סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 8:06 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 28 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 05, 2019 11:51 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ת'רד הבית האטלנטי:
viewtopic.php?f=1&t=18250
ת'רד הבית המרכזי:
viewtopic.php?f=1&t=18251
ת'רד הבית הדרום-מזרחי:
viewtopic.php?f=1&t=18255
ת'רד הבית הפסיפי:
viewtopic.php?f=1&t=18256
ת'רד הבית הדרום-מערבי:
viewtopic.php?f=1&t=18260
ת'רד העונה שעברה:
viewtopic.php?f=1&t=17556

סיכום התחזיות:
פורטלנד - מקומות 7-8. בפועל סיימו מקום 3. חטפו 4-0 מהדהד מהווריורס בגמר המערב. אמנם הצלחה יחסית, אבל הרבה בזכות זה שסיימו מקום 3 למרות תיקו עם יוסטון. הפסד בשובר שוויון והם גומרים ב-4-0 בחצי גמר.
אוקלהומה - מקומות 4-5. סיימו מקום 6, משחק אחד אחרי יוטה.
יוטה - מקומות 4-5. אכן, סיימו מקום 5.
מינסוטה - מקומות 7-8. בפועל - תיבודו כבר לא שם. וויגינס וטאונס זרקו את ג'ימי באטלר, ומקבוצה עם טונה של כשרון שהייתה אמורה לרוץ חזק בצמרת, הוולבס גמרו מחוץ לפלייאוף.
דנבר - תחזית פלייאוף בבסט קייס סנריו של מקומות 4-5. בפועל הגיעו למקום 2. אין ספק שהיו הפתעת העונה שעברה, אם כי הרבה בזכות נפילה של אחרים, והיה גם ג'וקר שסיים מקום 4 במירוץ ה-MVP.

דנבר נאגטס (54-28 בעונה שעברה):
נשארו: ניקולה יוקיץ', פול מילסאפ, ג'מאל מאריי, מייסון פלאמלי, חואן הרננגומז, גרי האריס, מליק ביזלי, וויל ברטון
הגיעו: בול בול (רוקי, הבן של, בחירה 44 בדראפט), ג'רמי גרנט (אוקלהומה), טיילר זלר (ממפיס)
עזבו: אייזיאה תומאס (וושינגטון), טריי ליילס (סן אנטוניו)
תחזית: תומאס התברר כנון פקטור. התוספת של גרנט חשובה, הוא מטריה אווירית לא רעה בצבע. לכאורה כלום לא השתנה והניסיון אמור לבוא לטובתם, בעיקר בעונה הסדירה. עדיין, הלייקרס והקליפרס התחזקו וגם יוסטון. לתחושתי, הם באזור מקומות 3-4. מה בפלייאוף? חצי גמר יהיה הישג השנה.

פורטלד טריילבלייזרס (53-29 בעונה שעברה):
נשארו: דמיאן לילארד, סי ג'יי מקולום, יוסוף נורקיץ', רודני הוד, זאק קולינס, סקאל לאביסייר
הגיעו: פאו גאסול (מילווקי), קנט בייזמור (אטלנטה), מריו הזוניה (ניקס), אנתוני טוליבר (מינסוטה), חסן וייטסייד (מיאמי)
עזבו: אל פארוק אמינו (אורלנדו), סת קארי (דאלאס), מו הארקלס (קליפרס), אינס קאנטר (בוסטון), מיירס לאונרד (מיאמי), אוון טרנר (אטלנטה)
תחזית: אמנם לא מעט תזוזות, אבל הקו האחורי נשאר חזק עם לילארד ומקולום, כשהוד ובייזמור מגבים. וייטסייד וגאסול אמורים לתת גיבוי לפציעות של נורקיץ' ולחוסר הניסיון של קולינס. קצת רזים בעמדה 3. לאן זה יכול להגיע? קשה להגיד, אם כי בהינתן התחזקות היריבות, אני צופה יותר לכיוון מקומות 7-8.

יוטה ג'אז (50-32 בעונה שעברה):
נשארו: דונובן ספיידר מיצ'ל, רודי גובר, ג'ו אינגלס, דנטה אקסום
הגיעו: בויאן בוגדנוביץ' (אינדי), מייק קונלי (ממפיס), אד דיוויס (ברוקלין), ג'ף גרין (וושינגטון), עמנואל מודיאיי (ניקס)
עזבו: גרייסון אלן (ממפיס), ג'יי קראודר (ממפיס), דרק פייבורס (ניו אורלינס), קייל קורבר (מילווקי), ראול נטו (פילי), ריקי רוביו (פיניקס), תאבו ספולושה (יוסטון), אפה יודו (סין)
תחזית: הג'אז שמרו על השלישיה הבכירה שלהם והביאו את קונלי כתחליף הולם לרוביו. העזיבה של פייבורס לא פשוטה. אד דיוויס או גרין הם לא תחליף סביר לדעתי. בוגדנוביץ' ואינגלס יחסית יושבית על אותה עמדה ויכול להיות שאחד מהם יצטרך לעלות מהספסל, אם כי לא אפול מהכיסא אם נראה בהרכבים מסוימים את קונלי, מיצ'ל, אינגלס, בוגדנוביץ' וגובר ביחד על המגרש. פףףף. צפוף. אני אתן להם אזור מקומות 5-6.

אוקלהומה סיטי ת'אנדר (49-33 בעונה שעברה):
נשארו: סטיבן אדאמס (מחפשים עליו טרייד), טרנס פרגוסון, נרלנס נואל, אנדרה רוברסון, דניס שרודר
הגיעו: כריס פול (יוסטון), דנילו גלינארי (קליפרס), שי גילג'ס אלכסנדר (קליפרס), מייק מוסקאלה (לייקרס)
עזבו: ראסל ווסטברוק (יוסטון), ג'רמי גרנט (דנבר), פול ג'ורג' (אוקלהומה), מרקיף מוריס (דטרויט), פטריק פטרסון (קליפרס), ריימונד פלטון
תחזית: ההפגנה התפזרה וגם תקוות הפלייאוף של הת'אנדר. כן מעניין יהיה לראות מה יכול לעשות כריס פול בשלב הזה של הקריירה. לוטרי.

מינסוטה טימברוולבס (36-46 בעונה שעברה):
נשארו: אנדרו וויגינס, קא"ט, ג'ף טיג, גורגוי דיינג, רוברט קובינגטון, ג'וש אוקוגי
הגיעו: ג'ורדן בל (ג"ס), טרבאון גרהאם (ברוקלין), שאבאז נייפיר (ברוקלין), נואה וונלה (ניקס), טיירון וואלאס (קליפרס), ג'ארט קאלבר (רוקי, בחירה 6 בדראפט)
עזבו: ג'רד ביילס (סין), לואל דנג, טאז' גיבסון (ניקס), טיוס ג'ונס (ממפיס), דרק רוז (דטרויט), דריו סאריץ' (פיניקס), אנתוני טוליבר (פורטלנד), סי ג'יי ויליאמס (ברוקלין)
תחזית: קבוצה עם כשרון אבל בלי שום לב ונשמה. עכשיו שבאטלר ותיבודו ושאר ספיחי הבולס לשעבר עזבו, נשאר רק לחכות לראות מתי זה יתפוצץ בין קא"ט ואנדרו וויגינס ומי ידרוש טרייד ראשון. לוטרי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 05, 2019 12:44 pm 
Hall of Famer

כל הסממנים מראים דווקא על אחדות במשפחת מיניסוטה.
העידן החדש של גרסון רוסאס התחיל, צוות האימון התחזק, השחקנים התאמנו ביחד חלק גדול מהקיץ ודברים נשמעים בסך הכל טוב.
אם אנדרו וויגינס לא ישתפר השנה, זה כבר כנראה לא יקרה. צפו שינוי בסוג הזריקות שהוא לוקח, לכל הפחות.
יותר שלשות, הרבה יותר חדירות לסל, הרבה פחות מיד-ריינג׳ (לא ברור מה יעלה בגורל הפוסט-אפ, כנראה שימשיך עם זה).
קא״ט אמור להיות קצת יותר עם הכדור ביד וליצור לאחרים/לנתב את הכדור, כמעין יוקיץ׳.

דווקא הכישרון הוא שחסר בקבוצה. רוסאס הימר על קאלבר במקום השישי בדראפט. נראה כמה כישרון יש לו.
בגזרת המצטרפים היחיד עם חוזה ארוך הוא ג׳ק ליימן שהגיע מפורטלנד. אמור להיות שחקן די חכם עם תנועה טובה בלי כדור ויכולת צליפה מרחוק.
ג׳וש אוקוגי הצעיר שנה שנייה בקבוצה, ג׳יילן נוואל הוא עוד רוקי (אאל״ט מהסיבוב השני).

בדומה לפילי בזמנו, אני כנראה אעקוב אחרי מיניסוטה מקרוב ואחפור עליהם קצת יותר ממה ש״מגיע״ לקבוצה בדרג שלהם.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ש' אוקטובר 05, 2019 12:51 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 05, 2019 12:50 pm 
מנהל פורום

מאמין שאוקוג'י הולך להיות להיט הגנתי לאורך הקריירה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 05, 2019 5:59 pm 
Hall of Famer

לגמרי. שחקן הגנה נפלא. אבל המערב חזק מדי בשביל שקבוצה עם כל כך הרבה בעיות תוכל להיות משמעותית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 05, 2019 8:52 pm 
Hall of Famer

מה זה משנה משמעותית, מה זה חשוב פלייאוף. אנחנו מדברים על העידן החדש של גרסון רוסאס במשפחת מינסוטה! תלמדו להתמקד במה שחשוב באמת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 05, 2019 9:03 pm 
Hall of Famer

הליצן הגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 05, 2019 9:28 pm 
Hall of Famer

אמרתי משהו מצחיק?

אני לגמרי מתחבר אליך, יש כאן ג'יאם שכבר בקיץ הראשון שלו הפך קבוצת כדורסל למשפחה. כפי שכתבת, שווה להתמקד הרבה מעבר לרמת הכדורסל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 12:03 am 
Hall of Famer

אני אופתע אם יוטה יסיימו בלי יתרון ביתיות. קבוצה שכבר רצה ותמיד "נותנת עבודה" בעונה הסדירה. אז שידרוג בסגל יתורגם גם בשידרוג במיקום (כי שאר הקבוצות שהתחזקו צריכות עוד להוכיח שהן באמת מתחברות בצורה חיובית וכו'). גם מבחינת פציעות יוטה יחסית חסינים כי שחקני המפתח שלהם צעירים ובריאים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 12:59 am 
Hall of Famer

יוטה היא המועמדת מספר אחת להיות דטרויט. קבוצה ללא סופרסטאר שעשויה להישען על הגנה חזקה ועל כמה שחקנים טובים מאוד כדי לרוץ רחוק.
אני לא מאמין שהם ייקחו את המערב אבל זו עדיין קבוצה מסקרנת וטובה, בטח בעונה הסדירה.

דנבר היא עוד סמי קונטנדרית אלא שכאן דווקא כן יש פוטנציאל לסופרסטאר.
יוקיץ׳ נתן פלייאוף ראשון מצוין והוא משתפר משנה לשנה.
הבעיה היא שסביבו יש סגל רחב וטוב מאוד אבל מעט מאוד סטאר פאוור.
מוריי לא מספיק טוב כרגע להיות סקנד בננה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 4:57 am 
Hall of Famer

לא סגור על איך מגדירים סופרסטאר בספר של Att (טופ 7.29 בעמדה שלו כולל חריגי גיל?), אבל דונובן מיצ'ל חתיכת שחקן לבנות מסביבו ביוטה.

לגבי דנבר, לא סמי קונטנדרית ולא רבע קונטנדרית. יוקיץ' איכותי אבל כבד ואנטי אתלט, מאריי שחקן מגניב אבל לא ברמה הגבוהה באמת, כל היתר בינוני במקרה הטוב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 5:57 am 
Sophomore

אני מסמפט מאוד את מיטצ'ל, אבל לדעתי הוא ילך אחורה השנה. קונלי ובוגדנוביץ' ינגסו לו בכמות הזריקות, ואני מתרשם שהוא עדיין לא מצא דרך להיות יעיל בתוך קבוצה של סקוררים, כשהוא לא יכול לשחק הירו בול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 12:48 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
לא סגור על איך מגדירים סופרסטאר בספר של Att (טופ 7.29 בעמדה שלו כולל חריגי גיל?), אבל דונובן מיצ'ל חתיכת שחקן לבנות מסביבו ביוטה.

לגבי דנבר, לא סמי קונטנדרית ולא רבע קונטנדרית. יוקיץ' איכותי אבל כבד ואנטי אתלט, מאריי שחקן מגניב אבל לא ברמה הגבוהה באמת, כל היתר בינוני במקרה הטוב.

אם תוכל להימנע מלהגיב באופן אובססיבי על הודעות שלי, זה יהיה נהדר. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 12:55 pm 
Hall of Famer

אני מגיב על מה שרואה לנכון להגיב. לא מתייחס אליך אישית, מתייחס לדבריך. לא אוהב להיות מוגב? אל תכתוב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 1:00 pm 
Hall of Famer

Get a room

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 1:06 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אני מגיב על מה שרואה לנכון להגיב. לא מתייחס אליך אישית, מתייחס לדבריך. לא אוהב להיות מוגב? אל תכתוב.

נדב, כל מה שאתה עושה זה להתייחס אליי אישית.
הנה הדוגמה האחרונה:
״לא סגור על איך מגדירים סופרסטאר בספר של Att (טופ 7.29 בעמדה שלו כולל חריגי גיל?), אבל דונובן מיצ'ל חתיכת שחקן לבנות מסביבו ביוטה.״
הזכרת את שם המשתמש שלי וניסית ללעוג לי.

אין לנו זמן לחכות שתתבגר אז פשוט תפסיק להתייחס אליי ותדבר כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 2:49 pm 
Hall of Famer

אתה נוטה לעסוק באופן מורחב בהגדרתו של הסופרסטאר, והמונח "סופרסטאר" הוא אחד החשובים בתזות שלך על כדורסל ובפרט על הדרך שבה יש לבנות/לאפיין קבוצת NBA מנצחת. עם זאת אני מודה שעד היום לא הצלחתי להבין מה זה בשבילך סופרסטאר, ומהי המתודולוגיה שבאמצעותה אתה מגדיר-בעיקר כי לצורך הגדרת הסופרסטאר אתה משתמש שרירותית בהגדרת ה"טופ" שהיא לכשעצמה אמורפית להפליא. וזה עוד לפני שהרחבנו בפנונמן נוסף, שהוא ה"סופרסטאר שאינו יודע שהוא סופרסטאר"-כלומר זה שמתגלה תוך כדי עונה רצה, כשהוא משתחל לתוך רשימת טופ, או משהו כזה.

אי לכך ובהתאם לזאת, כשאתה כותב על יוטה שהיא "קבוצה ללא סופרסטאר"-אני מציין את מיצ'ל תוך כדי רפרנס לאיש והמחקר המעמיק בהגדרת הסופרסטאר-אתה.

אך טבעי.

סליחה על לקיחה מזמנך היקר, אם יהיה צורך בהמשך אשלם מול חשבונית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 3:18 pm 
Hall of Famer

חשבונית על חדר לפי שעה, ולא לשכוח מע"מ.

מיצ'ל לא סופרסטאר. קודם שיהיה אולסטאר ואז נדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 3:24 pm 
Hall of Famer

אתה לא מומחה לסופרסטארים.

וזה שמשכיר לי חדרים עוסק פטור.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 3:50 pm 
Junior

קשה לי לראות את יוטה ודנבר מגיעים עם יתרון הביתיות לפלייאופס.
לייקרס-קליפרס-יוסטון-גולדן סטייט לדעתי טובות יותר מיוטה ודנבר (גולדן סטייט קצת גבולית עד החזרה של קליי).

וההשוואה לדטרויט (ולספרס, אם כבר) פחות רלוונטית כי מה שייחד את דטרויט והספרס זה שאלו היו קבוצות בלי שחקן מוביל אלא חבורה של שחקנים מצוינים... ביוטה עושה רושם (נכון לעכשיו) שיש שחקן מוביל וזה מיצ'ל. איך זה יראה עם קונולי זו שאלה אחרת אבל נכון להיום מבחינה התקפית זו לגמרי הקבוצה של מיצ'ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 3:58 pm 
Hall of Famer

אני מעריך שדנבר תגיע עם יתרון ביתיות לפלייאוף.
יוטה זו שאלה טובה, תלוי כמה מהר יתחברו.

חלק ממה שייחד את דטרויט זו ההגנה החזקה וליוטה, בהובלת רודי גובר, צפויה להיות הגנה חזקה מאוד.
בנוסף לחבורת שחקנים טובים/מצוינים. אז לא, זו לא ממש דטרויט, אבל הם בהחלט יכולים לעשות קצת רעש.

* זה לא רק מייק קונלי אלא גם בויאן בוגדנוביץ׳ שיהיה משמעותי בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 4:02 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אתה נוטה לעסוק באופן מורחב בהגדרתו של הסופרסטאר, והמונח "סופרסטאר" הוא אחד החשובים בתזות שלך על כדורסל ובפרט על הדרך שבה יש לבנות/לאפיין קבוצת NBA מנצחת. עם זאת אני מודה שעד היום לא הצלחתי להבין מה זה בשבילך סופרסטאר, ומהי המתודולוגיה שבאמצעותה אתה מגדיר-בעיקר כי לצורך הגדרת הסופרסטאר אתה משתמש שרירותית בהגדרת ה"טופ" שהיא לכשעצמה אמורפית להפליא. וזה עוד לפני שהרחבנו בפנונמן נוסף, שהוא ה"סופרסטאר שאינו יודע שהוא סופרסטאר"-כלומר זה שמתגלה תוך כדי עונה רצה, כשהוא משתחל לתוך רשימת טופ, או משהו כזה.

אי לכך ובהתאם לזאת, כשאתה כותב על יוטה שהיא "קבוצה ללא סופרסטאר"-אני מציין את מיצ'ל תוך כדי רפרנס לאיש והמחקר המעמיק בהגדרת הסופרסטאר-אתה.

אך טבעי.

סליחה על לקיחה מזמנך היקר, אם יהיה צורך בהמשך אשלם מול חשבונית.

מעניין שאני נוטה לעסוק בהגדרה באופן נרחב ועדיין לא הצלחת להבין במה מדובר. תעשה לי טובה.
למקרה שאחרים לא קראו את מה שכתבתי עד כה בפורום,
סופרסטאר = אחד מחמשת השחקנים הטובים ביותר בנ.ב.א. בתקופה נתונה.

כיום מדובר בקוואי, לברון, קארי, הארדן ויאניס
כאשר מועמדים לגיטימיים הינם אמביד ויוקיץ׳ שהם שחקנים צעירים שיכולים לעשות את הקפיצה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 4:04 pm 
Junior

הייתי מסכים איתך בכל שנה אחרת, פשוט הרביעיה של לייקרס-קליפרס-גולדן סטייט-יוסטון נראות לי טובות בהרבה מיוטה ודנבר.

אני אתקן את הניסוח שלי - יכול להיות שיוטה או דנבר יסיימו עם יתרון הביתיות בסיבוב הראשון כי אולי ייקח זמן ליוסטון להתחבר וגולדן סטייט תתקשה עד שובו של קליי, אבל אני לא רואה אותן עוברות סיבוב ראשון (בהנחה והם ישחקו מול אחת מה4 שציינתי למעלה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 4:21 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
הייתי מסכים איתך בכל שנה אחרת, פשוט הרביעיה של לייקרס-קליפרס-גולדן סטייט-יוסטון נראות לי טובות בהרבה מיוטה ודנבר.

אני אתקן את הניסוח שלי - יכול להיות שיוטה או דנבר יסיימו עם יתרון הביתיות בסיבוב הראשון כי אולי ייקח זמן ליוסטון להתחבר וגולדן סטייט תתקשה עד שובו של קליי, אבל אני לא רואה אותן עוברות סיבוב ראשון (בהנחה והם ישחקו מול אחת מה4 שציינתי למעלה)

בעונה הסדירה, אני מעריך שדנבר תהיה טובה יותר מג״ס ואולי גם מיוסטון.
בפלייאוף זה כבר סיפור אחר.

* קשה לי להעריך לגבי יוטה. מניח שסביב מקום 5 אבל הם עשויים להפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 5:51 pm 
Junior

לייקרס, גס, קליפרס ויוסטון- לכולם שחקן אחד לפחות יותר טוב ממה שיש ליוט, ודנבר, אבל, חלקם פציעים, חלקם פצועים, וחלקם צריכים להתרגל לתפקיד חדש.
הסיכוי שאחת הקבוצות תיפול גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 7:25 pm 
Hall of Famer

יוטה היא מוצר מוכח של 48-51 ניצחונות בשנים האחרונות. בהחלט ניתן לצפות מהם לשיפור לאור ההמשכיות של חלק נכבד מהסגל והצוות, וחיזוק של שני שחקנים משמעותיים נוספים. כלומר 50-55 ניצחונות זה תרחיש סביר לטעמי, וחוץ מהקליפרס אני חושב שכל קבוצה אחרת במערב יכולה ליפול מהכמות הזו - עקב חיבור לא מספיק מהיר, פציעה או שתיים לא זניחות וכו'.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 28 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה