סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 10:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 716 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מהומות בארה"ב
הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2020 7:50 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מצד שני, האווירה בניו יורק מתוחה רצח למיטב ידיעתי (חבר שגר במנהטן) אחרי ליל הביזה שהיה שם שלשום. לילה מטורף. רוצה לומר שהמתח נוצר לא רק בגלל המשטרה אלא גם בגלל המתפרעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2020 7:55 am 
Senior

אני ראיתי היום הפגנות בהל'ז קיצ'ן שכל השכונה עומדת מחוץ לחלונות ומריעה.

מסגור זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2020 8:09 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נראה שאנדרו קואומו דווקא מקבל את המסגור של אורן, כולל איום מרומז לפטר את דה בלאזיו עם אמירה מפורשת שהוא (דה בלאזיו) והמשטרה שלו לא עשו את עבודתם בלהגן על אנשים ורכוש. לא ידעתי שיש אפשרות כזו, למושל להדיח ראש עיר נבחר (בהנחה שפירשתי נכון את המילה displace). לפחות הוא טוען שיש לו, אבל גם אם אין לו זה מראה מה הוא חושב על מה שקרה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2020 9:49 am 
Senior

@NYGovCuomo
14h
There are those who want to intentionally blur the lines between peaceful, legitimate protesters and looters.

The president is among them.

They want you to watch the videos of the looting — not the video of Mr. Floyd being murdered.

Don't fall for it.

@NYGovCuomo

The vast majority of protesters are peaceful.

They are separate & distinct from the criminals who are opportunistically using this situation for their own purposes.

Criminal activity & looting MUST stop. Not only is it illegal—it distracts from the point of the protests.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2020 9:51 am 
Senior

פייק ניוז אבל, בטח פרצו לו לחשבון כשהוא אמר מילה במילה מה שכתבתי פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2020 9:53 am 
Hall of Famer

תגובה מעולה של קואומו. אם מישהו רוצה לדעת איך נשמע מנהיג שבאמת מעוניין לשרת את האזרחים ואת הסדר הציבורי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2020 9:56 am 
Senior

יש תנועה עצומה, כמעט חסרת תקדים בעשרות השנים האחרונות, של אמריקאים שיוצאים להפגין כנגד אי צדק שיטתי שהם רואים.
לא משנה כמה סרטונים של פושעים יראו, לא משנה כמה יתעלמו מהם, לא משנה כמה המשטרה תתעלל בהם - הם שם.

ואם אתה רוצה ריאלפוליטיק קר, כי זה המומחיות שלך - המפלגה הרפובליקנית תפגע קשות מהאופן שבו היא מתמודדת עם זה והיא מפספסת הזדמנות ענקית. אין לדמוקרטים מנהיג רציני כרגע. ביידן הוא ברירת מחדל והוא הרבה מעבר לשיאו, שגם אז הוא לא היה מי יודע מה. הבחירה שלהם להכפיש את כל המאבק הזה תעלה להם ביוקר. אולי לא בבחירות לנשיאות הקרובות, אבל בטוח בפוליטיקה המקומית.

להלהיב את הבייס זה יעיל לטווח קצר. בטווח הארוך הם איבדו כל סיכוי להעביר אליהם מיעוטים בעתיד המאוד רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2020 10:01 am 
Senior

10,000 מפגינים בפורטלנד הלילה. אלפים בסיאטל. מול אלימות משטרתית מטורפת. הבזיזה שהייתה בימים הראשונים ירדה משמעותית, אבל המפגינים האמיתיים ששם לא.

בריצ'מונד, בדי סי, בשיקאגו, במנהטן.

זה לא יעזור אם תזדעזעו מהסרטונים שמראים בלופ, או תגידו שהם אנטיפה, שמשלמים להם, שהם "מפגינים". הם שם. אני לא תמים, אני יודע שהמשטרה תתעלל בהם ובסוף הם ייאלצו להיכנע, אבל ההשפעה מחלחלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2020 10:37 am 
Hall of Famer

בהקשר לריאלפוליטיק, נחזור רגע ל"בחורים הטובים" משרלוטסוויל. לא חושב שטראמפ גזען ברמה ניאו-נאצית (בכל זאת יש לו איוונקה בבית), אבל הוא מבין שגם לניאו-נאצים ושאר גזענים לבנים יש זכות בחירה, והוא רוצה את הקולות שלהם בקלפי. שידעו שיש להם חבר בבית הלבן. זו החלטה להראות לכל הגזענים הלבנים באמריקה בסוג של שריקת כלבים שמישהו שמבין ללבם נמצא שם למעלה. אני חושב שמה שקורה כרגע זה המשך של אותו עניין-כמו שביבי בונה על בייס, טראמפ בונה על בייס. הוא לא חושב שהמיעוטים יתמכו בו, אבל הוא רוצה לגייס כמה שיותר לבנים "שמרנים" (שם קוד לגזענים בכל רמה).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2020 10:53 am 
Senior

ברור שהוא מעוניין בבייס, אבל זה טעות לטווח ארוך. למפלגה הרפובליקנית לא היה את הבייס הזה ב-2016. ניאו נאצים לא היו קהל שבוי של הרפובליקנים. הם יותר שנאו את הממשל מאשר התעניינו בפוליטיקה. מיט רומני בטח לא עניין אותם. כל מיני פט ביוקנן היו עולים פה ושם וצוברים איזה תאוצה אצלם ויתר מהזמן הם לא השתתפו בפוליטיקה.

אבל זה כבר לא המצב. הם חיילים והם יגיעו לקלפי בכל מקרה. ובנובמבר כמובן יש לא רק בחירות לנשיאות, אלא גם לבית הנבחרים ולסנאט ובחירות מקומיות.

וכמובן שהבייס הוא לא רק הם, אלא הרבה מאוד מוייט אמריקה. אבל במובן מסוים אין לו יותר את אלמנט ההפתעה פה. אני גם מאמין שהסיכוי שהשמאל הסנדרסי יישאר בבית ירד משמעותית עם הניהול שלו של המשבר הזה.

אני לא אומר שהגישה הזו בהכרח תפסיד את הבית הלבן, אבל אני מאמין שהיא עלולה להפסיד משמעותית את כל היתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2020 11:04 am 
Hall of Famer

זה כבר דיון אסטרטגי, צעד נכון/לא נכון ובשביל זה צריך להיות מומחה לפוליטיקה אמריקאית ואני לא. אבל אני רואה בתגובות של טראמפ (חוץ מחוסר האונים וחדלות האישים האינרהנטיות שלו) המשך לאותו קו. צריך להבין שלשם הוא הולך, כמו ביבי והצהרותיו נגד ה"שמאל הבוגדני" וה"ערבים".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2020 12:50 pm 
Hall of Famer

פרשן בפוקס ניוז טוען דבר פשוט התסכול של האנשים מכמות התחלואה והאבטלה בארה'ב יחד עם הסגר גרמה להתפרצות הגדולה שאנשים מרגישים שאין להם מה להפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2020 1:25 pm 
Hall of Famer

זה, וארגון עמוק של אנטיפה

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2020 1:31 pm 
מנהל פורום

והקרן החדשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2020 2:25 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
בהקשר לריאלפוליטיק, נחזור רגע ל"בחורים הטובים" משרלוטסוויל. לא חושב שטראמפ גזען ברמה ניאו-נאצית (בכל זאת יש לו איוונקה בבית), אבל הוא מבין שגם לניאו-נאצים ושאר גזענים לבנים יש זכות בחירה, והוא רוצה את הקולות שלהם בקלפי. שידעו שיש להם חבר בבית הלבן. זו החלטה להראות לכל הגזענים הלבנים באמריקה בסוג של שריקת כלבים שמישהו שמבין ללבם נמצא שם למעלה. אני חושב שמה שקורה כרגע זה המשך של אותו עניין-כמו שביבי בונה על בייס, טראמפ בונה על בייס. הוא לא חושב שהמיעוטים יתמכו בו, אבל הוא רוצה לגייס כמה שיותר לבנים "שמרנים" (שם קוד לגזענים בכל רמה).

לי הרישא יותר ממה שהזכירה את ביבי - העלתה מיד לראש את "גם רפובליקנים קונים נעליים"

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2020 1:12 am 
Hall of Famer

סמי עוף טופיק - חבל שמארק קיובן לא רץ באופן עצמאי. נשמע שהיה לו סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2020 2:20 am 
Senior

ג'יימס מאתיס, שר ההגנה הראשון של טראמפ -

"Donald Trump is the first president in my lifetime who does not try to unite the American people—does not even pretend to try. Instead he tries to divide us," Mattis said.
"We are witnessing the consequences of three years of this deliberate effort. We are witnessing the consequences of three years without mature leadership. We can unite without him, drawing on the strengths inherent in our civil society. This will not be easy, as the past few days have shown, but we owe it to our fellow citizens; to past generations that bled to defend our promise; and to our children."

"Never did I dream that troops taking that same oath would be ordered under any circumstance to violate the Constitutional rights of their fellow citizens—much less to provide a bizarre photo op for the elected commander-in-chief, with military leadership standing alongside."

https://www.cnn.com/2020/06/03/politics ... index.html

https://www.theatlantic.com/politics/ar ... 07_GESRj8I

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2020 9:00 am 
Senior

ובהקשר הספורטיבי - דרו בריז נשאל מה דעתו על כך ששחקני NFL יחזרו למחות בתחילת משחקים על ידי כריעת ברך. הוא הגיב שהוא חושב שזה דיסריספקטפול לדגל של ארה"ב.

התשובות מהקבוצה שלו לא איחרו להגיע. עכשיו אני לא הולך להגיד מה דעתי על הניסיון הבלתי פוסק להגיד לאנשים איך למחות, אבל ברמה הפרקטית בלבד, כמו שנורא אוהבים פה לנתח - אם היכולת שלי לאכול אוכל מוצק וללכת על שתי רגליים תלויה באנשים שיגנו עלי, אולי כדאי שלא אכעיס את אותם אנשים.

https://twitter.com/DrewTooSavvy/status ... 72962?s=19

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 05, 2020 9:08 am 
Senior

יום קשוח בבאפלו, ניו יורק.
בצד הספורטיבי, ה-QB שהם בחרו בדראפט מסתבך אחרי שהודעת טקסט שלו שבה הוא אומר/מתבדח שרק ל"elite white" צריך להיות גישה לנשק התפרסם בטוויטר.

בצד הלא ספורטיבי והיותר חשוב, גבר בן 75 נדחף על ידי שוטרים, נפל והוא מאושפז במצב קשה בבית חולים. כמובן שהכל מצולם מכל מקום. שני השוטרים המעורבים הושעו ואנדרו קומו כבר הגיב:

Andrew Cuomo

@NYGovCuomo
This incident is wholly unjustified and utterly disgraceful.
I've spoken with Buffalo @MayorByronBrown and we agree that the officers involved should be immediately suspended pending a formal investigation.
Police Officers must enforce — NOT ABUSE — the law

לינק לאירוע - וידאו קצת קשוח לרגישים:

https://twitter.com/WBFO/status/1268712530358292484

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 05, 2020 11:46 am 
Hall of Famer

האיש זוהה כפעיל אנטיפה בכיר. להתקדם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 06, 2020 8:34 am 
Senior

והנה, ה-NFL ורוג'ר גודל מודיעים לכלל האומה שהם טעו כשמנעו משחקים להביע מחאה פוליטית. צעד היסטורי עבור הארגון שנחשב להכי שמרני מבין ליגות הספורט הגדולות.

אפשר להיות ציני לגבי זה, אבל זה בעיני שינוי מחשבתי עצום, אפילו אם רק למראית עין (שזה לא מבוטל), של ליגת הספורט הכי פופולארית באמריקה.

We, the NFL, condemn racism and the systematic oppression of Black People. We, the NFL, admit we were wrong for not listening to NFL players earlier and encourage all to speak out and peacefully protest. We, the NFL, believe Black Lives Matter. #InspireChange

https://twitter.com/NFL/status/1269034074552721408

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 06, 2020 11:25 pm 
Hall of Famer

סלחו לי על עוד שאלה תמימה.
בארה"ב עד כמה שאני יודע המשטרה היא שירות עירוני, נכון? העיריה בכל עיר אחראית על המשטרה שלה, והמפקד של מפקד המשטרה, ה-commander in chief של המשטרה אם תרצו, הוא ראש העיר. אני טועה פה?
נכון שיש גם משטרה של המדינה שנמצאת באחריות המושל כמדומני, וגם המשמר הלאומי בכל מדינה נמצא באחריות המושל. אבל המשטרה שבאה במגע יומיומי עם אזרחים היא בדרך כלל המשטרה העירונית, הלא כן?
מה מפריע לראשי הערים לעשות איזה שינוי שהם רוצים במשטרה שתחת פיקודם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 06, 2020 11:28 pm 
Senior

אני גם תהיתי
נדמה לי שיש כמה רשויות אכיפת חוק, של המדינה, של העיר, של הקאונטי וכו' (למשל, יש שוטרים ויש משרד השריף)
בקיצור, יבוא אחד האמריקאים ויענה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 06, 2020 11:44 pm 
Hall of Famer

כן, אבל כמדומני שהכוח המשמעותי שאיתו האזרחים באים במגע באופן שוטף זו המשטרה העירונית.
אז מה מפריע לביל דה בלאזיו, או לג'ייקוב פריי של מינאפוליס או לגרסטי מלוס אנג'לס, לעשות איזה שינוי שהם רוצים אם הם חושבים שהמשטרה שתחתיהם היא אלימה מדי או גזענית באופן ממוסד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2020 12:30 am 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
כן, אבל כמדומני שהכוח המשמעותי שאיתו האזרחים באים במגע באופן שוטף זו המשטרה העירונית.
אז מה מפריע לביל דה בלאזיו, או לג'ייקוב פריי של מינאפוליס או לגרסטי מלוס אנג'לס, לעשות איזה שינוי שהם רוצים אם הם חושבים שהמשטרה שתחתיהם היא אלימה מדי או גזענית באופן ממוסד?

זה כזה קל לדעתך??
אני לא באמת מכיר מקרוב את המצב שם, אבל אם אני אשווה לרגע למצב פה - אתה עכשיו אחראי על המשטרה בישראל, איך אתה עושה שינוי ועוד במיידי? זה כוח האדם שיש פה. תתחיל לגייס רק אנשים עם תואר שני? זה לא שמישהו בארה"ב אומר להם להתנהג בגזענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 716 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 82 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: