סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 21, 2025 9:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 210  הבא

ובכן:
יהיו 71%  71%  [ 22 ]
לא יהיו 29%  29%  [ 9 ]
סך הכל הצבעות : 31
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 11:17 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
בנט בחיים לא יקבל ראשון ברוטציה מסיבה אחת - כל עוד אין 61 אצבעות לראש ממשלה אחר אז ביבי נשאר ראש הממשלה.
החוקים במשחק הם שביבי צריך להפסיד, תיקו פירושו נצחון של ביבי ( כפי שראינו בשנה ומשהו האחרונות).
לכן אלא אם לבנט יש 61 אצבעות (ואין לו בלי המשותפת, חרדים ומר"צ) אין לו שום מנוף על ביבי ולכן אין שום סיכוי שהוא יהיה ראשון ברוטציה (שלא תמומש).
המשחק כאמור מאוד ברור, או שיש לך 61 מנדטים או שביבי ראש הממשלה. אין שום אופציה אחרת בתנאי המשחק הקיימים.

מה ישנה את חוקי המשחק? אם מחנה הרק-לא-ביבי יפסיק להיות פחדן ויצביע עם הרשימה המשותפת (כן, כולל ליברמן ובנט) על מועמד אחר, לא משנה מי. אחרי שהם יצביעו על מועמד כזה הם יכולים לפרק את הממשלה 2 דקות אחרי זה. מר"צ לא צריכים להתבעס שהם בונים על סמוטריץ' ובנט לא צריך לבנות על היבא יזבק. הם רק צריכים לשנות את חוקי המשחק שבהם תיקו הוא נצחון לביבי.

ברגע שחוקי המשחק משתנים הכל באמת פתוח, ביבי יהיה זה שחייב להתגמש ולא להיפך ולכן בנקודה הזאת הכל יכול לקרות (בנט ראשון ברוטציה, מרד בליכוד ועוד מלא דברים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 11:43 am 
Sophomore

עופר האדום כתב:
אז זהו, שבנט עדיין לא הוכיח שהוא מגה נוכל שקרן כמו ביבי, ואני בעד לתת תמיד לבן אדם שלא הוכיח את ההיפך להנות מהספק שהוא אדם ישר. הזרוע החרדלית אכן קיימת, אבל היא פחות משפיעה שם , ואני בכלל לא בטוח שבנט לא יעיף את סמוטריץ לפני הבחירות.

אשרי המאמין.
אני לא מבין את הקשר של לתת לבן אדם להנות מהספק. בהסתכלות רציונלית קרה, נראה לי הקטן שהרבה יותר משתלם - פוליטית - לבנט להיות מושיע הימין שהציל את נתניהו מציפורני הדיפ-סטייט השמאלני. אתה בעד לתת לו להנות מהספק שהוא לא יעשה את זה כי זה לא "מוסרי" (שוב, לפי אמות המידה שלך). האם אתה מוכן להתמודד עם התוצאות במידה וטעית בשיפוטך את האיש?

אני באמת מקווה שאף לא אחד ממאוכזבי כחול לבן יצביע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 11:56 am 
Hall of Famer

אז לפי הלוגיקה שלך , למה לבנט ולשקד יותר מפעם אחת לטעון שאם יהיה חוק צרפתי הוא לא יחול על נתניהו אם ישתלם לו לומר את ההיפך ?

חוץ מזה , כזה אני , נותן לכל בן אדם להנות מהספק שהוא לא חלאה עד שהוא מוכיח שהוא כן חלאה....... אם בנט יעשה את זה ויוכיח שהוא גם חלאה דיקטטורית , אני אתעצב מאוד וגם יידע שהלך על מדינת ישראל , אבל כרגע אני מאמין שהוא לא יעשה את זה. וגם אני כמובן מקווה שכל מאוכזבי כחול לבן ימשיכו להצביע לכחול לבן \לפיד\ליברמן.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 12:09 pm 
Sophomore

מה זאת אומרת? זה שווה להם להגיד את זה עכשיו בדיוק מאותה סיבה ששווה להם לנסות להסתיר את סמוטריץ' - לנסות למשוך מצביעים.

ואני מאוד מכבד אותך על זה שאתה נותן לאנשים להנות מהספק. אני רק שואל האם אתה מוכן להתמודד אם התוצאות האפשריות של טעות בשיפוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 12:17 pm 
Hall of Famer

הם לא רק אומרים את זה עכשיו , הם אמרו את זה כמה פעמים בעבר. ואם אתה טוען שהם מעוניינים בקולות הימנים שהם משועבדים לאינטרס של ביבי , אז לפי ההגיון הזה הם היו צריכים להכריז שהם יבטלו לביבי את המשפט.

לא הבנתי מה זה אומר "להתמודד עם התוצאות של טעות בשיפוט"...... אני לא מחליט על כלום חוץ מלשים פתק בקלפי , ובוודאי שהפתק שלי לא יילך לבנט.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 12:53 pm 
Hall of Famer

לא מבין את טיעוני "המוסריות"...
בנט יגיד ברגע האמת שזה לא מוסרי כלפי מאות אלפי בוחריו לא להקים ממשלת ימין עם ביבי - שהרי לשם כך בדיוק הם מצביעים (אתה טוען שהם מעדיפים ממשלה עם מרץ?!)
מה תענה לו?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 12:58 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עופר האדום כתב:
הם לא רק אומרים את זה עכשיו , הם אמרו את זה כמה פעמים בעבר. ואם אתה טוען שהם מעוניינים בקולות הימנים שהם משועבדים לאינטרס של ביבי , אז לפי ההגיון הזה הם היו צריכים להכריז שהם יבטלו לביבי את המשפט.

לא הבנתי מה זה אומר "להתמודד עם התוצאות של טעות בשיפוט"...... אני לא מחליט על כלום חוץ מלשים פתק בקלפי , ובוודאי שהפתק שלי לא יילך לבנט.

אם הם היו אומרים שיבטלו את המשפט אז כל מאוכזבי כחולבן שחונים אצלם בסקרים היו מתעופפים למחוזות אחרים מהר מאוד.
בנט כרגע נהנה מללכת עם ולהרגיש בלי.

לדעתי ביבי כבר פחות מכוון לביטול המשפט אלא יותר לכס הנשיאות. הבעיה שלנו היא שמשום מה נראה שגם לשאר השחקנים (בנט, גנץ) זה מתאים והם לא חושבים שברגע שהוא יהפוך לנשיא הוא ידרוש עוד סמכויות (דרך פרוקסי כלשהו בליכוד) ויהפוך הלכה למעשה לפוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 1:00 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
בנט יגיד ברגע האמת שזה לא מוסרי כלפי מאות אלפי בוחריו לא להקים ממשלת ימין עם ביבי - שהרי לשם כך בדיוק הם מצביעים (אתה טוען שהם מעדיפים ממשלה עם מרץ?!)
מה תענה לו?

לא אמרתי שהוא לא יקים עם ביבי ממשלת ימין , אמרתי שקשה לי להאמין שהוא יעזור לו לבטל את המשפט שלו בצורה דיקטטורית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 1:01 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
עופר האדום כתב:

אם הם היו אומרים שיבטלו את המשפט אז כל מאוכזבי כחולבן שחונים אצלם בסקרים היו מתעופפים למחוזות אחרים מהר מאוד.
בנט כרגע נהנה מללכת עם ולהרגיש בלי.

דווקא הם יותר דיברו על זה לפני הבחירות הקודמות, כשאף מאוכזב כחולבן לא חנה אצלם. בכל מקרה, ברגע שיוכרז רשמית על בחירות אני מניח שישאלו אותם על זה הרבה, נראה מה יגידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 1:04 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
shmueliki כתב:
מה תענה לו?

לא אמרתי שהוא לא יקים עם ביבי ממשלת ימין , אמרתי שקשה לי להאמין שהוא יעזור לו לבטל את המשפט שלו בצורה דיקטטורית.

ואם זה יהיה התנאי של ביבי להקמת הממשלה?
לא תרחיש מופרך במיוחד הייתי אומר

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 1:07 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
עופר האדום כתב:
shmueliki כתב:
מה תענה לו?

ואם זה יהיה התנאי של ביבי להקמת הממשלה?
לא תרחיש מופרך במיוחד הייתי אומר

אז זהו, שלפי המצב בסקרים לפחות לביבי אין ממשלה בלי בנט, ולבנט יש ממשלה תיאורטית בלי ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 1:07 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:

אתה לא יורד לסוף דעתי. כרגע, הדבר הנכון עבור בנט ושקד הוא למשוך קולות "מרכז" בבחירות הקרובות, להגדיל את הגוש למעבר 61 ואז לחבור לנתניהו ולהצטייר כמושיעי הימין. להתחרות עם נתניהו על קולות ימין קשים זו טעות שהם עשו כבר הרבה מאוד פעמים, וזה אף פעם לא נגמר טוב עבורם.
לאחר שייכנסו לממשלה מעמדת כוח משמעותית, בנט יסומן בקלות כדמות הכי ברורה ודומיננטית להנהיג את הגוש ביום שאחרי נתניהו, יום שעם משפט או בלי נמצא בסבירות לא רעה במרחק קדנציה או שתיים. אז בנט יוכל לסחוף בקלות את המחנה ולעמוד בראשו למשך שנים ארוכות (בתסריט סביר ביותר - כראש הליכוד).
שים לב שבנט ושקד לא מוכנים להתחייב על שום דבר כרגע. במקרה שמעתי את שקד מתראיינת אצל אילנה דיין בגל"צ לפני שבוע-שבועיים. דיין לחצה ולחצה, ולא הצליחה להוציא משקד שום התחייבות לזה שהם לא הולכים עם נתניהו. כלום. הם כרגע מנסים לרקוד על שתי חתונות, משדרים למצביעי המרכז עמדות שתואמות את ערכי המוסר שלהם מחד, ולבייס החרד"לי עמדות שתואמות לו. הם מעבירים פה ושם ביקורת על נתניהו וניהול הקורונה בשביל להשאר רלוונטיים, אבל לא מעבר.

אני שמח לשמוע שהפתק שלך לא יילך לבנט. אם מישהו שאתה מכיר ויודע שהצביע כחול לבן יגיד לך שהוא שוקל להצביע בנט, האם תנסה לשכנע אותו אחרת?

ולגבי הערתך האחרונה על הסקרים - אין להם שום משמעות בשלב הזה. כלום. אף אחד לא יודע מתי יהיו בחירות, מי ירוץ ובאיזו מסגרת, האם יהיו "שחקנים" חדשים שייכנסו. כלום. אין שום ערך לניתוח של העתיד על בסיס הסקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 2:03 pm 
Hall of Famer

אתה מתבלבל בין שני דברים. קודם כל ברור גם לי שבנט בראש ובראשונה יילך עם ביבי , אבל שוב - זה לא אומר שזה יגיע יחד עם ביטול המשפט שלו. זו הטענה שלי.

לגבי השאלה שלך , ודאי שאנסה לשכנע אותו להמשיך להצביע כחול לבן. אגב , אני אישית לא נתקלתי באחד כזה ששוקל להצביע לבנט , אבל לפי הסקרים יש הרבה כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 2:09 pm 
Sophomore

sheky כתב:
בנט בחיים לא יקבל ראשון ברוטציה מסיבה אחת - כל עוד אין 61 אצבעות לראש ממשלה אחר אז ביבי נשאר ראש הממשלה.
החוקים במשחק הם שביבי צריך להפסיד, תיקו פירושו נצחון של ביבי ( כפי שראינו בשנה ומשהו האחרונות).
לכן אלא אם לבנט יש 61 אצבעות (ואין לו בלי המשותפת, חרדים ומר"צ) אין לו שום מנוף על ביבי ולכן אין שום סיכוי שהוא יהיה ראשון ברוטציה (שלא תמומש).
המשחק כאמור מאוד ברור, או שיש לך 61 מנדטים או שביבי ראש הממשלה. אין שום אופציה אחרת בתנאי המשחק הקיימים.

מה ישנה את חוקי המשחק? אם מחנה הרק-לא-ביבי יפסיק להיות פחדן ויצביע עם הרשימה המשותפת (כן, כולל ליברמן ובנט) על מועמד אחר, לא משנה מי. אחרי שהם יצביעו על מועמד כזה הם יכולים לפרק את הממשלה 2 דקות אחרי זה. מר"צ לא צריכים להתבעס שהם בונים על סמוטריץ' ובנט לא צריך לבנות על היבא יזבק. הם רק צריכים לשנות את חוקי המשחק שבהם תיקו הוא נצחון לביבי.

ברגע שחוקי המשחק משתנים הכל באמת פתוח, ביבי יהיה זה שחייב להתגמש ולא להיפך ולכן בנקודה הזאת הכל יכול לקרות (בנט ראשון ברוטציה, מרד בליכוד ועוד מלא דברים).

ולמה אתה חושב שביבי הולך לבחירות מלכתחילה ? אם גנץ היה מבטיח לו תמיכה בחוק הצרפתי תאמין לי שביבי היה מקיים את הסכם הרוטציה ככתבו וכלשונו.
המנוף של בנט הוא החוק הצרפתי. ממשלה מעבר פירושה המשפט ממשיך להתנהל וביבי בדרך לכלא. בנט ראשון ברוטציה אומר להערכתי חוק צרפתי שיחול על ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 2:13 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
אתה מתבלבל בין שני דברים. קודם כל ברור גם לי שבנט בראש ובראשונה יילך עם ביבי , אבל שוב - זה לא אומר שזה יגיע יחד עם ביטול המשפט שלו. זו הטענה שלי.

זה בהחלט לא היה מובן לי. ואני יכול להסכים עם המחשבה שגם קואליציית ימין לא בהכרח תבטל רטרואקטיבית את המשפט. בהחלט ייתכן שימצאו קומבינה אחרת פחות צורמת לעין.

אני לא חושב שנתניהו ייתן לבנט קדימות ברוטציה. אני לא חושב שלבנט יש שוט אמיתי של 61 אצבעות להשתמש בו, אולי רק אם הוא+כחול לבן+יש עתיד+ליברמן מגיעים לשם יחד, בלי צורך בשום אצבע נוספת מימין או משמאל.
אני גם לא חושב שבנט יפוצץ הכל על עניין המשפט, וגם לא על עניין הרוטציה - מאמין שהוא יסתפק בעמדות כוח משמעותיות ועמדת פול פוזישן להשתלט על הגוש ביום שאחרי נתניהו.

אגב, באם תקום ממשלת ימין שכזו - זה לא מאוד משנה בעיני באיזו קומבינה יימלטו את נתניהו מאימת הדין - ביטול רטרואקטיבי, דחייה, נשיאות או כל דבר אחר. גם רעיון עסקת הטיעון בתמורה לפרישתו מזעזע באותה מידה מבחינתי. כולם מסתכמים לאותה שורה תחתונה - כס רוה"מ כמפלט לעבריין וקלף מיקוח אל מול רשויות החוק והמשפט (get out of jail free card).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 2:15 pm 
Hall of Famer

ציטוט:
בנט ראשון ברוטציה אומר להערכתי חוק צרפתי שיחול על ביבי.

ממש משאת נפשו של בנט שהקדנציה הראשונה שלו כראש ממשלה תכלול התפרקות מלאה של מערכת המשפט והתדרדרות חברתית מהירה על סף מלחמת אזרחים. לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 2:18 pm 
Sophomore

בנט בהחלט רוצה שהקדנציה שלו תכלול פירוק של מערכת המשפט (והרכבה מחדש). מלחמת אזרחים לא תהיה כאן, תראה מה קורה עכשיו עם הדיקטטורה בחסות הקורונה והעדפת הגזע החרדי, מאות אלפי פושטי רגל ועדיין אין כאן כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 2:19 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
עופר האדום כתב:

זה בהחלט לא היה מובן לי. ואני יכול להסכים עם המחשבה שגם קואליציית ימין לא בהכרח תבטל רטרואקטיבית את המשפט. בהחלט ייתכן שימצאו קומבינה אחרת פחות צורמת לעין.

אני לא חושב שנתניהו ייתן לבנט קדימות ברוטציה. אני לא חושב שלבנט יש שוט אמיתי של 61 אצבעות להשתמש בו, אולי רק אם הוא+כחול לבן+יש עתיד+ליברמן מגיעים לשם יחד, בלי צורך בשום אצבע נוספת מימין או משמאל.
אני גם לא חושב שבנט יפוצץ הכל על עניין המשפט, וגם לא על עניין הרוטציה - מאמין שהוא יסתפק בעמדות כוח משמעותיות ועמדת פול פוזישן להשתלט על הגוש ביום שאחרי נתניהו.

אגב, באם תקום ממשלת ימין שכזו - זה לא מאוד משנה בעיני באיזו קומבינה יימלטו את נתניהו מאימת הדין - ביטול רטרואקטיבי, דחייה, נשיאות או כל דבר אחר. גם רעיון עסקת הטיעון בתמורה לפרישתו מזעזע באותה מידה מבחינתי. כולם מסתכמים לאותה שורה תחתונה - כס רוה"מ כמפלט לעבריין וקלף מיקוח אל מול רשויות החוק והמשפט (get out of jail free card).

לא יודע מה עם נשיאות , אבל אם בנט מבהיר לביבי שהוא לא מבטל לו את המשפט , איזה קלף יש לביבי מול זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 2:20 pm 
Hall of Famer

לאומית2021 כתב:
בנט בהחלט רוצה שהקדנציה שלו תכלול פירוק של מערכת המשפט (והרכבה מחדש). מלחמת אזרחים לא תהיה כאן, תראה מה קורה עכשיו עם הדיקטטורה בחסות הקורונה והעדפת הגזע החרדי, מאות אלפי פושטי רגל ועדיין אין כאן כלום.

ממש לא בצורה כזאת שתקרע את כל מערכת המשפט ואת כל הציבור לשניים , מה עוד שיהיו ברשימה שלו כנראה אנשים מספיק ערכיים לא לעשות את זה אפילו אם בנט ירצה לעשות את זה (ואני מתעקש שרוב הסיכויים שהוא לא). אגב , אני גם לא רואה את התמוטטות הדמוקרטיה הישראלית שתקרה במצב כזה עוברת חלק אצל השלטון הדמוקרטי בארצות הברית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 2:32 pm 
Sophomore

לנתניהו יש את אותו קלף קבוע שמשרת אותו כבר כמעט שנתיים: הוא רוה"מ המכהן. את המשפט אפשר למשוך שנים על גבי שנים, ובתור רוה"מ זה אפילו יותר פשוט. בנט כרגע על הגל (בסקרים). לפני שנה הוא לא עבר את אחוז החסימה. אתה באמת רואה אותו גורף 20 מנדטים, או אפילו 12, ומסכן את זה?

אתה ממשיך לדבר על ערכים ומוסר, ולחלוטין לא ברור לי למה אתה חושב שבנט והאנשים העלומים שהוא ישבץ ברשימה שלו מחזיקים באותם ערכים ומוסר כשלך.
לגבי מערכת המשפט - בנט ושקד בוודאי תומכים ומאמינים בעליונות הכנסת והממשלה על הרשות השופטת. איתם ברשימה יושבים אנשים שהתבטאו בדבר הרס מוחלט של בג"ץ (D-9 וכו').

ולא תהיה שום מלחמת האזרחים. יש פה ציבור נכבד שמוכן ובשל לדיקטטורה, ואלה שלא מתחלקים בגדול לשניים - צעירים שיעדיפו לממש אופציות הגירה למקומות נוחים יותר מאשר להילחם, וזקנים ערכיים שאין בכוחם להילחם ויוותר להם רק לבכות את גורלה האכזר של המדינה שבנו ונגזלה מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 2:44 pm 
Junior

לא הבנתי איך בנט ראשון ברוטציה + החוק הצרפתי עוזרים במשהו לנתניהו.
הרי אם בנט ראשון ברוטציה אז ביבי לא יהיה ראש הממשלה ואז אין בעיה לחקור אותו, לא? החוק הצרפתי מדבר על לא לחקור ראש ממשלה במהלך כהונתו...

הדבר האחרון שאפשר להגיד על ביבי שהוא פראיר או לא מבין פוליטיקה. הוא יודע שברגע שהוא מוותר על ראשות הממשלה הוא נתון לחסדיהם של אחרים ואין לו כמעט מנופים.
נגיד ובנט ראשון ברוטציה (או גנץ או לפיד או וואטבר) בתמורה לחוק הצרפתי - מה מונע מהם להפיל את הממשלה ביבי סטייל לפני הרוטציה ולתת לביבי להמשיך במשפטו? מה מונע מהם לבטל את החוק או לא להעביר אותו ברגע שאחד מהם הושבע לראשות הממשלה? מה יהיה המנוף של ביבי ברגע שהוא יוצא מבלפור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 2:45 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
אז זהו, שלפי המצב בסקרים לפחות לביבי אין ממשלה בלי בנט, ולבנט יש ממשלה תיאורטית בלי ביבי.

זה תרחיש שכבר זכור אפילו אחרי בחירות...

הניתוחים המספריים לא כה חשובים.
ביבי הוא "הבריון השכונתי", על פיו יישק דבר. גם אם כל המספרים לרעתו - הוא יכול להגיש לבנט כל הצעה שירצה - take it or leave it.
ובסוף בסוף אחרי "התלבטות ערכית", "התייעצות עם גדולי המגזר", "דיון פנימי עמוק במוסדות המפלגה" - הם ייקחו כל דבר בערך (והם יוכלו להשיג המון - תיקים כרצונם במספרים גדולים)

ido כתב:

זה בעצם תרחיש שהליכוד+חרדים+מרץ (ו/או מפלגת שמאל אחרת)+ערבים מקבלים 59 ומטה
כיום בכנסת הם על 74
מה יעשה שינוי כזה גדול לרעתם בדיוק?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 3:02 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
עופר האדום כתב:

זה תרחיש שכבר זכור אפילו אחרי בחירות...

הניתוחים המספריים לא כה חשובים.
ביבי הוא "הבריון השכונתי", על פיו יישק דבר. גם אם כל המספרים לרעתו - הוא יכול להגיש לבנט כל הצעה שירצה - take it or leave it.
ובסוף בסוף אחרי "התלבטות ערכית", "התייעצות עם גדולי המגזר", "דיון פנימי עמוק במוסדות המפלגה" - הם ייקחו כל דבר בערך (והם יוכלו להשיג המון - תיקים כרצונם במספרים גדולים)

ido כתב:

זה בעצם תרחיש שהליכוד+חרדים+מרץ (ו/או מפלגת שמאל אחרת)+ערבים מקבלים 59 ומטה
כיום בכנסת הם על 74
מה יעשה שינוי כזה גדול לרעתם בדיוק?

אהה, לרגע לא אמרתי שזה תרחיש ריאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 9:38 pm 
Hall of Famer

היום איילת שקד אמרה בראיון שהם לא יתמכו בחוק צרפתי רטרואקטיבי , אלא רק בחוק עתידי שיגיע יחד עם הגבלת קדנציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 10:25 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
היום איילת שקד אמרה בראיון שהם לא יתמכו בחוק צרפתי רטרואקטיבי , אלא רק בחוק עתידי שיגיע יחד עם הגבלת קדנציות.

גם גנץ אמר פעם שלא יישב עם נאשם בפלילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 210  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: