סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 4:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דראפט 2020 מתקרב...
הודעהפורסם: ד' נובמבר 04, 2020 12:41 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא מצאתי ת׳רד מתאים (אולי פספסתי). בכל מקרה, דראפט 2020 הולך ומתקרב.
נחשב לדראפט חלש ללא פרוספקט שהפריד את עצמו מהחבורה.
אדוארדס, בול, וויזמן, טופין, אבדיה, הייז, אוקורו, Okongwu, הליבורטון הם השמות הבולטים.
טוענים שיכול להיות שהשחקן הכי טוב בדראפט יגיע מבחירות מחוץ לטופ10 או הלוטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דראפט 2020 מתקרב...
הודעהפורסם: ד' נובמבר 04, 2020 12:53 am 
Hall of Famer

אני מתאר לעצמי שאם הייתי מיניסוטה, בהנחה שמשהו בראיון לא היה מדליק לי נורה אדומה ביחס לאופי שלו, פשוט הייתי לוקח את אדוארדס.
לדעתי הם יעשו טרייד מטה וייקחו שחקן אחר (אולי Haliburton שפחות התחברתי אליו).
אני מחבב את הייז מההיילייטים. Okongwu נראה מעניין.
שארלוט בבחירה ה-3 מתעניינת בו או בווייזמן אם ג״ס לא ייקחו אותו בבחירה השנייה (יש סיכוי ששארלוט תנסה לעלות למעלה לבחירה ה-1).
לפי ידיעות מסוימות בול (רצפה נמוכה יחסית) עשוי ליפול מהטופ5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 04, 2020 9:08 am 
Hall of Famer

לבוסטון יש 3 בחירות נמוכות יחסית, 14, 26 ו-30 וסגל די מלא לשנה הבאה, הם מנסים לארוז את כולן לטובת בחירה אחת גבוהה יותר, כנראה בשביל אחד הגבוהים, ווייזמן, טופין או אוקנגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 04, 2020 11:15 am 
מנהל פורום

טופין יהיה נהדר, ממש נהדר, אין דבר שאני רוצה יותר מזה שהרכז של הקבוצה שאני אוהד ישמור כמו תמיר בלאט ואז שהקבוצה השניה שאני אוהד תבחר לנקודה הכי חלשה בסגל שלה גבוה ששומר כמו תמיר בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 04, 2020 2:25 pm 
Sophomore

אני מאוד מאמין שתחת מאמנים טובים, טופין יהיה שחקן הגנה טוב. זה נכון שהוא מעט נמוך, אבל יש לו פריים טוב והוא מאוד אתלטי ונייד. התקפית, הוא מתאים כמו כפפה לסמול בול של הליגה. הראה גם יכולת טכנית נחמדה בצבע, לא יודע כמה זה יהיה אפקטיבי מול שומרים גדולים וחזקים ממנו.

אדוארדס - הימור גדול מדי עבור מיני וג"ס שמכוונות לפלייאוף בעונה הקרובה, גם אם לדעתי יש לו את התקרה הכי גבוהה להתפתח לסופרסטאר. מתאים להיבחר ע"י שארלוט שאין לה מה להפסיד.

לה-מלו - יותר טוב מאחיו. לא חושב שהוא יהיה אולסטאר, אבל רכז בטופ10. אני חושב שהוא יצליח לעשות סדר בבלגן במיניסוטה.

וויסמן - נו בריינר לג"ס

את הייז לא אהבתי. יותר מדי סימני שאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 04, 2020 2:36 pm 
Senior

למה וויסמן כזה נו בריינר לג"ס? הוא בחירת אפסייד יחסית, אפשר ליפול איתו די בקלות.
ג"ס היא מהקבוצות שיותר צריכות להתחשב ברצפה של השחקן בבחירה שלהם והקבוצה שהכי חשוב לה שהשחקן שהיא בוחרת יהיה שחקן תורם כבר בשנתיים-שלוש הבאות, וויסמן לא מרגיש לי כזה.

בעיקרון אני חושב שהבסט-קייס שלהם היה צריך להיות להעביר את הבחירה הזו + הבחירה של העונה הבאה על שחקן צעיר שהוא על גבול הכוכב כבר עכשיו, אבל עושה רושם שכרגע המניות של הדראפט הזה על הפרצוף, ואחרי שהם ייבחרו שחקן יהיה עוד יותר קשה להעביר את הבחירה תמורת ערך גבוה, ואם כך - הם צריכים להוציא שחקן תורם מהדראפט הזה, אם אפשר בטרייד-דאון אז בכלל אולי עדיף, כי זה מרגיש מסוג הדראפטים שבהם הטופ-3 הם לאו-דווקא השחקנים השווים באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 04, 2020 3:04 pm 
Sophomore

אבל כל הקבוצות חושבות שמדובר בדראפט עם פרוספקטים חלשים. אני לא חושב שיהיה צד שני לעסקה כזו.

ולגבי וויסמן, אי אפשר לדעת שוo דבר, אבל בהשוואה לפרופסקטים האחרים, אני חושב שהוא הבחירה הכי בטוחה בדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 04, 2020 3:43 pm 
Hall of Famer

itay2 כתב:
אדוארדס - הימור גדול מדי עבור מיני וג"ס שמכוונות לפלייאוף בעונה הקרובה, גם אם לדעתי יש לו את התקרה הכי גבוהה להתפתח לסופרסטאר. מתאים להיבחר ע"י שארלוט שאין לה מה להפסיד.

הייתי אמור שסיכויי הפלייאוף של שארלוט גבוהים יותר מאלו של מינסוטה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 04, 2020 4:12 pm 
Sophomore

זה כנראה נכון, אבל גם לא סותר את זה שמינסוטה מכוונת לפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 04, 2020 4:47 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
למה וויסמן כזה נו בריינר לג"ס? הוא בחירת אפסייד יחסית, אפשר ליפול איתו די בקלות..

לא יודע אם זה נכון אבל נדמה לי שהוא נחשב לשחקן עם רצפה ברורה וטובה יותר מלונזו, למשל.
הוא אמור להיות רים-ראנר אתלטי בהתקפה וסנטר הגנתי מצוין. זה כבר שחקן רוטציה יעיל.
זה גם פחות או יותר מה שג״ס צריכה או לפחות החור הכי משמעותי שלה בחמישיה.
לכן כולם חושבים, בצדק או לא, שזה נו-בריינר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 04, 2020 5:44 pm 
Junior

stavs כתב:
בעיקרון אני חושב שהבסט-קייס שלהם היה צריך להיות להעביר את הבחירה הזו + הבחירה של העונה הבאה על שחקן צעיר שהוא על גבול הכוכב כבר עכשיו

מי למשל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 04, 2020 10:02 pm 
Senior

מאסטר כתב:
stavs כתב:
בעיקרון אני חושב שהבסט-קייס שלהם היה צריך להיות להעביר את הבחירה הזו + הבחירה של העונה הבאה על שחקן צעיר שהוא על גבול הכוכב כבר עכשיו

מי למשל?

ג'ו הולידיי נגיד? היו דיבורים על ביל, אבל לא יודע אם חבילה כזו תספיק
אני באמת מתקשה קצת לחשוב על שחקנים טובים שתקועים בקבוצות שאולי יעדיפו להיפטר מהם וללכת לריבילדינג חזק, אם בלייק גריפין היה פחות פצוע הוא היה אופציה טובה, אבל כרגע דטרויט תסכים לתת אותו גם תמורת בחירה אחת אני מניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 04, 2020 10:06 pm 
Senior

Att כתב:
stavs כתב:
למה וויסמן כזה נו בריינר לג"ס? הוא בחירת אפסייד יחסית, אפשר ליפול איתו די בקלות..

לא יודע אם זה נכון אבל נדמה לי שהוא נחשב לשחקן עם רצפה ברורה וטובה יותר מלונזו, למשל.
הוא אמור להיות רים-ראנר אתלטי בהתקפה וסנטר הגנתי מצוין. זה כבר שחקן רוטציה יעיל.

וויסמן לדעתי נחשב די בוסרי, יש הרבה ספקות לגבי ההגנה שלו, חוץ מהחסימות והוא בקושי שיחק בעונה האחרונה.
אני חושב שיש סביבו המון סימני שאלה, בעיקר לגבי כמה הוא מוכן לתרום כאן ועכשיו, ואני ממש לא בטוח כמה הוא נחשב לנו-בריינר לג"ס, חצי מהמוקים לא שמים אותו שם גם, ממה שאני רואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 04, 2020 10:32 pm 
Junior

stavs כתב:
מאסטר כתב:
stavs כתב:

מי למשל?

ג'ו הולידיי נגיד? היו דיבורים על ביל, אבל לא יודע אם חבילה כזו תספיק
אני באמת מתקשה קצת לחשוב על שחקנים טובים שתקועים בקבוצות שאולי יעדיפו להיפטר מהם וללכת לריבילדינג חזק, אם בלייק גריפין היה פחות פצוע הוא היה אופציה טובה, אבל כרגע דטרויט תסכים לתת אותו גם תמורת בחירה אחת אני מניח.

אולי דווין בוקר האמת שרוצה טרייד לפי השמועות. גם על אולדיפו היו דיבורים כאלה. ואולי אולי אפילו שחקן כמו ווצ'ביץ' בקבוצה כמו אורלנדו שתקועה בשום מקום.
ואם אנחנו כבר בדיון היפותטי - הדראפט כ"כ לא מרשים ברמה שיסכימו אפילו להעביר בחירה גבוהה בתמורה לשחקן כמו באדי הילד נניח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 04, 2020 11:42 pm 
Junior

itay2 כתב:
אני מאוד מאמין שתחת מאמנים טובים, טופין יהיה שחקן הגנה טוב. זה נכון שהוא מעט נמוך, אבל יש לו פריים טוב והוא מאוד אתלטי ונייד. התקפית, הוא מתאים כמו כפפה לסמול בול של הליגה. הראה גם יכולת טכנית נחמדה בצבע, לא יודע כמה זה יהיה אפקטיבי מול שומרים גדולים וחזקים ממנו.

לה-מלו - יותר טוב מאחיו. לא חושב שהוא יהיה אולסטאר, אבל רכז בטופ10. אני חושב שהוא יצליח לעשות סדר בבלגן במיניסוטה.

וויסמן - נו בריינר לג"ס

את הייז לא אהבתי. יותר מדי סימני שאלה.

מסכים שאדוארדס מתאים לשארלוט ושהיא מתאימה לו, וושינגטון וגרהאם יספקו ספייסינג סביבו שאולי יאפשר לו לשחק יותר פנימה במקום ליידות שלשות באחוזים נמוכים.
עקרונית שארלוט יכולה להישאר במקומה ולבחור את מי שנשאר מבין אדוארדס, ווייזמן ואוקונגוו. אבל אני חושב שייצור מצבי קליעה זה סקיל חשוב ונדיר מדי, גרהאם נתן עונת פריצה נהדרת אבל הוא לא באמת תחליף לקמבה. אדוארדס, עם השילוב של המבנה הפיזי שלו, האתלטיות, השליטה בכדור והיד מבחוץ, יכול להתפתח לגו-טו סקורר שיזכיר את דונובן מיטשל. ההורנטס יכולים להציע למינסוטה בחירה מוגנת טופ 10 בדראפט הבא, בשביל החלפת בחירות 1 ו-3. שארלוט תבחר באדוארדס, מינסוטה באוקונגוו או אבדיה, בהתאם למי שהווריורס ייקחו. מבחינת הוולבס, הם ככל הנראה יבטיחו לעצמם בחירה 11-15 בדראפט הבא, אלו המיקומים שבהם שארלוט בחרה בשלושת הדראפטים הקודמים את וושינגטון, ברידג'ס ומונק, ואפילו אם תעפיל לפלייאוף במקרה, זה בטח יהיה עם המאזן הגרוע מבין 16 המעפילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 04, 2020 11:46 pm 
Junior

itay2 כתב:
אבל כל הקבוצות חושבות שמדובר בדראפט עם פרוספקטים חלשים. אני לא חושב שיהיה צד שני לעסקה כזו.

ולגבי וויסמן, אי אפשר לדעת שוo דבר, אבל בהשוואה לפרופסקטים האחרים, אני חושב שהוא הבחירה הכי בטוחה בדראפט.

לדעתי הבחירות הכי בטוחות הן דווקא בשני הביגמנים האחרים שמדורגים גבוה. טופין הוא כנראה הפרוספקט עם יחס רצפה גבוהה-תקרה גבוהה הטוב ביותר, אוקונגוו קצת מתחתיו, אבל אולי בימינו כשמצופה מסנטר לספק רים פרוטקשן ויכולת לעשות חילופים מול שחקני חוץ, ובהתקפה לתרום בעיקר בפיק אנד רול ולמסור, הרצפה והתקרה של אוקונגוו יכולים להיחשב כעדיפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 04, 2020 11:56 pm 
Junior

Att כתב:
stavs כתב:

אני מבין וגם לא מבין את הגישה הזאת.
אין ספק שיש לווייזמן את הנתונים והיכולת להיכנס לתפקיד שג'ווייל מגי מילא ב*התקפת* הווריורס. עם זאת, חשוב לזכור שמגי מילא את התפקיד הזה כשהוא לצד הספלאש בראדרס ודוראנט. קר בדרך כלל העדיף סנטרים כמו בוגוט ופאצ'וליה, שמסוגלים לקחת חלק בהנעת הכדור, לקרוא נכון את ההתקפה ולמסור אסיסטים. ווייזמן ממש לא שם מהבחינה הזאת.
ומבחינה הגנתית, לא הייתי ממהר להכתיר את ווייזמן כ"מצוין". יש לו סייז רציני ויכולת חסימה, ללא ספק. אבל בימינו מצופה מסנטר לעשות כל כך הרבה יותר - ווייזמן עשוי להיראות אבוד כשהוא ייתקל במהלכי פיק נ' רול שיצריכו ממנו לקבל החלטות מהירות.

גם לא ברור כמה ווייזמן יוכל לתרום בשנה הקרובה ובהמשך חלון ההזדמנויות הנוכחי של הווריורס. הוא שיחק ארבעה משחקים בלבד במכללות, מה שהופך אותו לתיכוניסט פלוס. הוא לא שיחק במסגרת מקצועית מזה שנה (כנ"ל לגבי לאמלו בול, אגב). הוא לא יזכה להסיר חלודה ולהשתפשף בליגת הקיץ, באימונים אישיים עם צוות הווריורס, ויצטרך להתמודד עם מחנה אימונים מזורז ועונה דחוסה. כמובן שזה נכון לגבי כל מחזור הרוקיס הזה, לכן הייתי מנמיך ציפיות לגביו גם מסיבה זו, לא רק בגלל שמלכתחילה מדובר במחזור הנחשב לחלש. אבל יש פרוספקטים עם ניסיון רב יותר, עם יסודות ועם כישורים מובהקים שיוכלו לתרום מידית לווריורס, ויהיו זמינים בבחירות מאוחרות יותר. סאדיק ביי הוא דוגמה אחת, גם דזמונד ביין שהווריורס כבר הביאו לאימון "סודי" הוא חתיכת חיה עם יד מבחוץ ויכולת מסירה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 05, 2020 1:16 am 
Hall of Famer

אני יותר ויותר מחבב את אוקונגו. יש וויכוח, מסתבר גם אצל שארלוט שרוצה לכאורה לבחור גבוה, מי יהיה טוב יותר, הוא או וייזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 05, 2020 1:26 am 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:
stavs כתב:

אין ספק שיש לווייזמן את הנתונים והיכולת להיכנס לתפקיד שג'ווייל מגי מילא ב*התקפת* הווריורס. עם זאת, חשוב לזכור שמגי מילא את התפקיד הזה כשהוא לצד הספלאש בראדרס ודוראנט. קר בדרך כלל העדיף סנטרים כמו בוגוט ופאצ'וליה, שמסוגלים לקחת חלק בהנעת הכדור, לקרוא נכון את ההתקפה ולמסור אסיסטים. ווייזמן ממש לא שם מהבחינה הזאת.
ומבחינה הגנתית, לא הייתי ממהר להכתיר את ווייזמן כ"מצוין". יש לו סייז רציני ויכולת חסימה, ללא ספק. אבל בימינו מצופה מסנטר לעשות כל כך הרבה יותר - ווייזמן עשוי להיראות אבוד כשהוא ייתקל במהלכי פיק נ' רול שיצריכו ממנו לקבל החלטות מהירות.

גם לא ברור כמה ווייזמן יוכל לתרום בשנה הקרובה ובהמשך חלון ההזדמנויות הנוכחי של הווריורס. הוא שיחק ארבעה משחקים בלבד במכללות, מה שהופך אותו לתיכוניסט פלוס. הוא לא שיחק במסגרת מקצועית מזה שנה (כנ"ל לגבי לאמלו בול, אגב). הוא לא יזכה להסיר חלודה ולהשתפשף בליגת הקיץ, באימונים אישיים עם צוות הווריורס, ויצטרך להתמודד עם מחנה אימונים מזורז ועונה דחוסה. כמובן שזה נכון לגבי כל מחזור הרוקיס הזה, לכן הייתי מנמיך ציפיות לגביו גם מסיבה זו, לא רק בגלל שמלכתחילה מדובר במחזור הנחשב לחלש. אבל יש פרוספקטים עם ניסיון רב יותר, עם יסודות ועם כישורים מובהקים שיוכלו לתרום מידית לווריורס, ויהיו זמינים בבחירות מאוחרות יותר. סאדיק ביי הוא דוגמה אחת, גם דזמונד ביין שהווריורס כבר הביאו לאימון "סודי" הוא חתיכת חיה עם יד מבחוץ ויכולת מסירה טובה.

אני לא ייצגתי את דעתי אלא את מה שאני מבין כמעין קונצנזוס לקראת הדראפט.
אני בספק אם הווריורס יילכו עליו. אני מתאר לעצמי שהם יירצו לרדת כמה מקומות ולקחת ווינג אתלטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 05, 2020 3:29 pm 
Hall of Famer

https://www.youtube.com/watch?v=Rvv6Qa4MbTE&t=1777s
סקירה מעניינת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 07, 2020 12:05 pm 
Sophomore

עשרה ימים לפני הדראפט, רילג'ם מדווחים שגולדן סטייט נעולים על אדוארדס או וויסמן, כאשר ההעדפה העיקרית היא על אדוארדס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 07, 2020 2:33 pm 
Hall of Famer

ג"ס מדליפים כל הזמן. לא מאמין לשום דבר שהם מוציאים החוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 07, 2020 3:17 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:
stavs כתב:

אתה צודק. באמת מדברים על חשיבה איטית קצת ושהוא הולך לאיבוד לפעמים..
ואולי גם יתקשה לשמור על גארדים מהירים בחילוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 07, 2020 10:39 pm 
Junior

itay2 כתב:
עשרה ימים לפני הדראפט, רילג'ם מדווחים שגולדן סטייט נעולים על אדוארדס או וויסמן, כאשר ההעדפה העיקרית היא על אדוארדס.

קודם כל זה לא ריל ג'יאם שמדווחים, זה כתב מהסן פרנסיסקו כרוניקל שהם מצטטים. כמו שלפני כמה ימים הם ציטטו מטור של זאק לואו, שבו הוא אמר שגורמים בבאקס "בחנו תרחישים" של ספיגת האריסון בארנס והחוזה שלו, בתמורה לכך שהקינגס יסכימו לסיין אנד טרייד על בוגדנוביץ'. בכותרת של ריל ג'יאם הפכו את זה ל"הבאקס מעוניינים בעסקת חבילה של בוגדנוביץ' ובארנס מהקינגס".

אני לא אומר שאין כלום מאחורי הדיווחים האלה, רק שמומלץ לפעמים לבדוק מעבר לכותרת ואף להצליב עם הדיווח המקורי.
וכמו שכתב כבר ATT, בתקופה זו שלקראת הדראפט, צריך לקחת כל שמועה בעירבון מוגבל - במיוחד בדראפט כזה. לא שולל את זה שהווריורס ייקחו את אדוארדס במידה ולא מוצאים טרייד, לדעתי הוא ואבדיה הכי מתאימים להם מהטופ של הלוטרי. אבל בהחלט יתכן שהם מנסים לאותת לקבוצות שמתחת המעוניינות באדוארדס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 08, 2020 3:11 am 
Junior

אל תאמינו למילה מהווריורס, מאמין שאף שחקן שהם יבחרו בדראפט הזה ישחק איתם בפלייאוף השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה