סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 11:05 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אחרי הטורנירים המוצלחים של העתודה והנוער, גם הקדטים רוצים. ולהם יש גם על מה לשחק: אחד משני המקומות הראשונים יובילו לאליפות העולם עד גיל 17 בשנה הבאה (שבה ישראל מעולם לא השתתפה, גם לא הנבחרת של אבדיה).

היריבות: סלובניה, סרביה, צ'כיה, טורקיה ובלגיה.

הסגל: רועי אבנרי (קפטן), מאור חן, אורי כהן, אילי דולינסקי, אלון מיכאלי, בן שרף, יונתן אבולוף, עומר מאייר, עופרי נווה, עידן זילברשג, רועי בכר, שחר דורון.

מאמן ברק דמיציאן

מתחילים ביום שני מול סלובניה (14:30) וכרגיל, יש סטרימינג לכל המשחקים באתר של פיב"א (וגם דרך האתר של איגוד הכדורסל). היריבות בהחלט לא קלות, לפחות על פי השמות, אבל זו כנראה נבחרת די מוכשרת אז מקווה שיצליחו במשימה.

עדיין אין גילאים וגבהים באתר של פיב"א, אבל ננסה לתת כאן סקירה קצרה ממה שאני מכיר (כמובן שבגיל הזה מכירים עוד פחות מאשר בעתודה ובנוער, אז אין ספק שצפויות הפתעות). באופן כללי, השנתון של 2005 נחשב מוכשר למדי (בעיקר השחקנים ששיחקו השנה במכבי תל אביב, שדי דרסה את הליגה), אז בהחלט יש למה לצפות. והאמת שגם השניים שאני מכיר כאן משנתון 2006 בהחלט מבטיחים.

משנתון 2005:

עופרי נווה (מכבי תל אביב) השחקן שהכי מצא חן בעיני כפוטנציאל לטווח ארוך בינתיים. סמול פורוורד, משהו כמו 1.98, ארוך, אתלט טוב, שומר טוב, ועם סט כישורים מצויין, כולל קליעה וכדרור. מזכיר קצת את זוסמן כשהיה בגיל הזה. במשחקים שראיתי אותו במכבי תל אביב השנה הוא היה הכי טוב בקבוצה, אבל הבנתי שלא תמיד הוא מצליח עדיין להראות את הכישרון שלו. נראה איך זה ייראה בקדטים.

אורי כהן (מכבי תל אביב ) הוא הבן של דרור. פאוור/סנטר, בערך שני מטר עם סט כישורים של גבוה מודרני: נייד, יכול לשים קצת כדור על הרצפה, אתלט לא רע, וגם יכול לקלוע שלשות. לא מכיר את כולם, אבל סיכוי לא רע שיהיה אחד הגבוהים המובילים וגם מבחינת פוטנציאל לטווח ארוך הוא אחד מהיותר מבטיחים.

שחר דורון (מכבי תל אביב) הוא רכז מהיר, משהו כמו 1.90, עם שליטה טובה מאוד בכדור וגם קריאת משחק יפה. במשחקים שאני ראיתי בסוף השנה הזו הוא היה האמת חלש, אבל ממה שהבנתי זה בגלל שהוא מתאושש עדיין ממחלת הנשיקה. ברמת הכישרון הוא מצויין ואולי גם יגבה עוד קצת.

אילי דולינסקי (הפועל תל אביב) עוד גבוה מעניין. שני מטר פלוס, עם סט כישורים טוב לגבוה, כולל קליעה יפה, מסירה, וניידות טובה מאוד.

רועי בכר (מכבי תל אביב) גם יכול להיות משמעותי. גארד באיזור ה-1.90. קלעי טוב ומבין משחק.

את שאר השחקנים משנתון 2005 אני פחות מכיר אז נראה באליפות.

שנתון 2006:

שני כשרונות מאד מעניינים לדעתי:

בן שרף מעמק חפר הוא אולי הפוטנציאל הכי מבטיח בנבחרת הזו. רכז בגובה 1.94, שמאלי עם ראיית משחק נהדרת ומסירות שלא רואים גם משחקנים מבוגרים יותר, כולל מסירות עם יד אחת לצד השני של המגרש, שהוא יכול לתת בשתי הידיים. גם הקליעה נראית בכלל לא רע והוא יכול לקלוע אותן גם בתנועה ואפילו עם סטפבקים. כרגע הוא לא נראה כמו אתלט גדול, וגם קצת גמלוני לפעמים, אבל אולי זה עניין של גיל והעובדה שלא בטוח שהוא גמר כבר לגדול. לא יודע כמה מרכזי הוא יהיה בטורניר הזה, אבל לטווח הרחוק נראה כמו שחקן מעניין מאוד.

עומר מאייר, גם הוא ממכבי תל אביב, הוא קומבו גארד, בערך בגובה 1.90, ולמרות שלדעתי הוא עוד לא בן 15, הוא כבר נראה מאוד מרשים מבחינה גופנית. חזק, אתלט טוב, שומר מצויין, וגם שליטה טובה בכדור ויכולת מסירה יפה. ממש לא הרגישו שהוא היה צעיר יותר כששיחק עם בני 16 פלוס. וגם אהבתי את הגישה האגרסיבית שלו במשחק. חודר לצבע ומסיים עם הרבה כוח, למרות שלא פעם הולך קצת עם הראש בקיר. מזכיר לי קצת את רביב לימונד כשהיה בגיל הזה, עם רגליים חזקות וגוף מפותח, אבל לא כל כך ראיתי ממנו בינתיים קליעה טובה (כמובן שזה עוד יכול להשתנות בגיל הזה).

זהו, זה פחות או יותר מי שראיתי ואני מכיר קצת. הבנתי שהיה אמור להגיע גם שחקן חיזוק יהודי מארה"ב, סקורר גבוה ונייד, אבל אני רואה שהוא לא בא, אולי בגלל הקורונה. ודים בטח יוכל להשלים פערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 5:34 pm 
מנהל פורום

הלוואי שהייתי יכול להשלים, אבל כל מה שאני יודע על הנבחרת הזו, אלה דברים שקראתי פה בעבר וקצת בטוויטר :( :( :(

לא ראיתי בכלל משחקים של הנערים האלה, לא השנה ולא בשנים קודמות.
על פניו עושה רושם שיש סגל גבוה יחסית ואתלטי. מצד שני, אין פה באמת שחקנים שהם במובהק מעל 2 מטר. מעניין אם עד גיל עתודה יצוצו 1-2 כאלה (סביב 2.06-2.08) שיהפכו את השנתון הזה לבאמת מרשים. יש את פילננקו שלא הגיע לסגל הסופי (אילתי, הבן של..., משחק באקדמיה של הגלבוע) שהוא כבר 2 מטר ועוד גובה יגיע לאזור הזה כנראה.

אם אני משווה לסגל נבחרת U14 של אותו שנתון לפני שנתיים (לטורניר הלא רשמי בסלובניה) אז נשארו רק 4 שחקנים: אבנרי, נווה, בכר ודורון. מי שהוביל את אותה נבחרת בפער היה ירין דזנאשוילי, שהפם לא בסגל. מניח שהוא דוגמא לאותם ילדים שמתפתחים מוקדם ויש להם יתרון פיזי גדול בגיל צעיר, שאחר כך למעשה נעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 1:23 pm 
מנהל פורום

המשחק הראשון היום ב-15:30 מול סלובניה
https://www.youtube.com/channel/UC_CyXU ... 7_gZ_Hdumw

כל הכותרות: נבחרת הקדטים רוצה לעשות היסטוריה ולעלות לאליפות עולם... וזה דיי הרבה ציפיות ולחץ מיותר. לשם השוואה אהרוני מאוד הוריד את הציפיות מנבחרת הנוער ובסוף הם הפתיעו עם 4 ניצחונות. מרגיש לי קצת כאילו הוא הולכים להתרסק. זאת אומרת יש בהחלט מצב שנהיה פחות טובים מסרביה, סלובניה וטורקיה וזה בסדר. אבל ברגע שהציפייה היא לסיים מקום ראשון או שני, אז יש מצב שמקום 4-5 יהיה אכזבה גדולה.

בינתיים התפרסמו גם הסגלים הרשמיים באתר:
הסרבים כרגיל לא מאכזבים. גובה ממוצע של 2 מטר, כולל ארבעה שחקנים של 2.07 ומעלה (אחד מהם 2.18). מעניין כמה מהם גם קולעים שלשות.
אצל הסלובנים הרבה שחקנים ילידי 2006. מעניין מה זה אומר. אולי שנתון 2005 מאוד חלש אצלם.
בנבחרת בלגיה יש שחקן בשם איובה בריאנט ג'וניור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 2:17 pm 
Junior

יש למישהי מהנבחרות היריבות פוינט גארד נורמלי? אני תמיד רואה ערימות של פורוורדים עם מעט מאוד יד מכוונת בגילאים האלה של הנבחרות הצעירות. מידי פעם מבליח איזה רכז ליטאי נחמד.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 2:19 pm 
Junior

לפחות מהתמונות, בן שרף נראה בן 25 ולא 15.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 3:52 pm 
Junior

פתיחה מביכה. נראה שהסלובנים מאכילים אותנו הטריקים שלנו עם שמירת לחץ ובנוסף תקיפה מאסיבית של ריבאונד התקפה. אבל גם בלי זה, הרכזים שלנו לא בעניין והסטים ההתקפים לא קיימים בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 4:20 pm 
Junior

התאזן קצת, אבל בלי ריבאונד הגנה זה לא יעבוד. שנתון 05 של מכבי נראה רע מאוד. אורי כהן מגיב לאט ועופרי נווה מביך ברמות קשות. בינתיים.

בצד החיובי של העיניינים. האחד על אחד של מאייר ובעיקר בן שרף. כישרון רציני מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 5:22 pm 
Sophomore

נגמר 70:87 לסלובנים. פתיחה מזעזת של ישראל עם 6 נקודות ומינוס 22 באמצע הרבע השני. הצליחו לחזור עד ל-3 הפרש, אבל למרות שהסלובנים לא נבחרת גבוהה במיוחד, הם פשוט הרגו אותנו בריבאונד התקפה עם 25 וההזדמנויות השניות האלו לא ממש נתנו לישראל צ'אנס. הפוינט גארד של הסלובנים יאן וידה מריאל מדריד הרג את הנבחרת עם 34 נקודות ו-10 ריבאונדים. לא אתלט גדול אבל שחקן חכם ומוכשר, מהסוג שחסר מאוד לנבחרת הזו ברמת הגארדים (לפחות משנתון 2005).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 5:23 pm 
Junior

ראיתי רק את הרבע האחרון, אבל הסלובנים נראים כמו נבחרת הרבה הרבה יותר מוכשרת.
אצלנו מי שהכי הרשים אותי בפער היה מאייר, אחלה קרוסאובר יש לבחור.
הבנתי ששרף היה טוב בשאר המשחק אבל ברבע האחרון הוא היה קצת מפוזר ולא מאוד דומיננטי.
דולינסקי הראה ניידות לא רעה וטאץ' טוב מתחת לסל, אבל גם יותר מדי רכות בהגנה.
זהו בגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 5:35 pm 
Sophomore

ברמה האישית, חסר לנבחרת הזו בעל בית מובהק בעמדת הגארד, כששני השחקנים הכי מוכשרים בעמדה הזו משנתון 2006 ולמרות ששניהם היו טובים זה לא הספיק עם משחק רע לשחר דורון, רועי בכר ובעיקר עפרי נווה (5 נקודות לשלושתם ביחד, 2 מ-15 מהשדה). מה שעוד חסר להם זה גוף גדול בצבע. מה שיש להם שם זה חבורה של פורוורדים רזים באיזור השני מטר, שלטווח הארוך אולי יתפתחו לשחקנים מעניינים, אבל כרגע מתקשים מאוד להתמודד בצבע.

למרות כל זה, יש לא מעט נקודות אור.

קודם כל, שני הגארדים מ-2006. בעיקר בן שרף, שהוא פשוט כישרון נהדר לטווח הארוך. גבוה, ארוך, קליעה טובה, שליטה בכדור, ובעיקר יכולת מסירה נהדרת. אמנם לא היו לו אסיסטים במשחק הזה, אבל זה בעיקר בגלל החטאות או היסוס לקחת זריקה של החברים שלו לקבוצה. מאוד קבוצתי (קצת יותר מדי לפעמים) והמסירות ברמה גבוהה מאוד. עדיין עושה כמובן קצת שטויות ולא מספיק חזק לסיים באגרסיביות בצבע, אבל יופי של פרוספקט. גם מאייר, עוד לא בן 15, נראה טוב מאוד, בעיקר בשליטה בכדור ויכולת חדירה וסיומת מרשימות. יש המון עם מה לעבוד עם השניים הללו, בעיקר אם הם עוד לא גמרו לצמוח (וגם אם כן).

חוץ מהם, אורי כהן הראה כישרון יפה ויוכל אולי אפילו להתפתח לסמול פורוורד אם רק יוכל לשפר את הקליעה. וגם איליי דולינסקי נראה קליל מאוד על הרגליים והראה יכולות של גבוה מודרני (נקווה שיגבה עוד קצת). יחד עם נווה, שבטח עוד יתאושש, כי יש לו כדורסל, יש כאן חבורה עם פוטנציאל מעניין בהחלט. כולם עדיין דקיקים מדי וחסר להם יותר כח ותכליתיות, אבל לטווח הארוך אפשר לראות לא מעט כישרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 6:44 pm 
Sophomore

הוקיץ' כתב:
הבנתי ששרף היה טוב בשאר המשחק אבל ברבע האחרון הוא היה קצת מפוזר ולא מאוד דומיננטי.
זהו בגדול.

אני דווקא לא חושב שהסלובנים יותר מוכשרים (מה שאומר שהיה כאן קצת פספוס). הם בהחלט היו טובים יותר היום והם נבחרת מאוזנת יותר עם כוכב מובהק שמוביל אותה (ושדרך אגב מבוגר ממאייר בכמעט שנתיים). אבל אם הייתי צריך להמר מאיזה מהנבחרות ייצאו בסופו של דבר יותר פרוספקטים, זה היה דווקא ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 6:59 pm 
Junior

זאת הייתה גם ההתרשמות שלי. כאמור, יש פה איזשהו היפוך מהצ'לנג'רים הקודמים שם היינו הנבחרת הפחות מוכשרת, אך יותר מחוברת ואגרסיבית.

בן שרף ברבע ראשון שיחרר את הפקק והפאניקה ששררה בגלל הלחץ הסלובני. יש לו שליטה נהדרת בכדור (שומר אותו נמוך), מאוד אהבתי לראות אותו אוסף ריבאונד ומתחיל לדהור במגרש הפתוח. הקליעה נראתה טוב (מסייג שראיתי רק את שלושת הרבעים הראשונים) והבאלאנס והוייב הכללי מזכיר מאוד את נועם דוברת. אבל אני מניח שלגילו הוא יותר מתקדם ממה שהיה דוברת בגיל 15.

מאייר סקורר, אבל לא שום דבר מעבר לזה.

דולינסקי הראה כדרור מאוד יפה ותנועה נאה מבחוץ פנימה. נראה שגם לא חסר לו הרבה בגזרת המוטור והתעוזה. הוא צריך לחבר את כל זה לגוף יותר חזק ואז הכניסות האלו יהיו יותר אפקטיביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 8:50 pm 
Junior

סאבוניס כתב:
הוקיץ' כתב:
זהו בגדול.

אני דווקא לא חושב שהסלובנים יותר מוכשרים (מה שאומר שהיה כאן קצת פספוס). הם בהחלט היו טובים יותר היום והם נבחרת מאוזנת יותר עם כוכב מובהק שמוביל אותה (ושדרך אגב מבוגר ממאייר בכמעט שנתיים). אבל אם הייתי צריך להמר מאיזה מהנבחרות ייצאו בסופו של דבר יותר פרוספקטים, זה היה דווקא ישראל.

מאמין לך, ראיתי רק רבע אחד ואני לא מכיר אף אחד מהשחקנים.
ברבע האחרון הסלובנים נראו נהדר, קלעו סלים בדרגת קושי גבוהה והראו יכולות טכניות יפות, בעוד בישראל בעיקר איבדו והחטיאו (למעט מאייר). ספציפית הרכז שלהם נראה כמו שחקן בוגרים מול חובבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 11:38 am 
מנהל פורום

החתול יובב כתב:
בן שרף ברבע ראשון שיחרר את הפקק והפאניקה ששררה בגלל הלחץ הסלובני. יש לו שליטה נהדרת בכדור (שומר אותו נמוך), מאוד אהבתי לראות אותו אוסף ריבאונד ומתחיל לדהור במגרש הפתוח. הקליעה נראתה טוב (מסייג שראיתי רק את שלושת הרבעים הראשונים) והבאלאנס והוייב הכללי מזכיר מאוד את נועם דוברת. אבל אני מניח שלגילו הוא יותר מתקדם ממה שהיה דוברת בגיל 15.

ראיתי עכשיו חלקים מהמשחק. בן שרף בהחלט כישרון גדול. ההשוואה לדברת מעניינת. דברת אגב בגיל 15 (בקיץ בין ט' ל-י', כמו שרף עכשיו) לא הצליח להיכנס לסגל הקדטים של שנתון מעל (עמית אהרוני כן נכנס), אבל הוא גם היה כ-10 ס"מ פחות ממה שהוא כיום. שרף עושה רושם של מאוד בוגר לגילו, גם מנטלית וגם פיזית. לא חושב שהוא עוד יגבה אבל עדיין כרכז ואם ישפר את האתלטיות, אז יש פה שחקן מאוד מעניין לרמות הגבוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 11:43 am 
מנהל פורום

היום ב-21:30 מול סרביה.
קשה עדיין להעריך את הרמות, אבל אני מעריך שישראל מגיעים כאנדרדוג מובהק למשחק הזה.
יהיה מעניין לראות איך ישראל [לא] מצליחה לעצור את הגבוהים הסרבים - לאזאר ג'אצ'יץ' (2.10) ופיליפ מלשביץ' (2.18). שניהם היו דומיננטיים בניצחון המוחץ של סרביה על צ'כיה אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 10:34 pm 
Junior

מצליחים בינתיים. עושים בוקס אאוט, נלחמים. אם זה מה שהיה מול הסלובנים, היינו מנצחים בקלות.

בן שרף קלאסה, לא ייאמן שהוא עולה לתיכון. עופרי נווה ממשיך להיראות לא קשור. בעיקר אינטלקט כדורסל מאוד נמוך עם ים של עבירות טיפשיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 12:18 am 
Sophomore

נגמר 64:70 לסרבים במשחק צמוד מהצפוי. סה"כ משחק טוב של הקדטים, שנשארו די קרוב עד לאמצע הרבע הרביעי למרות היתרון הפיזי הגדול של הסרבים (לא רק בצבע, גם הגארדים). אחרי שבן שרף יצא בחמש עבירות (וגם אבנרי) לא היה מי שיקלע והנבחרת פספסה כמה הזדמנויות לחזור למשחק צמוד. יחד עם הניצחון של סלובניה על בלגיה במשחק צמוד היום, כנראה שזה די סוגר עניינים לגבי שני המקומות הראשונים. אבל בראייה יותר ארוכת טווח, עדיין יש לא מעט ממה להיות מעודדים, ושוב זה מתחיל משרף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 7:46 am 
Junior

התלות של דמיציאן בשרף ומאייר מוחלטת, הוא כבר הבין שאחד מהם תמיד חייב להיות על המגרש.

מהמעט ששמעתי על הנבחרת הזאת, ציפיתי להרבה יותר מכהן, דורון, בכר ובעיקר נווה. בפועל, הם לא מספקים כמעט כלום (יש ניצוצות מכהן בלבד) ונווה ממש גורם נזק.

מאוד מחבב את דולינסקי. פייטר. יש עם מה לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 8:04 am 
Junior

מאייר עם עבודה הרבה יותר טובה בניהול המשחק מול הסרבים. רק עכשיו שמתי לב שהוא לא בן 15. השילוב של החוזק פיזי שלו (רגליים) והבשלות של המשחק אחד על אחד שלו (שליטה נהדרת בכדור) נדיר לרמות האלה ועוד בגיל כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 9:16 am 
Freshman

למה הדיבור כאן הוא רק על שחקנים שמשחקים במחלקת נוער של מכבי? בטח ובטח כשהם לא טובים עד עכשיו (חוץ ממאייר) ולא תורמים שום דבר מיוחד.

בן שרף ומאייר באמת מיוחדים, גם צעירים בשנה + מחלק מהשחקנים ובגילאים האלה זה המון. באופן כללי מרגיש כמו נבחרת מוכשרת שקצת מוסרת רק אם אין ברירה, הסרבים צופפו בכל מחיר ולנו יש המון שחקנים שיודעים לקלוע ולא ניצלנו את זה מספיק לטעמי. הרבה פעמים עד שהמסירה יצאה אחרי החדירה הם כבר הספיקו להתאושש לקלוזאווט, או שהיא נמסרה רק כשהעזרה כבר הגיע והדיפלקשן הקפיא קצת את הקצב. בכל מקרה לא נורא, יש פוטנציאל למחזור הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 9:39 am 
מנהל פורום

החתול יובב כתב:
מאייר עם עבודה הרבה יותר טובה בניהול המשחק מול הסרבים. רק עכשיו שמתי לב שהוא לא בן 15. השילוב של החוזק פיזי שלו (רגליים) והבשלות של המשחק אחד על אחד שלו (שליטה נהדרת בכדור) נדיר לרמות האלה ועוד בגיל כזה.

כן, הוא ממש צעיר, אבל יחד עם זאת פיזית הוא נראה מפותח לחלוטין. כלומר אני לא רואה שיש לו עוד הרבה לגבוה, אם בכלל, או להתחזק.

eliar1989 כתב:
למה הדיבור כאן הוא רק על שחקנים שמשחקים במחלקת נוער של מכבי? בטח ובטח כשהם לא טובים עד עכשיו (חוץ ממאייר) ולא תורמים שום דבר מיוחד.

אולי כי הם בכל זאץ חצי מהנבחרת...?
חוץ מזה דיברו פה כרגע בעיקר על שרף והוא לא ממכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 9:50 am 
מנהל פורום

החתול יובב כתב:
התלות של דמיציאן בשרף ומאייר מוחלטת, הוא כבר הבין שאחד מהם תמיד חייב להיות על המגרש.

מהמעט ששמעתי על הנבחרת הזאת, ציפיתי להרבה יותר מכהן, דורון, בכר ובעיקר נווה. בפועל, הם לא מספקים כמעט כלום (יש ניצוצות מכהן בלבד) ונווה ממש גורם נזק.

יש לי תיאוריה לגבי הנבחרת הזו - הם לא טובים (או יותר נכון לא משחקים מספיק טוב) כי הם יותר מדי טובים!
ההסבר: בליגה לנערים בארץ הם שלטו ברמה כזו שהרבה יותר קשה להם להסתגל לרמה בטורניר בינלאומי. למשל החבר'ה ממכבי ת"א - במהלך השנה מכבי שיחקו בהרכבים שכולם בין 1.87-2.00 וזה כאשר השחקן הכי גבוה בקבוצה היריבה הוא 1.90 וגם זה לא תמיד. הם לא היו צריכים לעשות בוקס-אאוט בכלל, אז לוקח זמן להסתגל לכך שיש מולם קבוצות ושחקנים לא פחות גבוהים ואף יותר. כנ"ל במידה מסויימת גם לשחקנים האחרים שהם לא ממכבי, שגם שיחקו בליגת נערים בינונית.

באותו הקשר - אם עמק-חפר ישימו את בן שרף בקבוצת הנערים שלהם ולא לפחות בנוער (לדעתי הכי טוב שישחק ישר בבוגרים ארצית שלהם), אז הם יעשו לו עוול ענק. אין לו מה לחפש בליגת נערים. כנ"ל מאייר אגב. לגבי מאייר אבל אין לי ספק שהוא ישחק בנערים, כי מכבי יעדיפו אליפות בכל מחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 10:08 am 
Freshman

ודים כתב:
החתול יובב כתב:

כן, הוא ממש צעיר, אבל יחד עם זאת פיזית הוא נראה מפותח לחלוטין. כלומר אני לא רואה שיש לו עוד הרבה לגבוה, אם בכלל, או להתחזק.

eliar1989 כתב:

אולי כי הם בכל זאץ חצי מהנבחרת...?
חוץ מזה דיברו פה כרגע בעיקר על שרף והוא לא ממכבי.

אז מה שהם חצי מהנבחרת? הם החצי שתורם פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 2:51 pm 
Sophomore

לגבי הדיבור על השחקנים של מכבי, אני לפחות הזכרתי בעיקר אותם בפריוויו כי אלו השחקנים שיצא לי לראות יותר והכרתי קצת (פלוס דולינסקי ושרף). לגבי "החצי שפחות תורם", צריך להפריד. מאייר תורם הרבה וגם צעיר ונראה עם פוטנציאל טוב. גם כהן נראה מעניין ולא רע, גם אם לא לגמרי מבושל. בכר לא משהו, אבל אף אחד לא מדבר עליו. על נווה מדברים כאן בעיקר כי הוא באמת מאוד מאכזב. היה אמור להיות הכישרון הכי בולט ב-2005 עם שילוב של נתונים פיזיים וכישרון. עדיין חושב שיש לו לא מעט כדורסל, אבל כרגע זה נראה רע. כנ"ל שחר דורון, שרואים שיש לו כדורסל אבל כרגע לא מצליח לעשות דברים חיוביים, אולי בגלל המחלה.

בכל מקרה, עיקר הדיבור כאן הוא כמו שודים אמר על שרף. וזה גם לא שיש איזה שחקן מקבוצה אחרת שפורץ כרגע או נראה כמו כישרון מיוחד. אם יהיה, נדבר עליו. לי לפחות ממש לא אכפת באיזה קבוצה הם משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 6:47 pm 
Junior

רבע ראשון די קשה לצפייה עכשיו בין ישראל לצ'כיה, רמה מאוד נמוכה.
מאייר ממשיך להציג לראווה את הקרוסאובר המרשים שלו והרבה עוצמה פיזית. דולינסקי עלה מהספסל עם שתי פעולות נהדרות כולל מסירת יוקיץ' מאחורי הגב בפוסט שהשאירה את אחד הגארדים לליי אפ (אותו הוא פספס ברשלנות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 73 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה