סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 11:01 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 26, 2021 12:28 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הרבה זמן לא ראיתי קבוצה מפורקת כמו ראשון לציון.
לא ברור לי מה קורה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 26, 2021 12:52 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
xalmon כתב:
אגב, ראי - החוק הזה השתנה מתישהו? כי אני רואה שהחוק ב-NBA שונה גם היום (לפי ההגדרה כאן https://official.nba.com/rule-no-4-defi ... tBackcourt ב-NBA המהלך הזה היה נחשב הפרה).

למיטב זכרוני כן, אבל כבר די מזמן. לפחות 5-6 שנים.
אגב, לעניות דעתי קראת לא נכון את החוק ב-NBA. גם ב-NBA שחקן שמכדרר צריך לעבור את החצי ברגליים + כדור.

צודק, קראתי את הסעיף הלא נכון משום מה...

ההחלטה הטובה היום מצטרפת להחלטה הטובה אתמול של בלק. נדמה לי גם שיש פחות שריקות ב"רוח המשחק" בשיטת הפנקס של גילי כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 26, 2021 7:10 am 
Freshman

יציע שמבן כתב:
shmueliki כתב:
אפשר גם לתקוף את זה מהצד השני - האם קבוצה שפתחה את העונה בצורה פסיכית לחיוב (לא רק התוצאות נטו, אלא שממש רואים יחידה אחת, דרך וכו') צריכה 2 החלפות/חיזוקים בסגל כעת?
הרי כל עוד לא יהיה שינוי מהותי של פציעות חלילה - אז במטרות של התקופה הקרובה חולון כנראה הולכת לעמוד (עוד ניצחון או פחות ניצחון בליגה זה פחות אקוטי, העיקר להיות למעלה סביב מקומות 1-3 לצורך העניין), ואולי כדאי לשמור את המזומנים ואת "צידוק ביצוע השינויים" לרגע של משבר / פציעה משמעותית ראשונה.

אני אגב, לא בגישה שצריך להחליף שחקן כזה או אחר (כולל אוגדן, אני עוד חושב שהוא ישתפר) וגם לא בגישה של פציעה שעלולה לבוא. אלא פשוט רוטציה קצרה של 9 שחקנים בלבד ששוחקת שחקנים בשתי מסגרות. צריך לפחות עוד שחקן אחד בסגנון אפילו של קולמן כדי לתת קצת אוויר לסגל, אגב, בעונת 2018 היו 10 שחקנים ברוטציה, סיכוי לא רע לטעמי שזה עושה את ההבדל הקטן במשחקים המכריעים.

אתם לא משחקים השנה גם בליגה הבלקנית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 26, 2021 9:38 am 
Senior

מפה לשם נועם דברת כבר 3 משחקים ו81 דקות אל תוך העונה, עדיין ללא סל של 2 נק' -0/11 בדרך ל5/30 מהשדה.
לא ראיתי את ראשון עדיין העונה, לדעתכם זו תוצאה של חוסר תפקוד כללי בקבוצה, או שהלחץ והציפיות קצת גוברים עליו בשלב הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 26, 2021 9:44 am 
Junior

אתמול ראיתי את ראשון פעם ראשונה והוא היה זוועה. גם טי. ג'יי וויליאמס (שלהבנתי הולך להיות מוחלף בטו הולוואי) היה נורא ואיום.
אני לא חושב שזה עניין של לחץ. הוא שיחק כרגיל עם המון ביטחון אבל גם היה מאוד פסיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 26, 2021 1:00 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
לא ברור לי מה קורה שם.

אולי טו הולוואי שחתם היום יעזור .בעונה שעברה בטורקיה עם 14 נ'ק ו6 אס' למשחק .היה אחלה בחולון .גם מיצ'ל שישוחרר מקרשיקה בימים הקרובים עשוי לחזור לעיר היין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 26, 2021 1:15 pm 
Hall of Famer

לאומית2021 כתב:
הרבה זמן לא ראיתי את כריס ג'ונסון כל כך אגרסיבי בהתקפה, הראה אתמול שהוא יודע לנצח משחקים לא רק בהגנה.
בכל אופן לאורך זמן צריך עוד גארד ליד רגלנד וכמובן סוגיית אוגדן צריכה להיפתר.

חולון צריכה להביא שחקן פנים שיכול לשחק גם בעמדה 4 .עד היום אוגדן ופייזר צוותו רק בעמדת הסנטר ולמעשה אין לחולון שחקן טבעי בפוואר פור' .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 26, 2021 5:24 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
לאומית2021 כתב:
הרבה זמן לא ראיתי את כריס ג'ונסון כל כך אגרסיבי בהתקפה, הראה אתמול שהוא יודע לנצח משחקים לא רק בהגנה.
בכל אופן לאורך זמן צריך עוד גארד ליד רגלנד וכמובן סוגיית אוגדן צריכה להיפתר.

עד היום אוגדן ופייזר צוותו רק בעמדת הסנטר ולמעשה אין לחולון שחקן טבעי בפוואר פור' .

חכה שיחתימו את מודרנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 26, 2021 9:53 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
הוקיץ' כתב:
לא ברור לי מה קורה שם.

אולי טו הולוואי שחתם היום יעזור .בעונה שעברה בטורקיה עם 14 נ'ק ו6 אס' למשחק .היה אחלה בחולון .גם מיצ'ל שישוחרר מקרשיקה בימים הקרובים עשוי לחזור לעיר היין

אחל'ה שחקן. לא ברור לי למה הפועל ירושלים לא ניסתה להביא אותו בכל השנים מאז שעזב.

מעניין גם איך ההבאה כזו שלו תשפיע על המצב והמעמד של דברת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 26, 2021 11:18 pm 
Freshman

raflafd כתב:
יציע שמבן כתב:
shmueliki כתב:
אפשר גם לתקוף את זה מהצד השני - האם קבוצה שפתחה את העונה בצורה פסיכית לחיוב (לא רק התוצאות נטו, אלא שממש רואים יחידה אחת, דרך וכו') צריכה 2 החלפות/חיזוקים בסגל כעת?
הרי כל עוד לא יהיה שינוי מהותי של פציעות חלילה - אז במטרות של התקופה הקרובה חולון כנראה הולכת לעמוד (עוד ניצחון או פחות ניצחון בליגה זה פחות אקוטי, העיקר להיות למעלה סביב מקומות 1-3 לצורך העניין), ואולי כדאי לשמור את המזומנים ואת "צידוק ביצוע השינויים" לרגע של משבר / פציעה משמעותית ראשונה.

אני אגב, לא בגישה שצריך להחליף שחקן כזה או אחר (כולל אוגדן, אני עוד חושב שהוא ישתפר) וגם לא בגישה של פציעה שעלולה לבוא. אלא פשוט רוטציה קצרה של 9 שחקנים בלבד ששוחקת שחקנים בשתי מסגרות. צריך לפחות עוד שחקן אחד בסגנון אפילו של קולמן כדי לתת קצת אוויר לסגל, אגב, בעונת 2018 היו 10 שחקנים ברוטציה, סיכוי לא רע לטעמי שזה עושה את ההבדל הקטן במשחקים המכריעים.

כביכול כן, לדעתי, בפועל זה יהיה אימון לנוער
והפורמט השנה מוזר מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 26, 2021 11:25 pm 
Sophomore

יציע שמבן כתב:
raflafd כתב:
יציע שמבן כתב:
shmueliki כתב:

כביכול כן, לדעתי, בפועל זה יהיה אימון לנוער
והפורמט השנה מוזר מאוד

זה לא יהיה אימון לנוער כי:
א. אין נוער.
ב. לאף אחד אצלנו לא איכפת מהנוער (ובצדק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה