמודד מעולה מול פריק כמו יאניס. זה האריס שהיריבות הולכות לתקוף כחוליה החלשה, וגם סימונס יהיה חייב להישאר מפוקס כשומר חוץ. עם זאת, הסייז שלהם לכשעצמו מהווה בסיס להגנה חזקה ביותר, עם הסכמות המתאימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 11:51 am 
Hall of Famer

כמו שכבר כתבתי בת'רדים קודמים, אני חושב שקאנטר לא צפוי להיות שחקן חמישיה בבוסטון רוב העונה, הסלטיקס יעדיפו אותו כעוגן התקפי לחמישיה השניה ולעגן את החמישיה הראשונה עם סנטר יותר הגנתי. כמובן שאם שאר ועידת הסנטרים של בוסטון, וויליאמס, ת'ייס ופוארייה, יאכזבו כולם אז קאנטר כן ימצא את דרכו לחמישיה, אבל אני לא חושב שלכך התכוון המשורר דני איינג'. לגבי פוארייה, כבר כתבתי שממה שראיתי ממנו, אני חושב שהוא סוס שחור במירוץ להיות הסנטר המוביל של בוסטון, הוא אתלטי, הוא חוסם טוב, היא ריבאונדר מצוין והוא ממש לא נגר התקפי. כל זה אמנם נכון עד עכשיו ברמת היורוליג, אבל אם הוא יצליח לתרגם את זה גם ל-NBA, מה שלי לפחות לא נשמע מופרך לגמרי, אז יש כאן סיכוי להפתעה.

לגבי ברוקלין, אני חושש שכמו הפרוייקט הענק הקודם שלהם עם פירס וגארנט, גם זה הולך להסתיים בנפילה, קיירי פציע ודי סרטן בחדר ההלבשה, דוראנט בצד הלא נכון של גיל 30 ואחרי גיד אכילס קרוע, הביאו את דיאנדרה ג'ורדן לדרוך על האצבעות של ג'ארט אלן, עמדות הכנפיים פקוקות עם פרינס, לאוורט, האריס וצ'נדלר, אירווינג יושב על המשבצת של דיווינדי שהיה אחלה בשנה שעברה. בקיצור, הכותרות מפוצצות אבל נראה לי שזו בנייה די רעועה. אולי הם יצליחו לסחוט עונה אחת טובה מהצמד הזה של קיירי ודוראנט, אבל זה התרחיש הכי אופטימי שאני רואה וגם הוא לא בסבירות גבוהה.

לגבי הניקס, נראה שיש שם שיפור קל בקבלת ההחלטות, רנדל, מרקוס מוריס, מיטשל רובינסון שהגיע בעונה שעברה, בארט שהיע השנה, יש כאן פוטנציאל נחמד. השאלה היא מי מנווט את הספינה הזו, ניליקינה? דניס סמית'? אלפריד פייטון? כולם נראים כמו שחקנים די פגומים שבאופן כללי לוקים בחכמת משחקים וניסיון, וליד גאנרים כמו שיש בקבוצה הזו שרואים רק את הסל, אני חושש שכמו כל שנה, זה יסתיים בכאוס מוחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 12:49 pm 
Hall of Famer

אני מבין שפוארייה הוא קצת נעלם עבור עכברי ה-NBA, אז הנה הדף שלו מעונת היורוליג האחרונה (בה פרץ בגדול):
https://www.euroleague.net/competition/ ... rrentstats

במונחי יורוליג אלו מספרים באמת נהדרים, וזה לא בואקום אלא בקבוצה תחרותית שעברה עונה מאוד לא קלה עם פציעות, הרבה שחקנים שהתחלפו וכו'.
מאוד מאוד מסקרן לראות אותו העונה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 1:36 pm 
Junior

אני גם חושב שפוארייה יהיה הצלחה. הסייז והניידות שלו מתאימים גם לרמה הזאת.
אני חושב שקצת מזלזלים בניקס. יש שם המון כישרון צעיר, רנדל שחקן שחקן וגם דניס סמית' לדעתי עוד יכול לפרוץ. אם בארט יתברר כהצלחה אני לא אופתע אם הם עושים פלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 1:55 pm 
Hall of Famer

לניקס יש אחלה קו קדמי (גם כשחושבים קדימה, עשוי להיות אחד הטובים בליגה) אבל הקו האחורי שלהם חלש מאוד
ונסמך בעיקר על בארט שהוא רוקי (ואני מודה שאני לא מכיר מספיק).
אולי זה יעבוד בהמשך אבל השנה אני לא רואה אותם בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 3:45 pm 
Junior

rony כתב:
לגבי ברוקלין, אני חושש שכמו הפרוייקט הענק הקודם שלהם עם פירס וגארנט, גם זה הולך להסתיים בנפילה, קיירי פציע ודי סרטן בחדר ההלבשה, דוראנט בצד הלא נכון של גיל 30 ואחרי גיד אכילס קרוע, הביאו את דיאנדרה ג'ורדן לדרוך על האצבעות של ג'ארט אלן, עמדות הכנפיים פקוקות עם פרינס, לאוורט, האריס וצ'נדלר, אירווינג יושב על המשבצת של דיווינדי שהיה אחלה בשנה שעברה. בקיצור, הכותרות מפוצצות אבל נראה לי שזו בנייה די רעועה. אולי הם יצליחו לסחוט עונה אחת טובה מהצמד הזה של קיירי ודוראנט, אבל זה התרחיש הכי אופטימי שאני רואה וגם הוא לא בסבירות גבוהה.

ממש לא מסכים. קודם כל לגבי קיירי, מת על איך שדעת הקהל כל פעם מתהפכת בעקבות עונה אחת והוצאתה מקונטקסט. לפני שנה נורטון תיאר בדירוגים שלו כאן את קוואי בתור "הד קייס", עכשיו כולם מהללים אותו ובצדק. winning cures everything ולהזכירכם, קיירי ניצח בגדול (עד שנפצע) בעונתו הראשונה בבוסטון וגם בעונותיו לצד לברון. לא רואה בעיה בהיררכיה שתיבנה סביבו בברוקלין, בלי דוראנט ואיתו. אין ספק שהוא טיפוס, אבל "די סרטן"? השמצה נטולת בסיס. עם כל הכותרות השליליות שצמחו סביבו במהלך העונה האחרונה בבוסטון, הסלטיקס עדיין היו שמחים להשאיר אותו.

ג'ורדן עוגן הגנתי עדיף בהרבה על אלן, שמצדו יוכל להרוויח מעלייה מהספסל וטיים שייר בין השניים סטייל טרנר-סבוניס אשתקד. "עמדות הכנפיים פקוקות" זה תיאור מצב עניינים חיוב למדי בעידן הפוזישנלס בסקטבול של ימינו, מה גם שהאריס-לאוורט יכולים לתת דקות ב2 בעוד פרינס, קורוקס וצ'אנדלר הפחות רלוונטי יכולים לשחק ב4. אירווינג יושב על המשבצת של דינווידי? למה איפה ראסל ונאפייר ישבו בעונה שעברה?

שיהיה ברור, אני מסכים שאפשר להעלות ספקות לגבי הנטס במתכונתם הנוכחית, אבל בניגוד לפרוייקט הענק הקודם שלהם, הפעם הם צירפו שני סופרסטארים שהרבה יותר קרובים לשיאם, לשלד צעיר שכבר הוכיח את עצמו אשתקד, עם GM ומאמן ראויים בהרבה מהצמד בילי קינג את ג'ייסון קיד. ובמזרח שנחלש כאמור, הם יכולים עם דוראנט בריא בעוד שנה מעכשיו לתת פייט רציני למילווקי ופילי על הבכורה במזרח והעפלה לגמר - ועם שני קלוזרים כמו קיירי ודוראנט, חייבים לאהוב את הסיכויים שלהם שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 4:37 pm 
Hall of Famer

קיירי ניצח בגדול בעונתו האחרונה בבוסטון? לא זכור לי בדיוק. למה כוונתך?
האם הסלטיקס היו שמחים להשאיר אותו? אולי, לא חושב שזה חד משמעי.
עד כה הוא שחקן יחסית לא הישגי במהלך הקריירה הלא קצרה שלו, להוציא כמובן ריצת פלייאוף אחת נהדרת (שכבודה במקומה מונח, וכמובן שרוב השחקנים לא מגיעים אפילו קרוב לזה וכו').

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 5:01 pm 
Hall of Famer

אני ממש לא בטוח שבוסטון לא מבסוטים שיש להם את קמבה במקום קיירי והדרמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 7:02 pm 
Freshman

נכון שאני לא אובייקטיבי, אבל כאוהד ניקס לא הייתה לי ציפייה והתלהבות מהקבוצה מאז הימים של צ'ארלי וורד.
שכחתם להזכיר את מיטשל רובינסון, רים פרוטקטור מעולה (שגם יכול לשמור יפה כשהוא יוצא מהצבע, שנה שעברה מקום ראשון בליגה בחסימות נסיונות שלשה.), בהתקפה בנתיים רק מטביע, (אבל עושה את זה בפיזיות, אמר שבקיץ עבד על שלשות..) הוא פחות פיזי מג'ורדון ודרמונד אבל יותר אתלטי מהם, שנה שעברה סבל מאוד מכניסה לבעיית עבירות.

נכון שאין סופרסטאר או אפילו אול סטאר בניקס, אבל השנה יש הרבה קשיחות (רובינסון, רנדל, מוריס, גיבסון) והרבה פוטנציאל/פוטנציאל לא ממומש עד כה (סמית', טריר, נוקס, פורטיס, בארט). ניליקינה (ולא טילי...) שנה הבאה בהפועל ירושלים, אתלט על, שומר טוב שבא לו. גישה למשחק, קליעה ואינטלגנציית משחק נמוכה מאוד. שילוב יפה ברוטציה של הגבוהים , עונה טובה של שניים מהפוטנציאל ועונה יציבה של פייטון ואלינגטון ובאמת שאני מאמין שהניקס יהיו בפליאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 8:09 pm 
מנהל פורום

גמני רואה הרבה דברים חיוביים בבנייה של הניקס
סיכוי טוב שהם יהיו הפתעת העונה הרגילה, סוג של אינדיאנה של העונה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 8:48 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
אירווינג יושב על המשבצת של דיווינדי שהיה אחלה בשנה שעברה.

אני תוהה אם גם בלייקרס אתה חושב שאנתוני דיוויס יושב על המשבצת של ג'ווייל מגי שהיה אחלה בשנה שעברה. :wink:

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 9:43 pm 
מנהל פורום

אני די בטוח שבבוסטון היו מעדיפים את דינוידי שנה שעברה על פני אירווינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 11:56 pm 
Junior

אז בוסטון מטומטמים.
הכי קל להפיל את זה על קיירי כשהסגל נבנה עקום וכשיש שלושה רכזים שמצפים לשחק 30 דק', ושלושה סמולים שמצפים לשחק 30 דק'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 11:59 pm 
Junior

אלוהים כמה שהמזרח חלש.
סקרמנטו בכיף יכולה לעשות פלייאוף במזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2019 1:59 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
אלוהים כמה שהמזרח חלש.
סקרמנטו בכיף יכולה לעשות פלייאוף במזרח.

כן, לגמרי בכיף, אבל דווקא הבית הזה סולידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2019 6:53 am 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
rony כתב:

ממש לא מסכים. קודם כל לגבי קיירי, מת על איך שדעת הקהל כל פעם מתהפכת בעקבות עונה אחת והוצאתה מקונטקסט. לפני שנה נורטון תיאר בדירוגים שלו כאן את קוואי בתור "הד קייס", עכשיו כולם מהללים אותו ובצדק. winning cures everything ולהזכירכם, קיירי ניצח בגדול (עד שנפצע) בעונתו הראשונה בבוסטון וגם בעונותיו לצד לברון. לא רואה בעיה בהיררכיה שתיבנה סביבו בברוקלין, בלי דוראנט ואיתו. אין ספק שהוא טיפוס, אבל "די סרטן"? השמצה נטולת בסיס. עם כל הכותרות השליליות שצמחו סביבו במהלך העונה האחרונה בבוסטון, הסלטיקס עדיין היו שמחים להשאיר אותו.

ג'ורדן עוגן הגנתי עדיף בהרבה על אלן, שמצדו יוכל להרוויח מעלייה מהספסל וטיים שייר בין השניים סטייל טרנר-סבוניס אשתקד. "עמדות הכנפיים פקוקות" זה תיאור מצב עניינים חיוב למדי בעידן הפוזישנלס בסקטבול של ימינו, מה גם שהאריס-לאוורט יכולים לתת דקות ב2 בעוד פרינס, קורוקס וצ'אנדלר הפחות רלוונטי יכולים לשחק ב4. אירווינג יושב על המשבצת של דינווידי? למה איפה ראסל ונאפייר ישבו בעונה שעברה?

שיהיה ברור, אני מסכים שאפשר להעלות ספקות לגבי הנטס במתכונתם הנוכחית, אבל בניגוד לפרוייקט הענק הקודם שלהם, הפעם הם צירפו שני סופרסטארים שהרבה יותר קרובים לשיאם, לשלד צעיר שכבר הוכיח את עצמו אשתקד, עם GM ומאמן ראויים בהרבה מהצמד בילי קינג את ג'ייסון קיד. ובמזרח שנחלש כאמור, הם יכולים עם דוראנט בריא בעוד שנה מעכשיו לתת פייט רציני למילווקי ופילי על הבכורה במזרח והעפלה לגמר - ועם שני קלוזרים כמו קיירי ודוראנט, חייבים לאהוב את הסיכויים שלהם שם.

זו לא עונה אחת, אלו פחות או יותר כל העונות שלו בליגה כשלא היה לידו אחד, לברון ג'יימס. קיירי שחקן על מבחינת כשרון, אבל עוד לא ממש הראה שהוא יכול להיות ה-שחקן ה-מוביל בקבוצה טובה, הוא כן יכול להיות סייד-קיק טוב, או לפחות יכל להיות, לא יודע אם בשלב זה של הקריירה שלו הוא יסכים לזה. בוסטון הגיעו לגמר המזרח שנתיים ברציפות, פעם אחת עם איזייה תומאס כשחקן מוביל, ופעם שנייה כשקיירי נפצע. קיירי בריא? עפו בלי פייט גדול מדי בסיבוב השני. בכל מקרה, הסלטיקס ממש לא היו שמחים להשאיר אותו.

בכל מקרה, אני ממש לא "חייב" לאהוב את הסיכויים שלהם שם, קיירי כאמור, שחקן פציע (הגיע ל-70 משחקים בעונה רק פעם אחת ב-4 העונות האחרונות ורק 3 פעמים ב-8 עונות בליגה), דוראנט כבר בן 31, יהיה בן 32 כשיחזור מהפציעה שלו, שהיא בערך הפציעה הכי גרועה ששחקן כדורסל יכול לחוות כיום, כל הפרוייקט הזה, בדיוק כמו הקודם, נשען על כרעי תרנגולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2019 8:03 am 
Junior

מה שרוני כתב.

סיבוב ראשון, חצי גמר מזרח, גמר מזרח, כל זה פחות משנה. קודם כל זאת שנת המבחן של טייטום ובראון, בואכה הארכות החוזה והזדמנות לסלטיקס להבין מה הם באמת שווים.

ובראד סטיבנס גם..

הכימיה היחידה שהייתה לקיירי בקבוצה, הייתה עם הורפורד. ללא קיירי, לא בוכה יותר מידי על האיבוד של הורפורד ועדיף לחפש תחליפים צעירים ארוכי טווח. לפחות לגבי תחליף לביינס, נראה לי שפגעו עם פוארייה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2019 10:27 am 
Hall of Famer

בוסטון התאוששו מהר עם קמבה ווקר. יכולים היו למצוא את עצמם במצב לא נעים.
אני לא חושב שזו שנת המבחן של ברד סטיבנס. הוא אולי נכשל בשנה שעברה אבל זה קורה. עדיין מאמן מהטובים בליגה.
יהיה מעניין לראות מה בוסטון יעשו בעמדה מס׳ 4 אחרי לכתו של מרקוס מוריס המוכשר. האם טייטום ישכון שם ברוב הדקות?
מקום 3-4 וחצי גמר מזרח יהיה הישג יפה ואפשרי בעיניי. כל דבר מעבר הוא בונוס (אלא אם ילכו על טרייד מעניין באמצע העונה).

נדמה לי שקיירי כן בחר להיות סייד-קיק, הפעם של דוראנט, אבל לא בטוח שדוראנט יחזור להיות הסופרסטאר שהיה.
האפסייד שלהם יהיה בהתאם לכך (ואולי גם להתקדמות של לוורט).
השנה, ללא דוראנט, אולי יהיה שיפור כי בכל זאת קיירי > ראסל ולוורט אולי ישחק יותר (היה פצוע שנה שעברה), אבל אני לא בטוח שנראה שיפור משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2019 11:04 am 
Junior

Att כתב:
אני לא חושב שזו שנת המבחן של ברד סטיבנס. הוא אולי נכשל בשנה שעברה אבל זה קורה. עדיין מאמן מהטובים בליגה.

אני מסכים שסטיבנס כרגע הוא אחד המאמנים הטובים בליגה אבל עונה שעברה העלתה חששות בנוגע ליכולת שלו לקחת קבוצה טובה לשלב הבא (כמובן שלא הוכיחה כלום רע לגביו, רק העלתה חששות).

יש הבדל בין לקחת קבוצה קטנה (יחסית) מעבר לציפיות לבין לקחת קבוצה גדולה לציפיות שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2019 11:20 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:

אני מסכים שסטיבנס כרגע הוא אחד המאמנים הטובים בליגה אבל עונה שעברה העלתה חששות בנוגע ליכולת שלו לקחת קבוצה טובה לשלב הבא (כמובן שלא הוכיחה כלום רע לגביו, רק העלתה חששות).

יש הבדל בין לקחת קבוצה קטנה (יחסית) מעבר לציפיות לבין לקחת קבוצה גדולה לציפיות שלה.

אני חושב שיש בלבול מסוים ואף אחד לא יודע על מי להטיל את האחריות על האכזבה היחסית בשנה שעברה, על ההצלחה בפלייאוף הקודם של הצעירים ששיבשה את הציפיות של כולם (ובייחוד שלהם), את התפקוד של סטיבנס, את קיירי כמנהיג, את הרכבת הסגל של איינג', את רוזייר... כנראה שכולם אשמים ברמה כזו או אחרת. אני מניח שסטיבנס עשה טעויות (בשילוב של הייוורד למשל) אבל שהרוב דווקא לא באשמתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2019 11:28 am 
Junior

אני חצי מסכים איתך...
אני חושב שמקור הבעיות היו במנהיגות של קיירי ( פתח על הצעירים שם, נראה מאוד לא מחויב ) מה שגרר אווירה לא מאוד מוצלחת בקבוצה, במיוחד לצעירים.
דווקא פה סטיבנס היה צריך להראות תכונות שונות - כבר לא מוטיבטור שצריך להרים קבוצה בינונית לרמה של קבוצה טובה (כמו שהיה עונות קודמות) אלא מנהל אגואים שצריך לגרום לכולם להיות מרוצים.
בזה הוא לא הצליח... יכול להיות שזה היה שכר הלימוד, יכול להיות שזו בעיה שיש לו והוא צריך לפתור ויכול להיות שזה פחות האופי שלו.
כרגע הוא לגמרי נהנה מהספק, פשוט זה פעם ראשונה שזה נראה פחות טוב ממה שזה אמור וזה טיפה מעלה חששות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2019 12:02 pm 
Sophomore

הכישלון בעיניי הוא של סטיבנס וקיירי בעיקר...
סטיבנס שנסחף עם ההצלחה של הצעירים ולא הצליח לקבוע היררכיה ברורה.
קיירי שהוכיח בפעם האלף שהוא לא מנהיג של קבוצה (אגב - גם מבחינת אופי, וגם מבחינת כישרון כדורסל. בסוף, הוא פשוט לא שחקן מספיק טוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2019 12:33 pm 
Junior

shmueliki כתב:
קיירי ניצח בגדול בעונתו האחרונה בבוסטון? לא זכור לי בדיוק. למה כוונתך?
האם הסלטיקס היו שמחים להשאיר אותו? אולי, לא חושב שזה חד משמעי.
עד כה הוא שחקן יחסית לא הישגי במהלך הקריירה הלא קצרה שלו, להוציא כמובן ריצת פלייאוף אחת נהדרת (שכבודה במקומה מונח, וכמובן שרוב השחקנים לא מגיעים אפילו קרוב לזה וכו').

כוונתי היתה לעונתו *הראשונה* בבוסטון, שבה הוביל את הקבוצה עד לפציעתו המצערת.
"שחקן יחסית לא הישגי" ו-"להוציא כמובן ריצת פלייאוף אחת נהדרת" זו הצגה מעוותת של הדברים. הוא ווינר מוכח עם סל אליפות ברזומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], קובי ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה