Att כתב:
אבל הגרעין נועד להיבנות סביב לונזו ואינגרם שהגיעו מהטרייד על חדגבה, פלוס NAW והייז שגריפין זיהה כפרוספקטים הכי מתאימים מדראפט 2019 לצד זאיון. אולי הוא טעה בכך, אבל אם לא אז כבר יש לך ארבעה צעירים להשלים חמישייה סביב זאיון ------ >
א. להשיג צעירים זו לא מטרה. אתה רוצה גרעין של כוכבים צעירים.
ב. הגרעין של קבוצה הוא לא מה שאתה מחליט שהוא.
זה נחמד שאתה כולל את לונזו ואת הייז ואת NAW כחלק מהגרעין אבל אין לזה שום משמעות.
הם לא כוכבים. הם לא חלק מהשחקנים המובילים בעמדה שלהם..
זה לא נקרא גרעין. הם פרוספקטים שאולי יתפתחו ואולי לא וצריך לחכות ולראות את זה לפני שמוסיפים סביבם רול-פליירס.
אתה לא מבין את הטרייד של אדאמס אבל תוהה מה הייתה האלטרנטיבה...
אני ממש בעד לא לעשות כלום במקום לעשות טעויות בנ.ב.א.
זו אחלה אלטרנטיבה עם בונוסים נחמדים - אתה שומר על הקאפ שלך, אתה מאפשר לעצמך אופציות פעולה רבות יותר ואתה מקבל בחירות דראפט גבוהות יותר.
ואתה לא מסדר לעצמך חוזה גרוע ממש שתצטרך לשלם כדי להעיף.
וחוץ מזה, לא הגדרת את הייז כחלק מהגרעין שלהם?!
הוא לא משחק בעמדת הסנטר?
למה אתה בכלל צריך להביא את אדאמס אם אתה מאמין בו?
אינגרם ולונזו נחשבו לכישרונות צעירים מבטיחים מאוד בזמן הדראפטים שלהם, שסה"כ קדמו בשנתיים-שלוש לבחירה בזאיון. גם היתה סיבה טובה להאמין ששניהם סבלו מכל התהפוכות בלייקרס, כשהשיא הגיע בעונתם האחרונה שם עם הגעת לברון וסוללת וטרנים נטולי קליעה מבחוץ ברובם (רונדו על המשבצת של לונזו, לאנס סטיבנסון ועוד). אינגרם אכן פרץ בעונתו הראשונה עם הפליקנס ולקח MIP, לונזו שיפר בהדרגה את הקליעה שלו מבחוץ.
שלח את הפליקנס לטופ 6 של שני הדראפטים האחרונים, וממש לא בטוח שהם מתחזקים בשני פרוספקטים עדיפים על פני לונזו ואינגרם.
את המשפט "הגרעין של קבוצה הוא לא מה שאתה מחליט שהוא" אני בכלל מוותר על להבין. "גרעין צעיר" מן הסתם לא יכול להיות גרעין של כוכבים, לא כ"כ פשוט להשיג כוכבים מידיים הן מצמרת הדראפט והן בהמשכו, אבל כאשר מנג'ר מזהה פרוספקטים מסוימים כשווים בחירה ופיתוח, הם הופכים לחלק מהשלד הצעיר כך שגם אם אינם 100% untouchable, הם בדרך מתמקמים בקטגוריית he's probably worth more to us than he is too you ע"ש ביל סימונס.
איפה אמרתי שאני לא מבין את הטרייד עבור אדמס? אמרתי שהוא הפתיע אותי בזמנו, כי הייתי מקובע על הקונספט שהפליקנס יצרפו סטרץ' 5 לצד זאיון (לרבות איבקה או ביינס *הוותיקים*). מסכים גם שהארכת החוזה היתה צעד מוזר, אבל לא חושב שהחוזה הנוכחי של אדמס כזה קריטי ומשער שגם בלעדיו, היינו יכולים לראות החלפה של בלדסו ובחירה 10 ביונאס ובחירה 17.
לגבי הייז, נראה לי שכבר אמרתי את זה - סנטר שחיפי וגולמי, עדיף לבשל אותו על אש קטנה בתור באק אפ וספוט-סטארטר (גם אדמס התחיל ככה מאחורי פרקינס...). זה גם מביא אותי לנקודה האחרונה בדיון איתך:
אתה מאוד מאחורי כל מהלכי הריבילד של שימוש בקאפ ספייס לספיגת חוזים בלתי רצויים + נכסים וכמובן רצף של עונות טנקינג לצורך רצף של בחירות לוטרי גבוהות, אבל מתעלם מהאספקט של בניית קבוצת כדורסל מתפקדת שתקנה לשחקניה הצעירים הרגלים בריאים (מה שכמובן לא היה בפילי של הינקי). גם ככה יש ביקורת על המאמץ ההגנתי של זאיון ואינגרם, שבהרכב הנוכחי של הפליקנס יצטרכו להיות אלה שנותנים את הטון ומנצלים את כישוריהם האתלטיים בשביל להוביל סכמה הגנתית מתפקדת כלשהי. בגישה שלך, קיימת סבירות גבוהה לכך שהם ייאמצו מנטליות של ג'בארי "לא משלמים לנו בשביל לשחק הגנה" פארקר.