סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:59 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: NBA 21/22 ידיעות וכו
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 10, 2021 2:30 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
סאמר, רכז מחליף באינדי
16 דק ו 7.5 נק בעונה שעברה, קרע את האכילס באימון
( אישי, אני מניח)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: NBA 21/22 ידיעות וכו
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 10, 2021 9:04 am 
Sophomore

ג'ליל אוקאפור משוחרר מהנטס.
מקווה שיצליח לעשות להפוך את המסלול של הקריירה שלו, מקווה שיגיע לשיקגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 10, 2021 9:23 am 
Senior

ג'אליל אוקאפור בשלב הזה בקריירה הוא השחקן המושלם לקבוצות טאנקינג ודווקא לא בגלל הסיבה שאתם חושבים:
בקריירה בת 6 העונות שלו, כל אחת מ3 הקבוצות שהוא שיחק בהן החל מפתיחת העונה (היה לו גם חצי עונה בברוקלין) זכתה בבחירה הראשונה בלוטרי באחת מהעונות שלו שם.
.... והוא גם לא שחקן כל-כך טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 10, 2021 10:42 am 
מנהל פורום

אגב, יצא לי לראות אותו כמה דקות פה ושם, ראיתי כמה מובים ממש יפים מתחת לסל בהתקפה, מוכרח להודות שלא ראיתי מספיק בשביל להבחין בהגנה וכו
אבל יש לי הרגשה ששחקנים כמוהו כמו פאריד כמו דיאנדרה ג'ורדון, מסומנים אוטומטית כאולד פאשן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 10, 2021 10:57 am 
Hall of Famer

אני חייב לציין שראיתי משחק אחד שלם בלבד של ג'אליל אוקאפור. חצי גמר טורניר המכללות בו דיוק ניצחה. אני חייב להגיד שלבושתי, הרבה יותר התלהבתי מאוקאפור מאשר מקא"ט, שאותו ראיתי בחצי הגמר השני. אבל יש דברים מעבר לכדורסל שאתה לא יודע שפוגעים מאד. זה היה נכון לדארקו (וגם סימני שאלה על הכדורסל) וזה בוודאי נכון לאוקאפור.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 10, 2021 1:20 pm 
Hall of Famer

לג'אליל אוקאפור יש המון כדורסל, זה ממש לא בושה להתלהב ממנו כשחקן מכללות כי הוא היה נהדר-חזק, אתלט, מגוון. משהו השתבש עם המעבר לליגה של הגדולים, גם פיזית וגם מנטלית, אבל מבחינת יכולות הוא שייך למנש-באיזה תפקיד ובאיזו קבוצה, הוא יצטרך להוכיח. אבל זה לא יפתיע אותי לראות אותו גם נותן דקות טובות מהספסל בקונטנדרית. כמובן שיכול להמשיך להתדרדר לאירופה או לפרישה, וזה יהיה חבל כי באמת היה לו (יש לו?) פוטנציאל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 10, 2021 1:27 pm 
Hall of Famer

אתלט ומגוון? אוקאפור הוא אתלט חלש באופן יחסי. הוא איטי, הוא תמיד צריך שנייה אחת כדי לחשוב מה לעשות אחרי שמסרו לו שמאפשרת להגנה להתארגן והוא סנטר התקפי בלבד, מה שאומר בגדול שהוא נידון לאפסייד של בובאן / קאנטר ושות׳, לכל היותר. הוא לא מגוון בכלל. לפחות בתחילת הדרך שלו בנ.ב.א. הוא לא קלע מרחוק, שחקן גב לסל בעיקר, מגן חלש מאוד. פשוט שחקן או למעמקי הספסל או לאירופה, כי זה לא מה שאתה רוצה מהסנטר שלך (וזה למרות שהוא עשה מאמצים והשתפר אאל״ט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 10, 2021 1:32 pm 
Hall of Famer

זה מעניין מה שאתה אומר, למה שהינקי הגאון יבחר שחקן למעמקי הספסל או לאירופה במקום השלישי בדראפט?

אוקאפור היה כוכב במכללות וכוכב בנבחרות ארה"ב הצעירות, ראיתי אותו בדיוק כמה פעמים והוא נראה כמו פוטנציאל אדיר. אגב, גם במנש הוא קולע באחוזים גבוהים מהשדה, וזה לא דיאנדרה ג'ורדן של 2.16 והאליהופס. יכול להיות שכרגע הפוטנציאל שלו זה קאנטר, וזה לגמרי לא רע שיהיה לך קאנטר על הספסל, בעיקר אם זה בזול.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 10, 2021 1:59 pm 
Hall of Famer

בעיניי זה לא מעניין שיהיה לך קאנטר על הספסל, בטח אם הוא ריבאונדר חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 10, 2021 6:43 pm 
Hall of Famer

אבל בעיני פורטלנד שנתנה לו 29 דקות למשחק בפלייאוף כל הדרך לגמר מערב לפני 3 עונות דווקא היה מאד מעניין שיהיה לה קאנטר על הספסל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 10, 2021 6:51 pm 
Hall of Famer

ואני מניח שהם וויתרו עליו כי לא יכלו לעמוד בחוזה העתק שלו בסך 2.7 מיליון דולר :roll:
קאנטר הוא שחקן סתמי למדי שמסתובב בליגה בגיל 28 על חוזי מינימום או קרוב לכך.
הוא נפילה ביחס למיקום שלו בדראפט בגלל החסרונות שלו.
אתה רוצה לקשקש את עצמך לדעת ולמכור אותו כיותר מזה - סבבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 10, 2021 7:10 pm 
Hall of Famer

הפאסיב-אגרסיב שלך לא משרת אותך. אנחנו בדיון ענייני על רמה של שחקנים, לא קראתי לך קשקשן או משהו דומה. אחרי זה אתה רץ לבכות מתחת לסינר שמעליבים אותך, אבל תסתכל איך אתה כותב בדיון שהוא מקצועי נטו.

אני לא מנסה למכור את קאנטר לאף אחד. הוא לא הצלחה ביחס למקום שהוא נבחר, זה ברור ולא טענתי את זה. הדיון על קאנטר היה אגב כך שטענתי שלאוקאפור יש מספיק כשרון גם כדי לעלות מהספסל בקונטנדרית לכמה דקות התקפיות. גם אוקאפור נבחר שלישי וברור שהוא כשלון ביחס לציפיות, אבל הוא כן שחקן שיכול לעלות על פרקט בליגה ולתרום משהו אם הוא בריא. לא דיברתי על גובה החוזה שלו, אמרתי בפשטות: "מבחינת יכולות הוא שייך למנש-באיזה תפקיד ובאיזו קבוצה, הוא יצטרך להוכיח".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 10, 2021 7:32 pm 
Senior

קאנטר גם היה חלק משמעותי בפלייאוף של אוקלוהומה ב2016, כולל ה3-1 ההוא על ג"ס.
הוא כן שחקן שיכול להיות תורם וטוב בקבוצה שעושה ריצת פלייאוף יפה, עם כל החסרונות שבהחלט קיימים אצלו, בעיקר הגנתית.

מנגד, קשה לי להאמין שאוקאפור כבר מסוגל להיות קאנטר, כנראה שזו בעיקר בעיה של גישה, כי כשרון יש שם, אבל הוא גם רחוק מלהיות ריבאונדר ברמה של קאנטר, החוש של הטורקי לריבאונד התקפה הוא אחוז לא מבוטל מהתרומה ההתקפית הגדולה שלו. אני לא חושב שאוקאפור מסוגל לייצר כל-כך הרבה נקודות סבל, ואף אחד לא ישחק על הפסט-אפ שלו התקפה אחרי התקפה בNBA של היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 10, 2021 7:52 pm 
Hall of Famer

נראה שקאנטר הוא האפסייד של אוקאפור אבל אני מסכים עם סתיו שהוא אפילו, ככל הנראה, לא יגיע לשם. קאנטר הוא אכן אחד מהריבאונדרים המובילים בהתקפה וזה יתרון משמעותי ביחס לאוקאפור שנדמה לי שהוא ריבאונדר מתחת לממוצע עבור סנטר.
שניהם בתכל׳ס שחקני ספסל, בעמדה שבה יש יחסית מעט מקום להתבטא (כי חלק מהדקות נלקחות על ידי שחקנים בעמדה מס׳ 4 ואפילו 3 שנודדים אליה).
יש לא מעט שחקנים חביבים מאוד בעמדה הזו שבקושי מקבלים הזדמנות.
אם אוקאפור ישפר את ההגנה שלו משמעותית ויתחיל לצלוף שלשות, אפשר יהיה לדבר,
אבל אני לא בטוח שלא כדאי לו ללכת לאירופה, שם יוכל, אם יעבוד קשה, להיות כוכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 10, 2021 9:32 pm 
מנהל פורום

לא יודע מספיק על אוקפור בשביל לדעת מי האפסייד שלו אבל קנטאר הוא שחקן מעולה לעלות מהספסל ולתת אימפקט
הוא גאון ריבאונד התקפה וסלים מהזדמנות שניה
בלייזרס עשו טעות נוראית שהלכו על זלר נשארו איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 10, 2021 10:27 pm 
Hall of Famer

הבעיה המרכזית של שחקנים כמו קאנטר ואוקאפור שהאימפקט ההתקפי שלהם קיים בשני הצדדים.
הם משדרגים בכיף את ההתקפה של הקבוצה היריבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 11, 2021 12:00 am 
מנהל פורום

זה נכון
קאנטר קנדידט למגן הגרוע בNBA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 11, 2021 12:17 am 
Junior

קאנטר הוא שחקן בעייתי מאוד come playoff time אבל יש לו מספיק יתרונות כדי להישאר בליגה ואפילו בקבוצות סבבה.
אוקאפור להערכתי נמצא על זמן שאול בליגה. לא חכם, לא אתלט, שחקן הגנה לא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 11, 2021 8:43 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אוקאפור צריך לעבור לאירופה. יוכל להיות כוכב פה למרות ההגנה הרעה. בניגוד למנש באירופה לא חייבים סנטר גדול שיחזיק את ההגנה. זאת אומרת זה לא מזיק אם יש לך איזה טבארס אבל אפשר להסתפק גם בשחקן קטן יותר סטייל דאנסטון. לצד 4 הגנתי שיחפה עליו הוא יכול להשליט טרור ברחבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 12, 2021 1:05 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
אוקאפור צריך לעבור לאירופה. יוכל להיות כוכב פה למרות ההגנה הרעה. בניגוד למנש באירופה לא חייבים סנטר גדול שיחזיק את ההגנה. זאת אומרת זה לא מזיק אם יש לך איזה טבארס אבל אפשר להסתפק גם בשחקן קטן יותר סטייל דאנסטון. לצד 4 הגנתי שיחפה עליו הוא יכול להשליט טרור ברחבות.

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 12, 2021 2:40 am 
Hall of Famer

דאנסטון במקרה שחקן הגנה מצוין...
אבל זה נכון שבאירופה כנראה יותר נסלח לסנטרים שאין להם אימפקט הגנתי (ע"ע מכבי ת"א)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 12, 2021 3:51 am 
Sophomore

גם באירופה זה לא עובד מדהים - מונרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 12, 2021 4:13 am 
Hall of Famer

אני אישית חושב שקשה להצליח עם סנטר התקפי בלבד שיוצר חור בהגנה, אבל אני מעריך שיש לאוקאפור יותר סיכוי לקבל משקל משמעותי בהתקפה באירופה מאשר בנ.ב.א., שיצדיק אולי את הבעיות בצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 12, 2021 11:11 am 
Hall of Famer

Att כתב:
אתלט ומגוון? אוקאפור הוא אתלט חלש באופן יחסי. הוא איטי, הוא תמיד צריך שנייה אחת כדי לחשוב מה לעשות אחרי שמסרו לו שמאפשרת להגנה להתארגן והוא סנטר התקפי בלבד, מה שאומר בגדול שהוא נידון לאפסייד של בובאן / קאנטר ושות׳, לכל היותר. הוא לא מגוון בכלל. לפחות בתחילת הדרך שלו בנ.ב.א. הוא לא קלע מרחוק, שחקן גב לסל בעיקר, מגן חלש מאוד. פשוט שחקן או למעמקי הספסל או לאירופה, כי זה לא מה שאתה רוצה מהסנטר שלך (וזה למרות שהוא עשה מאמצים והשתפר אאל״ט).

במשחק שאני ראיתי, אוקאפור לא היה מגוון. אבל הוא הראה משחק פוסט מאד מאד מלוטש, ונראה עם אתלטיות מספקת לאן.בי.איי בשביל המידות שלו. באן.בי.איי לא ממש ראיתי אותו. יכול להיות שהוא לא השחקן החכם ביותר שיש. יכול להיות שבמכללות היה לו יתרון פיזי ואתלטי מאד בולט שאפשר לו לבצע מהלכי פוסט בצורה מהירה, יתרון שלא קיים באן.בי.איי ולכן המהלכים המהירים לא עובדים לו, והוא צריך את האקסטרא שניה. אני רשמתי שאני "מתבייש" לא בגלל שחשבתי שיש לו פוטנציאל גדול, הוא נבחר 3 בדראפט, כולם חשבו שיש לו פוטנציאל גדול, אלא כי חשבתי שיש לו פוטנציאל גדול מקא"ט. על סמך המשחק הבודד שראיתי את שניהם, אם הייתי מינסוטה הייתי לוקח את אוקאפור. סביר להניח שאם הייתי זה שבוחר במינסוטה, הייתי משקיע בלראות עוד איזה משחק או שניים או אלף לפני הבחירה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 12, 2021 12:11 pm 
Hall of Famer

למרבה האירוניה, לא מן הנמנע שאם מינסוטה היו בוחרים באוקפור, ההישגים שלהם עד כה במצטבר בשנים שחלפו היו טובים יותר מאשר עם קא"ט
לא שזה מצדיק את הבחירה האלטרנטיבית חלילה, אבל סתם אירוני לציין זאת...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony, uriel17 ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה