סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 8:07 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 234 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NFL 2020
הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 7:19 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
פיצמג'יקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 9:57 am 
Senior

Yuval כתב:
פיצמג'יקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

זה הלך ל-34 יארד + 15 יארד על פייס מאסק בדרך לפילד גול שניצח את המשחק עם 0 שניות.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 10:09 am 
Senior

וגם בוידאו. איך אפשר לא לאהוב את פיצפטריק.

https://twitter.com/NFL_Scorigami/statu ... 3728990210

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 7:50 pm 
Sophomore

הייתה גם החלטה של הריידרס לא לנסות ללכת על טאצ'דאון דקה לסיום בפיגור נקודה ויארד אחד מהאנדזון. רצו להעביר זמן והלכו על עוד דאון ושער שדה. זה מה שנתן למיאמי אפשרות לנצח בשער שדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 28, 2020 10:58 am 
Hall of Famer

אז הסטילרז עצרו את המפולת. קאמבק במשחק צמרת מול הקולטס סידר לפיטסבורג מקום בטוח בפלייאוף. הקולטס הסתבכו במאבק על ראשות הבית מול טנסי. שתי הקבוצות עם אותו מאזן, אך לטייטנס יש עדיפות בשובר השיוויון. הקולטס משחקים מול הג'אגס שנראה ששום דבר לא יעצור אותם מלהפסיד ולהשיג את הבחירה הראשונה בדראפט. אבל הטייטנס נוסעים לשחק מול הטקסנס שגמרו את העונה וברצף של 4 הפסדים. הפסד של טנסי מאד יפתיע.

ובחזרה לפטיש שלי. הוא התממש. קבוצת הפוטבול של העיר וושינגטון הפסידה בבית לקרוליינה שגמרה את העונה. זה רשמית, לכל הקבוצות בבית המזרחי של האן.אף.סי יש 9 הפסדים ויותר. כל קבוצות הבית יסיימו במאזן שלילי. האבסורד הוא שלג'ייאנטס אחרי הפסד עם מאזן 5-10 יש עוד סיכוי לראשות הבית. המאבק המדשדש על להפסיד בוויילד קארד כולל גם את הקאובוייז ואת הקבוצה מוושינגטון. המחזור האחרון יהיה בתוך הבית. הקאובויז ישחקו מול הג'ייאנטס במשחק שהמפסידה לא תגיע לפלייאוף. וושינגטון ישחקו מול האיגלז. יש מאזנים משולשים בין הקבוצות שאני לא התעמקתי לבדוק מי תעלה איך ומתי.

באיי.אף.סי יש 3 עולות בטוחות. הצ'יפס הבטיחו יתרון ביתיות לאורך כל הפליייאוף. הבילז והסטילרז עלו לפלייאוף. 5 קבוצות עם מאזן 10-5. טנסי והקולטס כאמור נלחמות על ראשות הבית. על הוויילד קארד נלחמים הרייבנס, הבראונז (משחק מול הסטילרז) והדולפינז. 2 מקבוצות אלו יגיעו לוויילד קארד.

באן.אף.סי יש 4 עולות. גרין ביי, ניו אורלינס וסיאטל הבטיחו את ראשות הבית. הבאקס של בריידי הבטיחו וויילד קארד. על הבית המזרחי כבר דיברנו ונשארו 3 קבוצות שנאבקות על הוויילד קארד. הראמס עם 6-9 ביתרון של משחק על פני הבירז והקרדינלז. הראמס יארחו את אריזונה. ניצחון שלהם והם בוויילד קארד וסוגרים את תמונת הפלייאוף. הפסד? תלוי מה יעשו הבירז. לבירז יש משחק ביתי מול גרין ביי שניצחון מבטיח להם יתרון ביתיות עד סוף הפלייאוף, כך שבהחלט יש להם על מה לשחק. אם הראמס מפסידים והבירז מנצחים, שיקגו בפלייאוף. אם 2 הקבוצות מפסידות, אז אריזונה בוויילד קארד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 28, 2020 11:19 am 
Senior

רודג'רס ואדאמס בשלג זה חתיכת חוויה. פירקו את טנסי היום. אייג'יי דילון, ראנינג בק בחירת סיבוב 2 שלהם שנה שעברה, שיחק במקום ג'מאל ויליאמס והיה מעולה.

לעומתם קנזס סיטי נראו רע וניצחו רק כי פלקונס גונה פלקונס והפעם הבועט האוטומטי שלהם מחטיא פילד גול קצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 29, 2020 10:07 am 
Hall of Famer

ובוושינגטון העניינים מוזרים. הקבוצה שחררה את הקיו.בי האסקינס שנבחר במקום ה-15 בדראפט של שנה שעברה. זה כמובן כשלון עצום. כשבוחרים קיו.בי. במקום ה-15, בוחרים מישהו שאמור להיות פרנצ'ייז קיו.בי ולא לחתוך אותו אחרי פחות משתי עונות כשממשיכים לשלם לו. וושינגטון יישארו עם קיו.בי שהם החתימו לסגל האימונים ועם אלכס סמית' שלא שיחק במחזור האחרון בגלל פציעה ואני לא יודע אם יחזור. כלומר וושינגטון העדיפו להישאר עם מעט מאד בעמדת הקיו.בי רק לא עם האסקינס.

הסיבה הרשמית לשחרור של האסקינס היא תמונות שלו שדלפו ממסיבה פרטית בה הוא אירח חשפניות ועשה את כל זה בלי מסיכה ובלי שנערות החמד יעטו מסיכה. הדבר הביזארי ביותר בסיפור שהמסיבה, לפי מקום אחד שראיתי, הייתה מסיבת יום ההולדת של החברה של האסקינס. כנראה זה כזה בילוי זוגי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 29, 2020 10:31 am 
Senior

האסקינס היה מזעזע בכל פעם שהוא עלה לשחק. התנהלות שלו כל העונה הייתה מבישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 29, 2020 1:08 pm 
Sophomore

אתמול ראיתי את גרין בי והטייטנס. גרין בי כרגע מאד מעניינת. יש לה את הקווטר בק הכי טוב בליגה (ארגיובלי) והדפנסיב בקס אולי הכי טובים בליגה. הקווים הקדמיים שלה גם ההגנתי וגם ההתקפי נראים הרבה יותר טוב מתחילת העונה אם כי אני עדיין לא 100% בטוח לגביהם. אבל מה שהכי הטריד אותי לפני המשחק שההתקפה שלהם לא פיזית מספיק. עד המשחק הזה, רק הטייט אנד שלהם נראה מסוגל להתגבר על מגן פיזית. אדאמס הוא בעל יכולות טכניות מדהימות אבל אם ההגנה משבשת את התיאום בינו לרודג'רס אז ההתקפה תקועה. ארון ג'ונס הוא פיזי אבל קטן מדי מכדי להכאיב להגנה. אבל דילון פתאום נתן להם אופצייה שלא הייתה קיימת, לרוץ דרך המגינים. אם לא יהיו להם פציעות יכול להיות שהם יזכו באליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 29, 2020 10:45 pm 
Senior

אני לא חושב שיש ספק שהם הקבוצה #2 בליגה. ויש להם את היתרון המובנה שרק הם יודעים לשחק במזג אוויר הפסיכי שיש בלאמבו פילד בחורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 30, 2020 1:27 am 
Sophomore

היו לי ספקות לגביהם באמצע העונה. הגנת הריצה היתה גרועה ומשחק הריצה היה בעיקר לצדדים, הם לא הצליחו לרוץ בצורה קונססיטנטית 3-4 יארדס. אני מקווה שזה מה שדילון יתן להם. חוץ מזה התופסים האחרים מלבד אדאמס שומטים יותר מדי כדורים. הם עדיין מאד תלויים בזה שלא יהיו פציעות. אבל אם הם בריאים יש להם עם יתרון הביתיות סיכוי טוב להגיע לסופרבול ואולי אפילו לנצח את קנזס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 04, 2021 9:44 am 
Senior

טאנקינג כל כך מגעיל כמו שהאיגלס עשו היום יהיה קשה להסתיר בבולשיט. מהמר שיהיו כמה פיטורים השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 05, 2021 4:47 am 
Sophomore

יובל זה היה בבירור מתוכנן לחלוטין בהסכמה של כל האירגון. זאת היתה גם ההחלטה הנכונה הם שיפרו את מצבם בדראפט בצורה משמעותית. לא יהיו שום פיטורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 05, 2021 2:42 pm 
Senior

אני לא מבין את הטיעון הזה אף פעם.
זה ברור שעדיף לבחור 6 ולא 10.
אין אף אחד בעולם שלא מסכים.

זו בכלל לא הסוגיה או הנקודה. ולטעון את זה מראה שוב שאנשים לא מבינים את הקיום של ספורט מקצועני.

אם פילי היו לוקחים כל כדור ורצים לאנדזון שלהם ולוקחים סייפטי או עושים פאנט בכל דאון ראשון ולא משחקים הגנה, סביר שלא היית חושב שזה לגיטימי.
מה ההבדל? בשני המקרים ההחלטה נכונה ופילי יבחרו יותר גבוה בדראפט.

מה שאנשים מסוימים לא מצליחים להבין בנוגע לטאנקינג וזה נכון גם לנבא ולהינקי וכל הבולשיט, זה שאין דבר כזה אנאףאל, אין דבר כזה נבא, אין דבר כזה דראפט. הדבר היחיד שיש זה צופים. בלי צופים אין שום דבר. לכן טאנקינג הוא לגיטימי אך ורק כל עוד הקהל שמייצר את העולם שבו כולם מתקיימים מסכים שזה לגיטימי.

לכולם ברור שאם פילי היו רצים לאנדזון שלהם כל התקפה, הקהל שלהם היה דורש ומקבל את הפיטורים של כל מי שאחראי להחלטה, כי זה מבזה אותם.
האופן שבו פילי בחרו להפסיד בכוונה את המשחק הזה, בעיני, לא עבר את מבחן הנראות. ברגע שיש מספיק אנשים שאומרים את זה, המהלך לא לגיטימי, כי הלגיטימציה היחידה מגיעה מהקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 05, 2021 3:20 pm 
Senior

לספסל את הקוורטרבק שלך, רוקי בן 20ומשו ששיחק ארבעה משחקים בקריירה גם ככה ואשכרה יועיל לו לשחק פוטבול, ברבע האחרון של משחק צמוד ואז עוד לעשות שורה של מהלכים שבאופן מאוד ברור מנסים להפסיד את המשחק, זה מעבר לנורמות המקובלות של טאנקינג בNFL. ונורמות זה הדבר היחיד שקובע. זה משהו שאטט וסאם הינקי לא הצליחו להפנים. אני עדיין מחזיק בטענה שזה נובע ממבנה אישיות מסוים.

ואם הייתי צריך להמר, יהיו לזה השלכות פרסונליות גם. אקזיביט א:

https://bleacherreport.com/articles/292 ... UvSL89rrzE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 05, 2021 4:04 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא מתיימר להבין כלום בפוטבול אבל לא בטוח שזה תומך בגישה שלך, אם הטיעון הוא "היית צריך להגיד שזה מה שאתה מתכוון לעשות":

ציטוט:
Some speculated that most wouldn't have cared had Pederson communicated his plans to the team, or publicly stated his intention to treat the finale like a preseason game and insert Sudfeld at some point," McLane wrote.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 05, 2021 5:40 pm 
Senior

מה הגישה שלי ש'זה' לא תומך בה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 05, 2021 6:37 pm 
מנהל פורום

הגישה שלך - שהיתה כאן חציית קו אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 05, 2021 6:42 pm 
Senior

נובמת.

לרפרנס אם זה באמת מעניין אותך - ביקורת כזו בשידור בפריים טיים, בתרגום מאמריקאית לעברית, זה בערך פי 500 יותר גרוע מאשר התגובה של יורם ארבל במשחק השרוכים.
בונוס אפשר לראות את הקוורטרבק שאתה באמת צריך לשמור ומה הוא חושב על ההחלטה

https://twitter.com/gifdsports/status/1 ... 3301263360

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 05, 2021 7:15 pm 
מנהל פורום

אני רק אומר שהטקסט שהבאת מגדיר את הבעיה בכך שהמאמן לא עידכן את השחקנים ולא נתן פומבי להחלטה שלו, ולא במעשה עצמו. כ-אקזיביט א זה לא נראה לי משכנע. אבל באמת חציתי כמה פעמים את גבולות ההבנה שלי בנושא (ובהתאם זה גם לא מאוד מעניין אותי, למרות שיהיה נחמד לשמוע שמענישים מישהו על טנקינג).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 05, 2021 7:16 pm 
Senior

הטקסט שהבאתי כולל עוד הרבה משפטים והתייחסויות וגם את המשפט הזה אפשר להסביר אבל אם זה לא מעניין אותך אז אתה סתם מבזבז את הזמן שלי ושלך עם ניטפוק לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 06, 2021 12:02 am 
Sophomore

מסורתית שחקנים ומאמנים לא עושים טאנקינג ב NFL. מי שכן עושה זה ההנהלה. אוהדים בדר"כ תומכים בכך כי הם רוצים שהקבוצה תהיה טובה יותר שנה הבאה. אל תשליך ממקרה קיצוני של כמה עונות רצופות של טאנקינג ב NBA לגבי משחק אחד ב NFL.

מה שהיה יוצא דופן הפעם שזה נעשה בצורה בוטה ע"י המאמן. זה די ברור שהנהלת הקבוצה יזמה את זה כי אחרת זה היה כנגד האינטרס של המאמן. הספקולציות שאני שמעתי לגבי הסיבות הן כפולות אחת שיפור משמעותי בדראפט ושניה למנוע מצב שה QB המחליף היה נהפך לגיבור עממי במקרה והם היו זוכים. הם רוצים לשמור גמישות לגבי ה QB שנה הבאה ולא להיות תחת לחץ מהאוהדים.

אני לא לגמרי עוקב אבל הניחוש שלי שאוהדי פילדלפיה שמחים ברובם ואוהדי ניו-יורק מתלוננים.

הליגה עצמה מן הסתם לא שמחה, במיוחד שזה היה לא ברור מראש ולכן המשחק שודר בפריים טיים. הליגה יכולה לטפל בזה די בקלות ע"י הוספת אלמנט מקריות לדראפט. משהו שיוסיף עניין לטעמי. לא מבין למה הם לא עושים את זה.

אני באופן אישי לא אוהב טאנקינג, אבל הטענות שלי הן כלפי הליגה ולא כלפי הקבוצות שדואגות לעצמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 12:32 pm 
Senior

הפלייאוף מתחיל היום/מחר. לא יודע אם יש פה עניין (אפילו תומר נעלם:()

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 1:18 pm 
Senior

ברור שיש עניין ואף אחד לא נעלם, כלומר כן, נעלמתי קצת מכאן אבל יותר פעיל בפורומים אחרים (בעיקר בהופס ובבלוג של ניר צדוק).
הולך להיות פלייאוף אש
ב NFC הבכורה של הפאקרס די מוצקה, חלק מהקבוצות מגיעות לפוסטסיזן אחרי השיא (סיאטל) או בלי שבאמת הגיעו לאיזשהו שיא (וושינגטון הבדיחה, שיקאגו). היחידה שיכולה לאתגר אותה היא הסיינטס, בהנחה שתומאס יחזור. כמובן שלהמר נגד בריידי זה אף פעם לא רעיון טוב.
ב AFC יותר מעניין, אבל גם שם יש צמרת כפולה: הצ'יפס שנראים רמה מעל הליגה אך קצת איבדה מומנטום לקראת סוף העונה, והרייבנס שהגיעו לפלייאוף במוד דורס. הבילס נראים לי טיפה בלוף אבל גם הם חזקים מאוד כמובן. כבר כתבתי פה שאני בכלל לא בטוח שהם עוברים את הקולטס (מה שאומר שהבילס מנצחים 40:12). הטייטאנס מפחידים אבל לא יגיעו רחוק עם ההגנה שלהם וכל השאר פרטנדרים.
מי ייקח? הלכתי לא מזמן למגדת עתידות והיא אמרה שהפאקרס מנצחים בסופרבול את הרייבנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 1:32 pm 
Senior

ולמשחקים:
היום שלושה משחקים כשהראשון הוא המעניין ביותר לדעתי - הבילס נגד הקולטס. אני מהמר שכאן תיפול הפתעה אבל אני היחידי שחושב ככה. המשחק השני יהיה בין הראמס לסיהוקס שייפגשו בפעם השלישית העונה. אני צופה פה ניצחון לראמס אבל זה די שקול. במשחק השלישי זה יהיה טמפה שתאכל את וושינגטון ותירק את העצמות. מצחיק שלוושינגטון יש יתרון ביתיות אבל זה לא הולך לשנות כלום.
ומה מחר? במשחק הראשון טנסי מול בולטימור במשחק שהוא אולי הכי מסקרן בסיבוב הזה. שתי קבוצות שבאות לטרוף ולשתיהן יש שיניים. המשחק השני יהיה שיקאגו שתתאאח אצל הסיינטס. במפגש הקודם שלהן זה נגמר בהארכה, הפעם נראה לי שייגמר ביתרון תלת-פוזשני לסיינטס.
המשחק האחרון הוא עוד משחק פנים-ביתי, הפעם בין הסטילרס לבראונס. אני מהמר כאן על הסטילרס, הבראונס ישחקו בלי המאמן שלהם ושני שחקני מפתח שלקו בקורונה לא עלינו ועם כל הכבוד לניק צ'אב האליל - הסטילרס יותר טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 234 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: