אם נחזור לנושא המקורי של הת'רד. חושב שאי אפשר שלא להזכיר את קטש והראל בהקשר של טיישון. ההחתמה שלו בנק' הזמן ההיא הייתה נראית החתמה חלשה מאד שכמעט אף אחד לא סינגר עליה.
אם סך הכל שנתיים אחרי אנחנו עורכים דיון על איפה בטופ 5 של מספרי 4 בהפועל הוא נמצא, זו חתיכת הצלחה שלהם וצריך להוריד בפניהם את הכובע.
עכשיו נזכרתי שגם הוא היה מושעה באותה עונה לכמה חודשים עקב השימוש בסמים. הם בכל זאת החתימו אותו וחיכו שיסיים עם ההשעיה.
אספתי רק מבחר קטן מהתגובות על ההחתמה שלו אז, ורק מהפורום כאן:
עופר האדום כתב:
אם אני הפועל, אני שוקל לוותר בכלל על תומאס, ולנסות להשיג 4 ישראלי כמו למשל טרייד עם ראשון על בלייזר תמורת יוגב אוחיון וכסף או משהו דומה.
ציטוט:
ההחלטה להחתים את הסנטר ג'ו לואל אקויל התקבלה בחודש יולי
ואם הוא באמת יחתום במקום תומאס (טרם יצאה הכרזה רשמית של המועדון) זה דווקא די נחמד.
ציטוט:
טיישון תומאס אם זה אמיתי, הוא עוד החתמה מאכזבת וקלאסית לקטש. כאילו שהאיש לא ראה מימיו משחק כדורסל שלא שוחק על אדמת ישראל.
ציטוט:
לאורך ההיסטורה של הפועל היו הרבה זרים מהליגה שהיו הצלחה בירושלים - רק בשנים האחרונות דייסון, גפני, דאנקן, דאנטה, קיצ'ן. תומאס מרגיש הרבה יותר כמו קלנסי או ג'יסוון ריץ' מאשר אחד מאלה.
הרסי הוקינס כתב:
תכלס, אני לא יכול להבין החתמה כמו טיישון תומאס. רק בליגה הישראלית יש פאוור פורוורדים / סנטרים זרים יותר טובים ממנו בהרבה, ובאותו מעמד פחות או יותר. להלן:
- דיוויד לאורי (10 משחקים ראשונים באשדוד ושוחרר).
- זאק לידיי (כן, הובהר שכנראה מדובר בשחקן שיהיה יקר יותר).
- טרידוול
- אריק גריפין
- טאליב זאנה
- ג'ף אדריאן
- מרפי הולוואי
לאומית כתב:
אני מניח שזה יהיה בערך כמו עם התומאס האחרון שהם החתימו מחולון.
פטיש לשחקני חולון תמיד היה להם. הבשורה האמיתית מהקיץ הזה שאם פעם הם היו מכוונים לשחקנים בסדרי הגודל של המילטון וטו היום הם עם בלאט ותומאס.
עופר האדום כתב:
הוקיץ' כתב:
טיישון תומאס זו החתמה בינונית גם עבור אשדוד.
הזוי אם ירושלים מחתימים אותו.
לכאורה כן , אבל יש הבדל אם מחתימים אותו כסנטר הפותח שישחק 30 דקות (אשדוד) , או כגבוה 3-4 ברוטציה.
אדום88 כתב:
אם כבר להחתים שחקנים מהקבוצה האדירה של חולון בעונה שעברה, שינסו ללכת על אלכסנדר.
החתמת תומאס היא הזויה וסופר בינונית, אלא אם הוא עתיד לקבל 7-8 דקות במשחק, מה שלא נראה לי.
stavs כתב:
עושה רושם שתומאס יהיה על תקן גבוה סותם חורים מהספסל (במובן הטוב, של נותן מה שצריך), שייתן דקות ב4 כשצריך וב5 שצריך.
stavs כתב:
נו, אז עכשיו ברור למה מיהרו להודיע על אמארה - כדי שהפארסה תמשוך את כל תשומת הלב מההחתמה המוזרה הזו.
החציל האצטקי כתב:
אין לי מושג מה תומאס יעזור לכם כאן. זה עלול להיות רכש רע במיוחד.
.
הוקיץ' כתב:
נראה לי שאפשר להניח את תסביך הרדיפה בצד. אין לי שום צורך להקטין את ההחתמות של ירושלים.
לצורך העניין, אם הפועל היו מחתימים את תומאס הייתי מתבאס על ההחתמה. בהינתן פערי התקציב בין ירושלים להפועל, משובר בהחתמה חלשה מאוד בעיני.
גמליאל כתב:
גריפין 3 רמות מעל תומאס בכל אספקט של המשחק והיה כזה גם כשתומאס חתם פה (כלומר גיא הראל יודע את זה). אם מראש לא הלכנו עליו זה אומר שהוא או דורש הרבה יותר כסף או מחכה להצעה מה-NBA או יורוליג.