סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 8:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2020 3:54 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
זה האקזיט הבא שלהם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2020 4:03 pm 
מנהל פורום

לפי ONE ליאור אליהו שוקל לפרוש.

חבל, עד שהתחילו לשחק בלי מגע :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2020 4:30 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
אני לא משוכנע שכדורסל עובד כל כך יפה לפי הנוסחה המתמטית הפשוטה שלך - 4>3=הפועל ירושלים מנצחת. להפועל היה חיבור יוצא דופן העונה. מספיק שאחד מבין זרי המפתח (מבחינתי: בריימו, ג׳קובן, תומאס) לא חוזר, או חוזר בכושר מזעזע/פצוע, וזו כבר הופכת להיות תעלומה מאוד גדולה איזו מין הפועל זאת תהיה.

זר שייעדר בהפועל ירושלים (ומכבי תל אביב), טוב ככל שיהיה - כפי הנראה מקומו יתמלא על ידי זר אחר.
כמו שאני מבין, ראשון (שגם איבדה את בורדיון לא כזה מזמן) תישאר במקרה הטוב עם איזו רוטציה של 7 שחקנים, ועם מונרו ובלייזר כגבוהים יחידים.
אז איך נאמר - אני מאמין שהפועל ירושלים תסתדר מולם, אפילו ללא שניים מהזרים שציינת.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2020 4:39 pm 
Hall of Famer

הקומבו גארד דזי וושינגטון-28_190- חתם בחולון לעונה הנוכחית עם אופציה לעונה הבאה.חולון תחתים כנראה עוד 2 זרים בימים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2020 5:09 pm 
Sophomore

מייק ג'יימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 14, 2020 2:45 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
נביא בעירו כתב:
אני לא משוכנע שכדורסל עובד כל כך יפה לפי הנוסחה המתמטית הפשוטה שלך - 4>3=הפועל ירושלים מנצחת. להפועל היה חיבור יוצא דופן העונה. מספיק שאחד מבין זרי המפתח (מבחינתי: בריימו, ג׳קובן, תומאס) לא חוזר, או חוזר בכושר מזעזע/פצוע, וזו כבר הופכת להיות תעלומה מאוד גדולה איזו מין הפועל זאת תהיה.

זר שייעדר בהפועל ירושלים (ומכבי תל אביב), טוב ככל שיהיה - כפי הנראה מקומו יתמלא על ידי זר אחר.
כמו שאני מבין, ראשון (שגם איבדה את בורדיון לא כזה מזמן) תישאר במקרה הטוב עם איזו רוטציה של 7 שחקנים, ועם מונרו ובלייזר כגבוהים יחידים.
אז איך נאמר - אני מאמין שהפועל ירושלים תסתדר מולם, אפילו ללא שניים מהזרים שציינת.

לא יודע אם תסתדר או לא תסדר , אבל הפועל ירושלים תהיה הרבה פחות טובה אם ג'יקובן או פלדיין לא יחזרו טוב מהפגרה הזו.
אולי יספיק לנצח את ראשון לציון ? אולי אבל זה הרבה פחות מוחלט מאשר מה שהיה לפני הקורונה.

מצד שני אם מכבי יקבלו את ווילבקין של שנה שעברה ולא את ווילבקין של השנה הזאת , הם בבעיה אפילו יותר גדולה מהפועל ירושלים.

מבחינתי חזרה של הליגה זה ערבוב קלפים מחדש ובערבוב הזה הרבה מאוד יכול להשתנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 14, 2020 8:44 am 
Junior

shmueliki כתב:
נביא בעירו כתב:

אתה מערבב פה שני דברים: לאמונה שלך שהפועל תסתדר מול ראשון אני שותף. יש להפועל יותר כסף, שחקנים יותר טובים וזה בהחלט יכול להספיק מול ראשון. הבעיה שלי היתה עם הנסיון לייצר פה איזשהי נוסחה, "עניין מתמטי" כמו שקראת לזה, שמבטיחה שהפער בין הפועל לקבוצה כמו ראשון רק יתרחב. הפועל היתה קבוצת כדורסל מצויינת לפני חודשיים וחצי. כרגע ראיתי דיווח על זה שטיישון תומאס, בעיניי השחקן הכי חשוב בסגל, כנראה לא חוזר. העובדה ש"יחליף אותו זר" ממש לא אומרת שיחליף אותו שחקן שייתן מה שהוא נתן, או אפילו חצי מזה. מספיק שג'קובן חוזר עם עוד איזה 5 קילו מיותרים ויש לך ביד קבוצה שהאיכות שלה ממש לא ברורה. נכון, גם זה יהיה סגל שעל פניו אמור להיות יותר מרשים מזה של ראשון, אבל אם הפועל בגרסת הקורונה תהיה קבוצת כדורסל בינונית שתתקשה להתחבר מחדש, אני לא רואה שום סיבה להיות בטוחים שהיא תנצח קבוצה כמו ראשון ובטח שאי אפשר להכריז מראש שהפער בינה לבין איזשהי קבוצה אחרת התרחב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 14, 2020 11:18 am 
Hall of Famer

הפור' -סנטר של הוד השרון ג'ימי הול 203 ס''מ חתם רישמית בחולון.מלך הריב העונה של הליגה השנייה עם כ13 למשחק.

נערך לאחרונה על ידי RREEDDTT. בתאריך ה' מאי 14, 2020 11:25 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 14, 2020 11:21 am 
Junior

בריימו הוא הסנונית הראשונה, סיכם על חזרה להפועל ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 14, 2020 11:24 am 
Hall of Famer

arie כתב:
בריימו הוא הסנונית הראשונה, סיכם על חזרה להפועל ירושלים.

על פי רועי כהן כנראה כל הזרים יחזרו חוץ ממאק ותומאס.5 זרים בסהכ'.

נזכיר שכל קבוצה בליגה יכולה להחתים עד 4 זרים חדשים עד ה18 ליוני לא משנה כמה רשמה בטופס לפני כן .

קם אוליבר סנטר ששיחק באוסטרליה העונה עם 17 נ'ק ו9 ריב' חתם בנס ציונה .טוקוטו ישאר גם הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 14, 2020 11:47 am 
Junior

ולעומת זאת https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 00.html.... מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 14, 2020 11:58 am 
Hall of Famer

arie כתב:

לא רק בירושלים גם במכבי ת''א יש בעיה עם הבאת כל הזרים שכרגע בראיינט דורסי אייסי וג'קסון מוכנים לשקול חזרה ליורוליג אבל לא לליגה הישראלית.

בהפועל ת''א אחריי שהבטיחו את חזרתם של המליטון והנרי שנשאר בארץ מאמינים שגם סמית יחזור.וויליאמס לא בתוכניות ויחתימו כנראה שחקן פנים זר אחר במקומו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 14, 2020 12:01 pm 
Junior

?=1+1

הימור פרוע: בהמשך להסלמה ביחסים בין הפועל למכבי, לפחות אחד מבין ג׳קובן ותומאס חותם בצהוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 14, 2020 12:35 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
אתה מערבב פה שני דברים: לאמונה שלך שהפועל תסתדר מול ראשון אני שותף. יש להפועל יותר כסף, שחקנים יותר טובים וזה בהחלט יכול להספיק מול ראשון. הבעיה שלי היתה עם הנסיון לייצר פה איזשהי נוסחה, "עניין מתמטי" כמו שקראת לזה, שמבטיחה שהפער בין הפועל לקבוצה כמו ראשון רק יתרחב. הפועל היתה קבוצת כדורסל מצויינת לפני חודשיים וחצי. כרגע ראיתי דיווח על זה שטיישון תומאס, בעיניי השחקן הכי חשוב בסגל, כנראה לא חוזר. העובדה ש"יחליף אותו זר" ממש לא אומרת שיחליף אותו שחקן שייתן מה שהוא נתן, או אפילו חצי מזה. מספיק שג'קובן חוזר עם עוד איזה 5 קילו מיותרים ויש לך ביד קבוצה שהאיכות שלה ממש לא ברורה. נכון, גם זה יהיה סגל שעל פניו אמור להיות יותר מרשים מזה של ראשון, אבל אם הפועל בגרסת הקורונה תהיה קבוצת כדורסל בינונית שתתקשה להתחבר מחדש, אני לא רואה שום סיבה להיות בטוחים שהיא תנצח קבוצה כמו ראשון ובטח שאי אפשר להכריז מראש שהפער בינה לבין איזשהי קבוצה אחרת התרחב.

"נוסחא מתמטית" זה לצורך העניין שאת טיישון תומאס יחליף טרי, ולצד בריימו, זלמנסון ונמרוד לוי - זה אחלה קו קדמי.
את ג'יימס קלי בראשון (או לא מעט זרים בקבוצות אחרות) - פשוט אולי אף אחד לא יחליף. הדוגמא של ראשון היא זועקת, כי מקבוצה יציבה ודומיננטית במקום השלישי, הם יישארו עם רוטציה כה רזה (בעומס משחקים, ועם פציעות שעוד סביר שיהיו פה ושם) שהפער ביניהם לטופ רק יתרחב כנראה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 14, 2020 12:56 pm 
Hall of Famer

יש לי הרגשה שירושלים מתחילה להתחרט על כל הסיפור של החזרת הליגה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 14, 2020 12:57 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
את ג'יימס קלי בראשון (או לא מעט זרים בקבוצות אחרות) - פשוט אולי אף אחד לא יחליף. הדוגמא של ראשון היא זועקת, כי מקבוצה יציבה ודומיננטית במקום השלישי, הם יישארו עם רוטציה כה רזה (בעומס משחקים, ועם פציעות שעוד סביר שיהיו פה ושם) שהפער ביניהם לטופ רק יתרחב כנראה.
[/quote]
הייתי מחכה עם הכרזה ש"אף אחד לא יחליף את קלי"
ולדעתי (כמובן בתקווה שלא יהיו פציעות) - אם הרוב המוחלט של שחקני ראשון ימשיכו -
זה יכול להיות יתרון, גם אם הסגל לא ארוך במיוחד (מה שהיה גם קודם, ולא הפריע
לנו להיות קבוצה יציבה ודומיננטטית, כפי שכתבת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 14, 2020 1:05 pm 
Hall of Famer

כרגע אף אחד לא באמת יודע מה יהיה
לכן אני מדבר באופן כללי, ואף עם מעט "הערכות מתמטיות"
"סטטיסטית" מכבי ת"א וירושלים צפויות למצוא את הדרך להמשיך עם 5 זרים מדי משחק, ואולי אף זרים נוספים שמחכים בצד כרוטציה וגיבוי. בשאר הקבוצות (ככלל) יירד מספר הזרים, יגיעו הרבה יותר שחקנים חדשים שיצטרכו להתחבר כמעט מיידית לקבוצת כדורסל שמנצחת משחקים - ומכאן שהפערים לטעמי רק צפויים לגדול.
זה הכל

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 14, 2020 1:13 pm 
Hall of Famer

הקומבו גארד שאנון שורטר ששיחק ביוון עם 16 נ'ק ו3 אס' סגר באילת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 14, 2020 2:23 pm 
Junior

אבימאל כתב:

אין לך מושג, כרגיל, הפועל רצתה לחדש את הליגה בכל מחיר. הם ידעו כבר קודם מי יש להם ביד ומי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 14, 2020 3:00 pm 
Freshman

arie כתב:
אבימאל כתב:

אין לך מושג, כרגיל, הפועל רצתה לחדש את הליגה בכל מחיר. הם ידעו כבר קודם מי יש להם ביד ומי לא.

ששש.... אל תהרוס לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 14, 2020 3:54 pm 
Hall of Famer

בינתיים באר שבע עם 3 החתמות ביום אחד
https://basket.co.il/news.asp?id=24328

חולון תשחק ככל הנראה בזיסמן ברמת גן עד סיום העונה הנוכחית.

בהפועל ת''א מתכוונים להחזיר לפחות אחד מבין אייזיה המתאזרח וכדיר המושאלים בבני הרצליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 14, 2020 3:59 pm 
Junior

מתחיל לאהוב את כל הסיטואציה הזאת... מזכיר לי את הקיזוז שהיה פעם אחת בכדורגל, גם קבוצות דפוקות מקבלות הזדמנות, בעוד הגדולות נאבקות לשמור על הקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 14, 2020 11:29 pm 
Hall of Famer

פלדין חוזר לירושלים.
אם יחזור גם בראון או תומס, אני צופה את הארנה סולד אאוט למשחק השיבה מהקורונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 14, 2020 11:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ממש נוסטרדמוס אתה. מסכים עם אריה, ירושלים לא הייתה נלחמת להחזיר את הליגה אם לא הייתה יודעת שכולם או כמעט כולם חוזרים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 15, 2020 12:20 am 
Hall of Famer

אני מניח שאם בכלל אין "סולד" של כרטיסים - אז כל משחק יכול להיחשב כ-"סולד אאוט"

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot], נורטון, רואה שחורות ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: