סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 10:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 10:08 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ע''י קבוצה חכמה לא, אבל לא כולן חכמות. אני הייתי בטוח שאין סיכוי בעולם שמישהי תקח את אוטו פורטר עם הטרייד קיקר שלו, ובכל זאת זה קרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 3:05 pm 
Hall of Famer

אני מודה שאני מחבב את לאווין יותר מרוב הכותבים כאן בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 3:28 pm 
Sophomore

האמת שאני גם מחבב את לאווין. אני חושב שהוא בסה''כ שחקן טוב שיכול להועיל בקבוצה טובה. הוא בודאי עדיף בעיניי עשרות מונים על פליט מינסוטה אחר, וויגינס. אבל כוכב הוא לא, הוא צריך להיות שחקן של יוסג' נמוך יותר. לעומת זאת, השכר שלו גבוה והחוזה שלו נגמר רק עוד שנתיים. והוא עדיין לא שומר מספיק טוב למרות הפרופיל האתלטי המרשים. לכן לדעתי הבולס יעשו נכון אם יצליחו להעביר אותו מחד, ומאידך לא יודע לאיזו קבוצה הייתי לוקח אותו כרגע עם החוזה שלו והרצון (אני מניח) להיות כוכב מרכזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 6:05 pm 
Hall of Famer

לאבין שחקן מאוד כיפי לראות. חודר טוב, ג'אמפ שוט ממש יפה, דאנקר מופלא.
וכן, אחראי לאחת התצוגות הכי גדולות בכל הזמנים של שיקגו בול, עם ה-13 שלשות לרבות שלשת ניצחון על שארלוט.
אבל הוא לא הוכיח את עצמו כאחד שמנצח משחקים באופן קונסיסטנטי. אגב, הוא בסה"כ בן 25.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2020 3:39 pm 
Hall of Famer

הבולס נמצאים במצב ייחודי.
הם בנו מחדש בשנים האחרונות ולא הגיעו לתוצאות רצויות למרות כל מיני ניסיונות האצה וחוזים משונים
אבל יש להם שלושה שחקנים צעירים סמי-מעניינים: לאווין, מארקנן ו-ווייט.
אני הייתי מסתכל עליהם מקרוב ולא ממהר לשלוח אותם בטרייד אלא אם תגיע הצעה מעניינת (בייחוד על לאווין שהוא גבולי מבחינת גיל).
כן הייתי מנסה לנקות את הבלגאן סביבם מבחינת משכורות ושחקנים שלא תורמים במיוחד.
אני מניח שה-core הזה יככב בתחתית הליגה בכל מקרה ושיקאגו תוכל להמשיך את הבנייה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2020 4:25 pm 
Sophomore

יש גם את וונדל קרטר ג'וניור, שלדעתי עדיין יכול להתפתח לסוג של אל הורפורד. ואת האטצ'יסון, אבל הוא באמת לא הראה יותר מדי.
אוטו פורטר המיותר (והפצוע) נכנס לשנה אחרונה בחוזה המופקע שלו, כמו גם פלסיאנו הברזילאי. לאווין, סאטורנסקי ות'דיאוס יאנג מסיימים חוזים בקיץ 2022. אלה חמשת החוזים הגדולים של הבולס כרגע, כל השאר עוד על חוזי רוקי/שחקנים שוליים, כך שאמורה להיות להנהלה החדשה גמישות יחסית. לקרנישובאס יש החלטה כפולה עכשיו לגבי קריס דאן ודנזל וולנטיין. שניהם ריסטריקטד, ולמרות שהראו כמה דברים יפים בעונות האחרונות, בסה"כ שניהם מאכזבים למדי ולא מצדיקים חוזה גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 12:16 am 
Hall of Famer

לא עקבתי מקרוב אחרי דאן אבל דנזל וולנטיין הוא לא התגלמות הבינוניות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 12:35 am 
Hall of Famer

הוא כן. לדאן היו הבלחות פה ושם שהראו שהוא כשרון גדול אבל לא ממוקד ולא בריא בדרך כלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 12:51 am 
מנהל פורום

הבעיה של דאן זו קליעה לא יציבה, אבל הוא מוסר ושומר אדיר. וונדל קרטר באמת מעניין, אבל נראה כאילו יש לו עוד איזה שנתיים לפני שיהיה שחקן, מרקונן אולי יצמח ממנו משהו סביר, אבל כל עוד לאווין שם, לא יגיעו לכלום. הוא וארון גורדון הם הפוסטר בוי של חברה שיש להם מלא דברים טובים בכדורסל אבל הם בגדול לא שחקנים בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:28 am 
Sophomore

Att כתב:

בעונת הסופמור שלו הוא היה טוב, 10 נק', 4.5 ריב', 3 אסיסטים על כל איבוד, כמעט 39% מהשלוש. אבל אז הוא החמיץ עונה שלמה עם בעיות בקרסול, וההתקדמות נבלמה. אני מחבב אותו, סה''כ שחקן רוטציה חביב.
ודאן בהחלט שומר נפלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:57 am 
Hall of Famer

ido כתב:
Att כתב:

בעונת הסופמור שלו הוא היה טוב, 10 נק', 4.5 ריב', 3 אסיסטים על כל איבוד, כמעט 39% מהשלוש. אבל אז הוא החמיץ עונה שלמה עם בעיות בקרסול, וההתקדמות נבלמה. אני מחבב אותו, סה''כ שחקן רוטציה חביב.
ודאן בהחלט שומר נפלא

שיקאגו לא צריכה שחקני רוטציה חביבים.
כאלו אתה יכול להשיג יחסית בקלות בכל קיץ, אחרי שיש לך את ה-core שלך.
עד אז, הם צריכים להתמקד בלהשיג את הגרעין הזה וזה אומר בעיניי לוותר על וולנטיין בקיץ.
כנראה גם על דאן (שאני פחות מכיר אבל המספרים שלו לא מדהימים) ועל כל אחד שהוא לא חלק מהשלושה שהזכרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 4:06 pm 
Junior

לא חייבים לוותר, חייבים לשלם לפי המעמד האמיתי ולא המדומיין.
אם הוא אמור להיות שחקן 7-8 בקבוצה טובה, לא לשלם לו 10מלד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 10:58 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
לא חייבים לוותר, חייבים לשלם לפי המעמד האמיתי ולא המדומיין.
אם הוא אמור להיות שחקן 7-8 בקבוצה טובה, לא לשלם לו 10מלד

הוא לא שחקן 7-8 בקבוצה טובה
ויותר חשוב, שיקאגו היא לא קבוצה טובה.
10 מלד?! לא הייתי משלם לו יותר מהמינימום.
אני ממש לא חושב שיש טעם או סיבה להשאיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 19, 2020 8:39 am 
Sophomore

ככל שאני חושב על זה יותר, לא נראה לי ששווה למיניסוטה להשאיר את הבחירה הראשונה אצלה.

אדוארדס לא עושה רושם של פוטנציאל שאסור לפספס, והוא ממש לא מתאים ליד ראסל (במיוחד שסביר להניח שמיניסוטה תחתים מחדש את מליק ביזלי).

יש הרבה שחקנים שיכולים להתאים יפה לוולבס, בין אם בעמדות הפנים כמשלים לטאונס (אוקונגו, טופין) ובין אם בעמדות החוץ (וואסל, הליברטון), ויש לא מעט קבוצות שאדוארדס כן יכול להתאים להן יותר בתור פוטנציאל לכוכבות, ואם אפשר יהיה להוציא מהן בחירת סיבוב ראשון לשנה הבאה תמורת החלפת בחירות סביר להניח שזו תהיה בחירה גבוהה- שארלוט, קליבלנד, ניו יורק, דטרויט. זה הכיוון שנראה לי הכי סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 19, 2020 12:12 pm 
Sophomore

למה שג'יאמים בליגה יסכימו לזה? כולם חושבים שזה דראפט חלש, וע"פ בריאן וינדהורסט הדראפט בשנה הבאה הולך להיות מאוד חזק.
כמו שכתבתי בשרשור, אני מעדיף את אוקונגוו כבחירת דראפט ראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 19, 2020 4:12 pm 
Sophomore

השחקנים שנראים רלוונטיים לוולבס מדורגים 4-5 והלאה במוקים, זה מוזר לא לנסות למקסם מצב כזה ולהחליף בחירות ולהרוויח עוד משהו משמעותי.
קח קבוצות כמו דטרויט-ניו יורק-וושינגטון שממוקמות 7-8-9, אם אחת מהן מעוניינת בשחקן מסוים, זה לא מדע בדיוני להוציא מהן משהו נוסף, גם אם זו בחירה בדראפט עוד שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 19, 2020 9:50 pm 
Hall of Famer

יואי כתב:
השחקנים שנראים רלוונטיים לוולבס מדורגים 4-5 והלאה במוקים, זה מוזר לא לנסות למקסם מצב כזה ולהחליף בחירות ולהרוויח עוד משהו משמעותי.
קח קבוצות כמו דטרויט-ניו יורק-וושינגטון שממוקמות 7-8-9, אם אחת מהן מעוניינת בשחקן מסוים, זה לא מדע בדיוני להוציא מהן משהו נוסף, גם אם זו בחירה בדראפט עוד שנתיים.

רלוונטיים באיזה מובן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 20, 2020 5:23 pm 
Sophomore

כמו שטייטום היה רלוונטי לאיינג', והוא החליט לעשות טרייד על הבחירה הראשונה.

ברור שאם הם מאמינים מאוד באדוארדס ולא מאמינים באחרים הם צריכים לקחת אותו וזהו, אבל אם הם לא מממש מאמין לא בו ולא בבול, והם אמורים להיות השניים הראשונים שייבחרו, לא שווה להם לנסות להוציא עוד משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 20, 2020 8:53 pm 
Hall of Famer

יואי כתב:
כמו שטייטום היה רלוונטי לאיינג', והוא החליט לעשות טרייד על הבחירה הראשונה.

ברור שאם הם מאמינים מאוד באדוארדס ולא מאמינים באחרים הם צריכים לקחת אותו וזהו, אבל אם הם לא מממש מאמין לא בו ולא בבול, והם אמורים להיות השניים הראשונים שייבחרו, לא שווה להם לנסות להוציא עוד משהו?

זו דוגמה קצת משונה.
איינג׳ זיהה שטייטום הוא מבחינתו השחקן הכי טוב בדראפט והולך להיות בסבירות גבוהה כוכב גדול והלך עליו.
אתה חושב שאוקונגו או טופין או וואסל או הליברטון הם השחקנים הטובים בדראפט והולכים להיות כוכבים?
אם כן, מעולה אבל איכשהו מרשימת השמות שפיזרת (ולא שם בודד) זה לא נראה כך.

בשורה התחתונה, המשימה של מיניסוטה היא למצוא כוכב בדראפט הזה
(או לעשות טרייד על כוכב)
לא לקחת בחשבון את ההתאמה לסגל
ולביזלי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 20, 2020 11:45 pm 
Hall of Famer

אבל אם אני מבין חלק מהטיעון של יואי:
לא קל בדראפט הזה (אפילו בבחירה הראשונה) לשים את הזרקור על שחקן שב"סבירות מספקת" (לא מוגדר - אני יודע) יהיה אולסטאר/סופרסטאר/טופ משהו או כל הגדרה אחרת שנרצה.
בהנחה שכך הדבר - אז סביר להניח שקיימת קבוצת שחקנים עם בערך אותו הפוטנציאל של "אחלה שחקני חמישייה עתידיים, אבל אולי לא הרבה יותר מזה", ואם זה המצב אז לכאורה אין בעיה לרדת קצת מבחירה הראשונה (שכאמור אין בה הרבה ערך מוסף) מבלי להקריב כמעט דבר.

עכשיו לטיעוני שיווי משקל:
אם זה המצב, האם לא כך חושבות כל הקבוצות?
סביר מאוד שלא, אולי יש קבוצה שצריכה ורוצה כוכב דווקא עכשיו, ומישהו ממש מוצא חן בעיניה ומתאים להם לסגל הנוכחי, לאסטרטגיה של הצוות המקצועי וכו'.
אז בדיוק את הבדלי הגישות הללו - מינסוטה יכולה לנסות לנצל כעת.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 21, 2020 8:57 am 
Sophomore

תודה שמואליקי, הבהרת את זה יפה. אוסיף על דבריך שלטעמי גם אדוארדס וגם בול הם מועמדים רציניים להיות באסטים לצד האפסייד היחסית גבוה שלהם. מבין השחקנים שהזכרתי, ההתרשמות שלי מטופין והליברטון היא כשחקנים עם רצפה גבוהה בהרבה שיש להם גם לא מעט אפסייד, אולי לא להיות סופרסטארים, אבל אני ממש לא בטוח שגם לאדוארדס ובול יש פוטנציאל אמתי להיות סופרסטרים. מוואסל ואוקונגו יצא לי פחות להתרשם, אבל כותבים אחרים כאן דיברו בשבחם, אז הזכרתי אותם כאופציה. סביר להניח שלפחות באחד מהארבעה האלה יש התרשמות חיובית במינסוטה.

אני גם חושב שיש מידה מסוימת של שיקולי סגל במקרה כמו של מינסוטה והבחירה הזו כאשר אין מועמד ברור בדראפט להיות סופרסטאר. טאונס וראסל חתומים לעוד ארבע שנים, וכדאי למצוא שחקן שיוכל להתפתח יחד איתם. לא להנחית עליהם מישהו שלא סביר שישתלב טוב, אא"כ סיכוי הפוטנציאל שלו באמת גדול.

אגב, אם יש שחקן אחר שמתרשמים מהפוטנציאל שלו לשחקן הטוב בדראפט, שיקחו אותו כמובן, אבל אני לא הייתי בוחר לא באדוארדס ולא בבול, וממילא זה פותח מיידית אופציה להחלפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 21, 2020 7:28 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
בהנחה שכך הדבר - אז סביר להניח שקיימת קבוצת שחקנים עם בערך אותו הפוטנציאל של "אחלה שחקני חמישייה עתידיים, אבל אולי לא הרבה יותר מזה", ואם זה המצב אז לכאורה אין בעיה לרדת קצת מבחירה הראשונה (שכאמור אין בה הרבה ערך מוסף) מבלי להקריב כמעט דבר.

אם אני מבין נכון, זה לא מה שיואי אומר. הוא אומר שיש לבול ולאדוארדס פוטנציאל באסט אבל גם אפסייד גבוה.
בכל מקרה, הוא לא מתלהב מהם ואני לא בטוח שזה לא המצב במיניסוטה ובג״ס ששתיהן דיברו כבר על טרייד אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 21, 2020 10:48 pm 
Sophomore

אני מתרשם מהם כבעלי אפסייד, אבל בעלי פוטנציאל הרבה יותר גבוה להיות באסטים, גם ביחס לאפסייד, וגם ביחס לשחקנים אחרים שהאפסייד שלהם קצת יותר נמוך (נניח סיכוי להיות אולסטארים ללא פוטנציאל אמתי להיות סופרסטארים), אבל הרצפה שלהם גבוהה משמעותית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 22, 2020 8:30 am 
מנהל פורום

נראה דראפט סתמי להפליא
מאלה שהבחירה הראשונה גומר באיזה מילאנו
לא מאלה שישפיעו על הליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 22, 2020 9:18 am 
Sophomore

לגבי הוולבס, הבחירה שלהם שנה הבאה עוברת לווריורס (מוגנת 1-3) מעניין איך זה ישפיע עליהם בדראפט הזה], אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen, דניאל ו 63 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה