סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 12:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 616 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 27, 2020 3:21 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לוקח את הארדן לפני מאריי.
בפלייאוף לפני שנה לילארד היה בתפקיד מאריי. שניהם לא הגיעו לגמר הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 27, 2020 4:18 am 
Sophomore

ג'רמי גרנט מלך.
הולך להיות שחקן הרבה יותר עשיר שנה הבאה.
אני במקום דנבר מוותר לגמרי על מילסאפ והולך חזק על גרנט (גם ככה גרנט + מילספא זה כבד מידי על ההתפתחות של פורטר ג'וניור).

אגב, גרנט (כמו סבוניס) הוא אחד מנפגעי ווסטברוק.
מדהים ש OKC ויתרה על החוזה שלו בשביל בחירה 20+, למיטב זכרוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 27, 2020 4:33 am 
Sophomore

רבע ראשון מוזר.
נקודות בעיקר של הרול פליירס בשני הצדדים. רונדו עם 2 שלשות, פלאמלי עם סלים קשים, מארי מתקשה מאוד מול הגנה סופר אגרסיבית של הלייקרס בפיק אנד רול.
33-30 לייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 27, 2020 5:06 am 
Sophomore

10 הפרש ללייקרס במחצית.
לברון במחצית כמעט מושלמת:
16 נק' ב6/10 מהשדה, 7 ריבאונדים ו-6 אסיסטים. קארוסו במשחק מעולה, דיוויס כרגע לא מורגש.
בצד השני יוקיץ' שוב נקלע לבעיית עבירות ואני לא ממש רואה איך הנאגטס חוזרים לעניינים בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 27, 2020 5:52 am 
Sophomore

הנאגטס זה משהו בלתי יאמן, חוזרים בפעם המליון בפלייאוף הזה מפיגור גדול. וכל זה כשיוקיץ' אאוט לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 27, 2020 5:54 am 
Sophomore

הפעם ב-15 הפרש הנאגטס נראו אבודים, עם משחק בינוני של מארי, בעית עבירות של יוקיץ' ועם גראנט שמחטיא שלשות חופשיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 27, 2020 6:26 am 
Sophomore

לברון סוגר ענין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 27, 2020 6:29 am 
Sophomore

ההוא שלא מסוגל לקלוע סל ברבע האחרון, זוכרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 27, 2020 6:31 am 
Hall of Famer

הלייקרס חסונים פיזית ומנטלית, ודנבר במשך כל הסדרה לא הצליחה ליצור את הקסם שהיא ייצרה נגד קבוצות אחרות. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 27, 2020 6:39 am 
Sophomore

לייקרס 117
דנבר 107

לייקרס: לברון 38 נק' (16 ברבע האחרון, 15-25 מהשדה), 16 ריב' ו-10 אסיסטים, דיוויס 27 נק', גרין וקארוסו 11 כל אחד.
נאגטס: גראנט 20 ו-9, יוקיץ' 20 נק' 7 ריב' ו-5 אס', מארי 19 נק' ו-8 אס'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 27, 2020 7:20 am 
Junior

ehud כתב:
ג'רמי גרנט מלך.
הולך להיות שחקן הרבה יותר עשיר שנה הבאה.
אני במקום דנבר מוותר לגמרי על מילסאפ והולך חזק על גרנט (גם ככה גרנט + מילספא זה כבד מידי על ההתפתחות של פורטר ג'וניור).

אגב, גרנט (כמו סבוניס) הוא אחד מנפגעי ווסטברוק.
מדהים ש OKC ויתרה על החוזה שלו בשביל בחירה 20+, למיטב זכרוני.

תמיד אהבתי את ג'רמי גראנט, אבל אני לא יודע אם בקיץ שעבר הוא היה שווה הרבה יותר מבחירה מאוחרת בסיבוב ראשון.
אם דנבר תצליח להשאיר אותו, ותביא פורוורד נוסף במקום ויותר טוב ממילסאפ (מוריס, איבקה, ווד), אז ביחד עם בארטון זו קבוצה שיכולה לאיים על טבעת.
מדהים שגם הלילה הם הצליחו לחזור מ-16 הפרש לשיוויון תוך 8 דקות ברבע ה-3, כשמארי גמור פיזית ויוקיץ' מסתבך שוב בעבירות, אבל ברבע האחרון הקסם נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 27, 2020 8:12 am 
Sophomore

לדעתי הם צריכים לשדרג את עמדת הסקנד גארד, גארי האריס לא מספיק טוב. לא יודע את מי אפשר להוסיף לעסקה כדי שהשכר יתאים, אבל בשביל בראדלי ביל או מקולום, שווה לוותר על פורטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 27, 2020 8:13 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
פוציץ' כתב:
ואף מילה על זה שכבר שלושה משחקים ברצף שלברון לא מסוגל לקלוע סל ברבע האחרון שהוא לא דאנק או ליי אפ? למזלו יש לו אנטוני דיוויס ורונדו שכן מופיעים.

אל תצפה לשמוע את המילה הזאת כאן... וגם לא בתקשורת המחבקת... לעומת זאת, עוד שבועיים אולי נשמע שוב איך הוא עובר את MJ על הגב של אנתוני דייויס.

מאסטר כתב:
I saw Lebron before the game and asked him to break a dollar. He only gave me $.75 in return. I asked him for the rest and he said," I don't have a fourth quarter."

אובססיב מאץ'?
זה וכל אלו שהתחילו לטעון שזאת בכלל הקבוצה של דיוויס (אותו דיוויס שרוב הקריירה לא הצליח להביא את הקבוצה לפלייאוף, כולל לפני שנה, כן?). ראיתי את הלייקרס השנה רק בפלייאוף ולברון כל כך מדהים וכל כך בשליטה שזה לא יאמן. זאת הקבוצה שלו, כולם רוקדים לפי החליל שלו. אין ספק שדיוויס מדהים ודיוויס הוא לרוב הסקורר הראשי של הלייקרס, אבל למי שלא שם לב, לברון קצת שינה תפקיד בלייקרס. לברון הוא הרכז הראשון של הלייקרס ואתה יכול לראות שהשתנה לו קצת המיינד סט. הוא פחות מחפש את הנק' שלו בכל רגע, יותר מתעסק באיך הקבוצה נראית, איזה מבטים האחרים מקבלים, אתה יודע רכז. במשחק מספר 4 ברבע הראשון הלייקרס היו הכי צפויים בעולם. כל התקפה הלכה לאנתוני דיוויס. במקרה זה צפוי היה טוב, כי דיוויס לא החטיא וטאטא את השומרים של הנאגטס. אבל האגו של לברון אפשר לו להעביר את החצי ולדאוג שהכדור יגיע לדיוויס התקפה אחרי התקפה אחרי התקפה. אם נאזכר את הסאבטקסט מההודעות שציטטתי ונזכיר את השם האסור קובי, מישהו רואה אותו ככה מוכן לשבת במושב האחורי למשך רבע שלם?

את האמת, זה אחד הפלייאופים היותר טובים שאני זוכר של לברון. אני ראיתי את שניים מהמשחקים בהם הוא פחות קלע, משחק מספר 4 מול הרוקטס ומשחק 1 מול הנאגטס. למרות שהוא קלע 16 נק' ו-15 נק' הוא היה מדהים במשחקים הללו. בשליטה מלאה על המשחק.

יש הרבה מה להגיד על הסדרה ועל הלייקרס של 2020. אין לי כרגע זמן, אבל זה מרתק לראות התפתחות של שחקנים וכמה שכדורסל הוא משחק פלואידי ולא עובד לפי תבניות, כשהלייקרס הולכים הפוך מאיך שהליגה מתקדמת וזאת תהיה הפתעה עצומה אם הם לא יזכו השנה בתואר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 27, 2020 9:40 am 
Hall of Famer

מילסאפ ופלאמלי מסיימים חוזים, לכאורה מצוין.
אבל בפועל שאלה האם אפשר יהיה להשלים את הסגל ללא שניהם, או שזה וואקום גדול מדי.
אולי כקונספט דנבר יעברו להרכבים נמוכים יותר? למשל חמישייה של גראנט בעמדה 4 לצד יוקיץ' (ונניח מארי, האריס ובארטון בעמדות החוץ - לא יזיק שכולם יהיו כשירים במקביל...), כאשר פורטר JR מחליף ראשון לעמדות 3-4 לצורך העניין (ובפוטנציה אחד מהשחקנים השישיים הטובים בליגה בקונסטלציה הזו). פה דווקא אולי מילסאפ יכול להשתלב כסנטר המחליף, בטח על תקן הווטרן שעולה לכמה פוזשנים כשצריך ועושה את "הפעולה הנכונה". מונטה מוריס מחליף ראשון לגארדים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 27, 2020 10:15 am 
Hall of Famer

מילסאפ בעיניי די פאסה כשחקן יעיל. יקבל שנתיים או שלוש על וטרן מינימום ואולי יעזור ברגעים שמצריכים קצת סדר מהספסל לקונטנדרית.
פלאמלי סתם מתסכל. מוסר מעולה הוא תמיד היה, ויש לו גוף חזק ושרירי, אבל איכשהו משהו שם לא מחובר לגמרי באיזור המוח או הכשרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 27, 2020 11:14 am 
Senior

אני גם חושב שאם הם יכולים להשיג על פורטר ג'וניור גארד מוכח יותר זה יכול להיות רעיון מצוין לדנבר, השאלה היא האם הם יכולים. אולי גם לבול בול יש ערך טרייד טוב כרגע?

מעבר לזה חסרים להם גבוה שיודע להגן על הטבעת ולהוריד ריבאונד, אפילו אם זה לספסל.
לא יודע מי מתפנה בקיץ, אבל הערך של גבוהים בירידה אז הגיוני שיוכלו להרים מישהו חביב על mle או משהו. דריק פייבורס הוא דוגמא לאופציה סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 27, 2020 4:10 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
מצאתי בתוך הכתבה הנ"ל נתון לשאלת טריוויה נפלאה:
מיהם שני השחקנים היחידים (אחד פעיל, השני כבר לא) המחזיקים במאזן חיובי מול כל 30 קבוצות הליגה?

חבר ניחש כפיתרון את פסטוס אזילי, שזה ניסיון מעניין
הלוגיקה זה שכל הקריירה שלו הורכבה רק משלוש שנים בגולדן סטייט, ואכן פרט לספרס שיש לו נגדם מאזן של 50%, יש לו אכן מאזן חיובי מול כל יתר הקבוצות (לטענת החבר, לא בדקתי אותו...)
אבל טכנית הוא כמובן גם לא ניצח את גולדן סטייט, כי לאחר מעברו לפורטלנד נפצע, ולא חזר מאז

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 27, 2020 6:11 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ראיתי מהפלייאוף הזה בערך עשרים דקות של כדורסל (בלי הרבה הגזמה) אז אין לי שום זכות להגיד כלום, אבל כמי שהמנטרה הקבועה שלו על לברון היתה שהוא מעולם לא שיחק עם מאמן אמיתי, אז השנה אין ספק שזה לא המצב ואני חושב שזה יכול להסביר הודעות כמו של עמוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 27, 2020 7:22 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
פלאמלי סתם מתסכל. מוסר מעולה הוא תמיד היה, ויש לו גוף חזק ושרירי, אבל איכשהו משהו שם לא מחובר לגמרי באיזור המוח או הכשרון.

פלאמלי הוא אחד השחקנים המעצבנים ביותר בליגה. הוא אולי סוג-של-מוכשר אבל דביל וחור הגנתי בלתי נסבל.
זה שהוא היה חלק מפוזשן הגנתי בלבד על דיוויס זה מחדל של מאלון (שאני מחבב בסך הכל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 28, 2020 11:56 pm 
Sophomore

stavs כתב:
אני גם חושב שאם הם יכולים להשיג על פורטר ג'וניור גארד מוכח יותר זה יכול להיות רעיון מצוין לדנבר, השאלה היא האם הם יכולים. אולי גם לבול בול יש ערך טרייד טוב כרגע?

מעבר לזה חסרים להם גבוה שיודע להגן על הטבעת ולהוריד ריבאונד, אפילו אם זה לספסל.
לא יודע מי מתפנה בקיץ, אבל הערך של גבוהים בירידה אז הגיוני שיוכלו להרים מישהו חביב על mle או משהו. דריק פייבורס הוא דוגמא לאופציה סבירה.

אני לא הייתי עושה טרייד על פורטר ג'וניור. קפיצה קטנה שלו ביכולת בקיץ יכולה להיות בדיוק מה שהיה חסר לדנבר בפלייאוף הזה כדי ללכת באמת עד הסוף. את גרי האריס, לעומת זאת, הייתי מציע לכל המרבה גארד איכותי אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 29, 2020 12:03 am 
Hall of Famer

הרבה לפני האריס, הייתי מחליף את קרייג.
לדעתי הם צריכים לשמור על הגארדים, שם הם למען האמת די לוקים, וכמובן על יוקיץ׳, ובעיניי גם על פורטר שמראה שהוא לפחות לא 100% פוטנציאל מבוזבז. ובנוסף, עוד גארד (סמול פורוורד) - וויל ברטון שהוא פשוט שחקן יוצר ברמה טובה.
מה שאומר שהחבר׳ה שאפשר להיפטר מהם, זה קרייג, פלאמלי ומילסאפ בעיקר. אם שלושתם יכולים ללכת תמורת גבוה קצת יותר טוב וצעיר, ועוד גארד קצת יותר טוב וצעיר, זה יהיה בהחלט נחמד.

סוג הדברים שאני חושב עליהם זה למשל, קנארד+כריסטיאן ווד או גארלנד+טריסטן תומפסון או דוויט פאוול+סת׳ קארי. משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 29, 2020 12:22 am 
Sophomore

נורטון כתב:
הרבה לפני האריס, הייתי מחליף את קרייג.
לדעתי הם צריכים לשמור על הגארדים, שם הם למען האמת די לוקים, וכמובן על יוקיץ׳, ובעיניי גם על פורטר שמראה שהוא לפחות לא 100% פוטנציאל מבוזבז. ובנוסף, עוד גארד (סמול פורוורד) - וויל ברטון שהוא פשוט שחקן יוצר ברמה טובה.
מה שאומר שהחבר׳ה שאפשר להיפטר מהם, זה קרייג, פלאמלי ומילסאפ בעיקר. אם שלושתם יכולים ללכת תמורת גבוה קצת יותר טוב וצעיר, ועוד גארד קצת יותר טוב וצעיר, זה יהיה בהחלט נחמד.

סוג הדברים שאני חושב עליהם זה למשל, קנארד+כריסטיאן ווד או גארלנד+טריסטן תומפסון או דוויט פאוול+סת׳ קארי. משהו כזה.

קרייג, פלאמלי ומילסאפ מסיימים חוזה בקיץ ומפנים לנאגטס 45 מיליון דולר מהתקרה. בכסף הזה אפשר להביא אחלה גארד שמסיים חוזה סטייל גלינארי או דהרוזן או פאוורד סטייל איבקה/הארל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 29, 2020 12:24 am 
Hall of Famer

מה גארד בגאלינרי? האמת שגם דרוזן בשנה האחרונה הוא יותר פורוורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 29, 2020 6:29 am 
Junior

מבין הגארדים שמסיימים חוזה, דנבר יכולה להרים את בוגדן בוגדנוביץ', קלארקסון, אייברי בראדלי או אפילו רונדו אם יחליט לעזוב.
חבילה שכוללת את פורטר JR ובחירות בתמורה לגארד איכותי כמו בראדלי ביל, ג'רו הולידיי או מקולום זה מעניין.
מצד אחד פורטר כוכב בפוטנציה, מצד שני הרכב של מארי-פורטר-יוקיץ' בעייתי הגנתית, ודנבר החלו להיראות טוב מאז שפורטר ירד לספסל, אז אולי שווה לשקול את העניין ברצינות.
אני לא יודע איך ביל הגנתית, אבל השאיפה שלהם צריכה להיות שם שחקן שגם מסוגל לשמור, עם כל הכבוד לסקורינג שהוא יוסיף על חשבון האריס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 29, 2020 6:36 am 
Junior

עמוס לב כתב:
אם נאזכר את הסאבטקסט מההודעות שציטטתי ונזכיר את השם האסור קובי, מישהו רואה אותו ככה מוכן לשבת במושב האחורי למשך רבע שלם?

קודם כל, נדהמתי מההופעה של לברון ברבע האחרון, שאפו גדול, ואני מניח שאם היה משחק כך לאורך כל הקריירה אז לאף אחד לא היה ספק בנוגע למיקומו ההיסטורי.
בנוגע לשאלתך, אז קודם כל קובי עשה את זה לא פעם ולא פעמיים כששיחק עם שאק, גם כשהמעמד של שניהם היה די שווה בעיני העולם.
הוא גם נתן את המושכות לגאסול וביינום ברבעים מסוימים, בתקופות שהם הצדיקו ביכולת שלהם את הפעולה הזאת. אז אולי זה לא קרה המון, אבל בהחלט קרה.
מעבר לכך ולא פחות חשוב - מישהו רואה את השם האסור MJ מוכן ככה לשבת במושב האחורי למשך רבע שלם?
קובי ומייקל הם סוג אחר של שחקן מלברון (ומג'יק). זה בסדר, ולא מוריד מהגדולה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 616 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עופר האדום ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: