סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 9:36 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הארדן במוצש
הודעהפורסם: א' דצמבר 01, 2019 5:53 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
57 נק' דקה לסוף הרבע השלישי, הם מובילים באיזה 200 הפרש, נראה האם יעזו להשאיר אותו גם ברבע הרביעי בשביל שבירת שיאים.
עריכה - הגיע ל60 אז מניח שיעצרו כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הארדן במוצש
הודעהפורסם: א' דצמבר 01, 2019 6:28 am 
Junior

שמעתי השבוע את ביל סימונס מדבר על מישהו שהימר על כך שהארדן יקלע 90 נקודות השנה, נראה שאם הוא באמת ירצה זה באמת יקרה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 01, 2019 11:20 am 
Hall of Famer

כמובן מול ההוקס שמצליחים להיות (בשוויון) עם המאזן הכי פחות טוב בליגה כשהם מתחרים עם וושינגטון וג״ס על ההגנה הכי פחות טובה בליגה.
יש לומר לזכותם שהם לא האיצו את התהליך שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 01, 2019 11:37 am 
Hall of Famer

אני לא יודע אם האיצו או לא. אבל בחמשת המשחקים הראשונים אטלנטה נראתה טוב. מאזן אמנם שלילי, 3-2, אבל ההפסדים היו משחק צמוד מול פילי ושני הפסדים מול מיאמי. ההרגשה הייתה שעם טרה יאנג וג'ון קולינס אטלנטה יכולה לקפוץ קדימה ואפילו לאיים על הפלייאוף, בוודאי לא לסיים באחד מהמקומות האחרונים בליגה, כמו בשנים האחרונות. אבל אז קולינס נתפס עם חומרים אסורים והעונה של ההוקס המשיכה עם 2 ניצחונות ב-15 המשחקים הבאים.
אולי הם הפלילו אותו בשימוש בחומרים אסורים כדי לא להאיץ את הבניה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 01, 2019 12:07 pm 
Hall of Famer

עזוב, הם לא מאיצים את הבנייה, ואז בהכרח כדור הבדולח שמקבל במתנה כל ג'יאם שלא מאיץ יגרום להם לבחור בדראפט את הבחירות המדויקות ביותר של השחקנים עם האפסייד הנכון, וכל זה יקרה בדיוק על הטיימליין של טריי וקולינס וכשבשוק החופשי האולסטאר שמחפש חוזה גדול בדיוק ישתחרר. סעיף 4א(ב)(1) לתקנון הניהול לג'יאם המושלם, אם לא הכרת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 01, 2019 8:12 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אני לא יודע אם האיצו או לא. אבל בחמשת המשחקים הראשונים אטלנטה נראתה טוב. מאזן אמנם שלילי, 3-2, אבל ההפסדים היו משחק צמוד מול פילי ושני הפסדים מול מיאמי. ההרגשה הייתה שעם טרה יאנג וג'ון קולינס אטלנטה יכולה לקפוץ קדימה ואפילו לאיים על הפלייאוף, בוודאי לא לסיים באחד מהמקומות האחרונים בליגה, כמו בשנים האחרונות. אבל אז קולינס נתפס עם חומרים אסורים והעונה של ההוקס המשיכה עם 2 ניצחונות ב-15 המשחקים הבאים.

למה זה סותר את מה ש-Att כתב? ה"שיפור" של אטלנטה (בחייאת, סך הכל חמישה משחקים ועוד עם מאזן שלילי) הגיע כתוצאה משיפור טבעי של הבייס הצעיר שלהם ולא כתוצאה מהעמסת שחקנים מוכחים ובשלים מצד הפרונט אופיס.
ובוא נהיה ריאליים, אם קבוצה סופגת מאזן של 2-15 כתוצאה מאובדן של שחקן חביב (נכון לנקודת הזמן הזו) כמו ג'ון קולינס, סביר להניח שגם איתו היא לא הייתה במחוזות הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 01, 2019 11:46 pm 
Sophomore

אומרים שקבוצות חלשות בפתיחת העונה ממש נלחמות ונראות יותר טוב ממה שהן כי המאזן עדיין 0-0 והכל פתוח, ברגע שכבר ברור שהם לא הולכים לשום מקום אז הלחימה מפסיקה והפערים נהיים יותר ברורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 02, 2019 11:32 am 
Hall of Famer

זה סותר את מה ש - Att כתב, כי הוא התייחס למאזן הגרוע שלהם, הכי גרוע בליגה ואז ציין את זה שהם לא מאיצים את הבניה.
ג'ון קולינס יותר משחקן חביב. ג'ון קולינס הוא אחד משני השחקנים הכי טובים של אטלנטה. בעונה שעברה הוא קלע מעל 19 נק' למשחק והיה הקלע המוביל. השנה עם ההתפתחות של יאנג, כנראה שהלפיד היה עובר לגארד, אבל עדיין קולינס היה אמור להיות הצלע השניה בקבוצה. בקבוצה שבה הכישרון לא גדול, שחקן שכזה הוא לא חביב, אלא קריטי. אטלנטה נראתה כקבוצה שכן תעשה איזו קפיצת מדרגה. לא מדבר על יתרון ביתיות בפלייאוף, אבל צפי של 35 ניצ' ואפילו יותרהיה ריאלי בעיני (בעונה שעברה ניצחו 29). פה כבר אנחנו מדברים על תחום אחר לגמרי של בניה דרך הדראפט. כבר לא בחירה במקומות טופ 5, אלא יותר לכיוון סוף העשיריה הראשונה, תחילת השניה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 02, 2019 12:15 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
למה זה סותר את מה ש-Att כתב? ה"שיפור" של אטלנטה (בחייאת, סך הכל חמישה משחקים ועוד עם מאזן שלילי) הגיע כתוצאה משיפור טבעי של הבייס הצעיר שלהם ולא כתוצאה מהעמסת שחקנים מוכחים ובשלים מצד הפרונט אופיס.
ובוא נהיה ריאליים, אם קבוצה סופגת מאזן של 2-15 כתוצאה מאובדן של שחקן חביב (נכון לנקודת הזמן הזו) כמו ג'ון קולינס, סביר להניח שגם איתו היא לא הייתה במחוזות הפלייאוף.

כי לפי דף ההוראות של ATT (תקן אותי אם אני טועה) גם להתחיל לנצח מוקדם מדי זה רע לקבוצה... בהאצת בניה אני מנחש שהוא התכוון גם לזה שלא החתימו ווטרנים שיתרמו לנצחונות וגם לזה שהם עדיין לא מנצחים ככה שיוכלו לאסוף עוד בחירות דראפט.

אגב ATT, מה דעתך על דאלאס? לפי דעתך צריכים להשבית את לוקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 02, 2019 12:27 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
עמוס לב כתב:

לא להאיץ בנייה אמנם לא קריטי וקובע גורלות כפי שהיה בעבר, לפני שינוי חוקי הדראפט, אבל עדיין אם תרצה לתת לעצמך את הסיכויים הטובים ביותר לבנות core איכותי שיכול לקחת אותך קדימה, אתה צריך להתבסס על הבייס הצעיר שלך ולא להוסיף אליו באופן מלאכותי. זה מה שאטלנטה עושים, בתוספת של וינס קארטר שנותן להם חותמת של יחסי ציבור טובים ומנהיגות שלא עולה להם בנצחונות מיותרים. אני גם חושב שעם קולינס הם לא קבוצת פלייאוף. ההגנה שלהם רעה מאוד.
לפעמים מרגיש לי שאתה היחיד שקורא את מה שאני כותב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 02, 2019 3:24 pm 
Hall of Famer

אז בעשיריה הראשונה של ההוקס משחקים ג'אברי פרקר, אלכס לן, אלן קראב ווינס קרטר. אני מניח שאף אחד מהם לא חלק מה - core שאתה רואה כעתיד של ההוקס. במה זה כל כך שונה מהתוספות שבריאן קולאנג'לו הוסףי לסיקסרס שהסתכמו בג'יי ג'יי רדיק, איליסובה, בייליס וג'רלד הנדרסון כשכל כך התלוננת על האצת הבניה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 02, 2019 3:52 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אז בעשיריה הראשונה של ההוקס משחקים ג'אברי פרקר, אלכס לן, אלן קראב ווינס קרטר. אני מניח שאף אחד מהם לא חלק מה - core שאתה רואה כעתיד של ההוקס. במה זה כל כך שונה מהתוספות שבריאן קולאנג'לו הוסףי לסיקסרס שהסתכמו בג'יי ג'יי רדיק, איליסובה, בייליס וג'רלד הנדרסון כשכל כך התלוננת על האצת הבניה.

מעבר לחוקים שהשתנו שמורידים את החשיבות של הגעה למקום הראשון מהסוף, יש שוני מהותי.
במקרה של פארקר ולן, מדובר על שחקנים צעירים שנבחרו בבחירות גבוהות (2 במקרה של פארקר ו-5 במקרה של לן) ויכולים להצטרף לגרעין של הקבוצה או להוות נכסים פוטנציאליים.
הנדרסון, בייליס, רדיק ואיליאסובה לא תאמו לבנייה, לא מבחינת גיל ולא מבחינת אפסייד.
כל מה שהם עשו זה לתפוס מקום בקאפ, לתפוס מקום ברוסטר, לקחת דקות של צעירים מתפתחים, להאיץ את הבנייה באופן לא טבעי ולקבל בחירות נמוכות יותר. אף אחד מהם כמובן לא חלק מפילי של היום ואף אחד לא מופתע בנוגע לזה.
זה שפילי שילמה עבורם מחירים אחרים (מקום בקאפ שהיה יכול לשמש לצרכים אחרים, דקות של צעירים בעמדות שלהם, צעיר מוכשר בשם ג׳רמי גראנט), זה בכלל נורא.
בהתחשב בשינוי החוקים, אטלנטה לקחההימורים עם סיכון נמוך ואפסייד גבוה. מבלי להתייחס נקודתית ללן ולפארקר, אני בעד הימורים מהסוג הזה.

* כבר התייחסתי לקארטר. לא משפיע לטובה על נצחונות. ממש אחלה בתפקיד המנטור ואחראי על יח״צ חיובי.
** את קראב אטלנטה לא הוסיפה כדי להוסיף אותו לסגל. הוא נזרק אליה תמורת בחירות דראפט. פילי של הינקי עשתה לא מעט מהלכים כאלו (וקבוצות נוספות כמו הנטס אם אני לא טועה לאחר מכן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 02, 2019 6:02 pm 
Hall of Famer

המבחן הגדול יהיה מה אטלנטה תעשה בקיץ
3 חוזים גדולים בסך 62 מיליון מסתיימים (פרסונס, טרנר וקראב)
לג'בארי פארקר אופציית חוזה נמוכה (6.5 מיליון) שהוא לא ייקח מן סתם, והם יצטרכו לקבל החלטה האם להמשיך ללכת איתו ולשים עליו כסף לכמה שנים
בתרחיש סביר יש להם בחירה די גבוהה של עצמם, ועוד איזה בחירת אמצע סיבוב (מוגנת 1-14 אמנם, אז לא וודאי) של ברוקלין

כאן יהיה הצל"ש או טר"ש של התהליך הרב שנתי שלהם
כל השאר יחסית זניח

עמדות 3-4 שלהם סגורות נפלא עם "שחקנים עולים": קולינס, פארקר (אופציונלי כאמור), האנטר ורדיש
רכז כמובן יש
נשאר להשלים מסביב

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 02, 2019 6:22 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
עמדות 3-4 שלהם סגורות נפלא עם "שחקנים עולים": קולינס, פארקר (אופציונלי כאמור), האנטר ורדיש
רכז כמובן יש
נשאר להשלים מסביב

אני לא חושב שזה נכון להסתכל על זה ככה, אילו עמדות ״סגורות״ ואיפה צריך להשלים.
השאלה היא מה הצפי לגבי האיכות היחסית של ה-core.

מה הסיכוי של טריי יאנג להיות כוכב (=טופ5) בעמדה שלו? נדמה לי שגבוה. אולי כבר שם.
מה הסיכוי שלו להיות סופרסטאר (טופ5 בליגה)? יש ניצוצות. לא יודע להעריך בשלב הזה.
מלבד יאנג, האם למישהו מבין השחקנים יש סיכוי להיות טופ5 בעמדה שלו?
אני לא מתלהב מקולינס עד כדי כך. אולי אתם כן.

הרבה מאוד יהיה תלוי בהתפתחות של האנטר ובבחירה שלהם השנה בדראפט.
במקומם לא הייתי מאיץ שום דבר אלא מחכה לראות לאיפה ה-core הזה יכול להגיע
וכמובן עוקב מקרוב אחרי ההתקדמות כדי לראות אם יש שחקן כלשהו שלא הולך להיות כוכב והערך שלו בחוץ שווה הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 02, 2019 7:34 pm 
Hall of Famer

מה זה "להאיץ"?
אתה מציע להם לא לאסוף איזה "כמעט אולסטאר" או שניים (בפרט בהתאם לעמדות שציינתי) גם אם הם לא חושבים שיש להם Core מספק?
סתם לצורך הדיון (ובהתחשב שהשוק בקיץ השנה יהיה מאוד דליל) - ואן-וליט/בוגדנוביץ' (של סקרמנטו) והארל/דראמונד
ואם הם חושבים שהם עדיין רחוקים מאותה נקודה של core מספק? מה כבר אפשר לעשות?! אספו המון שחקנים צעירים ופגעו יפה מאוד סך הכל...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 02, 2019 10:02 pm 
Junior

Att כתב:
הנדרסון, בייליס, רדיק ואיליאסובה לא תאמו לבנייה, לא מבחינת גיל ולא מבחינת אפסייד.
כל מה שהם עשו זה לתפוס מקום בקאפ, לתפוס מקום ברוסטר, לקחת דקות של צעירים מתפתחים, להאיץ את הבנייה באופן לא טבעי ולקבל בחירות נמוכות יותר. אף אחד מהם כמובן לא חלק מפילי של היום ואף אחד לא מופתע בנוגע לזה.

דווקא על רדיק נפלת? שחקן של 18 נקודות בקבוצה עונה שעברה כשהגיעו לחצי גמר המזרח והפסידו לאלופה ב2 נקודות בזכות סל סופר קשה... הם היו הכי קרובים ללנצח את האלופה
רדיק היה שחקן מאוד מרכזי בקבוצה הזאת והאיום האמין היחיד מ3 (שאני מניח שהעונה אתה מרגיש את חסרונו בריווח המשחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 02, 2019 10:29 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
מה זה "להאיץ"?
אתה מציע להם לא לאסוף איזה "כמעט אולסטאר" או שניים (בפרט בהתאם לעמדות שציינתי) גם אם הם לא חושבים שיש להם Core מספק?
סתם לצורך הדיון (ובהתחשב שהשוק בקיץ השנה יהיה מאוד דליל) - ואן-וליט/בוגדנוביץ' (של סקרמנטו) והארל/דראמונד
ואם הם חושבים שהם עדיין רחוקים מאותה נקודה של core מספק? מה כבר אפשר לעשות?! אספו המון שחקנים צעירים ופגעו יפה מאוד סך הכל...

אלו שאלות מצוינות.
מה שהרבה מאוד GMים שפוטרו עשו זה להביא שחקנים מבוגרים שלא ׳מזיזים את המחט׳ (כמו הנדרסון או בייליס שהוזכרו קודם לכן) והאיצו באופן מלאכותי את הבנייה כדי להגיע לפלייאוף. הם כמעט תמיד נכשלו להגיע לפלייאוף ועל הדרך הרסו את הבנייה.
אתה מדבר על משהו מסוג אחר, ואן-וליט/בוגדנוביץ' (של סקרמנטו) והראל/דראמונד הם שחקנים נחמדים מאוד וגם יחסית צעירים (גילאי 25-27).
לדעתי זה יותר עניין של הערכת כשרון - גם של הבסיס של הקבוצה וגם של השחקנים האלו - מאשר אסטרטגיה ותזמון.
עד כמה אתה חושב שהבסיס כרגע הוא טוב?
והאם אתה חושב שהראל או דראמונד או ואן וליט או בוגדנוביץ׳ הם פוטנציאל לטופ25 בליגה?
אין ספק שהם שחקנים חיוביים וטובים.
אני חושב שלבוגדנוביץ׳ למשל יש אפסייד והראל שחקן מצוין שאני מחבב.
אני לא בטוח שהייתי הולך על אחד מהם, כנראה שהייתי מחכה עוד קיץ, אבל אני לא בטוח בנוגע לזה.
בכל מקרה, אני לא יודע אם יש דרך שהיא בהכרח יותר טובה מהאחרת בנ.ב.א. של היום, אחרי שינוי החוקים.
יש יותר מדי אלמנט של מזל מכדי לדעת בוודאות מה המהלך הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 02, 2019 11:35 pm 
Hall of Famer

הלכתי באמת לרשימות העמדות מתחילת העונה של נורטון כרפרנס:
אז טרה יאנג דורג 7, כאשר חלק מהמקדימים אותו במגמת ירידה (פול בעיקר, גם קיירי וליליארד לא בדיוק סוחבים את הקבוצות שלהם להצלחות כרגע) - כך שכבר בעונה הבאה לא יהיה מופרך להגיד כפי הנראה שהוא טופ 5.
ג'ון קולינס דורג 6, אמנם קשה להגיד את מי הוא הולך לעקוף - אבל זה כבר משהו.
דראמונד דורג 6 בסנטרים.

אז זה הטריו המוביל שלך (3 שחקנים על הגבול של טופ 5 בעמדות שלהם), ולצידם שני "שחקנים ממוצעים לעמדה" כבוגדנוביץ' ופארקר (לצורך העניין). זו חמישייה לרמת סיבוב שני במזרח לצורך העניין.
ספסל בכלל לא רע יהיה גם כן: רוקי מבחירה גבוהה, אולי רוקי נוסף מבחירת אמצע סיבוב (מברוקלין), וחבורת המשלימים הצעירים הנוכחית שמקבלים את הבמה העונה (גם לאור הנסיבות). רק מכל החבורה הזאת יהיה אפשר להרכיב איזו חבילה נאה אם רוצים להשיג אולסטאר נוסף.
ההיגיון אומר שגם וטרן מועיל או שניים תוכל להוסיף בהתאם לצרכים שלך - כי זו קבוצה בעלייה שעדיין תהיה עם גמישות כלכלית.

מה רע אני אומר

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 02, 2019 11:59 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
הלכתי באמת לרשימות העמדות מתחילת העונה של נורטון כרפרנס:
אז טרה יאנג דורג 7, כאשר חלק מהמקדימים אותו במגמת ירידה (פול בעיקר, גם קיירי וליליארד לא בדיוק סוחבים את הקבוצות שלהם להצלחות כרגע) - כך שכבר בעונה הבאה לא יהיה מופרך להגיד כפי הנראה שהוא טופ 5.
ג'ון קולינס דורג 6, אמנם קשה להגיד את מי הוא הולך לעקוף - אבל זה כבר משהו.
דראמונד דורג 6 בסנטרים.

אז זה הטריו המוביל שלך (3 שחקנים על הגבול של טופ 5 בעמדות שלהם), ולצידם שני "שחקנים ממוצעים לעמדה" כבוגדנוביץ' ופארקר (לצורך העניין). זו חמישייה לרמת סיבוב שני במזרח לצורך העניין.
ספסל בכלל לא רע יהיה גם כן: רוקי מבחירה גבוהה, אולי רוקי נוסף מבחירת אמצע סיבוב (מברוקלין), וחבורת המשלימים הצעירים הנוכחית שמקבלים את הבמה העונה (גם לאור הנסיבות). רק מכל החבורה הזאת יהיה אפשר להרכיב איזו חבילה נאה אם רוצים להשיג אולסטאר נוסף.
ההיגיון אומר שגם וטרן מועיל או שניים תוכל להוסיף בהתאם לצרכים שלך - כי זו קבוצה בעלייה שעדיין תהיה עם גמישות כלכלית.

מה רע אני אומר

לא רע בכלל אבל לא קבוצה לאליפות.
אני כאמור מאמין ביאנג (לא מופרך לומר שהוא טופ5 כבר עכשיו בעמדה שלו) אבל לא מחזיק עד כדי כך מקולינס או מדראמונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 03, 2019 12:04 am 
Hall of Famer

לא קבוצה לאליפות בשנה הבאה - אבל זה יהיה המצב בכל מקרה...
יותר רחוק מזה אי אפשר להעריך הרי ממילא, בפרט כי תהיה להם הרי הקיץ בחירת דראפט גבוהה (ואולי מאוד גבוהה), ותמיד עוד אפשר לקוות (גם אם לא לבנות על כך) על שיפור מטאורי נוסף של אחד משחקני השנה השלישית-רביעית ש"טרם פרצו"

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 03, 2019 2:46 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
לא קבוצה לאליפות בשנה הבאה - אבל זה יהיה המצב בכל מקרה...
יותר רחוק מזה אי אפשר להעריך הרי ממילא, בפרט כי תהיה להם הרי הקיץ בחירת דראפט גבוהה (ואולי מאוד גבוהה), ותמיד עוד אפשר לקוות (גם אם לא לבנות על כך) על שיפור מטאורי נוסף של אחד משחקני השנה השלישית-רביעית ש"טרם פרצו"

בדיוק. אפשר לקוות. אפשר ללכת בדרך ה״בטוחה״ (לא בטוחה ל-gm אבל כן לקבוצה) ואפשר לקוות לטוב.
לאטלנטה יש לא מעט סיבות לקוות לטוב בהתחשב בשני הרוקיז שלה ובשחקנים הנוספים שעדיין מתפתחים והבחירות בדראפט הקרוב אבל היא עדיין לא יודעת מה יש לה.
יש הבדל משמעותי בין core של קבוצת סיבוב שני לבין קונטנדרית.
אני הייתי מחכה לקצת יותר וודאות שיש לי core מתאים לפני שהייתי מוסיף אליו,
אבל כמובן שעדיף לדעת מה יש לך לפי המצב באימונים ובמשחקים, מוסר עבודה וקצב התקדמות אישי של כל שחקן כדי להיות מסוגל להוסיף שחקנים טובים מאוד כשיש לך את הגרעין המתאים (בדומה למה שג״ס עשו, בין אם ביודעין או לא) ואת ההזדמנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 03, 2019 12:10 pm 
Hall of Famer

מי השחקנים הנוספים שעדיין מתפתחים בהוקס?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 03, 2019 2:49 pm 
Hall of Famer

באופן גס, כל מי שמתחת לגיל 25.
טריי יאנג, הוארטר, קולינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 03, 2019 3:38 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
במקרה של פארקר ולן, מדובר על שחקנים צעירים שנבחרו בבחירות גבוהות (2 במקרה של פארקר ו-5 במקרה של לן) ויכולים להצטרף לגרעין של הקבוצה או להוות נכסים פוטנציאליים.

אני לא מבין מה זה משנה באלו בחירות פארקר ולן נבחרו, הרי ברור שעד עכשיו הם איכזבו מאוד בשביל בחירות 2 ו5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 03, 2019 3:48 pm 
Hall of Famer

זו העונה השביעית של אלכס לן בליגה, אני חושב שמאד ברור מה הוא נותן ובעיקר מה הוא לא נותן. אני שמח שהתקדמנו מימי "ברוק לופז לעשירים", אבל הוא מקסימום שחקן רוטציה בינוני ולעולם לא יהיה נכס מעניין. גם ג'בארי הוא מה שהוא-שחקן רוטציה תורם, אחלה PF מחליף לג'ון קולינס נגיד, וזהו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], sheky ו 48 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה