סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 11:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גמר המזרח.
הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 3:40 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אחת, מתמוגגת מעצם ההגעה, השניה עם הזדמנות להוריד קוף מהגב
אחת לחוצה השניה משוחררת
משוחררת מידי אם לשפוט לפי הדקות הראשונות של המשחק הראשון, חיים קלים לבאקס בהתקפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גמר המזרח.
הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 5:45 am 
מנהל פורום

עוד משחק צמוד
באקס מיישמת את העצות להפסיק את הריצות העיוורות של יאניס לטבעת ולתת לו לסיים מתחת לסל ולמישהו אחר להוביל

אטלנטה סומכת יאנג
לשניהם זה מספיק למשחק צמוד וטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 5:47 am 
מנהל פורום

היל גאון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 5:55 am 
מנהל פורום

אז יאניס בשני קליעות מוצלחות הקטין את ההשפעה של הגאונות של היל, אבל יאנג לא נחנק עשה את העבודה וניצח
בפעם השלישית בפלייאוף הזה שיאנג עושה 1:0 קטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 6:14 am 
Hall of Famer

לא צפיתי בתחילת המשחק, אבל נראה שאטלנטה מלאים בטחון.
יאנג עושה שימי לפני שלשה במשחק פלייאוף גמר המזרח מראה כמה בטחון יש לו.
יאניס בסיום עם שני לובים זה נחמד. כבר נמאס לי לחזור על עצמי שעם פריק כזה זה הזוי שהוא לא עושה כמה לובים במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 6:51 am 
מנהל פורום

לא הגיע הזמן למסד את מערכת היחסים בין מקמילן להוקס?
הוא עדיין מאמן זמני
אולי עוד יעשה היסטוריה ויהיה למאמן הזמני הראשון שלוקח אליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 7:53 am 
Sophomore

לא ראיתי את המשחק, אבל נראה שיאנג הגיע לצבע בקלות יחסית. מי שמר עליו רוב הזמן? ג'רו?

הייתי שוקל לשים עליו את יאניס, או אפילו להעלות מהספסל את אח של יאניס שיציק לו. גובה ואתלטיות, זה מה שצריך לזרוק על טריי יאנג.
אטלנטה ממשיכה להאכיל אותי כובעים. ג'ון קולינס ממשיך להוסיף דולרים לחוזה הבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 7:56 am 
Hall of Famer

לא להקדים את המאוחר אבל... כמה נתנו אתרי ההימורים בתחילת העונה לגמר של פיניקס-אטלנטה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 8:00 am 
מנהל פורום

ג'רו שמר עליו, ג'רו שומר לא רע, בחייו המקצועיים
לשים עליו את יאניס? מסוכן, הוא עלול לצבור עבירות
מי שצריך להדאיג את אטלנטה זה בוגדן, סוחב פציעה, זורק רע, ובכלל ממעט להשפיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 8:00 am 
מנהל פורום

rony כתב:
לא להקדים את המאוחר אבל... כמה נתנו אתרי ההימורים בתחילת העונה לגמר של פיניקס-אטלנטה?

בערך אותה כמות שנתנו בעונה שעברה למיאמי בגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 9:22 am 
Sophomore

uriel17 כתב:

ג'רו שומר טוב מאוד, אבל נראה שבמשחק הראשון הוא לא הסתדר עם יאנג בכלל. אני מסייג את דבריי כי לא ראיתי את המשחק - אבל מהסטטיסטיקה נראה שיאנג פשוט הגיע בקלות לצבע (13/21 לשתי נקודות, לשחקן נמוך ולא מאוד אתלטי, במשחק פלייאוף? מרשים מאוד מצד יאנג, לא מתקבל על הדעת מבחינת הבאקס). הוא לא קלע טוב מהשלוש (4/13), והגיע לקו בדומה לממוצע (10/12, מעולה).
אם אני מאמן מול טריי יאנג אני רוצה שני דברים עיקריים:
א) להסתיר לו את המגרש.
ב) לקחת לו את החדירה.
אבל אני צריך להשיג את שני אלה בלי יותר מדי להתכווץ אל הצבע, כי לאטלנטה יש קלעים טובים מסביב שיענישו.

אני רוצה שיזרוק זריקות רעות מרחוק. שיכדרר בלי לדעת לאן וייתקע במלכודות. פילי עשו את זה לא רע לפרקים, ובודנהולצר חייב ללמוד מזה. במיוחד כשבוגדן בן בוגדן לא בעניינים.

לגבי יאניס, אתה צודק. אני חושב ששווה לנסות את זה מדי פעם לזמן מוגבל (בשביל לשנות ולבלבל את אטלנטה), אולי בדק' הכרעה. לאורך זמן יאניס יתמלא בעבירות ממשימת הגנה שכזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 10:26 am 
Junior

uriel17 כתב:
rony כתב:

יש הבדל גדול בין קבוצה אחת לשתי קבוצות, כלומר שקבוצה מאד מפתיעה תיקח אליפות. אני גם חושב שדירגו את מיאמי גבוה יחסית בתחילת השנה עם ההצטרפות של באטלר. אטלנטה-פיניקס זה בטח בסדר גודל של מי שהימר על לסטר לאליפות אנגליה לפני כמה שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 10:31 am 
מנהל פורום

פיניקס? לא הפתעה בתחילת הפלייאוף
הפתעה ביחס לתחילת העונה, כן

אטלנטה? שוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 10:39 am 
Junior

יחס הימורים על ארבעת הקבוצות מטרום העונה :
מילווקי יחס של 5.5:1 ( שניה בליגה מבחינת סיכויים אחרי הלייקרס)
קליפרס יחס של 6.5:1 ( רביעית בליגה)
פיניקס יחס של 40:1 ( 12-14 בליגה בתיקו עם יוטה ופורטלנד)
אטלנטה יחס של 100:1 ( 17-19 בליגה בתיקו עם וושינגטון ואינדיאנה )

לא יודע איך למצוא את ההימורים מסוף העונה הסדירה :)

אגב לפי האתר oddsshark ( לא יודע מה רמת האמינות שלו) לפני תחילת הגמרים האיזורים מילווקי עם +110 הפייבוריטים, אחרי פיניקס עם +160, אחר כך הקליפרס עם +600 ואחרונה אטלנטה עם +1200.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 11:14 am 
Hall of Famer

דניאל כתב:
uriel17 כתב:
rony כתב:

יש הבדל גדול בין קבוצה אחת לשתי קבוצות, כלומר שקבוצה מאד מפתיעה תיקח אליפות. אני גם חושב שדירגו את מיאמי גבוה יחסית בתחילת השנה עם ההצטרפות של באטלר. אטלנטה-פיניקס זה בטח בסדר גודל של מי שהימר על לסטר לאליפות אנגליה לפני כמה שנים

ההימור על פיניקס כפיינליסטית העונה (אם אכן תגיע לשם) כנראה די דומה להימור על מיאמי כפיינליסטית בעונה שעברה, אבל הימור על אטלנטה בתחילת העונה בוודאי הרבה פחות סביר והימור על שתיהן בגמר הליגה (אם וכאשר) הוא בוודאי ברמת אי סבירות קיצונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 11:16 am 
Sophomore

צריך אזהרת ניחוס ברמה גבוהה בכותרת התרד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 11:56 am 
Senior

ido כתב:
uriel17 כתב:

ג'רו שומר טוב מאוד, אבל נראה שבמשחק הראשון הוא לא הסתדר עם יאנג בכלל. אני מסייג את דבריי כי לא ראיתי את המשחק - אבל מהסטטיסטיקה נראה שיאנג פשוט הגיע בקלות לצבע (13/21 לשתי נקודות, לשחקן נמוך ולא מאוד אתלטי, במשחק פלייאוף? מרשים מאוד מצד יאנג, לא מתקבל על הדעת מבחינת הבאקס). הוא לא קלע טוב מהשלוש (4/13), והגיע לקו בדומה לממוצע (10/12, מעולה).
א) להסתיר לו את המגרש.
ב) לקחת לו את החדירה.
אבל אני צריך להשיג את שני אלה בלי יותר מדי להתכווץ אל הצבע, כי לאטלנטה יש קלעים טובים מסביב שיענישו.

אני רוצה שיזרוק זריקות רעות מרחוק. שיכדרר בלי לדעת לאן וייתקע במלכודות. פילי עשו את זה לא רע לפרקים, ובודנהולצר חייב ללמוד מזה. במיוחד כשבוגדן בן בוגדן לא בעניינים.

לגבי יאניס, אתה צודק. אני חושב ששווה לנסות את זה מדי פעם לזמן מוגבל (בשביל לשנות ולבלבל את אטלנטה), אולי בדק' הכרעה. לאורך זמן יאניס יתמלא בעבירות ממשימת הגנה שכזו.

גם הולידיי וגם יאניס קיבלו את יאנג לא מעט ובמחצית הראשונה לא הסתדרו איתו בכלל, החל מאמצע הרבע השלישי הם מאוד מאוד הקשו עליו, והוא עשה את מירב הנקודות שלו מהעונשין, בין אם זריקות של סיום המשחק או שריקות נדיבות של השופטים כלפיו.
אבל ב3 הרבעים הראשונים יאנג שיחק משחק לא פחות ממבריק, פשוט התעלל בבאקס והפעיל את הגבוהים נהדר.

מילווקי קבוצה מאוד מתסכלת שמתעקשת לא לנצל את היתרונות שלה עד הסוף, אבל היא כן הקבוצה הטובה ביותר לדעתי.
מה שכן, המשחק הזה יכול לתת להוקס המון ביטחון ולהכניס את מילווקי לסחרור, משחק 2 יהיה קריטי לבאקס ואני מקווה בשבילם לעקומת למידה טובה יותר, פחות לופז, יותר הליכה פנימה ויותר דקות של ג׳רו על יאנג.

מה שבטוח, הבאקס צריכים להיפרד מבאד בסוף העונה, גם אם הם לוקחים אליפות וטריי יאנג הוא חתיכת בדאס.

נערך לאחרונה על ידי stavs בתאריך ה' יוני 24, 2021 6:42 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 11:57 am 
Senior

sheky כתב:
יחס הימורים על ארבעת הקבוצות מטרום העונה :
מילווקי יחס של 5.5:1 ( שניה בליגה מבחינת סיכויים אחרי הלייקרס)
קליפרס יחס של 6.5:1 ( רביעית בליגה)
פיניקס יחס של 40:1 ( 12-14 בליגה בתיקו עם יוטה ופורטלנד)
אטלנטה יחס של 100:1 ( 17-19 בליגה בתיקו עם וושינגטון ואינדיאנה )

לא יודע איך למצוא את ההימורים מסוף העונה הסדירה :)

אגב לפי האתר oddsshark ( לא יודע מה רמת האמינות שלו) לפני תחילת הגמרים האיזורים מילווקי עם +110 הפייבוריטים, אחרי פיניקס עם +160, אחר כך הקליפרס עם +600 ואחרונה אטלנטה עם +1200.

ביל סימונס הימר על ההוקס כאלופה ביחס של 1:85 בתחילת הפלייאוף, אז אני מניח שברוב האתרים זה היה בסדר גודל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 12:21 pm 
Hall of Famer

גם בשתי הסדרות הקודמות ההוקס ניצחו את משחק 1 בחוץ
פעמיים הם הפסידו במשחק 2
נמתין

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 12:48 pm 
Sophomore

stavs כתב:
ido כתב:
uriel17 כתב:

א) להסתיר לו את המגרש.
ב) לקחת לו את החדירה.

גם הולידיי וגם יאניס קיבלו את יאנג לא מעט ובמחצית הראשונה לא הסתדרו איתו בכלל, החל מאמצע הרבע השלישי הן מאור מאוד הקשו עליו, והוא עשה את מירב הנקודות שלו מהעונשין, בין אם סריקות של סיום המשחק או שריקות נדיבות של השופטים כלפיו.
אבל ב3 הרבעים הראשונים יאנג שיחק משח- לא פחות ממבריק, פשוט התעלל בבאקס והפעיל את הגבוהים נהדר.

מילווקי קבוצה מאוד מתסכלת שמתעקשת לא לנצל את היתרונות שלה עד הסוף, אבל היא כן הקבוצה הטובה ביותר לדעתי.
מה שכן, המשחק הזה יכול לתת להוקס המון ביטחון ולהכניס את מילווקי לסחרור, משחק 2 יהיה קריטי לבאקס ואני מקווה בשבילם לעקומת למידה טובה יותר, פחות לופז, יותר הליכה פנימה ויותר דקות של ג׳רו על יאנג.

מה שבטוח, הבאקס צריכים להיפרד מבאד בסוף העונה, גם אם הם לוקחים אליפות וטריי יאנג הוא חתיכת בדאס.

מעניין, תודה.
גם מול פילי (בטח במשחק הראשון) יאנג זרח במחצית הראשונה ומאוד מאוד התקשה כשהמשחק התקדם.
לגבי מילווקי - עד כה בפלייאוף הזה הם מגלים חוסן מרשים. הטיפול שלהם במיאמי, הנצחונות במשחקים 6+7 אחרי שהם נכנעו לתצוגת על של דוראנט בחמישי, שהיה לכאורה ה-משחק שהיו אמורים לקחת. אני לא מאמין שהם יתנו לאטלנטה להרוס להם את הריצה. מצד שני, הימרתי באופן בוטה נגד אטלנטה גם בסיבובים הקודמים והנה הם עם 1-0 ויתרון ביתיות בגמר המזרח, אז מה אני יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 1:30 pm 
Sophomore

אני חושב שזה כבר די מוסכם שהשליטה של יאנג ב Floater היא אולי הכי טובה אי פעם (זריקה שהקרן שלה הולך ועולה).
הוא חדר אתמול המון, ואני חושב שכל החדירות (למעט אחת או שתיים) הסתיימו ב Floater למסירה, או בקליעה.
קפלה למשל ממש חי עליו עם לובים.
הקטע הוא שיאנג גם יודע לסיים לא רק ב Floater הוא גם ממש טוב בללכת עד הטבעת, אם יש אפשרות.

אז כאשר הוא כבר עבר את המגן שלו, אם הגבוה שניצב מולו באזור הצבע יוצא אליו כדי לנסות לחסום את Floater הזריקה,
אז הוא ישתמש ב Floater כדי למסור, או שהוא ילך עד הטבעת.
אם הגבוה לא יצא אליו, יאנג פשוט יסיים עם ה Floater בסל, באחוזים יפים מאד.

בסך הכל אין באמת מה לעשות נגד זה.

גם אם אתה שם עליו שומר צמוד, הוא מסוף מקבל חסימה שמאפשרת לו לכדרר לכיוון הסל, והגודל והזריזות שלו גורמים לו להגיע לשם די מהר.
אם השומר לא צמוד מידי, ומהמרים על הזריקה שלו מבחוץ, זה יותר סביר. אבל זה גם בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 1:40 pm 
Sophomore

אבל פילי הראתה שבהחלט יש מה לעשות נגד זה - שים עליו שומר ארוך ואתלטי שמסתיר לו את המגרש ויכול להפריע לו להרים זריקה גם בלי להצמד אליו (אבל כן להצמד ברגע שיאנג מתחיל להתבלבל ולהסתבך, מה שקורה לו ובהחלט סביר להניח שיקרה פחות בעתיד עם יותר ניסיון ובגרות). זה בדיוק מה שסימונס עשה מולו, וגם האריס בחילופים, והוא לא הצליח לשחרר זריקה ונזקק לגאלו והוארטר שיחלצו אותו (לזכותו ולזכות אטלנטה ייאמר שהם בהחלט ידעו לעשות את זה כשהיה צריך). יאנג חודר טוב ויש לו שליטה טובה מאוד בכדור, אבל הוא לא מאוד זריז ובאופן יחסי אפשר לקחת לו את החדירה. אפשר גם להוביל אותו למלכודות, עוד דבר שפילי עשתה (לא מספיק). ובכל מקרה עדיף להמר על הזריקה שלו מבחוץ (לא בגסות כמו שהבאקס עשו אתמול כשפשוט נתנו לו שעה לכוון), בפרט הזריקות שהוא מרים מטר-שניים מעבר לקשת לא נכנסות באחוזים גבוהים במיוחד. אפשר לגמרי לחיות איתן.
אני מסכים שאם אתה כבר מאפשר לו לחדור בשליטה, הוא יודע איך לנצל את הסיטואציות הללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 1:45 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שלמילווקי יש שומר ברמה של סימונס לשים על יאנג ובכל מקרה, גם פילי הגבילה אותו מאוד חלקית, נכון שאחוזי השדה שלו היו גרועים, 39%, אבל הוא עדיין סיים את הסדרה עם 29 נק' ו-11 אס' למשחק, הגיע לקו 10 פעמים למשחק וקלע משם ב-83%. גם יחס האסיסטים/איבודים שלו היה טוב עם קצת יותר מ-3 אס' לכל איבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 1:54 pm 
Sophomore

אמרתי כבר שאני פחות מתרשם מכמות הנקודות שלו כשהיא מגיעה בכזו יעילות נמוכה. אבל כנראה שזה רק אני.
הוא בהחלט מוסר טוב מאוד ואני מודה שמספרי האיבודים שלו נמוכים יותר ממה שציפיתי שיהיו מתוך צפייה בו משחק (אתמול אגב 6 איבודים על 11 אסיסטים).
לבאקס אין שומר ברמה של סימונס (כמה כאלה כבר יש בליגה?), ובאופן כללי גם אין להם יותר מדי פורוורדים ארוכים ואתלטיים. כאמור, אני הייתי מנסה לזרוק עליו את ת'נאסיס. טאקר גם צריך לקבל הזדמנות - הפיזיות שלו עשויה להוציא את יאנג משיווי משקל. כך או כך, אני לא יכול לקבל 13/21 לשתי נקודות במשחק פלייאוף. זה נתון שמעיד שהיה ליאנג מאוד נוח אתמול על המגרש (זה אפילו לא שהוא תפס יום משוגע, לראיה 4/13 מהשלוש), וזה כשלון הגנתי מוחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 3:22 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
גם בשתי הסדרות הקודמות ההוקס ניצחו את משחק 1 בחוץ
פעמיים הם הפסידו במשחק 2
נמתין

הבאקס כבר חזרו מ2-0 מול הנטס. נמתין.

חזור למעלה