סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 2:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 285 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2020 11:39 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
הוקיץ' כתב:
רג'י אפשואו בהפועל. שחקן חכם ואיכותי שעושה הכל על המגרש. אחלה אחלה החתמה.
בנוסף בוואן מדווחים שוולטר למון במו"מ. מצד אחד מדובר ברכז סקורר מצוין, אתלט על עם צעד ראשון די בלתי עציר, מצד שני אם וכאשר שוב מדובר בקבוצה נטולת קליעה.

חכם???
עושה הכל על המגרש אבל במכבי חיפה היה מאוד לא יציב.
נראה שחקן שתלוי באנרגיות, אם יהיה קהל העונה אז תהנו ממנו ואם לא אז כנראה שפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2020 11:44 am 
Junior

יש אלפי יהודים שמשחקים כדורסל ברחבי העולם, אפשר לדלות כמה עשרות טובים בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2020 11:48 am 
Hall of Famer

לא הבנתי מה זה "עושה הכל" על המגרש. ממבט קצר בסטטיסטיקות שלו רואים שיש לו אחוזים מביכים מ3 (והוא זורק הרבה משם, מה שמטיל ספק בקביעה שמדובר בשחקן חכם), ורעים מהעונשין (איזור 55 אחוז לאורך הקריירה). ריבאונדר לא רע, פחות מחצי אסיסט למשחק בשנים האחרונות בקריירה, לא סקורר גדול..... אז מה זה אומר "עושה הכל"?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2020 11:49 am 
Hall of Famer

arie כתב:
יש אלפי יהודים שמשחקים כדורסל ברחבי העולם, אפשר לדלות כמה עשרות טובים בקלות.

כנראה שזה לא כזה קל, עובדה שעדיין הליגה הישראלית רחוקה מלהיות מוצפת במתאזרחים איכותיים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2020 11:53 am 
Junior

באמת? דווקא חשבתי שיש כל כך הרבה שהילידים מנסים להילחם נגדם בכל הכוח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2020 11:54 am 
Hall of Famer

יש הרבה, איכותיים לרמה שהפועל שואפת אליה הרבה פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2020 11:58 am 
Junior

היא שואפת לשחקן סביר לליגה, באירופה נסתדר עם הזרים + בלאט, אריאל וזלמסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2020 12:00 pm 
Junior

וולטר למון חתם רשמית בהפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2020 12:29 pm 
Hall of Famer

arie כתב:

החתמה מעניינת ומפתיעה

אייזיה מיילס בחולון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2020 12:31 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
לא הבנתי מה זה "עושה הכל" על המגרש. ממבט קצר בסטטיסטיקות שלו רואים שיש לו אחוזים מביכים מ3 (והוא זורק הרבה משם, מה שמטיל ספק בקביעה שמדובר בשחקן חכם), ורעים מהעונשין (איזור 55 אחוז לאורך הקריירה). ריבאונדר לא רע, פחות מחצי אסיסט למשחק בשנים האחרונות בקריירה, לא סקורר גדול..... אז מה זה אומר "עושה הכל"?

זה קצת מצחיק להעביר ביקורת על האמירה שלי מבלי שאתה מכיר את השחקן ואתה מסתכל רק על דפי הסטטיסטיקה.
בכל אופן, מדובר בשחקן בגובה 2.03, אתלט טוב מאוד, שגם מוביל כדור, גם שומר, גם לוקח ריבאונד וגם מוסר. האחוזים שלו מבחוץ לא טובים, אבל הוא קלע מאוד סטריקי שביום נתון יכול לתפור כמה שלשות ברצף.
אני מקווה שזה עומד בסטנדרטים שלך של "עושה הכל" למרות שבמדד הכי חשוב, קרי, שחקן הפועל ירושלים, הוא נופל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2020 1:04 pm 
Hall of Famer

אתה צודק שלא תמיד הסטטיסטיקה מראה את התמונה האמיתית, אבל היא כן עוזרת בהפרכת סטיגמות וטענות. למשל הטענה שהוא שחקן מוסר - 0.5 אס' למשחק בעונה שעברה באיטליה, 0.4 אס' למשחק בעונה הקודמת בספרד, 0.3 אס' למשחק בעונה הקודמת ביורוקאפ.... מוסר גדול הוא לא.

לגבי הקליעה מבחוץ, הסטטיסטיקה שלו אומרת דבר אחד - בין גרוע לזוועה. אז אולי יצא לך לראות אותו תופר כמה שלשות "ביום נתון" (מעניין מתי זה היה), אבל המספרים שלו נוראים, למשל 15-1 בשלב הבתים ביורוקאפ בעונה שעברה , או 22 אחוז מהמון זריקות העונה בפלייאוף התחתון.

גם העונה בפלייאוף התחתון הוא עשה לא יותר ממספרים נחמדים בצורה מאוד לא יציבה, ברמה מאוד נמוכה של משחקים. אבל אם אתה מבסוט מההחתמה שלו, מי אני שאקלקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2020 1:27 pm 
Junior

שמע, אני לא יודע מאיפה הביטחון העצמי להתווכח עם בן אדם שמכיר את השחקן כבר כמה שנים טובות כשברור שאין לך מושג מי זה בכלל, אבל סחטיין על חוסר הפחד להביך את עצמך.
לא אמרתי שהוא מוסר גדול, אלא שהוא מוסר. מה שנקרא, willing passer. לדוגמה יש לו ראיית משחק מאוד נחמדה מהפוסט אפ. אני יודע שזה לא קפץ לך בהצצה של שתי דקות בדף הסטטיסטיקה, אבל זה קיים.
דבר שני, לגבי הקליעה אתה במקרה, אבל ממש במקרה, מראה רק את המספרים שנוחים לך. לפני שנתיים בגרמניה (עונת הבכורה שלו באירופה), בליגה טובה משלנו, קלע 1.6 שלשות ב-39 אחוז מחוץ לקשת. זה גרוע או מזעזע? או שזה בכלל החלק המביך? העונה באיטליה קלע 1.8 שלשות למשחק ב-32 אחוז לשלשות שזה לכל הפחות בינוני. אז נכון שבתווך, כפי שציינת, הייתה לו עונה לא טובה בליגה הספרדית שבה הוא קלע באחוזים רעים והעונה הוא חזר מפגרת הקורונה בכושר קליעה מזעזע (כמו הרבה שחקנים), אבל להגיד שהוא קלע בין גרוע למזעזע זה די חארטה אפילו אם אתה מסתמך רק על הסטטיסטיקה.
ובגלל שאתה בבירור לא ממש מבין בשוק הזרים, אני מציע לך לבדוק כמה זרים מגיעים לפה בגיל 25 אחרי מספרים יפים בגרמניה ואיטליה ועוד עונה (פחות טובה) בקבוצת יורוקאפ ספרדית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2020 1:30 pm 
Junior

האמת שדי הרבה בזמן האחרון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2020 2:09 pm 
Hall of Famer

מספרים נחמדים בקבוצת תחתית באיטליה אתה מתכוון.... אגב, מלך הסלים של איטליה זה אחד ששנינו מכירים, ולא הייתי נוגע בו במקל בתור זר.

אגב, לא כתבתי בשום מקום שאפשואו שחקן מחורבן או משהו, סתם התפלאתי מההתלהבות המוגזמת ומהתיאור החביב "עושה הכל" שלא מגובה ביותר מדי נתונים סטטיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2020 2:22 pm 
Junior

אפשאו שחקן נהדר, ראינו אותו בחיפה. אחלה החתמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 16, 2020 11:57 am 
Senior

אקיל מיטצ׳ל בראשון.
מה שאומר שיכול שכשכתבו בתקשורת ש'אקיל מיטצ׳ל מועמד להפועל ירושלים', אולי בעצם התכוונו ל'מועמד לתת בראש להפועל ירושלים בפיינל פור הבא, כשהקבוצה תפקיר את הצבע לחלוטין'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 16, 2020 12:02 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
אקיל מיטצ׳ל בראשון.
מה שאומר שיכול שכשכתבו בתקשורת ש'אקיל מיטצ׳ל מועמד להפועל ירושלים', אולי בעצם התכוונו ל'מועמד לתת בראש להפועל ירושלים בפיינל פור הבא, כשהקבוצה תפקיר את הצבע לחלוטין'.

רק שאין יותר פיינל פור הבא.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 16, 2020 12:18 pm 
Hall of Famer

בפרט ב"שנת קורונה"
סיכוי ממש לא מבוטל שיהיה פיינל פור/אייט גם בשנה הבאה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 16, 2020 2:25 pm 
Hall of Famer

arie כתב:
עכשיו יחתימו גם.את ג'ק מתאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 16, 2020 2:49 pm 
Sophomore

ג'וניור!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 16, 2020 3:00 pm 
Sophomore

החתמה נוצצת על הנייר אבל הניסיון שלו באירופה לא להיט בכלל וכידוע בתי הקברות מלאים בשחקנים שהפציצו בג'יליג ולא עשו כלום באירופה. ספציפית לגביו קראתי שהוא תירץ את הקשיים באירופה בכך שהיה קשה לו רחוק מהבית, להסתגל לזמנים השונים, לאוכל וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 16, 2020 3:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אורן כתב:
arie כתב:
עכשיו יחתימו גם.את ג'ק מתאו.

גדול...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 16, 2020 4:06 pm 
Junior

לאומית2021 כתב:
החתמה נוצצת על הנייר אבל הניסיון שלו באירופה לא להיט בכלל וכידוע בתי הקברות מלאים בשחקנים שהפציצו בג'יליג ולא עשו כלום באירופה. ספציפית לגביו קראתי שהוא תירץ את הקשיים באירופה בכך שהיה קשה לו רחוק מהבית, להסתגל לזמנים השונים, לאוכל וכו'.

שמע זה שחקן שאני עוקב אחריו הרבה זמן והכישרון שלו זה משהו יוצא דופן. שנים שאני רוצה שיביאו אותו להפועל ואחרי סיום העונה הקודמת שלו בבולס כבר הבנתי שזה מחוץ לטווח היכולות שלנו, אבל פתאום נוצרה סיטואציה.
מאוד מחזיק ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 17, 2020 12:29 pm 
מנהל פורום

פטריק מילר, רכז, חתם בנסצי
נראה לפי הקריירה כמי שסומן כשחקן טוב והתברר כפחות טוב
שיחק בעבר בפרטיזן ובשיקטש אבל את העונה האחרונה בילה בקבוצת תחתית של הליגה הצרפתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 17, 2020 3:19 pm 
מנהל פורום

הפטריק מילר הזה בחור מאד שרירי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 285 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: