סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 7:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 2:31 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ת'רד הבית האטלנטי:
viewtopic.php?f=1&t=18879
ת'רד הבית המרכזי:
viewtopic.php?f=1&t=18882
ת'רד הבית הדרום-מזרחי:
viewtopic.php?f=1&t=18884
ת'רד הבית הפסיפי:
viewtopic.php?f=1&t=18889
ת'רד הבית הדרום-מערבי:
viewtopic.php?f=1&t=18892
ת'רד העונה שעברה:
viewtopic.php?f=1&t=18262

סיכום התחזיות:
דנבר – מקומות 3-4 התבררו כהימור נכון. נתתי להם חצי גמר, בפועל הפתיעו את כולם (ובמיוחד את קוואי) בדרך לגמר מערב באפיסת כוחות אחרי שני קאמבקים מ-3-1.
פורטלנד – נחמד לגלות שפאו גאסול עוד היה חתום שם עונה שעברה, ועוד בניתי עליו כגיבוי לנורקיץ'. צפיתי מקום 7-8. אכן לשם הגיעו בקושי רב.
יוטה – נתתי להם מקומות 5-6. בפועל סיימו 6. לא רע. יציאה בסיבוב הראשון אחרי הובלה 3-1.
אוקלהומה סיטי – נתתי להם לוטרי ותהיתי מה כריס פול יכול לעשות בשלב הזה של הקריירה. מסתבר שהוא יכול להוביל קבוצה בלי המון כשרון על הנייר לפלייאוף... מקום 5 מכובד למדי ו-7 משחקים מול יוסטון.
מינסוטה – איכשהו הנחתי שוויגינס הולך לצאת משם מתישהו ואכן כך קרה. לוטרי כצפוי.

דנבר נאגטס (46-27 בעונה שעברה):
נשארו: ניקולה יוקיץ', פול מילסאפ, ג'מאל מאריי, מונטה מוריס, מייקל פורטר ג'וניור, גארי האריס, בול בול
הגיעו: פקונדו קמפאזו (ריאל מדריד), ג'מייקל גרין (קליפרס), זיק נאג'י (בחירה 22 בדראפט), אר ג'יי האמפטון (בחירה 24 בדראפט)
עזבו: טוריי קרייג (מילווקי), ג'רמי גרנט (דטרויט), מייסון פלאמלי (דטרויט), נואה וונלה (שיקגו)
תחזית: לא הרבה תוספות, לתחושתי האבידות קצת יותר גדולות. מילסאפ בעונה האחרונה המשיך להתדרדר ביכולת. לא חושב שאנחנו נראה עוד יותר מדי שיפור מעבר למה שיוקיץ' כבר הראה לנו, ככה שההתקדמות של הנאגטס ככל שרלבנטית תלויה בעיקר במאריי ובהגנה של מייקל פורטר. הם עדיין קבוצה של יתרון ביתיות במערב. לא בטוח עוד כמה סדרות הם יכולים לסחוב מ-3-1. ניתן להם מקום 3-4.

אוקלהומה סיטי ת'אנדר (44-28 בעונה שעברה):
נשארו: שג"א, מייק מוסקאלה
הגיעו: טרבור אריזה (פורטלנד ועוד 18 קבוצות בקיץ האחרון), ג'ורג' היל (מילווקי), אל הורפורד (פילי), פרנק ג'קסון (ניו אורלינס), ג'סטין ג'קסון (דאלאס), טי ג'יי ליף (אינדיאנה), דריוס מילר (ניו אורלינס), אלכסיי פוקוסבסקי (בחירה 17 בדראפט)
עזבו: כריס פול (פיניקס), סטיבן אדאמס (ניו אורלינס), טרנס פרגסון (פילי), דנילו גלינארי (אטלנטה), אבדל נאדר (פיניקס), נרלנס נואל (ניקס), אנדרה רוברסון, דניס שרודר (לייקרס), בילי דונובן (שיקגו)
תחזית: שג"א ימשיך להפגיז. שאר הקבוצה זה מקבץ שחקנים שאף אחד לא ממש רצה אצלו בסגל, בדגש על טרבור אריזה. לוטרי.

יוטה ג'אז (44-28 בעונה שעברה):
נשארו: דונובן ספיידר מיצ'ל, רודי גובר, ג'ו אינגלס, בויאן בוגדנוביץ', ג'ורדן קלרקסון, מייק קונלי, ג'ורג' ניאנג, רויס אוניל
הגיעו: אודוקה אוזובוקי (בחירה 27 בדראפט), דרק פייבורס (ניו אורלינס)
עזבו: אד דיוויס (מינסוטה), עמנואל מודיאיי
תחזית: הג'אז עברו משבר כבד עם ההדבקה של גובר בקורונה כולל משבר ביחסים עם מיצ'ל. לא עשו כמעט שינויים בסגל. לא חושב שיש פה איזה חידוש מיוחד. סגל מספיק טוב לפלייאוף, אבל לא הרבה יותר. אני נותן להם מקומות 5-6 ויציאה מוקדמת מהפלייאוף.

פורטלד טריילבלייזרס (35-39 בעונה שעברה):
נשארו: דמיאן לילארד, סי ג'יי מקולום, יוסוף נורקיץ', רודני הוד, זאק קולינס, גרי טרנט ג'וניור, כרמלו אנתוני
הגיעו: רוברט קובינגטון (יוסטון), הארי גיילס (סקרמנטו), דרק ג'ונס ג'וניור (מיאמי), אינס קאנטר (בוסטון)
עזבו: טרבור אריזה (אוקלהומה, או איפה שהוא לא יהיה עכשיו), מריו הזוניה (ממפיס), חסן וייטסייד (סקרמנטו)
תחזית: מאוד היה כיף לראות אותם בבועה. כשלילארד ומקולום בשיא הם בק-קורט בטופ של הליגה וחורכים את ההגנות של כל יריבה. גרי טרנט ג'וניור גם התגלה כקלעי בחסד, זאק קולינס עשה התקדמות השנה, וכן, גם כרמלו שדפק קאמבק. התוספות של קובינגטון וקאנטר גם בהחלט אמורות להועיל. נראה שהם ייאבקו על ביתיות. מקומות 4-5.

מינסוטה טימברוולבס (19-45 בעונה שעברה):
נשארו: מאליק ביזלי, חואן הרננגומז, ג'ייק ליימן, ג'וש אוקוגי, דאנג'לו ראסל, קא"ט
הגיעו: אנתוני אדוארדס (רוקי, בחירה 1 בדראפט), רונדה הוליס-ג'פרסון, ג'יידן מקדניאלס (בחירה 28 בדראפט), ריקי רוביו (פיניקס)
עזבו: ג'יימס ג'ונסון (דאלאס), אוון טרנר (פרש)
תחזית: סתם אנקדוטה – החזרה של ריקי למינסוטה, כמו גם של פייבורס ליוטה וקאנטר לפורטלנד. ממש "שבו בנים לגבולם". בכל אופן, ככל שעוברות השנים, ההתלהבות מקא"ט הולכת ומטשטשת. כאילו... הוא סקורר אדיר, צלף השנה 3.3 שלשות ב-41%, קולע עונשין טוב, ריבאונדר, מוסר והכל, אבל כל העסק הזה לא מתחבר לנצחונות. לא חושב שהסגל מסביב הולך לעשות את ההבדל, אלא אם אדוארדס הולך מאוד מאוד להפתיע לטובה. לוטרי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 2:40 am 
Junior

אני ארחיב בקשר לפורטלנד: אושיי רצה לחזק את ההגנה סביב לילארד ומקקולום אז הוא הביא את קובינגטון ודרק ג'ונס ג'וניור עכשיו שניהם אני לא זוכר שאי פעם שמתי לב אליהם בכלל אבל בפורום מרוצים מהם. מה שאני אהבתי זה את ההחזרה של קאנטר. קאנטר שלנו לפני שנפצע בפלייאוף היה פשוט אדיר והמשיך לשחק בלי להניף ידיים מעל גובה הכתפיים ותוך כדי צום הרמדאן. רודני הוד חוזר מפציעה, פתח את העונה שעברה מצוין לפני שנפצע. גם זאקולינס אמור לחזור מהפציעה שהשביתה אותו מול הלייקרס מתישהו בינואר.
סך הכל זו קבוצה הרבה יותר חזקה ועמוקה מלפני שנה. ניל התעקש שסיימונס ימשיך כרכז מחליף ולא הביא גיבוי, אבל חוץ מזה בהחלט אווירה של אופטימיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 2:50 am 
Junior

בתור חובב פורטלנד אני חושב שעשו אחלה קיץ. חסרה לי עוד קצת אתלטיות בקו הקדמי ועוד גיבוי לגארדים, אבל בגדול עשו עבודה יפה.
עם ההיעלמות הצפויה של יוסטון ואוקלהומה בהחלט ניתן לחלום על ביתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 3:08 am 
Hall of Famer

באמת עשו יופי של קיץ באורגון. אבל שימו לב שקובינגטון הוא שחקן שצריך לקבל כדור, ולא ממש יודע ליצור. אני לא חושב ששחקנים כאלה מצליחים באופן מסורתי לצד לילארד ומקאלם (ומלו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 3:20 am 
Senior

לא הבנתי למה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 3:41 am 
Hall of Famer

למה מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 3:52 am 
Senior

למה קובינגטון 'צריך את הכדור' אם הוא לא יוצר לעצמו ולמה זה לא יכול לעבוד עם לילארד ומקולום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 5:23 am 
Sophomore

פורטלנד עשו מהלך נכון בקיץ וזה להקיף את לילארד ומקולום (ומלו?) בערימה של פורוורדים אתלטיים - קובינגטון 3&D מקסים, ג'ונס שחקן עם אקספלוסיביות מגניבה, הוד שהיה נפלא עד הפציעה על חזוה חדש, יחד טרנט שהיה אחד מהפריצות הגדולות בבועה, וקולינס שדווקא לגמרי דרך במקום, אבל מרגיש לי שעוד רגע הוא יתחיל להיות שחקן קצת פחות טיפש.
הבעיה הראשונה זה היעדר סנטר אתלטי. נורקיץ' היה אומלל מול הלייקרס. השאלה כמה נורקיץ' של הבועה היה רחוק מהמקסימום שלו ואיזה שיפור הוא יראה העונה. קאנטר החתמה רעה, הוא לא הצליח להישאר על המגרש בפלייאוף האחרון. ממה שראיתי קצת הארי ג'יילס יכול להיות הפתעה בעמדה הזאת.
הבעיה השנייה זה גיבוי מהספסל לקו האחורי. אנפרני סיימונס זה בלוף לדעתי, הוא שחקן לא טוב. ובלי קשר (או בעצם עם) הוא בכלל לא רכז אלא שוטינג גארד בגוף של רכז צנום. מה שכן, עם העומס בעמדות הפורוורדים, הרכבים גבוהים שמזיזים את טרנט/הוד לעמדה 2 יחד עם לילארד/מקולום בעמדה 1 יכולים להיות נחמדים.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 5:57 am 
Hall of Famer

קובינגטון צריך שיוצרו בשבילו. הוא לא באמת טוב בליצור לעצמו. ליחארד הוא יופי אבל הוא לא המרכז המוסר הגדול אי פעם ובטח שלא מקאלם. בסופו של דבר, לא חושב שהם הפעילו d&3 רבים בצורה מיטבית, למרות שאמינו וקראב היו שם והיו....בסדר כזה
בקיצור, לא נראה לי שלהיות אל פארוק אמינו זו השאיפה הגדולה של קובינגטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 7:39 am 
Sophomore

קראב ואמינו אמורים להיות דוגמאות לשחקנים שלילארד היה אמור להוציא מהם יותר? לא הבנתי. אלה שחקנים בינוניים שדווקא מיצו את הפוטנציאל שלהם במלואו בפורטלנד.
כשליד לילארד יש שחקנים שיכולים לקלוע, הם מקבלים מספיק מבטים טובים לסל. גארי טרנט בבועה למשל.
חוץ מזה, קובינגטון לא שחקן של 20 נקודות למשחק גם ליד כריס פול או סטיב נאש. אף אחד לא מצפה שקובינגטון יהיה עוגן התקפי. הוא אמור להיות העוגן ההגנתי. בהתקפה הוא אמור לקלוע 2-3 שלשות למשחק ולא יותר מזה, כמו שהוא עשה כל הקריירה.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 9:22 am 
מנהל פורום

אני אוהב את הפרוייקט הזה!

ולענייננו, אני לא מבין איך אין לדנבר מקום לשיפור? בואו נניח שיוקיץ' מוצר מוגמר. בין מאריי, פורטר ג'וניור, בול ומונטה מוריס בכלל לא מופרך לחשוב שמישהו מהם יעשה קפיצת מדרגה, אם זה מאריי ויציבות וניהול משחק, אם פורטר ג'וניור והגנה, אולי בול אשכרה שחקן, מונטה מוריס יכול להמשיך להתקדם גם.
גם יכול להיות שיתברר שמאריי תמיד יהיה פרוע ושכל השאר הם אחיזת עיניים סטייל לאווין או שחקנים בינוניים לנצח במקרה הטוב, אבל הפוטנציאל לגדילה בדנבר קיים גם קיים, והוא לא קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 11:07 am 
Junior

אני מצטרף למחמאות לפרויקט ולפסימיות לגבי דנבר. יכול להיות שמייקל פורטר יתפתח להיות כוכב, אבל גרנט היה מעולה בפלייאוף והוא יחסר להם עכשיו. אולי יצליחו להתחזק במהלך השנה.
מינסוטה זו שאלה מעניינת, לא יודע אם יש שם מישהו עם מנטליות של קבוצה מנצחת ולאן הם יגיעו. נראים כמו קבוצה שיכולה להיות בלתי עצירה יום אחד ועל הפנים בשלושה ימים הבאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 11:17 am 
Senior

גם אני מתבאס קצת על האוף-סיזן של דנבר. הם היו נראים בבועה כמו קבוצה שחסרים לה רק כמה שיפצורים במקומות הנכונים+ שיפור אינהרנטי סביר כדי להיות כוח באמת באמת משמעותי.
גראנט היה חשוב מאוד בריצת הפלייאוף שלהם והם איבדו אותו (כנראה בצדק, כי הציעו לו 60 מ' ל3 והוא העדיף לעבור לדטרויט, הגיוני שעשו בשכל לא להציע יותר), פלאמלי פחות נורא שהלך, וג'מייקל גרין זו החתמה לא רעה בכלל (ומצד שני גם איבדו את טורי קרייג שהוא יופי של שחקן הגנה, אפילו אם לא יותר מזה).
ועדיין, ציפיתי לראות אותם קצת יותר מנסים להשתפר, כח אני לא חושב שמפורטר תבוא הישועה.
עדיין חסר להם גבוה הגנתי ואני כל הזמן שומע שגבוהים הם מצרך כל-כך לא מבוקש כיום שמוכרים בפיצוציות מביאים לילדים סנטרים בגבוה 6-11 בתור עודף, במקום מסטיק. קצת מאכזב לא לראות אותם יותר פעילים לפחות בגזרה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 11:33 am 
מנהל פורום

לדעתי היו צריכים להתאבד על גרנט
יחסר מאוד בעונה הקרובה, הביא הגנה אגרסיבית ואתלטיות בהתקפה, משהו שג'מייקל גרין לא באמת הביא לקליפרס ואין סיבה שיביא לדנבר.
הם יעופו בסיבוב הראשון, עם או בלי הביתיות והכל בגלל שויתרו על גרנט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 5:25 pm 
Hall of Famer

אני לא רואה יותר מדי תסריטים שדנבר תהיה "ללא הביתיות" בסיבוב הראשון
לא שזה מבטיח יותר מדי כמובן

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 6:51 pm 
Junior

חוצפן חיובי כתב:
פורטלנד עשו מהלך נכון בקיץ וזה להקיף את לילארד ומקולום (ומלו?) בערימה של פורוורדים אתלטיים - קובינגטון 3&D מקסים, ג'ונס שחקן עם אקספלוסיביות מגניבה, הוד שהיה נפלא עד הפציעה על חזוה חדש, יחד טרנט שהיה אחד מהפריצות הגדולות בבועה, וקולינס שדווקא לגמרי דרך במקום, אבל מרגיש לי שעוד רגע הוא יתחיל להיות שחקן קצת פחות טיפש.
הבעיה הראשונה זה היעדר סנטר אתלטי. נורקיץ' היה אומלל מול הלייקרס. השאלה כמה נורקיץ' של הבועה היה רחוק מהמקסימום שלו ואיזה שיפור הוא יראה העונה. קאנטר החתמה רעה, הוא לא הצליח להישאר על המגרש בפלייאוף האחרון. ממה שראיתי קצת הארי ג'יילס יכול להיות הפתעה בעמדה הזאת.
הבעיה השנייה זה גיבוי מהספסל לקו האחורי. אנפרני סיימונס זה בלוף לדעתי, הוא שחקן לא טוב. ובלי קשר (או בעצם עם) הוא בכלל לא רכז אלא שוטינג גארד בגוף של רכז צנום. מה שכן, עם העומס בעמדות הפורוורדים, הרכבים גבוהים שמזיזים את טרנט/הוד לעמדה 2 יחד עם לילארד/מקולום בעמדה 1 יכולים להיות נחמדים.

היעדר סנטר אתלטי? מה עם זאק קולינס, שלהגיד עליו טיפש כשהוא הרים פרוטקטור הכי טוב שלנו זה מגוחך. עכשיו הוא גם יקבל יותר עזרה בהגנה מהפורוורדים.
ואינס קאנטר זו ההחתמה הכי טובה של הקיץ, בבוסטו פיספסו אותו והוא לא אהב להיות שם, אם יחזור לכושר שהציג אצלנו, זה השיחוק של הקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 7:18 pm 
Sophomore

מסכים כמובן שאו קיי סי יהיו בלוטרי (וגם מכוונים לשם די בבירור). אבל ראוי להזכיר ששיי ומוסקלה הם לא היחידים שנשארו. לצידם נשארו גם דורט (שחקן חמישייה בעונה שעברה וגם העונה), בייזלי (מחליף בשנה שעברה וכנראה שחקן חמישייה השנה, שבהחלט יכול לפרוץ), וגם דיאלו, שהוא שחקן רוטציה אתלטי מאוד אבל נטול קליעה ואינטליגנציית משחק, שאני לא אוהב. למרות שיהיו רעים, עדיין קבוצה מעניינת בגלל הצעירים -- שיי, דורט, בייזלי, אולי פוקושבסקי (לא כל כך מאמין בו אבל הוא שחקן ייחודי), ומלדון, הרוקי הצרפתי. וכמובן גם טי ג'יי ליף בהזדמנות אחרונה בהחלט בליגה של הגדולים לפני החוזה במכבי בשנה הבאה. ינסו לראות על מי מאלו, מלבד שרגא, ניתן לבנות בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 8:52 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

ולענייננו, אני לא מבין איך אין לדנבר מקום לשיפור? בואו נניח שיוקיץ' מוצר מוגמר. בין מאריי, פורטר ג'וניור, בול ומונטה מוריס בכלל לא מופרך לחשוב שמישהו מהם יעשה קפיצת מדרגה, אם זה מאריי ויציבות וניהול משחק, אם פורטר ג'וניור והגנה, אולי בול אשכרה שחקן, מונטה מוריס יכול להמשיך להתקדם גם.
גם יכול להיות שיתברר שמאריי תמיד יהיה פרוע ושכל השאר הם אחיזת עיניים סטייל לאווין או שחקנים בינוניים לנצח במקרה הטוב, אבל הפוטנציאל לגדילה בדנבר קיים גם קיים, והוא לא קטן.

בסופו של יום ראינו אותם בגמר המערב. נכון, זה היה אחרי שתי סדרות של 7 משחקים שחזרו מ-3-1, אבל אני לא רואה כ"כ מה יש להם למכור מול הלייקרס כרגע. למעשה, גם מול יוטה לא היה להם הרבה מה למכור וגם מול הקליפרס ובכל זאת יצאו מזה. כדי לחזור מ-3-1 זה לא רק שאתה צריך לנצח, גם הצד השני צריך להפסיד, ובקליפרס בהחלט זיהינו התפרקות מנטאלית תוך כדי הסדרה, כולל איבוד של איזה 20 הפרש.
אני מאוד אוהב אותם וכשהם כולם משחקים טוב זו קבוצה מאוד כיפית לצפות בה. ובכל זאת, אין שם סופרסטאר כמו לברון, דיוויס או קוואי שכבר לקחו אליפויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 9:40 pm 
מנהל פורום

סבבה, אבל זו טענה אחרת לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 10, 2020 9:19 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

בסופו של יום ראינו אותם בגמר המערב. נכון, זה היה אחרי שתי סדרות של 7 משחקים שחזרו מ-3-1, אבל אני לא רואה כ"כ מה יש להם למכור מול הלייקרס כרגע. למעשה, גם מול יוטה לא היה להם הרבה מה למכור וגם מול הקליפרס ובכל זאת יצאו מזה. כדי לחזור מ-3-1 זה לא רק שאתה צריך לנצח, גם הצד השני צריך להפסיד, ובקליפרס בהחלט זיהינו התפרקות מנטאלית תוך כדי הסדרה, כולל איבוד של איזה 20 הפרש.
אני מאוד אוהב אותם וכשהם כולם משחקים טוב זו קבוצה מאוד כיפית לצפות בה. ובכל זאת, אין שם סופרסטאר כמו לברון, דיוויס או קוואי שכבר לקחו אליפויות.

לא לגמרי מבין למה זה נימוק לרעת דנבר.
אם הם חזרו פעמיים מפיגור כזה, זה עשוי להיות סימן לקשיחות מנטלית וחיבור טוב לרוב בין השחקנים ובין השחקנים למאמן.
לגבי סופרסטאר - זה נכון שהוא עוד לא מוכח ברמות האלו אבל ליוקיץ׳ יש קייס לאחד מ-5 השחקנים הטובים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 10, 2020 2:21 pm 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
למרות שיהיו רעים, עדיין קבוצה מעניינת בגלל הצעירים -- שיי, דורט, בייזלי, אולי פוקושבסקי (לא כל כך מאמין בו אבל הוא שחקן ייחודי)

למה אתה לא מאמין בו?
תוהה מאז הדראפט אם okc שיחקו אותה ומיני עשתה טעות ששלחה את הבחירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 10, 2020 4:35 pm 
Sophomore

Att כתב:
סאבוניס כתב:
למרות שיהיו רעים, עדיין קבוצה מעניינת בגלל הצעירים -- שיי, דורט, בייזלי, אולי פוקושבסקי (לא כל כך מאמין בו אבל הוא שחקן ייחודי)

למה אתה לא מאמין בו?
תוהה מאז הדראפט אם okc שיחקו אותה ומיני עשתה טעות ששלחה את הבחירה

לא יודע. יכול להיות כמובן שאני טועה. אבל הוא רזה מאוד, לא ממש קשוח, ולא ברור לי איך הוא יתאקלם בליגה. בעיקר מדאיג מבחינה הגנתית, אבל גם לא התרשמתי כל כך מהקליעה. יש מצב שמדובר כאן על בנדר חדש. בבחירה 17 זה לא ממש נורא ואני מבין את ההימור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 10, 2020 9:02 pm 
Hall of Famer

התחושה שלי - מהיילייטים מעטים מאוד - היא שהוא קשוח יותר מבנדר. בנוגע לקליעה, ממש קשה לומר.
נראה לי שזה בסופו של דבר מה שיפריד אותו מהחבורה (או לחילופין יהפוך אותו לפחות מעניין).
בכל מקרה, אני בעד בחירות אפסייד ו-okc בייחוד מעוניינת בבחירות כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 10, 2020 9:30 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
סבבה, אבל זו טענה אחרת לגמרי

אחרת או לא, אם הם הגיעו לגמר ואין להם מה למכור מול הלייקרס, אז כנראה שאין ממש מקום לשיפור, אלא אם הכוונה להפסד ב-7 משחקים במקום ב-5 משחקים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 10, 2020 10:12 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

יש מצב שאודוקה אוזובוקי הוא פרי אהבתם של קלנה אוזובוקי ואימה אודוקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה