סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 7:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA אוף סיזן
הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 12:07 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
וכל הדיון על אטלנטה חסר תכלית, אלא אם מדובר בדיון עקרוני...קודם כל, אטלנטה בהחלט מתכוונים להוציא כסף על פרי אייג'נטס בקיץ, הם רוצים להגיע לפלייאוף כבר. דבר שני, אפשר לעלות מרצפת השכר ע"י ספיגת חוזים גבוהים (כולל כאלה שנותרה בהם שנה אחת, לא חסר כסף מיותר גם מהסוג הזה...למשל באטום בשארלוט או ג'יימס ג'ונסון במינסוטה) ועל הדרך להרוויח כמה נכסים. זו כבר פרקטיקה שגורה בליגה, אפילו הניקס התעדכנו בה לאחרונה, עפ"י דיווחים שיהיו מוכנים ליישם כך את הקאפ ספייס שלהם (במקום להחתים עוד ועוד פאוורים על חוזים לשנה ועוד שנה מובטחת חלקית...).

לגבי ההסתייגות של ATT מהחתמת שחקנים מנוסים - צריך לזכור שיש להם הרבה מה לתרום בחדר ההלבשה ובאימונים, אפרופו הקבוצות הבעייתיות שהינקי הרכיב בשנותיו הראשונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 12:13 am 
Senior

Att כתב:
Yuval כתב:
Att כתב:
uriel17 כתב:
יש להם בערך 30 מיליון שהם חייבים להוציא על שחקנים

יכולים, לא חייבים..

חייבים.

אוקי הסתכלתי גם על ההודעות הקודמות. מה בדיוק הטענה שלך? הם חייבים להוציא 90% מתקרת השכר על משכורות שחקנים. זה לא עניין של דעה. אני לא מבין את התיאוריה פה, או שאתה איכשהו לא יודע את זה (מה שלא נראה לי סביר)

הטענה שלי היא פשוטה -
בהתחשב בכך שאין שום עונש או קנס ממשי על הוצאת פחות מ-90% מתקרת השכר על משכורות שחקנים, הרצפה לא רלוונטית בעיניי בכלל לקבלת ההחלטות.

לקחת חוזה לכמה שנים רק כי לא הגעת לרצפת השכר זה רעיון רע מאוד
ולהשכיר שחקן לשנה אחת זה לפעמים רעיון טוב (אם אתה קונטנדרית) ולפעמים רעיון לא טוב (אם אתה קבוצה בבנייה).

על מה אתה מדבר למען האל

(2) In the event that a Team’s Team Salary for a Salary Cap Year
as of the start of the Team’s last Regular Season game of that
Article VII 161
Salary Cap Year is less than the applicable Minimum Team Salary
for that Salary Cap Year, the NBA shall cause such Team to make
payments to the players who were on the Team’s roster during the
Regular Season covered by such Salary Cap Year equal to the
shortfall (to be disbursed to such players pro rata or in accordance
with such other formula and roster requirements as may be
reasonably determined by the Players Association). The Players
Association shall provide the NBA with its proposed per-player
distribution of any such shortfall within thirty (30) days after the
completion of the Audit Report for such Salary Cap Year. The
NBA shall cause the Team to make the required payments, less all
amounts required to be withheld by any governmental authority,
within thirty (30) days after receipt of the proposed distribution
from the Players Association in accordance with the preceding
sentence.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 1:50 am 
Sophomore

מה שהוא מדבר זה על כך שלא עולה יותר כסף לא להגיע לרצפת השכר מאשר כן להגיע. אתה בסך הכל משלם את מה שהיית משלם בכל מקרה אם היית מגיע לרצפת השכר.

בכל אופן, במצב שבו לקבוצה לא תחרותית יש מקום לבזבז, תמיד עדיף לה לקחת חוזה רע תמורת בחירות מאשר לא להגיע לרצפה.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 1:57 am 
Senior

אם אתה לא מגיע לתקרה אתה לקחת חוזים רעים על עצמך בשנה הזו, פשוט אתה משלם אותם לשחקנים שלך. אפשר לטעון שזה עדיף על להביא שחקנים אחרים, אבל את הכסף תצטרך לשלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 2:35 am 
Sophomore

אבל הוא לא טוען שאי-הגעה לרצפה חוסכת כסף, אלא לא עולה כסף בהשוואה לאלטרנטיבה.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 10:25 am 
מנהל פורום

הפלייאוף בNBA ככל הנראה ישנה מתכונת מהעונה הבאה: מדורגות 7-8 לא יעלו אוטומטית, אלא יהיה טורנירון העפלה קצר, של מקומות 7-8-9-10 בכל קונפרנס. השלב הראשון: מקום 7 מול 8, ומקום 9 מול 10. המנצחת ב7 מול 8 מבטיחה את מקום 7. המפסידה במשחק, תתמודד מול המנצחת במשחק של 9-10, והמנצחת במשחק הזה תעפיל למקום 8.
זה יכול להיות טוב אם באמת המאזנים יהיו צמודים. אם יהיה פער גדול ויהיה אפסט, זה יכול ליצור תסכול.

אלטון בראנד ממשיך לעוד כמה שנים בפילדלפיה.

עדיין יש מו"מ בין הליגה לשחקנים על מועד תחילת הליגה. כל דחייה מהתאריך הנוכחי שהוא 22 בדצמבר (ותחילת מחנות האימונים כבר ב1.12), משמעותה הפסדים כספיים גדולים לליגה וגם לשחקנים.

כריס פול והחוזה המזעזע שלו הוא אחד השמות החמים בגזרת שמועות הטריידים. גם הלייקרס וגם הניקס מועמדות.

טורונטו עדיין מחפשת בית לעונה הבאה, כאשר ככל הנראה היא לא תוכל לארח משחקי בית בקנדה. היא ממוקדת כרגע באולמות באיזור ניו יורק שיאפשרו לה לפחות להיות קרובים לחלק גדול מהמועדונים במזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 12:36 pm 
Hall of Famer

מה ההיגיון דווקא בשנה שמתחילה מאוחר (ועם תחלואה ודחיית משחקים תוך כדי העונה - בסבירות גבוהה), לשנות לפורמט כזה שמוסיף עוד משחקים?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 1:39 pm 
Hall of Famer

אני טוען שהרצפה לא יכולה להיות נימוק הגיוני לשום פעולה של הפרונט אופיס.

אני לגמרי בעד לקחת חוזים רעים עבור בחירות דראפט אבל זה לא קשור לרצפה אלא לתקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 3:29 pm 
מנהל פורום

אתה רציני?
יש לך 30 מיליון דולר שאתה חייב להוציא, חייב והסיבה שאתה חייב היא:
רצפת השכר
הנימוק להוצאת הכסף בצורה כל שהיא היא רצפת השכר ולא תקרת השכר
עכשיו על הפרק שתי חלופות ראשיות:
1. לחלק אותו לשחקנים הקיימים בלי לקבל שום תמורה
2. להשתמש בו בשוק השחקנים לקבל:
2.1 שחקן מצויין בחוזה לעונה
2.2 שחקן/שחקנים מצויינים שמתלבים בתוכנית החומש של הקובצה
2.3 להשיג בחירות דראפט תמורת ספיגת חוזה רע

אם אני הבעלים אני לוקח את ה30 מיליון הבייתה, אבל בגלל שאני חייב להוציא אותם אבחר לי אופציה אחת מתוך 2.1, 2.2, 2.3
הנימוק לכך שאבחר אחת משלושת האופציות הוא: אני לא יכול לקחת את הכסף הביתה
הסיבה שאני לא יכול לקחת את הכסף הביתה היא: רצפת השכר ולא תקרת השכר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 3:40 pm 
Junior

ATT טוען את זה כבר שנים - לא להביא שחקנים שיכולים להביא ניצחונות אם לא בונים עליהם לטווח הרחוק.
לתפיסתו אין השפעה לתרבות מנצחת על השחקנים (לטענתו אפילו אין כמעט השפעה של כלום על השחקנים חוץ מהכשרון שלהם), אין השפעה לתרבות מנצחת על פרי אייג'נסי ואין לו שום ענין בשורת הרווח של הקבוצה.
לכן לפי ATT, אין שום היגיון בלהוציא את הכסף על שחקן שישפר את הקבוצה על חשבון דקות משחק של שחקנים שצפויים להיות שם בטווח ארוך כי דבר כזה גם יפגע בהתפתחות של השחקנים שאמורים להיות שם לטווח הארוך וגם יכול לפגוע בהם בסיכויים בלוטורי.
עדיף לזרוק את הכסף לפח (כלומר להוסיף אותו לשחקנים הקיימים) מאשר לשפר את הקבוצה לטווח הקצר בצורה "לא אורגנית"

אני כמובן לא מסכים איתו, אבל זה טיעון שהוא הולך איתו כבר שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 3:48 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
ATT טוען את זה כבר שנים - לא להביא שחקנים שיכולים להביא ניצחונות אם לא בונים עליהם לטווח הרחוק.

לא תמיד. קונטנדריות בהחלט יכולות וצריכות לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 3:51 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
לתפיסתו אין השפעה לתרבות מנצחת על השחקנים (לטענתו אפילו אין כמעט השפעה של כלום על השחקנים חוץ מהכשרון שלהם)

זה לא לגמרי מדויק גם כן.
אין השפעה של מספר הנצחונות בעונה נתונה על התפתחות שחקנים.
אני חושב שבפילי הייתה תרבות נכונה למרות מספר הנצחונות הנמוך (שנבע מאיכות הסגל).

לגבי זה שאין כמעט השפעה על כלום על השחקנים חוץ מהכשרון שלהם - זה גם לא בדיוק מה שאמרתי.
מה שאמרתי הוא שכאשר משקללים את ההבדלים בין הקבוצות השונות וגורמים אחרים שמשפיעים יש הבדל של לכל היותר 10% על ההתפתחות של שחקנים במסגרות השונות.
כמו כן, התייחסתי לעוד גורמים מלבד הכישרון, כמו אופי, מוסר עבודה/אהבה למשחק ומיינדסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 3:53 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
ATT אין השפעה לתרבות מנצחת על פרי אייג'נסי

את זה דווקא לא אמרתי :)
אני כן חושב שהמשיכה הגדולה ביותר היא הכוכבים שאיתם אתה יכול לשחק (ולכן בניית ה-core היא מעל הכל)
אבל למאמן ולתרבות יש חשיבות מסוימת בעיני שחקנים אחרים,
כמו גם העיר והתנאים שבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 3:54 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
לכן לפי ATT, אין שום היגיון בלהוציא את הכסף על שחקן שישפר את הקבוצה על חשבון דקות משחק של שחקנים שצפויים להיות שם בטווח ארוך כי דבר כזה גם יפגע בהתפתחות של השחקנים שאמורים להיות שם לטווח הארוך וגם יכול לפגוע בהם בסיכויים בלוטורי.
עדיף לזרוק את הכסף לפח (כלומר להוסיף אותו לשחקנים הקיימים) מאשר לשפר את הקבוצה לטווח הקצר בצורה "לא אורגנית"

אם אתה קבוצה בבנייה, זה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 3:59 pm 
Senior

אני חושב שיובל טען את זה בעבר, אבל אני חייב להודות שהטענות של אייטיטי לגבי הרצפת שכר מהוות חשיבה ישראלית לאללה.
מין חשיבה כזו שכל החשיבות של עמידה בכללים מתבטאת בעונש שאתה מקבל, אין שום בעיה עם לא לעמוד בכללים של הליגה, הדברים היחיד שאני צריך להסתכל עליו זה עלות-תועלת והאם בהתחשב בעונש, שווה לי לעמוד בכללים. לא מעניין אותי מה ההגיון מאחורי החוקים ושזה בעצם מה שהליגה רוצה שאני אעשה.

זה לא בלתי-לגיטימי, אבל אני חושב שצורת החשיבה הזו היא בדיוק מה שזרק את חבר שלך הינקי מהליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 4:02 pm 
Sophomore

Shiver כתב:
עדיין יש מו"מ בין הליגה לשחקנים על מועד תחילת הליגה. כל דחייה מהתאריך הנוכחי שהוא 22 בדצמבר (ותחילת מחנות האימונים כבר ב1.12), משמעותה הפסדים כספיים גדולים לליגה וגם לשחקנים.

לא מבין מה הטענה של השחקנים. הרי זה לא שהיו להם יותר "ימי עבודה" השנה. פשוט חילקו להם את החופשה לשני חלקים. מספר ימי החופש לכאורה לא השתנה (ולאלו שלא שיחקו בבועה אפילו גדל משמעותית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 4:05 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
אין השפעה של מספר הנצחונות בעונה נתונה על התפתחות שחקנים.

אני באמת מתקשה להבין מה עומד מאחורי זה
האם ההתפתחות של השחקנים הבאים לא "הואצה" בחודשים הקרובים לאור ההצלחה של מיאמי:
אדביו, הירו, רובינסון
האם עוד חודשיים של בטן-גב ואימונים בבית בתקופת קורונה - היו מביאים אותם לאותן היכולות נכון לנובמבר 2020?

אגב, מה שחשוב זה לא רק היכולות של השחקן עצמו פרופר, אלא מה התדמית שלו בעיניי הקבוצה שלו ובכלל בליגה. אם בעקבות היכולת שלהם בפלייאוף האחרון - מיאמי תיקח החלטות כאלה ואחרות בסגל - בכדי לתת להם תפקיד יותר מרכזי - הרי שההצלחה בעונה הקודמת באופן ישיר גם מקרינה על ההתפתחות שלהם בעונה הבאה.
כנ"ל לגבי מעמדם בשוק השחקנים וכמה הצעות יקבלו בבוא-היום. כשיש לך פריבילגיה לבחור מבין הרבה הצעות - מן הסתם תוכל להיות בררן יותר ולבחור את הסיטואציה המתאימה יותר לך - ולגרום לעוד התפתחות (מקצועית, כלכלית וכו').

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 4:21 pm 
Junior

לא חושב שההתקדמות שלהם הואצה בעקבות ההצלחה, יותר נכון להגיד שההצלחה של מיאמי הואצה בעקבות ההתקדמות שלהם.
מה שכן, אני חושב שלשחק בקבוצה איכותית, תחת מאמן טוב ויחד עם שחקנים מנוסים בעלי אופי נהדר ומוסר עבודה, זה בהחלט תרם להתקדמות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 4:42 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
מה ההיגיון דווקא בשנה שמתחילה מאוחר (ועם תחלואה ודחיית משחקים תוך כדי העונה - בסבירות גבוהה), לשנות לפורמט כזה שמוסיף עוד משחקים?

זה כולה להוסיף משחק אחד למקום 7,
ועוד 2 למי שתסיים במקום 8.
לא נשמע נורא במיוחד. הם כנראה ראו שהיה לזה הייפ בבועה אז אמרו למה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 5:06 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
shmueliki כתב:

זה כולה להוסיף משחק אחד למקום 7,
ועוד 2 למי שתסיים במקום 8.
לא נשמע נורא במיוחד. הם כנראה ראו שהיה לזה הייפ בבועה אז אמרו למה לא.

התכוונתי להארכת הלו"ז של הליגה באופן כללי (ולא עומס על קבוצות פרטניות)
סדר גודל של שבוע אקסטרה, נניח? למה זה טוב כעת?

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ג' נובמבר 03, 2020 5:12 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 5:11 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
לא חושב שההתקדמות שלהם הואצה בעקבות ההצלחה, יותר נכון להגיד שההצלחה של מיאמי הואצה בעקבות ההתקדמות שלהם.
מה שכן, אני חושב שלשחק בקבוצה איכותית, תחת מאמן טוב ויחד עם שחקנים מנוסים בעלי אופי נהדר ומוסר עבודה, זה בהחלט תרם להתקדמות שלהם.

היום יום שלישי 3.11
רמתם של השחקנים הנ"ל (כישורי כדורסל נטו, פיזיולוגיה, ביטחון, ניסיון, מנטליות וכו') היא נתונה כרגע. נכנה אותה X
האם אנו חושבים שאילו מיאמי לא הייתה חוזרת לבועה (או נניח חוזרת ולא עולה לפלייאוף, או מודחת בסיבוב ראשון אפילו) - רמתם ביום זה ממש עדיין הייתה X?

ברור שההצלחה של הקבוצה היא בעקבות התקדמות השחקנים. אבל בכדי שהשחקנים ישחקו עוד יותר ויתקדמו - זה עוזר שהקבוצה מצליחה. הרי לפעמים אנחנו מזלזלים בשחקנים שמקבלים דקות בגארבג'-טיים, כי זו לא תחרותיות אמיתית. אז מן הסתם אין תחרותיות כמו בפלייאוף, ובשביל זה מה לעשות - צריך לנצח משחקים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 6:51 pm 
Junior

shmueliki כתב:
הוקיץ' כתב:

היום יום שלישי 3.11
רמתם של השחקנים הנ"ל (כישורי כדורסל נטו, פיזיולוגיה, ביטחון, ניסיון, מנטליות וכו') היא נתונה כרגע. נכנה אותה X
האם אנו חושבים שאילו מיאמי לא הייתה חוזרת לבועה (או נניח חוזרת ולא עולה לפלייאוף, או מודחת בסיבוב ראשון אפילו) - רמתם ביום זה ממש עדיין הייתה X?

ברור שההצלחה של הקבוצה היא בעקבות התקדמות השחקנים. אבל בכדי שהשחקנים ישחקו עוד יותר ויתקדמו - זה עוזר שהקבוצה מצליחה. הרי לפעמים אנחנו מזלזלים בשחקנים שמקבלים דקות בגארבג'-טיים, כי זו לא תחרותיות אמיתית. אז מן הסתם אין תחרותיות כמו בפלייאוף, ובשביל זה מה לעשות - צריך לנצח משחקים.

ברור שכרגע הם במקום יותר טוב כי הם במומנטום אחרי סיום עונה מצוין. האם זה בהכרח אומר שהם גם השתפרו וזה קידם אותם להמשך הקריירה? לא בטוח. לשחק ליד באטלר, איגואדלה ודראגיץ', תחת מאמן מצוין כמו ספולסטרה בעיני היה משמעותי פי כמה.
בכל מקרה אני כן אני חושב שלשחקן עדיפות 30 דקות בקבוצה רעה (כל עוד המערכת טובה כמובן) על פני 10 בקבוצה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 8:25 pm 
Hall of Famer

אבל זה לא באמת 30 מול 10
כמה רוקים שיחקו העונה יותר דקות מטיילר הירו? אני מתכוון במצטבר, לא בממוצע למשחק

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 11:19 pm 
Junior

טיילר הירו זה סיפור מאוד יוצא דופן של רוקי שגם קיבל הרבה דקות וגם שיחק באחת הקבוצות הטובות בליגה. זה לא בדיוק תסריט סטנדרטי.
ואני חושב שהרבה פעמים ההבדל בין קבוצה טובה לרעה יכול להיות ההבדל בין 30 דקות לבין 10-15.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 04, 2020 2:11 am 
Hall of Famer

אני מסכים. זה לא תסריט סטנדרטי בכלל
והוא נובע בין השאר מכך שטיילר הירו הגיע סופר מוכן לליגה, עם ים ביטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16 ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: