סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 2:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 616 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 1:32 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
B.a.c כתב:
כי אליפות הוא לא היה לוקח בחיים מאותה גולדן סטייט.

ב2018 הוא נתן פלייאוף היסטורי ושום קשקוש שיצא לכם מהמקלדת לא ישנה את העובדה הזאת.

עם חבורה של שחקנים שקובי היה מוביל לאבדון כמו שראינו מספיק שנים בשנות ה2000.

משפט מס' 1 - אם שואוטיים לייקרס של מג'יק וקארים, שניים מעשרת השחקנים הטובים בהיסטוריה, איבדה כמה וכמה אליפויות, והלייקרס של קובי ושאקיל (שניים מעשרת הגדולים בהיסטוריה) איבדה גם היא 2 אליפויות, אז כן - לא תאמינו, אבל גם גולדן סטייט של דוראנט וקארי מסוגלת להפסיד. כן כן, גולדן סטייט של סטף 'עדיין לא נתתי הופעה גדולה בגמר' קארי וקווין 'הישג השיא שלי עד המעבר היה הפסד בסוויפ ג'נטלמני בגמר' דוראנט היא לא הקבוצה הגדולה בהיסטוריה כמו שכולם אוהבים לצייר כדי לתת הנחות ללברון. בטח לא בשביל לסיים את זה בצורה מוחצת כ"כ כמו ב-17' ו-18'. אבל לפחות לברון נתן לכם מספרים יפים לכתוב עליהם בסלניוז, מה חשובה התוצאה של סדרה שאין בה סיכוי מראש? :lol:

משפט מס' 2 - ללא ספק אתה צודק. הוא עבר בדרך לגמר את הבד בויז של שנות ה-80, פילדלפיה של ד"ר ג'יי ובוסטון של רד אאורבך. הפלייאוף הגדול בהיסטוריה.

משפט מס' 3 - כשלברון יוביל חבורת שחקנים כזאת להישגים במערב נוכל להתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 1:39 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
איזה חבורת שחקנים קובי הוביל להישגים במערב?

בכל אופן אני מקווה שהמשפט הראשון שלך ישנה את דעתו של עמוס עליך. גולדן סטייט היתה אלופה סופר לגיטימית ששלטה בליגה ובמערב (זה מה שחשוב, לא?) בצורה דומיננטית, הגיעה פעמיים לגמר ולקחה אליפות מתוך שתיים (וגם שיפרה את שיא הליגה הסדירה את שיקגו ההיסטורית על הדרך). ואז היא צירפה אליה את אחד השחקנים הטובים ביותר בליגה (אבל כזה שאין לך ברירה אלא להגחיך ולהנמיך כי זה מועיל לניאוץ של לברון). אז כן, זו ודאי היתה קבוצה דומיננטית מאוד וברמה היסטורית. כל ניסיון להתכחש לזה רק מעיד עליך, במידה שאינספור ההודעות המגוחכות כאן או העובדה שאתה עדיין מתעקש לספור את מספר הגמרים שלברון הגיע אליהם כ9 (כי הדיון התחיל לפני שהוא הגיע לגמר!!) לא מעידות על זה כבר ממילא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 1:49 pm 
Junior

קבוצה היסטורית ודומיננטית, סבבה, אבל גם הלייקרס בתחילת שנות ה-2000 או בשנות ה-80 היו כאלה.
ההבדל הוא ששם שיחקו גם ארבעה מעשרת השחקנים הגדולים בהיסטוריה (לא קרוב למעמד של סטף ודוראנט, תקן אותי אם אני טועה)
ועדיין הוכח שהקבוצות הללו הן לא בלתי מנוצחות. אם הן הפסידו גמרים אז גם גולדן סטייט יכלה להפסיד בגמר.
ולמה שהדעה כאן תשתנה? אמרתי משהו לא נכון? האם סטף קארי נתן איזשהי הופעת גמר יוצאת דופן? האם דוראנט השיג יותר מסוויפ ג'נטלמני בגמר באוקלהומה?

אני אגיד עוד 2 דברים בנושא שבעיניי לא מקבלים מספיק מקום: 1. הקבוצה 'הבלתי ניתנת להכנעה' גולדן סטייט הייתה מרחק שלשה לדעתי מהדחה מול יוסטון של פול והארדן בגמר המערב.
אם בעיניכם פול, הארדן וכמה קלעים מסביב זה יותר מהטוען לכתר של מייקל, קונצנזוס מקום 2 בהיסטוריה, וצוות מסייע מצוין לצידו - אז אני כבר מבין את רמת האובייקטיביות.

2. הציפייה שלי הייתה שלברון - זה ששואף להיות הגדול בכל הזמנים - ינצח לכל הפחות את המאצ'אפ הפרטי שלו מול דוראנט.
אם אין לך דרך לנצח את הקבוצה הטובה בהיסטוריה (אעלק) אז לפחות תהיה השחקן הכי טוב על המגרש. אתם מוזמנים לצפות שוב בגמר 17', ולהגיד לי מי היה השחקן הטוב על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 2:14 pm 
Sophomore

מאסטר כתב:
אם בעיניכם פול, הארדן וכמה קלעים מסביב זה יותר מהטוען לכתר של מייקל, קונצנזוס מקום 2 בהיסטוריה, וצוות מסייע מצוין לצידו - אז אני כבר מבין את רמת האובייקטיביות.

דמגוגיה. אנחנו מדברים על שנה שבה הארדן נבחר לmvp והרוקטס סיימו במקום הראשון בליגה, 65-17 מאזן ויתרון ביתיות לאורך כל הפלייאוף. פול, הארדן וכמה קלעים מסביב כמו שאתה מתאר בצורה מדויקת להפליא. הם היו קבוצה טובה מקליבלנד והסדרות נראו בהתאם.
הקאבס סיימו את העונה הסדירה במקום הרביעי במזרח.
אני אשמח שתפרט מי הצוות המסייע המצוין של לברון באותה עונה. כי לא היה לו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 2:40 pm 
מנהל פורום

ברור שגולדן סטייט היתה קבוצה מנוצחת. גם שיקגו של ג'ורדן היתה קבוצה מנוצחת, אם כי איתרע המזל וזה לא קרה. אנחנו מדברים על סצנריו מאוד ספציפי שבו מחליפים את לברון בקובי בקבוצה שהפסידה לג"ס של קרי ודוראנט והאם לדעתך קליבלנד הזו היתה מנצחת. תשובה "אין קבוצה לא מנוצחת ולכן התשובה היא כן" זו תשובה טפשית מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 3:14 pm 
Junior

מאסטר, אני באמת לא מצליח להבין מה הטיעונים שלך... מישהו פה טען שלברון לא מנוצח ואתה מוכיח לו אחרת?
בוא תן לי שחקן מספר 2 אלטרנטיבי משנות ה90 ואליך (כאמור, לא עקבתי לפני ) ובוא נשווה כשלונות.

אם קובי הוא המספר 2 שלך אז את הכשלונות שלו כבר מנינו אבל בגדול מאז שהוא ושאקיל (בהובלת שאקיל) סיימו לקחת את האליפויות שלהם ב2002 הקריירה שלו נמשכה עוד 11 שנים ( אשכרה ויתרתי לך אפילו על כמה מביך קובי היה ב2 העונות האחרונות שלא ספרתי) שבהם הוא לקח 2 אליפויות כלומר כמות ההכשלויות שלו גבוה בהמוווון מכמות ההצלחות.

וזה כאמור אם מורידים את שתי העונות האחרונות המביכות שלו שבהם הוא כאמור היה פצוע ועדיין העדיף להשפיל את עצמו מאשר לפרוש בחן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 3:28 pm 
Sophomore

B.a.c כתב:
האליפות ב2016 לא היתה "מצוינת" היא היתה אחת האליפויות הגדולות בהיסטוריה. וההופעה של לברון גדולה בקנה מידה היסטורי ולא רק "מצוינת". זה משהו שאשכרה יש קונצנזוס לגביו בכל מקום אפשרי.

אפשר בבקשה להזכיר את העובדה שדריימונד גרין הורחק בטעות שיפוט ענקית, בוא, אם הוא לא מורחק ממשחק מספר חמש זה היה נגמר 4-2 במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 3:29 pm 
Hall of Famer

אגב, זה מצחיק להלל את קובי ואז לטעון שלסטף אין הופעות יוצאות דופן בגמר. במה ה-32 נק', 7 אס' ו-5 ריב' של קובי בגמר הכי טוב שלו שונים בהרבה מה-27 נק', 9 אס' ו-8 ריב' של קארי ב-2017? קובי נתן אולי סדרת גמר אחת שהיא בערך גדולה, וגם בה אחוזי השדה שלו היו די רעים, סביב 42%. ללברון יש לכל הפחות 3 או 4 סדרות גמר טובות יותר מסדרת הכי טובה של קובי. מעריצי קובי יכולים להמשיך להתבשם ב-5 אליפויות מ-7 גמרים ולהתעלם מהעובדה שבאחת מתוך סדרות הגמר האלו (המדד האולטימטיבי, כן?), קובי היה נון-פקטור מוחלט, ובשתיים נוספות ניגן כינור שני להופעות מפלצתיות של שאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 3:37 pm 
Hall of Famer

סתם שאלה ל"דיון צדדי"
נניח השנה אין אנתוני דיוויס
לצורך העניין אני מבטל את הטרייד עבורו, משאיר בלייקרס את אינגרם (שראינו מה עשה העונה), אבל בניגוד לעונה הקודמת יש את לברון כשיר ונפלא, ואת התוספות של רונדו, גרין והאוורד
את שאר חלקי הטרייד (בול, הארט ובחירות) אפשר לצורך הדיון להמיר בעוד איזה שחקן טוב (גם גאפ במשכורות הרי יש במקום זו דיוויס עצמו), נניח עוד גבוה (אפילו מישהו "רק" בסדר הגודל של איבקה, למרות שברור שאפשר להשיג יותר מול הנכסים הנ"ל)
האם זו לא קונטנדרית כעת בבועה?

עכשיו נכון שזה קצת טיעון מעגלי, ומי יודע האם אותם וטרנים היו בכלל מגיעים לקבוצה ללא ההצטרפות של דיוויס, ואולי בכלל אינגרם היה נדחק לשולי הרוטציה וכו'
אבל באופן תיאורטי - אם זה מה שעולה על המגרש בתחילת הבועה, לדעתי זו מן הסתם לא פייבוריטת לאליפות (בפרט בגלל הקליפרס), אבל בהחלט מועמדת ראויה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 3:38 pm 
Junior

G כתב:
B.a.c כתב:
האליפות ב2016 לא היתה "מצוינת" היא היתה אחת האליפויות הגדולות בהיסטוריה. וההופעה של לברון גדולה בקנה מידה היסטורי ולא רק "מצוינת". זה משהו שאשכרה יש קונצנזוס לגביו בכל מקום אפשרי.

אפשר בבקשה להזכיר את העובדה שדריימונד גרין הורחק בטעות שיפוט ענקית, בוא, אם הוא לא מורחק ממשחק מספר חמש זה היה נגמר 4-2 במקרה הטוב.

וגם איגי היה פצוע לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 3:54 pm 
Sophomore

היו לגולדן סטייט מספיק הזדמנויות לנצח את הסדרה גם אחרי שגרין חזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 4:20 pm 
Hall of Famer

G כתב:
B.a.c כתב:

לא טעות שיפוט ולא ענקית, הורחק כי קיבל פלגרנט פאול מוצדק, וברגע שאתה צובר 3 נקודות פלגרנט בפלייאוף אחד (פלגרנט 1 נותן נקודה ופלגרנט 2 נותן שתי נקודות) אתה מורחק אוטומטית מהמשחק הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 4:37 pm 
מנהל פורום

אם אתם מתחילים לבדוק מי נפצע בגולדן סטייט כדי לטעון שהאליפות ההיא של לברון לא היתה מרשימה אני מעלה מהאוב את הטיעון שדני מנינג נפצע ובלעדיו אין סיכוי שיוסטון היו עוברים את פניקס בעונה ההיא ולבארקלי היתה היום אליפות. בעצם אין לי מושג איך זה קשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 5:31 pm 
Hall of Famer

מי ישמע אגב את מי קובי ניצח בגמרים. בוסטון זקנה ואורלנדו שהיתה הבלחה מוחלטת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 5:41 pm 
Junior

rony כתב:
ללברון יש לכל הפחות 3 או 4 סדרות גמר טובות יותר מסדרת הכי טובה של קובי.

מעריצי קובי יכולים להמשיך להתבשם ב-5 אליפויות מ-7 גמרים ולהתעלם מהעובדה שבאחת מתוך סדרות הגמר האלו (המדד האולטימטיבי, כן?), קובי היה נון-פקטור מוחלט, ובשתיים נוספות ניגן כינור שני להופעות מפלצתיות של שאק.

https://www.youtube.com/watch?v=WSdhzK- ... l=sburkha3

ככה חברים נראה נון פאקטור מוחלט.
על רגל אחת, אחרי נקע בקרסול במשחק מס' 2, בגיל 21 ובהופעת גמר ראשונה.
משחק חוץ קריטי, אינדיאנה בדרך להשוות את הסדרה, שאק יוצא ב-6 עבירות ולא משחק בדקות המכריעות.
לא מבין למה אני טורח להמשיך את הדיון איתך, כשברור לכולם שהדבר היחיד שאתה מביא כאן הוא סטט' מבאסקטבול רפרנס, בלי שום ראיה מעבר.

בנוגע לשאר הדברים שציטטתי: 1. בגמרים האמיתיים במערב מול סקרמנטו וסן אנטוניו, בהם התוצאה לא הייתה ידועה, קובי נתן גם סדרות יותר טובות משאק.

2. סדרות גמר, קובי מול לברון.
בעולם שבו המדד היחיד לסדרה טובה יותר הוא סטטיסטיקה - אתה אולי צודק. בעולם שבו המדד לסדרה טובה הוא גם ניצחון ותחרותיות - אתה טועה בגדול.

נערך לאחרונה על ידי מאסטר בתאריך ו' אוקטובר 02, 2020 5:51 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 5:50 pm 
Junior

B.a.c כתב:
מאסטר כתב:

דמגוגיה. אנחנו מדברים על שנה שבה הארדן נבחר לmvp והרוקטס סיימו במקום הראשון בליגה, 65-17 מאזן ויתרון ביתיות לאורך כל הפלייאוף. פול, הארדן וכמה קלעים מסביב כמו שאתה מתאר בצורה מדויקת להפליא. הם היו קבוצה טובה מקליבלנד והסדרות נראו בהתאם.
הקאבס סיימו את העונה הסדירה במקום הרביעי במזרח.
אני אשמח שתפרט מי הצוות המסייע המצוין של לברון באותה עונה. כי לא היה לו כזה.

אתה כנראה לא הבנת. אני השוויתי בין קליבלנד, שהובסה ללא תנאי מול גולדן סטייט בגמר 17' עם לברון קיירי ולאב, ליוסטון בשנה שלאחר מכן, שנתנה פייט אדיר מול אותה גולדן סטייט בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 5:59 pm 
Hall of Famer

דעתי בעניין הזה ברורה. אני חושב שלברון שחקן טוב יותר ומשמעותי יותר מברייאנט, גם אם פחות אסתטי ואלגנטי אולי.

אבל זה בסדר, ללברון יש קייס טוב לשחקן מספר 2 אי פעם כך שזו לא בדיוק פחיתות כבוד להיות מתחתיו בדירוג של כלל שחקני הנ.ב.א. מאז ומתמיד.

בכל מקרה, להתווכח עם מאסטר וקובאש על קובי מול לברון זה בזבוז זמן טהור. זה לא שתשכנעו אותם לזוז מילימטר. יש כאן היקשרות רגשית חזקה לדמות נערצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 6:06 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
FLASH כתב:
5 מ9 של מג'יק, 3 מ5 של בירד (שלרוע מזלם הפסידו אחד לשני)
איך מג'יק ובירד הצליחו להגיע למאזן חיובי גמרים כשהם פגשו את הלייקרס והסלטיקס הגדולות?

זה כבר באמת משעשע
מן הסתם כאשר נפגשים אחד מול השני ומחליפים ניצחונות - מקבלים מאזנים סביב 50%...
והפלא ופלא, אלו אכן המאזנים של מג'יק ובירד!

זה גם משעשע כי זה בכלל לא נכון. מג'יק ובירד נפגשו רק שלוש פעמים בגמר - שהתחלקו 1:2 לטובת מגי'ק. בירד השיג את המאזן החיובי שלו מול קבוצות אחרות. מג'יק עשה ספליט 3:3 מול קבוצות שאינן בוסטון (לא שהן היו קבוצות רעות, כן? פילי בעונה של הפו-פו-פו, הבאד-בויז, ג'ורדן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 10:59 pm 
Sophomore

rony כתב:
G כתב:
B.a.c כתב:

לא טעות שיפוט ולא ענקית, הורחק כי קיבל פלגרנט פאול מוצדק, וברגע שאתה צובר 3 נקודות פלגרנט בפלייאוף אחד (פלגרנט 1 נותן נקודה ופלגרנט 2 נותן שתי נקודות) אתה מורחק אוטומטית מהמשחק הבא.

רחוק מאוד מלהיות פלגרנט מוצדק, ואם כבר, אז לברון היה צריך לקבל גם.

לברון קיבל, מקבל וכנראה גם יקבל שיפוט מאוד אוהד לא מעט פעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 11:02 pm 
Senior

קובי מת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2020 2:23 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
קובי מת

ומלבד חוסר הרגישות והאכזריות הרגילה שלך, איך זה תורם לדיון שאתה כותב את זה שוב ושוב?
האם מעמדו של קובי לא רלוונטי כיוון שהוא מת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2020 2:27 am 
Senior

Att כתב:
בכל מקרה, להתווכח עם מאסטר וקובאש על קובי מול לברון זה בזבוז זמן טהור.

חסר רגישות ואכזרי.

יש יוזר אחד בפורום שלא ניתחת את האופי שלו והסברת למה הוא נחות ממך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2020 3:18 am 
Hall of Famer

ההשוואה ביני לבינך לא מעניינת אותי.
מה שכן מעניין אותי הוא שאתה ביריון חסר רגישות.
מה בדיוק המטרה שלך בכתיבת אותה תגובה פעמיים? אתה חושב שמישהו שכח שקובי מת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2020 3:42 am 
Hall of Famer

לא שיוביל צריך הגנה, אבל זה משעשע ממישהו שכבר עשור כותב בדיוק את אותה הודעה, אבל במילים אחרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2020 4:09 am 
Senior

Att כתב:
ההשוואה ביני לבינך לא מעניינת אותי.
מה שכן מעניין אותי הוא שאתה ביריון חסר רגישות.
מה בדיוק המטרה שלך בכתיבת אותה תגובה פעמיים? אתה חושב שמישהו שכח שקובי מת?

אותי מעניין לדעת למה אתה ממשיך להתנשא על כל הפורום.
למה אתה חושב שמאסטר וקובאש (מאוד טראמפי מצידך לתת לו כינוי מעליב) הם תתי אדם שלא שווים את הזמן שלך?

יש מישהו אחד פה שראוי לזכות להיות איתך במרחב הוירטואלי הזה?

עד מתי תמשיך לעלוב באנשי הפורום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 616 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16 ו 137 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: