סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 10:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 7:25 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הכל נכון. שתי הערות:

1. אני לא בטוח לגבי הקטע של אגבונו ליד אובה ולא ליד דוברת. זה נכון שהוא קלאסי לריבאונד התקפה לקונטנסטד לייאפים שאובה מחטיא אבל איכשהו, יש לי תחושה שדוברת עומד להיות פחות או יותר היחיד בסגל של הפועל שיודע למסור את הכדור.

2. אפרופו בילאן: עלתה פה הטענה שהאוקראינים לא היו כל כך גרועים כמו שהפועל היתה מדהימה. אני לא בטוח שאני זוכר כרגע משחק יותר מגוחך מאיך שבילאן שיחק אתמול. היתה נקודה שכבר תפסתי את הראש בקטע של ״די, אין מצב, הוא עושה בכוונה״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 9:16 am 
Junior

נביא בעירו כתב:
הכל נכון. שתי הערות:

1. אני לא בטוח לגבי הקטע של אגבונו ליד אובה ולא ליד דוברת. זה נכון שהוא קלאסי לריבאונד התקפה לקונטנסטד לייאפים שאובה מחטיא אבל איכשהו, יש לי תחושה שדוברת עומד להיות פחות או יותר היחיד בסגל של הפועל שיודע למסור את הכדור.

2. אפרופו בילאן: עלתה פה הטענה שהאוקראינים לא היו כל כך גרועים כמו שהפועל היתה מדהימה. אני לא בטוח שאני זוכר כרגע משחק יותר מגוחך מאיך שבילאן שיחק אתמול. היתה נקודה שכבר תפסתי את הראש בקטע של ״די, אין מצב, הוא עושה בכוונה״.

אתמול וגם במוצאי שבת אדאמס גם ניסה ונדמה לי שאפילו הצליח למצוא את אגבונו בצבע, אבל בינתיים לפחות נראה שבהפועל מאוד מתקשים להפעיל אותו.

וכן, היו לבילאן וגם לעוד אחד מהגבוהים שלהם החטאות מעוררות רחמים. ב 25 הפרש היה קשה להנות מזה מרוב שזה היה מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 10:17 am 
Junior

הפועל רצתה להביא את בילאן בקיץ, מזל שלא הביאו אותו, עוד היינו נתקעים איתו במקום להביא את ת'ון מייקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 10:29 am 
Hall of Famer

ג׳יילן אדאמס הןא בהחלט מתמודד בכיר לשיחוק הסקאוטינג הטוב בהסטוריה של הפועל. לא זכור לי כזה רוקי למעשה שהגיע להפועל והפך לכל כך טוב ודומיננטי. גם השפת גוף שלו תענוג , נראה שהוא נהנה מכל דקה העונה. אין ספק שיהיה מבאס לראות אותו במכבי בעונה הבאה (לפחות לאובה יש חוזה לעוד עונה).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 10:44 am 
Junior

xalmon כתב:

מעבר לזה אין כמעט מה להגיד על המשחק כי היו בו בערך 20 שניות תחרותיות, לא למדנו כלום על פרומיטיי ולא על המשך הסדרה. השריקה לפסק-זמן של גינזבורג אחרי שתי דקות וחצי ב-3-14 היתה יכולה להיות באותה מידה שריקת הסיום. כשכתבתי שזה תלוי בעיקר בהפועל התכוונתי, בין היתר, שאם נקלע טוב ננצח, אבל 9/10 ברבע הראשון זה קשקוש, רעש סטטיסטי. אגב, הסקור עצמו לא חסר תקדים - במשחק האחרון טרום הקורונה, ניצחון על מכבי בארינה קצת אחרי גמר גביע 20', קלענו 9/10 ברבע הראשון כולל שלשה של זלמנסון על הבאזר או משהו כזה.

אכן, גם אז הפועל קלעה 9 מ /10 מהשלוש והרבע הסתיים בתוצאה 27:39.

וכך, וזה אחד הדברים היפים בכדורסל, אחרי שבמוצאי שבת הפועל קולעת 2 מ 27 מהשלוש, אתמול היא מתחילה את המשחק עם 9 מ 10 ובסך הכל קולעת 16 מ 32.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 10:46 am 
Sophomore

עופר האדום כתב:
ג׳יילן אדאמס הןא בהחלט מתמודד בכיר לשיחוק הסקאוטינג הטוב בהסטוריה של הפועל. לא זכור לי כזה רוקי למעשה שהגיע להפועל והפך לכל כך טוב ודומיננטי. גם השפת גוף שלו תענוג , נראה שהוא נהנה מכל דקה העונה. אין ספק שיהיה מבאס לראות אותו במכבי בעונה הבאה (לפחות לאובה יש חוזה לעוד עונה).

בהקשר הזה מאד חשובה ההצהרה מהבוקר על אופציית הרוכש החדש שאוליי יזרים כסף. בעבר ראינו שכשיש להפועל כסף להשוות הצעות, והקבוצה רצה טוב ומראה מחוייבות לבנות קבוצה גדולה, אז שחקנים מעדיפים לחתום/להישאר במקום כזה ולאוו דווקא לרוץ לכל הצעה ביורוליג.

כמו שנראה עד כה הרבה שחקנים יקבלו הצעות שדרוג ובקיץ נצטרך לשלם לא מעט כדי להחזיק את אדאמה, אובה (זה שיש חוזה לא מאד רלוונטי אני משוכנע שיש נקודות יציאה), גייטס (שנראה מעולה לאחרונה) ואפילו בריימו קשישה שיכול לקבל הצעות יפות כשחקן משלים בכל רמה (לא ברור איך בעבר הוא לא קיבל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 11:29 am 
Senior

את אובה אני דווקא חושב שיהיה די ריאלי להשאיר, אני לא חושב שהוא מתאים מאוד ליורוליג כשחקן משלים אז אם תהיה תחרות זה מקבוצות יורוקאפ בכירות, ולכן אני לגמרי רואה מצב שהוא לא מקבל הצעות שמצדיקות יציאה מהחוזה מבחינתו.
בריימו נשמע שמרגיש שמצא כאן בית, כבר מתחיל להגיע לגיל שבו השיא נתפש כמאחוריו ואחרי הניסיון הלא מוצלח בבורגוס, לדעתי הפועל ממש צריכה להיות בעמדה נוחה להשאיר אותו.
את אדאמס, כפי שזה מסתמן כרגע, יהיה הרבה יותר קשה להשאיר, אבל עוד מוקדם מאוד - שני הפסדים לפרומיתיי והעונה גם עשויה להיכנס קצת לסחרור וגם כנראה תיתפס ככשלון, לפחות בזירה האירופאית, ואז כל הזרים הופכים לפחות מושכים (מאשר אחרי ריצה טובה והגעה לפיינל-פור למשל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 6:20 pm 
מנהל פורום

יותם כבר ניצח במשחק ראשון בסדרה בכמעט 50 הפרש והפסיד את הסדרה כולה
נגד מאמן אחר של הפועל ירושלים, פיאניג'אני, שמו של המאמן האחר
יותם היה אז שחקן באולימפיאקוס בסדרה המפורסמת שהתחילה באחת התבוסות הגדולות בתולדות היורוליג ונסתיימה ב 3:1 בסדרה

יש מצב שאני מתבלבל ומבלבל, אבדוק יותר מאוחר באתרים רלוונטים, מקסימום תשפילו קצת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 9:28 pm 
Freshman

ראיתי את הראיון איתו אחרי המשחק והוא אמר משהו בסגנון של "המשמעות היא 1-0. כבר הייתי שותף כשחקן לסדרה שהתחילה בתבוסה גדולה ו... ײ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 9:35 pm 
Hall of Famer

ציטוט:
41:89. אלו הם המספרים שחקוקים בזיכרונו של המאמן יותם הלפרין כטראומה. ב-2011, כשהיה באולימפיאקוס, הוא קלע שבע נקודות במשחק הראשון של רבע גמר היורוליג נגד מונטפסקי סיינה, שהסתיים בניצחון ב-48 הפרש. כעבור 48 שעות הובסו היוונים בביתם בידי אותה יריבה 82:65, ולבסוף הפסידו לה 3:1 בסדרה וחזו בה חוגגת את העלייה לפיינל פור.

https://sport1.maariv.co.il/world-baske ... le/812268/

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 9:52 pm 
Sophomore

לחלוטין טוב שיותם חווה את הצריבה הזאת כשחקן ויכול להכניס את השחקנים בדיוק לראש ולניואנסים הקטנים של איך זה הרגיש בשטח אחרי שניצחו 48, מה השתנה בין המשחקים וכו'.

הבדל משמעותי בין המקרה של אז לעכשיו הוא שהפורמט היה אז של 1-2-2 (כלומר שני משחקי בית בפתיחה) ומאד קשה לנצח שניים ברצף בבית, ככה שבעצם הפסד השאננות של אולימפיאקוס גם גרם להפסד הביתיות ומשם הסדרה (גם בסדרה הגדולה מכבי-פנא ב-2012 זה קרה ופנא ממש בשיניים הצליחה להחזיר הביתיות ולזכות בסדרה). בפורמט הנוכחי של 1-1-1 זה יותר קשה כי אם תבוא התעוררות מהאופוריה היא תבוא במשחק החוץ ועדיין תשאיר אפשרות לנצח בבית ולעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 16, 2022 12:40 pm 
Junior

7 מאומתים בירושלים והמשחק השני בפליי אין יידחה.
מניח שיש בזה משהו טוב שכולם חולים ביחד, ככה דוחים משחקים ולא טפטוף של 1-2 חסרים בכל משחק (שלא נדחה). מצד שני אני לא בטוח איך קבוצה מתמודדת עם שבוע ללא אימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 16, 2022 1:21 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה זאת אומרת? נגד מי שיחקתם במשחק הקודם שלכם באירופה תזכיר לי?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 16, 2022 2:19 pm 
Sophomore

יש לי הרגשה שהאוקראינים הדביקו את הפועל, בטח בגלל זה הם נראו ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 16, 2022 7:03 pm 
Freshman

em28 כתב:
יש לי הרגשה שהאוקראינים הדביקו את הפועל, בטח בגלל זה הם נראו ככה.

וריאנט חדש שגורם לקבוצת כדורסל להפוך לשטיח. סכנה גדולה לאנושות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 24, 2022 9:51 pm 
Junior

מהנעשה בטוויטר: יעקב מאיר מדווח שקילפטריק לא ישחק מחר מול פרומיטיי בגלל חבלה בברך. מוקדם יותר הבוקר החשבון הרשמי של בורגוס מגיב לאיזה טיזר לא קשור בעליל שמשחררת הפועל ירושלים ורומז שטיירוס מגי בדרך להפועל. כולם צוחקים על הספרדים ורק אני עדיין תקוע עם התחושה שקילפטריק בדרך החוצה ושאולי אולי יש באמת משהו סביב מגי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 24, 2022 9:55 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
מהנעשה בטוויטר: יעקב מאיר מדווח שקילפטריק לא ישחק מחר מול פרומיטיי בגלל חבלה בברך. מוקדם יותר הבוקר החשבון הרשמי של בורגוס מגיב לאיזה טיזר לא קשור בעליל שמשחררת הפועל ירושלים ורומז שטיירוס מגי בדרך להפועל. כולם צוחקים על הספרדים ורק אני עדיין תקוע עם התחושה שקילפטריק בדרך החוצה ושאולי אולי יש באמת משהו סביב מגי...

ואם כן, זה רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 24, 2022 10:07 pm 
Hall of Famer

כן, זה רע. ממש לא מתאים לשחק ליד אובה ואדאמס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 24, 2022 10:14 pm 
Junior

כאמור, זו ספקולציה שמתרחשת בעיקר אצלי בראש. בעיניי, בכל מקרה, זה נהדר ומשדרג את הפועל בשתי רמות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 24, 2022 10:51 pm 
Hall of Famer

רק עכשיו ראיתי שבמקרה ניצחון של האוקראיינים , המשחק השלישי יתקיים ביום חמישי בארנה. הקטע הוא שביום שישי בצהריים הפועל מארחת בארנה את הפועל ת"א....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 25, 2022 12:02 am 
Junior

עופר האדום כתב:
רק עכשיו ראיתי שבמקרה ניצחון של האוקראיינים , המשחק השלישי יתקיים ביום חמישי בארנה. הקטע הוא שביום שישי בצהריים הפועל מארחת בארנה את הפועל ת"א....

קטן עליהם, בבייסבול כאשר צריך להשלים משחקים יש מה שנקרא double header כלומר שני משחקים רצופים אחד אחרי השני, כאן לפחות יתנו להם לטוס חזרה ולנוח קצת :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 25, 2022 12:11 am 
Sophomore

המשחק הזה נקבע מראש עם אילוץ של ניצחון במשחק 2. אם יהיה משחק 3 ביום חמישי, הפ' ת"א אמורה לזוז, כנראה למוצ"ש. אגב, כמו בתחילת העונה, גם הבית השני עומד להיפתח עם שני משחקי בית נגד שתי הקבוצות החזקות. קלוז' פה בשלישי הבא ומלאגה פה בזה שאחריו, ובאמצע רבע-גמר גביע בדרייב-אין.

אני גם לגמרי נגד מגי ולו רק בגלל הנזק העצום שתוספת שלו תגרום לג'יילן אדאמס. הוא גם לא ממלא את הדלילות היחסית של הקבוצה הזו בפינות ובטח לא תחליף לקילפטריק מבחינת מנהיגות ולויאליות. חשבתי לפני חודשיים שצריך לבדוק מה בא לג'ון הולנד לעשות אחרי שנגמרה העונה בפורטו-ריקו; משהחליטו להמשיך עם קילפטריק - החלטה סבירה לגמרי, בטח כשהיה צורך בשינויים בהולים הרבה יותר - לא נראה לי שיש מה לגעת בו (אלא אם מישהו רוצה לקחת את החוזה שלו. אולי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 25, 2022 12:40 am 
Hall of Famer

קילפטריק תורם מנהיגות ולויאליות?
אני שואל ברצינות

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 25, 2022 1:21 am 
Sophomore

לפי הראיונות עם השחקנים בפייסבוק הוא אחת הדמויות הווקאליות (אם גם לא ורבאליות) בחדר ההלבשה, וזה לא מפתיע בהתחשב בכך שיש לו ניסיון NBA עשיר פלוס ליגה יוונית, ספרדית, טורקית, יורוליג, יורוקאפ, צ'מפיונס ואדריאטית. לגבי הלויאליות שלו, ראה התשבוחות המופרכות שהוא הרעיף על עמיאל אחרי הניצחון בכפר-בלום, שרק התשבוחות המופרכות להלפרין אחרי הניצחון על גלבוע האפילו עליהן.

יכול להיות שהתכונות האלו פחות חשובות בקבוצה שכבר יש בה אובה ובריימו. השוק גם די מעניין עכשיו, ראינו את ראשל"צ עושה החתמה של שחקן ברמה גבוהה בעמדה הזו לפני כמה ימים. אולי הביטוח ירצה לקחת מאיתנו את הברך שלו. ג'יימס פאלמר, אמבייה, קולסון, אנגולה, הוליס-ג'פרסון... כל אלה בדיוק עפו מאירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 25, 2022 11:38 am 
Sophomore

ובנוסף החור של הפועל הוא לאו דווקא בעוד רכז. אם כבהיינו מחליפים את קילפטריק הייתי רוצה לראות במקומות זר לעמדה 3 שיודע לייצר לעצמו בהתקפה סטייל אנגולה, אגאדה, גאלי (לא הולנד למשל) שיכול לשחק ליד אדאמס ואובה.

עוד שחקן שעף כרגע מאירופה הוא טיוס ובהינתן הדרכון שלו, וההתאמה שלו לסגנון הגנת החילופים שלנו הייתי מאד שמח אם הוא היה מגיע אלינו (למרות שזה יפגע מעט באוגובונו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot], rony ו 82 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: