סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 11:01 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 4:26 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
מנחם כתב:
אבל הפיאסקו שאתה מתאר קורה בכל מקום. חנות לכלי בית שמתחילה למכור גם מוצרי מזון יכולה פתאום לפתוח את שעריה. ברגע שכל מטרת ההגבלות היא לא להלחם בקורונה, כי אם באמת היו רוצים לעשות זאת היו סוגרים מזמן את הישיבות ואת בתי הכנסת שהם המפיצים הגדולים ביותר של הוירוס, אז אין סיבה לא למצוא דרכים יצירתיות להתמודד עם ההגבלות.

"קורה בכל מקום" - אני מסכים
השאלה האם אנחנו עצמנו כ"אזרחים יחדניים" בעד זה שזה קורה
לדעתי כאמור בעיקר כאן שזה מבוסס על כסף ציבורי ובתמיכת "רשויות הכדורסל" (ואולי אף משרד הספורט) - זו השתנה אדירה מהמקפצה

shay כתב:
שמוליקי, הרשויות הביאו את זה על עצמן, הרי הן לא מסוגלות להגיב לבעיות האמיתיות שקרויות חרדים ומפגינים. בסופו של דבר הסגר הזה נשמר רק על ידי "ילדים טובים" והם גם אלו שנפגעים ממנו. 120 אפסים.

אני מסכים כמובן
אני האחרון שאבוא להגן כאן על הרשויות
רק ציינתי שאני במקום אותן הרשויות עולה כאן על בריקדות וחותך ישר את כל תקציבי הסיוע לאותן הקבוצות לאור הנ"ל

ראי שעל הקיר כתב:
הרשויות שסוגרות שדה תעופה בגלל שוויוניות? על הרשויות האלה אתה מדבר?
מי אמר שהספורט (ללא קהל לצורך העניין) נסגר משיקולים אפידמיולוגים? שיראו את הפרוטוקולים (החסויים ל-30 שנה, כן?) ואז נדע. אולי גם הוא נסגר בגלל שוויוניות, סולידריות, או איזו חרטא אחרת לא קשורה לעניין?
מי בכלל מאמין לשקרנים האלה עדיין?

אני בפרט לא האמנתי מ-day1, ופחות או יותר הייתי באווירת יום אבל שכגנץ נכנס לממשלה (בלי שום קשר לסוגיות ימין/שמאל, שממילא לא רלוונטיות לטעמי בעליל ואין לי דעות כה מוצקות בהן).
המצב שלנו כמדינה בכל התחומים מדבר בעד עצמו ולא צריך להרחיב עליו...

במקרה (עקב העובדה שאני מתחרה בליגת השחמט השנייה - "ליגה ארצית") הייתי עד לאחרונה למיליוני התקנות שהוצעו מעת לעת לגבי אילו פעילויות ספורט ומפגשי ליגה היה מותר היה לקיים בכל רגע נתון.
כל פעם גם בתחום שלנו צץ איזה עסקן חוכמולוג עם רעיונות כמו "אם מתוך 50 משתתפים בטורניר, יש מקצוען אחד - הרי שזה טורניר מקצועני!" ושלל הברקות שכאלה.
למעשה אף בערב ראש השנה ממש (טרום החמרת הסגר הנוספת) היו רעיונות לקיים משחקים, כאשר השחקנים התבקשו להראות לשופטים במחסומים את לוח המשחקים ;;-)))
גם במקרים הללו התבטאתי בחריפות כנגד כל הקומבינות הנ"ל, על אף שכמעט ויצאו לפועל.

אני מעריך את היכולת שלך להמשיך לנסות ולנהוג על פי הכללים באופן אישי, וגם בציפייה שלך ממוסדות המדינה, באמת.
אני כבר לא שם. מבחינתי אני מרגיש שלהמשיך להתנהג על פי הכללים ההזויים, הלא עקביים והמומצאים מסיבות פוליטיות, זה כמו לבקש ממני לתת את הלחי השניה. אני על כל פנים שמח עם הצעד של איגוד הכדורסל שחושף את הטמטום, השרירותיות וחוסר ההגיון בקבלת ההחלטות ולפחות על פניו, בלי להפר את הכללים, אלא תוך התאמה יצירתית אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 4:32 pm 
Sophomore

גלעד כתב:
יוניק כתב:
רקק שכיום בישיבות ובתי הכנסת סגורים.

זה ממש לא נכון.
אולי חלק, אבל בטח לא כולם

וגם אלה שכן יש אפס אכיפה. בבני ברק תמונות של מקוואות פתוחים בלי שום בושה (ואכיפה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 4:35 pm 
Hall of Famer

גלעד כתב:
הכל בהתאם לתקנות שהממשלה עצמה קבעה.
אם לא רוצים כאן בכלל ספורט - שלא יאפשרו לקבוצות שמשחקות באירופה לארח כאן ולהתאמן כאן.
אתה לא יכול להחריג חלק. החרגה על החרגה על החרגה.
אין לזה סוף.
או שכולם תחת אותו קריטריון, או שכל אחד מנסה להתאים את עצמו לקריטריון (כפי שעשו הקבוצות עכשיו)

זו הרי רמאות בקריצת עין
אגב, אם היו קבוצה/שתיים ישראליות היו במהלך בזק מצליחות להצטרף למפעל כקבוצות מן המניין (או נניח איכשהו ליורוקאפ במקום ראשון למשל) - כמובן שזה סיפור אחר מבחינה ספורטיבית/מקצועית וכו' (וכמובן שמסוכן יותר מבחינת הקורונה עצמה - הרי זה האבסורד הרגיל בכל הסיפור...)
אבל לערוך טורנירים פנימיים בין הקבוצות במסווה של מפעל בינלאומי...

לפחות כעת הבנו כמה חשוב שיש בליגת העל 13 קבוצות :D
זה ממש סוגר פה את הפינה מבחינת הפורמט...

מה לכאורה שתי החלופות שאתה מצביע עליהן כאפשריות בתחום הספורט?
או שממשיכים הכל בליגות הבכירות, או שמשביתים הכל (כולל נבחרת ישראל בכדורגל וחלומותיה על היורו, כולל גרימת הפסד נוסף של עשרות מיליוני שקלים להפועל באר שבע ומכבי ת"א בכדורגל+כדורגל)?
אני לא פוסל על הסף אף אחת מהן, פשוט לא נראה לי סביר שאי אפשר להמציא חלופות ביניים סבירות (לא שאני טוען שהממשלה מצטיינת בכך חלילה)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 4:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה דומה למסעדות שעושות "משלוחים" אל החנייה או אל הספסל מעבר לרחוב.
וכמו אלה, אני מאד בעד זה. כל הכבוד למי שחשב על הרעיון והוציא אותו לפועל. לא רוצים שזה יקרה? תקבלו החלטות על בסיס מקצועי, שחררו פרוטוקולים שנראה את הנימוקים האפידמיולוגים מאחורי ההחלטות.
בסוף יהיה פה מרד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 4:49 pm 
Hall of Famer

מנחם כתב:
אני מעריך את היכולת שלך להמשיך לנסות ולנהוג על פי הכללים באופן אישי, וגם בציפייה שלך ממוסדות המדינה, באמת.
אני כבר לא שם. מבחינתי אני מרגיש שלהמשיך להתנהג על פי הכללים ההזויים, הלא עקביים והמומצאים מסיבות פוליטיות, זה כמו לבקש ממני לתת את הלחי השניה. אני על כל פנים שמח עם הצעד של איגוד הכדורסל שחושף את הטמטום, השרירותיות וחוסר ההגיון בקבלת ההחלטות ולפחות על פניו, בלי להפר את הכללים, אלא תוך התאמה יצירתית אליהם.

אין פה משהו הירואי או צייתני בהגדרה
גם אם ברור שלא כל תקנה היא הנכונה מבחינה בריאותית וכו', אני עדיין (סתם לשם הדוגמא) בעד לשים מסכה בכל מצב שהוא (אישית גם כשאני מוריד זבל אפילו, או עושה הליכות ברחוב, אבל אני בהחלט מבין שיש כאלו שזה מכביד עליהם יותר ממני - שכבר התרגלתי...), הן מבחינת השמירה האישית, הן מבחינת "נראות", הן "השפעה חיצונית שלילית" על הסובבים וכו'.
האם זה מקומם כשרואים מסביב את כל החלטורות? בוודאי
מה אפשר לעשות

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 4:53 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
וכמו אלה, אני מאד בעד זה. כל הכבוד למי שחשב על הרעיון והוציא אותו לפועל. לא רוצים שזה יקרה? תקבלו החלטות על בסיס מקצועי, שחררו פרוטוקולים שנראה את הנימוקים האפידמיולוגים מאחורי ההחלטות.
בסוף יהיה פה מרד.

גם אני בדיוק חשבתי על הדוגמא הזו...
אפשר להגיד שאין הבדל בין זה לבין הליגה הבלקנית - שני הדברים הינם התחכמויות לעקיפת התקנות (הלא הגיוניות - נסכים)
איכשהו לי יותר קל לקבל "קומבינה" של מסעדנים שצריכים להתפרנס ולפרנס רבים, מאשר קבוצות כדורסל שעושות זאת
ברור שכל אחד מעביר את הגבול הלגיטימי בעיניו היכן שירצה, ואין כאן "אמת אבסולוטית"

מבחינתי הכדורסל זה פשוט כבר יותר מדי, ואני אף בטוח שזה באמת משהו שנסגר ממש במקרה והתחיל בתור הלצה כמו שרועי כהן מציין
פשוט העובדה ששי שטריקס מעורב ויכול לסדר לנו מה שנרצה - יצרה את הסיטואציה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 5:12 pm 
Hall of Famer

אז מה? מה קשור אם יש שטריקס או אין שטריקס?
אתה סגור על זה שעצירת הספורט (בלי קהל) היא ממניע ענייני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 5:19 pm 
Sophomore

לא זוכר מהלך שיש מסביבו קונצנזוס כל כך רחב מכל המחנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 5:22 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
מעבר לפיקנטריה, ולעובדה שזה "יצירתי ומגניב" מבחינתנו כחובבי הענף...

זה רישום סרק הרי לכל דבר ועניין וצפצוף על התקנות. אני במקום משרדי הממשלה מודיע שכל קבוצה שתיקח חלק בפיאסקו הזה - לא תקבל תקצובים מ"רשת הביטחון" וכו'.
הרי צחוק בצד, זה כמו שכל אזרח יגדיר את עצמו כעובד חיוני, כל אולם אירועים הופך למסעדה/בית מאפה או מה שהתאים לתקנות היום ומקיים אירועים חופשי וכו' וכו'

רק להבהיר - אני לא מביע פה דעה שדחיית הליגה וביטול אימוני הקבוצות הרי צעד נכון, אבל בהינתן שהתקבל - המהלך הנוכחי הוא חלטורה לכל דבר, שראויה לתגובה מ"הרשויות".

היות ורוב הקבוצות אמורות לקבל פירורים מ"רשת הביטחון" (מלבד הפועל, הפועל והפועל) לא נראה לי שזה ישנה אם לא תהיה רשת בטחון.
הממשלה יכולה להערים עוד קשיים, אבל גם לקבוצות יש את האפשרות לקיים גם את משחקי הבית שלהן בבלקניה, ממילא לא מרשים פה קהל.

האלטרנטיבה היא שתוך חודש אין פה כדורסל ישראלי בכלל.
וגם בכדורסל הבינלאומי אין פה איזה גליק - הפועל וחלון לא תשרודנה בקצב של משחק בחודש, ונס ציונה בכלל אמורה להתחיל לשחק רק בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 5:24 pm 
Sophomore

נו, ואין אנשים שמתפרנסים מהספורט המקצועני?
ולמיטב הבנתי, היו ניסיונות למצוא פתרונות סבירים - לקיים בועת אימונים באילת או בבולגריה - שמקבלי ההחלטות לא הסכימו לקבל. בסוף, המעשה שנעשה הוא במסגרת ההנחיות וההגבלות. יש איתו בעיה? שיתקנו את ההנחיות. זה ממש לא כמו ללכת בלי מסכה בניגוד להנחיות (אפילו בלי להכנס לפגיעה המעשית השונה בתכלית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 5:27 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אז מה? מה קשור אם יש שטריקס או אין שטריקס?
אתה סגור על זה שעצירת הספורט (בלי קהל) היא ממניע ענייני?

ברור שלא ענייני
מי טען אחרת...
רשמתי כאן כבר מספיק בנושא

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 5:29 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
נו, ואין אנשים שמתפרנסים מהספורט המקצועני?
ולמיטב הבנתי, היו ניסיונות למצוא פתרונות סבירים - לקיים בועת אימונים באילת או בבולגריה - שמקבלי ההחלטות לא הסכימו לקבל. בסוף, המעשה שנעשה הוא במסגרת ההנחיות וההגבלות. יש איתו בעיה? שיתקנו את ההנחיות. זה ממש לא כמו ללכת בלי מסכה בניגוד להנחיות (אפילו בלי להכנס לפגיעה המעשית השונה בתכלית)

לא יודע
יש כמה קבוצות כדורגל מליגה א' שנסעו כבר לבולגריה
וצריך להעריך אותן על כך

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 5:31 pm 
Hall of Famer

אז אם זה לא ענייני, ואתה מקבל את זה, אז אין סיבה להקשיב לשקרנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 7:03 pm 
Junior

סוף סוף המנהלת עשתה צעד חכם והציגה את הממשלה להכנסת במערומיה. מחר כולם מפגינים עד קילומטר מהבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 7:09 pm 
Junior

עוד משהו, זה נעשה באישור של משרד הספורט, כך שאין בעיה עם ההקצבות....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2020 11:33 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אחלה תרגיל אגב.
אצבע בעין לשקרנים.

למה לירושלים להירשם?
ומה יעשו אם הליגה תחזור פתאום?

מנהלת הליגה הישראלית והבלקן אמרו שיתחשבו בלו'ז של הקבוצות הישראליות שמשחקות בפיב'א.

מטורניר קדם העונה עם 12 הקבוצות הישראליות 2 בלבד יעלו לליגת הבלקן שמונה כיום 10 קבוצות .אם נניח ה2 הללו יהיו חולון וירושלים שמשחקות גם האלופות של פיב'א ידאגו לסדר להם לו'ז כבקשתם בבלקן ובליגה הישראלית כי לפעמים הם יצטרכו לשחק 4 פעמים בשבוע,!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2020 11:45 am 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אחלה תרגיל אגב.
אצבע בעין לשקרנים.

למה לירושלים להירשם?

מנהלת הליגה הישראלית והבלקן אמרו שיתחשבו בלו'ז של הקבוצות הישראליות שמשחקות בפיב'א.

מטורניר קדם העונה עם 12 הקבוצות הישראליות 2 בלבד יעלו לליגת הבלקן שמונה כיום 10 קבוצות .אם נניח ה2 הללו יהיו חולון וירושלים שמשחקות גם האלופות של פיב'א ידאגו לסדר להם לו'ז כבקשתם בבלקן ובליגה הישראלית כי לפעמים הם יצטרכו לשחק 4 פעמים בשבוע,!

הפיבא ליג היא בכלל לא בעיה, הלו"ז של הפועל מדבר על משחק בחודש בחודשיים הראשונים ושני משחקים בחודש בחודשיים הבאים, מתאר לעצמי ששל חולון דומה.
היורופקאפ של נס ציונה בכלל נדחה לחודש ינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2020 3:54 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אחלה תרגיל אגב.
אצבע בעין לשקרנים.

למה לירושלים להירשם?

הליגה הזו ליגה ברמה של קאנטרי קלאב, היא לא עניינה ולא מעניינת אף אחד, אולי קבוצת פיקציה כמו גלבוע גליל. יש שם בעיקר קבוצות מאלבניה וקוסובו, בשנה שעברה הליגה הזו מנתה 5 קבוצות. רוב הקבוצות בליגה שלנו נותנות שם בראש לכל קבוצה עם החמישיה השניה.
הגאונות זה האפשרות לשחק ברמה תחרותית כלשהי 4 עד 5 משחקים עד שהדיקטטור יסכים להקל את הסגר. מה יהיה אחרי זה לשתי הקבוצות שיעפילו מול האלבניות והמקדניות של העולם ? לא באמת מעניין מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2020 4:02 pm 
Junior

ברור שרמת הליגה הבלקאנית היא כלום ושום דבר, הרעיון זה לעקוף את החלטות הדיקטטור מבלפור ולסדר הקלות סוכה גם לציבור החילוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2020 4:40 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
בסוף יהיה פה מרד.

יש לי לא רחוק מהבית מסעדה שעושה משלוחים למזרקה שמצויה 20 -30 מטר מפתח המסעדה :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2020 5:18 pm 
Hall of Famer

כולם עושים את זה, אפילו משתינים מהמקפצה. על החומוסיה שאני קונה בה כל שבוע יש שלט שהיא עובדת במתכונת "משלוחים לחניה". אין מה לעשות, חייבים להתמודד עם השקרנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 11:29 am 
מנהל פורום

ואני שואל את השאלה המתקדמת הבאה:

למה אי אפשר להקים המון ליגות חובבים באירופה ושכל אזרח ישראלי יוכל להירשם לאחת הקבוצות (אולי אפילו קבוצה אחת גדולה)?
למה זה מוגבל רק לספורטאים נוכחיים מקצוענים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 11:52 am 
Junior

אולי בגלל שזה המקצוע שלהם והם מתפרנסים ממנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 11:57 am 
מנהל פורום

אני מתכוון -
מישהו מונע ממך להקים ליגה באירופה ולהירשם אליה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 12:22 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
אני מתכוון -
מישהו מונע ממך להקים ליגה באירופה ולהירשם אליה?

חוגג מנסה להקים ליגה עצמאית ה כדי שהקבוצות הישראליות בכדורגל ישחקו בו אבל זה כבר מגוחך לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, B.Grant44, Bing [Bot], Google [Bot], דורון, עמוס לב ו 40 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: