סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 1:00 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 6:14 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נורטון כתב:
כאמור. אין תשובות אז אומרים שיש וסומכים על הזכרון הקצר.

ביבי קטן עליך, אני מבין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 6:17 pm 
Hall of Famer

idpwf1 כתב:
Att כתב:
רק עכשיו ראיתי את התגובה הזו.
בנייה של קונטנדרית מהמצב כמעט נטול הנכסים שבו פילי הייתה כשהינקי הגיע תוך 3-4 שנים היא הישג סופר משמעותי.
אחד הדברים שמבדילים בין ניהול עסק ״רגיל״ לבין ניהול בנ.ב.א. הוא שלא ניתן להאיץ באפקטיביות לקראת מטרה.
כדי להגיע למטרה אתה צריך זמן ולרוב הערכת הזמן של ההנהלות לוקה בחסר ואופטימית יתר על המידה.
פשוט אין לאף אחד סבלנות לחכות עוד קצת כדי להגיע לתוצאות
וזו תחילתו של הבור שאליו חלק גדול מהקבוצות נופל תוך כדי בנייה מחדש.

עוד דבר שחשוב להבין - בהמשך למה שגואטה כתב - זה שמדובר במשחק של 30 קבוצות שמכוונות לפחות או יותר אותה מטרה.
אתה צריך אדג׳ כדי להתקדם.
האדג׳ שהינקי בחר הוא להיות תמיד זה עם ההסתכלות הכי רחוקה.
זה מתאים לאופי שלו ולצורת ההסתכלות שלו על החיים וזה חלק ממה שהביא להצלחה שלו לאסוף נכסים רבים ולמצב את הקבוצה להצלחה עתידית בצורה מוצלחת
(וכנראה גם למפלתו ולחוסר היכולת שלו לשמור על העבודה שלו, כדי להיות זה שמממש את הנכסים האלו ובונה קונטדרית).

אני חושב שפילי עוררה (ועדיין מעוררת) המון עניין בשנים האחרונות.
קבוצות כמו שארלוט או פיניקס (עד השנה האחרונה) או הקינגס או מיניסוטה או אפילו הניקס האומללים היו משעממות עד מאוד ועשו לתפיסתי נזק גדול פי כמה לליגה.
אישית אני חושב שעדיף לליגה סבבים של 3-4 שנים של בנייה מחדש על פני בניות כושלות אחת אחרי השנייה שיכולות להימשך 10 שנים ויותר.

עדיף לליגה מעל 20 קבוצות לא תחרותיות בכל עונה נתונה (כלומר קבוצות שהנהלתן, גם אם לא המאמן / הסגל על המגרש, מנסה להפסיד משחקים)??? אתה ברצינות טוען שתוחלת הכנסות הליגה במצב הזה גדולה מתוחלת ההכנסות של הליגה במצב הנוכחי שבו יש יותר סיכוי להפתעות / אפסטים של קבוצות דרג ביניים??? אם זה הטיעון, קשה לי לקבל אותו.

מדד ג'יני הוא כלי מקובל למדדידת חוסר שוויון. בדיקה מעניינת יכולה להיות מציאת המתאם בין מדד ג'יני של מאזני הקבוצות לבין נתוני קהל באולמות / צופים בשידורים באותה עונה. אולי עם היסט של כמה שנים - אנסה לבנות מודל כזה. יש לי שאריות של קוד לכריית נתונים מ basketball reference איפשהו במגרה, אבל סטטסיסטיקאי אני לא...

אני לא רואה מצב שבו יש מעל 20 קבוצות לא תחרותיות בעונה נתונה. אני גם לא רואה 10 קבוצות כאלו.

הרי ברור שמה שהינקי עשה עבד באופן אפקטיבי למדי.
על אף שינוי החוקים, חלק ניכר ממה שהוא ניסה לעשות עדיין רלוונטי.
ועדיין, אין יותר קבוצות שעושות טאנקינג מבעבר.
זה לא מפתיע בכלל.

(מה שכן, יותר קבוצות בונות בדרך ה״נכונה״ ולא מוציאות כספים רבים על שחקני ביניים כפי שהיה בעבר)

בקיצור, אני לא רואה סנריו בו קבוצות רבות ירצו לשלם את המחיר של בנייה מחדש מהסוג הזה,
מה גם שזו אסטרטגיה שמאבדת חלק מהאדג׳ שלה אם מספר קבוצות מתנהגות באופן הזה.

אם זו הבעיה עם הדרך של ההינקי, אז אני רגוע :)
בעבר היו כאן נימוקים רלוונטיים יותר
זה מרמז אולי שהתקדמנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 6:35 pm 
Hall of Famer

אז אתה אומר שיש יותר מעשר קבוצות בליגה שיכולות לראות את עצמן כקונטנדריות עתה או למצער, אילו ימשיכו מבלי לעשות צעדים דראסטיים, בעתיד הקרוב?

אבל הכי אהבתי את הציטוט הזה שלך ״מה גם שזו אסטרטגיה שמאבדת חלק מהאדג׳ שלה אם מספר קבוצות מתנהגות באופן הזה״
וואלה... זה בדיוק מה שאומרים לך כבר לא יודע כמה זמן. לפחות הפנמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 6:37 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
נורטון כתב:

ביבי קטן עליך, אני מבין

הבעיה היא לא רק שאתה חושב שאתה צודק וטוחן את אותו הנושא כבר עשור, מבלי לענות על השאלות הקשות באמת (בדיוק כמו שבת׳רד הזה לא ענית).
אלא שאתה גם חושב שתרבות הדיון שלך טובה יותר מאשר של אחרים. אתה מזלזל לא פחות וכנראה יותר מכולנו (כשנדב הוא מן הסתם האקספשן), רק שאתה עושה את זה עם חזרה אחרי מנטרות שחוקות ועם אפס הבנה אמיתית בניהול של משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 7:13 pm 
מנהל פורום

Yuval כתב:
ברט בראון פוטר.

טיירון לו מוזכר כמועמד

נו שויין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 7:33 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
Att כתב:
נורטון כתב:

ביבי קטן עליך, אני מבין

הבעיה היא לא רק שאתה חושב שאתה צודק וטוחן את אותו הנושא כבר עשור, מבלי לענות על השאלות הקשות באמת (בדיוק כמו שבת׳רד הזה לא ענית).
אלא שאתה גם חושב שתרבות הדיון שלך טובה יותר מאשר של אחרים. אתה מזלזל לא פחות וכנראה יותר מכולנו (כשנדב הוא מן הסתם האקספשן), רק שאתה עושה את זה עם חזרה אחרי מנטרות שחוקות ועם אפס הבנה אמיתית בניהול של משהו.

אני חושב שאתה עושה לי כאן עוול ולכן אני מגיב בהתאם.
אתה ממסגר את התשובה שלי כ״לא תשובה״ ומכריז על ניצחון
ועוד מעז לומר שאני משבש בכוונה את דעת ה״קהל״ שקורא.
אז בעיניי אתה עושה בדיוק את זה וזה, מה לעשות, ביבי-לייק.

זה שתחזור שוב ושוב על זה שלא עניתי לא אומר שלא עניתי. זה אומר שאתה טוען שלא עניתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 7:56 pm 
Hall of Famer

תראה, השאלה פשוטה:
הליגה יצרה מנגנונים מוסכמים כמו דראפט, לוטרי ותקרות שכר בשביל ליצור שוויון הזדמנויות, תחת המטריה של ה nba וזאת כדי למקסם את הערך של הדבר הזה שנקרא nba ולמקסם רווחים. אם יש קבוצה שמנצלת את זה באופן שיטתי בשביל ליצור לעצמה יתרון היא:
א. שוברת את ההסכם עם הליגה (ולכן הינקי פוטר, כמובן)
ב. גורמת לאיבוד ערך לליגה (אם גם ברמת קבוצה אחת, זה לא כל כך משמעותי עדיין)
ג. יוצרת מצב שבו אם קבוצות אחרות ירצו להצטרף לרעיון - הליגה תאבד ערך נוסף באופן אקספוננציאלי.
ד. בנוסף, אתה לוקח קונבנצניות אירופאיות (אין תקרת שכר, אם יש קבוצות כמו ברצלונה או צסקא עם כל הכסף בעולם, הן יכולות לעשות מה שבא להם) ומחיל אותם על ליגה שבכוונה בנתה מנגנונים כדי שזה לא יקרה (כאמור, דראפט, תקרת שכר, דרגות שכר, רצפת שכר, mle, אורך חוזים ועוד מיליון מנגנונים כאלה ואחרים באופן מאד חכם ומושכל).
ה. כאמור, הליגה עצמה מסכימה איתי, כי הינקי פוטר בדיוק בגלל זה.
ו. גם ברמת המיקרו (כלומר פילדלפיה) - צריך לזכור שמנהל לא רק צריך לקחת אליפות, אלא בעיקר ליצור אטרקטיביות לחוזי טלויזיה, לקהל ולמרצ׳נדייז (גם בעצמו, וגם כחלק מהמקרו), נדמה לי שאין חולק על כך שאלו דברים שנפגעו בפילדלפיה במשך שנים.

תשובות אפשריות יכולות להיות בצורה הזאת
- אֿ או ב או ג או ד או ה או ו או כולם לא נכונים בגלל ש...

מה שאני מחפש ברמה הלוגית הכי פשוטה שיש, היא איפה כתבת איפשהו את התשובה הזו. אני די בטוח שמעולם לא עשית את זה בעיקר בגלל שאלו תשובות שאי אפשר לענות עליהם (בדיוק כמו שהליגה חשבה ולכן הינקי פוטר). לא רק שכולנו כאן לא מסכימים איתך, גם הליגה לא מסכימה איתך.
אז כאמור, אם יש לך יכולת לבנות טיעון לוגי שאומר שהבסיס הזה לא נכון, אז בכיף. אבל כאמור, עד היום זה לא קרה, ואני בטוח שזה לא יקרה. לא בגלל חס וחלילה חוסר יכולת לוגית שלך, אלא בגלל שזה פשוט מ.ש.ל. מובהק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 8:39 pm 
Senior

Att כתב:
idpwf1 כתב:
Att כתב:
בנייה של קונטנדרית מהמצב כמעט נטול הנכסים שבו פילי הייתה כשהינקי הגיע תוך 3-4 שנים היא הישג סופר משמעותי.
אחד הדברים שמבדילים בין ניהול עסק ״רגיל״ לבין ניהול בנ.ב.א. הוא שלא ניתן להאיץ באפקטיביות לקראת מטרה.
כדי להגיע למטרה אתה צריך זמן ולרוב הערכת הזמן של ההנהלות לוקה בחסר ואופטימית יתר על המידה.

עוד דבר שחשוב להבין - בהמשך למה שגואטה כתב - זה שמדובר במשחק של 30 קבוצות שמכוונות לפחות או יותר אותה מטרה.
זה מתאים לאופי שלו ולצורת ההסתכלות שלו על החיים וזה חלק ממה שהביא להצלחה שלו לאסוף נכסים רבים ולמצב את הקבוצה להצלחה עתידית בצורה מוצלחת
(וכנראה גם למפלתו ולחוסר היכולת שלו לשמור על העבודה שלו, כדי להיות זה שמממש את הנכסים האלו ובונה קונטדרית).

קבוצות כמו שארלוט או פיניקס (עד השנה האחרונה) או הקינגס או מיניסוטה או אפילו הניקס האומללים היו משעממות עד מאוד ועשו לתפיסתי נזק גדול פי כמה לליגה.
אישית אני חושב שעדיף לליגה סבבים של 3-4 שנים של בנייה מחדש על פני בניות כושלות אחת אחרי השנייה שיכולות להימשך 10 שנים ויותר.

עדיף לליגה מעל 20 קבוצות לא תחרותיות בכל עונה נתונה (כלומר קבוצות שהנהלתן, גם אם לא המאמן / הסגל על המגרש, מנסה להפסיד משחקים)??? אתה ברצינות טוען שתוחלת הכנסות הליגה במצב הזה גדולה מתוחלת ההכנסות של הליגה במצב הנוכחי שבו יש יותר סיכוי להפתעות / אפסטים של קבוצות דרג ביניים??? אם זה הטיעון, קשה לי לקבל אותו.

מדד ג'יני הוא כלי מקובל למדדידת חוסר שוויון. בדיקה מעניינת יכולה להיות מציאת המתאם בין מדד ג'יני של מאזני הקבוצות לבין נתוני קהל באולמות / צופים בשידורים באותה עונה. אולי עם היסט של כמה שנים - אנסה לבנות מודל כזה. יש לי שאריות של קוד לכריית נתונים מ basketball reference איפשהו במגרה, אבל סטטסיסטיקאי אני לא...

אני לא רואה מצב שבו יש מעל 20 קבוצות לא תחרותיות בעונה נתונה. אני גם לא רואה 10 קבוצות כאלו.

זה לא מפתיע בכלל.

(מה שכן, יותר קבוצות בונות בדרך ה״נכונה״ ולא מוציאות כספים רבים על שחקני ביניים כפי שהיה בעבר)

בקיצור, אני לא רואה סנריו בו קבוצות רבות ירצו לשלם את המחיר של בנייה מחדש מהסוג הזה,

זה מרמז אולי שהתקדמנו

החלק האחרון זה הכי דאנינג-קרוגר שראיתי בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 8:59 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
Att כתב:
idpwf1 כתב:
Att כתב:

זה לא מפתיע בכלל.

זה מרמז אולי שהתקדמנו

החלק האחרון זה הכי דאנינג-קרוגר שראיתי בחיים.

תכל׳ס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 9:19 pm 
Senior

אני מבין אבל למה אנשים כמו אטט נמשכים לזה. אין דבר יותר ישראלי מלראות תור של אנשים שעומדים באופן מסודר ולחשוב איך אפשר לחתוך אותו מכל הכיוונים ולהאמין שהם גאונים והיחידים שחשבו על האופציה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 10:19 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אני מבין אבל למה אנשים כמו אטט נמשכים לזה. אין דבר יותר ישראלי מלראות תור של אנשים שעומדים באופן מסודר ולחשוב איך אפשר לחתוך אותו מכל הכיוונים ולהאמין שהם גאונים והיחידים שחשבו על האופציה הזו.

כרגיל אתה מפריד את עצמך מה״ישראלים״
כי אתה יותר טוב

זו ממש התמה שעומדת מאחורי כל תגובה שלך כאן.
להרגיש נעלה מאחרים.

ואיכשהו, אתה לא רואה את האירוניה מאחורי זה שאתה כותב על ישראלים ״מכוערים״ תוך כדי שאתה מתנהג כמו ביריון.
התגובה הקודמת שלך זו אחת התגובות הכי מגעילות שנתקלתי בהן כאן בסלניוז (לא רק כלפיי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 10:38 pm 
Senior

כרגיל אתה מתקרבן אחרי שורת הודעות הכי מתנשאות בהיסטוריה של האינטרנט (לא רק כלפי).

לפחות "התקדמנו", אנחנו חסרי האונה שלא מבינים את הגאונות שרק אתה (והינקי) הבנתם וכל העולם סוף סוף סוגר פערים ומכיר בעליונותך האינסופית.

ההבדל בנינו זה שאתה אשכרה לא יודע שאתה מתנשא ואתה ביי פאר הכותב הכי מתנשא בפורום הזה, כמו שנורטון ניסה להגיד לך בעדינות. אתה גם היחיד פה שבאופ קבוע עושה ניתוחי אישיות לכל הכותבים כאילו מישהו מינה אותך לפסיכולוג הפורום.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ד' אוגוסט 26, 2020 10:40 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 10:39 pm 
Junior

אחד הדברים שלי הכי מפריע ב"תורת הינקי" זה שאין לה תנאי עצירה.

הינקי בחר בסיבוב הראשון ( בחירות לוטרי) במהלך ארבעת הדראפטים שלו את נואל, מק"ו, אמביד, סאריץ', אוקאפור וסימונס. בנוסף היו עד 2-3 בחירות סוף סיבוב ראשון וים בחירות סיבוב שני.
מכל הבחירות האלו הוא השיג 2 שחקנים שהיו אמורים להמשיך בפילי (את כל השאר הוא העיף תמורת עוד בחירות\החלפות מקום) שהם סימונס ואמביד.
כלומר 3 שנים מחורבנות הניבו לו 2 שחקנים אולסטארים (שכרגע לא נראה שיהיו סופרסטארים) ועוד מספר בחירות לוטורי (שכפי שראינו לא מבטיחות הצלחה מיוחדת).

מה תנאי העצירה של התהליך? נגיד ובדראפט 2017 היו לוקחים את במקום פולץ את לונזו בול, ג'וס ג'קסון ואפילו דיאנדרה פוקס. האם אז זו קבוצה עם CORE מספיק מוצלח? (בכוונה לא רשמתי את טייטום כדי לדבר על המקרה זה). אם לא אז מה כן?
בנוסף מה עם הסגל המסייע? כשהינקי עזב הוא השאיר מעבר לסימונס ואמביד את קובינגטון (אחלה שחקן שישי!) הולמס, איליאסובה , מקונול וניק שטאוטס. מי אמור להיות שם השחקנים 4-5? האם אלו שחקנים מבוגרים יותר שיקחו מהשוק החופשי? אם כן אז באיזה שלב?

התהליך של הינקי הוא תהליך שבכל נקודת זמן נראה שעוד רגע יהיה יותר טוב. תנאי העצירה (לפי ATT) הוא משהו בסגנון קבוצה עם 3 סופרסטארים שנבחרו מהדראפט וכולם מתחת לגיל 25 (עם סגל מסייע) שזה כמעט שקול לזה שאין תנאי עצירה ונקודה שבה אומרים שהתהליך הסתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 11:22 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
כרגיל אתה מתקרבן אחרי שורת הודעות הכי מתנשאות בהיסטוריה של האינטרנט (לא רק כלפי).

לפחות "התקדמנו", אנחנו חסרי האונה שלא מבינים את הגאונות שרק אתה (והינקי) הבנתם וכל העולם סוף סוף סוגר פערים ומכיר בעליונותך האינסופית.

ההבדל בנינו זה שאתה אשכרה לא יודע שאתה מתנשא ואתה ביי פאר הכותב הכי מתנשא בפורום הזה, כמו שנורטון ניסה להגיד לך בעדינות. אתה גם היחיד פה שבאופ קבוע עושה ניתוחי אישיות לכל הכותבים כאילו מישהו מינה אותך לפסיכולוג הפורום.

כתבתי שזה מרמז אולי שהתקדמנו
והתכוונתי בדיון :roll:

זו חתיכת ״מחמאה״ להיות הכותב הכי מתנשא בקהילה הזו, יש תחרות לא פשוטה על התואר הזה, אבל נראה לי שאתה סתם מתגונן :)

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' אוגוסט 26, 2020 11:25 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 11:23 pm 
Senior

אני מכיר רק כותב אחד שטוען שכל מנהלי הליגה מיישרים קו -איתו-. *הכנס אימוג'י כלשהו שהוא גם מתנשא*

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 11:28 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אני מכיר רק כותב אחד שטוען שכל מנהלי הליגה מיישרים קו -איתו-. *הכנס אימוג'י כלשהו שהוא גם מתנשא*

הם בטח לא יישרו קו איתי אבל הם בהחלט יישרו קו עם כמה מהדברים שהינקי עשה בשלוש השנים שלו בפילי
ועם עקרונות שאותם ייצגתי בפורום. פירטתי את העקרונות האלו בת׳רד אחר. אתה מוזמן להתווכח איתם באופן ענייני.

אם אתה חושב שזה מתנשא, בסדר גמור.
אני לפחות לא הגעתי לדיון שלא השתתפתי בו רק כדי לתקוף מישהו, תוך כדי שיש לי עזרה.
זו גם לא פעם ראשונה שאתה עושה את זה.
אתה איכשהו חכם תמיד כשיש לך גיבוי. ממש כמו ביריון בשכונה (אליטיסטית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 11:32 pm 
Hall of Famer

סליחה, אטט אבל בוא לא נהפוך את זה לעקרונות שאתה הצגת. אתה לא הצגת כלום.

אלו עקרונות שהינקי הציג, ואז פוטר בגללם. אתה רק מנסה לשכנע את כל העולם ואשתו שהינקי צדק למרות שהעולם (הנהלות הקבוצות, הנהלת הליגה, הקהל של פילדלפיה, מנהל החשבונות של פילדלפיה, וסביר להניח שגם מנהלי החשבונות של הליגה) כבר אמר לך שהוא טעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 11:39 pm 
מנהל פורום

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
מה הקשר למדעי הרוח?
אני באמת לא מבין איך אני מצופה להמשיך בדיון כשהתגובה כלפי מה שכתבתי היא ביטול מוחלט וחוסר יחס לדברים שכתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 11:41 pm 
Sophomore

ממש לא בעיית pr, הוא עשה את זה באופן הכי בוטה שאפשר ואי אפשר היה גם להסוות זאת.
קבוצה שמביאה 18 ואז 19 נצחונות ובשנה השלישית מגיעים ל10 זה ללכת הכי רחוק בטנקינג שאפשר.
אני חושב שהטרייד של מיקל קרטר וויליאמס הכי סימן את זה, לא משנה שהוא צדק שלא ייצא ממנו כלום, אבל אז הוא היה הצעיר השני או הראשון הכי טוב בפועל בקבוצה והוא העביר אותו בלי לתת לקבוצה לרוץ קדימה באופן אפילו טבעי עם הצעירים זאת אומרת גם צעירים שמשפרים את הקבוצה הוא יעיף אם הם לא סטארים כדי שלא יביאו נצחונות.

ואני חושב שזה באמת טיעון טוב נגד השיטה שלא ברור נקודת היציאה, תאורטית אפשר להמשיך גם 10 שנים למטה כשכל פעם משפרים בקצת את הערך העתידי.
אני הרבה יותר קרוב לדעה של att בנוגע לשיטה מאשר ליובל ונורטון, אבל כן חבל att שאתה לא מכיר גם בחסרונות וחושב שהחסרון היחיד זה שאין סבלנות לבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 11:42 pm 
Senior

Att כתב:
Yuval כתב:

הם בטח לא יישרו קו איתי אבל הם בהחלט יישרו קו עם כמה מהדברים שהינקי עשה בשלוש השנים שלו בפילי
ועם עקרונות שאותם ייצגתי בפורום. פירטתי את העקרונות האלו בת׳רד אחר. אתה מוזמן להתווכח איתם באופן ענייני.

אם אתה חושב שזה מתנשא, בסדר גמור.
אני לפחות לא הגעתי לדיון שלא השתתפתי בו רק כדי לתקוף מישהו, תוך כדי שיש לי עזרה.
זו גם לא פעם ראשונה שאתה עושה את זה.
אתה איכשהו חכם תמיד כשיש לך גיבוי. ממש כמו ביריון בשכונה (אליטיסטית).

אני חכם תמיד כפרה עלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 11:47 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
סליחה, אטט אבל בוא לא נהפוך את זה לעקרונות שאתה הצגת. אתה לא הצגת כלום.

אלו עקרונות שהינקי הציג, ואז פוטר בגללם. אתה רק מנסה לשכנע את כל העולם ואשתו שהינקי צדק למרות שהעולם (הנהלות הקבוצות, הנהלת הליגה, הקהל של פילדלפיה, מנהל החשבונות של פילדלפיה, וסביר להניח שגם מנהלי החשבונות של הליגה) כבר אמר לך שהוא טעה.

אני כתבתי שייצגתי, לא שהצגתי. אם כבר אתה מנסה לרדת אליי, לפחות תצטט במדויק.
אני כותב כאן כבר מספר שנים (גם לפני שהינקי הגיע לזירה).
לרוב אני מנסה לייצג עקרונות. כלומר, לא לשפוט כל מהלך סתם לפי איך שנראה לי אלא בהתאם לדברים שאני מאמין בהם ולטעויות שאני רואה שחוזרות שוב ושוב.
מטבע הדברים, לא המצאתי שום דבר (לרגע לא טענתי) אבל לרוב לא הסכימו איתי כאן, לא לגבי הינקי והתהליך ולא לגבי העקרונות שעליהם דיברתי, אבל הליגה כן השתנתה במידת מה לכיוון הזה. למשל, נדיר ויותר ויותר למצוא חוזים ארוכים וגדולים לשחקנים שאינם כוכבים (לפחות בקבוצות שאינן קונטנדריות ושאין להן סופרסטאר).
זה לא משהו טריוויאלי. זה אומר שהשוק החופשי, אחת משלושת הדרכים להשיג שחקנים בליגה, השתנה באופן משמעותי.
אפשר להכיר בזה שאני צודק לפעמים ואפשר להתייחס אליי כאל ליצן שלא יודע מה הוא אומר ולא מבין שום דבר.
נראה שמשמח אתכם להתייחס אליי כך.
אתם מוזמנים להמשיך לקטול אותי ולהתנהג בביריונות.
אני אכתוב את הדעות שלי וזהו.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' אוגוסט 26, 2020 11:52 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 11:52 pm 
Senior

זה כל כך מצחיק שאתה עד כדי כך מתנשא שאתה חושב שאתה היחיד בפורום של אנשים ש-NBA הוא חלק משמעותי מהחיים שלהם ש'עלה' על זה שלתת חוזים ארוכים לשחקנים בינוניים זה לא רעיון טוב.

זה כל כך מצחיק שאתה עד כדי כך מתנשא שאתה לא מבין שהכרה בזה שפרויקט הינקי היה אחד הכישלונות הכי קולוסאלים בניהול ספורט מקצועני בתקופת חיינו לא קשורה לחלק מהעקרונות שניכסת לעצמך.

אתה לא היחיד שמבין משהו בכדורסל או ניהול. אתה רוצה הכרה במשהו שלא קשור אליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 11:53 pm 
Hall of Famer

אני ביקשתי הכרה בזה שאני צודק לפעמים :)
כמו כל גולש בפורום הזה.

בכל מקרה, יובל ונורטון, שיהיה לילה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 11:56 pm 
Senior

עצם הבקשה שלך היא מתנשאת. לטעון שאתה צודק ולבקש הכרה מכיל בתוכו הנחה שאחרים פה טעו. אני מנחש שאף אחד לא טעה וכל המשתמשים הקבועים בפורום הזה ידעו בדיוק את כל מה שאתה חושב שאתה היחיד שידע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 12:06 am 
Hall of Famer

אף אחד לא טועה בפורום סלניוז.
רק אני.

אפשר ללכת לישון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, יואי ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: