מה אני אגיד על 92%? שכנראה הרימו לו הרבה לאלי-הופים. לא חושב שזה מדד על קליעה אבסולוטית או מהלכי פוסט אפ בלתי ניתנים לעצירה על בסיס קבוע.
אני חושב שזה אומר לפחות שהוא מסיים בצבע ברמה גבוהה מאוד. הוא לא ממש צריך קליעה אבסולוטית עם אחוזים כאלה ל2.כשאתה אומר שהיום סנטר שנועל את הצבע בהגנה יותר משמעותי מסנטר התקפי.. כמה סנטרים כאלה יש היום ביורוליג? ומה האלטרנטיבות לאחד כזה עבור מכבי שמוכח ברמות הגבוהות מעבר לפאל? (שגם הוא צריך עוד להוכיח את עצמו בטופ)
בנוסף, אני חושב שאין דבר כזה משמעותי יותר או פחות בנוגע לעמדות, אלא שהכל עניין של התאמה. אם יש לך שחקן כמו זיזיץ', תביא פורוורד אתלט שיכול לרווח עם אימפקט הגנתי חיובי, ותתאים את הסכמות ההגנתיות שלך.
אז זהו, שהם לא הביאו 4 אתלטי והגנתי אלא את בנדר הבאסט.בנוגע לדורסי, אני ראיתי שיפור מסוים נגד ז'לגיריס לדוגמא ביכולת שלו לחדור ולהוציא כמו שצריך, לספק אסיסטים והוקי אסיסטים בצורה שכן מבליטה ראיית משחק כלשהי.
אולי זו הבלחה חד פעמית, אבל באופן כללי מספר האסיסטים שלו השנה ביורוליג עלה מ-1.5 ל-2 אז אולי כן יש איזשהי התקדמות.
בלי ספק שזו היתה הבלחה. הוא לא יודע ולא מחפש למסור ברוב המקרים.גם אחוזי הקליעה שלו ל-2 עלו מ-38% בעונה שעברה ל-45% עד כה השנה. אין לי התפלגות של הזריקות מבחינת לייאפ מול ג'אמפרס, אבל אולי לך יש.
מבחינת היכולת לשמור על פורוורדים נמוכים, יש לך איזשהי דוגמא לאחד שחיסל אותו? למעט קבוצות ביורוליג יש SF משמעותי שיכול להוריד באפקטיביות שחקן לפוסט אפ כדי לנצל את החולשה לכאורה.
אני לא מדבר אפילו על פוסט אפים. עוברים אותו בקלות ואין לו מושג ברוטציות והגנה קבוצתית. דוגמא מהמשחק האחרון - השחקן שלו עשה חסימה גבית לשחקן אחר ובמקום לתקשר עם חברו לקבוצה או לעשות חילוף הוא פשוט נתקע במקום ואיפשר ליריב לחתוך בקלילות לסל ולסיים.sir charles כתב:
אני לא זוכר שחקן שמגיב בהתנשאות ומגחך על כל עבירה ששורקים לחובתו. מתכון די בטוח לעבירות טכניות.
ד"ש מלברון ג'יימס, וגם במכבי היו לא מעט כאלה לאורך השנים כולל עכשיו.
בוא... הוא עדיין לא לברון.