שישי בבוקר
פילי ניצחה הלייקרס נטולת לברון, 87:105
אמביד בהצגה מבישה 35 דקות תמימות לקח לו לקלוע 26 נק'
סייע בידו האריס 23 באותו מספר דקות
דוק ריברס היה ונשאר מאמן עונה רגילה מעולה.
AD קלע 31 ווסטברוק מסר 3 אסיסטים איבד 6 כדורים אממה קלע 20 ב9 מ15 מהשדה
ג"ס 124 מיני 115
ראיתי המשחק, כל מה שיש לי להגיד זה שכדאי גם לכם. דריימונד עדיין בחוץ. ניצוצות מהתיאום העיוור בין הספלאש בראת'רס היו שם, אבל לא רק
שבת בבוקר
הפיסטונס באורלנדו.
עיקר העניין הוא לראות איך קניגהם מלבלב ועוד כל מיני רוקים עונה ראשונה ושניה, אנתוני קול, וואגנר.
אין חיסורים משמעותיים חדשים, למעט הקבועים. דיבורים על זה שפולץ עוד מעט חוזר ואוונס מחכה לטרייד
אורלנדו, לא בקלות
הלייקרס בשארלוטהכל יפול ויקום על game time decision של הלייקרס. ווסטברוק, AD ולברון כולם בספק למשחק. לא ישחקו זה של שארלוט שצריכה כל ניצחון כדי לעבור מהפליאין לפלייאוף. ישחקו כולם זה הלייקרס
לברון לדעתי לא ישחק בסוף.
שארלוט מנצחת
הסלטיקס באטלנטההיו סימני התאוששות לאטלנטה (5 ניצחונות רצופים) שבאו ביחד עם חזרה האנטר מפציעה ועכשיו אני רואה שהוא שוב פצוע. לדעתי היה כשיר פחות מ50% מהזמן הקריירה שלו ב NBA. בוסטון צברו הרבה ניצחונות לאחרונה, רובם מול קבוצות לא טובות.
עדיין זה של בוסטון הפעם
נאגטס בניו אורלינסיוקיץ' השחקן הכי מדובר לאחרונה ב NBA לא רק כאן בפורום אלא בעוד שתי פודקסטים ששמעתי השבוע הוא מוזכר כ "MVP צללים" כשחקן הכי טוב בליגה כרגע אבל בגלל סיבות ענייניות יותר או פחות לא יהיה MVP. דיבורים שפורטר אולי כן חוזר העונה, מארי אמור לחזור עוד חודש. ניו אורלינס לא מעניינת אפילו את הצוות המקצועי שלה. מסכת השקרים שלהם סביב זאיון הפכו אותם לבדיחה של הליגה
בארטון בספק, בדנבר. בניו אורלינס, הארט וולנצ'יונס בספק, אינגרם בחוץ.
זה של דנבר, אני חושב
הקליפרס במיאמידרבי המוריסים, אלא ששניהם לא משחקים. הקליפרס קצת מזכירים את עונת 19, עם סגל דליל וזוטר עשתה צרות לכל הקבוצות. גם עכשיו, בלי פול ובלי קאווי אוספים נצחונות מפתיעים ועושים את המוות ליריבות. 3 נצחונות מחמשת המשחקים האחרונים
חוץ מהמוריסים שלא ישחקו גם באטלר בספק, לאורי בחוץ
מיאמי
הבלייזרס ביוסטוןאחת התחילה לבנות, ויש לה ארבעה צעירים לפחות לפתח ולבנות תיאום. השניה עוד לא השלימה עם זה שהיא צריכה להתחיל לבנות. בשורות קשות, ליטל גמר את העונה. ואם היה משהו טוב בזה שפרוטלנד הפסיקה להיות רלוונטית זה שליטל וסימונס התקדמו מאוד. והנה הליטל הזה גמר את העונה. חבל.
לא הגיוני לי מה שיוסטון עושה העונה, מעט מידי דקות לשנגן וכריסטופר יותר מידי דקות לווד וגורדון. אם הם היו מנצחים עם ווד וגורדון, הייתי בעד, אבל חוץ מניפוח סטט של שני הנ"ל, אין ממש ברכה בדקות שלהם.
יש כל כך הרבה חוסרים ובספק בשתי הקבוצות שכל תוצאה אפשרית, פשוט ככה.
ג'אז בממפיסמאז אלוויס לא היה מלך בממפיס, עד שבא ג'ה. טארארם סביב האולסטאר וכו. הקבוצה אחת השוות לצפיה העונה, טופ שלוש בעיניי
ג'אז פצועה, מקרטעת. היום בלי גובר ומיטצ'ל
ממפיס בקלות
אינדי באוקלהומהכל הסגל של אינדי על המדף, אוקלהומה, העונה, למעט הגזמות פה ושם, בונה באופן הגון והגיוני. בפעם אחרונה שהם צברו בחירות גבוהות זה נגמר בווסברוק, הארדן ודוראנט באותה קבוצה.
אף אחת מהקבוצות לא ממש מתעניינת בתוצאה של המשחקת הזה. מעניין מה חושב, אוהד שקונה כרטיס למשחק. מה בדיוק הוא בא לראות?
אוקלהומה
בולס בסן אנטוניופתאום שמועות על זה שסן אנטוניו פתוחה להצעות על דיז'ונטה, סטטיסטית הוא אחד הפוינטים הבכירים בליגה. בטח כשמוסיפים את הדברים שמחוץ לסטט, כי את זה דיז'ונטה עושה מצוין. הבולס בלי לונזו ובלי דרק ג'ונס פאטריק ווילאמס מזמן בחוץ וקארוזו הצטרף לאחרונה ועדיין אני מהמר עליהם
שיקאגו
טימברוולבס בפיניקסמאוד נהנתי לראות את הטימבר אתמול (למעשה היום בבוקר) אבל הם עבדו קשה מול גולדן סטייט, ובאק טו באק מול פיניקס הלא פריירים, לא נראה מבטיח. חוצמזה נואל המפתיע וונדרבליט שהוא מין מהדורה מרוככת של דניס רודמן בספק כמו גם דיאנג'לו. גם פיניקס עתירת חיסורים. שני הסנטרים מגי ואייטון, קאמרון פיין וקראודר.
יאללה נלך על פיניקס
הניקס במילווקיההפסד של מילווקי לקאבס, יותר ממה שהעיד על בעיות במילווקי נתן אינדיקציה לכמה הקאבס טובים. הניקס לא טובים העונה.
נואל בספק בניקס, אין חיסורים מיוחדים חוץ מזה.
מילווקי