סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 7:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 1:01 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
guyancho כתב:
אפשר לשחרר את סקוטי ווילבקין
סופר סטאר שלא מסוגל לקלוע עונשין
שיצר תלות מוגזמת במהלכי הסרק שלו
די מספיק

משחק קלאסי לראות הבדל בין רכז שהוא גם מנהיג ומנהל משחק (סלוקס) לבין סקורר מעולה (ווילביקין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 1:04 am 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
כספי נגד אולימפיאקוס בינתיים: 0 נק׳, 0/2 מהשדה, 0/2 מהקו, 3 איב׳ בדרך למדד 5- ועוד הרבה מאוד דברים קטנים שלא רואים בסטטיסטיקה.
זוסמן, לעומתו, עם 5- מדד, 0/3 מהשדה (מתוכם שני לייאפים במתפרצת: אחד נגמר בהחטאת דאנק השני בכדור בקרש).

בלייזר, כרגע, שחקן הרבה יותר לגיטימי משניהם.

סיום המשחק, זוסמן מינוס 5 כספי מינוס 5. יחד מינוס 10
ג'ונדי קיבל 10 שניות תמימות בהן לא הספיק לצבור נקודות
בלייזר ה"לגיטימי" שיחק 3 דקות בהן צבר נק' אחת ואסיסט אחד.

קצת פרופורציות לתלונות של ספרפולוס על חסרונם של ג'ונדי, כספי וזוסמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 1:06 am 
Hall of Famer

בהחלט
סלוקאס 11 אסיסטים על 6 איבודים (וגם בתנאים קשים: 40 דקות משחק ללא מוביל כדור משמעותי נוסף לצידו, החלפת שומרים, הולכים עליו בהגנה כל הזמן וכו')
ווילבקין 3 אסיסטים על 8 איבודים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 1:08 am 
מנהל פורום

מה הסיפור עם ספנוליס? לא ראיתי את המחצית הראשונה.
מה קרה? עשה שטויות וסופסל, או שנפצע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 1:16 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
נביא בעירו כתב:
כספי נגד אולימפיאקוס בינתיים: 0 נק׳, 0/2 מהשדה, 0/2 מהקו, 3 איב׳ בדרך למדד 5- ועוד הרבה מאוד דברים קטנים שלא רואים בסטטיסטיקה.
זוסמן, לעומתו, עם 5- מדד, 0/3 מהשדה (מתוכם שני לייאפים במתפרצת: אחד נגמר בהחטאת דאנק השני בכדור בקרש).

סיום המשחק, זוסמן מינוס 5 כספי מינוס 5. יחד מינוס 10
ג'ונדי קיבל 10 שניות תמימות בהן לא הספיק לצבור נקודות
בלייזר ה"לגיטימי" שיחק 3 דקות בהן צבר נק' אחת ואסיסט אחד.

קצת פרופורציות לתלונות של ספרפולוס על חסרונם של ג'ונדי, כספי וזוסמן

אני ברשותך "אשווה ואעלה":
https://sports.walla.co.il/item/3410997

כותרת
עומרי כספי: "לא מכיר הרבה קבוצות שהיה להן את מחסור השחקנים שלנו"

ככה שותלים תודעה שגויה.
עובדתית למכבי 8 שחקני רוטציה בכירים השנה - 8 הזרים.
כל הנ"ל מקבלים 16 דקות ומעלה בממוצע למשחק. כל השאר - 11 דקות ומטה.
מתוכם רק האנטר החמיץ 3 משחקים (ואני כולל משחק בו נפצע לאחר 2 דקות משחק), וכל השבעה האחרים שיחקו בכל 19 המשחקים!
מבלי לבדוק כעת (לפני כחודש ערכתי לערך רשימה דומה), אני מוכן לחתום שאין שום קבוצה ביורוליג עם נתון שקרוב לכך.
אז או שכספי היה ציני והתכוון שאין קבוצות עם כל כך מעט חיסורים...
או שכבר מכינים פה את התירוצים לקראת הקהל שאולי יחזור בקרוב וכו'

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 1:44 am 
Hall of Famer

ברצלונה בלי מירוטיץ' ודיוויס (אפרופו פוסט הנעדרים מעלה) עדיין מטיילת לה מול חימקי

דה-קולו התעורר פתאום עם 27 נקודות ב-11/16 מהשדה
גם אדון דאטומה עם 27 באחוזים דומים, אחרי ששיא העונה שלו עד כה היה 11 נקודות בלבד

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 10:46 am 
Junior

כספי שייך לאסכולת בלפור, הנדוס תודעה זו המומחיות שלו(היחידה, כרגע..).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 11:44 am 
Sophomore

חייב לומר - מהלך מאוד אמיץ של ברצוקאס אתמול.
החליט לעשות פאול בהתקפה אחרונה של מכבי כדי למנוע מהם לקלוע 3 ולפרק את היתרון בשובר השוויון בין הקבוצות. מניח שהמחשבה הייתה לסחוט את השעון בהתקפה אחר כך ולזרוק פעם אחת בלי לעשות עבירה אח"כ, אם יצליח להוציא הארכה/ניצחון - מעולה, אם לא - נשאר עם היתרון הפנימי.
כמעט התפקשש לו, עד שבא ווילבקין וסידר לו גם את ההארכה וגם את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 12:39 pm 
מנהל פורום

ברצוקאס, הוא טקטיקן ומנהל משחק בחסד, במיוחד כשהעניינים תחילים להסתבך
ההפך מספרופולוס שמעצים את השחקנים מזריק להם ערכי הגנה ושולח אותם למלחמה בלי לתפור כל מהלך ובלי לפרק לרסיסים שברי דקות
ברצוקאס עלול שלם ביוקר על החוסר כבוד שלו לספנוליס ופרינטזיס, הוא מתמטיקאי לא מאמן של שחקנים
מצד שני יש לו את סלוקאס, שהוא היום מנהל המשחק הכי טוב ביורוליג. כשהיה לו את מנהל המשחק הכי טוב ביורוליג אחד בשם ספנוליס הוא לקח תואר, אחר כך כשקיבל מנהל משחק מעולה בקובאן הגיע לפיינל פור. נראה לאן יביא אותם עם סלוקאס

שימו לב 1:
הנצחונות האחרונים של ברצלונה מושגים באופן הרבה יותר חלק מאשר בעידן הנצחנות עם דייוויס ומירוטיץ'. הרבה יותר מתאים לכדורסל של שארס. בארסה צריכה לשקול ברצינות את עתידו של מירוטיץ' האם אפשר לפתוח את החוזה, ולנצל את הכסף הזה לשחקנים מתאימים לשיטה של שארס
בקיצור זה או שארס או מירוטיץ'

שימו לב 2:
פנר סופסופ נראית כמו קבוצת פיינל פור. הפיינלור ה"טבעי" צריך להיות ריאל/בארסה/צסקא/פנר ועכשיו סופסופ אחרי חצי עונה זה מתחיל להתכנס לזה גם על הפרקט
מאמין שנראה רכש אצל ריאל שאיבדה את קמפאצ'ו בתאונה טרגית והוא עכשיו בקומה על איזה ספסל בארצות הברית. את ראנדולף על פציעה.

שימו לב 3: זספ רק עם חמישה הפסדים, פחות מברצלונה לצורך הדיון. יש לה שני משחקים להשלים, גם אם היא מפסידה אחד ממשחקי ההשלמה, היא באותו מאזן עם בארסה וריאל. סופר מרשים. נשאר משחק אחד מול הקבוצה הכי חלשה ביורוליג ומשחק נוסף שקול לגמרי מול מילאנו.
המפתח הוא כמובן בעמדת המאמן, התחיל עם פלאסה המשיך עם פאסקוול. עדיין לא מאמין שיעשו פיינל פור, לא הם ולא באיירן. כי סדרה של חמישה משחקים זה סיפור אחר מאשר ללקט משחק אחרי משחק.

שימו לב 4: אין ספק שתואר מאמן העונה עד עכשיו נמצא בתחרות צמודה בין טרנקיירי לפאסקוול. אז הנה הערב הם משחקים בינהם. תשפטו בעצמכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 12:47 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:

לא מבין למה זוסמן שיחק כמעט את כל דקות הארכה שהנזק שהוא גרם עם 2 שלשות על הראש שלו הפסיד למכבי את המשחק.כרגע הוא וכספי לא התאוששו מהפציעות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 12:52 pm 
מנהל פורום

יש עוד אפשרות
הם התאוששו לגמרי אבל פשוט שחקנים לא מספיק טובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 12:55 pm 
Junior

לגבי ה״שימו לב״ שלך, אוריאל:

מהי ״השיטה של שאראס״, ומאיזו בחינה מירוטיץ׳, אחד משלושת השחקנים הכי טובים ביורוליג, לא מתאים לה?

לגבי ההערה המבדחת בכל מה שקשור לקמפאצו - אני מוותר מראש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 12:57 pm 
Sophomore

אני לא יודע אם זוסמן בהכרח שחקן לא מספיק טוב, ברור לי שתחת יאניס ובטח בקבוצה שמשחקת את ההירו בול הזה כשיטה אין לו תקומה.
יעשה טוב אם יברח משם, גם במחיר של עונה-שתיים מחוץ ליורוליג. הוא בן 22, הקריירה עוד ארוכה. יכול ללכת לירושלים, יכול לצאת לאירופה, לא חסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 1:02 pm 
Junior

אם מירוטיץ' "לא מתאים" למישהו אז ה"מישהו" צריך ללכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 1:08 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:

מהי ״השיטה של שאראס״, ומאיזו בחינה מירוטיץ׳, אחד משלושת השחקנים הכי טובים ביורוליג, לא מתאים לה?

לא מסובך. מירוטיץ שחקן שצריך לבודד אותו, לא שחקן שינוע לאיזורים מתים או לדלת אחורית. המשחק איתו איטי יותר והשחקנים האחרים לא מנוצלים
מדובר בשחקן הכי טוב ביורוליג, אבל זו לא הקבוצה ולא המאמן שמתאים לו.

לגבי קאמפצ'ו, אתה מבין שהוא מפסיד כסף, הרבה כסף, מיליוני דולרים. הוא שילם לריאל 5.25 מיליון יורו. תבדוק מה השכר שלו
בשביל לשחק בגיל 29 בפעם הראשונה והדקות שהוא מקבל עכשיו כשאין מאני טיים עלובות ומעליבות אז מה יהיה במאני טיים לדעתך?
מכר את נשמתו לאוטופיה. הוא לא יהיה כוכב בNBA
תבדוק אותי, כל חצי עונה מחדש מעכשיו עד סוף הקריירה שלו בNBA
הוא אפילו לא יכסה את הוצאות הביי אאוט שלו עד סוף הקריירה
כלומר יעבוד פחות או יותר בחינם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 2:27 pm 
Hall of Famer

נתון מעניין של האוזמן בספורט חמש
ב8 הניצחונות של מכבי ווילבקין עם 11 נ'ק למשחק בממוצע .
ב11 ההפסדים-21 נ'ק.....

אבל הוא לדעתי לא אשם שהמאמן נותן לו לשחק ברוב הדקות בעמדת הרכז ולא בעמדת הס.גארד.מכבי את הכסף הכי קטן השקיעה על רכז בינוני מאוד כמו ג'ונס בעמדה הכי חשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 2:28 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
יש עוד אפשרות
הם התאוששו לגמרי אבל פשוט שחקנים לא מספיק טובים

כספי בגילו ועם כל הפציעות כנראה באמת גמר את הסוס אבל זוסמן לפני הפציעה היה סביר בסה'כ הוא רק בן 22 לפוטנציאל לא חסר לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 2:31 pm 
Sophomore

העיקר נגדנו דפק 4 שלשות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 2:31 pm 
Junior

uriel17 כתב:
נביא בעירו כתב:

לא מסובך. מירוטיץ שחקן שצריך לבודד אותו, לא שחקן שינוע לאיזורים מתים או לדלת אחורית. המשחק איתו איטי יותר והשחקנים האחרים לא מנוצלים
מדובר בשחקן הכי טוב ביורוליג, אבל זו לא הקבוצה ולא המאמן שמתאים לו.

לגבי קאמפצ'ו, אתה מבין שהוא מפסיד כסף, הרבה כסף, מיליוני דולרים. הוא שילם לריאל 5.25 מיליון יורו. תבדוק מה השכר שלו
בשביל לשחק בגיל 29 בפעם הראשונה והדקות שהוא מקבל עכשיו כשאין מאני טיים עלובות ומעליבות אז מה יהיה במאני טיים לדעתך?
מכר את נשמתו לאוטופיה. הוא לא יהיה כוכב בNBA
תבדוק אותי, כל חצי עונה מחדש מעכשיו עד סוף הקריירה שלו בNBA
הוא אפילו לא יכסה את הוצאות הביי אאוט שלו עד סוף הקריירה
כלומר יעבוד פחות או יותר בחינם

אני צורך כדורסל משהו כמו 25 שנה, ועוד לא שמעתי על שחקן שלא מתאים לקבוצה או מאמן כי הוא לא עושה בק דור. מירוטיץ' סופרסטאר ברמת היורוליג. אפשר לשחק עליו בידודים, אבל אפשר לעשות איתו גם לא מעט דברים אחרים (פיק אנד פאפ, למשל). אני בטוח ששאראס די מבסוט בסך הכל שהוא בקבוצה שלו.

מה, נעשה עוד סיבוב לגבי קמפאצו? א. אני זוכר לא פעם ולא פעמיים וויכוחים די דומים בהם נחרת לעברנו בבוז, כל פעם שהוזכר עניין הכסף והסברת מה באמת חשוב בחיים. מצד שני, יכול להיות שאני טועה. ב. קמפאצו משחק כרגע לצד שני אולסטארים, בקבוצת פלייאוף שמאיימת להגיע רחוק מאוד בשנים הקרובות. עם טיפה סיעתא דשמיא הוא יהיה שחקן רוטציה ויתמודד ערב ערב, אולי גם על אליפות, נגד השחקנים הטובים ביקום, כשצופים בו עשרות מיליונים מרחבי העולם. אני מבין היטב שאתה חושב שכל זה לא מתקרב לתחושת ההגשמה שבלראות מקרוב איך סרחיו יול ורודי פרננדז מזדקנים ולככב מדי ערב על הפרקט בתל אביב ובקובנה, אבל אנא - אל תשפוט בחומרה מדי את 95% משחקני הכדורסל שחושבים אחרת ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 3:43 pm 
מנהל פורום

מה לעשות ול25 שנות ניסיון שלך בצפייה בכדורסל יש מגבלות
הגדולה שבהן היא, שהן רק שלך. שחקן שלא מתאים לשיטה של מאמן זו תופעה נפוצה, לא נאמרת על ידי בלבד ובטח שלא נאמרת בניתוח יכולות של קבוצה בפעם הראשונה. יש דבר כזה שחקן מצויין שלא מתאים לשיטת משחק של מאמן.
אם שחקן לא זז נכון בלי כדור ותוקע את עצמו עם שומרים, מסירה אליו תמיד היא סיכון באיבוד

שחקן טוב ברמה האישית ככל שיהיה. אם בזמן שהוא עסוק בחפירה בצבע, וסיבסובים עם עצמו ומשאיר ארבע שחקנים טובים ויקרים חסרי מעש. התסכול של האחרים פוגע ביכולת של השחקנים כמו שהוא פוגע בכל תפקוד של כל בנאדם. תוסיף לזה צפייה שלי ב80% ממשחקי ברצלונה העונה. ברצלונה נכון לשלב הזה בעונה שיחקה יותר טוב בלעדיו מאשר איתו.
שים לב:
בחמישה משישה הפסדים של בארסה מירוטיץ' שיחק, ההפסד השישי היה המשחק הראשון אחרי הפציעה שלו, ואז כשבארסה התחילה לשחק את המשחק השארסי (הרבה יותר מסירות, תנועה שלי כדור וחיתוכים) ניצחה פעמיים ברציפות בהפרשים גבוהים ובלי דרמות. כשזה מצטרף לצפייה כמעט בכל המשחקים של הקבוצה, ומסתדר איתם, התזה מתחזקת עוד יותר.

באשר לקאמפצ'ו. אכן הכסף לא משפיע על רמת האושר של הבנאדם מעבר להכנסה של בערך 100 אלף דולר בשנה, את הסימוכין לאמירה הזו העברתי כבר בפוסטים קודמים, כתשובה ללגלוג כלשהו שהופנה לעברי.
אם הייתי יכול לייעץ לעצמי הצעיר יותר, הייתי מייעץ לתת יותר משקל להנאה מאשר להכנסה.
קמפאצ'ו הוא מקרה חריג. סייז מאוד קטן, גיל מבוגר בשביל להתחיל מחדש קריירה, הפסד נטו של יותר מ 5 מיליון דולר ומעמד של שחקן שולי ביותר.
זה מקרה אחר לגמרי מוומייקר למשל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 5:19 pm 
Junior

כנראה נישאר חלוקים. כמה הערות: לא אמרתי שאין דבר כזה שחקן שלא מתאים למאמן. דיברתי ספציפית על בק דור, שהוא מהלך מאוד מסויים בכדורסל שאפשר להסתדר עם כל מאמן גם בלי להצטיין בו.
אתה עושה קצת להטוטים עם הסטטיסטיקות (מירוטיץ' שותף בחמישה מששת ההפסדים של ברצלונה? זה לא קצת רלוונטי להזכיר בכמה מהמשחקים הוא שותף בסך הכל?), ואני חושב שאתה גם טיפה נסחף בתיאור השלילי שלך את מירוטיץ', אבל לא ראיתי משהו שמתקרב ל-80% מהמשחקים של ברצלונה העונה, אז על כל השאר לא אתווכח.

קמפאצו, ספציפית לגבי עניין הכסף והאושר: אם בכל מקרה קמפאצו כבר הרוויח מזמן את מכסת הכסף שמשפיעה על האושר, אז בוודאי שאתה לא יכול להביא את הכסף שהוא מוותר עליו כאיזשהו חיזוק לטעות שהוא עושה כביכול בזה שבחר לשחק בדנבר.

מילא. נסכים שלא להסכים וכיוב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 5:25 pm 
Junior

אני ראיתי יותר מ-80 אחוז מהמשחקים של ברסה, מירוטיץ' בלתי ניתן לעצירה, שארס פשוט מאמן בינוני מאוד שמנסה לחקות את אובראדוביץ' מורו ורבו, אבל רק בהתפרצויות שלו, לא ביכולת לנהל סגל וההתנהגות להרטל מדגימה איזה איש קטן הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 5:44 pm 
מנהל פורום

אריה.
אני מסכים ששארס נכשל בניצול הסגל המפואר של ברצלונה, מאמן טוב יותר היה מוצא דרך לנצל את היתרונות העצומים של השחקן הזה. אבל בהינתן שארס, ברצלונה משחקת יותר טוב בלעדיו מאשר איתו
נביא
אתה צודק, יש הטייה טריקית בעובדה שמירוטיץ' היה שותף לחמישה מתוך.ששת ההפסדים. זה לא הטיעון. הטיעון שלי הוא שבארסה קירטעה כל העונה, כמעט ולא דרסה, כשנצחה זה רק בגלל פער עצום בכישרון. ואז השחקן הכי טוב נפצע. יש עוד הפסד ואחריו בום, שני משחקים, עם נצחונות חלקים, אלגנטים הפרשים גבוהים וכו. אין פה כדי להמעיט באיכות של מירוטיץ אלא בהתאמה

לעניין קמפצו. בטענה שלי אליו, אני מניח שהוא לא שיקלל את המידע שקשור בקורלציה בין כסף לשביעות רצון כללית (לא מחבב את המילה אושר) כי הידע הזה לא נפוץ עדיין, בטח לא בגילאים האלה
אלא אשכרה חושב שהוא יכול לעשות קריירת NBA משמעותית ועוד לשלם עליה 5 מיליון דולר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 6:28 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
שימו לב 2:
פנר סופסופ נראית כמו קבוצת פיינל פור. הפיינלור ה"טבעי" צריך להיות ריאל/בארסה/צסקא/פנר ועכשיו סופסופ אחרי חצי עונה זה מתחיל להתכנס לזה גם על הפרקט
מאמין שנראה רכש אצל ריאל שאיבדה את קמפאצ'ו בתאונה טרגית והוא עכשיו בקומה על איזה ספסל בארצות הברית. את ראנדולף על פציעה.

שימו לב 3: זספ רק עם חמישה הפסדים, פחות מברצלונה לצורך הדיון. יש לה שני משחקים להשלים, גם אם היא מפסידה אחד ממשחקי ההשלמה, היא באותו מאזן עם בארסה וריאל. סופר מרשים. נשאר משחק אחד מול הקבוצה הכי חלשה ביורוליג ומשחק נוסף שקול לגמרי מול מילאנו.
המפתח הוא כמובן בעמדת המאמן, התחיל עם פלאסה המשיך עם פאסקוול. עדיין לא מאמין שיעשו פיינל פור, לא הם ולא באיירן. כי סדרה של חמישה משחקים זה סיפור אחר מאשר ללקט משחק אחרי משחק.

אנאדולו חייבת להיות בכל דיון פיינל-פור, קלאסי או לא קלאסי
אני לא רואה סיבה שלא תהיה לנו איזו סידרה אחת של אנדרדוגיות, למשל זניט-באיירן/ז'לגיריס, וככה כן מגיעים לפיינל-פור...

לא אישרו לטיסה של הכוכב לנחות במדריד - המשחק הערב בוטל. מעניין מה יהיה אם המשחק של הכוכב עצמה בולנסיה בעוד יומיים.
https://www.euroleague.net/news/i/b8xuy ... -suspended

מוסא הבוסני הצעיר והמדובר מצטרף לאנאדולו.
אני לא ממש מכיר אותו. מה יכול לתרום ברמות הללו? קווים לדמותו?
https://www.euroleague.net/news/i/b8xyu ... until-2023

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 7:17 pm 
מנהל פורום

הנה הרוויו על השחקן ב DraftExpress
http://www.draftexpress.com/profile/dzanan-musa-84736/
צריך לציין שהוא איכזב בברוקלין
עוד צריך לציין שאנדולו הצטיינה בעבר בפיתוח כישרונות שנבחרו בדרפט לפני שהתחילו לשחק ב NBA
צ'די עוסמאן וסאריץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, אוהד גליל ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: