סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' אפריל 22, 2025 5:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 616 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 3:40 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הנה, עובדה שאפשר
מה לעשות שזה קרה?

ואף על פי , שלא יובן לא נכון. לברון השחקן הגדול בעשור האחרון. ללא ספק אחד מעשרת הגדולים ששיחקו, ואולי גם יחתם בחמישיית הגדולים. אבל כרגע, שחקן עם הרזומה הנל לא יכול להיות שני לג'ורדן. קארים ומג'יק בעיני לפניו בצורה מובהקת

ראובן כתב:
FLASH כתב:
ראובן כתב:
שקי, זהו בדיוק. אם אתה עף בסיבוב ראשון זה הרבה פחות משמעותי מאשר אם הפסדת בגמר. הוא אומר את זה שוב ושוב.

צריך כשרון מיוחד כדי לראות את המילים האלו בהודעות שלי.
אני אחזור שוב , בתקווה שאתבדה ולא תמציאו בשמנו טיעונים שלא נאמרו מעולם.

כן, לברון וקובי שניהם עפו לפעמים במערב/מזרח. האחד לבוסטון אורלנדו ודטרויט. השני לפיניקס , ס"א אוקלהומה ודאלאס

כולם הפסידו לקבוצות מעולות, זה הגיוני ומובן, קורה לפעמים, מאף אחד לא מצופה להגיע כל שנה לגמר. אפילו לא מג'ורדן. וכן, אפילו ג'ורדן הפסיד בסיבוב ראשון כי הוא שיחק בקונפרנס החזק. ולברון בחלש.

דיברנו רק על 3 מ9 בגמרים מול 5 מ7 בגמרים. על 5 התבזויות בגמר

באמת חבל שאי אפשר לשים צילומי מסך בסלניוז עם סימונים בעגול של החלקים הרלוונטיים.

באמת חבל שאתה לא משתדל, תהיה בטוח שאם תקרא היטב תראה שכתבתי מפורשות שלהגיע לגמר = עונה מוצלחת יותר מלהגיע לסיבוב שני

המחזה פה שבהתפתלויות אינסוף מנסים להתעלם מכך שגם לברון הפסיד מספר פעמים בסיבוב שני. 3 פעמים. קובי הפסיד בסיבוב ראשון פעמיים כי הוא שיחק במערב ההרבה יותר קשוח, והפסיד גם בסיבוב שני.

וגם אחרי כל ההנחות והשמיניות , ההבדל הוא שרק לברון נשחט שוב ושוב בגמר, התבזויות אישיות או קבוצתיות, ברוב סדרות הגמר שלו. לא קובי. לא מגיק. לא קארים. לא בירד. לא מייקל. לא שאק. לא טימי, אפילו לא דוראנט. עדיין אני חושב שלברון עשה מספיק כדי להיחתם בעשרת הגדולים ואולי גם מעבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 3:43 pm 
Hall of Famer

ויכוחי קובי ולברון, באמת לא היה הרבה זמן.

שקי - ממתי 28 נק' ו-5 אס' זה עניין של מה בכך. והנה הקונטרה - שאקיל באורלנדו הגיע פעם אחת לגמר וחטף 4-0 מהדהד מיוסטון. גם לא בדיוק היה קבלן אליפויות עד שפגש את קובי ופיל ג'קסון. אז גם אם הוא היה דומיננטי יותר באליפויות הללו (והוא היה), אני חושב שזה היה הרבה יותר צמוד מהתווית של "סיידקיק" שהדביקו לקובי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 3:46 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
ואף על פי , שלא יובן לא נכון. לברון השחקן הגדול בעשור האחרון.

אז בוא תסביר איך לברון הוא השחקן הגדול בעשור האחרון, אם היה כלול בו לא פחות מאשר "שיא אישי והיסטורי בהתבזות אישית", ובהמשך גם "המשיך להידרס בגמרים חד צדדיים ב2014 2017 ו2018".
להידרס 4 שנים מתוך 8, ועוד עונה אחת לא להעפיל כלל לפלייאוף - לא נשמע על פניו כמו רזומה מתאים לשחק העשור.
לאור זאת, הייתי שוקל להציע חלופות של שחקנים שנדרסו פחות פעמים (ולצורך העניין, לפחות עד העונה הנוכחית - לא עם הרבה פחות טבעות) למועמד שחקן העשור - למשל קרי, דוראנט, קוואי וכו'.
דעתך על כך?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 3:50 pm 
Junior

3 אליפויות 4 MVP ו3 מופ גמר
10 גמרים. מספריפלצת.

זה משאיר אבק לכל השמות שהזכרת, אין מצ'אפ. יותר אליפויות

אבל כשאתה מתמודד מול מגיק בירד קארים וקובי, שלכולם תארים רבים, זה לא מספיק, ההבדל בבמה הגדולה הוא מובהק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 3:55 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
ויכוחי קובי ולברון, באמת לא היה הרבה זמן.

שקי - ממתי 28 נק' ו-5 אס' זה עניין של מה בכך. והנה הקונטרה - שאקיל באורלנדו הגיע פעם אחת לגמר וחטף 4-0 מהדהד מיוסטון. גם לא בדיוק היה קבלן אליפויות עד שפגש את קובי ופיל ג'קסון. אז גם אם הוא היה דומיננטי יותר באליפויות הללו (והוא היה), אני חושב שזה היה הרבה יותר צמוד מהתווית של "סיידקיק" שהדביקו לקובי.

אמרתי שזה ענין של מה בכך? אמרתי ששאקיל בלתי מנוצח ואחראי בלעדי לאליפויות? מה ההודעה הזאת באה להגיד?

גם לברון לא היה לוקח אליפות בקליבלנד בלי קיירי שהיה מדהים בגמר וגם לא היה לוקח בלי וויד במיאמי... אתה רוצה לקרוא להם סיידקיקס? רוצה לקרוא להם 1b כמו שמאסטר רוצה? בכל האליפויות של לברון הוא היה השחקן המוביל בלי ספק ומספר 2 שלו היה מדהים (אולי פרט ל2013 ששם הצוות המסייע היה טוב אבל לא שיחק ברמה מדהימה) וברור שבלעדיהם לברון לא היה אלוף היום (וזה מבלי להזכיר את ריי אלן ).

כמו שרשמתי במעלה הת'רד, אני חושב שקובי שחקן מדהים ואין לי בעיה עם אנשים שטוענים שהוא עדיף על לברון. אני כאמור חושב שלברון עדיף ובלא מעט אבל מקבל את העובדה שזה ענין סוביקטיבי לחלוטין.
מה שמפריע לי (ואני מניח שלרוב המתווכחים פה) אלו המניפולוציות המשונות של מאסטר ופלאש עם העובדות במטרה להקטין על לברון ולהאדיר את קובי.

כשהם מכריעים שקובי גדול מלברון כי 5 מ7 גדול מ3 מ9 אז צריך לזכור ש3 מה5 האלו הגיעו עם שחקן דומיננטי מקובי בקבוצה. זה הכל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 4:17 pm 
Junior

מה שאתה עושה בהודעה האחרון זו מניפולציה. ודאי ששאקובי זה בכיוון של מגיק וקארים, לברון-דיוויס

לא כמו לברון - וייד/קיירי

קובי היה השחקן שמחזיק בכדור במאני טיים, לא שאקיל. קובי היה הדיפנסיב סטופר. הרכז בפועל. שאק היה ודאי דומננטי יותר. ועדיין קובי הוביל את הלייקרס בכמה סדרות מול הספרס והקינגס גם אם תתאמצו להביא הרבה סטט מהגמרים

ה3 של לברון הגיעו עם סופרסטאר+אלסטאר לצידו. סתם לידיעה

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך א' אוקטובר 04, 2020 4:18 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 4:18 pm 
Junior

מניפולציות? גם אני וגם פלאש רשמנו עובדות. זה שהן כואבות, זה משהו אחר.
כשרושמים 3 מ-9 אז צריך לזכור שכשלברון הגיע למיאמי הלך הרוח והציפיות שלו היו ל-6-7 אליפויות.
זאת הייתה הסופר טים הכי מרשימה שנבנתה מאז הלייקרס בתחילת המילניום, ואם נחשוב בכיוון של 3 כוכבים אז מאז שנות ה-80.
למה בגולדן סטייט הסופר טים מימשה את הפוטנציאל יותר מאשר במיאמי? שאלה טובה.
גם בקליבלנד עם 2 אולסטארים ושורת קלעים ו-וטרנים הציפייה הייתה ליותר מאליפות אחת. זה לא אני שציפיתי, גם לא פלאש, זה הוא בעצמו וכל עדת המעריצים.

נערך לאחרונה על ידי מאסטר בתאריך א' אוקטובר 04, 2020 4:18 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 4:18 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
רק מעיר שהתגובה של פלאש שנמצאת בראש האמור היא ניסוח סביר לגמרי של הדברים ואמורה היתה לסיים את הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 4:21 pm 
Junior

מאסטר כתב:
כשרושמים 3 מ-9 אז צריך לזכור שכשלברון הגיע למיאמי הלך הרוח והציפיות שלו היו ל-6-7 אליפויות.
.

NOT SEVEN
לדעתי נחכה הרבה לטבעת השמינית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 4:29 pm 
Junior

ראובן כתב:
רק מעיר שהתגובה של פלאש שנמצאת בראש האמור היא ניסוח סביר לגמרי של הדברים ואמורה היתה לסיים את הדיון.

כולל הניסוח של ההתבזות והשחיטה שהוא עבר בגמרים שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 4:33 pm 
Junior

rony כתב:
מאסטר כתב:
טוב אחי, תירוצים על פציעות. מה השלב הבא? נאשים את דוראנט על ההפסד של גולדן סטייט לטורונטו?

כמו שציינתי, הוא פשוט היה לא טוב ב-5 מתוך 6 משחקים וגם במשחק היחיד שבו הוא היה טוב ובאמת הביא ניצחון, עדיין מי שהיה יותר טוב והחזיק את הלייקרס במשחק, זה שאק.

וואו. אז ככה.

משחק מס' 2: 9 דקות משחק, נפצע בקרסול ולא חזר.
משחק מס' 3: לא התלבש בגלל הפציעה.
משחק מס' 4: 28 נק', 14-27 מהשדה, מנצח את המשחק בהארכה.

עדיין אתה חושב שהוא היה לא טוב ב-5 מתוך 6 משחקים? גם כשהוא היה על אזרחי הוא היה לא טוב? התנהגות רעה? קללות למגרש?
או שעדיין תטען שראית את הסדרה, כשאפילו לפרש מה רשום בבאסקטבול רפרנס זה קשה לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 4:43 pm 
מנהל פורום

שוויק1 כתב:
ראובן כתב:

כולל הניסוח של ההתבזות והשחיטה שהוא עבר בגמרים שלו?

לא, רק:

ציטוט:
ואף על פי , שלא יובן לא נכון. לברון השחקן הגדול בעשור האחרון. ללא ספק אחד מעשרת הגדולים ששיחקו, ואולי גם יחתם בחמישיית הגדולים. אבל כרגע, שחקן עם הרזומה הנל לא יכול להיות שני לג'ורדן. קארים ומג'יק בעיני לפניו בצורה מובהקת

הניסוח הזה מייצג דעה לגיטימית והגיונית לגמרי ואפילו משאיר בג'נטלמניות את דאנקן וקובי מחוץ לרשימה של אלו שלפניו במובהק. אז חוץ מזה שזה מעצבן את אוהדי בוסטון טיפה אני חושב שאפשר היה לסגור ככה את הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 5:14 pm 
מנהל פורום

אני לא חושב שג'ורדן ומג'יק בכלל בדיונים הללו.
זה בין קארים, לברון ובירד ואני הייתי מדרג פה קארים שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 5:14 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
10 גמרים. מספריפלצת.

אז זה נחמד שבסיכומי עשור אתה משנה לחלוטין פאזה מאשר בסיכומי קריירה (שהיא לרוב בסך הכל בסדר גודל של עשור וחצי), ומדבר בקונוטציה אחרת לחלוטין.
אני יכול לטעון (לצורך הדיון בלבד, כן?) שלסטף למשל יש 3 אליפויות, 2 MVP של עונה סדירה, ומשמעותית פחות "התבזויות" בפלייאופים (2016 רק, לא?).

אז אני לכאורה על פי המתודולוגיה שהוצגה פה כל כך הרבה פעמים כבר - אעדיף שחקן שהתבזה פעם בודדת, על פני שחקן שהתבזה (לשיטתך) 4-5 פעמים תוך 9 שנים (באם גם 2019 הינה התבזות - בכל זאת לא להגיע לפלייאוף), כולל לא פחות ולא יותר מאשר "שיא היסטורי בהתבזות אישית", שעליהם עליו לפצות בתארים עודפים (זאת כהגדרתך) - מה שלא ממש קורה כאן כאמור.
נשמע לי נוק-אאוט לטובת קרי אפילו!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 5:34 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
rony כתב:
מאסטר כתב:
טוב אחי, תירוצים על פציעות. מה השלב הבא? נאשים את דוראנט על ההפסד של גולדן סטייט לטורונטו?

כמו שציינתי, הוא פשוט היה לא טוב ב-5 מתוך 6 משחקים וגם במשחק היחיד שבו הוא היה טוב ובאמת הביא ניצחון, עדיין מי שהיה יותר טוב והחזיק את הלייקרס במשחק, זה שאק.

וואו. אז ככה.

עדיין אתה חושב שהוא היה לא טוב ב-5 מתוך 6 משחקים? גם כשהוא היה על אזרחי הוא היה לא טוב? התנהגות רעה? קללות למגרש?

אם הוא לא שיחק הוא לא יכול היה להיות טוב, והוא לא יכול לקחת קרדיט על הניצחון בסדרה ולהתהדר ב-5 ניצחונות מ-7 סדרות גמר. אתה לא יכול לטעון שאתה כמעט שווה לשאקיל אוניל בשיאו כשאתה נותן משחק אחד טוב ואם אני אהיה נדיב, אז נגיד גם עוד משחק בינוני, כשבשאר ארבעת המשחקים התרומה היא אפסית, ושוב, עוד הייתי נדיב איתו וקראתי למשחק 5 שבו הוא ניגר 29% מהשדה משחק בינוני כי הוא בכל זאת הצליח להוריד 10 ריב' ולגרד מן הגורן ומן היקב 26 נק' מאוד לא יעילות.

ושוב, לא משנה כמה תסובבו את זה, לתת לקובי קרדיט, אפילו כ-1B, על סדרה שהוא נתן בה בדיוק משחק אחד טוב, זו גניבת דעת. מעניין שאת משחק 1 האנמי מאוד שלו, את משחק 5 הקטסטרופלי שהלייקרס חטפו בו 33 הפרש והוא ניגר בו 4/20 מהשדה או את ה-8/27 מהשדה במשחק 6 לא הזכרת. ב-2001? בהחלט ראוי ל-1B כששאק 1A, גם ב-2002, אבל ב-2000? זו הייתה הקבוצה של שאק במיליון אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 5:49 pm 
Junior

shmueliki כתב:
FLASH כתב:
10 גמרים. מספריפלצת.

אז זה נחמד שבסיכומי עשור אתה משנה לחלוטין פאזה מאשר בסיכומי קריירה (שהיא לרוב בסך הכל בסדר גודל של עשור וחצי), ומדבר בקונוטציה אחרת לחלוטין.
אני יכול לטעון (לצורך הדיון בלבד, כן?) שלסטף למשל יש 3 אליפויות, 2 MVP של עונה סדירה, ומשמעותית פחות "התבזויות" בפלייאופים (2016 רק, לא?).

אז אני לכאורה על פי המתודולוגיה שהוצגה פה כל כך הרבה פעמים כבר - אעדיף שחקן שהתבזה פעם בודדת, על פני שחקן שהתבזה (לשיטתך) 4-5 פעמים תוך 9 שנים (באם גם 2019 הינה התבזות - בכל זאת לא להגיע לפלייאוף), כולל לא פחות ולא יותר מאשר "שיא היסטורי בהתבזות אישית", שעליהם עליו לפצות בתארים עודפים (זאת כהגדרתך) - מה שלא ממש קורה כאן כאמור.
נשמע לי נוק-אאוט לטובת קרי אפילו!

תראה אני צפיתי את ההודעה הזו שלך
בכ"ז, 15 שנה היכרות עמוקה עם הנפשות הפועלות
ולכן הקדמתי תרופה למכה ועניתי לך בתמצית ברורה
אבל חתכת את התשובה מהציטוט
אז מצרף לך אותו שוב, הפעם נא לעיין לפני שתגיב בבקשה

FLASH כתב:
10 גמרים. מספריפלצת.

זה משאיר אבק לכל השמות שהזכרת, אין מצ'אפ. יותר אליפויות

אבל כשאתה מתמודד מול מגיק בירד קארים וקובי, שלכולם תארים רבים, זה לא מספיק, ההבדל בבמה הגדולה הוא מובהק

ואתה יודע, אפרט עוד

3 אליפויות ו3 מופ גמרים > 3 אליפויות עם 0 מופ גמרים (למעשה קארי לא הוביל ב2 האחרונות)

4 מופ ליגה > 2 מופ ליגה

10 גמרים > 5 גמרים

מספריפלצת לאין ערך משל קארי

לא חושב שיש פה מקום להשוואה

אבל מול קארים בירד מגיק וקובי, יש. ושם נכנס ההבדל בכמות השחיטות בגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 5:54 pm 
מנהל פורום

לדעתי קרי היה צריך לקבל את האמויפי על הגמר הראשון וזה שנתנו אותו לאיגודאלה (אם כבר היה צריך לתת ללברון) זו היתה סתם בחירה פופוליסטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 5:55 pm 
Junior

מסכים איתך, לדעתי לקארי

דרך אגב, אני כן חושב שמצ'אפ אישי בפלייאוף משמעותי מאוד
לברון וקובי לא נפגשו
לברון וקארי כן, והרבה. ולברון תמיד היה טוב מקארי

ד"א, לברון בעיני היה פחות טוב מדוראנט בגמרים ביניהם, אבל הראה עליונות על דוראנט לאורך עשור בהישגים אישיים וקבוצתיים. ולכן הוא מעליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 6:05 pm 
Junior

FLASH כתב:
מסכים איתך, לדעתי לקארי

דרך אגב, אני כן חושב שמצ'אפ אישי בפלייאוף משמעותי מאוד
לברון וקובי לא נפגשו
לברון וקארי כן, והרבה. ולברון תמיד היה טוב מקארי

ד"א, לברון בעיני היה פחות טוב מדוראנט בגמרים ביניהם, אבל הראה עליונות על דוראנט לאורך עשור בהישגים אישיים וקבוצתיים. ולכן הוא מעליו

האמת, אם דוראנט היה במזרח (ובמיוחד לצד קיירי ולאב / ווייד ובוש), אין לי ספק שגם הוא היה מגיע ל-8 גמרים ברציפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 6:10 pm 
Junior

rony כתב:
מאסטר כתב:
rony כתב:
מאסטר כתב:

וואו. אז ככה.

אם הוא לא שיחק הוא לא יכול היה להיות טוב, והוא לא יכול לקחת קרדיט על הניצחון בסדרה ולהתהדר ב-5 ניצחונות מ-7 סדרות גמר. אתה לא יכול לטעון שאתה כמעט שווה לשאקיל אוניל בשיאו כשאתה נותן משחק אחד טוב ואם אני אהיה נדיב, אז נגיד גם עוד משחק בינוני, כשבשאר ארבעת המשחקים התרומה היא אפסית, ושוב, עוד הייתי נדיב איתו וקראתי למשחק 5 שבו הוא ניגר 29% מהשדה משחק בינוני כי הוא בכל זאת הצליח להוריד 10 ריב' ולגרד מן הגורן ומן היקב 26 נק' מאוד לא יעילות.

ושוב, לא משנה כמה תסובבו את זה, לתת לקובי קרדיט, אפילו כ-1B, על סדרה שהוא נתן בה בדיוק משחק אחד טוב, זו גניבת דעת. מעניין שאת משחק 1 האנמי מאוד שלו, את משחק 5 הקטסטרופלי שהלייקרס חטפו בו 33 הפרש והוא ניגר בו 4/20 מהשדה או את ה-8/27 מהשדה במשחק 6 לא הזכרת. ב-2001? בהחלט ראוי ל-1B כששאק 1A, גם ב-2002, אבל ב-2000? זו הייתה הקבוצה של שאק במיליון אחוז.

שמע, לפחות אני לא ממציא נתונים, או משקר שראיתי את הסדרה בלייב.
עדיין לא ענית איך קובי היה לא טוב ב-5 מתוך 6 משחקים, אם בשניים מהם הוא לא באמת שיחק ובאחד נוסף היה מצויין.
בנוגע להתהדרות ולקרדיט, אז קודם כל, הפלייאוף לא מסתכם רק בסדרה מול אינדיאנה, ודבר נוסף - אם קובי לא נמצא שם במשחק מס' 4 אז הלייקרס לא זוכים באליפות.
לפרטים אתה מוזמן לדבר עם יאניס, ולשאול אותו כמה הוא היה שמח אם היה לצידו כוכב על שיעזור לו לסגור משחקים בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 6:16 pm 
מנהל פורום

הוא כן ענה לך. ואם רוני אומר שקובי היה גרוע ב5 מתוך 6 משחקים, נחש איזה מהם זה המשחק שבו הוא שיחק מצוין?

ויפה שאין לך ספק שדוראנט היה מגיע לשמונה גמרים רצופים. גם אין ספק שקובי היה מתמודד טוב יותר מלברון מול ג"ס של קרי ודוראנט. יש עוד דברים שאין לך ספק לגביהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 6:41 pm 
Junior

שבסלניוז לא אוהבים את קובי בריאנט :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 6:53 pm 
Sophomore

מאסטר כתב:
זאת הייתה הסופר טים הכי מרשימה שנבנתה מאז הלייקרס בתחילת המילניום, ואם נחשוב בכיוון של 3 כוכבים אז מאז שנות ה-80.
למה בגולדן סטייט הסופר טים מימשה את הפוטנציאל יותר מאשר במיאמי? שאלה טובה.

בוא נראה: מיאמי בארבע השנים של השלישייה: 4 גמרים, 2 אליפויות
גולדן סטייט בשלוש השנים עם דוראנט (הסופר טים): 3 גמרים, 2 אליפויות.

לא בדיוק הבדל עצום בהישגים. ועדיין, אני מסכים שגולדן סטייט הייתה הקבוצה היותר מרשימה וטובה מבין השתיים וגם הייתה זוכה באליפות שלישית בלי הפציעות. אבל למה?

נניח שאנחנו בוחרים להתעלם לרגע מ"הכוכב הרביעי", גרין, למרות שלדעתי הוא יתרון משמעותי לג"ס על פני כל שחקן רוטציה נוסף של מיאמי ולמעשה התרומה שלו הייתה לפחות שוות ערך לתרומה של בוש. בוא נתמקד רק ב"שלישייה הגדולה" של כל קבוצה. ונניח שהכוכבים היו לברון ודוראנט (אם בא לך, תחליף עם קרי). אז מה עשו מספרי שתיים ושלוש של שתי הקבוצות הללו בפלייאוף?

* קרי עם 27 נקודות, 6 אסיסטים ו-6 ריבאונדים. ולעומתו ווייד עם 20 נקודות (17 בשתי העונות האחרונות), 4.5 אסיסטים ו-3 ריבאונדים.
* תומפסון עם בערך 20 נקודות ו-4 ריבאונדים למשחק. בוש עם פחות מ-15 נקודות (13 בשלוש העונות האחרונות) ו-7 ריבאונדים למשחק.

בקיצור, הסיבה שגולדן סטייט "מימשה את הפוטנציאל" יותר זה שהיא הייתה קבוצה טובה באופן משמעותי עם שחקנים טובים יותר בשיאם (לעומת ווייד ובוש שהיו אחרי השיא). וגם שכן, היה להם גם כוכב רביעי חשוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 7:04 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
בוש בשום פנים לא היה אחרי השיא אלא בשיאו לגמרי, הוא פשוט קיבל על עצמו רול משלים.

וייד היה אחרי השיא אבל לא בהרבה בעונה הראשונה, כמובן שזה התדרדר בכל עונה.

הבעייה הקרדינלית של מיאמי היתה שהיא לא נבנתה על ידי GM אלא על ידי השחקנים עצמם, לברון ווייד לא ממש התאימו לשחק אחד ליד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 7:15 pm 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
בוש בשום פנים לא היה אחרי השיא אלא בשיאו לגמרי, הוא פשוט קיבל על עצמו רול משלים.

וייד היה אחרי השיא אבל לא בהרבה בעונה הראשונה, כמובן שזה התדרדר בכל עונה.

הבעייה הקרדינלית של מיאמי היתה שהיא לא נבנתה על ידי GM אלא על ידי השחקנים עצמם, לברון ווייד לא ממש התאימו לשחק אחד ליד השני.

אם זה היה שיאו זה רק ממחיש נקודה חשובה: מיאמי לא באמת הייתה קבוצה של 3 סופרסטארים. יותר שני סופרסטארים (אחד בקו ירידה) ועוד שחקן טוב. אגב, אני גם בספק אם לאב עם היכולת שהציג בקליבלנד עונה על ההגדרה של סופר-סטאר. עד כמה שניהם היו טובים יותר נניח מלמאר אודם כששיחק בלייקרס לצד קובי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 616 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: