סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:24 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 04, 2020 11:41 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
stavs כתב:
אוריאל דיבר על הטרייד של ווסטברוק, אני מניח שהוא ניסה להגיד שזה לא כזה צעד של בניה מחדש, כי הוא משיג כולה בחירה 15 וצפונה בעוד 3 שנים.

זה לא צעד מדהים, ההגנות חזקות מדי, אבל זה כן צעד של בנייה מחדש.

עם בחירה 15 ומטה אתה לא בונה כלום. זה צעד של חייבים להפטר מראסל וכל דבר אחר הוא בונוס
עד שהם לא נפטרים מהארדן אי אפשר לקרוא לזה בנייה מחדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 04, 2020 9:59 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
להזכיר שברוקס זה המאמן שהיה הENABLER הכי גדול של ווסטברוק ודי קיבע אותו במיינד סט של ההירו בול הדבילי מלכתחילה.

מבחינת יוסטון זה מעניין, והשאלה היא כמה אינפורמציה יש להם על מצב הבריאות של וול. יש פה 3 אופציות, 2 מהן חיוביות והשלישית מאד שלילית מבחינתם:

1. וול חוזר להיות 80% ג'ון וול ומעלה. כלומר אפשר לנסות אותו עם הארדן לפחות לאיזה חצי עונה, לראות לאן דברים הולכים ואם אפשר לתקוף את הפלייאוף שוב. אם לא, אז תמצא הקבוצה שתיקח אותו הלאה בטרייד, אם לא השנה אז אחר כך.

2. וול הוא "טוטאל לוס" - גמר את הקריירה סופית. צריך הרכזה של רופא חיצוני על זה, ולדעתי לשם יוסטון מכוונת. במקרה הזה המשכורת שלו יורדת מהתקרה וכתלות בכיסוי הביטוחי שלו (לחברת הביטוח של הNBA יש אפשרות לעשות OPT OUT על שחקנים מסויימים בתחילת החוזה שלהם) יכול להיות שגם אשכרה מהפיירול. במקרה הזה כמובן גם שולחים את הארדן למרבה במחיר ומתחילים מחדש.

3. וול הוא איפשהו באמצע בין הקיצוניות האלו, עדיין יכול לשחק אבל לא אולסטאר ולא קרוב. כלומר במקרה הזה הוא הופך לנטל בלתי סחיר עד סוף החוזה שלו. גם כאן כנראה ישלחו את הארדן ובבחירת הדראפט ינוחמו, אבל זה די רע להם.

https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... -Downgrade
הכתבה/ידיעה הזו תומכת באופציה מס׳ 1
ורומזת שהרוקטס ישתמשו אולי בבחירות שהשיגו לאחרונה כדי להתחזק דווקא.
אני לא קונה את זה וחושב שנראה טרייד של הארדן בקרוב (או בעוד כמה חודשים), אבל נראה מה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 05, 2020 1:26 am 
Hall of Famer

ביל סימונס גם חושב שטרייד של הארדן מתקרב והוא מלהג על האפשרויות:
https://www.youtube.com/watch?v=FjcDd5cYibs

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 06, 2020 7:19 pm 
מנהל פורום

מנחם לס, בוחר לקלס ולהלל את ראסל
ממש גיבור תרבות עשה ממנו
https://hoops.co.il/?p=210338
למי שמתעצל אז: ראסל הוא: חבר נאמן, איש משפחה למופת, בן ואח מסור, חכם זן, יש לו OCD, סטואיסת, תורת הסטואיזם אומנם לא מוזכרת במאמר, אבל הוא מתואר כמגשים אולטימטיבי של התורה.
במילה אחת: לא
בשתי מילים: לא קונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 07, 2020 7:37 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
ממש גיבור תרבות עשה ממנו
למי שמתעצל אז: ראסל הוא: חבר נאמן, איש משפחה למופת, בן ואח מסור, חכם זן, יש לו OCD, סטואיסת, תורת הסטואיזם אומנם לא מוזכרת במאמר, אבל הוא מתואר כמגשים אולטימטיבי של התורה.

אפשר להגיד לא מעט דברים שליליים על ווסטברוק, אבל אני חושב שהפיסקה האחרונה של לס בהחלט מדוייקת, ווסטברוק הוא בערך השחקן האחרון בעולם שאתה יכול לבוא אליו בטענה שהוא לא נותן מעצמו 100% בכל פוזשן או שלא אכפת לו. לפעמים זה קצת נשכח בין כל הדיונים על הקליעה הלא-טובה שלו, על איבודי הכדור, על המרדף אחרי הסטטיסטיקות, אבל האיש חתיכת פייטר שהליגה לא ראתה הרבה כמותו. בהחלט אחד השחקנים שאני אישית מחבב בליגה הזו, עם כל זה שלראות אותו משחק כדורסל יכול להיות מתסכל לאללה לפעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 07, 2020 8:45 am 
מנהל פורום

וגם, וואלה, כל שחקן שעזב את OKC היו לו רק דברים טובים לומר עליו, בעיקר סביב זה שהוא כנראה חבר אדיר לקבוצה. השחקן היחיד שהתלכלך קצת? דוראנט. ודוראנט שמוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 07, 2020 10:32 am 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
ממש גיבור תרבות עשה ממנו

בלי לקרוא את הטור - שמעתי לפני כמה חודשים איזה פודקאסט עם מנחם לס, ואיך לומר בלשון המעטה - הוא לא ממש מחובר.
הוא בן 83 (!), ולמרות שדיבר על תקופה שלכאורה היה מעורה בפרטים (ג'ורדן של שנות ה-90) זה היה נשמע ממש מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 07, 2020 10:57 am 
Hall of Famer

rony כתב:
אפשר להגיד לא מעט דברים שליליים על ווסטברוק, אבל אני חושב שהפיסקה האחרונה של לס בהחלט מדוייקת, ווסטברוק הוא בערך השחקן האחרון בעולם שאתה יכול לבוא אליו בטענה שהוא לא נותן מעצמו 100% בכל פוזשן או שלא אכפת לו. לפעמים זה קצת נשכח בין כל הדיונים על הקליעה הלא-טובה שלו, על איבודי הכדור, על המרדף אחרי הסטטיסטיקות, אבל האיש חתיכת פייטר שהליגה לא ראתה הרבה כמותו. בהחלט אחד השחקנים שאני אישית מחבב בליגה הזו, עם כל זה שלראות אותו משחק כדורסל יכול להיות מתסכל לאללה לפעמים.

במקום ווסטברוק יכולת בכיף לרשום אייברסון. אייברסון היה אחד השחקנים הכי שונאים עלי, למרות שאף אחד לא יכול להגיד שהוא השאיר טיפת אנרגיה בגוף שלו אחרי המשחק. מצד שני practice?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 07, 2020 11:12 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
ממש גיבור תרבות עשה ממנו

כתבה נוראית. אבל לפחות בגיל 83 מנחם לס own up לקריירה ה"עיתונאית" שלו ומנפק את המשפט הבא - "שלשום התחלתי לכתוב פוסט על ראסל ווסברוק שהתבסס על שלושה מגה-מאמרים עליו בניו יורק טיימס מגזין, בניו-יורקר, ובספורט אילוסטרייטד." כלומר הוא יכול היה להיות יותר מדוייק ולכתוב "שלשום התחלתי לכתוב פוסט על ראסל ווסטברוק שהועתק משלושה מגה מאמרים..."

דבר אחרון - דווקא המשפט שבילי דונובן אמר על ווסטברוק היה אמיתי וכן נוגע במי האיש. בעיני זה אחלה בשביל ברוס בוואן או דני גרין. לא מספיק בשביל מי שאמור להיות השחקן שמוביל לאליפות. אבל כן גורם לך להעריך בכל זאת את האיש.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 07, 2020 11:26 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
rony כתב:

במקום ווסטברוק יכולת בכיף לרשום אייברסון. אייברסון היה אחד השחקנים הכי שונאים עלי, למרות שאף אחד לא יכול להגיד שהוא השאיר טיפת אנרגיה בגוף שלו אחרי המשחק. מצד שני practice?

לפחות לפי הסיפורים ווסטברוק נותן 100% גם באימונים, לא רק במשחקים, וחוץ מזה, אייברסון תמיד שידר לי קצת תחושה של יהירות שאני לא כל כך מקבל מווסטברוק. אבל כן, בהחלט יש ביניהם קווי דמיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 07, 2020 11:58 am 
Senior

נאום הפרקטיס של אייברסון הוא מופת ולא בקטע אירוני. ביקורת נוקבת ומדויקת על התקשורת, הסיקסרס והליגה.

וכן, גם ווסטברוק אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 07, 2020 12:09 pm 
מנהל פורום

סדרה מושלמת
https://www.youtube.com/watch?v=_UMIcM6 ... =MattGFX77

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 1:23 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
נאום הפרקטיס של אייברסון הוא מופת ולא בקטע אירוני. ביקורת נוקבת ומדויקת על התקשורת, הסיקסרס והליגה.

כי מה? כי לכוכב יש את הפריבילגיות לא להגיע לאימונים ורק להגיע למשחק?

אגב הנאום הזה, מקריאה זריזה בגוגל עולות הנקודות הבאות:
1. ככל הנראה היה שיכור בזמן הנאום. הוא הכחיש, רוב העיתונאים טענו אחרת.
2. מסיבת העיתונאים הייתה אמורה להיות בקשר לכך שאייברסון ולארי בראון נשארים עוד שנה, וזה אחרי ויכוח מאוד סוער שהיה להם מחוץ לאולם האימונים של פילי, שנרגע רק אחרי שבראון הבטיח לו שלא מעבירים אותו בטרייד.
3. הם עפו באותה עונה בסיבוב הראשון מול בוסטון. לארי בראון הגיב בכלי התקשורת שאייברסון החמיץ הרבה מאוד אימונים, ומשם נולד האירוע.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 1:46 am 
Senior

הוא אי פעם אמר את מה שכתבת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 11:48 am 
Hall of Famer

אם תקשיב למונולג, תראה שאייברסון מדבר על אימון אחד בודד שהוא החמיץ ומה עושים מזה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 12:11 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הדבר היחיד שאני יודע על נאום הפרקטיס של אייברסון זה שבמסיבת העיתונאים של אייברסון בהגעה שלו לדטרויט (בטרייד על בילאפס) המאמן החדש שלו הזכיר את זה ושני הצדדים ציחקקו ואז העונה התפתחה למזעזעת לחלוטין ודטרויט הגדולה של העשור הקודם התפרקה לגמרי. מאז אייברסון קפץ למקום גבוה מאוד ברשימת התיעוב שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 4:32 pm 
Freshman

מזכיר בעניין הזה את מלו קצת, בסגנון המשחק שלו מעורר סוג של אנטיגוניזם אבל דווקא בחדרי ההלבשה מתארים בחור טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 12:41 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
הוא אי פעם אמר את מה שכתבת?

הממ... כן
https://genius.com/Allen-iverson-practi ... -annotated

הוא תהה האם חברים שלו לקבוצה ישחקו יותר טוב אם יתאמנו איתו.

וזה בערך כמו שכריס מרטין יתפלא מה הבעיה שהוא מחמיץ חזרה עם קולדפליי כי בהופעות הוא נותן 110%.

וכן. אייברסון דיבר על אימון אחד. לארי בראון דיבר על זה שהוא החמיץ הרבה אימונים באותה עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 1:10 am 
Senior

כפי שכתבתי, ביקורת מושלמת על התקשורת ומעמד השחקן. הקדים את זמנו וכנראה שזמנו עוד לא הגיע, כי הוא מדבר בדיוק על תגובות כמו שלך.

וראובן, אני ממליץ בחום לקרוא את הטקסט שג הדביק פה. זה מרגש ונפלא בעיני. אני חושש שהקליפ שיש לך בראש לא ישקף את התחושה מלקרוא את כל הטקסט החשוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 2:00 am 
Hall of Famer

יכול רק להגיד תודה שלא היה שאקטין א פול בזמנו ולא יותר מדי רשתות חברתיות אם בכלל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 2:14 am 
Senior

מ.ש.ל.

מישהו אשכרה יכול לקרוא את הטקסט של מסיבת העיתונאים ולא להתרגש?

אגב גם אני זכרתי את הקליפ המצחיק של אייברסון אומר פרקטיס הרבה וזהו. נדמה לי שזה היה קאעאלימי שהעלה את זה לא מזמן בפייסוש ונחשפתי לטקסט המלא. אני שונא את המשחק של אייברסון ברמת הכדורסל, אבל אוהב אותו הרבה יותר מאז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 2:32 am 
Junior

לגמרי הקדים את זמנו.
קשה לי להאמין שזה היה קורה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 12:43 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יובל, רק להעיר שאין לי שום דעה על המונולוג המקורי (שראיתי פעם אחת כדי להבין את הדאחקה עם המאמן של דטרויט). התיעוב שלי אליו הוא לגמרי תיעוב כשחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], itay2, shmueliki, stavs ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה